Fetish kläder – Bäst i test

1836

Fetish kläder kan beskrivas som kläder som skapar upphetsning. Så något sexigt som tänder något i dig eller kanske din partner.

Latex är ett typiskt fetish material som många finner otroligt hett. Det bästa är att du nästan kan hitta alla dina favoritplagg i just latex.

Det finns fetish kläder för kvinnor och det finns fetish kläder för män. Vi har därför samlat våra favoriter i båda kategorierna nedan.

Fetish kläder för kvinnor

Det finns otroligt mycket fetish kläder för kvinnor nedan har vi samlat våra favoriter som är allt från riktigt fräcka produkter till klassiska korsetter med en sexig twist.

Late X Långa Latexstrumpor

Se priset här

 • Förföriska
 • Passar till det mesta
 • Flexibla

Dessa stay-ups är perfekta när du vill göra din outfit till något alldeles extra. Du kan använda dem till den där heta klänningen eller kanske dina sexigaste underkläder. Oavsett vad du ska använda de till kommer det att förgylla din look på ett otroligt sexigt sätt.

De är självsittande men kan också användas med höfthållare så du vet att de sitter helt perfekt. Materialet kan beskrivas som flexibelt och mjukt. Med sin glansiga svarta färg passar de till i princip allt.

Strumporna når upp till mitten av låret och det flexibla materialet gör att de passar nästan alla. Nackdelar med dessa är att den inte har någon tydlig häl.


Black Level Lackcorsage och Stringtrosa

black-level-lak-corsage

Se priset här

 • Svart lack
 • Framhäver bröst och midja
 • Korsettsnörning

Designen är enkel men otroligt sexig. Den visar fram både dina bröst och din midja på absolut bästa sätt. Materialet är en riktigt het svart lack med byglar där fram och bak samt ett blixtlås. Corsage är ett måste när vi snackar fetish kläder till kvinnor.

Den har en design som är minimalistisk men den svarta lacken ger det där lilla extra. För att dina bröst ska framhävas optimalt så slutar den precis under brösten. Det gör att de aldrig har sett bättre ut då det blir en hylleffekt.

För att den ska sitta precis så som du vill ha den så finner du även en korsettsnörning på baksidan. Det gör att den kan sitta precis så tight som du önskar. Du får även med en matchande stringtrosa på köpet. Produkterna kommer i fyra olika storlekar så det finns förmodligen en som sitter perfekt på dig.

Nackdelen är att du inte kan tvätta den med andra plagg då den riskerar att smittas av andra former för tyg.


Late X Latexleggings Svarta

Late X Latexleggings Svarta

Se priset här

 • Tajta
 • 100% gummi
 • Insytt blixtlås

Ska du på en härlig fetish fest eller vill du kanske bara överraska din partner? Ta på dig dessa läckra leggings och upplev hur alla blickar rättas mot dig. De ger något alldeles extra till din look oavsett vad du har på dig.

Materialet är 100% gummi som ser så där sexigt läckert ut och dessutom kan sitta väldigt tajt mot kroppen. Precis i grenen så finns ett blixtlås som är insytt med detta kan du öppna bak och fram men även hela vägen runt.

Nackdelar med detta fetish plagg är att latex kräver rätt mycket underhåll för att kunna bevara glans och flexibilitet. Sen kan det även kräva lite hjälp på vägen för att komma i det tajta plagget men det finns produkter som kan hjälpa dig med detta.


Late X Långa Röda Latexstrumpor

Late X Långa Röda Latexstrumpor

Se priset här

 • Naturmaterial
 • Flexibla
 • Utan sömnad

Om du letar efter sexiga fetish kläder till kvinnor så har du hittat rätt. Dessa röda, sexiga latexstrumpor kommer göra dig läckrast i rummet på nästa fetishfest. De är helt perfekta för dig som älskar latex.

Strumporna är framställda i 100% naturmaterial och är dessutom utan söm, detta gör att strumporna är superflexibla.

Nackdelen här är igen att det handlar om ett latexplagg som måste tas hand om ordentligt. Så det kräver lite mer än plagg i andra material.


