Kukbur och kyskhetsbälte till män – De bästa i test

7414

För de som tänder på BDSM eller helt enkelt fräcka lekar med en partner som är dominant och en som är undergiven kommer en kukbur eller kyskhetsbälte att bli ett sexigt tillskott till aktiviteterna i sovrummet.

Vitsen med ett kyskhetsbälte för män är att den dominanta ska få full kontroll över den undergivnas privata delar genom att de låses in i ett kyskhetsbälte eller kukbur.

På så vis är det omöjligt för den undergivna att få en erektion eller utlösning om inte den dominanta låser upp bältet och tillåter det.

Självklart finns det kyskhetsbälte för kvinnor också – kolla in vårt test.

Vad är ett manligt kyskhetsbälte?

Det är precis som det låter, ett kyskhetsbälte för män och det innebär en kukbur där kuken låses in. Precis som vi nämnde tidigare så innebär det att kyskhetsbältet för män förhindrar erektion.

Utöva kyskhetsbälte bdsm

Du kan använda kyskhetsbältet ensam, men också tillsammans med en eller flera andra och då är det vanligast vid bdsm utövande. Vi rekommenderar att ni alltid har kodord som hjälper er att förstå när ni vill avsluta, fortsätta eller ta en paus. Läs vår nybörjarguide här.

Översikt Priskoll
Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg Testvinnare Se priset
CB-6000S Kort Kyskhetsbur 6,35 cm - PRISVINNARE Nybörjaren Se priset
Fantasy C-Ringz Cock Blocker Hardcore Silikon Kyskhetsbälte Den billiga Se priset

 

Erotiska lekar med en kukbur eller kyskhetsbälte kommer att älskas av båda parter om man har ett intresse för mer fräcka aktiviteter.

Nedan kommer vi att lista några professionella webbutiker som erbjuder just kukburar och kyskhetsbälten för att tillfredsställa alla ens behov.


Chastity Belt – Testvinnare

Se priset här

Vår testvinnare till kukbur är en kukbur med extra allt, en dilatorplugg, snygg design och läckert material.

Fördelar

 • Medföljer tre olika storlekar
 • Dilatorplugg
 • Metall-looken förstärker den inlåsta/bondage-känslan

Nackdelar

 • Vissa tycker den är svår att använda, passar mest den erfarna

Recension

Detta är en kukbur som är gjord i läcker metall. Buren kan beskrivas som ett fängelse för din penis. Din partner kan stimulera dig genom gallret men du kan inte få erektion.

Det är den perfekta sexleksaken till dominanslekar som gör era roller väldigt tydliga. Produkten kommer med en basring i tre olika storlekar, så detta är verkligen en kukbur som passar alla storlekar.

Designen är otroligt snygg och garanterat något för BDSM entusiaster. Den är extra upphetsande för BDSM entusiaster tack vare dilatorpluggen som förs in i urinröret. Extra allt helt enkelt.

Hur använder du den?

Trä din penis genom kukburen och för försiktigt in dilatorn, det kan vara skönt att ha lite glidmedel så att allt glider lite lättare. Lås sedan kukburen med hänglåset.

Rekommenderad till

Detta är en kukbur som passar den erfarna och den som gillar sexuell smärta. Det är penisdilatorn som gör att den är mer avancerad.

 

Det säger andra kunder

Reuter – ” Tar på mig buren i duschen. Tvålar in mig och glider lätt in i kyskheten. Jag blir låst och sköljer noga bort all tvål. Buren kan lätt förminskas efterhand – om penis krymper. Urethraröret känns väldigt dominerande på ett nytt sätt. Gör mig mer undergiven mer inlåst. Kan tyvärr inte användas mer än några timmar per gång.”

Sammanfattning

En kukbur där tre olika storlekar på basringen medföljer, men är trots anpassningen en kukbur för de mer erfarna. Det är penisdilatorn som gör att det blir en mer avancerad användning av denna produkten.

