Vibrerande trosor – Bästa i test

4434

Tänk att få en orgasm som är helt utom din kontroll – när och var du får den är för dig okänt. Så kan det bli om du överlåter fjärrkontrollen till dina vibrerande trosor till din partner.

Med vibrerande trosor bär en person trosor med en vibrator i sig medan partnern styr vibrationerna med hjälp av en fjärrkontroll. Vissa vibrationer är för yttre stimulering och andra för inre stimulering.

Fortsätt läsa här nedan för att se vilka vibrerande trosor som vi har utsett till topp tre på dagens marknad.

Vill du djupdyka och lära dig ännu mer om olika trosvibratorera?

Vår sexleksakstestare Ellen har skrivit enegen recension om Lovebuddy´s testvinnare
Screaming O My Secret, klicka här för att läsa den.

Varför ska du köpa en trosvibrator?

En trosvibrator gör livet mer spännande, oavsett om du använder den på egen hand tillsammans med en partner eller kanske till och med den där vågade kompisen? Låt någon annan ta kontrollen och låt den personen styra dig in i din orgasm, vi lovar att med en trosvibrator kommer många spännande lekar på köpet.

Översikt Priskoll
screaming o my secret opladelig vibrerende trusse black Testvinnare Se priset
FF DATE NIGHT REMOTE CONTROL PANTIES Nybörjaren Se priset
micro butterfly vibrator multispeed Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Vibrerande Trosor här


 

TESTVINNAREScreaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa

screaming o my secret opladelig vibrerende trusse blackSe priset här

Screaming O My Secret Uppladdningsbar Vibrerande Trosa kan uppfylla alla ens sexiga drömmar, de är lika magiska att bära som de är till sitt utseende

Fördelar

 • Passar flera storlekar tack vare att de går att knyta på sidan, upp till 152cm
 • Kontrollen är i form av en fingerring – diskret
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Batteritiden – endast cirka 60 minuter

Recension

Detta är ett par vibrerande trosor med fjärrkontroll tillverkade i nylon samt spandex och kommer i både en stilren svart färg, en söt rosa färg och en sensuell röd färg.

Trosorna är perfekta för diskreta och fräcka lekar antingen därhemma eller ute bland folk. Såsom namnet avslöjar kommer dessa vibrerande trosor att stimulera en med hjälp av en bullet framtill, så varför inte lite diskret bära dessa trosor när du ska gå på bio eller besöka en restaurang.

De passar för riktigt heta och kinky lekar där bara en själv och ens partner vet att du bär trosorna.

För att lägga till en extra dimension kan du låta din partner bära den medföljande trådlösa fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna. Det finns 10 olika nivåer att välja mellan – alltifrån mjuk till intensiv stimulans.

Då fjärrkontrollens design liknar en ring som ens partner sätter på fingret så kommer ingen att misstänka vad som pågår.

För att dessa vibrerande trosor ska passa en som handen i handsken kan man justera dem genom att knyta trosornas band på sidorna. Max omkretsen runt midjan ligger på 152 cm, men man kan sedan spänna trosorna så mycket som det passar.

Vibratorn är uppladdningsbar, så man slipper att tänka på batterier. Med andra ord är man både skonsam mot miljön samtidigt som man får en riktigt fantastisk sexuell upplevelse.

 

Hur använder du den?

Du laddar bulleten med hjälp av USB-sladden som ingår och därefter styr du eller din partner enkelt vibrationerna genom fjärrkontrollen som ser ut som en fingerring.

Rekommenderad till

Passar er som vill använda trosorna i offentliga sammanhang då fjärrkontrollen är perfekt för diskretion.

 

Det säger andra kunder

Jocke  – ” Superhäftig produkt som testat både när vi varit på krogen och på bio. Fungerar superbra och enligt tjejen fungerande som den skulle. Hade önskat lite bättre batteritid, men får anta att man får investera i en dyrare produkt då, men fungerar ändå bättre än förväntat.”

Sammanfattning

Sexiga trosor som är väl utformade för att passa flera olika storlekar och öppnar upp för spännande public play.

