Ball stretcher – Bästa i test

964

Det kan vara svårt att veta vilken slags ball stretcher du ska köpa oavsett om du ska använda den till BDSM eller inte.

Vi har sammanfattat de olika funktionerna och vad som gör varje specifik produkt speciell för att du ska hitta den som är helt rätt för dig. Vi rekommenderar att du läser om alla produkterna för att vara säker på att du väljer den som ger dig optimal njutning.

Du vill ju hitta den som passar din njutning allra bäst så du får mest ut produkten. Nedan kan du därför hitta ett gäng olika ball stretchers i olika material och med olika kvaliteter.

Vad är en ball stretcher?

Ball stretching kommer från något som kallas CBT som står för cock and ball torture. Det är en del av bondage men du behöver inte vara en BDSM entusiast för att bära dessa.

Du sätter bollarna på dina pungkulor. Med sin vikt drar bollarna dina kulor bort från kroppen. Det gör att området blir mer känsligt vilket leder till att det är lättare att stimulera. När du är på väg mot klimax drar sig dina pungkulor in mot kroppen. Ball stretcher förhindrar detta och vilket leder till en starkare utlösning.

Så det är en produkt för alla som gärna vill uppleva en starkare orgasm du behöver inte ha något intresse för BDSM överhuvudtaget.

Ball stretcher Priskoll
Kiotos Ball Stretcher av Stål Testvinnare Se priset
Sport Fucker TPR Ergo Ball Stretcher Set Nybörjaren Se priset
Perfect Fit Ball Stretcher Den billiga Se priset

 


Testvinnare – Kiotos Ball Stretcher av Stål

Kiotos Ball Stretcher av Stål
Kiotos Ball Stretcher av Stål

Se priset här

 • 3 storlekar
 • Kraftfulla
 • Skiftnyckel medföljer

Kiotos Ball Stretcher kommer i tre storlekar så du kan välja den som är perfekt för dig och ditt behov. Du kan välja mellan en höjd på 30 mm, 40 mm och 66 mm. Där vikten på 30 mm är 347 gram, den på 40 mm väger 444 gram och den största på 60 mm väger 621 gram.

Vilken storlek du än väljer kan du vara säker på att tyngden kommer sträcka dina pungkulor. Tyngden gör så att dina pungkulor inte dras in när du närmar dig utlösning. Dock så kommer kroppen försöka att dra in dem i alla fall men stoppas av tyngden. Det kommer leda till en mycket kraftigare utlösning än du normalt upplever.

Den är en riktig kundfavorit med 5 stjärnor. De som testat den rekommenderar den varmt både till onani och sex med en partner.

Se priset här

 


 

Till nybörjare – Sport Fucker TPR Ergo Ball Stretcher Set

Sport Fucker TPR Ergo Ball Stretcher Set
Sport Fucker TPR Ergo Ball Stretcher Set

Se priset här

 • Ökar känsligheten
 • Mjukt material
 • Två ball stretchers

I detta set ingår två produkter så du kan välja vilken du har lust att använda från dag till dag. Regular är 3 cm på höjden och Large är lite större med sina 3,6 cm. Prova dig fram och se vilken som är allra skönast för dig.

De två bollarna ökar din känslighet genom att effektivt sträcka ut din pung. Då din pung inte har möjlighet för att dra ihop sig som normalt upplever du en starkare orgasm. Detta gör även att din uthållighet ökar och du håller längre än du brukar göra.

Produkterna är gjorda i det mjuka och behagliga TRP vilket gör att de är behagliga att bära också i längre perioder. De gör också att du lätt kan ta på dem.

Att de är så enkla att ta på och att du får två bollar i ett gör detta set perfekt för dig som är ny till ball stretchers.

Se priset här

 


 

Den billiga – Perfect Fit Ball Stretcher

Perfect Fit Ball Stretcher
Perfect Fit Ball Stretcher

Se priset här

 • Flexibel
 • Mjukt material
 • Tajt

Denna produkt är flexibel vilket gör att den passar de flesta. För en härlig mjuk känsla är den tillverkad i ett material som heter SilaSkin. Det gör att den är behaglig att bära.

