Alla borde äga minst en klitorisvibrator, men frågan är vilken? De finns i flera former, storlekar och färger. Vi har nedan recenserat några av de bästa som finns på marknaden.

Trots vibratorns lilla storlek kan den leverera kraftfulla vibrationer och de finns både batteridrivna och uppladdningsbara på dagens marknad. Priset varierar från högt till lågt.

Den lättaste och även vanligaste orgasmen att få som kvinna är just klitorisstimulans. Efter att du tagit del av det här testet kommer du veta exakt vilken klitorisvibrator som passar dig och dina behov.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av klitorsvibrator på Sinful här →

Eller

Se hela utbudet av klitorsvibrator på Mshop här →

 

TESTVINNARE – Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator Uppladdningsbar

Se priset här

Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator är vår alldeles egna testvinnare och det är även testets bästa klitorisvibrator

Fördelar

 • + och – knappar
 • Smidig att använda tack vare storleken
 • Hög kvalité

Nackdel

 • Priset

Recension

Denna testvinnare kommer i fem snygga färger, så det är upp till dig om du föredrar grå, lila, rosa, ljusrosa eller svart.

Leksaken är tillverkad av ABS-plast tillsammans med medicinskt silikon, vilket resulterar i att leksaken är mycket mjuk och bekväm att använda. Denna klitorisvibrator känns slät mot huden och är fullkomligt ftalatfri.

Gällande vibrationerna finns det inte bara några få inställningar som du kan välja mellan, utan man kan skifta mellan så mycket som 10 nivåer.

Något som har varit väldigt uppskattat är att det finns två olika knappar för att höja och sänka nivåerna.

En nackdel med många vibratorer är att du ofta behöver köpa nya batterier till dem, men detta är ingenting som du behöver oroa dig för om du väljer Je Joue MiMi Soft Klitorisvibrator då den drar nytta av ett uppladdningsbart litiumbatteri.

Leksaken är vattentät så att du ska kunna använda den i duschen och dess mått ligger på 8,3 cm x 2,8 cm x 4,8 cm.

Hur använder du den?

Använd den för stimulering av yttre stimulering av klitoris eller andra erogena zoner. Du styr vibrationsnivåerna med de två olika knapparna som finns.

Rekommenderad till

Passar till alla, den erfarna som den oerfarna.

 

Det säger andra kunder

Anna – ”Jag har använt mej av klitoris vibratorer i många år nu, ständigt letat efter den bästa. För mej är denna den bästa!
Kraftfull men liten. Tämligen tyst. Lätt att ladda. Lätt att ta med. Extra plus för att det är två knappar : + och – vilket gör att man kan minska ner vibrationerna precis innan orgasmen och på så sätt förlänga det härliga.
Rekommenderar verkligen denna lilla sötsak.”

 

Sammanfattning

En lätthanterlig klitorisvibrator med snygg design som passar alla.

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJAREN – Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Se priset här

Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator är en sexleksak som tar njutningen till en helt ny nivå.

Fördelar

 • Bra storlek
 • Kraftig vibration
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Batteritid på endast 90 minuter

Recension

Leksaken är liten nog för att enkelt kunna förvaras och transporteras, men ändå stor nog att ge utomordentlig stimulans oavsett om man använder leksaken på egen hand eller för heta lekar med din partner.

För att du ska kunna välja en vibrationsinställning som passar en som allra bäst ger denna klitorisvibrator en möjligheten att skifta mellan 10 vibrationsmönster.

För heta vattenlekar är det dessutom inga problem att ta med klitorisvibratorn till duschen eller badkaret tack vare att sexleksaken är vattentät.

Högkvalitativt silikon är materialet som Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator är tillverkad av, och detta resulterar i en riktigt len yta som gör klitorisvibratorn mycket härlig att använda.

När det är dags att lägga undan leksaken finns det en fin förvaringspåse som följer med i paketet tillsammans med en USB-laddare.

Såsom namnet antyder är Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator en leksak som inte kräver batterier, utan det är lätt som en plätt att ladda upp den om och om igen med ens USB-laddare.

Hur använder du den?

Använd den för att stimulera klitoris eller annan erogen zon.

