BDSM utrustning – Bästa i test

7297

BDSM utrustning har blivit alltmer populärt med tiden. BDSM är en form av sex.

BDSM är en serie med sätt att ha sex som är kopplat till det som tidigare kallades sadomasochosism. Det handlar om makt och smärta kopplat till sex.

Det finns en rad med subkulturer kopplade till BDSM. BDSM är en fortkortning av ”Bondage and disciplin”, ”Dominans och underkastelse”, ”Sadism” och ”Masochosism”.

Testet innehåller BDSM utrustning inom följande kategorier:

  • Bondage-rep
  • Sexmaskiner och BDSM-möbler
  • Fetish sexleksaker
  • Ögonbindlar och Fotbojor
  • Gagballs
  • Bröstklämmor

Viktigt att tänka på vid köp av BDSM Utrustning 

Säkerhet och hållbarhet!

Det är viktigt att den BDSM Utrustningen du köper är säker och hållbar för att du ska kunna använda den korrekt utan skaderisk. Därför har vi endast hänvisat till återförsäljare som vi litar på och som säljer BDSM-utrustning i hög kvalité.

Risken är annars att det går sönder, det kan uppstå skav eller till och med andra grövre skador.

Vård av BDSM utrustning

Ni kanske lyxar till det extra mycket när ni väl köper BDSM Utrustning att ni väljer produkter i ett lyxigt material, exempelvis läder. Då är det även extra viktigt att ni tar hand om lädret korrekt, exempelvis smörjer in.


Översikt Priskoll
Obaie Bondageset till Sängen Testvinnare Se priset
Shibari Bondagerep 10 m Nybörjaren Se priset
Obaie Body Restraints Harness Den billiga Se priset

BONDAGE

Bondage är en sexuell teknik som går ut på att ett ”offer” – sexpartnern – binds fast och domineras.

Nedan ska vi gå igenom en del utrustning som är mycket användbar för den som vill ha bondage.

TESTVINNARE – Obaie Bondageset till Sängen

Vår testvinnare i denna avdelning av BDSM utrustning och sex sm är Obaies Bondageset till Sängen. Med detta set kan du enkelt förvandla din säng och ditt sovrum till ett paradis som du kan använda till fantastisk sexuell njutning.

BDSM set är ett mycket bra sätt att komma igång med BDSM för ett par som inte tidigare gett sig in i leken – så att säga.

Det är bara att dra på din partner manschetterna och sedan sätta igång med övningarna.

Remmarna på setet kan justeras precis som du vill och de är mjuka på insidan vilket ökar komforten för den som bär dem.

I setet ingår två par med manschetter, ett par för handlederna och ett par för fotlederna. De är svarta till utförandet.

Se priset här

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Japanese Style Bondage Rep

När vi går vidare med BDSM utrustning och BDSM sex så ska vi titta närmare på Shibari bondagerep.

Detta mjuka rep sitter hårt runt kroppen, men eftersom det är mjukt lämnar det inga märken på kroppen.

Shibari bondagerep fungerar perfekt för den som vill experimentera med dominans och lite kinky bondage. Repet är mycket starkt så det slits inte upp, oavsett hur spännande och aktiv leken blir.

Shibari bondagerep är producerat av bomull till hundra procent, det är hela tio meter långt och har en diameter som är sju centimeter.

Se priset här

 

 

DEN BILLIGA – Obaie Body Restraints Harness

Obaie Body Restraints Harness är en relativt billig BDSM utrustning som fungerar alldeles utmärkt för de flesta typer av SM sex. Obaie Body Restraints Harness ger möjlighet till alla möjliga typer av fixering som du och din partner kan använda när ni leker med varandra.

Obaie Body Restraints Harness är justerbart vilket gör det möjligt för er att prova er fram till precis den ställning som kommer att fungera allra bäst för just er. Till exempel om ni vill fixera händerna på ryggen eller på bröstet.

Ni kan gå ut försiktigt och använda de nedersta ringarna på stroppen innan ni sedan flyttar er uppåt och använder ett stramare grepp när ni ökar intensiteten i er lek. Manschetterna är mycket mjuka på insidan så det kommer inte att göra ont att bära dem.

Obaie Body Restraints Harness har ett harness som mäter 48 centimeter, vilket fungerar på en midja som är upp till lite över hundra centimeter. Halsbandet har en omkrets på ända upp till 46 centimeter och manschetterna i sin tur en om krets på upp till trettio centimeter. Obaie Body Restraints Harness är tillverkad i nylon med flanell och metall. Det har en svart beläggning.

Se priset här

 


 

SEXMASKIN & BDSM MÖBLER

Nu ska vi gå in lite mer på BDSM utrustning som är lite större. Det kommer att handla om maskiner, och möbler, som är till för sex.

Detta är att ta steget lite längre och ge sig ut på riktigt spännande äventyr.

 

TESTVINNARE – Fetish Fantasy Bondage Gunga

För den som vill ha riktig BDSM inspiration är sexgungan som är framtagen av Fetish Fantasy en riktig höjdare. Med sexgungan från Fetish Fantasy kan ni ge er på de allra svåraste ställningarna som finns och ni kan samtidigt utforska både bondage och fixeringslekar. Gungan kommer att ge er helt nya perspektiv på sex.

