Recension – Fleshlight Janice Griffith Eden

13

Vare sig du är ett stort fan av Janice Griffith eller bara nyfiken på Fleshlighten själv är du välkommen varmt till min recension av Janice Griffith Eden Fleshlight! Idag går vi igenom allt om denna intensiva Fleshlight stöpt efter rena dagdrömmen Janice Griffith.

En varning: Denna onaniprodukt är riktad åt män som älskar intensitet och variation. Om detta inte är dig kan du skrolla längre ner för att se länkar till recensioner av andra FL Girls!

Info om testet

Detta är ingen slarvig recension som inte går igenom det du faktiskt bryr dig om, utan jag har verkligen testat Janice Griffith Fleshlight själv och skriver i detalj om allt du behöver veta. Innan dess tog jag dessutom massor av foton, och till och med en video, så att du verkligen får en bra bild av hur Janice Griffith Fleshlight är i verkligheten.

Janice Griffith Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Mycket vacker öppning som är stöpt efter Janices vulva.
 • Vacker karamellfärgad hudton precis som stjärnan själv.
 • Intensiv variation med 5 olika texturer.
 • Den känns väldigt tajt.
 • Du kan justera vakuum med bottenlocket.

Nackdelar

 • För tajt för vissa användare.
 • Något tidskrävande att rengöra och tar lång tid att torka.

Recension

Janice Griffith Fleshlight Recension

Om Janice Griffith Eden Fleshlight

Du kanske har hört om eller till och med provat på en leksak från Fleshlight Girls serien innan; detta är en serie av Fleshlights baserade på de hetaste porrstjärnorna i industrin. Alla är stöpta efter stjärnorna själv och har en dessutom en unik inre kanal.

Janice Griffith Eden är en Fleshlight baserad på Janices vagina med en inre kanal som har så mycket som 5 olika texturer. Utan tvekan en av de intensivaste hittills!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Janice Griffith Fleshlight Recension

Designen på Janice Griffith Eden Fleshlight är enkel och effektiv. Den består av ett hårt plastfodral med lock på bägge sidorna, och inne hittar du en mjuk sleeve med en öppning stöpt efter Janice själv. Väl i sleeven finns en unik kanal skapad specifikt för att representera Janice Griffith.

Denna Fleshlights sleeve är packad med spännande action. Den har en stor mängd olika mönster i sig, och därför kommer varje pump kännas unikt. Om en varierad och intensiv upplevelse är din grej är Eden för dig!

Janice Griffith Fleshlight har något som inga andra Fleshlight har. Den är unik i det att hudtonen är vackert karamellfärgad; hudtonen matchar precis Janice Griffiths vackra hud. Janice Griffith Eden är alltså den första av sitt slag på det sättet!

Användarvänlighet

Janice Griffith Fleshlight Användarvänlighet

Att använda Janice Griffith Fleshlight är väldigt enkelt och fungerar precis samma som vilken manuell Fleshlight som helst. Efter att ha tagit av locket behöver du tillsätta glidmedel, och sedan är du redo att sätta igång. 

Om du vill göra din upplevelse ännu bättre finns det en värmestav att köpa som kommer göra din upplevelse ännu realistiskare. Det finns dessutom några olika intressanta glidmedel, som denna värmande varianten, som gör saker mer spännande. Glöm dock inte att glidmedlet du använder måste vara vattenbaserat. 

Som andra manuella Fleshlights så är Janice Griffith Eden Fleshlight ett bra val för nybörjare. Det är dock inte den mildaste Fleshlighten där ute, så var säker på att du gillar lite intensitet innan du väljer Janice Griffith Eden sleeven!

Kvalitet

Janice Griffith Fleshlight Kvalitet

Fleshlight är det kändaste märket av lösvaginor som finns på marknaden och detta är inte konstigt med tanke på att kvalitén av dessa sexleksaker är mycket bättre än de flesta andra du kan hitta. De flesta Fleshlight-ägare kan hålla med om att många Fleshlights känns nästan som den äkta grejen.

Janice Griffiths Fleshlight är designad för att efterlikna Janices egna vulva, och detta har Fleshlight gjort ett fantastiskt jobb med. Öppningen är väldigt detaljerad och ser nästan precis ut som en del av Janices egna kropp. Materialet är mycket likt hud och gör upplevelsen ännu realistiskare.

Materialet på Janice Griffith Eden Fleshlight är också rätt så slitstarkt, så du kommer att kunna njuta av det i många år framöver om du tar hand om det på rätt sätt. Instruktioner för skötsel finns i denna artikel och även i användarguiden du får vid köpet.

Pris

Janice Griffith Fleshlight Price

Priset på Janice Griffith Fleshlight är väldigt rimligt för en sexleksak av så hög kvalitet. Fleshlight gör sitt bästa för att priserna på deras sexleksaker ska vara överkomliga vilket är säkert något annat som bidragit till att Fleshlight blivit ett sådant älskat märke.

