Appstyrd vibrator – Bästa i test

3036

En appstyrd vibrator är perfekt för par, där ena parten kan ge över kontrollen fullt ut till den andra. Det kan vara smidigt om ni befinner er långt ifrån varandra, det är en perfekt lösning för distansrelationen att fortfarande vara sexuellt aktiva ihop. Eller om ni vill testa på att ta med er fräckheterna i offentligheten.

En appstyrd vibrator är samma sak som en trådlös vibrator, det handlar alltså om att kontrollera den utan att faktiskt hålla i leksaken. De alla dessa har gemensamt är att du enkelt kan ta styrning över dina eller din partners orgasmer på avstånd, det är trots allt ett test för appstyrda vibratorer. Vi har testat och skrivit om varje produkt för att göra valet så lätt som möjligt för dig.

För att du ska slippa navigera runt bland alla möjligheterna av appstyrda vibratorer därute, har vi samlat våra favoriter. Det är en salig blandning av olika sorter. Några är för kvinnans njutning, några för männen och det finns till och med en för er båda. En appstyrd vibrator borde alla ha.

Varför du ska prioritera din orgasm

Vi vet alla att en orgasm är en av de skönaste känslorna som existerar så frågan är kanske varför du inte skulle prioritera det i ditt liv. Men en orgasm har många fler fördelar än njutning både för vår psykiska och fysiska hälsa. Och med en trådlös vibrator så kanske även distansrelationen blir bättre! Mer orgasmer åt folket helt enkelt.

En orgasm:

 • Gör dig friskare.
 • Gör dig gladare.
 • Gör dig mindre deprimerad.
 • Gör så att du sover bättre.
 • Kan fungera som naturligt smärtstillande.
 • Gör att du ser yngre ut.
 • Du får finare hy
 • De blir bättre med åldern.
Översikt Priskoll
satisfyer curvy 1 Testvinnare Se priset
Satisfyer Little Secret Appstyrd Trosvibrator Nybörjaren Se priset
Magic Motion - Candy Smart Wearable Vibe Den billiga Se priset

 


Funderar du fortfarande på vilken appstyrd vibrator som passar dig ?

→Kolla in hela utbudet här


 

TestvinnareSatisfyer Curvy 1+ Appstyrd lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Vår självklara testvinnare kommer från lufttrycksvibrationernas gud – Satisfyer. De har tagit deras föregångare till en helt ny nivå och skapat en solklar appstyrd vibrator – Satisfyer Curvy 1+.

Fördelar

 • Ergonomiskt utformad
 • Enkel app
 • Designa dina egna vibrationsmönster

Nackdelar

 • Något högljudd
 • Lätt att missa knapparna (enklare att styra via appen)

Recension

Här kan du styra dina vibrationer både med knapparna direkt på vibratorn eller med hjälp av appen som kopplas med bluetooth. Knapparna upplevs av många som lätta att missa då de ligger helt platt med en ynka markering. Det är dock en av anledningarna som får en sådan här appstyrd vibrator att upplevas så stilren och lätthanterlig.

Appen är helt gratis och hjälper dig att skapa magi eftersom du kan med appen skapa helt egna vibrationsmönster. Du kan även koppla upp den till musik eller låta din partner koppla upp sig och styra.

Jämfört med Satisfyers tidigare produkter så är detta en appstyrd vibrator som ligger ergonomiskt skönt i handen. Materialet är mjukt silikon och därför glider den inte heller runt i handen.

Precis som de tidigare produkterna från Satisfyer så är även här vibrationerna skapade med hjälp av lufttryck, vilket betyder att du aldrig får direkt beröring på klitoris.

 

Hur använder du den?

Ladda upp den med hjälp utav medföljande sladd och koppla därefter upp den till din telefon. Sedan placerar du munstycket (hålet som finns på ena änden) på klitoris och väljer vibrationsstyrka efter eget behag.

