Recension – Fleshlight Ella Hughes Candy

21

Ella Hughes är den perfekta definitionen av en tjej som har både skönhet och intelligens. Alla som har sett hennes erotiska videor är så glada att hon valt porrindustrin över andra karriärmöjligheter. Hennes talang framför kamera är otrolig! Det är därför inte konstigt att hon blivit en verklig stjärna och att hon fått äran att bli en Fleshlight Girl.

Hennes Fleshlight, stöpt efter hennes egna vagina, har naturligtvis gjort stor succé och efter denna recension kommer du helt förstå varför!

Info om testet

För att kunna göra en så bra och djupgående recension som möjligt har jag läst på, tagit bilder av och själv testat Ella Hughes Candy Fleshlight. Här hittar du all information du behöver om Ella Hughes Fleshlight, helt enkelt.

Vare sig du är ett stort fan av Ella och vill veta mer om hennes Fleshlight eller bara är nyfiken på leksaken i sig är du på rätt plats!

Ella Hughes Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Perfekt för både nybörjare och erfarna användare.
 • Intensiv och stimulerande men inte kvävande.
 • Otroligt detaljerad öppning stöpt efter Ellas vackra vulva.
 • Du kan justera sug genom att skruva på bottenlocket.

Nackdelar

 • Tar en del tid att torka.

Recension

Ella Hughes Fleshlight Review Personal Experience

Om Ella Hughes Candy Fleshlight

Ella Hughes Candy Fleshlight är en onaniprodukt av märket Fleshlight i samarbete med porrstjärnan Ella Hughes. Här har man stöpt en öppning som ser och känns precis som Ellas, och skapat en unik inre textur som representerar hur sex med stjärnan känns.

Candy är den enda Fleshlighten baserad på miss Ella hittills, även om en del fans hoppas på en mun- och en anal-version!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Ella Hughes Fleshlight Recension

Ella Hughes Fleshlight är designad på samma sätt som de andra Fleshlight Girls onaniprodukterna – den består av ett hårt pärlvitt plastfodral, en sleeve med en öppning baserad på en porrstjärna och självklart en unik inre textur i kanalen. Det finns lock på båda sidorna av leksaken. Topplocket tar du av under användning och bottenlocket kan justerar efter preferens (hur öppet eller trångt du föredrar det).

Ella Hughes Candy Fleshlight är designad för att vara intensiv utan att vara för överväldigande. Denna effekt åstadkoms genom att börja med en tajt öppning med sedan öppnare – men med intensiva texturer – kanaler.

Denna tajthet i början och sedan lite mer öppenhet ger den även en realistisk känsla… Särskilt i kombination med rikligt av glidmedel!

Användarvänlighet

Användarvänlighet Ella Hughes Candy

Har du använt en manuell Fleshlight tidigare? Suveränt. Då vet du redan hur man använder Ella Hughes Candy Fleshlight.

Helt ny till Fleshlights? Oroa dig inte, denna typen av sexleksak är väldigt lätt att förstå sig på.

Allt du behöver göra för att börja njuta av Ella Hughes Candy är att skruva av topplocket och smeta in lite glidmedel, helst både i Fleshlighten och på dig själv. Observera att det måste vara vattenbaserat glidmedel.

När du har fått en erektion kan du penetrera Ellas Fleshlight, och detta är allt! Nu är det bara att njuta och variera mellan olika vinklar och hastigheter tills du når din orgasm. 

Pro-tips: Justera bottenlocket för att justera “suget” eller trycket på din Ella Hughes Fleshlight. Du kan till och med ta av det helt, men tänk på att det då kan läcka ut när du ejakulerar!

Kvalitet

Ella Hughes Candy Kvalitet

En sak som är bra med att köpa en sexleksak från Fleshlight är att du redan vet att kvaliteten kommer att vara toppklassig. Fleshlight är ett märke med utmärkt rykte, och av bra anledning. I år har de designad och producerat de bästa lösvaginorna på marknaden.

Även Ella Hughes Fleshlight är omsorgsfullt designad och utformad för att tillfredsställa. Det finns massor av detaljer både i utseende och känsla vilket gör varje upplevelse lyxig. Materialet Real Feel Superskin känns mycket lik äkta och hud och det hårda plastfodralet ger ett bra grepp och skydd. Förutom det att den inte är automatisk är denna Fleshlight den ultimata lyxupplevelsen.

Att denna onaniprodukt är av så bra kvalitet innebär så klart också att den kommer hålla i många år. Materialet är slitstarkt – se bara till att du tar hand om det på rätt sätt så kommer du njuta av Ella Hughes många gånger.