Ringen är tajt och ger dig en skön retande känsla. Med sin tjocklek på 12 mm och bredd på 5 cm är du garanterad en intensiv känsla. Du rekommenderas att använda den med glidmedel och på grund av materialet är alla slags glidmedel möjliga.

Det mjuka materialet gör att den är perfekt till dig som är ny till sexleksaker.

Se priset här

 


 

Bekvämt bälte – CalExotics Weighted Ball Stretcher

CalExotics Weighted Ball Stretcher
CalExotics Weighted Ball Stretcher

Se priset här

 • Skön silikon
 • Justerbar
 • Kraftfull effekt

Denna Ball Stretcher har vikter som sitter på ett litet bälte. Bältet är justerbart och passar därför nästan alla. Att det är ett bälte gör att det både tynger ned ding pung och sträcker ut den.

Tyngden gör att dina sammandragningar blir långsammare och leder därför till en mer intensiv upplevelse. Du får en orgasm som är starkare än normalt.

Bältet är gjort av härlig och mjuk silikon som gör att du kan bära det länge utan att uppleva obehag. Den väger 57 gram. Det finns 3 olika omkretsar för dig att justera mellan vilket gör att produkten passar nästan alla män.

Se priset här

 


 

Behaglig och stor – Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher XL

Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher XL
Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher XL

Se priset här

 • Extra stor
 • Flexibel
 • Intensiv känsla

Den här ball stretcher är tillverkad av silikon och TPR vilket gör att den är mjuk och behaglig att bära. Materialet gör dessutom att den är flexibel och passar de flesta män.

Den är formad som en påse som du trär runt dina testiklar vilket gör att den stramar åt härligt. Produkten är 3,8 cm.

Se priset här

 


 

Två produkter i en – Sport Fucker Muscle Silikon Penisring

Sport Fucker Muscle Silikon Penisring
Sport Fucker Muscle Silikon Penisring

Se priset här

 • Penisring
 • Hårdare erektion
 • Passar de flesta storlekar

Det här är en både effektiv och komfortabel penisring. Som med de flesta penisringar ska du sätta den runt roten av din penis. Den ger dig en hårdare och längre erektion.

Just den här ringen kan du också använda som ball stretcher genom att istället placera den runt din pung. Det leder till ökad känslighet och en starkare orgasm. Använd den till både onani och sex med din partner.

Ringen är gjord i flexibel silikon det gör att den är töjbar och passar de flesta storlekar. Den är 1,8 cm tjock och 3 cm bred men kan som nämnt töjas.

Se priset här

 

 Mer intensiva och starkare orgasmer är nog något de flesta gärna vill ha. Även om det kanske inte är något du tänkt på att du saknar så är ju starkare klimax alltid lockande. Ett sätt för dig som man att uppleva mer kraftfull och härlig utlösning är genom att använda en ball stretcher. Det är en sexleksak som är perfekt för onani och sex med din partner. Du kommer uppleva ditt livs bästa orgasmer och vem vill inte göra det?

Olika sorters ball stretchers

Som med de flesta produkter kommer även ball stretchers i olika material, färger och former. De vanligaste materialen du hittar dem i är:

 • Silikon – ett material som ofta är mjukt och behagligt mot din kropp. Det gör att du kan ha på produkten i långa perioder och under dina kläder. Det är också ett material som är flexibelt och kan därför töjas till att passa de flesta storlekar.
 • Läder – Liksom silikon är det här materialet bra för nybörjare då det inte väger så mycket och är lent mot huden. Dessa kommer typiskt med en fastspänningsanordning och ska inte sträckas ut över dina kulor. Då läder absorberar svett är det inte lika behagligt att ha på i långa perioder som silikon.
 • Metall – Det här är den mer extrema versionen som du ska vänta lite med om du är ny till ball stretchers. Dessa ska ofta öppnas med en skiftnyckel eller nyckel men det har också kommit några magnetiska alternativ på marknaden. Det här alternativet kan vara extremt intensivt då det ofta handlar om mer vikt. Materialet är inte heller lika behagligt och mjukt som de andra alternativen.

Vissa ball stretchers har också avtagbara vikter så du själv kan styra hur intensiv känslan ska vara. Är du ny till detta rekommenderas en lite lägre vikt till att börja med.

Därför ska du köpa en ball stretcher

Detta kan för många verka som en märklig grej, varför skulle man hänga saker i sina pungkulor? Det är ju ett väldigt känsligt område utan att du ska hålla på att addera saker till det.

