Recension – Fleshlight Jenna Haze Obsession

30

Under de mer än 10 åren som Jenna Haze var en porrstjärna var hon med och skapade hundratals sexiga porrfilmer men efter att hon slutade jobba framför kameran i 2012 har fans saknat henne. Nu har du chansen att njuta av Jenna Haze i form av en Fleshlight; Jenna Haze Obsession är en Fleshlight formad efter Jenna Haze själv med en intensiv inre textur som kommer driva dig till vansinne (på bästa möjliga sätt!)

Info om testet

Det skulle inte vara en riktig recension om vi inte grundligt testat Jenna Haze Obsession Fleshlight, gått igenom alla aspekt värda att veta om och tagit massor av bilder, och det är precis vad vi har gjort! Här skriver jag om min personliga upplevelse med Jenna Haze Obsession Fleshlight både när det gäller användning och skötsel och så får du dessutom se en video av den inre strukturen. I slutet får du veta lite om Jenna Haze själv och så avslutar vi med en sammanfattning.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Stöpt efter Jenna Haze själv.
 • Otroligt intensiv textur som är älskad av många.
 • Detaljerat och naturtroget utseende.
 • Utmärkt kvalitet och material som liknar verklig hud.

Nackdelar

 • Ingen variation i mönster.
 • För intensiv för vissa användare.
 • Lite jobbig att rengöra.

Recension

Fleshlight Girls

Om Jenna Haze Obsession Fleshlight

Jenna Haze Obsession Fleshlight är självklart älskad av fans av vackra Jenna Haze, men populariteten av sexleksaken har gått långt utifrån Jenna Hazes egna fanbase. Många äventyrliga män älskar den intensiva texturen som Obsession-sleeven erbjuder, och det realistiska utseendet gör den ännu härligare att använda.

Jenna Haze Obsession är en av flera onaniprodukter i en serie fleshlights som är baserade på och designade tillsammans med några av industrins hetaste porrstjärnor. i slutet av recensionen kommer du hitta länkar till recension av andra Fleshlight Girls om du är nyfiken.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Om du har använt en klassisk Fleshlight förr vet du vilka delar som finns. Fleshlights består av en mjuk insida gjord av ett unikt material som kallas för Superskin. Plastfodralet håller formen på den mjuka sleeven och är gjort av vanlig hård plast. Detta fodral ser ut som en ficklampa, vilket är precis vad namnet Fleshlight kommer ifrån. Fodralet är ungefär samma för alla Fleshlights, så det är i sleeven där du hittar den spännande designen.

Sleeven har både en unik öppning formad efter Jenna Hazes egna vagina och en unik kanal utformad tillsammans med Jenna Haze själv.

Det fiffiga med designen är att du kan ta ut sleeven för att rengöra den, och att det finns lock på båda sidorna av Jenna Haze Fleshlight som kan skruvas på och av. Genom att justera bottenlocket medan du använder Jenna Haze Fleshlight kan du dessutom skapa ett sug som tar intensiteten till nästa nivå.

Användarvänlighet

Användarvänlighet Jenna Haze Fleshlight

Jenna Haze Obsession är enkel att förstå sig på och använda, men kanske ändå inte rekommenderas till dig som köper din första fleshlight just för att den är så väldigt intensiv. Användarvänligheten är dock väldigt hög eftersom detta är en manuell fleshlight utan krångel.

Det enda du egentligen behöver göra är att applicera valfritt vattenbaserat glidmedel och sedan köra igång. Vrid, vänd och experimentera med långa och korta drag tills du hittar ett tempo och en vinkel som känns bra för dig. 

Om du vill förhöja upplevelsen kan du använda dig av bottenlocket för att skapa ett vakuum som gör att Jenna Haze Fleshlighten känns ännu tajtare. Du kan också värma upp sleeven innan användning med en Fleshlight Sleeve Warmer för en ännu realistiskare känsla.

Kvalitet

Jenna Haze Fleshlight Kvalitet

Fleshlight är ett väl ansett märke av onaniprodukter för män just eftersom deras sexleksaker är av sådan hög kvalitet. Jenna Haze Obsession av Fleshlight är givetvis inget undantag utan är av precis lika bra kvalitet som de andra sexleksakerna av Fleshlight.

Superskin materialet är en av hemligheterna till vad som gör att Fleshlights onaniprodukter känns så bra och realistiska. Detta material känns mycket som riktig hud med en fast men ändå mjuk känsla, och när du kombinerar detta material med rikligt med glidmedel får du en leksak som känns helt fantastiskt äkta. En del påstår till och med att det känns bättre än den riktiga grejen!

På grund av den höga kvaliteten är Jenna Haze Obsession Fleshlight en sexleksak du kan fortsätta använda i flera år.

Pris

Jenna Haze Pris

Beroende på hur mycket du förväntar dig spendera på en onaniprodukt kan priset på Jenna Haze Obsession antingen kännas lågt eller högt. Personligen tycker jag att priset är väldigt lågt om man tänker på hur mycket njutning som finns att få ut av sexleksaken av flera års användning.

Självklart finns det billigare alternativ på marknaden, men dessa alternativ känns sällan bra och/eller går ofta sönder fort.

