En leksak som man alltid bör ha med sig i väskan är den lilla men kraftfulla klitorisvibratorn.

Trots sin mindre storlek har den ofta upp till 10 olika vibrationsmönster som man kan välja mellan för att få en riktigt het stund oavsett om man använder leksaken på egen hand eller vill krydda till det i sovrummet tillsammans med sin älskade.

Klitorisvibratorer kommer dock i många olika storlekar, färger och former, så det kan vara svårt att veta vilken man bör satsa på.

Just därför ska vi nedan gå igenom några av de allra bästa klitorisvibratorerna för att göra det slutgiltiga beslutet lite enklare för en.

Jämför gärna de olika produkterna och hitta en som man föredrar!

 

Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator

velve chloe clitoral vibrator

Se priset här

Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator är en sexleksak som tar njutningen till en helt ny nivå. Leksaken är liten nog för att enkelt kunna förvaras och transporteras, men ändå stor nog att ge utomordentlig stimulans oavsett om man använder leksaken på egen hand eller inkorporerar den i heta lekar med sin partner. För att man ska kunna välja en vibrationsinställning som passar en som allra bäst ger denne klitoris vibrator en möjligheten att skifta mellan 10 vibrationsmönster. För heta vattenlekar är det dessutom inga problem att ta med denne klitoris vibrator till duschen eller badkaret tack vare att sexleksaken är vattentät.

Högkvalitativt silikon är materialet som Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator är tillverkad av, och detta resulterar i en riktigt len yta som gör ens klitoris vibrator mycket härlig att använda. När det är dags att lägga undan leksaken har man en fin förvaringspåse som följer med i paketet tillsammans med en USB-laddare. Såsom namnet antyder är Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator en leksak som inte kräver batterier, utan det är lätt som en plätt att ladda upp den om och om igen med ens USB-laddare. Testa på denne klitoris vibrator för härlig stimulering i ett litet format.

 

 

Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

rocks off 120 mm klitoris vibrator testvinder

Se priset här

Storleken på 12 cm ser till så att Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator blir det rätta valet när man ska ut och resa eller helt enkelt vill kunna förvara leksaken på ett diskret sätt. Storleken har dock ingenting att göra med njutningen då denne lilla klitoris vibrator kan ge ifrån sig riktigt starka vibrationer om man så önskar. Då det finns sammanlagt 10 olika vibrationsmönster så är det upp till en själv var ens upplevelse ska ta en, och inom kort hittar man säkerligen en vibrationsinställning som man älskar lite extra mycket.

Utformningen som liknar en avlång pistolkula har den exakt rätta formen för att komma åt alla de punkterna som ger fantastisk njutning både vid onani på egen hand samt när man är ute efter kinky förspel tillsammans med ens partner. Denne klitoris vibrator har dock ännu fler fördelar som man inte vill missa, och särskilt hur den är vattentät. Detta ser till så att man utan problem kan använda sin sexleksak i duschen. För de som använder sin klitoris vibrator i sovrummet kan det dock vara en god idé att välja ut ett vattenbaserat glidmedel för att leksaken ska kunna glida in utan några som helst problem.

 

Satisfyer Pro 2 Next generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

Se priset här

Ett riktigt stilrent utseende, en mindre storlek som gör leksaken utomordentligt lätt att förvara i väskan, tystlåten, en stor mängd vibrationsprogram – Satisfyer Pro 2 Vibration har verkligen allt som man kan tänkas önska sig av en klitoris vibrator. Använd leksaken tillsammans med ens käraste i sovrummet eller ta med den in i badrummet under heta onanisessioner då denne klitoris vibrator är fullkomligt vattentät. Njut av kraftfulla vibrationer och ha möjligheten att välja mellan hela 11 olika tystlåtna Air Pressure-stimulationsprogram tillsammans med 10 olika hastigheter för att få precis den njutningen som man eftersöker.

Bryr man sig om miljön lite extra? Eller vill man kanske bara spara tid och några slantar? Oavsett vad så kommer man säkerligen att uppskatta hur denne klitoris vibrator inte drivs av några dyra batterier, utan kan istället bara laddas upp igen på ett lätt och smidigt sätt när den väl har laddats ur. På så sätt är leksaken redo att användas när man själv känner sig redo istället för att man ska behöva ge sig av till affären för att inhandla nya batterier. Allt som allt är Satisfyer Pro 2 Vibration en het klitoris vibrator som är väl värd att kika närmare på.

