En vibrerande dildo borde vara ett måste att ha hemma i sexleksakslådan. De passar för lekar på egen hand och tillsammans med en partner. Likväl som de passar vaginalt, analt och i kombination med oralsex.

Behöver vi ens säga mer?

Vi har testat flera olika dildovibratorer och tagit fram de bästa dildoarna och den absolut bästa dildon – vår testvinnare. Vi har skrivit om allas för och nackdelar, fortsätt läsa nedan för att ta del av recensionerna.

Vad är en dildovibrator?

En dildovibrator är precis som det låter, en dildo som kan vibrera. Det innebär att du kan bli stimulerad på flera sätt olika sätt. Den passar även bra att använda både för yttre och inre stimulering.

Därför ska du köpa en vibrerande dildo:

Har inte texten ovan övertygat dig än – du  kan använda den på så många sätt! Det går att använda en vibrerande dildo vaginalt och analt (se till så att den har ett stopp bara), utanpå eller inuti. Ja, du får både en klassisk vibrator och en klassisk dildo i ett.

TESTVINNARE – Fun Factory Tiger G5 Räfflad Dildovibrator Uppladdningsbar

fun factory tiger g5 opladelig rillet dildo vibrator prisvinder black

Se priset här

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator är en vibrerande dildo i en stilren svart färg med ett handtag i botten för bästa möjliga grepp.

Fördelar

 • Räfflad yta
 • Ring att hålla i vid användning
 • Skönt material

Nackdel

 • Passar inte den ovana på grund av storleken

Recension

Den snygga räfflade Fun Factory Tiger G5 är en version av vår dildo som ligger på topplistan i vårt bäst i testet.

Unikt med den här dildon är dess räfflade yta som gör det extra skönt vid penetrationen och förhöjer in och ut upplevelsen.

Ytterligare något som är unikt med vibratordildon är den förhöjda/utstickande delen längst ner på dildon som förstärker fyllnadskänslan. Det gör även att slidöppningen får extra stimulering vid penetration.

Denne vibrerande dildo klarar av vatten, så om du föredrar att använda den i duschen går det hur bra som helst.

Den vibrerande dildo kommer i en storlek på 21,7 cm x 4 cm vilket gör att den är grövre än många andra dildos. Vissa upplever den till och med som något för stor.

Den drivs av ett litiumbatteri och är därför uppladdningsbar. Valmöjligheterna gällande färg är många då denne vibrerande dildo kommer i både en lila, svart, blå och röd färg som man kan välja mellan.

Du kan även testa på alla de nio vibrationsnivåerna för att hitta den som passar dig bäst och trots att de är bland de kraftfullare är den relativt tystlåten.

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av den medföljande USB-sladden och styr därefter med knapparna nederst på dildon. Använd vattenbaserat glidmedel för bästa upplevelse.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren och vill ta nästa steg bland de vibrerande dildoarna. Den kan upplevas som grövre jämfört med många andra.

 

Det säger andra kunder

Linda – ” I love it! Den är helt fantastisk. Jag och min partner älskar den. Den är lika användbar tillsammans med någon som den är när man är själv. Den är mjuk i materialet och har kraftig bra vibration. Det räfflade ytan gör den extra skön. Helt klart super! Rekommenderar starkt!”

 

Sammanfattning

En grövre vibrerande dildo som med sin unika räfflande yta och förhöjda nedre del skapar magi.

Läs hela recensionen här

 


TILL NYBÖRJAREN Baseks Multispeed Dildovibrator

basek begynder multispeed dildo vibrator

Se priset här

Här har du en perfekt första – vibrerande dildo att köpa hem till din samling tack vare priset och den något mindre storleken

Fördelar

 • Markerade ådror
 • Mindre storlek – passar nybörjare
 • Priset

Nackdel

 • Batteri ingår ej

Recension

Om du inte har någon tidigare erfarenhet av vibrerande dildos – eller helt enkelt vill satsa på en enklare variant – kommer Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare att passa dig helt perfekt.

Denna heta rosa vibrerande dildo bjuder på ett riktigt naturtroget utseende med markerade ådror samt ett synligt ollon. På botten av dildon justerar du vibrationerna, och det finns mycket simpla instruktioner så att du kan komma igång direkt.

