För de som tänder på BDSM eller helt enkelt fräcka lekar med en partner som är dominant och en som är undergiven kommer en kukbur eller kyskhetsbälte att bli ett sexigt tillskott till aktiviteterna i sovrummet. Vitsen med ett kyskhetsbälte är att den dominanta ska få full kontroll över den undergivnas privata delar genom att de låses in i ett kyskhetsbälte eller kukbur. På så vis är det omöjligt för den undergivna att få en erektion eller utlösning om inte den dominanta låser upp bältet och tillåter det.

Erotiska lekar med en kukbur eller kyskhetsbälte kommer att älskas av båda parter om man har ett intresse för mer fräcka aktiviteter. Nedan kommer vi att lista några professionella webbutiker som erbjuder just kukburar och kyskhetsbälten för att tillfredsställa alla ens behov.


 

Sinful.se och deras erotiska kyskhetsbälten

sinful kyskhetsbälte till män

Genom att besöka Sinful.se blir man snabbt bemött av en lång rad olika sexleksaker, och inte minst inom kategorierna ”kukbur” och ”kyskhetsbälte”. Sinful kan bjuda på flera tiotals olika kyskhetsbälten och kukburar i varierande storlekar, märken och prisklasser så att man enklare ska kunna få tag på just den erotiska leksaken som passar en allra bäst. Ett kyskhetsbälte kan sannerligen krydda till det i sovrummet genom att begränsa den undergivna på ett mycket fräckt sätt, och hos Sinful finner man en hel uppsjö av olika varianter tillverkade i diverse material såsom silikon, plast och metall. Så länge man ser till att mäta sin penis innan inköpet kommer alla materialen att fungera förträffligt, men tänk på att leken blir mer ”hardcore” ju hårdare materialet är.

Utöver kyskhetsbälten till män kan man hos Sinful.se därtill finna ett par kyskhetsbälten till kvinnor. Även dessa kan man få i olika varianter såsom med ett hänglås eller en kedja för maximal njutning. Med sin restriktiva natur kommer en kukbur eller ett kyskhetsbälte att ge båda parter en kittlande upplevelse som aldrig förr där man fullkomligt underkastar sig sin dominanta mästare. Välj mellan ett brett sortiment av högkvalitativa produkter hos Sinful.se för at få en kukbur eller kyskhetsbälte som man alltid har drömt om.

Om man tror att ovannämnda är hela det utbudet som Sinful.se har att bjuda på kommer man att bli glatt överraskad, då de har en hel ocean av ytterligare produkter som ligger och väntar på en. Sinful ligger nämligen på topp när det kommer till att erbjuda en stor variation av sexleksaker till både kvinnor, män och par. Oavsett om man vill ta del av onani på egen hand, njuta av en pirrande aktivitet tillsammans med sin partner eller kanske till och med testa på BDSM kan man lita på att Sinful.se har alla produkterna för en.

Underkläder, analsexleksaker, BDSM gear, vibratorer, dildoar, penisringar och sexspel är endast ett litet smakprov på allt det otroligt spännande som går att få tag på genom Sinful.se. Naturligtvis är leveransen diskret, och med gratis frakt vid köp över en viss summa kommer man säkerligen att njuta av sitt besök hos Sinful.se.


 

Utrustning för penisfetisch hos Vuxen.se

vuxen kyskhetsbälte till män

Om man inte enbart letar efter kukburar och kyskhetsbälten – utan istället eftersöker ytterligare utrustning för penisfetisch – kan det vara en god idé att vända sig till Vuxen.se. Detta är en mycket populär webbutik i Sverige för de som älskar erotiska leksaker, och det är inte överraskande om man tidigare har hört talas om dem och deras breda utbud av diverse sexleksaker.

Inom deras kategori vid namn penisfetisch må man finna de ordinära kukburarna och kyskhetsbältena, men man får dessutom tillgång till penispluggar, ribbade dilatorer, kukringar och läderremmar för ens penis. All denne utrustning kommer väl tillhands när det är dags för lite lekar med en dominant och en undergiven. Låt partnern ta kontrollen över ens kön medan de själv bestämmer när det är tillåtet för den undergivna att få stånd och utlösning. En riktigt nervkittlande och pirrig lek som man inte tackar nej till!

