Vibrerande trosor är det bästa valet för paret som vill ta alla sina kinky lekar ut i det offentliga.

Med vibrerande trosor bär en person trosor med en vibrator i sig medan partnern styr vibrationerna med hjälp av en fjärrkontroll.

Om man vill bära trosorna under kläderna när man exempelvis går på bio eller sticker iväg till en restaurang så är detta fullt möjligt, och då fjärrkontrollen ofta är diskret så är det ingen som märker den heta leken som pågår.

 


 

TESTVINNARE – Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

screaming o my secret opladelig vibrerende trusse blackSe priset här

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa kan uppfylla alla ens sexiga drömmar. Dessa vibrerande trosor är tillverkade i nylon samt spandex och kommer i både en stilren svart färg, en söt rosa färg och en sensuell röd färg. Trosorna är perfekta för diskreta och fräcka lekar antingen därhemma eller ute bland folk. Såsom namnet avslöjar kommer dessa vibrerande trosor att stimulera en med hjälp av en bullet framtill, så varför inte lite diskret bära dessa trosor när man ska gå på bio eller besöka en restaurang för riktigt heta och kinky lekar där bara en själv och ens partner vet att man bär trosorna.

För att lägga till en extra dimension kan man låta ens partner hålla i den medföljande trådlösa fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna. Det finns 10 olika nivåer att välja mellan – alltifrån mjuk till intensiv stimulans. Då fjärrkontrollens design liknar en ring som ens partner sätter på fingret så kommer ingen att misstänka vad som pågår.

För att dessa vibrerande trosor ska passa en som handen i handsken kan man justera dem genom att knyta trosornas band på sidorna. Maxomkretsen runt midjan ligger på 152 cm, men man kan sedan spänna trosorna så mycket som det passar. Vibratorn är uppladdningsbar, så man slipper att tänka på batterier. Med andra ord är man både skonsam mot miljön samtidigt som man får en riktigt fantastisk sexuell upplevelse.

 


 

TILL NYBÖRJAREN – Love to love secret vibrerande trosor

vibrerande trosor

Se priset här

De heta svarta vibrerande trosorna blir det perfekta valet för paret som vill krydda till de sexuella lekarna, antingen i hemmet eller när man ger sig ut på stan. Dessa vibrerande trosor innehåller en bullet som förser ena partnern med nervkittlande stimulans som kontrolleras med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Själva fjärrkontrollen är så liten att man enkelt kan transportera den med sig utan att folk runtomkring märker av den.

En stor fördel med vibrerande trosor är just att detta är en sexleksak som man kan ta med sig överallt. På bio, på restaurangen, på caféet eller varhelst annars. Tänk dock på att ljudnivån på vibratorn är lite högre, så om man ska använda dessa vibrerande trosor offentligt så bör man göra det på en fest, klubb eller annan plats där det är lite mer högljutt. Den ena personen kan bära sina vibrerande trosor medan den andra kontrollerar hur starka eller svaga vibrationerna ska vara. Fjärrkontrollen till just dessa vibrerande trosor har en räckvidd på 5-8 meter, och man behöver därför inte vara inpå varandra för att kunna kontrollera stimulansen.

Bulletvibratorn må vara liten, men tro det eller ej har den hela 10 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. För att vibratorn ska fungera behöver den 6 st. LR44-battier och 1 st. 27A-batteri som ingår i paketet.

 

 


 

DEN BILLIGA – Screaming O Panty Vibe Vibrerande Trosor Med Fjärrstyrning

screaming o panty vibe vibrerende trusse med fjernbetjening

Se priset här

Dessa snygga vibrerande trosor i en het rosa färg kommer inte bara att vara sköna att bära och att titta på, utan kommer även att ge skön stimulans både i hemmet och när man ger sig ut. Använd Screaming O Panty Vibe Vibrerande Trosor Med Fjärrstyrning när man exempelvis ger sig ut till en restaurang, på bio eller till ett café för fräcka lekar som är dolda för allmänheten. Man får intensiv yttre stimulering av klitoris tack vare den lilla bulletvibratorn som läggs i trosorna, och vibratorn kan även tas ut för att användas utan trosorna.

Såsom titeln avslöjar kommer dessa vibrerande trosor med en fjärrkontroll. Antingen styr man vibrationerna själv eller så lämnar man över fjärrkontrollen till sin partner för kittlande rollspel. Då fjärrkontrollen är formad likt en ring är det ingen som märker när ens partner kontrollerar vibrationerna vid användning av de vibrerande trosorna ute i det offentliga. Det finns 10 olika vibrationer att välja mellan, så man kan antingen få lugn och mjuk stimulans eller mer intensiva vibrationer beroende på vad man föredrar – eller vad ens partner bestämmer.

