Vibratorer – Bäst i test

5116

Att hitta en vibrator som passar just dig kan tänkas vara svårt, men tack vare den här artikeln som är uppbyggt som ett bäst i test av marknadens bästa vibratorer så kommer du att hitta den absolut bästa vibrator för dig, den som passar dig bäst.

Vi har skrivit om vibratorer med kraftfulla vibrationer, med svaga, de som är större och de som är mindre. Vi har skrivit om massor av olika sorters vibratorer och vi vill lova att du kommer hitta den bästa vibratorn för dig efter att du läst vidare.

Ställ dig frågorna här bredvid och låt dem guida dig till ditt nästa köp

Tips för att hitta den bästa vibratorn för dig:

 • Hur vill du kunna använda den?
 • Ska du använda den själv eller med en/flera partners?
 • Ska du kunna ta med den när du ska ut och resa eller vill du bara använda den hemma själv?
 • Vill du kunna kombinera både yttre och inre stimulering?
 • Vilken typ av funktioner vill du ha? Ex. lufttryckspulseringar, klassisk vibration?
 • Behöver du en vattentät vibrator?
 • Uppladdningsbar, sladd eller batteridriven?
 • Vilken färg?
 • Hur ser din budget ut?

Bästa Vibratorn i test – Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

Sinful Deluxe Magic Wand är en stark och smakfull vibrator som slår de flesta andra. Magic Wand Vibratorn är bland de starkaste vibratorer som säljs och den eggar med en intensitet som  inga andra dildos kan.

Om du vill ha mjuka och lugna vibrationer räcker det om du ställer hjulet lite uppåt när du sätter på dildon. Om du istället vill ha intensiva och starka vibrationer ställer du hjulet högre.

Sinful Deluxe Magic Wand är så stark för att den drivs från elnätet istället för med batteri. Du kan med andra ord njuta utan tidsbegränsning.

Den ursprungliga Sinful Magic Wand är tillverkad av silikon som används inom vården och fast kvalitetsplast. Den eggar dig med sitt flexibla huvud. Dildon kan brukas intimt och för kroppsmassage som en del av upphetsande förspel. Vi rekommenderar att du använder glidmedel på dildons huvud för särskilt stor njutning.

Sinful Magic Wand tillhör samma grupp som den populära Magic Wand, välkänd från bland annat TV-serien Sex and the City vilket är ett bra argument för att köpa vibratorn.

Dildon håller dessvärre inte tätt för vatten.

Läs hela recensionen här

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

 

Bästa Klitorisvibratorn

 

TESTVINNARE – Womanizer Premium Klitorisstimulator

Du ska förstås ha det bästa och det kan du och alla andra med klitoris få med denna magiska lufttrycks vibrator. Womanizer Premium är känd för att vara en av de mer exklusiva lufttrycksvibratorerna på marknaden.  

Womanizer belönar dig med lufttrycksvibrationerna som är patenterade som Pleasure Air Technology och eggar klitoris med sköna tryckvågor.

Womanizer har också nya funktioner såsom Smart Silence, som låter dig njuta i tystnad. Det är bara att slå på eller av den så kommer Premium att vara ljudlös och färdig att sättas i gång när den nuddar din kropp.

En sådan här exklusiv leksak har såklart flera specialfunktioner och nu handlar det om Womanizers autopilot. Här lämnar du över kontrollen och låter dig överraskat stimuleras av någon av de 12 olika pulseringsnivåerna.

Womanizer har dessutom ökat spannet mellan lugnaste och hårdaste nivån med hundra procent, allt för att öka variationen så mycket som det bara går. Womanizer känns glamorös och är ett måste för den kräsne konsumenten.

Läs hela recensionen här

 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Drömmer du om upprepade orgasmer? Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator gör drömmen sann.

Kort beskrivet så är det som en liten dildo med en fin bullet-design som passar för onanering av din klitoris vilket kan de dig de upprepade orgasmerna.  

Sju vibrationsmönster och tre nivåer gör den till den bästa vibratorn och den har en mängd möjligheter till orgasmer och du kan njuta i lugn och ro utan störande sällskap. Men du kan förstås också bjuda in din partner på en tur med denna klitoris vibrator. Du behöver dock inte använda den för enbart kliotoris, det går även bra att använda den på andra erogena zoner.

Bulletvibratorn är vattentät och har en snygg design med sin ABS-plast som skiner fint och känns len mot huden.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Om du är ute efter en liten och lättskött sexleksak som kan stimulera dig med kraftfulla vibrationer. Baseks Micro Magic Wand är den du behöver då.