Klicka på knappen för att både starta, stänga av och välja vibration.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar kraftulla vibrationer, därav kan det vara bra om du är lite erfaren.

 

Det säger andra kunder

Vidar – ”Jag har nu använt denna vibrator tillsammans med min särbo i cirka en månad. Vi är båda 75+ och de yngre kanske tycker att vi är för gamla för sådana här sexhjälpmedel. (Jag skulle nog också tyckt så för 50 år sedan!) Men jag vill påstå att hjälpmedel av den här typen är ännu mera motiverade för oss äldre. Min potens har ju börjat svikta, men både jag och min särbo har haft stort nöje av vibratorhjälpmedel, eftersom jag med hjälp av sådana kan ge henne många sköna orgasmer, ofta flera efter varandra. Och jag tycker att det är helt underbart!…”

 

Sammanfattning

En klitorisvibrator i litet format som generar kraftfulla vibrationer.

 


DEN BILLIGA – Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator

Se priset här

Den här klitorisvibratorn är endast 12 cm men levererar vibrationer jämförbara med marknadens större vibratorer

Fördelar

 • Diskret design
 • Starka vibrationer
 • Enkel att kombinera i partnersex

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

Storleken på 12 cm ser till så att Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator blir det rätta valet när du ska ut och resa eller helt enkelt vill kunna förvara leksaken på ett diskret sätt.

Det är både storleken och utseendet som gör den diskret att förvara.Storleken har dock ingenting att göra med njutningen då denne lilla klitorisvibrator kan ge ifrån sig riktigt starka vibrationer om du så önskar.

Det finns sammanlagt 10 olika vibrationsmönster, så är det upp till en själv vilken vibration som faller en i smaken.

Utformningen som liknar en avlång pistolkula har den exakt rätta formen för att komma åt alla de punkterna som ger fantastisk njutning både vid onani på egen hand samt när du är ute efter kinky förspel tillsammans med din partner.

Denna klitorisvibrator har dock ännu fler fördelar som du inte vill missa, och särskilt hur den är vattentät. Detta ser till så att man utan problem kan använda sin sexleksak i duschen.

För de som använder sin klitorisvibrator i sovrummet kan det dock vara en god idé att välja ut ett vattenbaserat glidmedel för att leksaken ska kunna glida in utan några som helst problem.

 

Hur använder du den?

Använd den för att stimulera klitoris eller annan erogen zon. Något som varit populärt har varit att använda den för yttre anal stimulans, OBS! enbart yttre på grund av att det inte finns någon bredare bas som stoppar den.

Använd de två AAA batterierna som ingår och skruva åt locket ordentligt. Därefter sätter du ingång den genom att hålla in knappen och sedan kan du styra vibrationerna med lätta och snabba tryckningar på samma knapp.

Rekommenderad till

Passar dig som ofta är på resande fot och har dåligt med utrymme eller endast vill kunna förvara den diskret.

 

Det säger andra kunder

Minna – ”Fantastisk! Många olika lägen så man kan byta takt hur man vill. Lätt att byta med knappen.
Jämfört med andra leksaker jag har, som t.ex satisfyern, så är denna väldigt tyst!
Det enda negativa jag tänker på är att det är svårt att göra rent där texten är. Det var lättare med Sinfuls sprayrengöring men med bara vatten och tvål kommer man inte riktigt åt.”

Sammanfattning

Att ha med sig en sexleksak på resande fot har aldrig varit så enkelt som nu.

Läs hela recensionen här

Kristina testare
“Hej, Kristina heter jag och är 26 år. Jag har också testat Rocks-Off 120 mm Klitorisvibrator. Klicka här för att ta del av min recension.”

 


Satisfyer Pro 2 Next generation

Se priset här

Det finns väl ingen som har missat denna magiska sexleksak – Satisfyer?

Fördelar

 • Lufttrycksvibrator
 • 99% orgasmgaranti
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Endast för klitorisstimulans ej andra erogena zoner

Recension

Ett riktigt stilrent utseende, en mindre storlek som gör leksaken utomordentligt lätt att förvara i väskan, tystlåten, en stor mängd vibrationsprogram – Satisfyer Pro 2 Vibration har verkligen allt som går att önskas av en klitorisvibrator.