Pris

Ella Hughes Fleshlight Pris

När det gäller priset på Ella Hughes Candy Fleshlight ligger det någonstans mittemellan. Sexleksaken är dock av högsta kvalitet, vilket betyder att ett mittemellan-pris är en utmärkt affär för dig.

Självklart går det att hitta ett billigare alternativ, men inte kommer du hitta en exakt kopia av Ella Hughes vulva någon annanstans.

Detta är verkligen en unik sexleksak av hög kvalitet, helt klart värd att betala ett par extra hundra kronor för om du frågar mig. Pengarna går inte upp i rök, utan de spenderas väl och du kan få ut väldigt mycket njutning utav dem.

Upplevelse/Användning

Efter att ha själv testat Ella Hughes Fleshlight kan jag lugnt säga att den mer än uppfyllda mina (redan höga) förväntningar. Man ser redan på bilderna att texturen kommer vara stimulerande, men upplevelsen är något helt annat eftersom var olika sektion verkar vara på precis rätt ställe.

Den första delen av kanalen är en väldigt tajt men slät sektion. Efter det dyker du in i en öppnare men väldigt texturerad kammare; här möts du av ett upprepande mönster av någonting som liknar små skidbackar. När du pumpar in och ut upplevs denna sektion som pulserande.

Slutligen möts du av en arme av pekande knölar som absolut ger dig den sista knuffen du behöver för att kunna nå klimax.

Denna sleeve känns fantastisk eftersom den tajta starten nästan fungerar som en penisring och hjälper skapa en intensiv erektion medan mellansektionen pulserar runt skaftet och den sista kanalen masserar hela ollonet.

Förpackning

Ella Hughes Candy Förpackning

Designen på förpackningen på Ella Hughes Fleshlight är enkel men effektiv – på framsidan av kartongen ser du en bild på Ella Hughes som håller sexleksaken i handen, och på baksidan ser du en bild på hur den inre kanalen ser ut.

Fleshlighten är säker i förpackningen, och även om det inte finns någon vaddering så är din sleeve säker i den hårda plastutsidan. Dessutom ser plaströret i mitten av sexleksaken till att kanalen håller sin form.

Förutom Fleshlighten själv får du även med lite annat smått och gott från Fleshlight. Du får med en användarguide och två små provpaket, ett med Fleshlights förnyelsepuder och ett med Fleshlights glidmedel.

Skötsel

Ella Hughes Fleshlight Skötsel

Ella Hughes Candy Fleshlight är helt manuell, så det finns ingen elektronik att tänka på när det gäller skötsel av sexleksaken. Allt du behöver göra är att rengöra den efter varje användning.

Ta isär Fleshlighten genom att ta ut sleeven ur fodralet och rengör sedan bägge separat. Var försiktig med sleeven eftersom Superskin materialet kan förstöras av vanlig tvål. Används helst Fleshwash. Vänd den ut och in medan du rengör den så att inget blir kvar – om den inte är helt ren kommer bakterier växa och leksaken förstöras.

När du gjort rent sleeven kan du torka av den med en luddfri handduk och sedan låta den lufttorka. Till sist ska du pudra den med Fleshlight Renewing Powder eller majsstärkelse – detta hjälper bevara det delikata materialet av sleeven.

Snabbfakta om porrstjärnan – Ella Hughes

Ella Hughes Porrstjärna

När man ser Ellas oskyldiga kropp och utsökta kropp kan man inte annat än att vilja veta mer om stjärnan – och inte minst om man funderar på att köpa Ella Hughes Fleshlight, en Fleshlight som är modellerad efter henne. Här är lite snabbfakta om Ella Hughes:

 • Hon är född i Southampton, Storbritannien
 • Hon är 160 cm lång och väger ungefär 56 kg
 • Innan hon ens började i porrindustrin älskade hon sex – hon brukade gå till S&M-parties!
 • Hon planerade att bli en advokat men ändrade sig efter att ha provat porr för att tjäna pengar medan hon studerade
 • Hennes bröststorlek är 32B
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

 

Sammanfattning

Ella Hughes är ingen vanlig tjej, utan hon är verkligen en sexgudinna. Det är därför inte konstigt att hennes Fleshlights Ella Hughes Candy inte heller är en medelmåttig leksak.

Sleeven är verkligen intelligent designad – den tajta sektionen i starten stärker din erektion och förhöjer hela upplevelsen, och de stimulerande kanalerna efter det skapar en väldig intensitet utan att vara så tajta att din penis känns kvävd.

Jag tycker också Ella Hughes Fleshlight är ett utmärkt val för nybörjare. Efter att ha pumpat in i denna vackra lösvagina kommer du förstå varför dessa leksaker är så älskade!

Beställ Ella Hughes Candy Fleshlight från en återförsäljare nedan för leverans inom 1-3 dagar!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här