Den är kompakt och mycket smidigt att ta med sig när man reser. Wanden är mycket bra för yttre stimulering och vibrationer på klitoris och kommer helt säkert ge sig många orgasmer.

Wanden kommer med sin multispeedfunktion att hjälpa dig välja intensiteten på din stimulering. Den är mycket enkel att använda så den är perfekt för den som är ny användare av dildos.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är tillverkad av ABS-plast och har ett lent PU-huvud.

Läs hela recensionen här

 


 

Bästa Magic Wand Vibrator

 

TESTVINNARE – Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Magic Wand är en mycket kraftfull vibrator som ger mer än de flesta andra på marknaden. Sinful Magic Wand stimulerar som få andra magic wands och du kan justera kraften upp och ned med ett snurrhjul som sitter på sexleksaken.

Sinful Magic Wand drivs direkt från elnätet vilket gör den till en av de bästa vibratorerna med mycket mer kraft än hos de dildos som drivs med batteri eller är uppladdningsbara.

Sinful Magic Wand är tillverkad av silikon och hårdplast, och fungerar bäst med vattenbaserat glidmedel. Eftersom Sinful Magic Wand drivs med el direkt från nätet är den inte vattentät, och det kan vara farligt att använda den i vatten.  

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Velve Macy Lyxig Magic Wand Vibrator

Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator kommer att ge dig orgasmer utöver det vanliga.

Det flexibla massagehuvudet på Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator är perfekt för kroppsmassage eller direkt stimulering av klitoris.

Vibratorn har tio olika vibrationsmönster som kan ta din klimax till helt nya höjder.

Velve MAcy är också vattentät så du kan avnjuta orgasmer också i badet.

Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator är tillverkad i silikon av högsta kvalitet. Den laddas genom att koppla en USB-sladd till väggen.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator är en vibrator i bra storlek.

Vibratorn har tio olika vibrationsmönster och den tar dig lätt till klimax.

Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator är tillverkad i len silikon och är fantastisk skön mot huden.

Den använder två stycken AAA-batterier som måste köpas separat.

Se priset här

 


 

Bästa Rabbit vibratorn

 

TESTVINNARE – Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original
Sinful Rabbit Vibrator Original

Se priset här

Sinful Rabbit Vibrator Orginal är känd från TV-serien “Sex and the City” och den är utformad särskilt för att du ska få en orgasmfylld gemenskap då den eggar både klitoris insida och andra platser med sina exotiska rotationer.

På sin insida har Sinful Rabbit Vibrator Orginal tre rader av kulor som roterar och masserar din slidmynning för maximal njutning.

Sinful Rabbit Vibrator Orginal har sex olika rotationsprogram som kan köras samtidigt eller var för sig.

Vibratorn används bäst tillsammans med vattenbaserat glidmedel, den behöver fyra stycken AA-batterier som säljs separat. Dildon är känslig för vatten så använd den inte i vatten ch tvätta den inte heller i vatten.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

TILL NYBÖRJAREN – Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator eggar dig på tre sätt samtidigt. Vibratorns böjda design träffar din G-punkt helt perfekt medan pärlbanden masserar dig på insidan och delfinen på utsidan av klitoris.

Dildon har tio vibrationsmönster och fem rotationshastigheter som är enkla att växla mellan med knapparna på skaftet.

Baseks My Dolphin G-punkts vibrator har ett hölje av TPR och drivs med fyra stycken AAA-batterier som inte ingår.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks First Time Rabbit Vibrator

Baseks First Time Rabbit Vibrator har ett par kaninöron som kittlar din klitoris på ett alldeles speciellt sätt. Dildon eggar dig samtidigt invändigt.

Dildon har en multispeedfunktion som gör att du själv kan bestämma hur kraftiga vibrationer du vill ha. dildon har också en mycket realistisk design, som till exempel ett markerat penishuvud.

Baseks First Time Rabbit Vibrator har en len yta av RPE och drivs med två stycken AA-batterier som kan köpas separat.

Läs hela recensionen här

 


 

Bästa Kraftfull Vibrator

 

TESTVINNARE – Sinful Magic Wand Kraftfull Vibrator

Sinful Magic Wand är en stark och snygg vibrator som ger det lilla extra. Magic Wand dildon är en av de kraftfullaste som säljs och den eggar intensivt på ett sätt som få andra i vårt test av vibratorer gör. Du kommer helt säkert att gilla den.

Om du önskar mjuka och lugna vibrationer är det nog om du ställer upp hjulet lite. Men vill du ha mer intensitet så ställer du hjulet högre upp istället.