Läs hela recensionen här

Sexleksakstestare
“Hej, jag heter Ellen och är 19 år. Jag har också testat och skrivit om den här vibrerande trosan i en egen recension – Klicka här. ”

 

TILL NYBÖRJARENFF Date Night Remote Control Panties

FF DATE NIGHT REMOTE CONTROL PANTIES

Se priset här

De heta svarta vibrerande trosorna blir det perfekta valet för paret som vill krydda till de sexuella lekarna men passar bäst i atmosfärer med högre ljudnivå

Fördelar

 • 5-8 meter räckvidd med fjärrkontrollen
 • Kraftfulla vibrationer
 • Sexig design på trosorna

Nackdel

 • Högljudd vibration

Recension

Dessa vibrerande trosor innehåller ett vibratorägg som förser ena partnern med nervkittlande stimulans som kontrolleras med hjälp av en trådlös fjärrkontroll.

Själva fjärrkontrollen är så liten att ni enkelt kan transportera den med er utan att folk runtomkring märker av den.

En stor fördel med vibrerande trosor är just att detta är en sexleksak som man kan ta med sig överallt. På bio, på restaurangen, på caféet eller varhelst annars. Tänk dock på att ljudnivån på vibratorn är lite högre, så om man ska använda dessa vibrerande trosor offentligt så bör man göra det på en fest, klubb eller annan plats där det är lite mer högljutt.

Den ena personen kan bära sina vibrerande trosor medan den andra kontrollerar hur starka eller svaga vibrationerna ska vara. Fjärrkontrollen till just dessa vibrerande trosor har en räckvidd på 5-8 meter, och ni behöver därför inte vara nära varandra för att kunna kontrollera stimulansen.

Vibratorägget må vara litet, men tro det eller ej har den hela 10 olika vibrationsprogram som ni kan välja mellan.

 

Hur använder du den?

Använd er av batterierna som ingår och därefter kan ni styra vibratorägget med hjälp av fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Vibrerande trosor med fjärrkontroll passar er som vill använda de vibrerande trosorna i hemmet eller mer högljudda sammanhang då de inte är särskilt tysta vibrationer.

Det säger andra kunder

Eirik – ” Jag och min partner har inte hunnit med att testa den ute bland folk men vi provkörde den såklart hemma när den kom.
Den gjorde vad den skulle.
Ska köpa nya batterier till den nu för dom som är i vid leverans tog slut rätt fort.
Kort å gott så är detta en liten leksak som är upphetsande för mig och min partner.”

 

Sammanfattning

Snygga trosor som tack vare vibratorägget levererar kraftfulla vibrationer. Går även att använda vibratorägget utan trosorna.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Love to Love Secret Panty, min sexpartner bad mig ha den på nattklubben… Läs min recension här. /Jonathan”

 


 

DEN BILLIGAMicro Butterfly Multispeed Vibrator

micro butterfly vibrator multispeed

Se priset här

En trosvibrator i den enklare modellen, som sitter mer som en strapon istället för med hjälp utav trosor.

Fördelar

 • Multi-speedfunktion
 • Smidig att använda
 • Tystlåten

Nackdel

 • Sladd till fjärrkontroll
 • Batterier ej inkluderat

Recension

Denna fjärilsvibrator kommer i en het rosa färg och kommer inte bara att vara sköna att bära och att titta på, utan kommer även att ge skön stimulans både i hemmet och när man ger sig ut.

Använd Micro Butterfly Multispeed Vibrator när man exempelvis ger sig ut till en restaurang, på bio eller till ett café för fräcka lekar som är dolda för allmänheten.

Du får intensiv yttre stimulering av klitoris tack vare den lilla bulletvibratorn som läggs i trosorna, och vibratorn kan även tas ut för att användas utan trosorna.

Såsom titeln avslöjar kommer dessa vibrerande trosor med en fjärrkontroll. Antingen styr man vibrationerna själv eller så lämnar man över fjärrkontrollen till sin partner för kittlande rollspel.

Då fjärrkontrollen är formad likt en ring är det ingen som märker när ens partner kontrollerar vibrationerna vid användning av de vibrerande trosorna ute i det offentliga.

Det finns multispeed vibration att välja mellan, så du kan antingen få lugn och mjuk stimulans eller mer intensiva vibrationer beroende på vad man föredrar – eller vad din partner bestämmer.

Då dessa vibrerande trosor har rep på vardera sida kan man själv ställa in hur hårt de ska sitta åt, och det här resulterar även i att trosorna passar alla midjemått.

 

Hur använder du den?

Det medföljer inga batterier, så du behöver köpa det innan och därefter styr du därefter med hjälp av fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar lite enklare vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Simon – ” Den var hur bra som helst, tjejen älskade den. Kraftiga vibrationer som gjorde henne galen, samtidigt som den var väldigt tyst och diskret när den var på!”