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag också testat denna kukbur, läs min recension här.”

PRISVINNARECB-6000S Kort Kyskhetsbur 6,35 cm

Se priset här

Vårt test prisvinnare har vunnit inget mindre än XBIZ Award som årets bästa nischade njutningsprodukt.

Fördelar

 • Ingår flera plastlås
 • Plastmaterial – blir inte kallt
 • Anpassningsbar

Nackdelar

 • Tar lite tid att förstå instruktionerna

Recension

Denna bur är mindre än originalet i samma serie. En liten storlek kan vara att föredra om man är erfaren inom kukburar. Just denna produkt är 6,35 cm. Det betyder inte att din penis inte kan vara större än detta. Många tycker att det är ännu mer kittlande med en mindre bur då det gör det helt omöjligt att få upp sin penis.

Det finns olika ringar och stavar som gör det möjligt att anpassa buren efter ditt behov. Du rekommenderas att använda glidmedel för att buren ska vara mer bekväm att sätta på.

I paketet får du ett hänglås med två nycklar och 5 plastlås med olika nummer på utöver själv kyskhetsbältet. I 2013 vann produkten ett pris som den ”bästa nischade njutningsprodukt” från XBIZ Award.

 

Hur använder du den?

Applicera lite glidmedel så du enkelt kan låta buren glida på din penis och låsa basringen. Det finns basringar i flera olika storlekar, så det är bra att testa dig fram.

Rekommenderad till

Passar dig som antingen har en mindre penis eller dig som verkligen vill minska alla möjligheter som finns för att kunna få stånd.

 

Det säger andra kunder

Jeanette – ”Hej alla! Jag har provat flera olika burar på min man i flera år. Dom gör sitt jobb och gör att kvinnan både äger honom och sätter sig i förarsätet. Bara läsa andra recensioner så förstår ni. Det står small för denna bur men det fungerar hur bra som helst trots att han har s k normalstor (fast jag har sett större hihi).

Fördelen med denna är att den gör honom mer “på tå” och är mycket mer diskret under byxor, träningstights, …etc. Kan bara säga gott och rekommendera denna litemindre kyskhetsbur. ”

Sammanfattning

En kukbur i den mindre storleken som gör att den är perfekt att ha i offentligheten utan att få några misstankar. Den är bekväm att bära och enkel att anpassa i storlek efter ens egna bredd och preferenser.

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och har också testat den här kyskhetsburen. Min recension hittar du här.”

TILL NYBÖRJARENFantasy C-Ringz Cock Blocker Hardcore Silikon Kyskhetsbälte

Se priset här

En prisvärd kukbur perfekt för dig som vill pröva dig fram och är ny till kyskhetsburar. Med sin stilrena design och bekvämlighet så passer den perfekt för nybörjare.

Fördelar

 • Urinhål
 • Flexibel
 • Ett hänglås i metall och tre hänglås i plast

Nackdelar

 • Nackdelar i punktform

Recension

Fantasy C-Ringz kukbur ser riktigt fräck ut och är perfekt för era fantastiska dominanslekar. Det som gör den bra för dig som nybörjare är att den är gjord i skönt silikon som också är flexibelt.

Dock så kommer din penis hållas perfekt på plats trots det flexibla materialet så det ska du inte oroa dig för. Den har ett djup på 9,5 cm vilket gör det till en bra nybörjarstorlek. Att börja med en mindre kan kännas lite för intensivt.

För att ni ska känna er trygga med att använda kukburen så får ni tre hänglås och tre nycklar med på köpet. Det gör att ni kan känna er bekväma även om en nyckel skulle tappas bort i er fräcka lek. En bur är otroligt fräck och kul i er lek, den är dock inte lika kul på akuten.

Hur använder du den?

Trä din penis genom det svarta silikonhöljet och därefter låser du din kukbur.