Vibratorn är relativt liten jämfört med många andra varianter (längd på 17,2 cm där 13 cm kan föras in), men detta gör den vibrerande dildon är perfekt för nybörjare eller de som inte är vana vid stora dildos.

Så länge du köper till ett AA-batteri då det inte ingår och använder vattenbaserat glidmedel så kommer Baseks Multispeed Dildovibrator för Nybörjare att bli ett stort nöje att använda sig av.

Hur använder du den?

Köp ett AA-batteri och applicera därefter glidmedel. Sedan styr du vibrationerna med hjälp av knapparna på botten av dildon.

Rekommenderad till

Detta är den bästa vibrerande dildon som du som nybörjare kan ha tack vare dess enkelhet och mindre storlek.

 

Det säger andra kunder

Elvira  – ” För mig som precis köpt mina första sexleksaker så är det denna som används mest! Den är liten, vilket även är väldigt bra för mig som lätt får ont vid större. Den är enkel att använda.
Låter mer än vad jag hade önskat.

Jag använder denna i samband med en Magic Wand och kommer snabbt varje gång! Rekommenderar att man använder den med någon slags klitorisstimulator för att få de bästa orgasmerna!”

 

Sammanfattning

En liten dildo för en liten summa pengar som är perfekt för dig som är ovan eller inte gillar större dildos.

 

Läs hela recensionen här


 

DEN BILLIGA Baseks Wave Klassisk Dildovibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Se priset här

Med Baseks Wave Klassisk Dildovibrator kan du för en mindre summa pengar lita på att du får en dildovibrator som ger dig stor njutning

Fördelar

 • Fungerar som g-punktsvibrator och klitorisvibrator
 • Enkelt att variera mellan vibrationerna
 • Tystlåten

Nackdel

 • Hård att använda på grund av att den inte är böjbar

Recension

Eftersom denna dildovibrator är till utformningen lätt böjd blir den även en perfekt G-punkts vibrator och med ett mönster likt vågor får du en extra dimension av njutning. Vilket gör att den även fungerar bra som en större klitorisvibrator.

Med andra ord – mycket leksak för pengarna.

Vibrationerna som finns går från väldigt svaga till väldigt starka och därför kan du med Baseks Wave Klassisk Dildovibrator alltid anpassa vibrationerna efter dig personligen.

Då denna dildovibrator är tillverkad av silikon och ABS kommer den att ha en slät känsla till sig som känns skön och behaglig vid all användning.

Dock kan den upplevas som hård att använda med tanke på att materialet inte är flexibelt.

Leksaken är fri från ftalat och använder sig av ett AA-batteri som du behöver köpa separat. Längden på denne dildovibrator är 16 cm, den införbara längden är 14 cm och diametern ligger på 3,8 cm där vibratorn är som bredast.

Satsa gärna på ett vattenbaserat glidmedel för att leksaken ska glida in enklare för en bättre upplevelse. Det gör även att den inte upplevs som lika hård vid användning.

Hur använder du den?

Du behöver köpa ett AA-batteri och därefter längst ner på dildovibratorn finns ett hjul som du kan snurra på för att bestämma hur kraftfulla vibrationerna ska vara.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna använda en och samma leksak på flera olika sätt.

 

Det säger andra kunder

Emelie – ” Beställde denna produkt utan större förhoppningar, mycket pga priset. Tänkte att man får de man betalar för, men WOW.
Vibrationerna är fantastiska på alla sätt, likaså formen på produkten. Jag upplevde den större än vad jag trodde den skulle vara, vilket var kul!
Dock är den väldigt hård och inte så böjbar, men den fyller ändå sin funktion.
Rekommenderar starkt!!! Döm inte efter priset!”

 

Sammanfattning

En lättanvänd dildovibrator som har stor potential för flera andra användningsområden och särskilt bra för dig som gillar g-punktsstimulering.

Läs hela recensionen här

 


Amaysin Räfflad Dildovibrator

Se priset här

Amaysin Räfflad Dildovibrator måste vara testets sötaste dildo, den har ett härligt räfflat mönster gör stimuleringen ännu skönare.