Använd leksaken tillsammans med ens käraste i sovrummet eller ta med den in i badrummet under heta onanisessioner då denna klitorisvibrator är fullkomligt vattentät.

Njut av kraftfulla vibrationer och ha möjligheten att välja mellan hela 11 olika Air Pressure-stimulationsprogram tillsammans med 10 olika hastigheter för att få precis den njutningen som du eftersöker.

Det är flera som har fått uppleva sin första orgasm med Satisfyer och det utlovas faktiskt 99% orgasmgaranti för användaren. Det är tack vare att den stimulerar med enbart lufttrycksvågor och därför inte behöver röra direkt på klitoris.

Hur använder du den?

Efter uppladdning med USB-laddare placerar du munstycket mot klitoris och styr pulseringarna med hjälp av knappen.

Rekommenderad till

Passar den oerfarna som erfarna men särskilt dig som aldrig fått en orgasm förut.

 

Det säger andra kunder

Pernilla – ”Efter ha provat denna härliga satisfery, så ville jag rekommendera den för varje kvinna som jag passerar. Själv klart har jag rekommenderat den vidare och tycker varje kvinna ska ha en. Är helt lyrisk.”

 

Sammanfattning

99% Orgasmgaranti, behöver vi säga något mer?

 


Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Se priset här

En klitorisvibrator i form av en magic wand som trots sitt låga pris skapar underverk

Fördelar

 • Resevänlig storlek
 • Kraftfulla vibrationer trots storleken
 • Priset – en toppen wand för ynka hundralappen

Nackdel

 • Batteridriven (batterier ingår dock)

Recension

Det var flera av våra testare som var skeptiska till Baseks Micro Magic Wand vibrator eftersom den både är liten och billig. Det brukar inte tyda på något gott.

Men oj, så fel de kunde ha!

Den är endast 10,5 cm och det gör att den ligger perfekt i handen och blir enkel att styra. För dig som är ny till världen av Magic Wands kommer du snabbt hitta rätt teknik med den här.

Flera testare upplever dock att batterierna tar slut fort men det har väl lite att göra med – det blir vad du betalar för.

 

Hur använder du den?

Placera batterierna i Magic Wanden det är sex LR44-batterier som behövs och därefter bestämmer du själv styrkan på vibrationen.

 

Rekommenderad till

Passar till dig som är på resande fot ofta eller för dig som är nybörjare och vill ha en smidig första leksak.

 

Det säger andra kunder

Adelia – ”Var överraskad över hur bra högsta vibrationer är, tar ett tag att lära sig hitta rätt men när det väl sitter så är den fantastik! Så sjukt bra för sitt pris! Lite strul med batterierna dock.”

 

Sammanfattning

En liten magic wand som levererar mycket, ligger skönt i handen och är enkel att använda. Nu kan du inte skylla på priset längre, din magic wand är här!

Läs hela recensionen här

 


 

Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Se priset här

Med fokus på stor njutning i ett litet format kommer Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator i en snygg silvrig färg

Fördelar

 • Priset
 • Storleken
 • Vattentät

Nackdel

 • Ibland avtar styrkan på vibrationen efter ett tag

Recension

Denna klitorisvibrator är bara 9 cm lång, vilket betyder att du diskret kan bära med dig vibratorn i väskan eller förvara den i hemmet utan att den tar upp något större utrymme.

Materialet som klitorisvibratorn är tillverkad av är ABS-plast, och leksaken är både ftalatfri samt vattentät.

Så om din favoritplats för att använda sexleksaker på är i duschen eller badkaret blir detta därför fullt möjligt tack vare att Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator klarar av vatten galant.

Bara för att denna klitorisvibrator är liten så betyder det inte att den är simpel. Faktum är att du kan välja mellan tre olika hastigheter samt sju olika vibrationsmönster så att du helt säkert ska få det vibrationsprogrammet som passar dig.

Dock har vissa testare upplevt att styrkan på vibrationen avtar efter en längre tid.