Likt Sinful har även Vuxen.se långt fler produkter än endast penisfetischrelaterade leksaker. Det finns bondage leksaker, produkter för anallekar, strap-ons, sexgungor, vibratorer, dildoar, penispumpar, fleshlights och så mycket mer därtill. Gällande villkoren kommer man säkerligen bli glad över att höra hur det finns 100 dagars öppet köp på Vuxen.se, att leveransen alltid är diskret samt att man kan få tillgång till expressleverans. Ens perfekta sexleksak finns mycket närmare än man kanske tror.

För de som siktar på att få lite inspiration gällande diverse sexlekar kan man välja att klicka sig in på just detta hos Vuxen.se. De kan nämligen förse en med en stor mängd förslag och rekommendationer när det kommer till olika sexaktiviteter, tips för att runka skönare, tips för längre uthållighet i sovrummet, förslag på vad som kan vara bra att föredra beroende på vilket typ av par man är och mycket mer därtill. Med det utomordentliga utbudet hos Vuxen.se kommer man aldrig att känna sig besviken.


 

Snygga och nervkittlande kukburar hos Joyland.se

cock cage till män joyland

Joylands utbud av kukburar må vara en aning mindre än föregående förslag på listan, men kvaliteten är dock mycket hög samtidigt som villkoren förblir utomordentliga. Med en sexig kukbur i metall från Joyland.se är det den dominanta partnern som styr leken medan den undergivna får se till att underkasta sig och se vart leken leder.

Genom att få sitt kön begränsat kan partnern med en kukbur inte få en erektion eller utlösning, en fräck aktivitet som verkligen retar på det bästa möjliga sättet. För de som har ett stort intresse för dominant vs undergiven eller rentutav letar efter dominatrix-lekar kan det inte bli bättre än en kukbur som håller erotiken på topp.

Det lite mindre utbudet av kukburar balanseras lätt ut av det faktum att Joyland.se kan bjuda på mer än 5000 olika sexprodukter. Det låter nästan för bra för att vara sant! Med tanke på det breda sortimentet blir det enklare än någonsin att hitta en sexleksak som passar en perfekt både när det kommer till färg, material, storlek, märke och pris.

Oavsett om man bara vill fylla på med lite glidmedel eller köpa hela sexmöbler har man kommit till den rätta webbutiken. Joyland.se är dock inte endast experter när det kommer till högkvalitativa sexleksaker, utan de har dessutom en mängd skämtartiklar som kan ges till ens partner för att vara lite fräck och ändå motta ett leende på läpparna.

För lite mer moderna sexleksaker kan man även ta en titt på varianterna som är styrda genom en app för precision och enkel kontroll över precis det som man vill att ens sexleksak ska åstadkomma. Om man älskar vibratorer men saknar en lättanvänd fjärrkontroll för att kunna kontrollera sin leksak bättre kan en sexleksak med smartphone-kontroll komma väl tillhands.

Villkoren hos Joyland.se kommer man med största sannolikhet också att älska. De bjuder nämligen på fri frakt så länge man köper produkter för en viss kostnad, leverans inom 24 timmar, diskret avsändare samt öppet köp i ett helt år. Ett fantastiskt val för ens nästa köp av sexleksaker, helt enkelt.

Penis ring

 

Vad är ett kyskhetsbälte och kukbur?

För de som tidigare aldrig har kommit i kontakt med dessa intressanta leksaker är det underförstått att man är nyfiken på vad de är och hur de fungerar. Kyskhetsbältet började som ett verktyg under renässansen, men vid denne tid var det enbart kvinnor som bar det för att gömma sitt kön. Anledningen till användandet var för att kvinnorna inte skulle onanera, ha samlag eller vara otrogna. Under den här tiden var kyskhetsbälten mycket obekväma att bära både på grund av materialet och tyngden, men saker och ting har sannerligen förändrats.

