Strap on harness – Bäst i test

1023

En strapon harness gör det möjligt för er att leka helt nya spännande lekar i sängen.

Ni väljer själva vem som tar den på och kan byta under vägs. Det är sexleksaken som kommer få er att kasta av er kläderna när ni kommer hem.

En strap oon harness dildo blir det bästa ni någonsin gjort för ert sexliv.

Testvinnaren: Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo

Obaie Unisex Strap-On Harness with Dildo

Se priset här

 • Passar nästan alla
 • Svart, snygg design
 • Kundfavorit

Det här är den perfekta strap on harness för er som är nya till denna typ av action. Dildon är liten och kan användas både vaginalt och analt. Den är justerbar och passar de flesta kvinnor och män. Din midja kan vara max 160 cm och dina lår 100 cm.

Dildon är 12,5 cm lång och 2,3 cm i diameter. Det gör att den är perfekt nybörjar storlek då den är lite mindre. Denna strapon harness dessutom upplagd för er som vill prova analsex och ta det lite lugnt i början.

Den är gjord av mjuk och härlig silikon med en sexig svart färg. Om ni har letat efter spänning i sovrummet så är den ett riktigt bra val.


Den billiga: Hollow Strapon 25 cm

Hollow strapon 25 cm

Se priset här

 • Ihålig dildo
 • Bra passform
 • 25 cm

Med 25 cm kan ni räkna med att det blir åk av. Detta är en otroligt härlig produkt som är för er med lite mer erfarenhet. Den är gjord för de män som kanske önskar sig lite extra längd för att ha en extra fräck tur. Din partner kommer inte kunna motstå dig med dessa extra centimeter.

Det är en produkt som kan bäras av både män och kvinnor givetvis. Du kan också använda den själv som en dildo. Den är med andra ord väldigt allsidig.

En ögonmask ingår så det är upplagt för er att prova lite härligt rollspel. Med en ögonmask förlorar du ett av dina sinnen och kan märka de andra som till exempel beröring på ett helt nytt sätt.


Mest Populära: Potent Plunger

Potent Plunger

Se priset här

 • Naturtrogen dildo
 • Vibrerar
 • Justerbar strapon harness

22 cm är en perfekt storlek för de flesta nybörjare som erfaren. Dessutom så har den en otroligt härlig vibrerande funktion med 3 olika vibrationsgrader. Du styr vibrationerna med en fjärrkontroll. Den kan användas med sugkopp eller den inkluderande strap on harness.

Den är därför optimal att använda oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Dildon har både realistisk i färg och utformning. Själva harnesset är gjord i en sexig läderimitation.

Harnesset är justerbart och passar alla med en midja på max 140 cm. Du behöver inte använda den tillsammans med den medföljande dildon, utan du kan använda den med någon av de andra dildos du har där hemma om du hellre vill det.

Dildon som är 22 cm kan föras in 16 cm vilket gör den till en bra mellan storlek. För att komma åt både p-punkten och g-punkten så är den lite böjd. Det leder till ännu säkrare orgasmer.


Till nybörjaren: Fetish Fantasy Perfect Fit Harness

Fetish Fantasy Vibrating Plush Harness

Se priset här

 • Vibrerande
 • Behaglig
 • Justerbar

Bulletvibratorn göms i fickan på denna strap on harness. När du som kvinna bär den, stimuleras din klitoris, vibrationerna strålar även ut i dildon ni väljer att använda.

Materialet är en fin plysch som känns skönt mot huden. Den är dessutom justerbar så den passar alla med ett midjemått på max 140 cm. Omkretsen runt ditt lår kan vara upp emot 76 cm. Tre O-ringar följer med i köpet så ni kan lätt anpassa den till er favorit vuxenleksak.


Den Fräcka: Leather Strapon

Leather Strapon

Se priset här

 • Dildo 20 cm lång
 • Äkta läder
 • Justerbar

En otroligt sexig strap on harness dildo i äkta läder. Ja, denna produkt osar sex och ni kommer ha svårt att hålla vantarna ifrån varandra. Dildon är avtagbar och du kan därför också leka med den själv. Den är justerbar och kan passa de flesta kvinnor som män.