Batterier är heller ingenting som du behöver lägga stor mängd pengar på tack vare att den är uppladdningsbar med hjälp av en USB-kabel för laddning som ingår i paketet.

För enkel rengöring efter användning kan du antingen dra nytta av tvål och vatten eller satsa på ett rengöringsmedel som är framtaget för att fungera särskilt väl till sexleksaker.

Hur använder du den?

Använd den för yttre stimulering av klitoris eller på andra erogena zoner.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna punktstimulera då den används bäst för att stimulera en liten yta.

 

Det säger andra kunder

Sussi – ”Inte min första bullet, men min bästa! Är van vid dem med batteri, men måste medge att denna är bättre! Superlätt att använda, superkraftiga vibrationer och supergalna orgasmer – varje gång!”

 

Sammanfattning

En liten klitorisvibrator som är uppladdningsbar och vattentät.

 


 

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Se priset här

Med ett flexibelt och rörligt huvud tar Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator med dig på en resa av kraftfulla vibrationer.

Fördelar

 • Bra storlek – enkel att ha med sig
 • Kraftfulla vibrationer
 • Smidig att använda samtidigt som penetrerande sex

Nackdel

 • Går lätt sönder om du är hårdhänt

Recension

Ännu en leksak som trots sin storlek levererar kraftfulla vibrationer. Den är också smidig att ha med sig och känns mjuk att använda då den är mjuk och böjbar.

Knapparna är dock i höjd med leksaken vilket kan göra det svårt att hitta utan att se efter vad som ska tryckas på. Det är flera av våra testare som upplevt att den gått sönder efter ett tag men det verkar också vara i samband med hårdhänta tillfällen…

Har 10 stycken olika vibrationsmönster.

 

Hur använder du den?

Hur ska produkten användas korrekt?

Rekommenderad till

Vem skulle du rekommendera produkten till och varför

 

Det säger andra kunder

Vidar – ” Har tidigare prövat flera olika sorters dildos och vibratorer. Men denna är det hittills mest effektiva hjälpmedlet i den här kategorin.

Min kvinna brukar få långvariga och härliga orgasmer med den här saken. Dock! Denna är den tredje vi använder, eftersom de två tidigare har gått sönder, kanske beroende på alltför ovarsam användning. Den första reklamerades och vi fick då en ny gratis.

Men när samma fel (antagligen brott på elledningen mellan batteri och vibratorkropp) uppstod på den andra insåg jag att det kanske var mitt eget fel och jag köpte en ny. Jag tycker nämligen trots allt fortfarande att den är mycket bra till sitt pris. Får försöka hantera den lite varsammare i fortsättningen.

Varning! Tryck inte för hårt i sidled när du håller i handtaget! Risk att den slutar fungera om den smala delen böjs för mycket! Håll då hellre direkt på vibratordelen eller tryck rakt fram. Men egentligen behövs bara ett ganska lätt tryck för att din älskade skall fä underbara, härliga multipelorgasmer!”

 

Sammanfattning

Len och smidig Magic wand som fungerar bra som klitorisvibrator och som är enkel att använda vid penetrerande sex.


 

The Perfect Mini Vibe – Black

Se priset här

En klitorisvibrator som levererar starka vibrationer från sekund ett

Fördelar

 • Designad i Sverige
 • Enkelt att punktstimulera
 • Starka vibrationer från start

Nackdel

 • Något högljudd

Recension

Är du på jakt efter en stilren och riktigt elegant klitorisvibrator som känns slät mot huden och som ger dig starka och många valmöjligheter gällande vibrationer? Då är det här den rätta vibratorn för en.

Den snygga Perfect Mini Vibe – Black är designad i Sverige och kommer med sju olika vibrationsprogram som du kan välja mellan. Detta resulterar i att du kan få precis den stimuleringen som man är ute efter.

Men tänk på att den här klitorisvibratorn levererar kraftfullt redan från start.

Det hudvänliga materialet som denna klitorisvibrator är tillverkad av tillåter många mysiga stunder antingen på egen hand i sovrummet eller tillsammans med ens partner.

Tänk på att The Perfect Mini Vibe – Black enbart är stänksäker och inte fullkomligt vattentät, så det rekommenderas inte att använda den i badkaret.