Rekommenderad till

Passar perfekt till dig som vill testa en kyskhetsbur, men inte känner dig redo att köpa en dyr sådan. Än…

 

Det säger andra kunder

Anders – ” Den känns helt ok, men är väldigt lätt att nypa sig själv när man sätter i hänglåset tyvärr, men det är enda minuset annars otroligt upphetsande när frugan monterar den:-) ”

 

Sammanfattning

Svart stilren design och flexibelt och smidigt material, med andra ord en perfekt nybörjar-kukbur. Det enda vi vill att du har med dig är att vara försiktig när du ska stäng hänglåset då det är rätt lätt att råka nypa sig själv.

 


Cock Cage Full Captivity

COCK CAGE FULL CAPTIVITY

Se priset här

Här har vi en rejäl kukbur, inte i form av storleken utan vad den utstrålar – makt. Denna kan du ha på dig i lääänge, just eftersom den har ett hål för vätska.

Fördelar

 • Vätska kan passera igenom vilket gör den perfekt till långa lekar.
 • Bra pris
 • Fungerar bra att både värma upp och kyla

Nackdelar

 • Kort längd

Recension

Med denna ger du över kontrollen helt till din partner som bestämmer när du ska släppas ut igen. Den har en inre diameter på 4,4 cm och en längd på 7 cm. Det gör att din penis har väldigt lite plats och den har absolut inte plats till en erektion.

Designen är fräck metall som också är väldigt stilren. Du får produkten med en penisring och ett hänglås med en nyckel. Eftersom produkten är gjord i stål kan den värmas eller kylas lite för att ge en ännu fräckare sensation.

Buren hindrar rörelse men har ett hål längst fram vilket gör att vätska kan passera. Det gör att du kan ha buren på i flera timmar eftersom du kan gå på toaletten. Ha den på hela dagar och lämna nyckeln till din partner.

 

Hur använder du den?

Se till att applicera lite glidmedel när du placerar din penis i kukburen, det gör det skönare när du ska få den på plats. Därefter kan du ha den på dig en längre tid och utföra dina behov när som.

Extra kul kan det vara att leka med temperature play. Du kan nämligen kyla och värma din kukbur, se till bara att den inte blir för mycket åt det ena hållet så du råkar bränna dig/kyla).

Rekommenderad till

Det här är en kukbur som passar de som gillar att leka med olika temperaturer – temprature play.

 

Sammanfattning

Passa på att lek med olika temperaturer och kanske kombinera med andra sexleksaker olika material för att stärka ditt sinne. Det här är en smidig penisbur att använda.

 


Manage 01 Justerbar Kyskhetsbälte

Mancage 01 Justerbart Kyskhetsbälte

Se priset här

En läcker kukbur, stilrent utseende som går att få i två olika färger, svart och genomskinlig.

Fördelar

 • Ett urinhål
 • Mindre än standardstorlek
 • Utbytbara basringar

Nackdelar

 • Låset kan upplevas lite plastigt

Recension

Denna kukbur är gjord i svart plast och ser otroligt läcker ut. Den har även detaljer i metall som ger ett extra hårt och fräckt intryck. Den har ett djup på 9 cm och en diameter på 3,4 cm. De utbytbara ringarna har diametrar på 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm och 6 cm.

Genom att använda ringar och pins kan storleken och restriktionen anpassas perfekt. Det finns lufthål på produkten så att din penis kan andas under den långa leken. Produkten är nämligen upplagd till lång lek då du dessutom kan urinera utan att ta av den.

Den går på gränsen mellan smärta och njutning något de flesta älskar. Ni får med ett hänglås som har två nycklar ifall en av dom skulle tappas bort. Ni får även numrerade hänglås som endast kan användas en gång, det är 5 stycken med i köpet.

ABS-plasten som produkten är gjord av är helt fri från ftalater så materialet är skonsamt mot kroppen.

 

Hur använder du den?

Trä din penis genom själva buren och sedan använder du resterande tillbehör för att låsa den. Det finns flera olika så att du kan hitta den storlek som passar dig bäst.