 

Sammanfattning

Vibrerande fjärilsvibrator som passar flera storlekar och är både lättanvänd och billig.


 

MEST POPULÄRABlue Motion App Controlled Massager

bluemotion app controlled massager

Se priset här

Appstyrd klitorisvibrator som fungerar bra i trosa som vid solo-lek

Fördelar

 • Går att styra via en app
 • Räckvidd – oändlig tack vare wifi styrning
 • Gjuten i premiumgrad hypoallergenic icke-giftig, icke-poröst ABS plast med PU överdrag för en silkesmjuk finish

Nackdel

 • Ingår ej trosor

Recension

Den här vibratorn är i en egen liga på så sätt att den inte har en fjärrkontroll, utan styrs av en applikation i mobilen. Lägg ner vibratorn i dina trosor och låt sedan din partner kontrollera hur starka eller svaga vibrationerna ska vara.

Detta fungerar upp till 8 m trådlöst eller på distans om man använder sig av Wi-Fi. Själva vibratorn kan laddas upp med hjälp av USB, så du behöver därför inte oroa sig för att konstant tvingas att köpa nya batterier.

När vibratorn väl har laddats upp helt kommer man att kunna använda den en timme i sträck för fantastiskt stimulerande njutning.

Det finns förhandsprogrammerade mönster men det går också bra att skapa egna samt finns även audioinspelning som skapar extra spänning.

Hur använder du den?

Ladda ner appen och följ instruktionerna för hur du kopplar den. Styr därefter vibrationerna i appen och invänta din nästa orgasm.

Rekommenderad till

Passar perfekt för er som befinner er i en distansrelation tack vare möjligheten att styra den trots att räckvidden är oändlig.

Sammanfattning

En annorlunda trosvibrator som styrs med hjälp av en app, samt levererar olika typer av vibrationer i form av mönster och styrkor.

 


 

DEN FRÄCKAAdrien Lastic Pan-T Vibe Trosvibrator

Adrien Lastic Pan-T Vibe Trosvibrator

Se priset här

Med sitt unika utseende levererar Adrien Lastic Pan-T Vibe Trosvibrator magiska stunder

Fördelar

 • Vibration som sitter på plats tack vare formen på trosorna
 • Tystlåten
 • Uppladdningsbar och 1 x CR2032 (Inkluderat)

Nackdel

 • Vibratorn är ganska liten

Recension

Olikt vibratorerna som vi har nämnt ovan lägger man inte bara in den här vibratorn i trosan, utan den förs in i vaginan för en riktigt fantastisk stimulering.

Detta gör även att den är mycket mer tystlåten vid användning jämfört med många andra trosvibratorer.

Den här leksaken tillåter för fräcka och diskreta lekar tillsammans med ens partner antingen ute i det offentliga eller i hemmet, beroende på vad man föredrar.

Tack vare de sju olika vibrationsnivåerna så kan du själv välja hur intensiva vibrationerna ska vara, eller så ger du fjärrkontrollen till din partner så att han eller hon får ta kontroll över situationen.

Med dessa vibrerande trosor kommer du att få många heta stunder tillsammans med ens partner oavsett var man befinner sig.

 

Hur använder du den?

Fäst vibratorn så att den kan stimulera klitoris och låt därefter vibrationerna styras med hjälp av fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar dig som föredrar en ordentlig trosa som ser till att klitoris stimuleras konstant.

 

Sammanfattning

En vibratorsstrosa som är annorlunda till sin utformning men trots det väldigt smidig att använda.

 


Lovense Flexer Dual Trosvibrator

Lovense Flexer Dual Trosvibrator

Denna eleganta trosvibrator, utrustad med tre oberoende motorer och app-styrd anpassning av vibrationsmönster erbjuder lyxig njutning. Dess diskreta design gör den perfekt för varierade lekar, från offentliga äventyr till erotiska vattenstunder.

Fördelar

 • Tre oberoende motorer för både klitoris- och g-punktstimulans.
 • Anpassningsbara vibrationsmönster via appen.
 • Möjlighet att använda den offentligt eller i vatten.
 • Enkel att rengöra med varmt vatten och mild tvål.

