Penisöverdrag – De 9 Bäst i test

1026

Penisöverdrag är riktiga mästare på att förbättra både onanisessionerna och de heta stunderna i sovrummet med ens partner.

De har nämligen möjligheten att stärka ens stånd och se till så att det blir mer långvarigt samtidigt som båda parter njuter av härlig textur på insidan eller utsidan.

Vissa penisöverdrag kommer till och med utrustade med vibratorer för att det verkligen ska hetta till vid samlag.

 

Låter det spännande att hitta ett helt eget penisöverdrag redan idag? Kika på vår topplista nedan där vi listar de allra bästa penisöverdragen på marknaden inom olika kategorier. Oavsett om man är ute efter någonting billigt, lyxigt, för nybörjare eller erfarna finns det perfekta penisöverdraget inte långt borta.

TESTVINNARE – Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve

sinful vibrating penis extender

Se priset här

 

Penisöverdrag har i uppgift att temporärt öka storleken på ens kön, men för att ta njutningen till en helt ny nivå kommer just Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve även utrustad med en bulletvibrator. Vibratorn kräver tre stycken LR41-batterier som ingår i paketet, och man får tillgång till så mycket som 10 vibrationsmönster att välja mellan för att hitta det läget som passar en helt perfekt. När man bär detta penisöverdrag känner både han och hon av vibrationerna under samlag, så varför inte krydda till det lite extra med Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve.

Förutom att vibrera bjuder den här sexleksaken på funktionerna som man kan förvänta sig av ett vanligt penisöverdrag. Den ökar längden på ens kön och kan träs på de flesta män oavsett penisstorlek tack vare dess töjbarhet. Ett penis överdrag ser dessutom till så att man håller längre samtidigt som härlig textur på insidan och utsidan stimulerar båda parter. Det kan med andra ord aldrig gå fel med ett högkvalitativt penisöverdrag, och Sinful Vibrerande Penis Extender Sleeve är en riktig testvinnare.

Fördelar:

 • Agerar både som vibrator och penisöverdrag
 • Hela 10 vibrationsmönster att välja mellan
 • Stimulerande textur på insidan och utsidan

Nackdelar:

 • Kan komma att bli lite bred för vissa användare

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

sinful stretchy penis extender sleeve

Se priset här

 

Är du på jakt efter ditt första penisöverdrag? Då kan Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve snabbt bli en favorit i sovrummet. Förutom att detta kuk överdrag är mycket billigt kommer dess effektivitet även att imponera på både en själv samt partnern – för att inte tala om hur enkel produkten är att använda. Trä bekvämt på Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve på ens kön genom att först applicera ett vattenbaserat glidmedel som man köper separat, och omedelbart kommer man att kunna njuta av extra längd.

Just detta penisöverdrag är 16 cm långt med ett inre djup på 11 cm samt en inre diameter på 2,5 cm. Vad man dock ska komma ihåg är att materialet som penisöverdraget är tillverkat av tillåter produkten att töjas ut ganska långt, och resultatet blir att det här kan räknas som ett ”one size fits all” penisöverdrag. Det finns ett hål för ens testiklar, vilket bland annat ser till så att penisöverdraget sitter på plats oavsett hur vilda lekarna blir. Tänk på att ett penisöverdrag aldrig kan ersätta en kondom, så bär alltid en kondom utanpå överdraget.

Fördelar:

 • Passar de flesta penisstorlekar
 • Får ens kön att se större ut samtidigt som man varar längre
 • Inre textur som stimulerar vid samlag

Nackdelar:

 • Lite för mjuk för vissa

Läs hela recensionen här

DEN BILLIGA – Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

baseks stretchy penis sleeve set

Se priset här

 

Här är det valuta för pengarna som gäller. Ett penisöverdrag? Vad sägs om sex olika i ett och samma paket! Inte nog med att denne produkt inte alls kommer att göra ont i plånboken, utan den förser en även med flera olika penisöverdrag att välja mellan så att man kan testa sig fram och hitta sin favorit. Varje penisöverdrag har sin egen tyg av textur med räfflor, knoppar och piggar som ens partner kan stimuleras av vid penetrering. Applicera en klick vattenbaserat glidmedel, trä enkelt på ens föredragna penisöverdrag och sedan är det bara att börja njuta av lekarna i sovrummet.