När du köper en Fleshlight betalar du för kvalitet, hållbarhet, design och realism. Om det är viktigt för dig att din onaniprodukt är verkligt välutvecklad och producerad är en Fleshlight, som Jenna Haze Fleshlighten, ditt bästa val.

Upplevelse/Användning

När du skruvar av locket och applicerar glidmedel möts du av en fantastiskt vacker och realistisk slida som du snart glider in i. Blygdläpparna greppar lätt kring dig, men inte för hårt, runt dig medan du träder in.

Direkt när du kommer in i kanalen kommer du känna av intensiteten av texturen, och denna intensiva textur fortsätter utöver hela längden av sleeven. Personligen älskade jag känslan efter att jag hade lagt till lite mer glidmedel. Utan tillräckligt glidmedel kan det nästan bli smärtsamt, så se till att du har en flaska vattenbaserat glidmedel nära dig redo ifall du skulle behöva det. Orgasmen jag fick från Jenna Haze obsession var inte fördröjd och var kort men intensiv. Perfekt för när du vill runka lite snabbt och inte har så mycket tid.

För en del känns det fantastiskt att kanalen är så tajt och intensiv mönstrad medan andra inte älskar känslan. Om du antingen behöver variation eller är lite känslig kommer just Obsession-sleeven inte vara rätt för dig. Om du däremot tycker att en kanal av intensiv stimulering låter härligt kommer du njuta av Jenna Hazes fleshlight lika mycket som jag gjorde!

Förpackning

Jenna Haze Fleshlight Förpackning

Det finns inte så väldigt mycket att säga om förpackningen som Jenna Haze obsession kommer i. Det är helt enkelt en tunn, glansig kartong, och på framsidan ser du Jenna Haze själv som håller i Jenna Haze fleshlighten samt hennes signatur. På baksidan av förpackningen ser du hur insidan av Jenna Haze Obsession Fleshlighten ser ut genom en bild som visar upp Obsession-texturen.

Förutom själva Jenna Haze Obsession Fleshlight får du även med ett provpaket av Fleshlights vattenbaserade glidmedel samt ett provpaket med Renewing Powder.

Man kan spekulera att den enkla förpackningen inte känns så lyxig, men å andra sidan tillåter det Fleshlight att sälja sexleksakerna för ett så bra pris med fokus på den kvalitet som spelar roll.

Eftersom Jenna Haze Fleshlighten ändå har ett hårt plastfodral som skyddar insidan finns det ingen anledning för en vadderad förpackning.

Skötsel

Jenna Haze Lösvagina

Obsession-sleeven är otroligt intensiv med fantastiska mönster, men detta kommer med en bekostnad när det gäller rengöring. Obsession är nog en av de svåraste sleeves när det gäller just rengöring.

Precis som med andra Fleshlights kan du rengöra Jenna Haze Obsession Fleshlight genom att ta ur sleeven ur fodralet och skölja det under kranen med varmt vatten. Vänd den försiktigt ut och in och använd sedan Fleshlight Cleaner eller en mild tvål för att få den riktigt ren. Var inte slarvig utan gnugga ordentligt så att den verkligen blir ordentligt ren.

Förutom att den är lite svårare att rengöra gör texturen även att den tar längre tid att torka. Efter rengöring bör du först skaka av den och använda en ny och luddfri handduk för att torka bort det mesta vattnet och sedan kan du lämna den för att lufttorka tills den känns mer eller mindre torr.

Efter några få användningar ska du också pudra sleeven av Jenna Haze Fleshlight för att den ska hålla sig som ny och inte klibbar ihop sig. Du kan använda Fleshlight Renewing Powder eller majsstärkelse för detta.

Snabbfakta om porrstjärnan – Jenna Haze

Jenna Haze

Jenna Haze var en aktiv porrstjärna från 2001 till 2012, och under dessa 11 år skapade hon fantastiska filmer som har gett henne många utmärkelser och lojala fans. Nuförtiden använder hon sin expertis för att jobba bakom kameran. Här är några fakta om Jenna Haze:

 • Hon är född i Kalifornien, USA
 • Hon är 160 cm lång och väger ungefär 44 kg
 • Hon har en egen hemsida med sexiga bilder och videor
 • Hon filmades bara med tjejer från 2002 till 2005
 • Hennes bröststorlek är 32 B
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Jenna Haze Obsession Fleshlight är en leksak för den som älskar intensiv stimulation utan för mycket variation. Om du letar efter något som du kan skapa en härlig rytm med samtidigt som den stimulerar var del av din penis är Jenna Haze Fleshlight värd att prova. Har du provat på Stoya Destroya och önskat att början var längre är Jenna Haze precis vad du letar efter.

Är du en av de känsligare ägarna av en penis kan en annan Fleshlight vara ett bättre val, men annars är denna Jenna Haze Fleshlight en leksak för den som älskar en leksak som tar tag och inte släpper förrän du nått total tillfredsställelse!

Låter detta som leksaken för dig kan du se pris på Jenna Haze Obsession och köpa Jenna Haze Obsession Fleshlight av en återförsäljare nedan.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här