Rekommenderad till

Produkten passar dig som är ett fan av Satisfyers tidigare produkter eller andra lufttrycksvibratorer och vill ta steget vidare. Självklart passar den även nybörjare.

 

Det säger andra kunder

Ida – ” Jag har sen tidigare en Satsifyer Pro 2 och trodde att inget kan va bättre än den men jag hade fel, fungerade bättre för mig. Dels passade denna min klitoris bättre på något sätt och sen är den mindre så den är lättare att ha å göra med.”

Sammanfattning

En appstyrd vibrator som generar vibrationer med hjälp av lufttryck, du kan designa vibrationerna själv och även låta din partner ta över kontrollen, trots att din partner befinner sig på andra sidan jorden.

Se priset här


TILL NYBÖRJAREN – Satisfyer Little Secret Appstyrd Trosvibrator

Satisfyer Little Secret Appstyrd Trosvibrator

Se priset här

Satisfyer Little Secret trosvibrator är verkligen en appstyrd vibrator i lyxformat, lyxigt och lent silikon med oändlig variation. Definitivt en av de bästa vibratorerna på marknaden i appstyrt vibrator-format.

Fördelar

 • Fästs med hjälp av magnet
 • Skräddarsy vibrationer med secret vibrator app
 • Du och din partner kan synka era leksaker – Nora och Max

Nackdelar

 • Tar lite tid vid att vänja sig hur man får den på plats

Recension

Satisfyer little secret appstyrd trosvibrator är en lyxig på så många plan. Först och främst, kolla på den! Wow vilket läckert utseende. För det andra, känn på den! Så len och mjuk mot huden. För det tredje, njut av den! Du kan alltså designa din egen vibration och får den precis som du vill ha den.

Som tidigare nämnt, definitivt en av de bästa vibratorerna bland de trådlösa vibratorerna på marknaden.

Det är bulletvibratorn som verkligen skapar magi, du styr du med hjälp av knapparna har du åtta olika sorters vibrationsmönster att välja på. Kraftfulla är bara förnamnet!

 

Hur använder du den?

Med hjälp av magneten kan du fästa den på plats i trosan och sedan koppla upp den mot secret vibrator appen eller styra med hjälp av fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lyxig appstyrt vibrator som du kan leka med i det offentliga.

 

Sammanfattning

Mmmm, mmm, mm, köp en satisfyer little secret appstyrd trosvibrator och you´re in for a treat!

Se priset här


Den billiga – Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

En appstyrd vibrator som är otroligt kraftfull trots sin storlek, skapad i skönt material och känns silkeslen mot kroppen.

Fördelar

 • Skönt material
 • Smidig
 • Kan användas i trosor

Nackdelar

 • Svårt att hitta tekniken till en början för att den ska stimulera rätt

Recension

En appstyrd vibrator i form av en trosvibrator, här har du en perfekt leksak för public play. Låt din partner ta kontrollen och ta er en tur eller kanske ett restaurangbesök i offentligheten.

Vibratorn är väldigt liten till sin storlek men det hindrar den inte får att leverera starka vibrationer. I början kan den vara lite svår att hitta rätt teknik för, det gäller att placera den rätt i trosorna med en gång.

Appen har en speciell funktion, du kan nämligen styra vibrationerna i takt med att du spelar en låt eller låta den anpassas efter hur någon pratar, kanske din partners dirty talk?

 

Hur använder du den?

Den fungerar på det sättet att du sätter produkten mot din klitoris och lägger dig ned och slappnar av. Härefter spelar du din favoritlåt eller låter din partner tala lite sexigt. Magic Motion börjar att vibrera precis som det ljud som den hör. Det betyder egentligen att du kan skapa vibrationer av vilket ljud som helst.

Du eller din partner kan styra den med appen och där kan ni också hitta fler vibrationsinställningar och skapa era egna. Då den styrs från en app är distans inte ett problem, ni kan leka mil från varandra.

