Sinful Julkalender Recension – Årets fräckaste julkalender

132

Är ni ett nybörjarpar på jakt efter inspiration eller ett erfaret par som vill testa på någonting helt nytt? Vad fallet än må vara har Sinful ett äss i rockärmen när man börjar bli trött på de gamla vanliga parlekarna, och detta kommer i form av Sinful Julkalender: en riktigt het sexjulkalender som aldrig sviker en.

sinful kalender 2020

Räkna ner dagarna till jul i sexig stil tack vare Sinful Kalender 2020 som bjuder på 24 luckor med en fräck produkt bakom varje lucka. Detta blir en perfekt julkalender för paren som vill testa på nya leksaker varje dag i december fram till julafton. Bakom luckorna finner man bland annat sexleksaker, produkter till lätt bondage samt erotiska tillbehör. Vissa av dem kan användas på egen hand medan andra är särskilt framtagna till parlekar – men oavsett vad får man tack vare Sinful julkalender en riktigt fräck och sexig jul som man sent ska glömma.

Klicka här och överraska partnern med denne tidiga julklapp där ni kan öppna luckorna tillsammans dagligen för att få reda på vilken leksak ni får njuta av just den dagen. Med en medföljande inspirationsguide får man tips och råd kring hur man på ett härligt sätt kan dra nytta av leksakerna!

Recension av Sinful kalendern 2020

Vad Sinful kalender 2020 innehåll består av är 13 sexleksaker, 4 bondage-relaterade produkter samt 7 fräcka tillbehör. Med andra ord är kalendern uppdelad på ett mycket smart sätt för att innehålla lite av varje, men oavsett om man har planer på att dra nytta av kalendern själv eller tillsammans med partnern finns det både för- och nackdelar att ha i åtanke. Fortsätt att läsa för att ta reda på om Sinful sexjulkalender blir rätt för dig!

Fördelar och nackdelar

De positiva aspekterna av Sinful kalender 2020 är många, och någonting som man omedelbart kommer att märka är hur man får riktigt stor valuta för pengarna. Det sammanlagda värdet av alla produkterna som man hittar i kalendern ligger på 4 500 kronor, men kalendern kostar inte mer än 1 695 kronor. Inte behöver man vara duktig på matematik för att se vilket otroligt värde för pengarna detta bjuder på. Kvaliteten är dessutom garanterad då Sinfuls sexjulkalender blivit utsedd till Bäst i Test av den danska tidningen KK, så man behöver aldrig oroa sig för att denne sexjulkalender inte lever upp till ens standarder.

sinful kalender 2020 innehåll

Ytterligare fördelar är bland annat var produkterna kommer ifrån, och när man satsar på Sinful julkalender kan man vara säker på att få leksaker specifikt från kända märken såsom Sinful, We-Vibe, Obaie och Tenga. Förutom ens Sinful kalender 2020 innehåll bjuds det också på ett inspirationshäfte som består av tips, tricks och en guide. Detta betyder att man här får reda på hur man på bästa sätt kan dra nytta av varje sexleksak bakom varje lucka. Det här är perfekt för nybörjarna som inte vet exakt hur de ska ta vara på leksakerna, men det är lika bra för de erfarna som vill få tips om nya sorters lekar.

När vi är igång med att nämna fördelarna bör vi dock självfallet även kika på nackdelarna. Sinful kalender 2020 är en sexkalender som främst är tillverkad med heterosexuella par i åtanke. Visst är det möjligt att använda vissa produkter på egen hand eller om du själv och partnern har samma kön, men detta gäller inte alla leksakerna i kalendern. Man ska därför komma ihåg att kalendern kanske inte blir det bästa valet för par med motsatt kön eller för singlar som vill njuta av leksakerna på egen hand. Om detta är fallet kan det vara bättre att köpa individuella leksaker som fångar ens intresse.

