Vi vill alla ha så tillfredsställande orgasmer som möjligt, och detta kan komma att vara närmare än man tror tack vare snygga knipkulor. Från Sinful.se kan man inhandla en lång rad olika knipkulor oberoende av om man är en nybörjare eller veteran, och om man under tidens gång vill kunna byta ut en knipkula mot en annan finns det set att köpa med tre eller fler varianter i ett paket.

Det som knipkulor primärt används till är för att träna upp bäckenbotten, och på grund av dessa kallas redskapet ibland för bäckenbottenkulor framställda för att knipträna med ett resultat av ökad känslighet och orgasmer som man tidigare bara hade kunnat drömma om.

Användning av knipkulor för bäckenbottenträning kan utföras både när man står upp, går eller ligger ner, så man behöver aldrig känna sig begränsad vid användningen! Besök Sinful redan idag för att stöta på en lång rad olika knipkulor som definitivt kommer att imponera på en.

bäckenbottenkulor


Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

Om man vill känna sig riktigt förberedd och veta med sig att man har allt som behövs för knipövningar – vad kan då vara bättre än ett helt kit med all den rätta utrustningen? Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide är ett set som bland annat förser en med de bästa knipövningarna i form av en A-Z guide som innehåller tips, trick och inspiration för ens träning. På så vis lär man sig mer kring hur man ska gå tillväga, varför det kan vara en god idé att investera i knipkulor samt hur man uppnår det bästa möjliga resultatet.

Detta set innehåller naturligtvis mer än enbart en guide, och utöver handboken får man bland annat tre olika knipkulor som varierar i storlek och vikt. Poängen med detta är att kunna starta med en lite mindre knipkula om man är en nybörjare, för att sedan gå vidare till de lite större varianterna när man väl har vant sig.

Återigen tar inte paketet slut här, utan vad man även får är en generös tub med ekologiskt vattenbaserat glidmedel från Sinful. Detta gör det enklare att föra in knipkulorna utan att uppleva smärta av någon form. Sist men inte minst finns det dessutom en flaska med ekologisk sexleksaksrengöring från Sinful. Många klarar sig väl genom att enbart använda tvål och vatten när de rengör sina sexleksaker, men om man vill säkerställa att ens knipkulor blir så rena som det bara går kan användning av denne sexleksaksrengöring bli mycket effektiv.

Fördelar:

 • Allt man behöver i ett smidigt set
 • Enkla att rengöra
 • Tre olika knipkulor för gradvis upptrappning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande


B Yours Bonne Knipkulor – Silver

knipträna

Om det är ett riktigt stiligt par med knipkulor som man är ute efter behöver man inte titta längre än till B Yours Bonne Knipkulor – Silver. Dessa geishakulor är till för att träna bäckenbotten på allra bästa sätt för att uppnå en rad olika resultat.
Man kan exempelvis använda dem som knipkulor mot inkontinens, knipkulor mot urinläckage, knipkulor efter förlossning eller knipkulor efter graviditet, men den allra största anledningen till varför detta redskap har kommit att bli så populärt är för de bättre orgasmerna. Knipkulor kan nämligen träna upp ens bäckenbotten för ökad känslighet, vilket i sin tur leder till ens drömmars orgasmer.

Oavsett om man vill använda B Yours Bonne Knipkulor – Silver för att få uppleva skönare stunder i sovrummet på egen hand vid onani eller tillsammans med en partner vid samlag kommer de att bli ett perfekt val. Något som dock kan vara bra att ha i åtanke är att just B Yours Bonne Knipkulor – Silver har rekommenderats av gynekologer som ett fantastiskt redskap för starkare orgasmer efter graviditet, som om man vill använda knipkulor till detta ändamål kan det vara en god idé att kika närmare på just den här produkten.

Med tanke på att B Yours Bonne Knipkulor – Silver består av två kulor i ett och samma redskap kan de anses vara lite för stora för nybörjare, och om man hellre börjar med en kula finns det högkvalitativa set som erbjuder just detta. Om man dock inte har något problem med att använda två kulor så kommer man att få några av de bästa knipkulorna på marknaden när man köper B Yours Bonne knipkulor – Silver. Med tillverkning av ett hudvänligt material kommer de både att kännas sköna att använda samt lätta att rengöra. Ett handtag längst ner gör dem även alltid mycket säkra att använda.

Fördelar:

 • Perfekt för användning efter graviditet
 • Tränar upp bäckenbotten för bättre orgasmer
 • Framställt av ett hudvänligt material

Nackdelar:

 • Bättre för erfarna användare än nybörjare


Polar Jade Jadeägg Medium

Polar Jade Jadeägg Medium

För bra knipkulor vid perfekt knipkulor träning finns det knappast något bättre val än att vända sig till ett jadeägg. Den här produkten har sitt ursprung i diverse asiatiska kulturer där jade ses som en symbol av kvinnans sexualitet, och tack vare hur hållbar jade är kommer man att få en produkt som inte repar sig eller går sönder särskilt enkelt. Vanlig användning av jadeägg är för så kallad ”Yonimassage”, vilket med andra ord är en massage av den inre vaginan.