Fördelar

 • Vattentät
 • Räfflad yta
 • Finns i flera färger

Nackdel

 • Något svag vibration

Recension

Med sin läckra färg och vågmönstrade utsida kommer du få sköna onanisessioner. Vågmönstret gör nämligen att det blir ännu skönare att gnugga Amaysin Räfflad Dildovibrator mot dina erogena zoner.

De olika vibrationslägena styr du enkelt med reglaget där du kan steglöst höja dem till den nivå du uppskattar. Vissa upplever dock att vibrationerna som finns är för svaga så därför passar den inte dig som gillar de riktigt kraftfulla vibratorerna.

 

Hur använder du den?

Applicera en liten klick glidmedel på staven och sedan så för du in den där du vill, eller låter den smeka andra känsliga områden på kroppen. Använd reglaget för att höja styrkan på vibrationerna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till vibrerande sexleksaker eller bara vill ha en riktigt söt Amaysin Räfflad Dildovibrator i din sexleksakslåda.

 

Det säger andra kunder

Elna – ” Fantastisk produkt med bra vibrationer som passar bra för både solo- och parnöje. Kunde önskat sig en vibration som var en smula starkare också, men som den är så känns den också helt fantastisk.

 

Sammanfattning

Amaysin Räfflad Dildovibrator finns i två olika färger och har ett steglöst reglage som gör det enkelt för dig att anpassa efter dina önskemål.

 


Amaysin Pretty Pleasure Uppladdningsbar Dildovibrator

Se priset här

Även Amaysin Pretty Pleasure Uppladdningsbar Dildovibrator har flera användningsområden, denna gången är det tack vara dess sugpropp

Fördelar

 • Sugpropp
 • Turbovibration
 • Stilren design

Nackdel

 • Lång uppladdningstid – 3h

Recension

Denna vibrerande dildo är gjord av silikon och ABS-plast, vilket betyder att den är mycket bekväm att använda. Dildovibratorn har en slät yta och ett definierat ollon.

Längden av denne vibrerande dildo är 19,5 cm och det är möjligt att föra in hela 18cm. Inte nog med att ens vibrerande dildo kommer att vara fri från ftalat är den även vattentät. Så den passar för lekar i både sovrummet och badrummet.

Tack vare sugproppen på en änden går den även enkelt att fästa på släta ytor eller använda som strapondildo. Här kan du läsa mer om vad vi rekommenderar kring straponselar.

För att få så mycket som möjligt utav sin sexleksak kan du välja mellan en av de åtta vibrationsinställningarna, vilket blir extra spännande om din partner har kontrollen över detta.

Den mycket uppskattade turboknappen gör att du snabbt kan uppnå klimax utan större ansträngning.

När denna vibrerande dildo har laddats upp i tre timmar kan den användas i upp till en timme innan den behöver laddas igen. Det är dock fortfarande värt det trots den långa laddningstiden.

Den utbuktade delen som finns på nedre delen av dildon är även den mycket uppskattad då den förstärker fyllnadskänslan.

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av USB-laddaren som ingår och därefter styr du den med hjälp av knapparna längst ner. Den är mycket uppskattad att använda även utan vibrationen på.

Rekommenderad till

Passar den oerfarna som den erfarna och särskilt dig som gillar vattenlekar. Passar även dig som vill ha ytterligare stimulans då du kan fästa den med sugproppen och då få händerna fria.

 

Det säger andra kunder

Julnas – ” Jättebra vibrationer, perfekt att sätta på väggen i duschen och rida tillsammans med en satisfyer. Bra storlek, men vibratorn har börjat lossna på vårat exemplar, förhoppningsvis är det bara ett måndagsexemplar. Över lag en bra produkt dock.”

Sammanfattning

En perfekt dildovibrator som kan bli helt självgående tack vare sugproppen som enkelt fästs mot en slät yta.

 


Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator

Vibrerande dildo fun factory big boss g5 opladelig dildo vibrator prisvinder black

Se priset här

Det här är ytterligare en version av vår testvinnande dildo som är utsedd här ovan och kommer med lite extra slätare yta.