Då dessa vibrerande trosor har rep på vardera sida kan man själv ställa in hur hårt de ska sitta åt, och det här resulterar även i att trosorna passar alla upp till ett midjemått på 152 cm.


 

MEST POPULÄRA – Blue Motion App Controlled Massager

bluemotion app controlled massager

Se priset här

Den här vibratorn är i en egen liga på så sätt att den inte har en fjärrkontroll, utan styrs av en applikation i mobilen. Lägg ner vibratorn i ens trosor och låt sedan partnern kontrollera hur starka eller svaga vibrationerna ska vara.

Detta fungerar upp till 8 m trådlöst eller på distans om man använder sig av Wi-Fi. Själva vibratorn kan laddas upp med hjälp av USB, så man behöver därför inte oroa sig för att konstant tvingas att köpa nya batterier. När vibratorn väl har laddats upp helt kommer man att kunna använda den en timme i sträck för fantastiskt stimulerande njutning.

Bestäm själv om ens vibrerande trosor ska användas i hemmet eller tas med ut till exempelvis caféet, restaurangen eller biosalongen. Ens partner kontrollerar ens vibrerande trosor genom mobilen utan att allmänheten runtomkring vet vad som pågår. Detta tillför ett extra element av en kinky och ”förbjuden” sensuell upplevelse tillsammans med ens käraste.

 


 

DEN FRÄCKA – My Special Underwear Vibratortrosa

my special underwear vibrator trusse

Se priset här

Den häftiga My Special Underwear Vibratortrosa är vibrerande trosor som är ganska unika till utseendet. Den här leksaken tillåter för fräcka och diskreta lekar tillsammans med ens partner antingen ute i det offentliga eller i hemmet, beroende på vad man föredrar. Dessa vibrerande trosor innehåller såsom namnet antyder en mindre vibrator. Olikt vibratorerna som vi har nämnt ovan lägger man inte bara in den här vibratorn i trosan, utan den förs in i vaginan för en riktigt fantastisk stimulering.

Tack vare de sju olika vibrationsnivåerna så kan man själv välja hur intensiva vibrationerna ska vara, eller så ger man fjärrkontrollen till sin partner så att han eller hon får ta kontroll över situationen. Då man kan använda My Special Underwear Vibratortrosa under sina kläder så är det inga problem att ta med sig dessa vibrerande trosor när man ska ge sig ut på stan.

Vibratorn är 7 cm lång, och det krävs 1 st. A23/L1028-batteri medan fjärrkontrollen behöver 3 st. LR44-batterier. Alla batterierna som man kommer att behöva finns i paketet vid köp av My Special Underwear Vibratortrosa. Med dessa vibrerande trosor kommer man att få många heta stunder tillsammans med ens partner oavsett var man befinner sig.

 


 

Hanky Spank Me Vibrerande Trosa

hanky spank me vibrerende trusse

Se priset här

Hanky Spank Me Vibrerande Trosa är ett par svarta trosor som ser riktigt heta ut, men glädjen som man får av denne sexleksak slutar inte vid utseendet. De här trosorna kommer nämligen även med en liten vibrator som man stoppar in i trosorna så att klitoris ska stimuleras. Materialet som dessa vibrerande trosor är gjort av är mjuk svart spets som både gör att plagget ser snyggt ut och känns fantastiskt att bära.

En mindre nackdel med just dessa vibrerande trosor jämfört med de andra varianterna som vi tidigare har nämnt är att vibratorn inte har flera vibrationsnivåer. Detta gör dock inte så mycket tack vare att det vibrationsläget som finns där är starkt nog för att ge en otroliga orgasmer. Vibratorn är dessutom tystlåten, så man kan lätt ta på sig trosorna och använda dem ute i det offentliga – kanske på en restaurang eller vid ett biobesök.

Leksaken använder sig av AG13/LR44 batterier, och tre av dessa ingår i paketet när man köper sina vibrerande trosor hos Sinful. Utöver detta får man med en svart ögonbindel för kinky lekar och rollspel. För att trosorna ska passa en så behöver man en midjeomkrets på 61-86 cm, men plagget kommer även i en plus size variant. På så sätt kan alla ta del av den här heta leksaken.

 


 

20-Function Remote Control Panty

20 function remote control panty

Se priset här

Det är inte bara de hela 20 olika vibrationsprogrammen som gör dessa trosor med vibrator unika. Vibratorn kan nämligen även diskret föras in i trosan, och med en skön plugg får man stimulans som aldrig förr. Man kommer definitivt att hitta ett program som passar en med alla de olika 20 vibrationerna att välja mellan, och när man lämnar över vibratorn till ens partner är det upp till honom eller henne att bestämma. De heta trosorna är ett nöje att titta på, men också att bära – och vibrationerna gör allting bara bättre. Dessa trosor med vibrator vill man verkligen inte missa.