Sinful Magic ger en är kraftfull för att den kopplas direkt till elnätet utan batterier. Det ger också fördelen att du kan njuta under en längre tid än vad du skulle kunna göra om dildon gick på batterier.

Den speciella Sinful Magic Wand är tillverkad av ett medicinskt silikon och mycket hård plast av högsta kvalitet. Den eggar dig suveränt med sitt ställbara huvud som kan användas för både intim lek och kroppsmassage, vilket är perfekt för häftiga förspel. Glidmedel är att rekommendera när Sinful Magic Wand används för att öka njutningen till maximum.

Sinful Magic Wand liknar Magic Wand som används i TV-serien Sex and the City. Dildon är tyvärr inte vattentät.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJARENSinful Luxy Extra Kraftig Vibrator

Gillar du stimulering av det mer intensiva slaget som ger oslagbara orgasmer? Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand kraftfull Vibrator är då vad du ska välja.

Wand är mycket effektiv och modernt snygg, den kan förse ditt känsligaste område med mycket effektiva och kraftfulla vibrationer. Du kan prova dig fram bland de tio sköna varianterna som dildon har och njuta av de himmelska orgasmer som du kan få med dildon. Du kan använda den ensam eller också med fördel tillsammans med din partner, om du har någon.

De fina vibrationerna mot kroppens andra erogena zoner gör att du kan njuta alldeles extra mycket och den ställbara halsen gör att du kan justera kraften som du vill.

Den här dildon är vattentät och därför mycket användarvänlig. Du kan ta med den i badet eller duschen som du vill. Eller varför inte insjön eller havet på sommaren. Den är också mycket lätt att ladda med den magnetiska USB-kabeln som följer med i leveransen.

Se priset här

 

 

DEN BILLIGA – Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator ger dig två produkter i en, och det i en vacker förpackning.

Testa att använda massagehuvudet för att få spända muskler att slappna av, erotisk massage eller låt de starka vibrationerna arbeta hårt på din petita klitoris.

Glädjen kan också följa med det svängda skaftet som träffar helt rätt när du låter dildon arbeta som en dildo.  

Du kan byta mellan de tio starka vibrationerna i vardera änden eller kombinera dem på en och samma gång. Du kan helt säkert få precis den stimulering du behöver så att du rasar ur sängen i vild orgasm.  

Wanden är vattentät så du kan leka överallt. Varför inte i badrummet, sjön, baljan på gården, bubbelpoolen eller någon annanstans.

Se priset här

Läs hela recensionen här

 


 

Bäst Billiga Vibratorer

 

TESTVINNARE – Baseks Power Pocket Klitorisvibrator

Om du söker en liten, flexibel och mycket effektiv dildo så ska du satsa på Baseks Power Pocket Klitoris vibrator.

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator är mycket bra när du vill ha stimuli på ytan av klitoris eller andra zoner som är erogena på kroppen. Dildon har fyra olika låsningar vilket gör att du kan finna just din favorit.

Klitorisdildon har en mycket bra vibrationsnivå och kan användas själv eller tillsammans med en partner. Den är perfekt för ett passionerat förspel eller för helt vanligt sex.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

Om du vill hitta den första dildon som du ska använda eller vill du ha enkel stimuli i en enkel design. Då är Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator det som nog är det bästa för dig.

Den lilla dildon ha ett rundat huvud vilket ger extra stark stimulans. Den har en len och och slät yta vilket ger en fantastisk känsla mot huden, även i dina intimaste områden.

De underbara vibrationerna med en funktion för att ställa hastigheten ger bra möjligheter att prova sig fram med stimulering av klitoris. Du kan testa olika varianter för att förstå om du föredrar lugna vibrationer eller mycket kraftiga dito. Det är lätt att justera styrkan i vibrationerna med ett vred som sitter under dildon. På det sättet kan du anpassa din njutning och prova olika varianter varje dag.  

När du väl hittat din favoritnivå kan du njuta av en stund för dig själv som du väl förtjänat. Du kan förstås också be din partner att hjälpa till för att du ska hitta den rätta nivån.

Baseks Ladyfinger är gjord av ABS-plast, som är hård, men har trots det en mycket len och skön yta. Den innehåller heller inte några ftalater. dildon kräver ett AA batteri, som dessvärre inte ingår vid leverans.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator

Med Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator kan du få vibrationer precis på den plats där de känns som allra bäst. Prova själv så får du se.

Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator är toppen för stimulering av den yttre delen av klitoris och kommer garanterat att ge dig en mycket skön orgasm. Du kan använda den i partnerskap med den person som står dig närmast för att ta njutningen till en helt ny nivå.

Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator har en mycket effektiv vibrationsnivå, och med sin användarvänliga design och lilla storlek är den perfekt för den som är nybörjare och vill prova på en mindre dildo.

Se priset här

 


 

Bästa Dildovibrator

 

TESTVINNARE – Fun Factory Big Boss G5 Dildovibrator

Big Boss är lite större än de flesta andra dildos. Big Boss är därför ett bra val för dig som söker det där lilla extra från en dildo.

Big Boss är fyllig och ser ut som en riktig penis. Denna egenskap förstärks av de mycket kraftiga vibrationerna. Dildodildon har en väldigt stilren design och det mjuka silikonet får Big Boss att se vacker ut och den är samtidigt mycket skön att röra. Dess mycket släta yttre gör den också behaglig att använda.

Big Boss är uppladdningsbar vilket är mycket smidigt eftersom du aldrig behöver oroa dig för att du glömt att köpa batterier. En USD-laddare följer med i leveransen.

Big Boss dildon har ett lås som gör att den inte sätts igång automatiskt varje sig du har den i en väska eller en låda. Vill du låsa upp Big Boss dildon är det bara att hålla ned “Fun”- och +-knapparna tillsammans under ett par sekunder så låser den upp sig. När du väl låst upp Big Boss så har den hela tolv olika varianter på vibrationsprogram som du enkelt kan växla mellan. Du kan också låta det program du kör för tillfället repetera sig själv igen och igen genom att bara hålla ned FUN-knappen.

Dildodildon har ett ergonomiskt handtag som gör den mycket enkel att använda. Om du vill att den ska kännas än mjukare är det bara att tillsätta ett vattenbaserat glidmedel.

Big Boss är också vattentät så du kan njuta av den i alla olika vattendrag, badkar, duschar med flera ställen. Big Boss dildon är också mycket lätt att göra ren. Skölj helt enkelt varmt vatten över den och den särskilda rengöringen för sexleksaker så blir hygienen som den ska.

Big Boss har fått fem stjärnor i en recension av sexleksaker som en sexolog genomfört för Aftonbladets räkning.

Se priset här

Läs hela recensionen här

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

Du som är nybörjare på sexleksaker har gjort dig extra förtjänt av enastående upplevelser när du onanerar. Denna njutning kan du få när du använder Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator, som gör att du svävar i himlen varje gång du använder den.

Baseks Klassisk Realistisk Dildo vibrator har en mycket verklighetstrogen design med tydligt synligt ollon och stora ådror nedefter lemmen. Vibratordildon har ett mycket mjukt skal och kommer med stor sannolikhet ge dig upplevelser som du aldrig haft tidigare.

Dildon, Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator, har hela sju olika mönster att välja mellan. Du gör dina val med knappen längst ned på dildon. Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator kommer i silokon och har ABS-plast.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Girl Power Dildovibrator

För dig som vill nå helt nya höjder med din onani så är det Baseks Girl Power Dildovibrator som gäller.

Baseks Girl Power Dildovibrator är en kraftig dildo som med sina djupa vibrationer garanterar att dina särskilda zoner kommer att stimuleras på ett alldeles särskilt sätt. Baseks Girl Power Dildovibrator har också en särskilt mysig spiraldesign.

Baseks Girl Power Dildovibrator har sju stycken krafiga vibrationsmönster som du kan välja mellan genom en justering längst ned på lemmen. Du behöver bara hålla ned knappen i tre sekunder för att göra valet.

Baseks Girl Power Dildovibrator är tillverkad i ABS-plast och har ett lent yttre. Tre AA-batterier behövs för att driva dildon, de ingår ej vid leverans.

Se priset här

 


 

Bäst Fingervibrator

 

TESTVINNARE – Baseks Powerful Fingervibrator

Med Baseks Powerful Finger vibrator kan du förvandla din partners hand till en härlig sexleksak.

Baseks Powerful Fingervibrator är en stark dildo som har hela tio olika inställningar för olika grader av vibration. Dessa är perfekta för att stimulera olika erogena zoner.

Med Baseks Powerful Fingervibrator kan du upptäcka världen på egen hand, eller ta med dig din partner. Det finns så mycket att upptäcka därute och din egen klitoris är ett bra ställe att börja på.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJARENSinful Touch Me Fingervibrator

Sinful Touch Me Fingervibrator ger dig en fantastisk möjlighet att låta dig eller din partner leka med dig, precis om det är tänkt med en sexleksak.