Fördelar

 • Prisvinnare
 • Handtag – bekvämt att hålla
 • KeyLock-funktion

Nackdel

 • Materialet samlar enkelt damm jmf med andra silikonsexleksaker

Recension

Den här vibrerande dildo är tillverkad i medicinskt silikon för att tillåta en len och komfortabel känsla vid användning, så allt som behövs för att få en perfekt upplevelse är en klick med glidmedel.

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator är en testvinnare i många test, högt upp på listan hos oss på Lovebuddy och även hos Aftonbladet. En av de bästa dildos med vibrator på marknaden helt enkelt.

Denna dildovibrator är ftalatfri och har en storlek på 22,8 x 4,4 cm och upplevs som grövre än många andra dildoar. Den är vattentät, vilket tillåter för lekar i sovrummet såväl som i duschen när du vill krydda till förspelet lite extra.

Att konstant behöva köpa batterier är ingen höjdare, så just den här vibrerande dildon använder ett uppladdningsbart litiumbatteri med medföljande laddare så att du flera gånger om kan använda din vibrerande dildo utan att behöva köpa nya batterier.

För att få den njutningen som passar dig perfekt kan du välja mellan en rad olika vibrationsinställningar – och här vet Fun Factory Big Boss G5 verkligen var skåpet ska stå.

Välj mellan hela 12 olika vibrationsnivåer som kontrolleras med tre knappar längst ner på vår favoritdildo.

KeyLock-funktionen gör även att den blir resevänlig och du kan ha den i väskan utan att oroa dig för att komma åt någon knapp.

Hur använder du den?

Ladda upp den med hjälp av den medföljande USB-laddaren och därefter styr du den med knapparna som sitter på det ergonomiskt utformade handtaget.

KeyLock-funktionen avaktiverar du genom att hålla nere FUN och (+) samtidigt i cirka 5sekunder.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar större dildos och kraftfulla vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Petra – ” Jag älskar den här. Kraftfulla vibrationer, en skön tyngd.. Den är rätt grov, men det var precis det jag var ute efter så helt klart ett bra köp! Skulle definitivt rekommendera den om man är beredd på en större stav!”

 

Sammanfattning

En grövre vibrerande dildo som levererar kraftfulla vibrationer men trots det är relativt tystlåten.

Läs hela recensionen här


 

Baseks Powerful Mini-Dildovibrator

baseks Powerful Minivibrator

Se priset här

För alla nybörjare som letar efter en billig och lättanvänd vibrerande dildo finns det inget bättre alternativ än Baseks Powerful Mini-Dildovibrator.f

Fördelar

 • Enkel att använda i samband med oralsex
 • Nybörjarvänlig tack vare dess storlek
 • Realistisk känsla när du tar på den

Nackdel

 • Svår att hålla i vid användning på grund av att det saknas handtag

Recension

Den är realistiskt utformad, men är därtill mindre än många andra dildoar för att det ska bli enklare för nybörjare att föra in den.

Den mindre storleken på 16 cm i längd gör dock också denne vibrerande dildo till ett förträffligt val om man är på resande fot och är ute efter en liten dildo som är enkel att transportera.

Något flera upplever är att vredet som snurras på nedre delen av vibratorn känns instabilt som att det lätt kan lossna. Men viktigt att ha med sig är att det faktiskt inte har hänt någon av våra testare. Men var uppmärksam.

Den är även lite svår att hålla i för vissa då den saknar ett handtag.

För att kunna använda denne dildo som en vibrator behöver du köpa till två stycken AAA-batterier som inte ingår i paketet.

Köp gärna till ett vattenbaserat glidmedel för att fullända upplevelsen, något vi alltid rekommenderar. När detta är klappat och klart har du en toppen vibrerande dildo värd sitt pris som aldrig sviker dig.

Hur använder du den?

Köp 2 AAA-batterier som du placerar i dildon. Därefter använder du vredet som är i form av ett hjul på botten av vibratorn för att ställa in vibrationsstyrkan.

Rekommenderad till

Vem skulle du rekommendera produkten till och varför

Det säger andra kunder

Johanna – ” Min första dildo, tycker den är skön och har en bra storlek. Vibrationerna gör inte så mycket för mig, kan lika gärna använda den utan dem.