Eftersom det är en appstyrd trosvibrator så kan du även placera den i trosan och sedan ta på dig ett par byxor över och gå runt.

 

Rekommenderad till

Detta är en appstyrd vibrator som passar dig/er som vill testa på public play och kunna kontrollera varandras njutning.

 

Det säger andra kunder

Lena- ”Jag har aldrig sett en liknande produkt på marknaden, verkligen unik i sitt slag! Magic Motion Candy använder jag helst i förspelet med min man där även han tycker den kan vara skön på mot snoppen”.

 

Sammanfattning

En perfekt appstyd vibrator för de offentliga lekarna, låt vibrationerna styras av appen eller din partners röst.

 

Läs hela recensionen här


We-Vibe Magic Wand Vibratorset

Se priset här

En appstyrd vibrator som är perfekt för nybörjaren är We Vibes Magic Wand, en magic wand är lätt att hantera och just den här wanden har flera olika användningssätt tack vare tillbehören.

Fördelar

 • Flera tillbehör
 • Smart silence-funktion
 • Enkel att använda

Nackdelar

 • Priset

Recension

En appstyrd vibrator i form av en Magic wand. Först och främst så gör den ergonomiska designen det skönt för handen, det behövs inget krampaktigt tag och du kan onanera länge utan bekymmer. Ytan är sammetslen och med lite glidmedel på så glider den skönt över huden.

Vibrationerna styr du via knapparna på skaftet och då får du möjligheten att välja mellan 10 olika lägen. Du kan också självklart styra en appstyrd vibrator via en app och då får du oändliga möjligheter och kan skräddarsy dina egna mönster.

Du får två spännande tillbehöver, det är trots allt ett vibratorset. Det första känns som oralsex, en mjuk slickande tunga och det andra är till för att även en person med penis ska kunna använda det som en penisvibrator. Så tre sexleksaker i en.

 

Hur använder du den?

Ladda upp din appstyrda vibrator och applicera lite glidmedel på huvudet. Låt sedan leksaken ligga mot klitoris helt stilla och sedan trappa upp vibrationerna, eller gnugga och gnid i olika rörelser, tempo och tryck.

Rekommenderad till

En appstyrd magic wand är perfekt för nybörjare. Det är en produkt som är lätt att hantera och eftersom du få tre tillbehör får du även möjlighet att variera.

 

Sammanfattning

We-vibe har tagit fram en appstyrd vibrator där du kan skräddarsy dina egna vibrationer och variera ditt användande med hjälp av de olika tillbehören.

Se priset här


DubbelstimuleringLovense Nora Vibrator

Lovense - Nora Vibrator

Se priset här

Även Lovense egna Nora är en mer utav en appstyrd dildo än  en appstyrd vibrator som skulle passa bra för nybörjaren, en rabbitvibrator är enkel att använda och stimulerar flera områden.

Fördelar

 • Stimulerar både yttre och inre erogena zoner
 • Staven kan röra sig åt tre olika håll
 • Du och din partner kan synka era leksaker – Nora och Max

Nackdelar

 • Inte särskilt flexibel (positivt för g-punkten, negativt för klitoris)

Recension

Det här är nog drömprodukten för många. Nora är nämligen många kvinnors favoritprodukt det vill säga en rabbit som går att styra med en app. Det hör inte till det vanliga med en appstyrd dildo i sexleksakssortimentet, så den är verkligen unik!

Rabbit är en form för vibrator som blev känd från Sex and The City, där Charlotte blev beroende av den och inte ville lämna sitt hem. Anledningen till att rabbit vibratorer är så uppskattade är att de kan stimulera din g-punkt och klitoris samtidigt. Vilket ger dig dubbla chanser till orgasm.

Just en sådan här appstyrd vibrator är perfekt för dig som är i ett distansförhållande. Din partner kan nämligen vara på andra sidan Atlanten och ändå styra dina orgasmer. Extra speciellt är att den går att synka till masturbatorn Max, då kan rörelserna från den ena leksaken överföras till den andra. Så är du i en heterosexuell relation är det här perfekt!