Du kanske tycker att det är lite konstigt att du aldrig hört om ball stretching förr. Om det är så fantastiskt varför talar inte folk om det. Anledningen är den samma som för alla sexleksaker, det är fortfarande väldigt tabu belagt. Så det är faktiskt mycket populärare än du vet.

Här kommer en rad anledningar till att du behöver en ball stretcher:

 1. Det är väldigt upphetsande: De är otroligt sköna och upphetsande att bära. Därför väljer många att bära dem hela dagen och inte bara i sexuella situationer. Att stretcha dina kulor är en sensation som inte riktigt kan liknas vid något annat. Det är en unik sensation men den är otrolig njutningsfull. Att bara röra lite lätt över dina kulor när du har den på kan vara enormt upphetsande. Eftersom den stramar runt din pung ger de faktiskt de unika känslorna som du upplever under hög upphetsning och orgasm. Du kan uppleva de kittlande sensationerna i flera timmar. Detta är bara genom att bära den, tänk hur intensivt det blir under sex och onani.
 2. En låt hängande pung erbjuder mer: En av de bästa sakerna med att stretcha din pung är att de skapar två sorters njutning. Den ena som beskrivet ovan. Men den fortsätter också att ge även när produkten tagits av. Eftersom att stretcha dina pungkulor gör att de hänger lägre ned så är det med till att förbättra ditt sexliv. När dina kulor hänger lägre är de lättare att tillfredsställa och leder till ökad njutning för dig.
 3. Längre orgasmer: Eftersom din sperma måste resa längre igenom kroppen leder det givetvis också till härligt långa orgasmer.
 4. Du håller längre: Din ball stretcher och dina låghängande kulor hjälper dig att hålla din erektion i längre tid. Om du har problem med detta är denna produkt en perfekt icke-medicinsk lösning. En av anledningarna till att det förbättrar din uthållighet är att den sätter ett tryck på din pung. Det tränar ditt kön till att reagera på tryck på helt nya sätt. Så du kan vara hård längre och förlänga din orgasm som också blir mer intensiv. Något som både du och din partner kommer uppskatta.
 5. Utseendet: Både män och kvinnor tycker att lågt hängande kulor är mer attraktivt. Att stretcha dina bollar gör dem tydligare, längre och större. Dessa egenskaper ger dig både högre stimulering och en snyggare pung. Vissa väljer faktiskt att stretcha sina kulor endast på grund av utseendet.
 6. Känslan: Om vi ser bort från allt det sexuella så är det faktisk en del som gillar känslan av att bära produkten. Inte på grund av sexuell upphetsning men av välbehag.
 7. BDSM: Om BDSM är din grej så är detta en fantastisk produkt. Här används produkten mer i tortyrsyfte där mannen som bär den är undergiven. Här är det endast er fantasi som sätter gränser och det här är en fantastisk leksak för era fräcka lekar.
 8. Den förbjudna känslan: Att bära produkten under dina kläder en hel dag är inte bara skönt men också lite förbjudet. Det finns kanske inget så upphetsande som att göra något sexuellt upphetsande bland folk i hemlighet.

BDSM och ball stretching

Du har säkert hört om BDSM förut och vet ungefär vad det innebär. Om du har ett intresse för BDSM kan ball stretching vara en bra start. Det är en försiktig ingång till den upphetsande BDSM världen. Du kan givetvis använda en ball stretcher utan att ta det steget vidare.

BDMS står för:

 • Bondage/Discipline
 • Dominance/ Submission
 • Sadism/ Masochism

Dessa är olika delar innanför området. Alla som dyrkar BDSM fokuserar inte på alla delar utan väljer det som passar dem bäst. Ball stretching hamnar under kategorien Dominance/Submission där bäraren av produkten är undergiven den dominanta.

Det är viktigt att nämna att de som praktiserar BDSM gör det för att de njuter av det. Många tänker endast på sadism när de tänker på det men det är bara en del av denna slags sexlekar. Sadism och Masochism är när man tänder på smärta. Medan Dominance och Submission handlar om att en är undergiven den andra och det behöver inte involvera smärta. Det viktigaste i BDSM är tillit och kommunikation.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här