Recension – Madison Ivy Beyond Fleshlight

28

Madison Ivy Beyond är en av de nättare masturbatorerna, den är enkel att använda och enkel att gömma efter användning tack vare sitt diskreta utseende. Den är direkt formad efter Madison Ivy själv, så att den är likadan i utformning som en äkta vagina är ett faktum.

Info om testet

Det här är ytterligare en av alla Fleshlight Girls jag har prövat, det finns runt 30 stycken ute på marknaden, så jag vet vad jag pratar om! För att du ska få en bättre förståelse för recensionen så ska jag förklara hur det har gått till.

Jag börjar alltid med att fota, känna och klämma på produkten, då får jag en känsla för kvalité och utseende. Sedan fortsätter jag undersöka den på djupet och resultatet, det får ni ta del av i den här recensionen.

Madison Ivy Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Otroligt intensiv inre struktur
 • En verklighetstrogen avgjutning
 • Enkel att använda och superenkel att rengöra

Nackdelar

 • Passar inte dig som är större i diametern
 • Texturen kan upplevas för intensiv

Recension

Madison Ivy Fleshlight Recension

Om Madison Ivy Beyond Fleshlight 

Madison Ivy Beyond en traditionell fleshlight till sitt utseende, men till upplevelsen är hon one of a kind. Porrstjärnan Madison Ivy har en karriär bakom sig, enda till år 2008, med den rutinen så lovar vi att you´re in for a treat.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

En helt unik design på en fleshlight, direkt stöpt av Madison Ivy´s vagina. Den är vacker till utseendet och blygdläpparna är av av den nättare modellen. Den inre strukturen är och ser skön ut och det yttre fodralet, det hårde höljet skyddar din fleshlight var du en förvarar den.

Madison Ivys fleshlights fodral gör att den håller längre och du själv slipper tänka på den ultimata förvaringsplatsen tack vare att den är så diskret.

Användarvänlighet

Madison Ivy Fleshlight Recension

Ivy Madison har en nätt och petit och nätt öppning med en inbjudande slidmynning. Den är designad för att den ska vara så enkel att använda som möjligt och likaså så enkel att rengöra som möjligt.

Den är även perfekt att ha med sig på resande fot då den är designen precis som en fleshlight ska vara – som en ficklampa med en lösfitta i. Diskret och enkel i sin utformning till det yttre.

Den yttre längden är 25 cm och djupet är totalt 20 cm, öppningen kan vidgas från 1,5 cm.

Kvalitet

Madison Ivy Fleshlight Recension

Lika fantastisk som Madison Ivy är kvalitén på denna Fleshlight girl. Materialet känns starkt men också skört på samma gång, skört sett till att det känns lika känsligt och mjukt som en riktig vagina.

Den känns slitstark och verkar klara av även det hårdaste av de hårdaste grepp under din onanisession. Glöm inte att det är vattenbaserat glidmedel som gäller vid användning så att inte materialet tar skada.

Pris

Madison Ivy Fleshlight Recension

Madison Ivy Beyond, tro det eller ej, men trots att det är en högkvalitativa produkt som ger dig magiska onanistunder så är det inte särskilt dyr, den är snarare otroligt prisvärd. Det verkar vara så att den enkla pappkartongen som Madison Ivy Beyond kommer i har gett tillverkaren möjlighet att sätta ett mycket rimligt pris.

Så inte enbart positivt för din sexuella upplevelse, utan även positivt för din plånbok!

Upplevelse/Användning

Du känner säkert igen Madiosn Ivy´s vagina från hennes porrfilmer, men vad du inte har fått se på dessa är vilken fantastisk struktur det är inuti. Det är en intensiv insida och som du kan se så är det mycket variationer.

Det är nio separata texturerade områden, direkt efter slidmynning välkomnas du av små små teasande cirkulära knottror. Sedan kommer tunna spiralformade ränder, sedan när du fortsätter möts du av att den blir mer och mer tight, att du blir mer och mer omsluten och sedan förändras strukturen igen. Här kommer en annan variant på knottror, mycket större och mycket bredare som stimulerar ditt ollon på ett helt annat sätt än vid slidmynningen.

Förpackning

Madison Ivy Fleshlight Recension

Som tidigare nämnt så tror vi att en av de största anledningarna till varför det är så pass bra pris på Madison Ivy Beyond Fleshlight är för att hon kommer i en enkel förpackning. Det är en pappkartong med självaste Madison Ivv på kartongen, man blir ju kåt av bara hennes blick. Förstå sen då att det är en del som är skapt tillsammans med Madison Ivy själv som du kommer ta del av.

Du behöver inte vara orolig för några skador trots att det bara finns i pappkartongen, tack vare att höljet inuti är så starkt.

Skötsel

Madison Ivy Fleshlight Recension

Trots att Madison Ivy är skapad i ett kvalitetssäkrat material så är det viktigt att du tar hand om den korrekt för att den ska kunna hålla så länge som möjligt.

Det finns några saker du behöver tänka på:

 • Glidmedel! Använd alltid glidmedel, ett vattenbaserat sådant för att undvika friktion och för att det ska bli så skönt för dig som möjligt.
 • Rengöring! Tvätta alltid din fleshlight noggrant efter användning, ta ljummet vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring.
 • Använd fleshligt powder efteråt! Du kommer få ett litet test med dig i förpackningen, men vi rekommenderar att du köper hem mer med en gång. Vissa tycker det fungerar lika bra med ex. majsmjöl, så det kan du också testa.

Snabbfakta om porrstjärnan - Madison Ivy 

Ivy madison

För att göra din upplevelse ännu mer genuin och personlig har vi här samlat lite fakta om Madison Ivy, detta kanske gör att du kan ta dina fantasier till nästa nivå?

 • Ursprung från Tyskland
 • Madison Ivy har varit aktiv sedan 2008, så rutinerad i branschen!
 • Fyller år 14 Juni
 • Stjärntecken Tvillingarna
 • Väger 45 kg
 • Gröna ögon
 • Bh storlek är 32DD
 • Madison Ivy finns på följande sociala medier Twitter och Instagram

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Överlag så är Madison Ivy Fleshlight verkligen en produkt i framkant! Madison Ivy´s rutin sitter verkligen i Fleshlighten, hon vet vad hon kan erbjuda även dig där hemma.

Du får en intensiv struktur med stor variation längs med hela masturbatorn, tänk på att den inte är anpassad för dig med bredare penis än genomsnittet, dock kan det även vara tvärtom - att du absolut älskar den tighta och omslutande känslan som erbjuds. Tar du hand om Madison Ivy Beyond så kommer Madison Ivy Beyond ta hand om dig!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här