Black Level Lackcorsage med Höfthållare

Black Level Lackcorsage med Höfthållare

Se priset här

 • Anpassas efter din kroppsform
 • 4 storlekar
 • Justerbar

Ge din partner en sexig överraskning: dig själv i den här lackcorsagen. Eller kanske vill du vara snyggast på nästa fetish party. Oavsett vad så är denna ett bra alternativ när du vill vara sexigast i rummet.

Där framme hittar du metallhakar som den kan knäppas med och baktill spänner du snörena. Den har skenor vilket gör att den kan följa din kroppsform.

Du kan köpa den i 4 storlekar men den kan också justeras för att passa dig helt perfekt. Längst ned på din korsett har du höfthållare så du kan köpa ett par sexiga strumpor till den.


Fetish kläder för män

Det är inte bara kvinnor som kan bära sexiga fetish kläder det kan även män. Här har vi samlat de hetaste fetish kläderna för män på marknaden.

Svenjoyment Transparenta Boxershorts med Swell Funktion

Svenjoyment Transparenta Boxershorts med Swell Funktion

Se priset här

 • Genomskinliga
 • Framhäver din penis
 • Läckra

Med dessa genomskinliga boxershorts kommer din partner ha svårt att hålla vantarna från dig. Speciellt eftersom de inte bara är genomskinliga men också framhäver din penis på ett otroligt attraktivt sätt.

Den skräddarsydda gylfen ligger bakom den fantastiska framhävningen. De är gjorda i mesh vilket gör att trots att de är lite genomskinliga lämnar de fortfarande mycket åt fantasin. Även snittet i din rumpa markeras på ett läckert sätt. Det är den perfekta gåvan till din partner.


Obaie Spandexmask med Hål för munnen

Obaie Spandexmask med Hål för Munnen

Se priset här

 • Kinky
 • Hål för munnen
 • Upptäck andra sinnen

Överlåt kontrollen till din partner med denna mask som är helt perfekt för dig som letar efter fetish kläder till män. När du inte kan se öppnar sig andra sinnen och du upplever mer intensiva intryck än någonsin förr.

Masken är lätt att andas i då den har ett hål för munnen. Hålet är också helt perfekt för oral action. Materialet är elastiskt vilket gör att det passar de flesta. Släpp fantasin lös och uppfyll era hetaste fetish drömmar.


Late X Latex T-shirt Män

Late X Latex T-Shirt Män

Se priset här

 • Tajt
 • Naturmaterial
 • Flexible

Inget är hetare än latex när det kommer till fetish kläder.  Denna basic t-shirt är perfekt till vardag och fest och går att matcha med nästan alla plagg. Materialet är elastiskt vilket gör att den sitter som en smäck på din kropp.

Den finns i hela 5 storlekar så det finns nästan helt säkert en som passar dig. T-shirten går ned till dina höfter har en härligt tajt passform.

Latex är ett naturmaterial och för att den ska behålla sin nya look ska det behandlas med speciella produkter. Vilket också är nackdelen med latex att det kräver mycket omsorg. Vill du se ännu fräckare ut kan du kombinera den med underdelar i latexmaterial.


G-string med Open Front till Män

G-string med Open Front till Män

Se priset här

 • Synliga kulor
 • Visar din penis
 • 4 storlekar

Denna kommer få din partner att häpna. Visa fram dina ädlare delar på bästa sätt genom att låta de hänga ut i denna g-string. De två hålen på framsidan gör att din penis får hänga synligt och naturligt.

Materialet består av elestan och polyamid som känns skönt mot kroppen. Den finns i fyra storlekar vilket gör att det förmodligen finns en som passar dig och din penis helt fantastiskt.


Svenjoyment Ministring

Svenjoyment Ministring

Se priset här

 • Nätta
 • Mjukt material
 • Fokus på ditt paket

Vill du att dina fetish kläder ska vara nätta men visa dina ädlare delar på bästa sätt så är denna ministring för dig. Ditt paket är täckt vilket också framhäver det enormt då det är det enda som är täckt.

Din partner lämnas åt fantasin och kommer inte kunna motstå dig. Eftersom det är en string så framhävs även snittet i din bakdel. Gå runt och reta din partner med denna sexiga look tills ni inte kan hålla ut mer.

