Penisplugg – de bästa i test

748

Penispluggar används flitigt inom världen av BDSM och dras nytta av genom att föras ner i penisens urinrör. På så sätt kan man njuta av härlig smärta samtidigt som ens utlösning hindras för stor förödmjukelse.

Det är vanligt att penispluggar bärs under dominanslekar för att ta de kinky stunderna till en helt ny nivå och det finns en stor mängd olika penispluggar att välja mellan.

Vilken penisplugg kommer då att bli det perfekta valet? För att hjälpa en att ta ett välgrundat beslut har vi nedan listat några av de bästa penispluggarna på marknaden inom olika kategorier. Kika på topplistan, hitta en penisplugg som tilltalar en och besök den länkade webbutiken för att ta reda på mer!

 


 

TESTVINNARE – Master Series Dark Rods Penis Plug Set

master series dark rods penis plug saet

Se priset här

Varför nöja sig med en penisplugg när man kan inhandla ett helt set med tre olika högkvalitativa penispluggar? Sexleksakerna i detta set består av tre penispluggar i behaglig silikon där varje penisplugg har sin egen utformning. På så vis kan man testa sig fram till dess att man har hittat en passande penis plugg för en.

Master Serier Dark Rod Penis Plug Set används flitigt av de inom världen av BDSM, och man kan se varför. Inte nog med att de är högkvalitativt framställda, utan de kommer dessutom till ett mycket rimligt pris.

Penispluggarna är såsom namnet antyder en typ av leksak som man för ner i urinröret på ens penis för att agera som ett sperma stopp för att hindra utlösning. Med tanke på dess mindre storlek blir det hur enkelt som helst att både förvara och transportera utrustningen, så det är fritt fram att ta med paketet på kommande resor och dylikt. Om man har en förkärlek till BDSM är det hög tid att redan idag kika närmare på en penisplugg – eller tre stycken i ett fräckt paket!

Fördelar:

 • Pluggar i ett behagligt silikonmaterial
 • Tre olika varianter att välja mellan
 • Vattentäta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

TILL NYBÖRJAREN – Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penis Plug

master series the hallows cum thru d ring penis plug

Se priset här

Är det hög tid att köpa ens första penis plugg? Då är man i goda händer med Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penis Plug. Denne penisplugg är tillverkad av silikon och blir därför silkeslen att föra ner i urinröret. Just den här leksaken agerar inte som en spermaplugg, utan har istället ett hål som går genom hela pluggen. Detta tillåter en både att få utlösning samt att urinera genom leksaken.

I ena änden av denne penisplugg finns en så kallad D-ring som man kan greppa tag i. Vid kinky BDSM-lekar kan partnern dra i ringen och avlägsna pluggen precis vid klimax för en kittlande smärtsam, stimulerande och tillfredställande känsla.

Längden på hela denne penisplugg ligger på 9 cm med en införbar längd på 5 cm. Samtidigt är bredden strax under 1 cm i diameter. För de som älskar dominanslekar är Master Series The Hallows Cum-Thru D-Ring Penis Plug verkligen att rekommendera – både för proffsen och för nybörjarna.

Fördelar:

 • D-ring för att snabbt kunna dra ut penispluggen
 • Framställd i härlig silikon
 • Ihålig för att kunna få utlösning och urinera genom pluggen

Nackdelar:

 • Kunde varit lite billigare

 

DEN BILLIGA – Penis Plug av Stål med Hål

penis plug i stål med hul

Se priset här

Då var det färdigtalat om len och härlig silikon för ett tag. Här kommer nämligen en mycket hård penisplugg för de som verkligen vill ta dominanslekarna till en helt ny dimension. Penis Plug av Stål med Hål är precis såsom namnet antyder en penisplugg som är framtagen i ett stålmaterial. Den kommer med en längd på 5,3 cm samt en diameter på antingen 8, 9 eller 10 mm – det är upp till en själv vilken variant man vill beställa.

Denne penisplugg förs ner i urinröret och har en ring som sitter kring penisen. Då leksaken är ihålig kan man fortfarande urinera och få utlösning genom pluggen. Med Penis Plug av Stål med Hål kan man sannerligen njuta av riktigt heta dominanslekar tillsammans med partner och bära pluggen för en smärtsamt stimulerande upplevelse och en känsla av förödmjukelse. Med tre olika storlekar som man kan välja mellan blir detta perfekt till både nybörjarna och proffsen som är ute efter en het ny leksak.