Vibratorn använder bland annat en knappcell som följer med i paketet, men man behöver dessutom köpa till två stycken AAA-batterier som används i fjärrkontrollen. När batterierna sitter på plats har man dock alla möjligheter i världen att dra stor nytta av sina trosor med vibrator. Bär plagget hemma eller när man ska ge sig ut på stan för att leka en diskret parlek inne i biosalongen, på ens favoritrestaurang eller när man ger sig av till klubben. Dessa trosor med vibrator är en sexleksak som nästintill är ett måste för paren som älskar heta och fräcka lekar.

 


 

Vibratissimo Panty Buster Trosvibrator

vibratissimo panty buster trusse vibrator

Se priset här

Den snygga lila Vibratissimo Panty Buster Trosvibratorn må inte vara en trosa med vibrator, men det är en vibrerande liten maskin som man kan placera i ett par trosor för bästa effekt. För att vara så miljövänlig som möjligt samtidigt som det gör mindre ont i plånboken är vibratorn uppladdningsbar med USB.

Detta betyder att man slipper att köpa nya batterier när vibratorn har blivit urladdad. En vibrator trosa ger en verkligen stimulans som aldrig förr, och med just Vibratissimo Panty Buster Trosvibrator får man en leksak som både blir perfekt själv och tillsammans med ens partner.

Tappa inte hakan nu, men det finns så mycket som 100 olika vibrationsinställningar som man kan välja mellan, och om man vill ta njutningen till en helt ny nivå kan man till och med själv ta fram sitt eget vibrationsprogram. Ytterligare häftiga funktioner är sensorerna som ser till så att man kan kontrollera vad temperaturen i ens trosor är under leken, och som om detta inte vore nog är Vibratissimo Panty Buster Trosvibrator vattentät.

 


 

Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerande Trosa

fantasy for her cheeky panty thrill her vibrerende trusse

Se priset här

När man är ute efter trosor med vibrator så vill man naturligtvis att trosorna ska se riktigt sexiga ut, och inte finns det någonting mer elegant än Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerande Trosa.

Dessa trosor med vibrator har en vacker lila färg med band som sträcker sig från framsidan till baksidan – toppad med en rosett både bak och fram. Tillsammans med de snygga trosorna kommer en lika fin lila bulletvibrator som man placerar i trosorna för utomordentlig stimulans. Även en lila fjärrkontroll ingår så att en själv eller ens partner har kontroll över ens trosor med vibrator. Styrkan på vibrationerna väljer man lätt med hjälp av fjärrkontrollen.

När fjärrkontrollen väl startas så finns det så mycket som 20 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Använd sedan dessa trosor med vibrator antingen i hemmet eller någonstans ute i det offentliga – kanske på en konsert, restaurang, i en biosalong eller varför inte i kön inne i mataffären.

Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra. Gällande material så är både fjärrkontrollen och vibratorn tillverkad i ABS-plast som är ftalatfri. För att kunna använda vibratorn så behöver denne tre stycken LR44-batterier (som ingår) och för fjärrkontrollen så behövs det två stycken AAA-batterier (som också ingår)

 


 

Lovers Thong Vibrerande Trosa

lovers thoung vibrerende trusse

Se priset här

Sist – men definitivt inte minst – på listan ska vi tala om Lovers Thong Vibrerande Trosa. Dessa trosor med vibrator ser sannerligen mycket unika ut, men njutningen som de kan bjuda på är som från en helt annan värld.

Det som gör dessa trosor med vibrator så speciella är att de kan stimulera båda parter samtidigt under samlag. Lovers Thong Vibrerande Trosa kommer med två rader av pärlor som vibrerar mot kvinnans blygdläppar, och på samma gång masserar pärlorna mannens erektion vid samlag.

Dessa trosor med vibrator är helt vattentäta, så om man skulle föredra att använda leksaken i duschen eller badkaret så är det fullt möjligt.

Tack vare dess justerbara funktion kommer Lovers Thong Vibrerande Trosa att passa de flesta perfekt. Trots att dessa trosor med vibrator är perfekta för samlag är det lika enkelt att använda leksaken på egen hand vid onani. För att vibratorn ska fungera behöver den fyra stycken LR44-batterier, men lyckligtvis nog ingår det hela åtta stycken i paketet. Testa på dessa trosor med vibrator redan idag eller kika på någon av de andra produkterna som vi har nämnt ovan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här