Andra användningsområden av knipkulor i form av jadeägg är träning av ens erogena muskler, men det fungerar lika bra som en sexleksak för de som vill krydda till stunderna i sovrummet. Oavsett om man vill använda ägget som en onanileksak på egen hand eller tillsammans med en partner kan man förvänta sig många sköna tillfällen med stimulerande tillfredsställning.

Varför använder man då sig av Polar Jade Jadeägg Medium? Jo, såsom andra knipkulor hjälper till med kommer även ett jadeägg att se till så att man får bättre orgasmer genom att träna upp sina muskler och få en bättre upplevelse vid samlag. Ägget har ett hål som man kan dra ett snöre genom för att kunna dra ut ägget igen efter användning utan risk för att det fastnar.

Knipkulor i form av Polar Jade Jadeägg kan inhandlas i tre olika storlekar. Det rekommenderas att använda ett lite större ägg om man inte har någon tidigare erfarenhet av bäckenbottenträning eller jadeägg, men just medium-storleken kan komma att bli ett perfekt val för de flesta som vill träna upp sin bäckenbotten. För bästa möjliga känsla bör man även titta lite närmare på ett vattenbaserat glidmedel, och tack vare den snygga medföljande påsen blir det inga svårigheter att smidigt och diskret förvara ens knipkulor eller jadeägg.

Fördelar:

 • Hållbar och slitstark produkt
 • Ökad känslighet för bättre orgasmer
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Relativt dyr


Kegel Exercise Set

vaginalkulor

Det allra svåraste när man köper knipkulor är att veta exakt vilken storlek som passar för ens individuella behov. Oavsett om man är en nybörjare eller veteran så kommer det att finnas en specifik variant av knipkulor som passar en likt handen i handsken, men vilken variant detta är kanske inte är det lättaste att avgöra när man beställer knipkulor online.
Lyckligtvis nog finns det därför detta Kegel exercise set att kika lite närmare på. Istället för att enbart få en knipkula får man då tillgång till flera knipkulor i ett kit så att man som nybörjare kan börja med en kula och sen arbeta sig upp, medan man som veteran kan börja med den högsta svårighetsgraden.

Med ett mycket skönt silikonmaterial kommer man att älska Kegel Exercise Set som kan träna ens kropp för att få de bästa möjliga orgasmerna. Att köpa knipkulor tillåter en att utföra bäckenbotten övningar som ökar känsligheten och gör ens orgasmer mer explosiva, men de kan vara särskilt gynnsamma efter graviditeter. Om man vill använda Kegel exercise set som en sexleksak i sovrummet tillsammans med sin partner eller som en onaniprodukt på egen hand är detta även fullt möjligt, och man kommer utan tvekan att älska sina knipkulor i alla lägen.

Välj själv om dessa knipkulor ska användas när man ligger ner, står eller går, men för bästa resultat kan man använda dem vid träningsrörelsen ”kegel”. Detta syftar på att man spänner och slappnar av bäckenbottens muskler för att träna upp sig själv till bättre kontroll och skönare orgasmer.

Fördelar:

 • Flera knipkulor att välja mellan utefter erfarenhet
 • Silikonmaterial som är skonsamt mot huden
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Glidmedel måste köpas separat


Jadeägg Yoni Egg

jadeägg

Det vackert designade Jadeägget har mycket att bjuda på för de som vill krydda till sexlivet i sovrummet. Det här ägget används primärt för att träna upp sina muskler i vaginan och bli mer känslig för sexuell stimulering – vilket i sin tur kan leda till bättre orgasmer. Oavsett om man onanerar själv, använder en sexleksak eller har samlag med sin partner kommer man därför att få ett hav av förträffliga upplevelser så länge man tränar upp sig med ett Jadeägg Yoni Egg.

Använd antingen ägget för massage, onani eller träning. Särskilt efter graviditet eller för att förebygga inkontinens kan knipkulor eller ett Jadeägg Yoni Egg komma väl tillhands i alla lägen. Ett stort plus med att använda detta ägg är även att man själv inte behöver göra någonting om man inte känner för det. Man kan helt enkelt sova med det införda ägget, sitta upp, gå eller träna. Vad man gör med det är upp till en själv, och det finns flera fördelar att hämta oavsett.

Innan användning av ägget bör man fästa en tråd eller snöre i hålen som redan är borrade. För knipkulor eller ägg kommer detta att se till så att man enkelt får ut ägget igen efter användning. Därefter kan man köpa glidmedel separat och applicera detta på ägget så att det blir enklare att föra in. För att på skönast vis putta in ägget utan att det gör ont eller trillar ut igen så bör man ligga ner när man först för in ägget. Sinful har en guide för hur man för in ägget och knipkulor om man skulle vilja lära sig mer!