Det är en appstyrd dildo, dvs distans är inget problem. Att vara i ett distansförhållande och inte ha någon sexuellkontakt kan vara hårt för relationen. Men med den här produkten kan din partner alltid ta dig till orgasmhimlen.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med glidmedel på staven och för in den i vaginan, placera därefter den lilla toppen på klitoris. Sedan kan du styra med hjälp utav knapparna eller appen. Varför inte låta din partner styra en sådan här spännande appstyrd dildo?

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna synkronisera din orgasm med din partners orgasm, det ger möjlighet till njutning tillsammans trots distansen. En dildo med app som ger dig mer spänning i vardagen!

Sammanfattning

Synka din sexleksak tillsammans med din partners och onanera tillsammans på distans. Här är en dildo med app som ger dig flera möjligheter till att utforska. Du får dubbel stimulering och njutning i mängder.

Läs hela recensionen här

susanne testare
Vår testare Susanne har skrivit en egen recension, hon gav Nora 5 av 5 stjärnor. Läs mer här.

 


 

Perfekt för långdistansWe-Vibe Moxie

We-Vibe Moxie

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Här kommer en ännu mer välutvecklad appstyrd vibrator i form av en trosvibrator, vilket även syns på priset men som gör sig fantastiskt – just i trosan.

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • Sitter stabilt tack vare en magnet
 • Går att styras både med fjärrkontroll och app

Nackdelar

 • Priset

Recension

Det är en appstyrd vibrator är enkel att fästa i dina trosor med hjälp av produktens magneter.

Den är därför perfekt för public play då ni kan vara säker på att den sitter fast hela kvällen. Med de tysta vibrationerna kommer ingen veta vad som pågår utom ni.

Låt din partner ge dig kittlande orgasmer i offentligheten.

Bor din partner på andra sidan landet eller kanske till och med på andra sidan jorden? Så är det inte ett problem med Moxie.

Du kan nämligen styra den med en app och distansen spelar ingen som helst roll. Vill du göra din våta stund ännu våtare är den vattentät så du kan ta med den i badet.

 

Hur använder du den?

Styr vibrationerna med hjälp utav fjärrkontrollen eller appen, låt din partner ta kontroll. Placera den appstyrda vibratorn mot din klitoris eller fäst den i trosan med hjälp av magneten.

Rekommenderad till

Perfekt för distansrelationen eller för er som gillar public play.

 

Det säger andra kunder

Sara – ” Härlig liten grej att använda när man är ute på dejt å killen får sitta å styra den.”

 

Sammanfattning

Tack vare magneten som finns sitter den här appstyrda trosvibratorn bättre än majoriteten av trosvibratorer. Du får möjjlighet att styra på tre olika sätt appen, fjärrkontrollen eller direkt på sexleksaken.

Se priset här


KritikerrosadMagic Motion Flamingo Vibrator

Magic Motion Flamingo Vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Magic motion flamingo appstyrt vibratorägg är en söt liten appstyrd vibrator som både stimulerar g-punkten och klitoris, den kan användas helt handsfree och därför fungerar den bra vid public play.

Fördelar

 • Handsfree onani
 • Dubbelstimulering
 • 4h batteritid

Nackdelar

 • Appen krånglar ibland

Recension

Den här sköna lilla saken kommer garanterat bli din nya bästa vän. Med sina djupa vibrationer stimulerar den din g-punkt.

Du eller din partner styr den enkelt med en app. Eftersom du inte behöver använda händerna för att hålla den på plats är den perfekt att ta med ut på stan.

Har du och din partner fanatiserat om at ta era fräcka lekar ut i det offentliga? Då är Flamingo en perfekt investering för att liva upp ert sexliv.

Låt din partner styra dina vibrationer från sin telefon när i är på middag eller är ute och shoppar.

 

Hur använder du den?