Dildon är gjord i PVC som är fri från ftalater fri, det gör att den kan användas med vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat. Det rekommenderas att du använder glidmedel när du ska föra in dildon.

Storleken kommer fylla dig fantastiskt skönt och ni kan använda den i vilket hål ni vill.


Till den erfarne: Loving Joy Universal Black Harness

Loving Joy Universal Black Harness

Se priset här

 • Upp till 132 cm
 • Läderimitation
 • Ficka till vibrator

Med den här kan ni använda er egen vibrator eller dildo för en fräck natt tillsammans. Läderimitation är otroligt sexig och du eller din partner kommer drypa av sex när ni bär den.  Denna strap on harness är justerbar och bäras av alla med ett midjemått upp emot 132 cm.

Där fram hittar du en ficka som ni kan lägga en liten minivibrator i. Den kan stimulera klitoris väldigt skönt under akten. Även sexleksakerna ni väljer att fästa i den kommer märka det härliga vibrationerna.

Det är en kundfavorit, där kunderna bland annat älskar hur den sitter.


Nyhet: SpareParts HardWear Deuce Harness för Män

SpareParts HardWear Deuce Harness för Män

Se priset här

 • Kvalitet material
 • Behagligt
 • Dubbel stimulering

Den är gjord för män och därför har den formen av ett par kalsonger för att de ska sitta så bekvämt som möjligt. Du får möjligheten att stimulera din partner med din penis och en dildo samtidigt. Det blir en dubbel stimulering hen sent kommer glömma.

Utöver möjligheten för dubbel stimulering kan du dessutom placera en vibrator i fickan för att sända vibrationer genom leksaken och stimulera din partner ytterligare.

Harnesset är justerbart och passar därför de flesta storlekar. O-ringen som följer med kan också justeras så ni kan använda den med flera olika dildos.


Vad är en strapon harness?

En strap on harness är normalt en två delad leksak. Normalt inkluderar den en dildo. En dildo är en penisliknande leksak som normalt penetrerar en av parterna detta kan var vaginalt eller analt. När du använder en strap on harness dildo, vibrerar den normalt inte.

Det som håller dildon på plats är en harness som fästs på höfterna på personen som bär den. Men det finns givetvis många olika slags strapon harness och de sitter alla lite olika. Det kan du också se på modellerna ovan.

När ni letar efter den perfekta produkten för just er finns det några saker ni ska tänka på för att få den bästa upplevelsen:

 • Idén är att ni ska kunna göra det till en handfriomgång. Det vill säga att dildon ska hållas på plats ordentligt så att ni kan imitera penetrationssex. Ni ska med andra ord kunna göra det utan att dildon svajar för mycket under tiden.
 • Harnesset ska kännas säkert och passa bra. Som tur är så är nästan alla strap on harness justerbara för att kunna passa de flesta.
 • Du ska helst kunna köpa dildon separat från din harness och det ska passa ihop. Många strapons inkluderar en dildo men passar även till de flesta andra dildos du kan köpa på marknaden. Det gör att ni kan välja den perfekta storleken för just er njutning.
 • Använd inte en butt plug i er strap on harness. Själva poängen med en butt plug är att den ska sitta ett tag medan du med en harness ska imiterar sex och inte vara stilla.

Det kan vara en kul produkt för alla att använda kön eller sexuell läggning spelar ingen roll.

En strap on harness hjälper er att nå p-punkten

Speciellt som heterosexuell man är det något du måste komma över och det är rädslan för att göra något analt. Du vill kanske gärna ge din partner analsex men när det kommer till dig själv så backar du. Det borde du inte göra och vi ska berätta varför. Det är faktiskt mer stimulerande som man att mottaga analsex än som kvinna. För precis som kvinnor har g-punkten så har männen p-punkten.

Studier har faktiskt visat att en prostataorgasm är 33% starkare än en vanlig orgasm. Så det är dags för lite härlig anal action. Men låt oss starta från början.

Vad är prostatan?

Prostatan tillverkar prostata vätska som är en huvudingrediens i sperma. Den har ungefär samma storlek som en valnöt och du hittar den under urinblåsan framför ändtarmen. Du kan känna den genom att föra in två fingrar med glidmedel i anus upp mot din navel.