Materialet är mjukt och härligt så du kommer aldrig vilja ta av den. Du kan välja om de ska komma i small, large eller X-large och du kan även se mått på de olika storlekarna så du vet att du hittar den perfekta storleken.


Vad är fetish kläder?

Som du ser kan det innebära en mängd olika produkter för både kvinnor och män. Fetish kläder är ett plagg som gör en person sexuellt upphetsad. Det kan betyda olika saker för alla. För några så kommer upphetsningen när någon annan bär materialet och för andra handlar det om hur materialet känns mot kroppen. I grund och botten handlar det alltså om hur upphetsande kläderna är på ett eller annat sätt.

Här är några exempel på vanliga fetischer:

 1. Rubberists: Det är när du har en gummi fetish. Termen kan referera till vem som helst som tänder på latex eller gummi. Det kan både handla om att du älskar att bära materialet eller att du upphetsas av andra som bär det. Något som är perfekt med denna fetish är att det finns otroligt många valmöjligheter allt från skor till lakan. Låt gummi omfamna dig så ofta du kan.
 2. Vardags fetisher: Nej, det behöver verkligen inte handla om latex när det kommer till fetish kläder. Det finns även dom som tänder på helt vanliga vardagskläder. Jeans och mjukisbyxor är rätt vanliga plagg innanför denna kategori. En fetish handlar om något som är sexuellt upphetsande och det kan lika gärna vara jeans som något annat. Ofta handlar det dock om ett specifikt klädesplagg och inte alla klädkategorier.
 3. Läder: Ja, läder är ett material som många av oss nog associerar med något sexigt. Alla män och kvinnor i filmer som ska vara coola och snygga har ju läder på sig. Läder har en lång historia av att göra människor kåta. Det är ett material som därför också är ett vanligt inslag i BDSM. Nästan alla gillar läder, det är något med lukten och känslan som är svår att motstå.

Du kan egentligen ha en fetish för allt. Är du osäker på om du har en fetish för något kan du tillexempel föreställa dig din partner i inget annat än en läderjacka och sedan göra det samma med annat material. Vilket scenario är sexigast och vad gör dig riktigt upphetsad?

Att ha en fetish

Vi har alla hört ordet fetish och många av oss tänker nog på fötter av en eller annan anledning. Fot fetish anses vara märkligt av de flesta och något vi kan skämta om. Dock har väldigt många någon form för fetish vi snackar om allt från läder till fötter. Hela 75% av befolkningen i England erkänner att de har en fetish av ett eller annat slag. Då talar vi om minst en, många har faktiskt flera.

Men om så många människor har det varför är det fortfarande tabu? De flesta som svarade på den här undersökningen nämnde att det är något som känns svårt att prata om och att det är ett ämne man undviker. Har du en partner rekommenderar vi dock att du pratar med hen om det så att ert sexliv kan bli helt optimalt.

Det här fick vi lära oss av undersökningen om fetisher:

 1. BDSM är den allra vanligaste fetishen. Det kanske inte direkt överraskar någon.
 2. 28% säger att de har mer än en fetish. Du kanske gillar både fötter och fetish kläder för kvinnor. 17% svarade även att de har cirka 3 – 4.
 3. Nästan hälften agerar på sina fetischer minst en gång i veckan.
 4. De flesta vill utforska sin fetish med en partner. Hela 90% vill hellre göra det med sin partner än solo.
 5. 21% vill utforska sin fetish med mer än en person. Det vill säga ta till klubbar och liknande där ni kan leka flera. Ju fler desto bättre brukar man ju säga.

Så även om det inte är något vi talar om så är det faktiskt rätt många som agerar på sina våtaste drömmar. Tabut ligger mer i samhället än med en partner. Det är ju tur för att det är ju din partner som ska vara med och göra dina drömmar till verklighet.

Oavsett om det är fetish kläder till män eller kvinnor kommer det garanterat att ge ert sexliv mer spänning. Det handlar ju trots allt om upphetsning och ni vill ju vara så upphetsade som möjligt och njuta maximalt av varandra. Är latex inte din grej kan du säkert hitta ett material som passar dig och din lust bättre. Bara fantasin sätter gränser när det kommer till fetish kläder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här