Placera den stora delen i vaginan och sedan låt den lilla delen ligga på klitoris.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar g-punktsstimulans och vill med minimal ansträngning kunna få orgasm.

 

Det säger andra kunder

Camilla – ” Mycket skön och spännande leksak. Fantastisk att ha på restaurant eller bio när min man styr den med appen. Mycket busigt när man inte själv sköter kontrollen.”

Sammanfattning

Magic motion flamingo appstyrt vibratorägg är är en appstyrd vibrator som har ett sött utseende i form av just en Flamingo. Den placeras i vaginan och på så vis kan både g-punkt och klitoris stimuleras samtidigt.

Se priset här

Freiya testare
“Hej! Mitt namn är Freiya, jag är 26 år och jag har också testat Magic Motion Flamingo Vibrator. Jag har skrivit om den här.”

Läs hela recensionen här

 


 

För alla hålMagic Motion Eidolon Appstyrd Vibrator

Magic Motion Eidolon Appstyrd Vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 

Här kommer en fjärrstyrd vibrator som kan användas av alla oavsett kön, den går nämligen att använda för alla hål.

Fördelar

 • Går att använda både för yttre stimulering, vaginalt och analt
 • Inkluderar en förvaringspåse
 • Två motorer

Nackdelar

 • Tappar lätt kontakten med appen

Recension

Här har vi en app styrd vibrator som är uppskattad av alla. Den går nämligen att användas både vaginalt och analt, givetvis även yttre stimulering.

Vissa upplever dock att det är problem med app-uppkopplingen. Den går dock att även styra med knappen direkt på vibratorn. Nackdelen med det är att om du råkar klicka förbi ett vibrationsläge behöver du bläddra igenom alla igen, det finns nämligen ingen bakåtknapp.

Vibratorn är stark eftersom den har två vibrationer, varsin i de olika ändarna. Så att du kommer att bli stimulerad det är en sak som är säker.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med glidmedel och för därefter in den i valfritt hål. Du kan välja att ha den riktad så att den andra motorn vibrerar mot klitoris eller mellangården. Du kan välja om du vill ha igång båda motorerna samtidigt eller bara en utav dem.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna variera användningssätt och stimulera fler områden.

 

Det säger andra kunder

Leija – ” För mig som har svårt att komma gör denna underverk! Älskar klitorisstimulansen som bliver-”

 

Sammanfattning

En fjärrstyrd vibrator som kan användas i alla hål, du kan enkelt variera dig bara du ser till att rengöra den mellan. Den har dubbla motorer och du kan här välja om du vill ha igång båda samtidigt eller en och en.

Se priset här

 


ProstatavibratorLovense Edge Prostate Massager

Lovense - Edge Prostate Massager

Se priset här

Här kommer en app styrd prostatavibrator, är du ny till prostatamassage så rekommenderar vi vår guide.

Fördelar

 • Starka vibrationer – dubbla motorer
 • Stimulerar prostatan och mellangården
 • Kan kopplas upp med både bluetooth och wifi

Nackdelar

 • Ej kompatibel med huaweitelefoner

Recension

Med denna prostatavibrator kan du styra din partners njutning från 6 meters avstånd med bluetooth. Är ni längre ifrån varandra kan ni använda Wifi funktionen. Din partner kan då befinna sig var som helst i världen så den är perfekt för distansförhållandet.

Eller har ni kanske tänkt på att testa public play? Den tysta vibratorn gör den perfekt till snuskiga lekar utanför hemmet. Edge ger dig perfekt stimulering och massage av din mellangård och prostata.

Den har dubbla motorer och det är därför den ger möjlighet till stimulering av flera erogena zoner.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med analt glidmedel och för därefter sakta in den i din anal. Ibland kan det vara skönt att använda en douche innan för att veta att det är rent och sedan ta hjälp av en analplugg för att töja din anal.

Rekommenderad till

Passar dig som är intresserad eller nyfiken av analstimulering.

