En högkvalitativ vibrerande dildo kan sannerligen bli ens bästa vän när man njuter på egen hand i sovrummet eller delar heta upplevelser tillsammans med sin partner. Inte nog med att dessa leksaker stimulerar en likt den äkta varan, utan de vibrerar även för att lägga till en extra dimension av njutning. En stor mängd vibrerande dildos låter en till och med reglera styrkan på vibrationerna samt ibland skifta mellan olika vibrationsprogram. Allt som behövs är glidmedel och möjligtvis batterier – sen är man redo att testa på en fantastisk vibrerande dildo.

Nedan ska vi gå igenom inte bara 1 dildo vibrator, utan 14 av några av de bästa dildo vibratorerna på marknaden. På så vis kan man enkelt jämföra de olika varianterna för att hitta en dildo vibrator som passar en likt handen i handsken. Kika på ens valmöjligheter redan idag och klicka på länken om man får syn på en dildo vibrator som faller en i smaken.

 

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator – PRISVINNARE

fun factory big boss g5 opladelig dildo vibrator prisvinder black

Se priset här

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator är en vibrerande dildo i en stilren svart färg med ett handtag i botten för bästa möjliga grepp. Denne vibrerande dildo är tillverkad i medicinskt silikon för att tillåta en len och komfortabel känsla vid användning, så allt som behövs för att få en perfekt upplevelse är en klick med glidmedel. Denne dildo vibrator är ftalatfri och har en storlek på 22,8 x 4,4 cm. Den är vattentät, vilket tillåter för lekar i sovrummet såväl som i duschen när man vill krydda till förspelet lite extra.

Att konstant behöva köpa batterier är ingen höjdare, så just denne vibrerande dildo använder ett uppladdningsbart litiumbatteri med medföljande laddare så att man flera gånger om kan använda sin vibrerande dildo utan att behöva köpa nya batterier. För att få den njutningen som passar en perfekt kan man välja mellan en rad olika vibrationsinställningar – och här vet Fun Factory Big Boss G5 verkligen var skåpet ska stå. Välj mellan hela 12 olika vibrationsnivåer som kontrolleras med tre knappar på denne dildo vibrator. Bättre än så får man allt leta efter!

 

Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

sinful soft rechargeable realistic vibrator

Se priset här

Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator har allt som man kan tänkas behöva oavsett om man är en nybörjare eller veteran inom området. Denne vibrerande dildo är gjord av silikon och ABS-plast, vilket betyder att den är mycket bekväm att använda med en slät yta och ett definierat ollon. Längden av denne vibrerande dildo är 18 cm och det är möjligt att föra in hela 17 cm. Inte nog med att ens vibrerande dildo kommer att vara fri från ftalat och erbjuda en turbofunktion: den är även vattentät för lekar i både sovrummet och badrummet.

För att få så mycket som möjligt utav sin sexleksak kan man välja mellan en av de åtta vibrationsinställningarna, vilket blir extra spännande om ens partner har kontrollen över detta. Varför inte göra det till ett kinky rollspel? När denne vibrerande dildo har laddats upp i tre timmar kan den användas i upp till en timme innan den behöver laddas igen, så visst får man mer än nog med tid för alla ens fräcka upplevelser.

 

Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare

basek begynder multispeed dildo vibrator

Se priset här

Om man inte har någon tidigare erfarenhet av vibrerande dildos – eller helt enkelt vill satsa på en enklare variant – kommer Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare att passa en helt perfekt. Denne heta rosa vibrerande dildo bjuder på ett riktigt naturtroget utseende med markerade ådror samt ett synligt ollon. På botten av dildon justerar man vibrationerna, och det finns mycket simpla instruktioner så att man kan komma igång direkt. Vibratorn är relativt liten jämfört med många andra varianter (längd på 17,2 cm där 13 cm kan föras in), men detta gör ens vibrerande dildo perfekt för nybörjare eller de som inte är vana vid stora dildos.

Så länge man köper till ett AA-batteri och vattenbaserat glidmedel så kommer Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare att bli ett stort nöje att använda sig av. Efter användning kan man även bara dra nytta av tvål och vatten eller välja ett sexleksaksrengöringsmedel för att göra rent sin vibrerande dildo innan den används igen.