Nackdelar

 • Högljudd

Recension

Lovense Flexer Dual Trosvibrator erbjuder himmelsk njutning med sina tre motorer och anpassningsbara vibrationsmönster via appen. Den eleganta designen möjliggör diskreta lekar överallt, med vattenbeständighet för äventyr. En perfekt kombination av klitoris- och g-punktstimulans, ger denna sexleksak en unik och tillfredsställande upplevelse för soloäventyr eller parlek.

 

Hur använder du den?

Låt Lovense Flexer trosvibrator vibrera och stimulera både klitoris och g-punkt. Använd knapparna på undersidan eller låt en vän styra mönstren via appen för en mer interaktiv upplevelse. Passar perfekt för offentliga lekar eller diskreta vattenäventyr.

 

Rekommenderad till

Idealisk för de som söker både inre och yttre stimulans samtidigt. Perfekt för ensamlek eller för par som vill experimentera med fjärrstyrning och olika vibrationsmönster.

 

Sammanfattning

Lovense Flexer Dual Trosvibrator ger en mångsidig och njutbar upplevelse med tre oberoende motorer, anpassningsbara vibrationsmönster via appen och användarvänlig design. Perfekt för både soloanvändning och parlek, särskilt för de som gillar att experimentera med olika situationer och platser.

 


 

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Sinful lyxig uppladdningsbar

Se priset här

Sinful Lyxig Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator utstrålar hög kvalité och levererar fantastisk klitorisstimulering

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Vattentät vibrator
 • Uppladdningsbar vibrator

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Med sina knytband på sidorna passar spetstrosorna de flesta olika storlekar. Spetstyget ligger även bekvämt mot huden.

Vibratorn är uppbyggd med en ergonomisk design som därför ligger skönt mot kroppen och stimulerar klitoris perfekt. Vibrationerna kan du variera mellan då det finns 10 olika vibrationslägen att välja mellan.

Det som är unikt med den här vibrerande trosan är att vibratorn är helt vattentät.

Tack vare den tidigare nämnda designen är den även smidig att använda utan trosan vid penetrations sex.

Tänk bara på att det endast är vibratorn som är vattentät och inte fjärrkontrollen. Perfekt att ge fjärrkontrollen till din partner och låta din partner styra dig in i orgasmen.

Vibrationen upplevs dock som ganska högljudd och känns därför inte alltid aktuell att ha i offentliga sammanhang. Men en högljudd konsert klarar av en högljudd vibrator.

Hur använder du den?

Ladda upp vibratorn med USB-sladden och använd ett CR2032-batteri till fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att använda sexleksaker i duschen med eller utan trosor på.

 

Sammanfattning

En stilren vibrerande trosa som tack vare vibratorns ergonomiska design ligger skönt mot klitoris.

 


 

Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator

Se priset här

Med sin annorlunda design på dessa vibrerande trosorna är det möjligt att både bli penetrerad och få yttre stimulering samtidigt, med vibrerande trosor app blir så mycket mer spännande.

Fördelar

 • Annorlunda design
 • Vibration för både klitoris och blygdläppar samt går att föra in
 • Funkar bra i vanliga trosor

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator levererar intensiva vibrationer på flera ställen samtidigt. Den går att föra in 7 cm och därefter omsluter fjärilshuvudet både din klitoris och dina blygdläppar.

Du styr enkelt vibrationerna direkt på leksaken eller via gratisappen Realov. Perfekt för public play när din partner eller du själv styr vibrationerna direkt på telefonen.

Realov Lydia är tillverkad av medicinskt silikon och har därför en silkeslen yta som utstrålar hög kvalité.

Den kräver 6 stycken LR44 batterier och kan upplevas som ganska högljudd.

Hur använder du den?

Du använder batterierna som medföljer vid köpet och styr därefter med hjälp av appen eller fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att bli penetrerad samtidigt som du blir stimulerad utanpå. Glöm inte ladda ner vibrerande trosor app!

 

Det säger andra kunder

Camilla – ” En mycket effektiv liten leksak som levererade. Dock hade vi förhoppningen att den skulle vara tystare än vad den är för lek i offentlig miljö. Den trådlösa styrningen är riktigt bra, otroligt upphetsande att sambon kan styra via telefonen och möjligheterna till variation på vibrationer och pulser är riktigt bra.”

 

Sammanfattning

En fjärilsformad vibrator som levererar starka vibrationer sitter ordentligt på plats vid användning i rörelse.

 


Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator

Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator

Se priset här

Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator är en av Satisfyer´s produkter som faktiskt inte är en lufttrycksvibrator, utan har mer av en klassisk vibration.