 

Sammanfattning

En kraftfull vibrator för din anal som kan stimulera din mellangård samtidigt. Du kan styra den både med hjälp av knappar och app. Appen går dessutom att kopplas upp genom både wifi och bluetooth.

Se priset här

 


 

En uppdaterad verisonWe-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Då har vi nått testets sista appstyrda vibrator, och den här är en variant som verkligen inte kommer att svika dig.

Fördelar

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Styr vibratorn på oändlig distans
 • Har en härlig yta av medicinsk silikon

Nackdelar

 • Batteritiden hade kunnat vara längre

Recension

Inte nog med att den är appstyrd, utan själva vibratorn är också tillverkad av medicinsk silikon för att kännas skön och len mot huden – för att inte tala om formen som ser till så att leksaken träffar G-punkten på helt rätt sätt.

Den är mer ergonomisk utformad än sin föregångare och består numera av två justerbara delar. Så den kommer sitta på plats hela tiden.

En appstyrd vibrator som den här låter en också skifta mellan vibrationerna med hjälp av en gratisapplikation som man laddar ner till mobilen. Detta betyder att man antingen kan vara i samma rum som vibratorn och styra den därifrån eller så kan man vara i ett helt annat land och även därifrån få kontakt med vibratorn.

Långdistansförhållanden gynnas därför enormt av en appstyrd vibrator såsom den här då det inte finns någon gräns när det gäller distans. Testa på en fantastisk appstyrd vibrator redan idag!

Hur använder du den?

Detta är en leksak som tillåter en att välja mellan 10 olika vibrationslägen med hjälp av en medföljande fjärrkontroll eller app, men det är inte allt.

Detta är en unik app styrd vibrator, den har nämligen det som kallas squeeze-teknologi vilket innebär att ju hårdare du kramar åt fjärrkontrollen desto starkare blir vibrationerna.

Placera den mindre delen i vaginan och den andra räfflade delen direkt på klitoris.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar dubbelstimulering och högkvalitativa sexleksaker.

 

Sammanfattning

En appstyrd vibrator som sitter på plats och har en häftig squeeze-funktion. Det innebär att du kan styra din vibrator med hjälp av fjärrkontrollen som tillkommer.

Se priset här

 


Kanske har du hört om vibratorägg förr men inte om att det finns en appstyrd vibrator och dessutom att det finns så många olika. Det finns en appstyrd vibrator för alla, du kan styra från ett längre avstånd som stimulerar prostata, mellangård, g-punkt och klitoris. Alla klimax är möjliga med denna form för vibratorer.

Vad är en appstyrd vibrator?

En appstyrd vibrator är så enkelt som det låter; en vibrator som du kan styra med en app från din telefon. Vibratorer har länge varit en favoritleksak på marknaden speciellt bland kvinnor. De kittlande vibrationerna från en appstyrd vibrator kan ge något som är stimulerande på ett helt annat sätt än vad handen kan.

Anledningar till att införskaffa en vibrator:

 • Höga odds för orgasm. En vibrator är gjord för att tillfredsställa, därför är dina möjligheter för orgasm väldigt höga.
 • Den blir aldrig trött. Det är en sex partner som finns där när du är sugen så du alltid kan njuta när det passar dig.
 • Du kan styra den så det passar dig och din orgasm.
 • Du behöver inte vara orolig för potentiella sjukdomar som kan spridas vid samlag.
 • Du behöver inte känna någon press för att prestera utan kan bara fokusera på din njutning.
 • När du har penetrationssex kan en vibrator användas för extra stimulering av klitoris. Du har då dubbla möjligheter för orgasm.
 • Den kan användas för ett upphetsande förspel.

Det finns med andra ord många anledningar till att investera i en vibrator. Men vart kommer appstyrningen in? Att kunna fjärrstyra vibratorer har de senaste åren blivit otroligt populärt. Då det är något otroligt sexigt med att kunna styra sin partners njutning utan att ens röra varandra. Eller att bara kunna luta sig tillbaka och styra sin onani med en fjärrkontroll.

