Recension – Fleshlight Mia Malkova Lvl Up

13

Mia Malkova är en sexig gamergirl man inte glömmer i första taget. Hennes fängslande skönhet och passion för att uppträda har gett henne tusentals fans – och om du är en av dem är du självklart ivrig att höra mer om Mia Malkovas egna fleshlight. Mia Malkova Lvl Up Fleshlight är en onaniprodukt med en öppning stöpt efter Mias egna vulva så du kan uppleva Mia i verkliga livet.

Jag har testat Mia Malkova Lvl Up Fleshlight och nu är jag här för att berätta allt om min upplevelse!

Info om testet

För att kunna ge ett så bra omdöme som möjligt har jag självklart själv testat Mia Malkova Fleshlight och i denna recension delar jag med mig om min personliga upplevelse. Inte bara det, men vi tar även en titt på skötsel, förpackning och annat som är bra och veta när man funderar på att köpa en Mia Malkova Fleshlight.

Mia Malkova Fleshlight Recension

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Väldigt realistisk och detaljerad replika av Mias vulva.
 • Komplex och spännande inre textur.
 • Hög kvalitet som kommer hålla länge.
 • Justerbart sug.

Nackdelar

 • Den konstanta intensitet kan bli för mycket.
 • Du behöver mycket glidmedel eftersom det lätt försvinner in i skåror.

Recension

Mia Malkova Fleshlight

Om Mia Malkova Lvl Up Fleshlight

Mia Malkova Lvl Up Fleshlight är en av Fleshlight Girls serien; Fleshlights serie av lösvaginor baserade på de hetaste porrstjärnorna i marknaden. Lvl Up är då naturligtvis baserad på Mia Malkova, och gjuten efter hennes egna kropp. Om du någonsin undrar hur det känns att ha sex med sexiga spelnörden Mia är detta din bästa chans att få känna det.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Mia Malkova Fleshlight Recension

Mia Malkova Lvl Up Fleshlight har en utmärkt design, både i känsla och utseende.

Öppningen är såklart väldigt anmärkningsvärd; gjuten efter Mia själv och otrolig detaljrik. Denna Fleshlight ser helt klart mer verklig ut än de flesta andra lösvaginor du kan hitta. Och det är definitivt den enda som är utformad efter miss Malkova!

Insidan på Mia Malkova Fleshlight är inte mindre imponerande. Här finns en avancerad och noga designad textur som stimulerar på ett nytt sätt för varje centimeter. Materialet kallas för Superskin och känns fantastiskt; det är mjukt och lent, elastiskt men ändå fast.

Allt detta sitter i ett klassiskt ficklampformat plastfodral med lock på båda sidorna. Topplocket tar du av när du använder Fleshlighten, och bottenlocket kan man justera för att minska eller öka trycket.

Användarvänlighet

Mia Malkova Fleshlight Review

Mia Malkova Fleshlight är en väldigt enkel Fleshlight att använda – den består som sagt var av ett plastfodral, en inre sleeve och lock på vardera sig.

För att använda den behöver du helt enkelt skruva av topplocket, applicera glidmedel och sedan kan du bara sätta igång. Du kan antingen använda din hand för att flytta leksaken fram och tillbaka eller också kan du fästa den någonstans och “jucka” in i den. För att justera trycket på onaniprodukten kan du skruva på bottenlocket. Du kan välja att ha det helt påskruvat, helt av eller någonstans i mitten.

Det finns ett par accessoarer du kan köpa om du vill göra din Mia Malkova Fleshlight ännu lite skönare. Det finns t.ex. en värmestav, en “Shower Mount”, och olika glidmedel som ett värmande och ett kylande glidmedel.

Mia Malkova Lvl Up Fleshlight fungerar alltså givetvis för nybörjare, men glöm inte att den är väldigt intensiv. Är du känslig kan det hända att en annan sexleksak passar dig bättre.

Kvalitet

Mia Malkova Fleshlight Kvalitet

Lösvaginor från Fleshlight är kända för att vara av hög kvalitet och det är precis vad du bör förvänta dig av Mia Malkova Lvl Up Fleshlight. Från design till material är allt med Mia Malkova Fleshlight utmärkt.

Leksaken är skapad av två material; hårdplast och Superskin. Plasten är stark och tålig och varken böjer eller skadas i första taget. Superskin-materialet är ett speciellt utformat material som är elastiskt men ändå fast; och det klarar verkligen av stryk. Du behöver inte oroa dig för att vara hårdhänt utan kan njuta fullt ut, för denna onaniprodukt är skapad för att hålla.

Detta är ingen leksak du bara använder en eller ett par gånger, utan detta är en verkligt bra och slitstark onaniprodukt som kan användas regelbundet under en längre tidsperiod.

Pris

Pris på Mia Malkova LVL Up Fleshlight

Det finns ingen fråga om att Mia Malkova Fleshlight är värd pengarna för den som letar efter denna typen av leksak – trots allt är den skulpterad efter Mia Malkova, väldigt naturtrogen i utseendet och öppningen och tillverkad av material av högsta kvalitet.