Rekommenderad till

Passar till dig som vill att det ska verkligen kännas som ett kyskhetsbälte, eftersom den är något mindre än de flesta blir du verkligen instängd.

 

Sammanfattning

Med sitt läckra utseende så är det här en kukbur som passar de flesta, men uppskattas mest av den som vill ha en mindre kukbur och verkligen bli begränsad. Det ingår flera olika typer av lås och du kan variera storleken på buren.

 


Cock Cage The Chastity

COCK CAGE THE CHASTITY

Se priset här

Det här är en kukbur som kan teasa en galen, den är nämligen mer öppen vid sidorna än de flesta andra vilket ger utrymme för små smekningar som kan pirra.

Fördelar

 • Går att smeka penisen samtidigt som kukburen är på
 • Läckert utseende
 • Bra pris

Nackdelar

 • Finns bara i en storlek

Recension

Detta är den perfekta penisburen för er som gärna vill ha kittlande stimulering och retsam beröring när du bär din kukbur. Den är nämligen öppen på sidorna vilket gör att din partner kan stimulera dig med fingrar eller kanske med en fräck fjäder.

Det fräcka materialet som är stål förhindrar erektion på ett otroligt effektivt sätt. Reta din partner extra mycket och njut av att se hur han inte kan får erektion. Du som dominant kommer njuta otroligt mycket av att se din underkastade partner med denna bur.

Storleken är rätt stor vilket gör att den passar bra till nybörjare. 10 cm i längd och 4,6 cm i bredd är en av de största burarna vi har kollat på hittills. Dock har den en retsam funktion som många av de andra burarna saknar.

Hur använder du den?

Den här kukburen är enklare att använda än många andra, för det är bara en del så du behöver inte bygga ihop något. Trä in penisen i kukburen och sedan lås in den och ge nyckeln till din partner.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna få beröring trots att du har en kukbur på dig.

 

Det säger andra kunder

Martin – ” Hann inte mer än få hem buren förens jag blev inlåst. Sitter skönt och lever upp till våran förväntning. Lätt att få på plats med enbart två delar.Väldigt diskret, syns inget på byxorna att den sitter där.

Har en bur sedan tidigare i plast. Men vi tyckte att dels så va de för många delar som skulle ihop för att låsa, att de inte gick stimulera på penisen samt lite svåre att dölja i byxorna för att inte synas. Skall också tilläga att den i plast är 2 cm längre än denna i stål.

Till er som ska köpa bur tänkt på vilket diameter mått ni ska på penisringen/ basringen. Väldigt viktigt att den inte sitter för tajt elr för löst. Rekommendera att ni köper isåfall en som det följer med olika basringar så ni kan testa vilken som sitter bäst för eran del. Vilket vi gjorde med våran första bur.

Så vårt betyg helt klart 5/5 burar. ”

 

Sammanfattning

En läcker kukbur som tillåter och möjliggör beröring samtidigt som den är på eftersom den är öppen på sidorna. Den som bär denna kukbur kommer bli helt galen av att inte kunna få erektion, men ändå kunna få beröring.

 


Se priset här

Här har vi en kukbur som är unik av sitt slag, den är nämligen gjord av resin och blir därför värmereaktiv. Så här har vi en kukbur du kan bära läääänge.

Fördelar

 • Inbyggt lås i kukburen, du slipper ett dinglande hänglås
 • Värmereaktiv – Materialet blir mjukt och flexibelt när du bär den
 • Smidig att använda

Nackdelar

 • Priset

Recension

Detta är en riktigt liten kukbur. Den har en diameter på 3,1 cm och en längd på 3 cm. Det gör den markant mindre än de andra burarna vi har kollat på.

Den heter Nano eftersom det är den minsta produkten i HolyTrainer serien. Att den är så liten gör den helt perfekt att ta med ut på lite public play. Eller varför inte ha den på hela dagen på kontoret, på gymmet eller andra ärenden. Det är fräckt att leka länge och med denna bur har ni möjlighet för att göra det utan att någon kan se vad ni gör.

