Julkalender för vuxna- Bäst i Test

1065

Vi älskar alla julkalendrar, både som barn och nu som vuxna och att köpa en julkalender för vuxna är ett enkelt sätt att göra de gråa decemberdagarna roliga.

En julkalender för vuxna innebär i det här fallet, en form av sexkalender. Tänk att för varje lucka så tar du ett steg närmre ett rikare sexliv.

Vardagen blir roligare, du och din partner får en extra spännande morgon och lådan med sexleksaker blir mer och mer välfylld.

Men vilken ska du köpa? Här nedan hittar du för- och nackdelar gällande flera olika julkalendrar för vuxna. Kom igen, vad väntar du på? Köp hem en julkalender för vuxna nu!

TESTVINNARE – Sinful Deluxe Julkalender 2021

Se priset här

Vår solklara testvinnare i år är Sinful Deluxe Julkalender, med sitt spännande innehåll som både är av stor variation och hög kvalité kommer ni snart ha glömt det gråa vädret där ute. Julkalendern för vuxna har tagit slut flera år i rad, så skynda att fynda

Fördelar

 • Populära varumärken så som Sinful, Obaie och Mr. Membr
 • Gratis frakt
 • Tagit slut flera år i rad – borde säga det mesta
 • Varierande leksaker
 • Inspirationshäfte med guide och

Nackdelar

 • Det kan finna produkter du inte tycker om
 • Passar främst heterosexuella par

Recension

Vi kommer såklart inte avslöja för er vad som finns bakom de 24 luckorna men lite allmän information ska ni såklart få.

Totalt är produkterna värda 4900 kr, vilket betyder att det här är ett bra tillfälle att fylla på sexleksaksförrådet för en mindre summa pengar. Det är valuta för pengarna, inget snack om saken.

I Sinfuls julkalender för vuxna så finns det såklart 24 luckor och i dessa luckor döljer sig följande:

 • 16 Läckra sexleksaker
 • 2 Erotiska produkter
 • 6 Bondage produkter

Antalet bondageprodukter gör att den här julkalendern riktar sig mer åt erfarna par eller för det par som köpte Sinful Classic förra året.

Alla produkter är av hög kvalité och skönt material. I inspirationshäftet får du både information om hur du ska använda dina nya leksaker och tips och tricks kring sex generellt.

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att du läser igenom inspirationshäftet och därefter låter fantasin flöda.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

Rekommenderad till

Sinful Deluxe Julkalender för vuxna passar ett heterosexuellt par som vill vidga sina vyer. Det passar er som redan har en bas av de klassiska sexleksakerna hemma, det här är chansen att ta del av de mer ovanliga sexleksakerna.

Men är ni oerfarna och ändå känna att ni vill maxa ert sexliv, så kör! Det kommer inte att bli några begränsningar för er.

 

Det säger andra kunder

Peter – ” Våran första kalender av detta slag, det känns som att jag vill hoppa över hela november och påbörja öppningen av denna direkt, bara att veta att den står där gör oss pirriga, vi har sagt att vi ska vara öppna och testa allt i den. Bara längtan efter att det ska bli december gör att jag ger den 5 stjärnor.”

 

Sammanfattning

Sinful Deluxe Julkalender för vuxna är en kalender med ett spännande innehåll. Här finns produkter som är steget efter ett vanligt klassiskt utbud och hjälper er att avancera i ert sexliv.

Läs hela recensionen här

 


 

DEN BILLIGA Sinful Classic Julkalender

Se priset här

I testet Julkalender för vuxna går även denna nominering till en av Sinful´s julkalendrar. Årets ”Den Billiga” går till Sinful Classic Julkalender och är en klassiker som passar de flesta

Fördelar

 • Bra för er som inte har erfarenhet kring sexleksaker sedan tidigare
 • Du betalar endast en tredjedel av sexleksakernas värde
 • Ett inspirationshäfte med guider, tips och tricks

Nackdelar

 • Du får inte själv bestämma vilka produkter som ska ingå
 • Alla produkter kanske inte faller dig i smaken
 • Främst för heterosexuella par

Recension

Till att börja med så ska vi klargöra skillnaden mellan Deluxe-versionen och Classic-versionen. I Sinful Classic Julkalender kan du förvänta dig mer av ett basutbud av klassiska sexleksaker.

