Jade Ägg – Bäst i test

896

Det är svårt att avgöra om ett Jade ägg är en sexleksak, träningsredskap eller ett konstverk. Men en sak vet vi produkten tränar din bäckenbotten vilket bland annat ger dig skönare orgasmer.

Det finns många positiva fördelar med att använda ett Yoni egg både på ett spirituellt och fysiskt plan. Detta är förmodligen anledningen till att de hjälpt kvinnor genom flera tusen år.

Vi har hittat tre Jade egg som alla är unika men garanterat kommer hjälpa dig mot en starkare bäckenbotten och härliga orgasmer. Hitta den perfekta produkten för dig nedan.

Testvinnare – Jadeägg Yoni Egg

Jadeägg Yoni Egg

Se priset här

 • Original
 • Användarvänligt
 • Smidigt

Detta Jade Egg är direkt importerat från ”The Jade Egg Mine” som ligger i USA. Vilket betyder att det är ett original jadeegg som känns lyxigt och härligt. Dessutom är det snyggt.

Genom att använda ägget kan du förvänta dig att din vaginala känslighet ökar och att du därmed kan uppleva orgasm lättare.  Det kan även hjälpa dig som har svårt att uppleva vaginala orgasmer att få dessa. Men ägget kan också vara riktigt skönt att använda, det är som att du blir masserad från insidan.

Detta Yoni egg förbygger även inkontinens som kan vara både pinsamt och besvärligt. Med andra ord får du en väldigt allsidig produkt som kan gynna dig på många olika sätt.

På ägget hittar du ett hål. Före användning så trär du en tråd igenom det hålet. Smörj sedan ditt ägg med glidmedel för lättare och mer behaglig införing. Därefter för du in ditt ägg i din vagina. I början rekommenderas du att använda ägget liggandes så tillexempel när du sover.

Före din bäckenbotten har tränats är det nämligen lätt att ägget glider ut när du står upp. Du kan läsa en guide till hur du bäst använder ditt ägg så att du kommer igång med din träning på bästa sätt.

Fördelar:

 • Produkten är lätt att använda även för dig som är nybörjare.

Nackdelar:

 • Det kan ta lite tid att vänja sig till den hårda ytan på ägget.

Till nybörjaren – Yoni Egg Amethist

yoni Egg Amethist

Se priset här

 • Två storlekar
 • Ädelsten
 • Lätt att använda

Detta yoni egg är gjort av den vackra ädelstenen ametist. Det gör att alla ägg är helt unika så din produkt kommer inte se precis likadan ut som någon annans. Ametist är en lila ädelsten men vilken slags lila kan verkligen variera från ägg till ägg det kan också skiftningar och mönster.

Det här yoni ägget kommer i två olika storlekar, vilket gör att du kan köpa den storleken som passar dig bäst. Small är cirka 3 cm x 2,5 cm och medium mäter på cirka 4 cm x 3 cm. Vi säger cirka då alla äggen är helt unika så kan ett ägg vara lite större eller lite mindre än det som är upplyst.

Yoni Egg Amethist har ett snöre igenom sig vilket förenklar processen av att ta ut ägget. När du ska använda ditt ägg för du bara enkelt in det i din vagina. Därefter kan du både stå och gå runt för att träna din bäckenbottens muskulatur. Det rekommenderas dock att du gör detta på mjukt underlag ifall ditt ägg skulle falla ut.

Ädelstenen ametist sägs kunna ge god energi i form av minskad stress och mer lugn. Vilket ju bara är en helt fantastisk bonus.

Fördelar:

 • Du får en snygg produkt som dessutom tränar din bäckenbotten.
 • Produkten är handgjord och unik.

Nackdelar:

 • Var noga med att välja storlek. Den minsta känns för rätt många, lite för liten.

Den billiga – Yoni Egg Rose Quartz

YONI EGG ROSE QUARTZ

Se priset här

 • Positiv energi
 • Vacker produkt
 • Två storlekar

Även detta yoni egg är helt unikt. Rose Quartz är nämligen också 100% ädelsten vilket gör att färger och mönster varierar från jade egg till jade egg. Den vackra rosa färgen ser nästan romantisk ut och du kan använda ditt ägg som en prydnad om du gör det ordentligt rent efter din bäckenbottenträning.

Det är lätt att föra in och ta ut ägget ur din vagina då det har ett snöre. Snöret gör också att du kan känna dig trygg i att ägget inte bara kommer försvinna upp i din kropp. Vilket det inte gör ändå givetvis men det kan vara svårare att ta ut utan snöre.

När du har ägget i dig är en del av träningen att du provar att gå runt på ett mjukt underlag samtidigt som du kniper för att undvika att din produkt faller ut.

Rosenkvarts är en ädelsten med väldig god och kärleksfull energi. Det handlar om kärlek till dig själv och andra. Ädelstenen sägs också kunna ge dig lugn och ro.