Denna bur fungerar helt utan hänglås och har något som heter Magic Lock. Materialet är nog för många ett okänt material, resin. Resin är ett naturligt material som har värmeaktiva egenskaper. Det betyder att materialet värms upp av din kroppsvärme. Genom detta blir materialet mer flexibelt och behagligare att bära.

Materialet är dessutom allergivänligt vilket gör att det är en bra bur för dig som är känslig mot material. Det är med andra ord en riktigt kvalitetsprodukt som ser till alla.

 

Hur använder du den?

Trä den över din penis och lås sedan med nycklarna.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna bära en kukbur riktigt länge, här slipper du begränsas av obekväma material som skaver.

 

Sammanfattning

En unik kukbur som reagerar på värme och blir då mycket skönare att bära, det blir som en personligt anpassad kukbur. Du slipper även ha ett hänglås dinglandes då låset är inbyggt direkt i buren.

 


Mystim Pubic Enemy No1

Mystim Pubic Enemy No1

Se priset här

Här har vi kukburen som tar er till en helt ny nivå, här kan ni nämligen både kombinera elektrosex med dominanslekar.

Fördelar

 • Kombination av elektrosex och dominans
 • Två produkter i en
 • Annorlunda design

Nackdelar

 • Elektroapparat säljs separat
 • Den är lite komplicerad i förhållande till de andra burarna vi kollat på. Vi rekommenderar att ni läser instruktionerna noga och hanterar elektorapparaten försiktigt.

Recension

Precis som med de tidigare produkterna har den dominanta nyckeln och bestämmer hur länge den underkastade ska vara inspärrad. Dock har denna ytterligare en kittlande dimension nämligen en elektroapparat.

Kukburen är 7,7 cm djup och 3,8 cm bred på insidan. För att använda den börjar du med att ta lite glidmedel som är vattenbaserat på din lem. Så sätter du på buren när din penis är slak.

När buren sitter på så låser ni den och ansluter den till elektroapparaten. Detta gör ni med hjälp av kablarna. Det rekommenderas att du börjar på en låg intensitet och gradvis ökar. Själva apparaten som skickar elektrosignalerna behöver dock köpas separat.

Detta är med andra ord en bur som ger er möjlighet för att utforska ännu fräckare dominans.

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att ni läser bruksanvisningen ordentligt och helst ska ni ha vana av elektrosex sedan tidigare. Vi kommer därför inte skriva ut någon utförligare beskrivning här.

 

Rekommenderad till

Passar er som avancera upp till nästa nivå och gillar elektrosex.

 

Sammanfattning

En kukbur som ger ut små elstötar, det handlar alltså både om elektrosex och dominans i ett. Det krävs att ni sätter er in i instruktionerna ordentligt för att ni ska både kunna använda denna kukbur korrekt och för att få ut så mycket som möjligt av produkten.

 


Se priset här

För dig som vill ha extra allt så är det här en kukbur som även stimulerar dig analt. Faller inte analstimulering dig i smaken så kan det vara bra att veta att den går att ta loss.

Fördelar

 • Går att urinera samtidigt
 • Avtagbar analplugg
 • Superfräck produkt på grund av den dess smidighet.

Nackdelar

 • Har ett plastigt utseende

Recension

En kukbur som är anpassad efter flera storlekar, det medföljer nämligen tre olika ringar i storlekarna 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm och 6 cm.

Tack vare ventilerna ger dig möjlighet för att urinera samtidigt och därmed går det att bära den en längre tid. Det gör den helt perfekt att ta med ut på lite public play. Eller varför inte ha den på hela dagen på kontoret, på gymmet eller andra ärenden. Det är fräckt att leka länge och med denna bur har ni möjlighet för att göra det utan att någon kan se vad ni gör.

Materialet är det lätta Polykarbonat, så det blir inte tungt att bära. Det är både penis och pung som går att låsa fast.

 

Hur använder du den?