Utöver detta kommer man att älska sin Mini Vibe då den förser en med utomordentlig punktstimulering av klitoris och bröstvårtor där både designen, funktionerna och utförandet kommer att imponera på en.

Just denna klitorisvibrator använder sig av ett AA-batteri, så se till så att detta köps separat innan du ska använda din klitorisvibrator.

Hur använder du den?

Du styr den genom att först hålla in knappen på ena änden och därefter trycka lätt för att hitta det vibrationsmönster du vill ha.

Rekommenderad till

Den erfarna – passar dig som är van vid vibrationer sedan tidigare och gillar kraftfulla vibrationer.

Sammanfattning

En av de snyggare klitorisvibratorerna på marknaden.

 


Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

Se priset här

Billig Magic Wand som känns sammetslen mot huden.

Fördelar

 • Silikon
 • Priset
 • Snygg färg

Nackdel

 • Batterier ingår ej

Recension

En liten Magic wand i snygg skrikrosa färg, den smyckar nattduksbordet väl. Den är också en av de bättre Magic wands som finns på marknaden i den billigare prisklassen.

Men det gör också att den inte alltid klarar av att vara igång en längre tid och ibland verkar den stänga av från ingenstans.

Den ligger skönt i handen och det mjuka silikonet ligger lent mot huden, nästan lite sammetskänsla.  Den är batteridriven dock ingår det tyvärr inte några batterier.

Så glöm inte köpa batterier i samband med att du får hem Baseks kraftig 10 Functions Wand Vibrator.

Hur använder du den?

Två stycken AAA-batterier krävs och därefter styr du den med hjälp av knapparna på staven.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enklare leksak till ett billigare pris.

 

Det säger andra kunder

Andreas ” Köpte denna produkt i december. Glappar och stänger av sig gång efter annan. När den väl fungerar hela akten är den underbar för sambon, men det händer 7/10 gånger att den stänger av sig innan klimax är nått.”

Sammanfattning

En magic wand värdig sitt pris  – du får det du betalar för.

 


 

 

Se priset här

Sist men inte minst: låt oss få presentera den unikt formade klitorisvibratorn i en härlig rosa färg, Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator

Fördelar

 • Annorlunda form
 • 5 hastigheter och 4 vibrationsmönster
 • Knapplås

Nackdel

 • Priset

Recension

Vibratorn är formad lite som ett kaninhuvud och har tagit inspiration från kaninöronen på Rabbitvibrator. Den består av två synkroniserade vibratorer som ger en njutning som aldrig förr.

Med en storlek på endast 8,3 cm x 5,1 cm så kan du inte tveka att ta med leksaken i handväskan så att du alltid har den redo.

Den blir ett sexigt tillskott oavsett om du vill använda den hemma eller ta med leksaken på utlandsresor för njutning på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Rostfritt stål och medicinskt silikon är de två materialen som denna klitorisvibrator är tillverkad av, och särskilt det förstnämnda ser till så att leksaken blir härligt slät samt len mot huden.

Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator är både fri från ftalater, fri från latex och helt vattentät. Med andra ord är det inga problem att ta med sig denna klitorisvibrator när man vill krydda till upplevelsen i duschen eller njuta av stimulerande vibrationer i badkaret.

Välj Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator i antingen grå eller rosa – oavsett vad du väljer så kommer du definitivt att imponeras.

Hur använder du den?

Använd den på klitoris, variera mellan de olika öronen eller få klitoris att hamna mellan öronen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som tycker om rabbitvibrator och vill nu kombinera den upplevelsen tillsammans med din partner.

 

Det säger andra kunder

Hanna  – ” Absolut den mest prisvärda klitorisstimulatorn jag har testat. Lent material, snygg design, väldigt tystgående och otroligt bra vibrationer!

Men även om man kan få upp en rejäl styrka i vibrationerna så känns det inte av i den delen där du håller handen. Den är alltså både diskret ljudmässigt och gör att du kan hålla på länge utan att fingrarna domnar.”

 

Sammanfattning

Snygg design och annorlunda inspirerad från rabbitvibratorn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här