Sinful Touch Me Fingervibrator har en mjuk silikonring som sitter perfekt runt ett finger, och där är det en mycket effektiv liten dildo som kan användas för all möjlig uppsökande verksamhet på kroppen.

Du kan njuta av Sinful Touch Me Fingervibrator överallt på kroppen och särskilt den spetsiga änden kan användas för att ge klitoris en väldigt målinriktad stimulans. Sinful Touch Me Fingervibrator har sju olika inställningar för vibration.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Finger Fun Minivibrator

Baseks Finger Fun Minivibrator ger dig möjlighet att upptäcka din eller din partners kropp och där kan du upptäcka alla möjliga nya platser för intressant stimulans.

Dildon gör det möjligt att använda ditt finger och din hand som en liten snurrande vibrator, vilket är ett mycket bra sätt att visa uppskattning till din partner på ett alldeles särskilt fint sätt.  

Baseks Finger Fun Minivibrator har mycket lagom nivå och dess små knoppar är sköna mot huden, du kommer lätt att hitta alla erogena zoner som finns på kroppen.

Se priset här

 


 

Bästa G-punktsvibrator

 

TESTVINNARESinful Slimline G-punktsvibrator

Sinful Slimline G-Spot Vibrator en utmärkt vibrator för dig som behöver en G-Punktsvibrator. Den ger maximal orgasmeffekt utan att ta för mycket plats.

Sinful Slimline G-Spot Vibrator är svart och särskilt utformad för att kunna stimulera G-Punkten, för att därigenom kunna utlösa enorma orgasmer.

Det är en bra dildo som också är vattentät så du kan njuta av den i vilket vattendrag som helst.

Använd gärna glidmedel och tvätta den med varmt vatten efter att du fått dina serier av orgasmer.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJARENLovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Lovense Lush 2 är en appstyrd vibrator som låter din partner hjälpa dig med din njutning även om han eller hon inte är på plats för tillfället.

Denna Lush vibrator är diskret och är extra passande för parlekar, oavsett om det är i hemmet eller någon annanstans som leken äger rum. Det är oerhört smart att kunna få hjälp med sin stimulans även när man befinner sig långt borta och saknar sin partner mycket.

Lovense Lush 2 är ergonomiskt utformad och ger en mycket välträffande stimulans av just de punkter på kroppen som behöver stimulans så mycket. Med Bluetooth har den en räckvidd på hela fjorton meter.

Lovense Lush 2-appen finns för både iOS och Android och den går att programmera med alla möjliga, spännande, vibrationsmönster för att ni ska kunna uppnå den perfekta nivån på njutningen. Det går också att chatta med varandra under själva ritualen.  

Läs hela recensionen här

 

DEN BILLIGA – Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator är en vibrator som ger ett klimax på en nivå som sällan skådats.

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator stimulerar på flera olika sätt på samma gång.

Den böjda designen träffar g-punkten, pärlbanden masserar dig inifrån och delfinen utifrån. Det är med andra ord en mycket mångsidig vibrator.

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator har tio vibrationsmönster, fem rotationshastigheter och det är mycket enkelt för dig som användare att växla mellan de olika lägena via knapparna på skaftet.

Se priset här

 


 

Bäst Mini Vibrator

 

TESTVINNARERocks Off 80 mm Klitorisvibrator

Rocks Off 80 mm är en mycket liten bulletvibrator som fungerar för klitorisstimulering.

Rocks Off 80 mm har en mycket diskret design och ser ut lite som ett läppstift.

Den är en av de absolut populäraste dildosna i sin storlek.

Rocks Off 80 mm är tyst, helt vattentät och har levererat miljontals orgasmer genom åren.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är en liten och mycket enkel vibrator som trots sin litenhet kan ge dig mycket kraftfulla vibrationer.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är väldigt kompakt vilket gör det lätt att ta med den när man är ute och rör på sig. Den ger lätt orgasmer och är därmed den perfekta resekamraten.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator har flera olika hastigheter att välja mellan så du kan själv avgöra hur snabbt det ska gå när du vill bli stimulerad. Detta är en av några anledningar till att dildon är så perfekt för nybörjare.

Se priset här

 

 

DEN BILLIGA – Baseks Power Pocket Klitorisvibrator

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator är en mycket liten, effektiv, mångsidig vibrator som är mycket bra för den som vill få en yttre stimulering av klitoris och andra zoner för njutning.

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator har fyra olika lägen som gör att du kan ställa in den helt och hållet efter dina egna behov.