Fördelar

 • Appstyrd trosvibrator
 • 8 olika vibrationsmönster
 • Läcker design

Nackdel

 • Lätt att komma åt knappen vid användning

Recension

Med dessa vibrerande trosor så vet du att du har en produkt som sitter på plats, den har nämligen ett magnetlås som du fäster i trosan. Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator har en rund kula i mitten som gör att du verkligen kan punktstimulera klitoris.

Punktstimuleringen kan du göra med hjälp av åtta olika vibrationsmönster, vissa tycker att de är för svaga, men fördelen är att det är en riktigt tyst vibrator.

Dessvärre kan det vara lätt att råka komma åt knappen och därmed stänga av Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator under tiden du använder den. Men perfekt är att du kan styra den med hjälp utav Satisfyer´s egen app.

 

Hur använder du den?

Placera vibratorn i trosorna och fäst den med hjälp av magnetlåset.

 

Rekommenderad till

Passar bra till dig som gillar Satisfyers tidigare produkter och därför redan är insatt i hur du ska använda appen på bästa sätt.

 

Det säger andra kunder

Martina – “Vilken känsla!!! Väldigt tyst och gör sitt jobb. Fantastiskt passform och ger en helt underbar känsla, ännu bättre när min partner appstyr den.”

 

Sammanfattning

Dessa vibrerande trosor är verkligen uppskattade av många, Satisfyer Sexy Secret Appstyrd Trosvibrator och den är till och med vattentät, så inga ursäkter för vilka tillfällen den kan användas.

Utgått:

Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerande Trosa

fantasy for her cheeky panty thrill her vibrerende trusse

Se priset här

Är du ute efter ett par eleganta trosor med vibrator så finns det inte någonting mer elegant än Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerande Trosa

Fördelar

 • Snygg ljuslila färg
 • 20 vibrationsnivåer
 • Bekväma trosor

Nackdel

 • Krävs fem batterier

Recension

Dessa trosor med vibrator har en vacker lila färg med band som sträcker sig från framsidan till baksidan – toppad med en rosett både bak och fram.

Tillsammans med de snygga trosorna kommer en lika fin lila bulletvibrator som du placerar i trosorna för stimulans.

Även en lila fjärrkontroll ingår så att du eller din eventuella partner har kontroll över ens trosor med vibrator. Styrkan på vibrationerna väljer man lätt med hjälp av fjärrkontrollen.

När fjärrkontrollen väl startas så finns det så mycket som 20 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Använd sedan dessa trosor med vibrator antingen i hemmet eller någonstans ute i det offentliga.

Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra.

Gällande material så är både fjärrkontrollen och vibratorn tillverkad i ABS-plast som är ftalatfri. För att kunna använda vibratorn så behöver den tre stycken LR44-batterier (som ingår) och för fjärrkontrollen så behövs det två stycken AAA-batterier (som också ingår).

Hur använder du den?

Använd batterierna i både vibratorn och fjärrkontrollen och därefter placera den i trosan. Styr sedan vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Vibrerande trosor med fjärrkontroll passar dig som gillar annorlunda färger och variationen av olika vibrationer.

 

Sammanfattning

Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill – Her Vibrerande trosa levererar en mängd olika vibrationsmönster och är simpel att använda.

Hanky Spank Me Vibrerande Trosa

hanky spank me vibrerende trusse

Som ett par vanliga sexiga string ser Hanky Spank Me Vibrerande Trosa ut att vara men oj, vad mycket mer de har att erbjuda

Fördelar

 • Finns i plus size
 • Svart ögonbindel ingår
 • Diskreta trosor

Nackdel

 • Finns enbart en nivå på vibrationen

Recension

Hanky Spank Me Vibrerande Trosa är ett par svarta trosor som ser och känns sexiga. De är gjorda av mjuk svart spets och finns i en storlek som passar dig med midjemått 61-86 cm och i plus size.

Till trosorna kommer såklart även med en liten vibrator som du stoppar in i trosorna så att klitoris ska stimuleras. Vibrationen är kraftfull men en nackdel med just dessa vibrerande trosor jämfört med de andra varianterna som vi tidigare har nämnt är att vibratorn inte har flera vibrationsnivåer.

Detta gör dock inte så mycket tack vare att det vibrationsläget som finns där är starkt nog för att ge en otroliga orgasmer.

Vibratorn är dessutom tystlåten, så man kan lätt ta på sig trosorna och använda dem ute i det offentliga.