 

Fun Factory Tiger G5 Räfflad Dildovibrator Uppladdningsbar – PRISVINNARE

fun factory tiger g5 opladelig rillet dildo vibrator prisvinder black

Se priset här

Den snygga räfflade Fun Factory Tiger G5 ger en många timmars njutning antingen på egen hand eller tillsammans med ens käraste. Med ett material såsom medicinskt silikon kan man räkna med att denne sexleksak sannerligen är bekväm, och som om detta inte vore nog är den dessutom fri från ftalat. Denne vibrerande dildo klarar av vatten, så om man föredrar att använda den i duschen går det hur bra som helst.

Ens vibrerande dildo kommer att ha en storlek på 21,7 cm x 4 cm och drivas med ett litiumbatteri. Med andra ord är sexleksaken uppladdningsbar, och man behöver därför inte oroa sig för att konstant köpa nya batterier när leksaken blir urladdad. Valmöjligheterna gällande färg är många då denne vibrerande dildo kommer i både en lila, svart, blå och röd färg som man kan välja mellan. Den räfflade utsidan kommer även att lägga till en extra dimension av stimulering och njutning – för att inte tala om vibrationerna. Testa på alla de nio vibrationsnivåerna för att hitta den mest passande!

 

Baseks Mini Realistisk Dildovibrator för Nybörjare

baseks mini begynder realistisk dildo vibratorSe priset här

För alla nybörjare som letar efter en billig och lättanvänd vibrerande dildo finns det inget bättre alternativ än Baseks Mini Realistisk Dildovibrator för Nybörjare. Den är realistiskt utformad, men är därtill mindre än många andra dildoar för att det ska bli enklare för nybörjare att föra in den. Den mindre storleken på 16 cm i längd gör dock också denne vibrerande dildo till ett förträffligt val om man är på resande fot och är ute efter en liten dildo som är enkel att transportera.

För att kunna använda denne dildo som en vibrator behöver man köpa till två stycken AAA-batterier som inte ingår i paketet. När man väl har inhandlat dessa kommer man dock att få många sköna stunder med ett hjul på botten av vibratorn där man enkelt ställer in vibrationsstyrkan. Köp gärna till ett vattenbaserat glidmedel för att fullända upplevelsen tillsammans med ett rengöringsmedel för sexleksaker. När detta är klappat och klart har man en mycket högkvalitativ vibrerande dildo vid ens sida som aldrig sviker en.

 

Real Vibration – Large

real vibration large

Se priset här

Denne släta vibrerande dildo i en härlig rosa färg innehåller sju olika vibrationsprogram som man kan välja mellan för att få precis den njutningen som man är på jakt efter. Med sitt bekväma silikonmaterial är detta en vibrerande dildo som man verkligen inte vill missa, och den fungerar lika bra att använda på egen hand som när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner. Real Vibration – Large är ganska böjlig, vilket bidrar till att denne vibrerande dildo når precis där man vill.

Kom ihåg att inhandla tre stycken AA-batterier då de inte ingår i paketet. Denne vibrerande dildo är stänksäker men inte vattentät, så den bör inte användas i till exempel badkaret. Med en totallängd på 29 cm samt en diameter på 4,5 cm är Real Vibration – Large en ganska stor vibrerande dildo som passar veteranerna eller helt enkelt de som är ute efter någonting större än vanligt.

 

Baseks Realistisk Dildovibrator XL

baseks realistisk dildo vibrator

Se priset här

När man känner att man äntligen är redo för någonting riktigt stort blir Baseks Realistisk Dildovibrator XL ett förträffligt tillskott till ens dildosamling. Denne vibrerande dildo förser en med en riktigt intensiv stimulering oberoende av om man använder den tillsammans med sin partner under kinky lekar i sovrummet eller om man använder den på egen hand. För att få den där realistiska känslan har vibratorn synliga ådror och ett markerat ollon, vilket bara göra upplevelsen ännu bättre.

Om man är ute efter att bli helt utfylld samt anser att större är bättre så kommer Baseks Realistisk Dildovibrator XL inte att svika en. Med en längd på 23 cm med 19 cm som kan föras in samt en diameter på 5,2 cm som bredast är det en garanti att man kommer att få en fantastiskt intensiv upplevelse som aldrig förr. För att göra njutningen ännu bättre väljer man själv hur kraftfulla vibrationerna ska vara genom att justera inställningarna på botten av denne vibrerande dildo. Allt som behövs är två stycken AA-batterier och en stor mängd glidmedel.