En app är en vidare utveckling av fjärrkontrollen så din vibrator kan styras direkt från din telefon. Denna funktion gör det också möjligt att styra sin partners orgasmer från andra sidan planeten. Det är en vibrator 2.0 helt enkelt.

Räddar ditt distansförhållande

Är du en av många som lever i ett distansförhållande? Det kan verkligen vara svårt att inte se din partner så ofta som du önskar. Något som kanske tär på er relation. Dagens teknik har dock gjort det väldigt lätt att hålla kontakten med hjälp av videochat, vilket är helt fantastiskt. Men du vill ju göra mer än att prata med din kärlek…

Att få orgasm är både skönt och hälsosamt men det kanske går månader mellan att ni ses. Orgasmer är något ni inte ska behöva undvara trots distans. Här kommer appstyrda vibratorer in. Ni kan med en sådan vibrator styra varandras orgasmer från olika delar av världen. Varför ska en orgasm vänta när ni kan få de varje dag?

Genom att ni faktiskt kan ge varandra den njutningen kan du känna dig mer säker på din partner. Ett vanligt problem i ett distansförhållande är nämligen svartsjuka och oro för att din partner ska hitta en annan orgasmkälla. Med en appstyrd vibrator är ni säkrade den njutning som vi människor har behov för.

Lek i offentligheten

En appstyrd vibrator är inte bara den perfekta produkten för er som lever i distansförhållande. En appstyrd vibrator är den upplagda produkten om ni är intresserade av att prova lite fräckt public play.

Många har någon gång tänkt att det vore otroligt sexigt att ta med leken från sängen ut i världen men är rädda för att prova. Tänk om ni blir påkomna det skulle vara väldigt pinsamt. Med en vibrator får ni fräckheten utan att behöva oroa er för att bli påkomna i en buske. Att ha sex i en buske låter heller inte lika bekvämt som kittlande vibrationer. Dessa vibratorer är gjorda för att vara diskreta och tysta så ni är de enda som vet vad som pågår.

Tänk er att ni är på en middag och hon har vibratorn i sin vagina. Han skickar hisnande vibrationer och hon vet inte när de kommer. Det är så otroligt fräckt och spännande. Era ögon möts och ni har aldrig varit så tända på varandra. Det är det perfekta förspelet och ni kan inte vänta på att komma hem och kasta av er kläderna. Vem vet ni kanske inte ens hinner till sovrummet.

Anledningar till att ni borde ha sex utanför hemmet:

 • Er sexiga hemlighet kan göra att ni kommer närmare varandra.
 • Spontanitet är sexigt. Att släppa kontrollen och överge sig till lusten och upphetsningen är spännande.
 • Att bryta mot reglerna och vara lite galna.
 • Något nytt och spännande i relationen.
 • Det är något otroligt upphetsande med att ni kan bli påkomna.
 • Du har en bra historia att berätta.

De flesta som njuter av att ha sex på offentliga platser tycker att det förbjudna är otroligt upphetsande. Men som du kan se ovan finns det många anledningar till att pröva. Det kan också ge ert sexliv en helt ny gnista. Om ni känner er fast i missionären och prioriterar Netflix 9 av 10 gånger över sex, kan ni prova lite lek i offentligheten. Det kommer garanterat att vara upphetsande för er bägge två även om det bara är en som bär vibratorn.

Vill ni göra något extra av ert äventyr utanför sovrummet kan rollspel ge er ytterligare spänning. Rollspel behöver inte vara att klä ut sig i små kinky, orealistiska outfits. Det kan bara vara att ni klär er lite annorlunda och går in i nya karaktärer. Detta kan ge er lek ännu mer spänning och göra det ännu svårare för er att hålla händerna ifrån varandra.

