Sexkudde – Bästa i test

2956

Det finns många kuddar som kan hjälpa er till ett skönare sexliv.

Vi har valt ut våra favoriter så att du ska slippa jaga efter en perfekt kudde till er på internet. Det som kan skilja dem åt är hur mjuka dem är, material, form och om de har några extra funktioner. Extra funktioner kan innebära att det finns öglor för att fästa rep och/eller handklovar.

Läs igenom våra förslag och hitta din bästa sexkudde, alltså den som passar just dig eller er bäst.

Gpunktorgasm med sexkudde

Det är flera som har svårt att komma åt g-punkten under sex, särskilt penetrationssex och ibland kan det räcka med att bara byta position. Då är det ultimat att testa om en sexkudde kan hjälpa till att uppnå en gpunktorgasm.

Gamla sexställningar får nytt liv med en sexkudde

Ni kan givetvis utforska alla möjliga sexställningar med er nya kudde men det finns några som är helt optimala.

 • Doggy-style
 • Missionären

Dessa är två riktigt klassiska ställningar men att göra det med er kudde ger djupare penetration och högre chans för att träffa g-punkten.

Gör två riktiga klassiker till ett sexäventyr ni sent kommer glömma.

Översikt Priskoll
Fetish fantasy Ultra Position Master Testvinnare Se priset
Liberator Flip Ramp Sexkudde Nybörjaren Se priset
Excellent Power Dark Magic, Inflatable Cushion with Cuffs Den billiga Se priset

 


 

TESTVINNAREFetish fantasy Ultra Position Master

Fetish fantasy Ultra Position Master

Se priset här

 • Uppblåsbar
 • Ögonbindel på köpet
 • Upp till 140 kg

Denna sexkudde kan ni lätt ta med er för sexäventyr också utanför hemmets fyra väggar. Optimalt sex vill man ju alltid kunna ha, även på semestern. Den är både lätt för er att blåsa upp och tömma igen. Har ni inte plats för att förvara en kudde där hemma är den det naturliga valet.

Den har fyra handtag så ni kan njuta av alla era favoritställningar väldigt enkelt. Trots att den är uppblåsbar är den väldigt tålig och kan hålla upp till 140 kg. På köpet får ni en ögonbindel för fler spännande sexlekar.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENPerfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde

Liberator Flip Ramp Sexkudde

Se priset här

 • Diskret
 • Komfort
 • Oändliga möjligheter

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sexkudde kommer ta ert sexliv till nya höjder. Kudden stöttar er perfekt i de ställningar ni gärna vill pröva eller förbättra. Den är smidig och kan fällas ihop. Det gör att när ni inte använder den till sexlekar kan ni ha den stående där hemma. Den är faktisk så diskret att ni kan använde den som en extra sittplats eller kudde.

När den är utvikt och ser ut som en ramp är den fantastik till djup penetration. Prova doggy-style eller 69:an och upplev dessa ställningar på en helt ny nivå. Den är också perfekt till andra positioner ni tänkt er att testa på. Gå på ett spännande äventyr i alla ställningar ni kan tänka er.

Överdraget är avtagbart och kan tvättas i tvättmaskinen så ni vet att den är ren och fräsch till nästa omgång. Den har en snygg design som passar bra in i ert hem.

Läs hela recensionen här

 


 

DEN BILLIGA Dark Magic, Inflatable Cushion with Cuffs

Excellent Power Dark Magic, Inflatable Cushion with Cuffs

Se priset här

 • Uppblåsbar
 • Öglor för hand/fotbojor
 • Reparationskit ingår

Denna kudde är superpraktisk för dig som inte har så mycket plats därhemma men gärna vill ge ert sexliv ett lyft. Det blir er nya bästa vän i sovrummet.

Prova alla de ställningar ni tidigare bara kunnat drömma om. Ni blåser upp och tömmer den otroligt lätt. Kunderna älskar den då den både är billig och bra. Det finns även två öglor, en på vardera sidor där det är enkelt att fästa ben och/eller handbojor.

Förhoppningsvis kommer en av dessa kuddar ta ert sexliv till nya höjder och ge er helt ny spänning.

Se priset här

 


 

Inklusive ögonbindel – You2Toys Bondage Board med Tillbehör

Se priset här

 • Ögonbindel ingår
 • 4 manschetter ingår
 • Ergonomisk

Prova helt nya ställningar som ni tidigare bara har kunnat drömma om eller gör era favoritställningar mer bekväma. You2Toys Bondage Board med Tillbehör kommer ert sexliv att revolutioneras. Ni kanske har en lista med ställningar som ni velat prova men det kräver att ni ska bli stöttade för att det ska bli bekvämt.