Fördelar:

 • Tillverkad av stål för en mer retande upplevelse
 • Ihålig så att vätskor kan ta sig igenom
 • Tre olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

MEST POPULÄRA – Master Series D’Primer Penis Plug

master series d primer penis plug

Se priset här

Då går vi återigen tillbaka till de härligt silkeslena pluggarna i silikon. Master Series D’Primer Penis Plug är en mycket fräck sexleksak att dra nytta av vid dominanslekar och andra BDSM-relaterade sessioner. Med tillverkning i silikon kan man lita på att få en penisplugg som är silkeslen och behaglig att använda. För ner den i urinröret och njut av smärta blandat med retande stimulans och förödmjukelse. Med tanke på hur flexibel denne penisplugg är blir det inga problem att bära den under en längre tid medan den följer kroppens rörelser.

Längs Master Series D’Primer Penis Plug finns ett antal kulor som lägger till en extra dimension till njutningen. Man för långsamt in pluggen i urinröret, en kula efter den andra för att snart uppnå den önskade effekten.

För en ännu mer retande och förödmjukande känsla är pluggen inte ihålig, och det är därför inte möjligt att få utlösning eller att urinera medan man bär pluggen. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur man inte behöver oroa sig för att ens penisplugg ska åka in för långt då det finns en stor ring i ena änden som man använder sig av för att dra ut leksaken igen.

Fördelar:

 • Framställd i lent silikonmaterial
 • Kulor längst staven för en extra kittlande känsla
 • 100 % vattentät

Nackdelar:

 • Kan vara lite intensiv för nybörjare

 

TILL VARDAGEN – Master Series Inertia Flexible Cum Thru Penis Plug

master series inertia flexible cum thru penis plug

Se priset här

Här kommer en lite mer avancerad penisplugg som kan vara ett bra val för den erfarna användaren. Master Series Inertia Flexible Cum Thru Penis Plug är framställd i en blandning av silikon och rostfritt stål med en längd på hela 10,7 cm där 9,5 cm kan föras in. Produkten är vattentät, vilket betyder att man kan bära pluggen medan man står i duschen eller sitter i badet samtidigt som den vattentåliga egenskapen också gör leksaken enkel att rengöra efter användning.

Pluggen kommer utrustad med två penisringar som man kan skifta mellan beroende på vad man föredrar. Med denne penisplugg införd i urinröret kan man njuta av smärtsam stimulans som aldrig förr – ett perfekt tillskott till BDSM och dominanslekar tillsammans med ens partner.

Staven är en av de ihåliga varianterna, och detta säkerställer att man kan få utlösning och urinera medan man bär pluggen. Kika närmare på Master Series Inertia Flexible Cum Thru Penis Plug om man är en erfaren användare av penispluggar och nu vill vända sig till en äkta högkvalitativ leksak som kan åtnjutas under dominanslekarna.

Fördelar:

 • Högkvalitativ penisplugg i både silikon och rostfritt stål
 • Två penisringar ingår
 • Ihålig så att vätskor kan ta sig igenom

Nackdelar:

 • En aning dyr

 

DEN FRÄCKA – Penisplug med Ollonring

glans ring penis pulg

Se priset här

För nybörjaren eller helt enkelt den erfarna användaren som bara är ute efter en lite mindre penisplugg kan man satsa på Penisplug med Ollonring.

Den här sexleksaken är framställd i ett högkvalitativt kirurgiskt rostfritt stål och kommer med en längd på 4,2 cm. Diametern ligger antingen på 28 mm eller 30 mm beroende på vilken variant av leksaken man väljer. För att använda denne penisplugg för man långsamt ner den i urinröret och placerar ringen runt ens penis. Som en extra bonus finns det en liten kula på ena sidan av ringen för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Den här pluggen är vad man kallar för en ”sperm stopper”, och detta betyder att den inte är ihålig. Just därför kan man inte urinera eller få utlösning medan man bär pluggen – någonting som kan kännas förödmjukande och retandes härligt. Använd Penisplug med Ollonring vid BDSM-sessionerna eller för att krydda till onanisessionerna på egen hand.