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator fungerar alldeles utmärkt att använda själv eller tillsammans med en partner. Det går bra både och.

Se priset här

 


 

Bästa Tysta vibrator

 

TESTVINNARE – Fun Factory Miss Bi Dubbelvibrator

En mycket effektiv vibrator, Miss Bi fixar stimulans för optimal njutning och multipla orgasmer. Miss Bi är utvecklad av tyska Fun Factory som är känt för sina högkvalitativa sexleksaker.

Miss Bi-dildon är mycket väldesignad och ger användaren det där lilla extra som tar sex till en ny och högre nivå. Klitorisdildon är mycket starkare än de flesta andra på marknaden.

Miss Bi är lite, stilren och vacker. Den håller vad den lovar i alla lägen så du behöver inte oroa dig för att inte få det du söker.  

Miss Bi är relativt bred vilket kommer att ge extra stimulans i slidöppningen men också runt g-punkten.

Miss Bi har två motorer som parallellt kan vibrera på olika nivåer med olika intensitet. Detta ger en högre upplevelsenivå än vad som annars skulle vara fallet.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator

Mini Magic Wand är en uppladdningsbar vibrator från Sinful.

Mini Magic Wand är mycket liten men trots sin litenhet är den mycket effektiv, enkel att ta med sig på en resa och också lätt att hantera.

Mini Magic Wand har också en mycket kraftig motor som kan leverera tio olika vibrationsmönster i åtta olika hastigheter.

Mini Magic Wand är först ock främst tänkt för klitorisstimulans men kan användas överallt på kroppen.

Den laddas enkelt med en USB-kabel som följer med i leveransen när du genomför köpet.

Se priset här

 

DEN BILLIGA Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

Candy från Magic Motion är en mycket läcker vibrator. Med Candy får du precis det du söker hos en vibrator. dildon kommer i snygg silikon och det finns också en gratis app som heter Magic Motion.

Med appen, som fungerar utmärkt med både iOS och Android, kan du förvandla din smarta telefon till en fjärrkontroll för dildon vilket gör att din partner kan kontrollera din njutning. Denna typ av lek kan förbättra sexlivet på väldigt många sätt.

Candy ger dig möjlighet att tillsammans hitta favoriterna tillsammans med din partner.

Eftersom den har en relativt tyst gång är den också lämplig för användning när du rör dig utanför hemmet.

Candy laddas enkelt med den USB-kabel som följer med i leveransen.

Läs hela recensionen här

 


 

Bästa Vattentäta vibrator

 

TESTVINNARE – Fun Factory Volita Klitorisvibrator

Volita är en liten och effektiv vibrator, en mindre version av den populära Fun Factory Volta-dildon.

Den passar perfekt i handväskan och är därför lätt att ta med på små utflykter.

Volita smeker klitoris från flera olika håll och skapar därmed helt underbara orgasmer.

Volita har en mycket fin design och är mycket snygg. Den kan användas var som helst. Volita använder ett AA-batteri som ger upp till fyra timmars drift.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator

Big Boss är en vibrator av det lite större snittet. Big Boss ger därför en kraftigare stimulans än många andra i vårt test av vibratorer.   

Big Boss har en mycket naturtrogen form och en stilren design. En av de saker som utmärker Big Boss är det mjuka silikonet som den är klädd i. Ytan är också väldigt len vilket skapar en mycket behaglig känsla.

Eftersom Big Boss är uppladdningsbar behöver du aldrig tänka på batterier, och inte heller behöver du vara nervös för att dildon ska stanna precis när du är på väg att uppnå ditt klimax.

Big Boss har också ett lås som gör att den inte sätts på av misstag när den till exempel ligger i en väska. Det finns tolv olika program på dildon och den kan ställas på att repetera det program du använder för tillfället.

Big Boss har ett ergonomiskt utformat handtag och den känns extra mjuk när den används med ett glidmedel. Big Boss är vattentät och har rekommenderats av Aftonbladet.  

Se priset här

 

DEN BILLIGASinful Klassisk Vibrator Large

Multispeeddildon från Sinful är en av de kraftfullaste på marknaden. Den är fyllig och effektiv samtidigt som den är diskret och elegant. Multispeeddildon passar på alla kroppens erogena zoner och den ger användaren mycket kittlande upplevelser.

I botten på Multispeedvibrator sitter ett lock som användaren kan skruva på för att hitta den perfekta intensiteten.

Multispeeddildon är vattentät och mycket enkel att rengöra. Den är tillverkad av ett fast material, har en sammetslen yta och drivs med två stycken LR14-batterier – som inte ingår vid köp.