TPR som Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är tillverkat av råkar vara ett mycket töjbart material, så överdragen kommer med största sannolikhet att passa oberoende av ens penisstorlek. Penisöverdragen sitter sedan åt på ett sådant sätt att blodflödet till viss del stoppas, och detta leder i sin tur till att man får en kraftigare och mer långvarig erektion – någonting som naturligtvis både gynnar honom och henne. Efter användning är det lätt att rengöra sitt penisöverdrag med antingen tvål och vatten eller ett särskilt sexleksaksrengöringsmedel som är specifikt framtaget för att rengöra sexleksaker på bästa sätt.

Fördelar:

 • Flera penisöverdrag att välja mellan i ett set
 • Förbluffande billigt
 • Testa på de många texturerna som stimulerar båda parter

Nackdelar:

 • Vissa anser att de inte sitter åt tillräckligt hårt

Läs hela recensionen här

MEST POPULÄRA – California Exotic Adonis Extension Mörk

California Exotic Adonis

Se priset här

 

Njut av den extra längden som man kan imponera på sin partner med tack vare California Exotic Adonis Extension Mörk. Detta penisöverdrag träs på ens kön för att lägga till hela 5 extra cm i längd – någonting som både en själv och ens partner sannerligen kommer att njuta av i sovrummet. Gör lekarna lite extra vilda med ett penisöverdrag som har en härlig textur på både insidan och utsidan för extra stimulans under samlag, och då man blir mindre känslig för beröring är det inte ovanligt att man varar längre än vanligt i sängen.

Inhandla gärna ett vattenbaserat glidmedel separat för att applicera på ens kön innan man trär på sitt penisöverdrag. På så sätt blir det mer bekvämt och enklare att få överdraget på plats så att det är fritt fram att njuta av de heta stunderna med ens käraste. Efter dess att penisöverdraget har använts gäller det att se till så att leksaken blir helt ren inför nästa omgång, och detta fixar man lätt genom att beställa ett sexleksaksrengöringsmedel. Såsom namnet antyder är detta ett rengöringsmedel som är framtaget för att användas just till sexleksaker. Testa på California Exotic Adonis Extension mörk redan idag och få det att hettas till i sovrummet!

Fördelar:

 • Sköna textiler på insidan och utsidan för extra stimulans
 • Förlänger ens kön med hela 5 cm
 • Enkel att trä på och att ta av

Nackdelar:

 • Hade gynnats av ett hål för pungen för att bättre sitta på plats

TILL VARDAGEN – Lust Cluster Vit

lust cluster bla 2000x2000

Se priset här

 

Det är långtifrån endast det förbluffande billiga priset som är lockande med detta penisöverdrag. Lust Cluster Vit kan nämligen erbjuda tillfredsställelse som aldrig förr när man introducerar sexleksaken under förspel och samlag. Detta penisöverdrag fungerar som en penisring som fästs på ens kön för att se till så att ens stånd blir kraftigare och mer långvarigt. Sexleksaken är mycket enkel att trä på, men det rekommenderas ändå att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att överdraget så bekvämt som möjligt ska sättas på plats.

Lust Cluster i en stilren vit färg är tillverkad av stretchigt PVC som inte bara är bekvämt att bära, utan också passar en majoritet av penisstorlekar. För att ens partner ska få njuta lite extra mycket finns det en knottrig textur på utsidan av detta penisöverdrag. Den här texturen kommer att stimulera ens partner om man bär överdraget under penetrering. Med andra ord finns det många positiva aspekter av att använda Lust Cluster för både honom och henne.

Fördelar:

 • Textur på utsidan för extra stimulans åt partnern
 • Ser till så att man en mer kraftig och långvarig erektion
 • Enkel att både använda och rengöra efteråt

Nackdelar:

 • Kan vara lite trång för vissa

DEN FRÄCKA – Lust Cluster Blå

lust cluster bla 2000x2000

Se priset här

 

Lust Cluster finner man inte bara i en stilren vit färg, utan den finns även att hitta i en härlig blå färg om man så föredrar. Lust Cluster är som sagt ett penisöverdrag med ett knottrigt yttre som stimulerar ens partner inifrån när man bär penisöverdraget under samlag, men produkten gör mycket mer än så. Man kommer själv att få stor nytta av Lust Cluster då den förstärker ens erektion samtidigt som den ser till så att man varar längre i sovrummet. Detta är därför en fantastisk present att överraska sin partner med när man vill krydda till det lite extra.