Man vet faktiskt inte varför den känns så skön att stimulera men det är ju faktiskt inte så viktigt. Det vi vet är dock att det är bra att massera den för att minska risken för prostatacancer.

Hur kommer vi igång med att stimulera p-punkten?

Ni ska inte börja med att köra upp en 30 cm dildo. Det kan vara väldigt obehaglig som första butt action. Ni ska nog komma till det stadiet om ni bara tar det lugnt och långsamt.

Det bästa sättet att komma igång med prostatastimulering är med fingrarna. Kom ihåg att du ska använda rikligt med glidmedel på fingrarna före du för in dem i din rumpa. Är det din partner som ska göra det så ska hen göra detta givetvis.

Du som ska mottaga ska ligga på ryggen och när du eller din partner försiktigt för in ett finger. Gör du det på din partner glöm inte att fråga och säkra att han är okay.

Ni behöver inte komma långt in för att känna stimulering. Det nerv känsligaste området ligger faktisk bara cirka 5 till 7 cm in i kroppen. Om det känns för obehagligt att använda fingrarna kan ni börja med en liten butt plug men den ska vara liten. Första gången du ska bestiga ett berg väljer du ju inte Mount Everest, trots att det låter väldigt coolt.

Det är viktigt att tänka på att det ska vara en butt plug med en stabil bas så att den lätt kan tas ut. Föreställningen är nog att det är lätt att få ut saker ur rumpan men det är det verkligen inte. Därför är de flesta anala leksaker skapade med ett så kallat stopp. Så ni ska inte föra upp vad som helst där om ni inte vill sluta på akuten.

Börja försiktigt så kommer ni snart att vara på en häftig analsexresa.

Analsex för kvinnor

Ni kanske har tänkt på att prova det några gånger men inte riktigt vågat. Det känns märkligt och annorlunda. Du har ju ett hål som är fullt fungerande, varför skulle ni då använda det andra?

Här är några positiva saker med analsex för kvinnor:

 • Om ni inte är redo för barn är analsex ett otroligt säkert sätt att ha sex på även när du glömt ett av dina piller. Ni kan njuta helt utan risk och bara fokusera på er stund tillsammans.
 • Utforska din kinky sida. Vi har alla en vild sida som väntar på att komma fram. Låt den! Ditt anal liksom sex utomhus.
 • Ni får förtroende för varandra. Att ha analsex kan vara lite otäckt första gången. Du vet inte vad du ska förvänta, din partner vet inte vad hen ska förvänta. Ni kanske är rädda för smärta men när ni väl provar så bygger ni tillit till varandra. Det visar att ni litar på varandra 100%. Men kom ihåg glidmedel och ta det långsamt!
 • Den viktigaste punkten är ändå intensiva anala orgasmer. De flesta kvinnor som har provat analsex är överens om att det är bättre. Orgasmen är starkare där bak och vem kan säga nej till det?

Analsex tips för alla

Före ni går igång har vi några saker vi gärna vill tipsa om:

 1. Rengöring är A och O: Ni vill inte sprida bakterier från den anala regionen. Så se till att allt är rent och fräscht (kom ihåg att aldrig gå direkt från analsex till vaginalt sex, det kan leda till infektioner).
 2. Träna ditt anal: Börja med fingrar eller butt plug för att vänja dig.
 3. GLIDMEDEL! Här kan ni gå loss på glidmedel ju mer desto bättre. Det blir skönare och ni minskar risken för skada och smärtor. Då ditt anal inte producerar någon egen form för våthet är glidmedel viktigt för denna typ av sex.
 4. Förbered tarmen: Ni kan använda en anal douche för att skölja eller bara gå på toaletten. Det gör akten mer avslappnad.
 5. Kommunicera med din partner: Om något känns obehagligt ska du kunna säga det.
 6. Duscha: Man brukar säga att man ska ta en dusch efter sex. I detta tillfälle ska ni det, anus innehållet dessvärre många bakterier som ska sköljas bort.
 7. Kom ihåg att tvätta lakanen.

Nu är ni helt klara till anal action med er strapon harness.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här