Det är därför som den här julkalendern riktar sig mer åt ett oerfaret par eller åtminstone oerfaret när det kommer till sexleksaker. För annars fungerar den både för de som är nya i en relation och de som varit tillsammans länge.

Vi ska inte heller avslöja innehållet här, mer än att berätta att det finns följande typer av produkter:

 • 16 Läckra sexleksaker
 • 5 Erotiska accessoarer
 • 3 Bondage produkter

I det medföljande inspirationshäftet hittar du guider om hur sexleksakerna ska användas samt tips för att få ett förbättrat sexliv.

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att du läser igenom inspirationshäftet och därefter låter fantasin flöda.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

 

Rekommenderad till

Sinful Classic Julkalender för vuxna passar alla men främst det heterosexuella paret utan erfarenhet av sexleksaker.

Men det fungerar också bra för dig som är singel, risken är dock att någon av luckorna innehåller sexleksaker främst för det ena könet eller för ett par. Men det kanske kan bli en julklapp att ge bort till någon annan.

 

Det säger andra kunder

Maria – ” Kalendern i sig är otroligt fin, ger en riktig lyxkänsla. Vi kunde helt enkelt inte vänta med att öppna de första luckorna direkt när vi fick den, var alldeles för nyfikna!

Älskar verkligen den tillhörande boken, ger bra tips och mysigt att läsa igenom den med min partner. Perfekt julkalender som gynnar både mig och min partner!

Rekommenderas starkt till alla, rolig grej som ger väldigt mycket för pengarna!”

 

Sammanfattning

Återigen en härlig julkalender fylld med härligheter. Det är en bästsäljare sen flera år tillbaka och varje år tar den slut, så skynda och köp en redan nu.

En julkalender till vuxna hjälper par med ett bättre sexliv i form av ökad kommunikation, sextips och sextillbehör.

Här är ett ypperligt tillfälle för er att påbörja er första samling av sexleksaker.

Läs hela recensionen här

 


 

TILL NYBÖRJAREN 24 Days Of Love & Sex Premium Julkalender

Se priset här

Vuxen.se levererar en julkalender för vuxna som passar perfekt för er nybörjare. Varför? En av alla anledningarna är att den innehåller en sexleksak som alla, åtminstone för dig med klitoris, borde ha, en Womanizer Pleasure-Air stimulator

Fördelar

 • Innehåller en av marknadens bästa sexleksaker för kvinnor – Womanizer Pleasure-Air Stimulator
 • Ett häfte med tips för ett bättre sexliv, fakta om sex och information om produkterna
 • Flera olika typer av produkter både leksaker och tillbehör
 • Fungerar OK även för samkönat par

Nackdelar

 • Finns en risk att vissa produkter inte faller dig i smaken
 • Inte värt pengarna om du har en Womanizer sedan tidigare
 • Avslöjande av produkt – Innehåller kondomer, vilket de flesta par inte har behov av

Recension

I den här julkalendern för vuxna så har redan en av produkterna avslöjats, nämligen, Womanizer Pleasure-Air lufttrycksvibrator.

Lufttrycksvibrator har revolutionerat marknaden av sexleksaker som är främst för kvinnor.

Här stimuleras klitoris utan faktiskt beröring; enbart lufttrycksvågor som gör att klitoris stimuleras. En sexleksak som hjälpt flera kvinnor att få sin första orgasm.

Men såklart finns det sexleksaker som riktar sig för båda könen också. 24 Days of Love & Sex Premium Julkalender för vuxna innehåller:

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att du läser igenom inspirationshäftet och därefter låter fantasin flöda.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar alla men särskilt paret som är nya till sexleksaker eller nya inom sin relation. Den här julkalender för vuxna passar sig särskilt också bra för lesbiska par då många av sexleksakerna går att använda på kvinnor  – även om vissa är främst för män.

 

Det säger andra kunder

Lotte – ” Är helt fantastiskt nöjd med denna kalender! Självklart kunde jag inte hålla mig ända till december. Har haft svårt att hitta en bra kalender tidigare med innehåll som passar mig och min flickvän, men denna är perfekt!

Den vibrerande penisringen kan vi använda som en liten vibrator eller på en strap on och sleeven längtar vi efter att prova på vår favoritdildo!

Det enda jag kan se att vi inte kommer att få användning av här är kondomerna, men det gäller nog de flesta som är i ett fast förhållande, inte bara oss…”

 

Sammanfattning

En julkalender till vuxna som alltid kommer gå hem. Med en av sexleksaksmarknadens absoluta favoritprodukter blir den här julkalendern svårslagen.