Lust Cluster tar upp ett minimalt utrymme och kan därför utan problem både förvaras och transporteras utefter ens behov. Materialet är både mjukt och stretchigt, vilket är skälet till varför just detta penisöverdrag passar nästan alla penisstorlekar. Testa på Lust Cluster i en snygg blå färg idag och få ett fantastiskt penisöverdrag som verkligen vet var skåpet ska stå.

Fördelar:

 • Lätt att förvara och transportera
 • Knottrig textur som stimulerar partnern under samlag
 • Förlänger samt förstärker ens erektion

Nackdelar:

 • Vissa har problem med att den är lite trång

DEN LYXIGA – Loving Joy Mighty Penis Sleeve

loving joy mighty penis sleeve

Se priset här

 

Lyxigt är bara förnamnet när man talar om den högkvalitativa Loving Joy Mighty Penis Sleeve. Här får man en imponerande förstoring av ens kön på hela 7,6 cm när man trär på detta penisöverdrag innan samlag. Det behagliga TPE materialet gör överdraget lätt att trä på, och med ett hål för testiklarna sitter Loving Joy Mighty Penis Sleeve alltid på plats även under de mer vilda lekarna.

Överraska partnern med en imponerande storlek och 25 % mer fyllighet. Då överdraget är mycket flexibelt behöver man inte oroa sig för att penisöverdraget inte ska passa – oavsett vad ens penisstorlek är. Testa på den högkvalitativa och lyxiga Loving Joy Mighty Penis Sleeve redan idag och ge partnern hennes livs äventyr.

Fördelar:

 • 7,6 cm förlängning med 25 % mer fyllighet
 • Sitter stabilt tack vare dess ball-strap
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kunde varit en aning styvare

TILL DEN ERFARNE – Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Se priset här

 

Om man letar efter ett penisöverdrag som gynnar den erfarne behöver man inte leta längre. Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve är ett penisöverdrag i hög kvalitet som ser till så att man får en extra 5 cm i omkrets när man har på sig överdraget. Detta kommer naturligtvis att uppskattas av både en själv och partnern när man vill hetta till det under förspel och samlag genom att introducera en förträffligt sexleksak i sovrummet.

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve är framtagen i ett flexibelt material som gör det möjligt att bära överdraget oavsett vad ens penisstorlek ligger på. Glöm bara inte att använda en kondom utanpå penisöverdraget vid samlag då överdraget inte är en ersättning för kondomer. Därtill kan man gynnas av att satsa på ett vattenbaserat glidmedel när man ska trä på penisöverdraget samt ett sexleksaksrengöringsmedel när man ska göra rent överdraget efter användning.

Fördelar:

 • Passar de flesta
 • Få en extra 5 cm i omkrets
 • Lättanvänd med hjälp av ett vattenbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • Ytterst lite dyr

NYHET – Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve

size matters clear sensations vibrerende penis sleeve

Se priset här

 

Sist men inte minst har vi Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve, det effektiva penisöverdraget med en medföljande vibrator. Njut av detta utomordentliga penisöverdrag antingen under solostunderna eller när man vill skämma bort sig själv och sin partner under de vilda lekarna i sovrummet.

Penisöverdraget fungerar som en penisring och ser till så att ens stånd både blir kraftigare och mer långvarigt. Samtidigt kommer överdraget med en härlig textur på utsidan som stimulerar ens partner om man bär penisöverdraget under samlag. Fördelarna slutar dock inte ens där, utan Size Matters Clear Sensations Vibrerande Penis Sleeve har såsom namnet antyder en vibrator som lägger till en extra dimension till njutningen för både honom och henne. Batterier ingår, så detta är heller ingenting som man behöver oroa sig för. Det här penisöverdraget är en nyhet som man verkligen inte vill missa!

Fördelar:

 • Härlig medföljande vibrator som förbättrar upplevelsen
 • Förläng och förstärk ståndet med detta penisöverdrag
 • Låt partnern njuta av den härliga texturen vid samlag

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här