Tycker “hjulet” man använder för att avgöra vibrationerna är lite för lättvridet, samt att det kan läcka in vätska som inte går att rengöra/få bort. Känns inte så fräscht. Inte heller särskilt bekvämt att hålla i den nedersta delen.
Generellt tycker jag att det är en bra produkt och är trots det ovan nöjd att jag har den.”

 

Sammanfattning

En enklare vibrerande dildo där du får det du betalar för.

 


King Cock Stiffy Vibrerande Dildo 18 cm

King Cock Stiffy Vibrerande Dildo 18 cm

Se priset här

King Cock Stiffy Vibrerande Dildo är precis som det låter en större dildovibrator som fyller hela dig

Fördelar

 • Skapar en realistisk upplevelse
 • Skön att hålla i
 • Flexibelt material

Nackdel

 • Inte vattentät

Recension

Denna släta vibrerande dildo kommer i en härlig rosa färg och innehåller sju olika vibrationsprogram som du kan välja mellan för att få precis den njutningen som du är på jakt efter.

Med sitt bekväma silikonmaterial är detta en vibrerande dildo som du verkligen inte vill missa, och den fungerar lika bra att använda på egen hand som när du vill krydda till det i sovrummet tillsammans med en partner.

King Cock Stiffy Vibrerande Dildo är ganska fast i sin kärna och det gör att man kan lägga ett ordentligt tryck på exempelvis g-punkten utan att den böjer sig.

Kom ihåg att inhandla tre stycken AA-batterier då de inte ingår i paketet. Denne vibrerande dildo är stänksäker men inte vattentät, så den bör inte användas i till exempel badkaret.

Med en totallängd på 18cm samt en diameter på 18,8 cm är King Cock Stiffy Vibrerande Dildo en ganska stor vibrerande dildo som passar veteranerna eller helt enkelt de som är ute efter någonting större än vanligt.

Hur använder du den?

Införskaffa dig 2 stycken AA-batterier och därefter är det bara att börja leka. Vibrationerna styr du med hjälp av knapparna som finns nedan på dildovibratorn.

Rekommenderad till

Passar den erfarna då det är en av de större dildoarna.

 

Sammanfattning

En grov dildo som känns realistisk och tack vare att den är flexibel kan du enkelt komma åt flera olika stimulerande punkter.

 


Baseks Realistisk Dildovibrator XL

baseks realistisk dildo vibrator

Se priset här

När du känner att du äntligen är redo för någonting som är stort på riktigt så blir Baseks Realistisk Dildovibrator XL ett förträffligt tillskott till din dildosamling

Fördelar

 • Markerat ollon och ådror som känns realistiska
 • Multispeedfunktion
 • Priset

Nackdel

Recension

Denne vibrerande dildo förser dig med en riktigt intensiv stimulering och uppfyllnadskänslan av den här dildon är inte någon annan lik. Den är hela 5,2 cm i diameter där den är som bredast, alltså wow!

För att få den där realistiska känslan har vibratorn synliga ådror och ett markerat ollon, vilket bara göra upplevelsen ännu bättre. Nackdelen är dock att på grund av materialet samt dess storlek krävs mycket glidmedel. Det yttre materialet är gjort av TPR.

För att göra njutningen ännu bättre väljer du själv hur kraftfulla vibrationerna ska vara genom att justera inställningarna på botten av den vibrerande dildon. Allt som behövs är två stycken AA-batterier. Det är även här multispeedfunktionen gör underverk.

Med den breda dildon som även har en längd på 23 cm med 19 cm som kan föras in är det en garanti att man kommer att få en fantastiskt intensiv upplevelse som aldrig förr.

Hur använder du den?

Använd dig av 2 x AA-batterier och rikligt med glidmedel. Eftersom den inte är gjord av silikon fungerar alla glidmedel att använda. Tänk på att värma upp ordentligt innan för att undvika smärta.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren av stora dildos sedan tidigare.

Det säger andra kunder

Sebastian ” Detta är lätt en av de bästa dildo vibratorena och gud passar både att trycka in vaginalt men även att rubba mot klittan för sjuka orgasmer som är långvariga och gör henne galen och riktigt våt!!! Rekommenderas starkt hörni!”