I dagsläget är det nämligen mer vanligt att män bär kyskhetsbälten eller kukburar, och numera används de som en erotisk leksak i sovrummet snarare än ett obehagligt påtvingat verktyg. Trots att det mest är män som bär dem finns det fortfarande ett par mycket sexiga versioner för kvinnor.

Vid användning av ett kyskhetsbälte eller kukbur låser man in mannen eller kvinnans kön, vilket betyder att mannen inte kan få en erektion eller utlösning medan kvinnan inte kan bli penetrerad. Om man har en förkärlek till lekar där en person agerar som dominant medan den andra agerar som den undergivna kommer man att älska lekar med ett kyskhetsbälte eller kukbur. Båda två kommer att förälska sig i den kittlande känslan, oavsett om man är parten som har full kontroll eller parten som tvingas till underkastelse.

 

Material på kyskhetsbälten

När man talar om kyskhetsbälten är det vanligt att man stöter på de tre benämningarna ”kyskhetsbälte”, ”penisring-set” samt ”kukbur” (som även går under benämningen ”penisbur”) Dessa är de tre olika grupperna som varierar en smula i utseende. När man talar om ett bälte är det inte sällan som man refererar till den kvinnliga versionen som vanligtvis tillverkas i läder och ibland har en öppning vaginalt eller analt.

Vid tal om ett penisring-set lutar det mer åt kyskhetsbälten som är gjorda för män. Om man nyligen har fått upp ögonen för dominanta och undergivna lekar kan den sistnämnda vara en bra lösning då ett penisring-set ligger någonstans mellan en ordinär penisring och en penisbur. Det kommer att vara tajt och kittlande, men mannen har fortfarande möjlighet att nå en erektion och orgasm.

Nu har vi nått det som de flesta tänker på när man nämner ordet kyskhetsbälte, nämligen kukburen. Det är mannen som använder denne sexleksak, och vid användning kommer han inte att kunna få en erektion eller nå orgasm. Om man älskar lekar där en dominant har full kontroll över den undergivna är en kukbur ett förträffligt val.

Förutom olika typer av kyskhetsbälten kommer de även i olika material. Om man är ny inom världen av kukburar och kyskhetsbälten kan man kika lite extra på varianterna som är gjorda av silikon, då dessa inte är lika hårda. Om man dock är en veteran eller bara känner för att ”go all out” kan man börja med en kukbur tillverkad av hårdplast. Den sista och mest hårda versionen för riktigt utomordentliga lekar är kukburen i metall. Med denne runt den undergivnas penis är det ett givet att den dominanta kan ha full kontroll över sin slav.

Penisringar

 

Att hitta det perfekta kyskhetsbältet

Om man aldrig tidigare har dragit nytta av ett kyskhetsbälte i sovrummet kan det naturligtvis bli svårt att lista ut vilket bälte som kommer att passa som bäst. Ska man välja den mjukaste versionen som är gjord av silikon eller ska man börja hardcore med en kukbur av metall? I slutändan är valet upp till en själv och vad man själv känner att man är redo för. Oavsett vilken typ av material man bestämmer sig för är det dock viktigt att man mäter sin penis innan man genomför sitt köp. Oberoende av hur hårt materialet är som man väljer är det nämligen av yttersta vikt att storleken på ens kyskhetsbälte blir riktigt passande.

Genom att satsa på ett kyskhetsbälte eller kukbur från någon av webbutikerna nämnda ovan kan man vara lugn över att man garanterat får produkter av högsta kvalitet. Leveransen kommer då att vara mycket diskret samtidigt som man får sin vara skickad till sig snabbt som ögat. Oavsett vilket kyskhetsbälte man i slutändan väljer kommer man med största sannolikhet att få en fantastisk upplevelse med sin partner.

Man har dessutom möjlighet att kontakta alla tre webbutiker för att få svar om man har frågor eller funderingar kring hur kyskhetsbälten fungerar. Det är alltid bättre att fråga för mycket än för lite, och definitivt när det handlar om en ganska fräck sexleksak. Lycka till med timmar av erotiskt skoj!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här