Tänk på att vi rekommenderar någon av testets andra julkalendrar om ni redan har en Womanizer lufttrycksvibrator sedan tidigare, eftersom de är en av julkalenderns höjdpunkter.

 


 

MEST POPULÄR – Naughty and Nice Julkalender 2021

Se priset här

Om ni inte testat det innan så kommer ni definitivt få göra det nu och ni kommer att älska det, vi pratar om att spela sig igenom sitt förspel. Ett sexspel skapar heta diskussioner och ni kommer att lära er massor om varandra som ni kan ta med er i ert sexliv

Fördelar

 • Sexspelen går att använda både i privata och offentliga sammanhang
 • Produkter värda över 4500kr
 • Spännande, högkvalitativa produkter bakom varje lucka
 • Lyxigt utseende
 • En ask för alla sexleksaker

Nackdelar

 • Du/Ni kanske inte gillar alla produkter
 • Svårt att hålla sig från att öppna

Recension

Naughty & Nice Julkalender för vuxna 2021 är testets mest populära sexkalender. Redan vid första ögonkastet, detta utan att ha öppnat en enda lucka, så utstrålar den lyx och kvalité.

Det är en stor fördel att varje produkter/lucka är i form av en ask, det betyder att ni alltid kommer ha ett bra sätt att förvara era nya produkter. Likaså om det är en produkt som inte faller er smaken, så är den enkel att ge bort till någon annan.

Sexspelen gör det hela lite roligare, kanske vågar ni till och med bjuda över ett annat par att spela med er.

Ni kommer att få njuta i form av erotiska massagestunder, härliga vibrationer och möjlighet att utforska BDSM-världen.

För att ge en överblick av denna julkalendern för vuxna´sinnehåll:

 • 8 x Sexleksaker
 • 6 x Glidmedel och apoteksprodukter
 • 5 x Lätta bondage produkter
 • 5 x Accessoarer och lekfulla spel

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att alltid läsa på om produkterna innan för att förstå hur de ska användas och därefter låta fantasin och behaglighet sätta gränserna.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar alla, oavsett erfarenhet. Naughty & Nice Julkalender hjälper alla till ett rikare sexliv och produkterna kommer att vara uppskattade av flera.

 

Sammanfattning

En julkalender för vuxna som alltid kommer att bli uppskattad. Den har ett utseende som sticker ut i mängden och varje produkt förvaras i en lyxig ask.

Vi lovar att ni kommer uppskatta den, på flera sätt.

 


 

DEN FRÄCKA – Satisfyer Deluxe Julkalender

Se priset här

Satisfyer är ett välkänt märke och det är inte enbart i Sverige utan hela världen. Satisfyer Deluxe Julkalender för vuxna är värd totalt 4500kr, mer valuta för pengarna än såhär får du inte

Fördelar

 • Inkluderar en av marknadens populäraste lufttrycksvibratorer – Satisfyer Pro 2
 • Lyxigt utseende
 • Satisfyer är ett välkänt märke som alltid levererar hög kvalité

Nackdelar

 • För dig som redan äger en Satisfyer Pro kanske det inte känns värt det
 • Du kanske inte gillar alla produkter

Recension

Satisfyer´s julkalender för vuxna beskrivs som sexig och det borde få dig att förstå vilken fantastisk decembermånad du kan få – tack vare den här julkalendern.

Satisfyer Pro tog sexleksaksmarknaden med stormsteg och nu har du chansen att få hem den tillsammans med massor av andra spännande sexleksaker. Det finns två andra produkter som just i detta nu håller på att bli väldigt omtyckta på marknaden, kanske till och med mer än pro-versionen, så ingrt du vill missa!

Du kan lika gärna befinna dig i badkaret – tack vare att de är vattentäta, och sjävklart finns det produkter som riktar sig åt båda könen. Dock något mer för personer med vagina.

I Satisfyer´s julkalender för vuxna ingår följande:

 • 10 x Sexleksaker
 • 3 x Förförande accessoarer/underkläder
 • 4 x Bondage tillbehör
 • 2 x Stimulerande produkter
 • 5 x Massage

Majoriteten av produkterna fungerar bra på egen hand och passar därför även bra för singlar.