Det finns i två storlekar small (3 cm x 2,5 cm) och medium (4 cm x 3 cm). Välj den som passar din träning allra bäst.

Fördelar:

 • Unik produkt som ger god energi och en starkare bäckenbotten.

Nackdelar:

 • Storleken är inte helt specifik då varje produkt är handgjord och unik. Det gör att variationer kan förekomma.

 

Lovebuddy´s testare Lina har också prövat ägget och hon har skrivit en egen recension, klicka på länken nedan för att läsa den.

Läs hela recensionen här


Historien om Jade Egg

Yoni egg eller Jade egg har en otroligt lång och spännande historia. På designen och användningen av ädelsten kan du nog gissa att detta inte är något som kom på hyllorna igår men som funnits med oss i lång tid. Kanske har du hört om Kim Anami Jade egg, hon är en riktigt förespråkare för kvinnlig sexuell hälsa och har talat mycket om produkten på senare år. Men låt oss starta från början i antikens Kina.

Jadeeggs sägs ha använts i Kina i flera årtusenden. Ordet Yoni kommer från Sanskrit och betyder ”helig plats”. Förr i tiden så var din livmoder och vagina nämligen ansett en av de mest heliga platserna som fanns. Detta har dessvärre helt glömts bort idag.

Äggen användes i antikens Kina av kungafamiljen för att främja både din kropp och din själ. Vilket också är det man använder dem till idag. Den kvinnliga livmodern är centrum för hälsa, vitalitet och sexualitet. Att ha en djup och intim koppling till den borde därför ha otroligt hög prioritet.

Detta är något man visste i antikens Kina och något som inte är mindre sant idag.

Är ett jadeägg för spirituellt för mig?

Jadeägg är klassiskt sätt gjorda av ädelstenar. Ädelstenar och kristaller sägs besitta många olika energier och krafter. Är du som mig, kanske du till och med har några vackra stenar liggande där hemma? Det är dock inte nödvändigt att vara spirituell för att använda ett Yoni egg.

Är du intresserad i den spirituella delen kan du göra som jag gör när jag väljer kristaller. Hitta den som passar ditt behov. Behöver du positivitet, lugn, mindre stress, ro, kärlek eller något helt annat? Ett Yoni egg är perfekt istället för att köpa en vanlig kristall som inte har en funktion. Är du intresserad av spiritualitet är det verkligen den perfekta produkten då den främjar din hälsa mentalt och fysiskt.

Spiritualiteten kan vara en bonusgrej. Om ditt snygga jadeägg sägs kunna ge positiv energi utöver att det är snyggt och bra för kroppen är det ju bara en bra grej.

Det viktigaste med ett jadeegg är vad det kan ge dig. Så här kommer en lista med alla fördelar som din nya bästa vän har:

 • Du får en starkare bäckenbotten.
 • Det kan hjälpa dig med att stärka dina vaginala muskler efter en graviditet och födsel.
 • Hjälper till att upprätthålla friska reproduktionsorgan.
 • Det ger dig en ökad känslighet genom att stimulera g-punktsområdet.
 • En tränad bäckenbotten leder till ökad sexuell njutning tillsammans med en partner.
 • Ökar känslighet och intensitet vid orgasmer.
 • Kan förhindra och hjälpa mot inkontinensproblem. Dessa är extra vanliga efter graviditet. Därför är jadeegg extra rekommenderade till nya mödrar.
 • Stimulerar nerver inne i din vagina som ger dig ökad kontakt till din yoni
 • Du blir bättre i sängen då du får en otrolig förmåga att styra musklerna där nere.

Spirituell eller ej så kan man inte förneka alla de positiva effekter som den lilla produkten erbjuder.

Fördomar mot Yoni egg

Det finns många fördomar mot dessa produkter där ute så vi tänkte gå igenom de två vanligaste.

Fördom 1: Jadeägg ska inte bäras en hel natt eller en hel dag.
Vissa gillar att bära äggen i längre perioder och det är det egentligen inget farligt med men man ska vara försiktig. Den vanligaste rekommendationen är att du ska ha det i mellan 10 – 15 minuter. Det är för att produkten används som träning av dina muskler och dessa blir trötta. Att ha det i en hel dag är extremt hårt arbete. Dessutom används produkten för att stärka muskler att bara ha det inne i kroppen utan att knipa är rätt meningslöst.

Fördom 2: Yoni egg bär på en massa bakterier.
Som med allt så är rengöring viktigt. Alla sexleksaker ska rengöras mellan användningar och det ska även ditt ägg. Det är förmodligen renare än mycket som du stoppar in i din vagina då produkterna är otroligt enkla att rengöra. Står din partner och tvättar sin penis varje gång före ert samlag? Svaret är förmodligen nej och då är ett ägg faktiskt renare.

Ett Jade Egg är den vackraste och mest effektiva sexleksaken du kommer äga. Dessutom får du ju alla de där goda energierna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här