Vissa tycker det är smidigast att föra in den anala delen först och andra tycker det är smidigast att trä på buren först, smaksak helt enkelt.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna variera leken med flera olika typer av stimulering.

 

Sammanfattning

En lättanvänd penisbur som även kan bidra med extra analstimulering och när du inte är sugen kan du bara plocka av den. Även om dess utseende är något plastigt så är det inget som ändrar upplevelsen.

 


Sinful.se och deras erotiska kyskhetsbälten

sinful kyskhetsbälte till män

Se hela utbudet här

Genom att besöka Sinful.se blir man snabbt bemött av en lång rad olika sexleksaker, och inte minst inom kategorierna ”kukbur” och ”kyskhetsbälte”. Sinful kan bjuda på flera tiotals olika kyskhetsbälten och kukburar i varierande storlekar, märken och prisklasser så att man enklare ska kunna få tag på just den erotiska leksaken som passar en allra bäst. Ett kyskhetsbälte kan sannerligen krydda till det i sovrummet genom att begränsa den undergivna på ett mycket fräckt sätt, och hos Sinful finner man en hel uppsjö av olika varianter tillverkade i diverse material såsom silikon, plast och metall. Så länge man ser till att mäta sin penis innan inköpet kommer alla materialen att fungera förträffligt, men tänk på att leken blir mer ”hardcore” ju hårdare materialet är.

Utöver kyskhetsbälten för män kan man hos Sinful.se därtill finna ett par kyskhetsbälten till kvinnor. Även dessa kan man få i olika varianter såsom med ett hänglås eller en kedja för maximal njutning. Med sin restriktiva natur kommer en kukbur eller ett kyskhetsbälte att ge båda parter en kittlande upplevelse som aldrig förr där man fullkomligt underkastar sig sin dominanta mästare. Välj mellan ett brett sortiment av högkvalitativa produkter hos Sinful.se för at få en kukbur eller kyskhetsbälte som man alltid har drömt om.

Om man tror att ovannämnda är hela det utbudet som Sinful.se har att bjuda på kommer man att bli glatt överraskad, då de har en hel ocean av ytterligare produkter som ligger och väntar på en. Sinful ligger nämligen på topp när det kommer till att erbjuda en stor variation av sexleksaker till både kvinnor, män och par. Oavsett om man vill ta del av onani på egen hand, njuta av en pirrande aktivitet tillsammans med sin partner eller kanske till och med testa på BDSM kan man lita på att Sinful.se har alla produkterna för en.

Underkläder, analsexleksaker, BDSM gear, vibratorer, dildoar, penisringar och sexspel är endast ett litet smakprov på allt det otroligt spännande som går att få tag på genom Sinful.se. Naturligtvis är leveransen diskret, och med gratis frakt vid köp över en viss summa kommer man säkerligen att njuta av sitt besök hos Sinful.se.


 

Utrustning för penisfetisch hos Mshop.se

vuxen kyskhetsbälte till män

Se hela utbudet här

Om man inte enbart letar efter kukburar och kyskhetsbälten – utan istället eftersöker ytterligare utrustning för penisfetisch – kan det vara en god idé att vända sig till Mshop.se. Detta är en mycket populär webbutik i Sverige för de som älskar erotiska leksaker, och det är inte överraskande om man tidigare har hört talas om dem och deras breda utbud av diverse sexleksaker.

Inom deras kategori vid namn penisfetisch må man finna de ordinära kukburarna och kyskhetsbältena, men man får dessutom tillgång till penispluggar, ribbade dilatorer, kukringar och läderremmar för ens penis. All denne utrustning kommer väl tillhands när det är dags för lite lekar med en dominant och en undergiven. Låt partnern ta kontrollen över ens kön medan de själv bestämmer när det är tillåtet för den undergivna att få stånd och utlösning. En riktigt nervkittlande och pirrig lek som man inte tackar nej till!