Sammanfattning

En stor vibrerande dildo som fyller upp dig och levererar orgasmer.

 


Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

baseks klassisk realistisk dildo vibrator

Se priset här

Den svarta vibrerande dildon i materialen silikon och ABS skapar magi och både ser och känns verklighetstrogen

Fördelar

 • Skönt material till ytan
 • Stilren design med verkliga ådror
 • Funkar som vibrator med

Nackdel

 • Hård – går ej att böja

Recension

Med sina ådror och sitt markerade ollon kommer Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator nära den äkta varan. Både vid onani på egen hand samt heta upplevelser i sovrummet med en partner kommer denna vibrerande dildo aldrig att svika en. Tack vare den riktigt silkeslena ytan kan du njuta av stimulering som aldrig förr.

Med en knapp på bottnen av denne vibrerande dildo väljer du mellan sju olika vibrationsmönster för att hitta just de vibrationerna som du föredrar.

Dra nytta av två stycken AA-batterier för att få igång leksaken, men kom ihåg att dessa batterier måste köpas separat.

Att inhandla ett glidmedel kan förbättra upplevelsen ännu mer, och om man vill vara helt säker på att leksaken blir ren efter användning finns det ett rengöringsmedel för sexleksaker som man kan vända sig till.

Hur använder du den?

Använd två stycken AA-batterier och med hjälp av knapparna styr du vibrationen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar hårda dildos bortsett från det passar den oerfarna som erfarna.

 

Det säger andra kunder

Amanda – ” + den är mjuk, len och böjbar. Lätt att hantera, de 7 stegen är mjuka o ej för starka.

– hålen för batterierna är sjuuuukt små för AA-batterier. Får knappt kan dom, verkligen trycka hårt. Och sen fick ja knappt ut dom ..”

Sammanfattning

En lättanvänd dildo med verklighetstroget utseende.

 


Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator

Se priset här

Rabbitvibratorer har blivit en stor hit på marknaden och likaså gör även Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator succé

Fördelar

 • Klitorisstimulering
 • Skönt material
 • Vattentät

Nackdel

 • Lätt att råka komma åt knapparna vid användning

Recension

Rabbitvibratorer är det många som känner till just eftersom de är så bekväma att använda. Du kan se det lite som en lyxvibrator och trots det så svider det inte allt för mycket i plånboken vid ett köp.

Genom att välja Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator stimuleras du både invändigt samtidigt som kaninöronen stimulerar klitoris. Med andra ord får du flera dimensioner av njutning samtidigt.

Denne vibrerande dildo är tillverkad av silikon och ABS, vilket gör ytan riktigt len och bekväm vid användning.

För de som älskar när det vibrerar är det möjligt att välja mellan två olika hastigheter samt fem olika mönster så att vibrationerna ska passa ens preferenser.

Testa gärna på Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator i duschen då leksaken är vattentät.

Längden på denna dildovibrator ligger på 21 cm där 9,5 cm kan föras in. För att både vara mer miljövänlig och spara på pengar drivs vibratorn inte med batterier, utan kan laddas upp om och om igen med en medföljande USB-sladd.

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av USB-sladden och styr därefter vibrationerna på knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar dubbelstimulering och särskilt på klitoris.

 

Det säger andra kunder

Lisa – ” Det här är den bästa rabbit jag testat. Själva kaninen sitter lagom hårt och ger bra vibrationer, samtidigt som man får skön stimulans av dildon. Jag gillar att den är ganska styv, det ger en robust känsla. Ger snabba och starka orgasmer. Toppen att använda tillsammans eller på egen hand.”

 

Sammanfattning

En vibrerande vibrator i form av en rabbitvibrator som levererar vibrationer på fler ställen samtidigt.

 


Baseks First Time Rabbit Vibrator

baseks first time rabbit vibrator

Se priset här

En nybörjarvänlig rabbitvibrator tack vare materialet som är mer flexibelt än exempelivis rabbitvibratorn ovan

Fördelar

 • Räfflad yta
 • Enkel att styra
 • Skönt material – ”Lagom” mjukt

Nackdel

 • Batterierna tappar ibland kontakt

Recension

Här kommer en ytterligare Rabbitvibrator, men den här gången är det en dildovibrator som är särskilt framtagen för förstagångsanvändare. Visst kan även veteranerna få stor glädje av den här leksaken, men om du inte tidigare har testat på Rabbitvibratorer så är det den här varianten som du vill kika lite närmare på.