Leksaken använder sig av AG13/LR44 batterier, och tre av dessa ingår i paketet när du köper ett par vibrerande trosor hos Sinful. Utöver detta får du med en svart ögonbindel för kinky lekar och rollspel.

 

Hur använder du den?

Vibratorn laddas med hjälp av batterier och därefter sätt den igång och förs in i trosan.

Rekommenderad till

Passar dig som vill slippa onödigt krångel och inte kräver så mycket variation med tanke på att det endast finns en nivå på vibrationen.

 

Sammanfattning

Snygga trosor med en stark vibrator som passar perfekt för olika dominanslekar tack vare ögonbindeln som ingår.

Lovers Thong Vibrerande  Trosa

Lovers Thong Vibrerande Trosa

En vibrerande trosa som vill ha en vibrator som stärker upplevelsen i sin helhet och kan stimulera både dig och din partner.

Fördelar

 • Läcker design
 • Avtagbar vibrator
 • Vattentät

Nackdel

 • Svårt att ha tajta kläder utanpå utan att det syns

Recension

De här trosorna har ett helt annat sätt att stimulera än föregående. De tidigare handlar främst om punktstimulering medan dessa stimulerar hela vaginan.

Kulorna kommer att massera blygdläpparna och många tycker de är skönt redan innan de satt igång vibrationen. Vid sex med en partner så kan även denna stimuleras av pärlorna. Både genom att gnugga och genom att flytta runt dem vid penetration.

De heta trosorna är ett nöje att titta på, men också att bära – och vibrationerna gör allting bara bättre. Dessa trosor med vibrator vill man verkligen inte missa.

Vibratorn drivs av 4 batterier, men du behöver inte oroa dig då dessa ingår. Faktum är att det ingår 8 st totalt. När batterierna sitter på plats har ni alla möjligheter i världen att dra stor nytta av sina trosor med vibrator.

Dessa trosor med vibrator är en sexleksak som nästintill är ett måste för paren som älskar heta och fräcka lekar. Passar perfekt för framtida parlekar.

 

Hur använder du den?

Trä på diig trosorna och placera kulorna vid dina blygdläppar, styr därefter med knappen på vibratorn.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar trosor utöver det vanliga och trivs när hela din vagina stimuleras.

 

Det säger andra kunder

Helena – “Redan när jag satte på mig trosorna kände jag hur kulorna stimulerade min klitoris och mina blygdläppar. Mycket skönt redan innan man sätter igång vibrationerna. Vibratorn är tillräckligt stark och vibrerar skönt. Kan användas både solo och med partner. Prisvärd.”

 

Sammanfattning

Läckra trosor som har en perfekt utformning för vibratorn som gör att du kan använda dem en längre tid utan problem, dock litee svåra att gömma under tajta kläder..


Vad är en Trosvibrator?

Trosvibratorer är sexleksaker utformade för att erbjuda både inre och yttre stimulans. Denna innovativa design kombinerar klitoris- och g-punktstimulans för en mer intensiv och varierad upplevelse.

 

Användning och Mångsidighet

Inledande Placering: För optimal njutning, placera trosvibratorn så att den stimulerar klitoris och g-punkt samtidigt.

Fjärrkontroll och App-Styrning: Många trosvibratorer kommer med fjärrkontroller eller kan styras via appar, vilket ger möjlighet till partnerlek och spännande mönstervariationer.

Användning av Glidmedel: Använd alltid vattenbaserat glidmedel för att öka komforten och minska friktionen.

 

Olika Typer av Trosvibratorer

Traditionella Trosvibratorer: En enkel, böjbar design med fokus på dual-stimulans.

Fjärrstyrd Trosvibrator: Perfekt för partnerlek med fjärrkontroll för överlämnad styrning.

App-Styrda Trosvibratorer: Möjliggör anpassning av vibrationsmönster och fjärrstyrning via en app.

Säkerhet och Underhåll

Rengöring: Tvätta trosvibratorn noggrant efter varje användning med mild tvål och vatten eller sexleksaksrengöring.

Laddning: Försäkra dig om att batterierna är fulladdade eller att den magnetiska USB-laddaren är korrekt ansluten innan användning.

Trosvibratorer erbjuder en kreativ och njutbar dimension av sexuell utforskning. Genom att förstå deras användning och variationer kan du skräddarsy din upplevelse för att passa dina personliga önskemål och skapa minnesvärda stunder av intimitet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här