Recension – Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

21

Här kommer en recension av Alina Lopez Rose Fleshlight, en fleshlight stöpt efter porrstjärnan själv. Att Alina Lopez är en av de populäraste porrstjärnor går att förstå när vi ser hennes fantastiska scener. Heta gruppsex-scener är det som Alina Lopez gör absolut bäst.

Info om testet

Hur har jag testat Alina Lopez Rose Fleshlight? Jag förstår att du är nyfiken.. Låt mig berätta. Först och främst så fotade jag, allt och lite till. Alla möjliga vinklar, utsidan och insidan. Sedan filmade jag, filmen kan du hitta längst ner och då kan du se hur hela den inre strukturen ser ut från början till slut.

När det var gjort så gjorde jag det du troligtvis vill göra, kände och klämde, testade och rengjorde. Allt för att kunna ta fram ett bra underlag för att skriva denna recensionen för just dig som är intresserad av Alina Lopez Rose Fleshlight.

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Läcker vagina
 • Rejäla inre struktur
 • Enkel att både använda och rengöra

Nackdelar

 • Tight öppning

Recension

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Om Alina Lopez Rose Fleshlight

Alina Lopez Rose Fleshlight är som sagt en stöpt version av porrstjärnans alldeles egen vagina. Du kommer ha möjlighet att penetrera totalt 20 cm och dessa 20 cm kommer att bestå av spännande och varierande struktur. Den inre strukturen är tydlig och utstickande vilket gör att du verkligen kommer att få en ordentlig penisstimulering.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Som du kan se så består Alina Lopez Rose av läckra blygdläppar som består av den där perfekta skrynkligheten. Den som gör att de ser sådär mjuka och ludna ut. När du tränger in i slidöppningen så är det dessa blygdläppar som kommer omsluta din penis och glida upp och ner längst med skaftet.

Utanpå din fleshlight finns en vit plastbehållare som är cylinderformad, det är den som gör namnet fleshlight rättvis. En fleshlight är alltså en “köttlampa”, en sexleksak som är formad som en ficklampa. Plastbehållaren ger ett bra skydd mot stötar utifrån, ger den ett diskret utseende och gör att du får ett stadigt grepp.

Användarvänlighet

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Fleshlights är den mest köpa sexleksaken av alla hos män och det har varit så i flera år. En av anledningarna är hur lättanvänd den är och det gäller såklart även Alina Lopez Rose Fleshlight Girls.

Eftersom den är så lättanvänd så ger det mer möjlighet för att dig att bara njuta och fokusera på din kommande orgasm. Det enda du kommer behöva göra är att använda glidmedel och penetrera den. Du kan ändra hur tight den ska känna genom att ändra vakuumsuget med hjälp av att skruva på locket på botten.

Kvalitet

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Det finns väl ingen som tillåter en produkt i sitt eget namn som är av dålig kvalité? Det är precis därför som Alina Lopez Rose Fleshlight håller lika hög kvalité som porrstjärnan själv gör i sina inspelningar. Alina Lopez levererar alltid!

Materialet känns som äkta hud vilket gör att den realistiska upplevelsen stärks ytterligare. Materialet fungerar även att värma upp under varmt vatten, OBS! Ej kokhett vatten utan strax över ljummet, då kan du förstärka känsla ytterligare.

Pris

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Det är faktiskt helt otroligt, hur något så skönt, härligt och smidigt kan säljas till ett så bra pris? Faktum är att det gäller hela Fleshlight Girls serien så du kanske ska passa på att samla ett gäng med porrstjärnors vaginor hemma?

Ser vi till hur marknaden av fleshlights ser ut så skulle jag inte säga att de dyrare är bättre, men de billigare definitivt sämre. De billigare håller ofta inte kvalitén och går därför endast att använda några enstaka gånger. De dyrare är ofta dyrare endast på grund av deras varumärke eller för att de kommer i en lyxig förpackning.

Upplevelse/Användning

Genom denna unika video av Alina Lopez Rose Fleshlights insida så kan du verkligen få en förståelse för vad som väntar. Den inre strukturen är rejäl och det ena mönstret går snabbt över ett annat. Enkla spiralformer går till vågiga cirkelspiraler till mutter och stjärnformade ingångar som stimulerar dig om vartannat.

Detta innebär såklart en grej, det kan bli svårt, riktigt svårt, att låta bli att komma så fort. Om det gäller uthållighetsträning så kanske Alina Lopez Rose är den bästa att börja med. Vi rekommenderar isåfall en fleshlight med mindre tydliga strukturer.

Förpackning

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

Det är den här förpackningen vi pratade om tidigare, den som gör att just du kan köpa Alina Lopez Fleshlight till ett förmånligt pris. Utsidan är läcker, riktigt läcker eftersom den består av en bild på Alina Lopez. På sidorna av kartongen kan du få mer info om din nya sexleksak och även se den inre strukturen.

Utöver det sexiga fotot så är det en väldigt enkel förpackning, den består nämligen bara av vanlig hederlig pappkartong. Jag tycker det är så smart av företag att göra så här, satsa på innehållet och det som faktiskt ska användas av kunden istället för förpackningen som ändå slängs..

Skötsel

Alina Lopez Rose Fleshlight Girls

För att Alina Lopez ska hålla så länge som möjligt så behöver du ta hand om den ordentligt, men lugn, det är verkligen superenkelt! Den är så lättskött så du kommer knappt behöva tänka på det och det handlar om cirka 1 minut av din tid.

Efter användning så sköljer du rent den i ljummet vatten, ta ur den ur plastbehållaren och vänd den ut och in. Så att inget förblir otvättat. Sedan så använder du lite tvål eller sexleksaksrengöring. När du sköljt den igen så ska du helst låta den självtorka, men handdukstorka går också bra.

Snabbfakta om porrstjärnan – Alina Lopez

Alina Lopez Fleshlight

För att hjälpa dig att stärka dina fantasier om Alina Lopez och för att kunna verklighetsförankra dem så kommer här lite snabbfakta om porrstjärnan.

 • Alina Lopez är hälften latinamerikan och hälften europé
 • Alina Lopez är uppväxt som mormon, åtminstone så var hennes familj mormoner
 • Strax efter att porrstjärnan klev in i branschen så vann hon pris för bästa gruppsex-scen
 • Född 6 September 1995
 • Stjärntecken är ljungfru
 • Hasselbruna ögon
 • BH storlek är 32 C
 • Du hittar hennes sociala medier här: Twitter och Instagram 

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Alina Lopez Rose Fleshlight är en populär sexleksak av flera anledningar och om du köper denna så kommer du att förstå precis varför. Det handlar främst om den inre strukturen, denna härliga varierande struktur som glider fram och tillbaka på ditt penisskaft.

Sedan finns det fler anledningar såklart, allt från hur lättanvänd den är till de läckra blygdläpparna du möts av.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här