Recension – Jessica Drake Heavenly

11

Kom igen, var ärlig. Visst har du också haft spännande erotiska drömmar om Jessica Drake? Frågan är kanske, vem har inte?

Det är inte många av oss som får äran att faktiskt vara med henne på riktigt, men vi kan komma nära genom att använda Jessica Drake Heavenly Fleshlight. En produkt som tillhör Fleshlight Girls serien och är mycket uppskattad av många. Blunda och njut, och det känns som att du är med Jessica Drake. Känslan som uppstår är verklighetstrogen tack vare att denna Jessica Drake Heavenly Fleshlight är stöpt efter porrstjärnans egen vagina, blygdläpparna kommer du garanterat känna igen från en av hennes många sexiga scener.

Info om testet

Alla test börjar med att vi skickat ut produkten till vår testare helt gratis, sedan testas i detta fallet – Jessica Drake Fleshlight Heavenly och sedan skrivs recensionen.

Den är alltså baserad på riktig erfarenhet sammanvägd med externa parter för att inte skapa en partisk recension av Jessica Drake Heavenly Fleshlight.

Jessica Drake Fleshlight Girls

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fördelar

 • Den inre strukturen skapar magi för särskilt ollonet
 • Känns realistisk
 • Tight

Nackdelar

 • För tight för vissa
 • För den som är väldigt känslig kan det kännas för intensivt

Recension

Jessica Drake Fleshlight Girls

Om Jessica Drake Heavenly 

Det var 1999 som Jessica Drake slog igenom som porrstjärna tidigare så arbetade hon som strippa i Texas. Sedan dess har hon verkligen briljerat, placerat sig i både AVN och XRCO “halls of fame”. Jessica Drake toppar mångas favoritscener inom både oralsex och dubbel penetration.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

DesignJessica Drake Fleshlight Girls

En mjuk fleshlight med nätta blygdläppar som lockar dig redan vid första ögonkastet. Den vita plastbehållaren omsluter Jessica Drake Heavenly Fleshlight och gör att du kan förvara den enkelt. Strukturen inuti kommer vi till, men kort sagt så är den magisk. Självklart är väl det för Jessica Drake Heavenly är spännande både utifrån och inifrån.

Tack vare att behållaren är vit och inte har någon utstickande färg som kommer du diskret kunna gömma undan den. Det innebär också att du alltid har ett bra skydd som hjälper till när du ska förvara produkten hemma men som också skyddar bra när du är på resande fot.

Användarvänlighet

Jessica Drake Fleshlight Girls

Det är enkelt att använda Jessica Drake Heavenly även om det inte är lika enkelt att hålla sig från en orgasm.. Den är nästan för svår att använda för uthållighetsträning eftersom den inre strukturen är av spännande variation, isåfall passar det främst den erfarne som vill bli ännu bättre.

Allt du behöver göra är applicera en klick glidmedel både vid öppningen och på din penis, därefter kan du föra in den hur snabbt, långsamt mjukt eller hårt du vill.

Kvalitet

Jessica Drake Fleshlight Girls

Jessica Drake Heavenly Fleshlight är en högkvalitativ produkt som du kan göra lite bäst du vill med. Kvalitén gör att den håller båden för vilda onanidrag som mjuka smekningar.

Detta kanske är underförstått eftersom vilken porrstjärna, minst Jessica Drake, vill ha en dålig fleshlight i sitt namn?

Pris

Jessica Drake Fleshlight Girls

Otroligt nog så är Jessica Drake Heavenly Fleshlight väldigt prisvärd, trots den höga kvalitén så har inte priset stigit i taket. Så är du ute efter en fleshlight som stimulerar dig till max för en rimlig summa pengar så har du hittat rätt. Du får även ett litet kit med tillbehören du behöver, så som glidmedel och förnyelsepulver.

Upplevelse/Användning

Som tidigare nämnt är Jessica Drake Heavenly Fleshlight framtagen i ett varierat strukturerat material. Vid slidmynningen möts du av breda spiraler som omsluter din penis som senare går över till en ribbad yta och avslutas med stimulerande knottror. Det innebär att ditt ollon kommer älska vad som komma skall.

Förpackning

Jessica Drake Fleshlight Girls

Basic men sexig, förpackningen som Jessica Drake Heavenly kommer i är en helt vanlig pappkartong. Det som gör pappkartongen till det lilla extra är att det finns en läcker bild på Jessica Drake. Det gör att suget för att pröva din fleshlight kommer stiga till max när du får hem din fleshlight.

Skötsel

Jessica Drake Fleshlight Girls

Som tidigare nämnt så rekommenderar vi att använda glidmedel vid användning för att undvika friktion. För att din fleshlight ska hålla så länge som möjligt och tåla att du sliter och drar i den så krävs det rätt skötsel. Rätt skötsel innebär att efter användning så sköljer du den i ljummet vatten, rengör den med mild tvål och låter den självtorka. Därefter använder du förnyelsepulver för att materialet ska få tillbaka den sköna realistiska ytan.

Snabbfakta om porrstjärnan – Jessica Drake

Jessica Drake

För att du ska få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse så kommer här lite snabbfakta som Jessica Drake. Då kan du verkligen ta till dig hur hon ser ut när du sluter dina ögon. Kanske tror du på stjärntecken och kan då ta del av hennes personlighet samtidigt?

 • Jessica Drake fyller den 14e Oktober
 • Stjärntecken vågen
 • 1,72 m
 • ca 52 kg
 • Bh storlek – 34 C
 • Twitter och Instagram 

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Jessica Drake Heavenly är en spännande masturbator som ger dig ett nytt äventyr för varje centimeter du penetrerar. Den består av flera olika sektioner där alla har olika strukturer och det avslutas med en skön massageliknande stimulering för ditt ollon.

Jessica Drake Heavenly består av ett par blygdläppar som omsluter din penis och du kommer se hur de glider alldeles perfekt längst med din penis. Precis så där som vi alla tror att Jessica Drakes egna blygdläppar skulle göra.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här