 

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

baseks klassisk realistisk dildo vibrator

Se priset här

Den svarta vibrerande dildon i materialen silikon och ABS är inte bara riktigt bekväm vid användning, utan ser dessutom mycket verklighetstrogen ut. Med sina ådror och sitt markerade ollon kommer Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator nära den äkta varan. Både vid onani på egen hand samt heta upplevelser i sovrummet med ens partner kommer denne vibrerande dildo aldrig att svika en. Tack vare den riktigt silkeslena ytan kan man njuta av stimulering som aldrig förr.

Med en knapp på bottnen av denne vibrerande dildo väljer man mellan sju olika vibrationsmönster för att hitta just de vibrationerna som man föredrar. Dra nytta av två stycken AA-batterier för att få igång leksaken, men kom ihåg att dessa batterier måste köpas separat. Att inhandla ett glidmedel kan förbättra upplevelsen ännu mer, och om man vill vara helt säker på att leksaken blir ren efter användning finns det ett rengöringsmedel för sexleksaker som man kan vända sig till.

 

Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator

Se priset här

Satsa på ett vattenbaserat glidmedel och var redo för sköna stunder som man aldrig vill ska vara över. Rabbitvibratorer är det många som känner till just eftersom de är så bekväma att använda. Man kan se det lite som en lyxvibrator trots att priset inte kommer att få det att göra ont i plånboken. Genom att välja Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator stimuleras man både invändigt samtidigt som kaninöronen stimulerar klitoris. Med andra ord får man flera dimensioner av njutning samtidigt.

Denne vibrerande dildo är tillverkad av silikon och ABS, vilket gör ytan riktigt len och bekväm vid användning. För de som älskar när det vibrerar är det möjligt att välja mellan två olika hastigheter samt fem olika mönster så att vibrationerna ska passa ens preferenser. Testa gärna på Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator i duschen då leksaken är vattentät. Längden på denne dildo vibrator ligger på 21 cm där 9,5 cm kan föras in. För att både vara mer miljövänlig och spara på pengar drivs vibratorn inte med batterier, utan kan laddas upp om och om igen med en medföljande USB-sladd.

 

Baseks First Time Rabbit Vibrator

baseks first time rabbit vibrator

Se priset här

Här kommer en ytterligare Rabbitvibrator, men den här gången är det en dildo vibrator som är särskilt framtagen för förstagångsanvändare. Visst kan även veteranerna få stor glädje av den här leksaken, men om man inte tidigare har testat på Rabbitvibratorer så är det den här varianten som man vill kika lite närmare på. Medan skaftet stimulerar en inifrån så ser öronen till så att man får ljuvlig klitorisstimulering på samma gång. Bottnen kan vridas för att reglera vibrationerna precis som man vill ha dem, så det är lätt att testa sig fram.

Materialet som leksaken är tillverkad av är TPE och ABS, vilket resulterar i att leksaken inte blir för hård och inte blir för mjuk. Hela längden på denne dildo vibrator är 23 cm medan man kan föra in 14,5 cm. För att leksaken ska fungera gäller det även att man köper till två stycken AA-batterier, och för att denne dildo vibrator lättare ska glida in rekommenderas det att införskaffa sig ett vattenbaserat glidmedel.

 

Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Se priset här

Med Baseks Wave Klassisk Dildovibrator kan man lita på att man får en dildo vibrator som ger en stor njutning oavsett om det gäller vardagligt bruk eller bara vid de där speciella tillfällena. Då denne dildo vibrator är lätt böjd blir den en perfekt G-punkts vibrator, och med ett mönster likt vågor får man en extra dimension av njutning. Längst ner på ens dildo vibrator finns ett hjul som man kan snurra på för att bestämma hur kraftfulla vibrationerna ska vara, så med Baseks Wave Klassisk Dildovibrator får man alltid just den upplevelsen som man är ute efter.

Då denne dildo vibrator är tillverkad av silikon och ABS kommer den att ha en slät känsla till sig som känns skön och behaglig vid all användning. Leksaken är fri från ftalat och använder sig av ett AA-batteri som man måste köpa separat. Längden på denne dildo vibrator är 16 cm, den införbara längden är 14 cm och diametern ligger på 3,8 cm där vibratorn är som bredast. Satsa gärna på ett vattenbaserat glidmedel för att leksaken ska glida in enklare för en bättre upplevelse, och om man inte vill rengöra sin dildo vibrator med enbart tvål och vatten efter användning kan man välja ett sexleksaksrengöringsmedel.