En ytterligare nackdel är naturligtvis att man inte kan veta exakt vad man får bakom varje lucka, så det är ingen garanti att man enbart får produkter som passar ens individuella behov och intressen. Om man exempelvis inte vill ta del av bondage under några omständigheter har man inget behov att bondage produkterna som är en del av Sinful kalender 2020 innehåll. På samma gång kan kalendern dock vara den extra knuffen som man behöver för att testa på en sexleksak som man annars inte hade tittat närmare på, så detta kan både ses som en nack- och fördel.

Sinful kalender 2020 innehåll

Vi kan så klart inte avslöja exakt vad Sinful kalender 2020 innehåll är, men såsom tidigare nämnt får man 24 olika sexleksaker inom diverse kategorier. Det kan vara tal om vibratorer, dildoar, BDSM utrustning och mycket mer därtill. Produkterna är uppdelade på så vis att man får 13 sexleksaker, 4 produkter som blir passande till lätt bondage samt 7 erotiska tillbehör.

sinful julkalender

Vad man dock kanske inte är medveten om är att det finns en Deluxe variant av Sinful julkalender som specifikt riktar sig till de lite mer erfarna paren. Här kan man förvänta sig att få ta del av 14 sexleksaker, 7 produkter som blir perfekta till lätt bondage samt 3 fräcka tillbehör. Varför inte göra varje dag till ett sexigt event där ni öppnar luckorna tillsammans och testar på produkten som ni fick just den dagen.

Glöm inte det tidigare nämnda inspirationshäftet som man även hittar som Sinful kalender 2020 innehåll. Det här häftet är fullt av tips kring hur man kan dra nytta av sexleksaken som man fick på bästa sätt. Med andra ord agerar häftet som utomordentlig inspiration både för paren som inte vet så mycket om sexleksakerna och för de som har mer erfarenhet inom området. Varför inte ta det ett steg längre och kombinera olika leksaker från olika luckor för fulländade parlekar tillsammans med den som man håller kär. Sinful kalender 2020 har något för alla, så kanske får man möjligheten att testa på en spännande pryl som man aldrig ens har hört talas om!

Därför bör du/ni köpa den

Om det är någonting som Sinful julkalender är duktig på så är det att få en ur ens comfort zone och tillåta paret att testa på helt nya produkter. Visst finns det säkerligen många sexleksaker i världen som man inte har hört talas om, inte vågat testa på eller sagt att man någon gång i framtiden ska beställa – men det blir aldrig av. Sinfuls sexjulkalender är den perfekta chansen att få testa på alla de där olika sexleksakerna, och det är helt upp till dig själv om du först vill prova på leksakerna på egen hand eller omedelbart njuta av parlekar där ni använder leksakerna tillsammans.

sexjulkalender

För de som känner sig osäkra och undrar om denne sexjulkalender verkligen är passande för en är det bara att komma ihåg hur det kvittar om man är nybörjare eller mer erfaren. Det finns utan tvekan leksaker som passar både honom och henne oavsett, och med inspirationshäftet slipper man att undra hur leksakerna på bästa sätt bör användas.

Med den riktigt snygga julkalendern från Sinful blir det lätt som en plätt att krydda till lekarna med partnern, och det är sannerligen roligt att tillsammans öppna luckorna för att varje dag ha någonting nytt att leka med. Förra årets julkalender var en riktig hit som såldes slut nästan direkt, och mer än 90 % av dessa kunder skulle rekommendera Sinful kalender 2020 innehåll till andra par som är ute efter fräcka upplevelser i sovrummet.

Denne Sinful sexjulkalender är det rätta valet

Den sexiga Sinful kalender 2020 är ett rent nöje att ta del av. Man behöver inte överhuvudtaget oroa sig för batterier eller laddare, då alla tillbehör som man behöver för att leksakerna ska fungera ingår i kalendern. Om det ingår vibratorer eller liknande produkter som är uppladdningsbara drar man bara nytta av den medföljande sladden för att ladda upp produkten med en adapter eller i datorn. Tillsammans med inspirationshäftet får man info kring hur varje produkt fungerar, så man behöver inte oroa sig för att man inte ska förstå sig på en viss leksak.

