Recension – Kimmy Granger Rebel Fleshlight Girls

11

En fleshlight som Kimmy Granger Rebel kommer du vilja använda om och om igen. Insidan skapar magi genom sin varierade struktur och sitt sköna material. Kimmy Granger Rebel  kommer ge dig många orgasmer och den ena kommer inte vara den andra lik.

Info om testet

Hur börjar man ett test av Kimmy Granger Rebel Fleshlight Girl kanske du undrar? Jo, precis som alla våra andra test så börjar man med det ytliga, det vi möts av vid första anblick nämligen förpackningen. Fotar förpackningen och sedan plockar fram allt som finns inuti för att fota av det. Därefter börjar det roliga, känna och klämma och allt annat som behövs för att få en uppfattning av Kimmy Granger Rebel Fleshlight.

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Känns realistisk
 • Varierad struktur
 • Skönt material

Nackdelar

 • Vissa upplever den för tight
 • Passar inte de med kortare penis

Recension

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Om Kimmy Granger Rebel Fleshlight Girls

Om du inte redan vet anledningen till att fleshlighten är döpt till Kimmy Granger Rebel så är det för att den är stöpt efter Kimmy Granger själv. Kimmy Granger är en porrstjärna vilket betyder att din önskan kan bli sann, nästintill iallafall, du ska få ligga med en porrstjärna!

Kimmy Granger är en läcker tjej som tar för sig, både inom sin bransch och på scen. Varför inte kolla in några av hennes videos för att kåta upp dig ännu mer innan du får hem din nya favorit-fleshlight?

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset

här

Design

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Lika het som Kimmy Grangers ansikte är även hennes vagina. Långa men små blygdläppar som omsluter din penis när du tränger in i henne. En riktigt inbjudande vagina.

Den har ett inre djup på 20 cm och hela fleshlighten inkl. den vita plastbehållaren är 25 cm. Slidöppningen är totalt 1,5 cm men är töjbart och passar därför de flesta.

Kimmy Granger Rebel Fleshlight finns i en vit plastbehållare som skyddar den vid förvaring och ser till att du kan få ett stadigt grepp. Likaså på botten av plastbehållaren så kan du justera vakuumsuget som du vill ha.

Användarvänlighet

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Alltså Kimmy Granger Rebel Fleshlight är superenkel att använda, inget krångel från början till slut. Det enda du behöver fokusera på är din njutning, för visst är det tråkigt när det är för komplexa sexleksaker som gör att du tappar fokus?

För skönast upplevelse rekommenderar vi att du använder rejält med glidmedel, då undviker du friktion och förhöjer den realistiska känslan av en våt vagina.

Kvalitet

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Det finns väl ingen porrstjärna som vill ha en en sexleksak i sitt eget namn som är av dålig kvalitet? Det är därför vi kan lova dig att Kimmy Granger Rebel Fleshlight är framtagen i högkvalitativt material som känns äkta och håller även för det hårdaste grepp.

Det högkvalitativa materialet känns lyxigt och så länge du tar hand om det så kommer Kimmy Granger Rebel att hålla länge.

Pris

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Sjukt nog så är Kimmy Granger Rebel Fleshlight otroligt prisvärd. Jag misstänker att du, precis som jag, trodde att en fleshlight stöpt av en läcker porrstjärna skulle vara dyr.. Men så är inte fallet.

Självklart finns det dyrare fleshlights på marknaden och givetvis billigare, men jag vill verkligen påstå att denna fleshlight är en av de mest prisvärda. Särskilt om du ser till hur den känns och hur länge den håller.

Upplevelse/Användning

En unik film av insidan på Kimmy Granger, nästan iallafall. Som du kan se finns det flera variationer och det går att beskriva det som olika sektioner av stimulans. Den varierade strukturen är dock inte supertydlig vilket gör att du inte kommer tydligt märka av när den ena delen ersätter den andra. Detta ser vi som positivt eftersom det inte blir något avbrott eller något som kommer som en chock.

Först möts du av en bubblig yta går över till ribbad yta som består av ringar runt hela fleshlighten och därefter kommer ytterligare två typer av strukturer som jag faktiskt har svårt att sätta ord på. Överlåter det till videon.

Förpackning

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Alltså hur läcker är inte Kimmy Granger? Det första vi möts av när vi kollar på förpackningen är porrstjärnan själv som står och håller i den heta fleshlighten som du precis har beställt. Slit inte upp förpackningen än utan tillåt dig själv att bara njuta av den sexiga åsynen.

På andra sidor av förpackningen kan du se hur strukturen ser ut på insidan samt finna info om Fleshlight Girls. Förpackningen består endast av hård pappkartong, vilket gör att den egentligen är rätt enkel i sin utformning.

Skötsel

Kimmy Granger Fleshlight Girls

Som tidigare nämnt så är Kimmy Granger Rebel en högkvalitativ sexleksak som tål mycket, men för det krävs det att du tar hand om henne ordentligt. Det är inte svårt, men det är viktigt!

Vid användning så ska du alltid använda glidmedel och det ska du göra av två anledningar. a) undvika friktion b) undvika onödigt slitage. Sedan efter användning så ska du alltid skölja av den i ljummet vatten och sedan använda mild tvål. Se till så att du tar ut den ur behållaren och vänder den ut och in. Därefter kommer det som är viktigast – förnyelsepulver.

Snabbfakta om porrstjärnan – Kimmy Granger

Kimmy Granger

För att du ska kunna få skapa dig en personlig uppfattning om Kimmy Granger så kommer här en lite snabbfakta:

 • Född 18 Maj
 • Oxe som stjärntecken
 • 1,54 m lång
 • Väger ca 45 kg
 • Grön/blå ögon
 • BH storlek är 32 B
 • Sociala medier du hittar henne på är Facebook, Twitter och Instagram

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Kimmy Granger Rebel fleshlight erbjuder dig en läcker och inbjudande vagina som du kan penetrera när och hur du vill. Den är skapad i ett högkvalitativt material som ger dig en realistisk upplevelse tack vare den inre strukturen och det härliga materialet.

Vi hoppas att du kommer uppskatta Kimmy Granger Rebel Fleshlight lika mycket som oss.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här