Om väldigt intensiva Fleshlights inte är din grej kanske du inte får ut nog värde för pengarna, men om denna nästan våldsamt njutbara Mia Malkova Fleshlight låter precis som din grej är den helt klart mer än värd priset du betalar.

Det går självklart att hitta billigare sexleksaker än Mia Malkova Lvl Up, men detta brukar betyda att kvalitén är sämre också. Fleshlight är ett utmärkt märke med lite högre priser men högsta kvalitet.

Upplevelse/Användning

Det är ganska svårt att beskriva den första kanalen – allt jag kan säga är att den är väldigt intensiv. Från första början blir du bemött med en tajt kanal som får det att kännas som om Mia själv sitter på dig medan hon ivrigt pumpar och twistar i total lycksalighet.

Och sektionerna som följer är inte annorlunda, utan intensiteten på Mia Malkova Fleshlight sleeven fortsätter över HELA kanalen. Hon släpper inte taget förrän du blir svag i knäna. Min orgasm var explosiv, men hände snabbare än jag var redo för.

Det är rätt svårt för mig att beskriva upplevelsen, men ta en titt på videon för att få en bättre bild av hur texturen är och onaniprodukten känns.

Även om jag älskade upplevelsen är nog detta inte en sleeve jag skulle använda ofta. Den är en speciell godbit, och även om den känns himmelsk tror jag att det skulle kännas lite tröttsamt att använda en sexleksak av den intensiteten för ofta.

Förpackning

Mia Malkova Fleshlight Förpackning

Förpackningen som Mia Malkova Fleshlight kommer i är en glansig kartong som ordentligt visar upp precis vilken läcker upplevelse som gömmer sig i paketet. (Oroa dig inte – denna kartong är packad i en neutral brun papperskartong vid leverans, så köpet är helt diskret.)

På framsidan av paketeringen ser man Mia själv – hon står där i sexiga underkläder och håller i leksaken. Hennes signatur finns i den övre vänsterkanten. Vänder du på kartongen kommer du se en smygtitt på den inre texturen som du snart kommer njuta av.

Kartongen är rätt liten och ganska tunn, men den är stadig nog att komma hem till dig i ett stycke. Eftersom utsidan av Fleshlighten är ett hårt plastfodral är leksaken dessutom redan skyddad, så du slipper oroa dig för att din Mia Malkova Lvl Up Fleshlight ska skadas under leverans.

I förpackningen hittar du även en användarguide och små provpaket med glidmedel och förnyelsepulver.

Skötsel

Mia Malkova Fleshlight

För att du ska kunna njuta av Mia Malkova Lvl Up Fleshlight i många år krävs att du tar bra hand om den. Eftersom den är manuell behöver du inte oroa dig över laddning eller batteriet, men ordentlig rengöring av leksaken är ett viktigt steg du inte kan skippa.

Efter varje användning behöver du grundligt rengöra leksaken. Börja med att separera plastfodralet och sleeven och skölj båda under vatten. Du kan använda en mild tvål men det bästa är att använda Fleshwash, ett rengöringsmedel speciellt utformat för fleshlights, för att undvika att materialet förstörs.

Du kan vända sleeven ut och in för att se till att den verkligen blir helt ren överallt, och glöm inte att skölja den ordentligt. Efter rengöringen kan du skaka av den och torka av den med en ren, luddfri trasa eller handduk bäst du kan men den behöver ändå lämnas för att lufttorka några timmar.

Då och då ska du också pudra sexleksaken för att materialet ska hålla längre. Du kan använda ett dedikerat Fleshlight Renewing Powder, men majsstärkelse fungerar nästan lika bra.

Snabbfakta om porrstjärnan – Mia Malkova

mia malkova porrstjärna

Mia Malkova är en smart, atletisk skönhet som älskar att utforska nya sätt att ha sex. Att hon är så älskad är ingen överraskning med tanke på att hon verkligen älskar sitt jobb och gick in i det hela för att hon inte kan få nog av spännande, sexiga upplevelser. Här är några snabbfakta om Mia.

 • Hon är född i Kalifornien, USA
 • Hon är 170 cm lång och väger ungefär 54 kg
 • Hon slog igenom direkt när hon började med porr och fick kontrakt snabbt
 • På sin fritid älskar hon att spela videospel som World of Warcraft
 • Hennes bröststorlek är 36 C
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Om du är ett fan av Mia Malkova och/eller behöver extra stimulering när du onanerar finns det ingen anledning till att du inte skulle älska Mia Malkova Lvl Up Fleshlight.

Det nödvändiga men mindre härliga men alla intensivt texturerade sleeves är så klart att det tar mer tid att rengöra dem. Detta är dock en nödvändig uppoffring för den fantastiskt intensiva sexleksak man får, och om intensitet är vad du letar efter kommer du helt enkelt tycka att det är värt det.

Och inte bara är den intensiv, utan den är även varierad och gjord av högsta kvalitet. Tar du hand om den kan du njuta av denna tajta, sköna Fleshlight i många år framöver.

Köp Mia Malkova Lvl Up från en pålitlig återförsäljare nedan!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här