Kudden är mycket diskret och kan därför stå där hemma utan att någon kommer ifrågasätta vad den är till för. Den är stabil men väger inte så mycket. Den har en höjd på 31 cm, en längd på 61 cm och är 86 cm bred. Du kan ta av kuddens överdrag och tvätta i din tvättmaskin. Insidan är täckt av polyester vilket skyddar den från fukt.

Du får med en ögonbindel för ännu mer kittlande spänning. Att använda sig av en ögonbindel och förhindra synen gör att dina andra sinnen blir mer intensiva. Du känner din partners beröring djupare och mer intensivt. Utöver det följer det med fyra manschetter som du kan fästa i kudden. Ert sexliv får en ny tändning.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Luv Log

Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Luv Log

Se priset här

 • Till dildo stimulering
 • Till penetration
 • Fjärrkontroll

Liberators sexkudde är en perfekt sexkudde där du inte behöver en partner. Du sätter dig direkt på dildon i kudden och gör dig redo för en fantastisk solo lek. Kudden är halvt cylinderformad och är därför upplagd för denna typ av lekar. Den har två handtag du kan använda för att hålla fast dig i. Har du velat prova en spännande dubbelpenetration så kan du låta din partner penetrera dig samtidigt som din sexleksak gör det.

Ni kan givetvis använda den till andra sexställningar och göra dessa bättre. Doggy-style är en ställning som kan göras mycket bättre med denna typ av kudde.

Kudden ska klara av upp till 130 kg och det är enkelt att gömma undan den tack vare ventilen som gör att det går snabbt att tömma.

Se priset här

 


 

Inklusive rekommendationer – You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par

Se priset här

 • Mjuk
 • Glider inte
 • Med förslag på nya ställningar

You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par kudde kan ni utforska nya ställningar och förbättra era favoritställningar. Kudden är kilformad och kan därför hjälpa er att göra ställningar mer bekväma och fräckare. Vissa ställningar kan upplevas som ansträngande och krävande under längre tid då kan Liberator Wedge Sexkudde underlätta.

Om ni vill prova nya ställningar men saknar kreativitet ingår det några spännande förslag för er att testa. Kuddens vinkel är 27 grader vilket gör den optimal för g-punkts stimulering. Ni får dessutom lättare att genomföra en härligt djup penetrering.

Fodralet på kudden är lätt att ta av och ni kan tvätta den enkelt i tvättmaskinen mellan användningar. Storleken är 18 cm på höjden, 36 cm på längden och 61 cm på bredden. Den är i väldigt enkel svart design och passar därför de flestas smak.

Den älskas av de som prövat den och har gjort sexlivet bättre för sina kunder.

Läs hela recensionen här

 


En sexkudde är vägen till din g-punkt

De flesta av oss har hört talas om den mytiska g-punkten. Kanske är du en av de lyckligt lottade som upplevt g-punkts orgasmer. G-punkten kan dock vara svår att träffa och kräver ofta andra ställningar än missionären och att penetration kommer från en annan vinkel än normalt.

G-punkten är ett område inne i din vagina. Det är placerat cirka 3 cm in men inte rakt in. Anledningen till att de flesta g-punktsvibratorer är böjda i toppen är för att g-punkten ligger upp och in mot magen. Därför är dessa vibratorer formade för din g-punkt inte formade precis som en normal penis. Det gör att när g-punkten ska stimuleras genom normal penetration kräver det ofta en annan vinkel.

De vinklar som krävs för denna slags stimulering kan vara hårda för kroppen. Därför är en sexkudde den perfekta lösningen för att uppnå en optimal g-punkts orgasm. Där ni kan fortsätta hur länge ni vill utan obehag.

Vad är en g-punkts orgasm?

G-punkten har varit otroligt omdiskuterad genom åren. Vissa påstod att den bara var en myt medan andra svor att den existera. Den har fått sitt namn från mannen som upptäckte den Gräfenberg. Han upptäckte den 1950 och folk skrattade åt honom. Det tog faktiskt väldigt lång tid tills att den blev erkänd som något som faktiskt existerade.