 

Tiger G5

tiger g5

Se priset här

I ett hudvänligt silikonmaterial kommer denne 100 % vattentäta dildo vibrator som man gärna kan använda antingen själv eller tillsammans med en partner i duschen, badkaret, sovrummet eller ta med på de mysiga utlandsresorna. Färgerna som man kan välja mellan när man inhandlar denne dildo vibrator är aqua, lila samt röd – så ta beslutet kring den färgen som verkligen passar en likt handen i handsken. Den här leksaken är dock inte endast en dildo, utan fungerar dessutom med en vibrator. Man får därför sex olika vibrationsprogram som man kan välja mellan, så oavsett om man har en förkärlek till svaga eller intensiva vibrationer finns det en inställning som passar en.

Skippa den jobbiga processen av att hela tiden behöva köpa nya batterier: denne dildo vibrator är uppladdningsbar, och är därför både bra för miljön samt plånboken. Tack vare reselåset finns det inte heller någon risk att Tiger G5 startar av sig själv, så om man vill ta med den i resväskan behöver man inte oroa sig för olyckor. Allt som allt är detta en förträfflig dildo vibrator som man inte vill missa. Köp ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse och använd ett sexleksaksrengöringsmedel efter användning om man vill att leksaken ska bli extra ren för nästa gång.

 

Baseks Girl Power Dildovibrator

baseks girl power dildo vibrator 01 fix

Se priset här

Den matta färgen och snygga utformningen gör Baseks Girl Power Dildovibrator till en riktigt snygg sexleksak som förser en med unika möjligheter. Designen liknar lite lätt en spiral, vilket kan kännas mer härligt än en helt rak dildo. Denne dildo vibrator kommer naturligtvis att vibrera, men någonting som definitivt kommer att uppskattas är just att det finns sju olika vibrationsmönster att välja mellan. Det är lätt som en plätt att justera ens sexleksak efter det mönstret som man föredrar, och varför inte experimentera med de olika inställningarna beroende på hur man känner just den dagen.

För att se till så att vibratorn är så behaglig som möjligt är de använda materialen ABS tillsammans med ett mjukt PU-yttre. Som en säkerhetsåtgärd så att ens dildo vibrator inte ska sättas igång av misstag krävs det att man håller inne knappen på undersidan i tre sekunder innan den slås på (samma visa när man stänger av den) Glöm inte att köpa tre stycken AA-batterier innan dildon kan slås på, och för att göra det enklare att föra in sin dildo vibrator ska man inte tveka att köpa på sig ett vattenbaserat glidmedel. Kanske kan man till och med satsa på ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker om man vill rengöra sin dildo vibrator på bästa sätt efter användning.

Då kanske man frågar sig om just denne dildo vibrator verkligen kommer att passa en, och visst är det säkerligen så. Måtten gällande längd ligger på 20 cm med en införbar längd på 16 cm. Diametern där vibratorn är som bredast ligger på 3,9 cm – och leksaken i sig är ftalatfri. Använd gärna den här heta leksaken antingen på egen hand vid härliga onanilekar eller tillsammans med ens partner för att krydda till det lite extra i sovrummet.

 

Stronic Real – Pulsator ll

stronic real pulsator 2

Se priset här

Den må vara sist på listan, men denne dildo vibrator är en sexleksak som man verkligen inte vill missa. Inte nog med att den är realistisk gällande dess hudfärg (så länge man inte specifikt väljer den lila eller rosa varianten) utan denne dildo vibrator är dessutom mycket verklighetstrogen gällande form. Med ett definierat ollon och en storlek som kommer att passa de flesta blir den här leksaken ett förträffligt val till såväl nybörjare som äkta veteraner inom användning av vibratorer.

Vad är det då som gör just Stronic Real – Pulsator ll så speciell? Först av allt kommer den med tysta vibrationer så att man inte ska behöva oroa sig för höga störande ljud – och hur starka dessa vibrationer ska vara bestämmer man själv. Med så mycket som sju olika vibrationsprogram att välja mellan tillsammans med tre olika hastigheter kan man få en riktigt skräddarsydd upplevelse som passar ens preferenser perfekt.

Har man en förkärlek till vattenlekar? Då kan denne dildo vibrator stå till ens tjänst. Den är nämligen fullkomligt vattentät, vilket resulterar i att ens dildo vibrator inte behöver lämnas i sovrummet. Ta med den in i duschen för lekar som inkorporerar vatten, eller använd den i badkaret för att slippa städa upp efter sig i sovrummet. Sist men inte minst är denne dildo vibrator även uppladdningsbar, så nya batterier är ingenting som man måste köpa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här