Recension – Fleshlight Angela White Indulge

23

Det finns ingen tvekan om att Angela White är en av de hetaste australiensarna någonsin. Om du älskar kvinnor med härliga kurvor, naturligt stora bröst och påfallande blå ögon är Angela White drömmen. Som en av de hetaste stjärnorna på andra sidan jorden har hon självklart teamat upp med Fleshlight för att skapa en sexleksak för alla män som vill ha ett smakprov av henne – Angela White Indulge Fleshlight –en onaniprodukt som är en replika av hennes verkliga slida med en stimulerande, helt ny inre struktur. I den här recensionen testar och recenserar vi denna fantastiska sexleksak för män.

Info om testet

Vi på LoveBuddy har gjort vårt bästa för att testa och recensera alla Fleshlight Girls och vi försöker göra dessa recensioner så grundliga som möjligt. Här inkluderar vi massor av bilder på produkten, en video av den inre kanalen och sektioner med information om alla aspekt vi tror du kanske vill veta om. Informationen är såklart baserad på egen upplevelse så du kan få en bild av hur Angela Whites Indulge Fleshlight skulle kännas om du själv ägde den!

Angela White Fleshlight

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Öppningen är en exakt replika av Angela Whites slida
 • Materialet känns som verklig hud
 • Blir graduellt intensivare
 • Justerbart sug

Nackdelar

 • Tar en del tid att rengöra
 • Inte den bästa för män som är lite mindre

Recension

 Angela White Fleshlight

Om Angela White Indulge Fleshlight

Fleshlight girls är en spännande serie av sexleksaker med det spännande konceptet av att alla är baserade på en riktig porrstjärna och alla har något speciellt att erbjuda. Det finns både vaginala (Lady) och anala (Butt) sleeves. Idag handlar det bara om Angela White Indulge, alltså Lady-sleeven baserad på Angela själv.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Angela White Fleshlight

Alla leksaker i Fleshlights Girls serien är unika och Angela Whites Indulge är inget undantag. Öppningen är helt unik eftersom den är stöpt efter Angela White själv, och den inre strukturen är en stimulerande struktur specifikt designad för att vara stimulerande för män. Just Angela Whites Indulge sleeve består av tre nästan identiska kanaler, men ju längre in du kommer desto tajtare blir det. Dessa kanaler has om sagt samma mönster; spiraler av stora och mindre knölar i spiraler som stimulerar varje liten del av dig från ollonet till hela din längd.

Fodralet är tillverkat av hård plast och har inget speciellt utseende. Namnet Fleshlight kommer ifrån just utseendet av en fleshlight – när locket är påskruvat liknar det en stor ficklampa, alltså “flashlight” på engelska.

Användarvänlighet

En fleshlight är en sexleksak som är väldigt rak på sak så det finns inte mycket man kan göra fel. Visst tar det ett litet tag att lära sig om det bästa sättet att använda lösvaginan för just dig, men det lär du dig genom att experimentera och är en trevlig upplevelse i sig.

Allt du behöver göra för att sätta igång med Angela White Indulge Fleshlight är att skruva av locket, ta ut röret den kommer med och smörja in lite glidmedel. Sedan kan du börja njuta direkt! För in din kuk i leksaken och låt det roliga börja.

Om du är intresserad av att lägga till lite sug finns det ett enkelt sätt att göra det genom att justera bottenlocket.

Kvalitet

Angela White Fleshlight

När det gäller kvalité på lösfittor ligger Fleshlight i framkanten. Inte bara är alla deras fleshlights unika i känslan med väl uttänkta mönster, utan själva materialet som onaniprodukterna är gjorda av känns härligt och väldigt likt riktig hud. Det inre materialet har den rätta mängden givande som får det att kännas lent, mjukt och elastiskt men ändå härligt fast. Fodralet är helt enkelt är gjort av vanlig plast och klarar av jobbet som ett skyddande skal som låter den böjbara sleeven hålla sin form medan njuter av den. Om du tar bra hand om denna sexleksak kan du förvänta dig att den kommer hålla rätt så länge.

Pris

Angela White Fleshlight Pris

När det gäller priset på Angela White Fleshlight ligger den någonstans mittemellan. Det finns självklart billigare lösvaginor och du behöver ju spendera ett antal hundralappar på denna sexleksak, men samtidigt är den rätt så rimlig i priset och långt från det dyraste alternativet du kan hitta.