 

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

baseks micro magic wand vibrator multispeed

Se priset här

Till en riktigt billig peng får man denne högkvalitativa och diskreta klitoris vibrator som sannerligen vet hur man ska bjuda på äkta klitorisstimulering. Baseks Micro Magic Wand Vibrator är en klitoris vibrator som man inte vill missa, och den mindre storleken på bara 10,5 cm resulterar i att man lätt kan förvara den i sin väska om man vill ta med sig sin klitoris vibrator när man är på resande fot. Hur kraftiga vibrationerna ska vara när man använder sig av den här vibratorn är helt upp till en själv då det finns en multispeedfunktion som tillåter för enkelt reglage. Både nybörjare och veteraner kommer att få stor glädje av den här sexleksaken, så använd den gärna själv vid onani eller ta hjälp av ens partner för att inkorporera vibratorn i ens heta lekar.

Leksaken är tillverkad av ABS-plast, men det mjuka PU-huvudet ser till så att det alltid blir riktigt bekvämt att använda sig av denne klitoris vibrator. Allt som behövs för att redan idag börja använda sin klitoris vibrator är sex stycken LR44-batterier som lyckligtvis nog ingår i paketet när man beställer denne klitoris vibrator.

 

Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

sinful magic 90 mm rechargeable bullet vibrator

Se priset här

Med fokus på stor njutning i ett litet format kommer Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator i en snygg silvrig färg. Denne klitoris vibrator är bara 9 cm lång, vilket betyder att man diskret kan bära med sig vibratorn i väskan eller förvara den i hemmet utan att den tar upp något större utrymme. Materialet som denne klitoris vibrator är tillverkad av är ABS-plast, och leksaken är både ftalatfri samt vattentät. Om ens föredragna plats att använda sexleksaker på är i duschen eller badkaret blir detta därför fullt möjligt tack vare att Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator klarar av vatten galant.

Bara för att denne klitoris vibrator är liten så betyder det inte att den är simpel. Faktum är att man kan välja mellan tre olika hastigheter samt sju olika vibrationsmönster så att man helt säkert ska få det vibrationsprogrammet som passar en. Batterier är heller ingenting som man behöver kasta en stor mängd pengar på tack vare att denne klitoris vibrator är uppladdningsbar med hjälp av en USB-kabel för laddning som ingår i paketet. För enkel rengöring efter användning kan man antingen dra nytta av tvål och vatten eller satsa på ett rengöringsmedel som är framtaget för att fungera särskilt väl till sexleksaker.

 

Cleo – Uppladdningsbar Klitorisvibrator

cleo uppladdningsbar klitorisvibrator

Se priset här

Är det lekar på egen hand som gäller eller heta stunder tillsammans med partnern? Oavsett vad kommer man aldrig att bli besviken av Cleo – Uppladdningsbar klitorisvibrator. Med 10 vibrationsprogram bevisar denne klitoris vibrator att storleken inte alltid har betydelse. Testa på alla de 10 vibrationsinställningarna för att hitta just den stimulansen som passar en. Det hudvänliga silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av bidrar storartat till komforten då det släta materialet kommer att kännas fantastiskt mot huden. Glöm heller inte att denne klitoris vibrator är helt vattentät, så lekar i badrummet blir inga problem.

Varför konstant köpa nya batterier och ta kål på sin plånbok när man istället bara kan ladda upp sin klitoris vibrator? Detta har tillverkarna bakom Cleo haft i åtanke, och just därför är den här vibratorn uppladdningsbar. Den mindre storleken ser dessutom till så att ens klitoris vibrator förblir diskret och kan tas med överallt i handväskan utan att någon lägger märke till den. När allt kommer till kritan har Cleo – Uppladdningsbar Klitorisvibrator mycket att bjuda på och kommer att förse en med många härliga nätter.

 

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

sinful petite mini magic wand

Se priset här

Den må vara liten, men Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator har allt som man kan tänkas vilja ha utav en klitoris vibrator. Leksaken är böjlig så att den kommer åt precis rätt, och tack vare sitt material i ABS och silikon kommer denne klitoris vibrator att kännas fantastisk mot huden. Allt som återstår är vibrationerna, och även här kan Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator leverera. Kanske skulle man tro att en mindre klitoris vibrator kan erbjuda ett eller två vibrationsmönster, men faktum är att den här sexleksaken låter en välja mellan så mycket som 10 vibrationsmönster. Bättre än så kan det knappast bli.

Om man föredrar att koppla av i badkaret medan man använder sin klitoris vibrator så kommer man utan problem att kunna göra det då Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är vattentät. Man slipper även att köpa nya batterier när vibratorn laddas ur då det är hur enkelt som helst att återigen ladda upp den med hjälp av den medföljande USB-sladden. Sist men inte minst är det även värt att nämna: För att vibratorn inte ska råka sättas igång av sig själv behöver man hålla in startknappen i tre sekunder innan den går igång, och detsamma gäller när man stänger av den.