Fördelar:

 • Framställd i högkvalitativt kirurgiskt rostfritt stål
 • Kommer utrustad med en ollonring
 • Agerar som en effektiv sperm stopper

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite kort för de erfarna

 

DEN LYXIGA – Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg

impound corkscrew kyskhedsbaelte med penis plug

Se priset här

Att bara satsa på en ordinär penisplugg kan komma att bli härligt, men varför inte ta njutningen ett steg längre genom att vända sig till en riktigt lyxig produkt för alla ens BDSM-behov? Här kan Impound Corkscrew Kyskhetsbälte med Penisplugg stå till tjänst. Produkten är ett högkvalitativt kyskhetsbälte i rostfritt stål som tillåter en att föra in ens penis i en bur som hindrar att man får en erektion.

Detta blir ett perfekt val under dominanslekar när man vill ta de kinky stunderna till helt nya nivåer. Det ingår tre olika basringar som man kan använda sig av för att få den perfekta passformen. Buren stängs med ett hänglås, och nyckeln håller den dominanta i medan den undergivna sitter fast i buren.

Kyskhetsbältet är utrustat med en penisplugg som förs in när man tar på sig buren, och den här pluggen kommer att se till så att man inte kan få utlösning medan man bär kyskhetsbältet. Mer kinky än så kan det knappast bli, så satsa på den här härliga sexleksaken redan idag om man vill testa på någonting nytt i sovrummet som man sent kommer att glömma.

Fördelar:

 • Framställd i rostfritt kvalitetsstål
 • Utrustad med tre basringar för att hitta den perfekta passformen
 • Njut av en medföljande penisplugg

Nackdelar:

 • Kan vara svårt att få på sig rätt

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag också testat denna penisplugg, läs min recension här.”

 

TILL DEN ERFARNE – You2Toys Penis Plug Jewellery Pin

You2Toys penis plug

Se priset här

Är det riktig lyx som man är ute efter? Värderar man visuell stimulans till en lika hög grad som fysisk stimulans? Då kommer You2Toys Penis Plug Jewellery Pin inte att svika en. Den här sexleksaken är en penisplugg med ett snyggt rött ädelstensliknande smycke i botten för ett unikt utseende som sannerligen kommer att uppskattas av både honom och henne.

Leksaken är tillverkad i rostfritt stål och kommer med en införbar längd på 5,5 cm tillsammans med en diameter på 0,8 cm där leksaken är som bredast. Skaftet har ett vågigt mönster som kommer att lägga till en extra dimension till njutningen när man för ner penispluggen i urinröret.

Med penispluggen väl införd fungerar den som en sperm stopper som ser till så att man inte kan få utlösning. Kom alltid ihåg att dra nytta av ett glidmedel och att föra in sexleksaken långsamt för att man inte ska skadas.

Fördelar:

 • Har ett snyggt ädelstenssmycke
 • Skaftet kommer med ett härligt vågigt mönster
 • Agerar som en sperm stopper

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

NYHET – Triune Rider Jeweled Penis Plug

Triune Rider Jeweled penis plug

Se priset här

Som en sista penisplugg på listan kommer Triune Rider Jeweled Penis Plug. Den här penispluggen har likt den tidigare nämnda produkten även ett snyggt ädelstenssmycke längst ut på skaftet, men istället för ett rött smycke kommer det här i en stilren vit färg. Penispluggen är tillverkad av rostfritt stål och har ett vågigt mönster som man kommer att känna av när man för ner pluggen i urinröret.

Till skillnad från silikonpluggar är den här penispluggen ganska hård, men med avrundade kanter och mycket glidmedel kommer den ändå utan problem att kunna föras in på ett bekvämt sätt. Gällande måtten är Triune Rider Jeweled Penis Plug 11,5 cm i längd med en införbar längd på 10 cm.

Dra nytta av den här härliga penispluggen under dominanslekar tillsammans med partnern eller vid onanisessionerna för att krydda till det lite extra. Så länge man har en penisplugg vid ens sida är det garanterat en riktigt kinky upplevelse. Beställ en passande penisplugg idag tillsammans med ett glidmedel och börja dra nytta av den fantastiskt kinky sexleksaken redan idag.

Fördelar:

 • Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål
 • Snyggt ädelstenssmycke på änden av skaftet
 • Avrundade kanter för att lättare kunna föras in

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här