Och glöm inte att Fleshlights också är väldigt slitstarka, vilket alltså betyder att denna sexleksaken är mycket mer än ett one-night stand! Du kan använda Janice Griffith regelbundet i flera år om du vill och om du tar hand om den på rätt sätt.

Upplevelse/Användning

Först vill jag bara säga att det är ganska svårt för mig att förklara texturen eftersom den är så intensiv och varierad. Kolla in videon för att förstå vad jag menar!

Med 5 olika texturer är den här leksaken skoningslös. Jag nådde klimax snabbare än vanligt, och snabbare än jag är villig att erkänna!

När du först glider in i sexleksaken finns en massor av små, välkomnande nubbar som hälsar på dig genom att stimulera vare centimeter av din penis, och snart träffar du på ännu intensivare texturer. Efter första kammaren finns bara texturer med explosiv stimulering i form av kantiga och spetsiga knölar som kommer ta dig till orgasm snabbare än du trodde möjligt. Bland dessa finns en sektion av älskade “Node” texturen i mitten, vilket innebär att män av de flesta storlekar får en droppe av denna evigt populära texturen.

Vill du njuta av en längre session rekommenderar jag att du kör långsammare än vanligt med Janice Griffith Fleshlight, och även att du skruvar upp bottenlocket för en mildare effekt!

Förpackning

Janice Griffith Fleshlight Recension Förpackning

Janice Griffith Eden har en förpackning som är enkel men snygg. På ena sidan av förpackningen finns en bild på Janice Griffith som håller i Eden-fleshlighten, och på andra sidan finns en bild på den inre texturen du själv snart kommer att uppleva.

I förpackningen är Janice Griffith Eden Fleshlight skyddad och säker tills den kommer hem till dig. Även om kartongen inte är den tjockaste är den stadig nog att komma hem till dig oskadd, och dessutom är det hårda plastfodralet med än nog för att skydda den mer känsliga insidan av leksaken.

Du hittar mer än bara Janice Griffith Fleshlight i paketet också; då får med små provpaket av Fleshlights förnyelsepuder och vattenbaserade glidmedel och självklart en guide som tar dig igenom allt du behöver veta om att använda och ta hand om din nya leksak.

Skötsel

Recension Janice Griffith Eden Skötsel

Janice Griffith Fleshlight är helt utan motor eller batteri, så du behöver inte tänka på laddning och heller inte oroa dig över att vatten ska skada onaniprodukten medan du rengör den.

Att rengöra sleeven är inte svårt, men tar lite tid. Efter att ha tagit ut den ur fodralet ska du skölja den under kranen. Använd Fleshwash som rengöringsmedel – vanlig tvål kan skada materialet. Se till att du får den helt ren eftersom kvarblivande semen och glidmedel kan göra att bakterier byggs upp. Du kan till och med försiktigt vända den ut och in för att se till att du får ut allt.

Torka den sedan med en luddfri handduk och lämna den på tork om det behövs.

När den är torr pudrar du Janice Griffith Eden Fleshlight med Fleshlights “Reneweing Powder” (alternativt majsstärkelse; det fungerar lika bra och är billigare!) för att materialet på sleeven ska fortsätta att kännas lent och elastiskt.

Snabbfakta om porrstjärnan – Janice Griffith

Porrstjärnan Janice Griffith

Det går inte att förneka att Janice Griffith har både otrolig skönhet och otrolig karisma. Efter att ha sett henne på skärmen vill man ha och veta mer! Här är några intressanta fakta om denna vackra superstjärna:

 • Hon är född i Los Angeles, USA
 • Hon är 160 cm lång och väger ungefär 48 kg
 • Janice började sin porrkarriär så tidigt som 18 år gammal
 • Hon är tror på framtiden av kryptovalutor och är medgrundare till valutan SpankChain
 • Hennes bröststorlek är 30DD
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Janice Griffith Eden är utan tvekan intensiv med de många nya mönster som du möts av för varje centimeter du dyker in i leksaken. Den är som en realistisk version av Stoya Destroya. Om du provat denna legendariska Janice Griffith Eden Fleshlight innan förstår du vad jag pratar om!

Den enda nackdelen är att den kan ta lite tid att rengöra och att den tar något längre än vanligt att torka, men det är vad man får förvänta sig av en Fleshlight med sådana djupgående skåror och intensiva nubbar.

Om du gillar tanken på en Fleshlight som mjölkar dig på några få minuter med intensiteten på max hela sleeven är Janice Griffith Eden Fleshlight definitivt som gjord för dig. Beställ Janice Griffith Fleshlight idag så kan du ha den vid din dörr så snart som imorgon!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här