Medan skaftet stimulerar en inifrån så ser öronen till så att du får ljuvlig klitorisstimulering på samma gång. Bottnen kan vridas för att reglera vibrationerna precis som du vill ha dem, så det är lätt att testa sig fram.

Materialet som leksaken är tillverkad av är TPE och ABS, vilket resulterar i att leksaken inte blir för hård och inte blir för mjuk. Hela längden på denne dildovibrator är 23 cm medan du kan föra in 14,5 cm.

För att leksaken ska fungera gäller det även att man köper till två stycken AA-batterier, och för att denne dildovibrator lättare ska glida in rekommenderas det att införskaffa sig ett vattenbaserat glidmedel. Ibland upplever användare att batterierna tappar kontakt och de behöver placeras om.

Hur använder du den?

Använd batterier och sedan styr du den genom att vrida på botten och på så vis ändra vibration.

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till rabbitvibratorer eller ny till dildos generellt.

Det säger andra kunder

Sanna – ” Det här var inte min första kanin, men den bästa. Lagom storlek för alla hål, inte för hård eller för mjuk. Extra skönt med räfflor..

Gillar vibrationsintensiteten, den låter inte mycket och är lätt att justera. Det händer att jag måste vrida lite på locket till batterierna för att den ska få kontakt och börja vibrera, men så har det varit med liknande dildos jag haft tidigare också och det stör mig inte så mycket. Jag förlåter allt för orgasmerna den ger mig.”

 

Sammanfattning

En lättanvänd rabbitvibrator som passar de flesta men främst dig som är nybörjare.

Läs hela recensionen här


baseks Lust Dildovibrator

Se priset här

En enkel och stilren dildo som ändå ger det där lilla extra tack vare den vågiga ytan som liknar en spiral

Fördelar

 • Vågig yta
 • Lätt använd
 • Sju olika vibrationsmönster

Nackdel

 • Högljudd

Recension

Den pastellrosa-färgen och snygga utformningen gör baseks Lust Dildovibrator
till en riktigt snygg sexleksak som förser en med unika möjligheter. Designen liknar lite lätt en spiral, vilket kan kännas mer härligt än en helt rak dildo.

Denne dildovibrator kommer naturligtvis att vibrera, men någonting som definitivt kommer att uppskattas är just att det finns sju olika vibrationsmönster att välja mellan.

Det är lätt som en plätt att justera ens sexleksak efter det mönstret som du föredrar, och varför inte experimentera med de olika inställningarna beroende på hur du känner just den dagen.

För att se till så att vibratorn är så behaglig som möjligt är de använda materialen ABS tillsammans med ett mjukt PU-yttre.

Som en säkerhetsåtgärd så att ens dildovibrator inte ska sättas igång av misstag krävs det att du håller inne knappen på undersidan i tre sekunder innan den slås på (samma visa när man stänger av den).

Då kanske man frågar sig om just denna dildovibrator verkligen kommer att passa en, och visst är det säkerligen så. Måtten gällande längd ligger på 20 cm med en införbar längd på 16 cm. Diametern där vibratorn är som bredast ligger på 3,9 cm – och leksaken i sig är ftalatfri.

Använd gärna den här heta leksaken antingen på egen hand vid härliga onanilekar eller tillsammans med ens partner för att krydda till det lite extra i sovrummet.

Hur använder du den?

Du behöver köpa 3x AA-batterier på grund av att de inte ingår. Därefter styr du vibrationerna längst ner på dildon.

Rekommenderad till

Passar både den oerfarna som den erfarna då den är relativt medel både i sin utformning och storlek.

Det säger andra kunder

Stina – ” Vibrationerna är fantastiska, den är dock en aning stor, men mönstret fungerar riktigt bra. Jag rekommenderar den helt klart 🙂 P.S. Den äter batterier väldigt fort, så ha en rejäl hög liggandes i lådan.”