Likt Sinful har även Mshop.se långt fler produkter än endast penisfetischrelaterade leksaker. Det finns bondage leksaker, produkter för anallekar, strap-ons, sexgungor, vibratorer, dildoar, penispumpar, fleshlights och så mycket mer därtill. Gällande villkoren kommer man säkerligen bli glad över att höra hur det finns 100 dagars öppet köp på Mshop.se, att leveransen alltid är diskret samt att man kan få tillgång till expressleverans. Ens perfekta sexleksak finns mycket närmare än man kanske tror.

För de som siktar på att få lite inspiration gällande diverse sexlekar kan man välja att klicka sig in på just detta hos Vuxen.se. De kan nämligen förse en med en stor mängd förslag och rekommendationer när det kommer till olika sexaktiviteter, tips för att runka skönare, tips för längre uthållighet i sovrummet, förslag på vad som kan vara bra att föredra beroende på vilket typ av par man är och mycket mer därtill. Med det utomordentliga utbudet hos Vuxen.se kommer man aldrig att känna sig besviken.


 

Snygga och nervkittlande kukburar hos Joyland.se

cock cage till män joyland

Se hela utbudet här

Joylands utbud av kukburar må vara en aning mindre än föregående förslag på listan, men kvaliteten är dock mycket hög samtidigt som villkoren förblir utomordentliga. Med en sexig kukbur i metall från Joyland.se är det den dominanta partnern som styr leken medan den undergivna får se till att underkasta sig och se vart leken leder.

Genom att få sitt kön begränsat kan partnern med en kukbur inte få en erektion eller utlösning, en fräck aktivitet som verkligen retar på det bästa möjliga sättet. För de som har ett stort intresse för dominant vs undergiven eller rentutav letar efter dominatrix-lekar kan det inte bli bättre än en kukbur som håller erotiken på topp.

Det lite mindre utbudet av kukburar balanseras lätt ut av det faktum att Joyland.se kan bjuda på mer än 5000 olika sexprodukter. Det låter nästan för bra för att vara sant! Med tanke på det breda sortimentet blir det enklare än någonsin att hitta en sexleksak som passar en perfekt både när det kommer till färg, material, storlek, märke och pris.

Oavsett om man bara vill fylla på med lite glidmedel eller köpa hela sexmöbler har man kommit till den rätta webbutiken. Joyland.se är dock inte endast experter när det kommer till högkvalitativa sexleksaker, utan de har dessutom en mängd skämtartiklar som kan ges till ens partner för att vara lite fräck och ändå motta ett leende på läpparna.

För lite mer moderna sexleksaker kan man även ta en titt på varianterna som är styrda genom en app för precision och enkel kontroll över precis det som man vill att ens sexleksak ska åstadkomma. Om man älskar vibratorer men saknar en lättanvänd fjärrkontroll för att kunna kontrollera sin leksak bättre kan en sexleksak med smartphone-kontroll komma väl tillhands.

Villkoren hos Joyland.se kommer man med största sannolikhet också att älska. De bjuder nämligen på fri frakt så länge man köper produkter för en viss kostnad, leverans inom 24 timmar, diskret avsändare samt öppet köp i ett helt år. Ett fantastiskt val för ens nästa köp av sexleksaker, helt enkelt.

Penis ring

 

Vad är ett kyskhetsbälte och kukbur?

För de som tidigare aldrig har kommit i kontakt med dessa intressanta leksaker är det underförstått att man är nyfiken på vad de är och hur de fungerar. Kyskhetsbältet började som ett verktyg under renässansen, men vid denne tid var det enbart kvinnor som bar det för att gömma sitt kön. Anledningen till användandet var för att kvinnorna inte skulle onanera, ha samlag eller vara otrogna. Under den här tiden var kyskhetsbälten mycket obekväma att bära både på grund av materialet och tyngden, men saker och ting har sannerligen förändrats.