När vi säger att alla de nödvändiga tillbehören ingår så menar vi det verkligen! Man får nämligen 50 ml gratis vattenbaserat glidmedel som man kan använda tillsammans med de sexleksakerna som förs in. Det är exempelvis en mycket god idé att använda glidmedel tillsammans med dildoar, g-punktsvibratorer och särskilt anala leksaker för att få det där viktiga glidet. Utan ett högkvalitativt glidmedel kan det kännas torrt och obehagligt att föra in ens favoritleksaker, så det medföljande vattenbaserade glidmedlet kommer att uppskattas.

Det är väl värt att skynda sig och beställa ens Sinful julkalender så snabbt som möjligt då den förra året såldes slut riktigt fort. Kalendern blev en äkta succé där många par fick möjligheten att njuta tillsammans av spännande lekar med nya sorters förträffliga sexleksaker som inte har testats på tidigare av vare sig honom eller henne. Sinful julkalender är en riktig bästsäljare, så missa inte att lägga vantarna på den förträffliga kalendern så att ni är mer än redo för nästa jul.

Finns det olika produkter inuti?

Kanske är man en av personerna som lyckades att få tag på Sinfuls sexjulkalender år 2019 eller så är man bara nyfiken på hur årets upplägg ser ut. Lyckligtvis nog behöver man inte oroa sig för att få en kopia då årets kalender skiljer sig från fjolårets. Vissa av produkterna är samma sexleksaker som förra året tillsammans med uppdaterade varianter av mycket välkända bästsäljare, men man får inte glömma att årets Sinful kalender 2020 också innehåller 12 helt nya produkter som inte fanns med förra året. Det finns därför många härliga produkter att ta del av även om man känner till kalendern från 2019.

sinful kalender 2020 innehåll

Gällande Sinful kalender 2020 innehåll finns det som sagt 13 sexleksaker, 4 produkter som passar väl till lätt bondage samt 7 erotiska tillbehör. Samtidigt får man i Deluxe varianten 14 sexleksaker, 7 produkter som blir passande till lätt bondage och 3 fräcka tillbehör. Någonting som dock inte ingår i Sinful kalender 2020 är ett sexleksaksrengöringsmedel, och detta bör man komma ihåg att beställa separat. Anledningen till att ett rengöringsmedel för sexleksaker är så viktigt är eftersom tvål i längden kan skada exempelvis silikonprodukter, så det är bättre att ha ett ordentligt rengöringsmedel för leksakerna som man verkligen kan lita på.

Rekommenderat till par eller som gåva

En Sinful julkalender kan både gynna en själv samt ens nära och kära. Hela 94 % av paren som köpte denne sexjulkalender förra året skulle rekommendera den till sina vänner, så varför inte ge bort Sinful kalender 2020 som en gåva till någon man håller kär! Det kan antingen vara en julklapp till partnern som ni båda två kan använda tillsammans eller så ger man helt enkelt bort en kalender till en väninna i julklapp så att hon och hennes partner har en spännande gåva att se fram emot.

Med 24 sexiga produkter bakom luckorna finns det utan tvekan mycket fräckt Sinful kalender 2020 innehåll som både ens partner och ens väninnor uppskattar att få ta del av. Oavsett om man tycker om onaniprodukter för lekar på egen hand, sexleksaker som är utformade för att specifikt passa par eller BDSM utrustning finns det någonting för alla.

Glöm inte att Sinful julkalender är producerad i begränsat antal, så slå till medan du kan för att inte gå miste om chansen! Det är stor valuta för pengarna som man kan förvänta sig då det endast kostar 1 695 kronor att köpa denne sexjulkalender med produkter som sammanlagt är värda 4 500 kronor. Det här är verkligen årets mest exklusiva julkalender som bjuder in till att testa på någonting nytt med ens partner, och det är helt enkelt en mycket unik upplevelse jämfört med att köpa individuella sexleksaker. Våga ta en chans på sexleksaker som du och din partner inte tidigare har använt när ni öppnar upp luckorna hos Sinful kalender 2020 och tar del av all det härliga som kalendern har att bjuda på!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här