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att du läser igenom inspirationshäftet och därefter låter fantasin flöda.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

 

Rekommenderad till

Vi rekommenderar den till alla, oavsett erfarenhet och relationsstatus.

 

Sammanfattning

Här får ni en lyxig julkalender för vuxna som kommer vara uppskattad på flera sätt. Det hjälper er att få en bättre kommunikation kring ert sexliv och ni får även redskapen för det.

Satisfyer har levererat och fortsätter leverera högkvalitativa och sköna produkter med andra ord, december kommer att vara fylld av orgasmer.

 


 

NYHET – Sinful Adventskalender

Se priset här

Årets nyhet när det kommer till julkalendrar för vuxna 2021 är Sinful´s Adventskalender. Ett annorlunda koncept med fyra luckor istället för 24 stycken, passat för er som har en fartfylld vardag och har mer tid att lägga på helgen

Fördelar

 • Inte lika tidskrävande (beror på såklart) som de tidigare kalendrarna
 • Inspirationshäfte med guide och idéer att förgylla vardagen med
 • Utöver kalenderns produkter får ni en orgasmgel och en massageolja
 • Flera produkter bakom varje lucka

Nackdelar

 • Endast fyra luckor (kan också ses som positivt)
 • Begränsat antal – köp i tid

Recension

Sinful Adventskalender har ett annorlunda koncept, här ligger fokus på helgerna eller rättare sagt advent. Den har enbart fyra luckor men bakom varje lucka döljer sig istället ett flertal produkter.

Det som döljer sig bakom luckorna är:

 • 6 x Läckra sexleksaker
 • 2 x Erotiska accessoarer
 • 4 x Bondage-produkter

Utöver produkterna bakom luckorna får du även två ekologiska produkter från Kaerlig, ett välkänt märke från Danmark. Här får du en massageolja och en orgasmgel, två mycket uppskattade produkter.

 

Hur använder du den?

För att inte avslöja några produkter så kommer vi inte heller några specifika instruktioner.

Vi rekommenderar dig att du läser igenom inspirationshäftet och därefter låter fantasin flöda.

Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel på alla sexleksaker eftersom leksaker i silikon förstörs av silikonbaserat glidmedel.

 

Rekommenderad till

Passar det paret som inte har så mycket tid till vardags men desto mer tid på helgen. Eller bara för den som känner att helgerna ska bli mer spännande.

 

Det säger andra kunder

Jonas  – ” Vi har inte öppnat den än, men tillät oss att använda de medföljande presenterna. Massageoljan var superläcker, men orgasmgelen är vår klara favorit.

Flickvännen kom mycket snabbare än hon brukar och sa att det var helt fantastiskt! Det gör väntetiden lite lättare.”

 

Sammanfattning

Varken lika många luckor eller lika många produkter som de tidigare julkalendrarna men fortfarande starkt rekommenderad. Här får ni dessutom två extra produkter som går att använda vid alla tillfällen.

 


Om Julkalendrar för Vuxna

Varför ska du köpa en Julkalender för vuxna 2021?

En Julkalender till vuxna är bra av flera anledningar. Det hjälper er att få en förbättrad kommunikation kring sex, ni får pröva flera nya och olika produkter och lära er mer om varandra.

Vad innehåller en Julkalender för vuxna?

Variationen i de olika julkalendrarna är stor och det handlar om flera olika sexleksaker, sexhjälpmedel, accessoarer och sexspel. De flesta julkalendrar för vuxna innehåller ofta ett inspirationshäfte med guider och tips.

Hur får jag hem min julkalender för vuxna?

Återförsäljarna vi har hänvisat till ovan använder sig alla av diskreta leveranser, där de inte skriver ut sitt namn som avsändare. De skickar det direkt till din brevlåda eller närmsta postombud.

Viktigt att veta innan du köper din julkalender:

De flesta sexleksaker är gjorda i silikon och därför behöver du använda ett vattenbaserat glidmedel till dessa.

Var alltid försiktig när ni testar en ny sexleksak, inget ska göra ont.

Jag är singel, kan jag ändå köpa en julkalender för vuxna?

Absolut! Det finns flera sexleksaker som går att använda på egen hand även om ett fåtal är främst till för par. Det brukar ju säga att delad glädje är dubbel glädje men i detta fall så är singellivet lika kul.

Hur många produkter är till för män/kvinnor?

Det är svårt att säga. Men många av produkterna går att använda på båda könen, vissa till och med samtidigt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här