Med tanke på att den är manuell kanske den känns lite dyr men då glömmer du de vackra detaljerna och den höga kvalitén på sexleksaken. I slutändan tycker jag att priset är helt klart värt vad du får för pengarna och anser att det är ett mycket rimligt pris för en sådan realistiskt lösvagina som verkligen kan ge dig härliga upplevelser.

Upplevelse/Användning

Vid första anblick kanske Angela White Indulge sleeven ser repetitiv ut – det ser ut som om den har samma spiraler av större och mindre bulor  3 gånger. Men så är det inte! Det som gör Angela Whites fleshlight fantastisk är att den blir tajtare ju längre in du kommer, så det blir inte alls tråkigt. Den är perfekt vare sig du vill njuta länge eller komma snabbt eftersom du enkelt kontrollerar intensiteten genom att justera hur långt in du juckar. Detta kan leda till några seriöst härliga orgasmer, och jag tror inte att jag upplevt något liknande någonsin förr!

Jag tror att nästan vem som helst kan njuta av denna fleshlight, vare sig du gillar intensiva texturer eller föredrar något lite mildare, eftersom du själv kan välja hur den känns beroende på hur du använder den. Undantaget skulle vara om du är mindre i storleken eftersom du då inte kommer uppleva den tajtaste kanalen längst in och då kan denna sleeve kännas lite slapp.

Förpackning

Angela White Fleshlight Förpackning

Det finns inte så mycket att säga om förpackningen som denna Angela White Fleshlight kommer i eftersom den helt enkelt är enkel och funktionell. Angela White Fleshlighten kommer i en tunn kartong som kläs av en sexig Angela White som ser lika förförisk ut som vanligt och håller upp själva produkten.

Förpackningen må inte vara särskilt detaljerad och inte eller vadderad, men du behöver inte oroa dig över att leksaken ska skadas på vägen hem till dig. Det hårda plastfodralet skyddar den mjuka insidan, och dessutom finns plaströret i kanalen så att det inte finns någon risk att sleevens form förstörs eller att den klibbas ihop.

Skötsel

Indulge Fleshlight Skötsel

Denna Indulge-sleeve kräver lite omhändertagande för att du ska kunna fortsätta använda den i många år, men lyckligtvis är det bara två saker du behöver tänka på efter användning; rengöring och pudring. Eftersom leksaken är helt manuell slipper du oroa dig över laddning eller batterier.

Det bästa sättet att ordentligt rengöra denna sexleksak är att först dra den mjuka delen ut ur fodralet. Skölj sedan denna sleeve under varmt vatten och använd en mild, antibakteriell tvål eller ett speciellt avsett Fleshlight rengöringsmedel. Se till att du gnuggar ordentligt och vänd gärna leksaken ut och in för att se till att den verkligen blir helt ren. När du är klar kan du torka av den med en luddfri handduk och lämna den för att lufttorka i några timmar innan du sätter in den i det hårda fodralet igen.

Efter rengöring och när leksaken torkat ska du pudra sexleksaken med Fleshlights Renewing Powder eller majsstärkelse. Detta kommer göra så att materialet inte föråldras så snabbt. Du behöver inte följa detta steg varje gång, men försök att göra det så ofta som du kan.

Snabbfakta om porrstjärnan – Angela White 

Angela White Porrstjärna

Angela White är en av de välkändaste porrstjärnorna från Australien och hon har vart i industrin i över 15 år. Hon är bäst känd för sina fantastiska  filmer med både killar och tjejer, hennes vackra blå ögon och självklart hennes vackra bröst som dessutom är helt naturliga!

Från hennes australienska dialekt till hennes sexiga kurvor är det svårt att inte bli lite förälskad efter att ha sett denna skönhet i sitt rätta element. Här är några snabba fakta om Angela White:

 • Hon är född i Sydney, Australien
 • Hon är 160 cm lång och väger ungefär 58 kg
 • Hon har vart med i hundratals porrfilmer och vunnit många utmärkelser
 • Hennes bröststorlek är 32 GG
 • Du kan hitta henne på Instagram, Twitter och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Precis som alla andra Fleshlight Girls är Angela White Indulge av utmärkt kvalitet och erbjuder en helt unik upplevelse. Indulge kan passa nybörjare såväl som erfarna användare som vill lägga till ytterligare en leksak i samlingen. Personligen njöt jag väldigt mycket av Angela Whites Indulge sleeve och särskilt tycker jag om att man kan dra ut på det hela om man vill vilket leder till en otrolig orgasm. Varför inte prova Angela White Fleshlight själv om du tycker den låter intressant?

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här