Många möjligheter

Som med vanliga vibratorer kan du idag välja mellan otroligt många slags appstyrda vibratorer. Utvecklingen har gått otroligt snabbt och ett behov har verkligen blivit mött. Att kunna stimulera varandra utan att ens befinna sig i närheten av varandra är för många otroligt upphetsande. Därav en explosion av produkter.

Olika slags appstyrda vibratorer:

Till och med den otroligt populära vuxenleksaken för kvinnor, rabbit vibratorn har en appstyrd version. Denna är en riktigt favorit och har varit det sedan den blev känd över en natt i tv-serien Sex and The City. Det har aldrig varit lättare att skicka din partner till orgasmhimlen.

Inte bara för par

Trots att en appstyrd vibrator är väldigt upplagd till par eller i alla fall två personer så kan du också njuta de som singel. Det är ju superskönt att kunna luta dig tillbaka och styra dina orgasmer själv med din telefon. Du slipper försöka ändra vibrationer på produkten och kan bara lätt ändra till ditt favoritläge med din smartphone.

Det är därför också en helt perfekt produkt för dig som inte har en partner att leka med. Med många av de produkter som finns på marknaden kan du nämligen bland annat skapa vibrationsmönster av musik. Denna otroliga funktion ska du inte missa bara för att du är singel. Tänk att bli stimulerad av din favoritlåt, det är häftigt.

Som inledningen löd – en orgasm kommer med många positivia effekter. Det låter kanske som vi säljer dig en mirakelkur mot allt ont i världen här men dessa är faktiska effekter av regelbundna orgasmer. Hormonet oxytocin hjälper med att minska stress då det verkar lugnande och avslappnande så att du också sover bättre. Dopamin och endorfiner är hormonerna som utlöses och gör dig gladare. Dopamin går ofta under smeknamnet kroppens lyckohormon. Det är även den effekten endorfiner har lyckokänslan. Den känslan du får när du klarat något svårt eller när du vinner en tävling eller när du når klimax.

Utöver dessa lyckohormoner utlöses även ett annat hormon som kan hjälpa mot depression, serotonin. Om du har koll på antidepressiva från egna erfarenheter, film, podcasts eller tv så kanske du känner igen namnet Prozac. Serotonin är en huvudingrediens i det kända antidepressiva läkemedlet Prozac. Så det är tre hormoner som kroppen utlöser naturligt vid klimax som kan motverka depression.

Så du mår bättre psykiskt av att få orgasmer men du blir också friskare. Genom att få orgasm två gånger i veckan förstärks ditt immunförsvar. Du får nämligen högre nivåer Immumnogobulin A som hjälper ditt immunsystem att försvara sig mot ovälkomna baciller.

Det finns även forskning som visar att orgasmer hjälper mot smärta. Vi talar här om alla former för smärta allt från huvudvärk till förlossningssmärtor. Det kan vi återigen tacka oxytocin och endorfiner för, dessa hjälper nämligen också till med att öka din smärttröskel och göra dig mer avslappnad.

Det låter kanske helt otroligt men en undersökning omkring sexvanor och ålder har kunnat bevisa att dem som har fler orgasmer ser yngre ut.

En orsak till att du ser yngre ut av att få många orgasmer kan vara att det också ger dig en vackrare hy. Blodflödet till huden ökar nämligen vilket ger dig mer lyster.

Dessutom kan du gläda dig till att klimax bara blir bättre med åldern. Det kanske är det motsatta till vad du tänker. En fördom är att gamla människor slutar ha sex och så är det säkert i några tillfällen. Oavsett vad så kan du se fram emot att kvaliteten av dina orgasmer ökar. Det är bevisat att kvinnor i 50 års åldern oftare får orgasm än kvinnor i 25 års åldern. Så du har mycket att se fram emot.

Vi hoppas du gillade vårt remote vibrator test, kika gärna runt på vår hemsida för fler test.

 

Tips – App styrd sexleksak är ett av våra andra test.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här