 

Sammanfattning

En stilren vibrerande dildo som gör det som krävs och skapar en lite annorlunda upplevelse tack vare den ojämna ytan.

 


Fun Factory Sundaze G-punktspulsator

Se priset här

Den må vara sist på listan, men denna dildovibrator är en sexleksak som du verkligen inte vill missa

Fördelar

 • Använder en ny teknik (Stronic-teknologi) för att efterlikna den verkliga upplevelsen
 • Skönt material
 • 10 olika vibrationslägen

Nackdel

 • Priset

Recension

Inte nog med att den är realistisk gällande dess hudfärg (så länge du inte specifikt väljer den lila eller rosa varianten) utan dildovibratorn är dessutom mycket verklighetstrogen gällande form.

Med ett definierat ollon och en storlek som kommer att passa de flesta blir den här leksaken ett förträffligt val till såväl nybörjare som äkta veteraner inom användning av vibratorer.

Vad är det då som gör just Sundaze så speciell? Först av allt kommer den med tysta vibrationer så att du inte ska behöva oroa dig för höga störande ljud – och hur starka dessa vibrationer ska vara bestämmer du själv.

Med så mycket som sju olika vibrationsprogram att välja mellan tillsammans med tre olika hastigheter kan man få en riktigt skräddarsydd upplevelse som passar ens preferenser perfekt.

Har man en förkärlek till vattenlekar? Då kan denna dildovibrator stå till ens tjänst. Den är nämligen fullkomligt vattentät, vilket resulterar i att ens dildovibrator inte behöver lämnas i sovrummet.

Sist men inte minst är denne dildo vibrator även uppladdningsbar, så nya batterier är ingenting som man måste köpa.

Hur använder du den?

Ladda den med hjälp av USB sladden och därefter styr du vibrationerna med knapparna.

Rekommenderad till

Passar dig som vill komma åt känslan av lyx då den materialet gör att den känns som det där lilla extra.

Sammanfattning

Fun Factory Sundaze skapar underverk I sängen med sin naturtrogna upplevelse och special teknologi.

 

Vad är en dildovibrator?

 

Dildovibratorer är populära sexleksaker som kombinerar de realistiska egenskaperna hos en dildo med den pulserande kraften hos en vibrator. Dessa leksaker är utformade för att tillgodose både penetrationsbehovet och stimulera känsliga områden för ökad njutning. Här är en guide för att utforska världen av dildovibratorer och deras mångfald.

 

Olika dildovibratorer

 1. Realistisk design: Många dildovibratorer är formade för att efterlikna en verklig penis, med detaljerad ådring och ibland en böjning för att stimulera G-punkten. Detta ger en känsla av realism och kan öka upplevelsen av intimitet.
 2. Materialval: Dildovibratorer tillverkas i olika material, inklusive silikon, gummi, gelé och hårdplast. Silikon är populärt för sin mjukhet och kroppsäkerhet, medan andra material kan erbjuda olika texturer och fastheter.
 3. Storlek och form: Dildovibratorer finns i olika storlekar och former för att passa olika preferenser. Från mindre modeller som är lätta att hantera till större varianter för en mer intensiv upplevelse.
 4. Funktioner och vibrationer: Många dildovibratorer är utrustade med olika vibrationslägen och intensiteter. Detta gör det möjligt för användarna att anpassa stimulansen efter sina egna behov och önskemål.
 5. Användningsområden: Dildovibratorer är mångsidiga och kan användas för solo-lekar eller för att förhöja paraktiviteter. Många par inkluderar dessa leksaker för att utforska nya nivåer av intimitet och njutning.
 6. Uppladdningsbara och vattentäta: Många moderna dildovibratorer är uppladdningsbara och vattentäta, vilket gör dem enkla att använda och rengöra. Vattentålighet öppnar också möjligheten för bad- eller duschlekar.

 

Innan du väljer en dildovibrator är det viktigt att överväga dina personliga preferenser, erfarenhetsnivå och syftet med leksaken. Genom att experimentera och vara öppen för upptäckter kan du hitta den perfekta dildovibratorn som passar just dina behov och önskemål för en mer tillfredsställande sexuell upplevelse.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här