I dagsläget är det nämligen mer vanligt att män bär kyskhetsbälten eller kukburar, och numera används de som en erotisk leksak i sovrummet snarare än ett obehagligt påtvingat verktyg. Trots att det mest är män som bär dem finns det fortfarande ett par mycket sexiga versioner för kvinnor.

Vid användning av ett kyskhetsbälte eller kukbur låser man in mannen eller kvinnans kön, vilket betyder att mannen inte kan få en erektion eller utlösning medan kvinnan inte kan bli penetrerad. Om man har en förkärlek till lekar där en person agerar som dominant medan den andra agerar som den undergivna kommer man att älska lekar med ett kyskhetsbälte eller kukbur. Båda två kommer att förälska sig i den kittlande känslan, oavsett om man är parten som har full kontroll eller parten som tvingas till underkastelse.

 

Material på kyskhetsbälten

När man talar om kyskhetsbälten är det vanligt att man stöter på de tre benämningarna ”kyskhetsbälte”, ”penisring-set” samt ”kukbur” (som även går under benämningen ”penisbur”) Dessa är de tre olika grupperna som varierar en smula i utseende. När man talar om ett bälte är det inte sällan som man refererar till den kvinnliga versionen som vanligtvis tillverkas i läder och ibland har en öppning vaginalt eller analt.

Vid tal om ett penisring-set lutar det mer åt kyskhetsbälten som är gjorda för män. Om man nyligen har fått upp ögonen för dominanta och undergivna lekar kan den sistnämnda vara en bra lösning då ett penisring-set ligger någonstans mellan en ordinär penisring och en penisbur. Det kommer att vara tajt och kittlande, men mannen har fortfarande möjlighet att nå en erektion och orgasm.

Nu har vi nått det som de flesta tänker på när man nämner ordet kyskhetsbälte, nämligen kukburen. Det är mannen som använder denne sexleksak, och vid användning kommer han inte att kunna få en erektion eller nå orgasm. Om man älskar lekar där en dominant har full kontroll över den undergivna är en kukbur ett förträffligt val.

Förutom olika typer av kyskhetsbälten kommer de även i olika material. Om man är ny inom världen av kukburar och kyskhetsbälten kan man kika lite extra på varianterna som är gjorda av silikon, då dessa inte är lika hårda. Om man dock är en veteran eller bara känner för att ”go all out” kan man börja med en kukbur tillverkad av hårdplast. Den sista och mest hårda versionen för riktigt utomordentliga lekar är kukburen i metall. Med denne runt den undergivnas penis är det ett givet att den dominanta kan ha full kontroll över sin slav.

Penisringar

 

Att hitta det perfekta kyskhetsbältet

Om man aldrig tidigare har dragit nytta av ett kyskhetsbälte i sovrummet kan det naturligtvis bli svårt att lista ut vilket bälte som kommer att passa som bäst. Ska man välja den mjukaste versionen som är gjord av silikon eller ska man börja hardcore med en kukbur av metall? I slutändan är valet upp till en själv och vad man själv känner att man är redo för. Oavsett vilken typ av material man bestämmer sig för är det dock viktigt att man mäter sin penis innan man genomför sitt köp. Oberoende av hur hårt materialet är som man väljer är det nämligen av yttersta vikt att storleken på ens kyskhetsbälte blir riktigt passande.

Genom att satsa på ett kyskhetsbälte eller kukbur från någon av webbutikerna nämnda ovan kan man vara lugn över att man garanterat får produkter av högsta kvalitet. Leveransen kommer då att vara mycket diskret samtidigt som man får sin vara skickad till sig snabbt som ögat. Oavsett vilket kyskhetsbälte man i slutändan väljer kommer man med största sannolikhet att få en fantastisk upplevelse med sin partner.

Man har dessutom möjlighet att kontakta alla tre webbutiker för att få svar om man har frågor eller funderingar kring hur kyskhetsbälten fungerar. Det är alltid bättre att fråga för mycket än för lite, och definitivt när det handlar om en ganska fräck sexleksak. Lycka till med timmar av erotiskt skoj!

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här