Fördelar:

 • Tillverkad av ett hållbart material
 • Vattentätt och enkelt att rengöra
 • Perfekt för att träna ens vaginala muskler

Nackdelar:

 • Snöre och glidmedel för ägget måste köpas separat


The perfect balls

THE PERFECT BALLS

För knipkulor av ett skönt silikonmaterial kommer här The perfect balls – verktyget för att uppnå bättre orgasmer och skönare stunder i sovrummet. Tack vare knipkulor kan man träna upp bäckenbotten för att öka sin känslighet och få bättre orgasmer när man senare planerar på att använda en onanileksak eller att njuta av samlag med sin partner. För de som vill träna upp de vaginala musklerna efter exempelvis en förlossning kan knipkulor såsom The perfect balls även komma mycket väl tillhands.

För att det inte ska vara obekvämt att föra in knipkulorna är det en rekommendation att använda sig av ett vattenbaserat glidmedel, och när ens knipkulor väl har förts in är det upp till en själv vad man vill göra med det. Man kan ligga ner, sitta upp, gå runt eller utföra diverse träningsprocesser för att stärka bäckenbotten.

När man väl är färdig med användandet av The perfect balls måste man komma ihåg att rengöra dem ordentligt inför kommande träningspass. Detta kan man göra snabbt och smidigt med hjälp av tvål och vatten, men för de som vill se till så att ens knipkulor verkligen blir hundraprocentigt rena kan man i samma webbutik inhandla ett rengöringsmedel för sexleksaker för att vara på den säkra sidan.Sist men inte minst kan det vara bra att ha i åtanke hur materialet som dessa knip kulor eller vaginalkulor är gjorda av är helt kroppssäkert samt fritt från ftalater.

Fördelar:

 • Behagligt silikonmaterial
 • Enkel att rengöra
 • Handtag för att enkelt föra in och avlägsna knipkulorna

Nackdelar:

 • Glidmedel måste köpas separat


LELO Luna Kegel Pärlsystem

 

LELO Luna Kegel Pärlsystem

Knipkulor såsom LELO Luna Kegel Pärlsystem har mycket att bjuda på förutom sin riktigt snygga design. I detta set kommer två olika knipkulor med två plastpärlor per knipkula. De första två väger 28 gram var medan de andra två väger 37 gram var. Det är dock fullt möjligt att skräddarsy sin upplevelse genom att byta ut pärlorna såsom man själv vill. Knipkulorna är nämligen likt en ram där man kan avlägsna och lägga till knipkulor.

Det som LELO Luna Kegel Pärlsystem används till så väl är att bygga upp ens muskler i vaginan för att bli mer känslig för orgasmer och på så sätt få ett förträffligt sexliv som aldrig förr. Om man dock inte är någon vidare veteran utan aldrig tidigare har använt knipkulor kan man ta beslutet att enbart föra in en pärla. Man kan nämligen fästa ett snöre på varje knipkula för att enkelt kunna föra in och dra ut kulan utan själva ramen.

Oavsett om man tidigare har använt knipkulor eller inte kan det vara en god idé att börja med att föra in dem när man ligger ner. När man väl är van vid användning kan man börja gå runt och knipa musklerna för att träna upp sig själv. För att hela upplevelsen ska bli bekväm är det också rekommenderat att man använder sina knipkulor först när man har inhandlat ett vattenbaserat glidmedel som man applicerar på knipkulorna. Detta kommer att förse en med den bästa möjliga känslan.

Fördelar:

 • Skräddarsy upplevelsen genom att montera bollar som man själv vill
 • Välj eller välj bort ramen för stor variation
 • Mycket som ingår i ett relativt billigt set

Nackdelar:

 • Kan uppfattas som lite för lätta och stora för vissa


You2Toys kärlekskulor

You2Toys Kärlekskulor

Sist på listan får vi definitivt inte glömma bort de högkvalitativa You2Toys kärlekskulorna. Dessa knipkulor är mycket billiga för det som man får och är tillverkade av ABS-plast för njutning samtidigt som produkten är vattentät. För de som vill träna upp bäckenbotten men helst inte vill lägga en stor mängd pengar på ett dyrt set kan detta bli det perfekta valet för nybörjare.

Kulornas vikt ligger på 55 gram, och det är helt upp till en själv om man vill använda dem liggandes eller ge sig ut för att utföra sysslor medan knipkulorna har förts in. Tack vare nylonsnöret som sitter fast i kulorna kommer de även efter användning att vara mycket enkla att avlägsna.

Se till så att ett vattenbaserat glidmedel också används innan man för in sina knipkulor så att det inte ska skava eller kännas obehagligt. Efter användning gäller det sedan bara att tvätta av kärlekskulorna med tvål och vatten eller att välja ett rengöringsmedel som är avsett för just sexleksaker och knipkulor.

Fördelar:

 • Mycket billig variant av knipkulor
 • Hjälper en att träna upp bäckenbotten
 • Nylonsnöre för att enkelt avlägsna knipkulor efter användning

Nackdelar:

 • Vattenbaserat glidmedel måste inhandlas separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här