 

The Perfect Mini Vibe – Black

the perfect mini vibe black

Se priset här

Är man på jakt efter en stilren och riktigt elegant klitoris vibrator som känns slät mot huden och som ger en många valmöjligheter gällande vibrationer? Då är det här den rätta vibratorn för en. Den snygga Perfect Mini Vibe – Black är designad i Sverige och kommer med sju olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Detta resulterar i att man kan få precis den stimuleringen som man är ute efter, oavsett om man föredrar mer mjuka eller intensiva vibrationer. Det hudvänliga materialet som denne klitoris vibrator är tillverkad av tillåter för många mysiga stunder antingen på egen hand i sovrummet eller tillsammans med ens partner.

Tänk på att The Perfect Mini Vibe – Black enbart är stänksäker och inte fullkomligt vattentät, så det rekommenderas inte att använda den i badkaret. Utöver detta kommer man att älska sin Mini Vibe då den förser en med utomordentlig punktstimulering av klitoris och bröstvårtor där både designen, funktionerna och utförandet kommer att imponera på en. Just denne klitoris vibrator använder sig av ett AA-batteri, så se till så att detta köps separat innan man kan använda sin klitoris vibrator.

 

Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

passkey baseks 10 function powerful wand vibrator

Se priset här

I en mycket unik och läcker design kommer Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator som må vara liten men ändå har otroligt mycket att bjuda på. Till ett billigt pris får man denne snygga klitoris vibrator som kan förse en med ändlös njutning antingen själv eller tillsammans med ens älskade. Den diskreta storleken gör Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator till ett utomordentligt val om man någon gång skulle vilja ta med sin vibrator i handväskan eller på semestern. Såsom namnet antyder har denne klitoris vibrator 10 olika vibrationslägen som man kan välja mellan för att hitta passande vibrationer för en oavsett vad man föredrar.

Utformningen av leksaken gör den perfekt till att föra över huden och nå alla punkterna som stimulerar en på bästa sätt – och det riktigt lena silikonmaterialet som vibratorn är tillverkad av gör allting bara bättre. Välj denne förträffliga klitoris vibrator när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med sin partner, eller varför inte använda leksaken på egen hand vid onani. Allt man behöver göra är att inhandla två stycken AAA-batterier separat, och sedan kan man omedelbart börja stimuleras. Efter användning kan ett rengöringsmedel för sexleksaker sitta på sin plats för att se till så att Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator blir riktigt ren tills nästa gång man vill använda den.

 

Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator Uppladdningsbar – TESTVINNARE

je joue mimi soft opladelig klitoris vibrator lilla

Se priset här

Med eller utan ett vattenbaserat glidmedel får man njutning som aldrig förr när man vänder sig till Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator. Denne klitoris vibrator kommer i fem snygga färger, så det är upp till en själv om man föredrar grå, lila, rosa, ljusrosa eller svart. Leksaken är tillverkad av ABS-plast tillsammans med medicinskt silikon, vilket resulterar i att leksaken är mycket mjuk och bekväm att använda. Denne klitoris vibrator känns slät mot huden och är fullkomligt ftalatfri. Gällande vibrationerna finns det inte bara några få inställningar som man kan välja mellan, utan man kan skifta mellan så mycket som 10 nivåer. Hitta den som passar utefter vad ens preferenser råkar vara den dagen då man använder sin klitoris vibrator.

En nackdel med många vibratorer är att man ofta behöver köpa nya batterier till dem, men detta är ingenting som man behöver oroa sig för om man väljer Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator då den drar nytta av ett uppladdningsbart litiumbatteri. Istället för att köpa ett nytt batteri när det urladdas kan man därför istället bara ladda upp batteriet igen. Svårare än så är det inte! Leksaken är vattentät så att man ska kunna använda den i duschen och dess mått ligger på 8,3 cm x 2,8 cm x 4,8 cm.

 

Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator – TESTVINNARE

jimmyjane form 2 opladelig vibrator

Se priset här

Sist men inte minst: låt oss få presentera den unikt formade klitorisvibratorn i en härlig rosa färg, Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator. Vibratorn är formad lite som ett kaninhuvud och har tagit inspiration från kaninöronen på Rabbit vibratorer. Den består av två synkroniserade vibratorer som ger en njutning som aldrig förr. Med en storlek på endast 8,3 cm x 5,1 cm ska man inte tveka att ta med leksaken i handväskan så att man alltid har den redo. Den blir ett sexigt tillskott oavsett om man vill använda den hemma eller ta med leksaken på utlandsresor för njutning på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Rostfritt stål och medicinskt silikon är de två materialen som denne klitoris vibrator är tillverkad av, och särskilt det förstnämnda ser till så att leksaken blir härligt slät samt len mot huden. Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator är både fri från ftalater, fri från latex och helt vattentät. Med andra ord är det inga problem att ta med sig denne klitoris vibrator när man vill krydda till upplevelsen i duschen eller njuta av stimulerande vibrationer i badkaret. Välj Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator i antingen grå eller rosa – oavsett vad man väljer så kommer man definitivt att imponeras.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här