Se priset här

 


 

Bästa Realistiska vibratorer

 

TESTVINNARE –  Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator är precis vad du behöver för perfekt onani. Dildon ser ut precis som en riktig penis med ollon och ådror som slingrar sig utefter skaftet.

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator har sju olika vibrationsmönster som är enkla att växla mellan genom att använda knappen längst ned på dildon.

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator är producerad av silokon och ABS-plast. Den drivs av två stycken AA-batterier som inte ingår i leveransen.  

Se priset här

 

TILL NYBÖRJARENYou2Toys Pascha Multi Speed Dildovibrator 23 cm

Pascha Multi Speed Dildovibrator är en mycket populär vibrator som kan användas av en person eller tillsammans med en partner. Pascha Multi Speed Dildovibrator har en del mycket snygga detaljer, som till exempel det markerade ollonet och ådrorna på handtaget.

Pascha Multi Speed Dildovibrator kan ställas in steglöst. Det är bara att justera skruven som sitter längst ned på dildon. Genom att dildon fyller ut slidan så fullständigt är den extra bra på att ge totala orgasmer.

Pascha Multi Speed Dildodildon är gjord av mjuk plast. Den är 23 centimeter lång och har en diameter på hela fem centimeter, vilket gör att den fyller upp slidan totalt. Pascha Multi Speed Dildodildon drivs med två stycken AA-batterier, som inte följer med i leveransen.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm

Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm är en vibrator som kan användas utan att du behöver använda händerna. Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm är mycket realistisk när det gäller färg, form och storlek.

Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm är hudfärgad och har ett mycket flexibelt material. Detta gör att den verkligen påminner om en riktig penis.

Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm fungerar bäst tillsammans med glidmedel, det kommer att göra den lättare att använda och ge dig fler orgasmer.

Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm har en diameter på lite mer än fyra centimeter och är nästan tjugofem centimeter. dildon använder tre stycken AA-batterier som inte ingår i leveransen.

Se priset här

 


 

Bästa Dubbeldildon

 

TESTVINNAREKing Cock Double Vibrerande Dubbeldildo 20 cm

King Cock Double ger dig upplevelse i båda hålen.

King Cock Double är mycket naturtrogen och gör att du kan förverkliga alla dina vildaste drömmar.

King Cock Double har handmålade ådror och två ollon.

King Cock Double är tillverkad av PVC-material, kärnan är böjbar och garanterar njutning både i vaginan och ändtarmen. Perfekt för homosexuella par med andra ord.

Dildon är vattentät så den kan användas i vattenmiljöer. dildon drivs med fem stycken AAA-batterier som inte ingår.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare

Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare är en vibrator som ger dig en helhetsupplevelse. Den stimulerar din klitoris med sina sköna vibrationer och ger dig därmed den totala njutningen.

Du kan räkna med fler orgasmer än någonsin tidigare.

Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare har flerstegsfunktion som gör att du själv kan bestämma kraften på vibrationerna. Detta gör den perfekt för nybörjare.

Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare är producerad av silikon och ABS-plast. Den drivs av ett AA-batteri som inte följer med i leveransen.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Power Stud Dubbel Penetrator bäste billiga vibrator

Power Stud stimulerar dig både analt och vaginalt och är egentligen två dildos som sitter ihop. Det är en större och en mindre.

Den passar därför extra bra för två kvinnor som har samlag med varandra.  

Power Stud är mycket realistiskt utformad och tillsammans med vattenbaserat glidmedel kommer den verkligen att de dig och din partner många orgasmer.

Du kan välja mellan tre olika vibrationer som du styr genom en knapp i botten på dildon.

Power Stud är vattentät och drivs med två stycken AA-batterier som inte ingår i köpet.

Se priset här

 


 

Bästa Fjärrstyrda Vibratorn

 

TESTVINNARE – Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Med Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg låter du din partner ta hand om njutningen för dig. dildon är utformad som ett ägg vilket förs in i slidan. Detta gör att ni kan njuta av sex ute i det offentliga utan att någon annan kommer att märka av det.

dildon styrs med en fjärrkontroll som har en räckvidd på tio meter. dildon har också hela elva olika program, och självklart kan den också användas för yttre stimulans.

Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg är tillverad av medicinsk silikon, är vattentät och uppladdningsbar.

Läs hela recensionen här

 

TILL NYBÖRJAREN – Rocks Off RO-Duet 2-in-1 Vibratorägg

Vibratorägget Rocks Off RO-Duet låter dig och din partner njuta av häftiga parlekar både ute och hemma, helt diskret.