Då trodde man att g-punkten var en helt separat erogen zon. Det är först på senare år som vi insett att den faktisk tillhör klitoris stora nätverk av nerver. Klitoris som är det område där kvinnor lättast upplever orgasm har på senare år visat sig vara större än forskarna tidigare anat. Anledningen till att det tagit så lång tid att få reda på allt detta är för att kvinnors anatomi inte har undersökts lika mycket som männens. Det handlar alltså om jämställdhet. Det betyder alltså att g-punkten är klitorisstimulering fast på insidan av din kropp.

Endast 18% av kvinnor får orgasm genom penetration. Det är otroligt låg statistik och det kan förklaras med att varken män eller kvinnor vet hur man hittar g-punkten. En annan anledning kan vara att ställningarna som krävs för g-punkts stimulering är för obekväma för er bägge två.

När du får orgasm i området ska den dock vara starkare än den orgasm du kan uppleva vid klitorisstimulering. Därför är en orgasm är otroligt eftertraktad.

 

Sexställningar som är ett måste att pröva med en sexkudde

Doggy-style: Med eller utan kudde är denna position optimal för djup g-punkts stimulering. Den blir bara bättre med en sexkudde. Ställningen kan efter att man varit där ett tag leda till obehag då du som kvinna ska stå på alla fyra medan din partner penetrerar dig bakifrån. Med kudden underlättar du trycket på både armar och ben då du kan vila ned mot den. Ni kan då hålla ställningen ända till orgasmen kommer helt utan besvär.

Missionären: Nu tänker du kanske att detta är det tråkigaste exemplet på en ställning någonsin. Du är mer äventyrslysten än så. När ni använder en sexkudde får missionären helt nytt liv. Genom att placera den bakom kvinnans ländrygg. Att hon är lite upphöjd gör att penetreringen blir djupare och kommer lättare åt g-punkten.

Därför ska ni köpa en sexkudde

Är du fortfarande inte övertygad om att ni behöver en sexkudde kommer här några fler anledningar till att ni ska införskaffa en.

 1. Lindra smärta i muskler och leder. Om en av er eller båda två lider av smärta i muskler och leder kan det vara jobbigt att ha sex. Med en sexkudde minskar ni ansträngningen och underlättar ställningar.
 2. Ändra sättet positioner känns. Era vardags positioner blir bättre och får nytt liv.
 3. Gör svårare positioner lättare genom fantastiskt stöd.
 4. Djupare penetration än ni kan komma åt utan hjälpmedel.
 5. Gör oralsex både lättare och mer bekvämt. Ibland kan oralsex göra så att du både blir trött och får ont i nacken. Lägg kudden under ditt bäcken för att det ska komma högre upp och göra positionen merbekväm för din partner.
 6. Använd den för att hålla längre. Att komma för tidigt kan förstöra stämningen. Genom att placera kudden under hans rygg, höfter eller bäcken medan du är på toppen. Hitta den vinkel som passar er bäst och använd kudden för att hålla tillbaka hans stimulering lite så ni kan hålla längre.
 7. Använd den själv tillsammans med din favoritleksak. Du behöver inte en partner för att ha kul med kudden. Några sexkuddar kommer med fickor för leksaks placering.

Det finns många anledningar till att skaffa en sexkudde men den primära är att det kommer göra ert sexliv bättre och mer spännande.

 

 

 

Om ni vill få 100% ut av ert sexliv med en sexkudde. Har du någon känd att ställningar är ansträngande att vara i under längre tid? Vissa ställningar kanske ni har övervägt att testa men har inte kunnat. En sexkudde gör alla ställningar ni gått och drömt om möjliga. De blir dessutom mer bekväma så att ni bara ska fokusera på att njuta av varandra.

Vad är en sexkudde?

Det är en kudde för att göra ert sex bättre. Den kan användas för att ni ska orka hålla ställningar och göra era ställningar mer bekväma. Kuddar kan också göra det möjligt för er att komma in i ställningar ni vanligtvis inte kan komma in i.

Sexkuddar är oftast formade lite annorlunda än en normal kudde för att vara optimal till just olika sex positioner. Dessa kuddar är vanligtvis formade som prisman, kilformade eller ramper. Har du ont i ryggen eller i din underkropp är de helt optimala.

De går att använda i flera ställningar men är perfekta för att utforska nya sätt att komma in i missionären och analsex. En sexkudde gör att ni lättare kommer åt kvinnans mycket eftertraktade g-punkt som kan leda till fantastiska orgasmer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här