Ägget, är lent och vibrerar med invändig stimulering, inklusive G-punkten.

Dildon kan styras med fjärrkontroll och dildon har hela tio olika program. Dildon är producerad av silikon och är helt vattentätt. Batterier ingår i köpet.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Multispeed Vibratorägg

Baseks Multispeed Vibratorägg är perfekt för sexuella lekar. Dildon har tio inställningar som leder till oerhört stark stimulans inne i slidan.

Baseks Multispeed Vibratorägg har en trådlös fjärrkontroll som har en räckvidd på hela femton meter.

Vibratoräggen är tillverkad av ABS-plast och en silkeslen yta. dildon drivs av två LR1-batterier och fjärrkontrollen av ett 23A-batteri. Batterier ingår i köpet.

Se priset här

 


 

Bäst Prostatavibratorer

 

TESTVINNARESinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager kan stimulera två sexuella zoner samtidigt.

Staven har en perfekt krökning och säkerställer en perfekt stimulans av prostatan, detta samtidigt som mellanzonen också får det den behöver.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager har sju olika vibrationsinställningar som gör att du lekfullt kan prova dig fram till det program som passar dig allra bäst.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är producerad av stänktåligt silikon och ABS-plast. Tre LR44-batterier, som du får med på köpet, krävs för att driva dildon.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Med Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager kan du leka än mer med stimulans av ändtarmen, och få mycket intensiva orgasmer.

Dildon är fint ergonomiskt utformad och har en design där dildon böjer sig vilket gör att den ligger an mot prostatan alldeles perfekt.

Den når också mellangården på ett sätt som gör att även denna del blir en bra del av helhetsnjutningen.

Förutom detta är den också vattentät och har fem olika vibrationsnivåer.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Sinful Penisring med Prostatastimulator

Sinfuls penisring med prostatastimulator är särskilt utvecklad för att män ska få de dubbelorgasmer som de förtjänar.

Sinfuls penisring med prostatastimulator sätts runt roten av penis vilket ger dig en hårdare erektion som varar längre. Den sexuella stimulansen känns också mycket bättre med en penisring.

Den stöter också mot din P-punkt inifrån och stimulerar prostatan i takt med hur du rör på dig.

Sinfuls penisring med prostata stimulator kan användas för fantastisk onani eller för sex tillsammans med en partner.

Sinfuls penisring med prostatastimulator är gjord av silikon och mycket behaglig att sätta på och att bära.

Se priset här


Q&A Vibrator

 

Vad är en vibrator?

En vibrator är en sexleksak som finns i flera olika modeller, precis som ni har sett i testet ovan. Det som utmärker en vibrator är att det är en sexleksak som vibrerar. Det går att använda sexleksaken till alla kön och egentligen alla erogena zoner, då både yttre och inre stimulering fungerar.

En vibrator brukar vi säga är att måste att ha i sexleksakslådan, det är nämligen en sexleksak som fungerar bra att kombinera med många andra typer av produkter och som tidigare nämnt, fungerar bra för alla.

 

Hur använder man en vibrator?

Som ni har sett i tester finns det massor av olika sorter och därför varierar det hur du använder en vibrator. Du kan använda din vibrator för både yttre och inre stimulering, det är egentligen bara du som kan avgöra vad du tycker om. Var dock försiktig med att använda den för analstimulering om den inte har ett stopp, för isåfall kan den lätt fastna.

 

Här kommer några tips för hur man använder en vibrator:

 • Använd en vibrator på klitoris, bröstvårtor, mellangården, runt din anal eller på annan valfri erogen zon.
 • Variera rörelser, du kan gnugga den mot dig, röra den i cirklar runt ett område eller trycka den mot dig hårt eller löst.
 • Använd din vibrator i olika tempon, du kan röra den sakta eller snabbt och på så vis bygga upp din orgasm.

 

Få orgasm med vibrator?

En vibrator orgasm kan kännas olika för alla, många upplever dock att det är en av de starkaste orgasmerna. För att veta hur just du får orgasm med en vibrator skönast och enklast så bör du testa dig fram. Ett förslag kan vara att testa att variera så som vi beskrivit ovan, men även att testa på olika sexställningar. Vissa kan få orgasm med en vibrator snabbare om de ligger i en position där de kan spänna sin bäckenbotten mer.

Att ha vibrator sex innebär nästan alltid en orgasm, särskilt för personer med klitoris. Det är nämligen främst genom klitorisstimulans som personer med vagina kan få orgasm.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här