Fetish Fantasy-gungan har en krok på sig. Detta gör att ni kan hänga upp den i taket. Fetish Fantasy har också en fjäder som gör att gungan svänger med bekväma rörelser. En kedja på en meter följer med i leveransen. Den kedjan kan ni använda om ni har högt i tak i er bostad.

I gungan sitter ett antal nylonfästen som ni kan använda för att ändra ställningarna ni vill ha när ni använder gungan, detta gör att den kommer att passa för exakt de lekar som ni vill ägna er åt. Att strapparna kan justeras gör det mer behagligt att använda gungan.

Fetish Fantasy-gungan klarar av vikter på upp till 180 kg, om ni hänger upp en person som väger mer än hundra kilo bör dock fjädern avlägsnas och gungan hängas direkt på kroken i taket. Fetish Fantasy-gungan kommer komplett med de tillbehör som behövs för att ni ska kunna hänga upp den som det är tänkt. En ögonbindel ingår också.

Fetish Fantasy är avsedd för bruk i trätak och inte för tak som är gjorda i betong. Det är viktigt att ni följer anvisningarna när ni monterar gungan så att olyckor inte inträffar.

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag och min pojkvän har också testat Fetish Fantasy Bondagegunga ihop, det var minst sagt en upplevelse. Läs mer här.”

Läs hela recensionen här

 

 

TILL NYBÖRJAREN – F-Machine Pro 3 Sexmaskin

För den som är nybörjare på att använda BDSM utrustning, särskilt möbler, så är sexmaskinen F-Machine Pro 3 en bra BDSM leksak att prova på.

När du använder sexmaskinen F-Machine Pro 3 behöver du bara lägga dig ned, maskinen kommer att göra det resterande jobbet för dig.

Sexmaskinen F-Machine Pro 3 är utvecklat av en grupp av experter som ville ta fram den mest tystgående men samtidigt kraftfullaste sexmaskinerna som går att hitta på marknaden. I denna maskin kan du själv justera vinklar, hastigheter och djup på de stötar du för. Du kan själv justera från två och en halv till femton centimeter så att du kan njuta av penetrationen på precis det sätt som du, eller din partner, uppskattar allra mest.

Sexmaskinen F-Machine Pro 3 kan hålla en hastighet på upp till 280 varv per minut och den styrs via en fjärrkontroll. En svart silikondildo följer med i leveransen. Dildon mäter tjugo centimeter i längd och nästan fyra centimeter i diameter. En väska för förvaring kommer med när du köper sexmaskinen F-Machine Pro 3.

Läs hela recensionen här

 

DEN BILLIGA – Obaie King Size Sexlakan

En typ av BDSM utrustning, eller BDSM leksaker om du vill, är sexlakan.

Obaie King Size Sexlakan är en produkt som kommer att ge dig precis det som du önskar om du är ute efter att njuta av vild och våt sexlek.

Obaie King Size Sexlakan är ett perfekt skydd för möbler med mera i ditt hem som du vill skydda när du sätter igång med dina vildaste, och våtaste, lekar.

Obaie King Size Sexlakan passar perfekt för de allra flesta sängar, stora som små. Lakanen är också mycket lätta att göra rena.

Lakanen mäter två meter gånger två meter och trettio centimeter. Obaie King Size Sexlakan är producerade av plast.

Se priset här


 

FETISH SEXLEKSAKER

Fetish är en naturlig del av BDSM.

Nedan ska vi presentera lite BDSM utrustning som är perfekt för fetish och annan bondage inspiration.

 

TESTVINNARE – Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand är en mycket läcker vibrator som ger dig det där lilla extra som du söker i tillvaron. Sinful Deluxe Magic Wand är extremt kraftfull, framför allt på grund av att wanden drivs med ström direkt från elnätet.

Detta betyder att den aldrig behöver laddas upp, den går på så länge sladden sitter i väggen.

Sinful Deluxe Magic Wand kommer att stimulera dig på ett sätt som är utöver det vanliga. DU kan lätt öka eller minska vibrationerna genom att snurra det lilla hjulet upp respektive ned på vibratorn.

Sinful Magic Wand är tillverkad av medicinskt silikon och hård plast av högsta kvalitet. Vibratorn kan användas för både kroppsmassage och intimmassage.

När du använder Sinful Magic Wand är det rekommenderat att du gör tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Observera att du inte kan använda Sinful Magic Wand i vatten.

Läs hela recensionen här

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

 

TILL NYBÖRJAREN - You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

Big Mr. Softy är en bra produkt för nybörjare inom segmentet BDSM utrustning.

Big Mr. Softy kommer att erbjuda dig både stimulering och alla möjligheter till kinky sexlekar.

Den svarta dildon, som är stor, är gjord av mjuk gelé och den har inte ett hårt inre.

Big Mr. Softy har ett mycket realistiskt utseende med tydligt markerat ollon och ett ådrigt skaft.

Dildon fungerar lika bra vaginalt som analt.

Big Mr. Softy är nästan trettio centimeter lång och har en diameter på fyra och en halv centimeter.

Se priset här

 

 

DEN BILLIGA - Malesation Metall Penisring

Malesation Metall Penisring är en relativt billig BDSM utrustning.

Med denna penisring kan du ge din partner en både fylligare och längre, mer kinky, upplevelse av sex samtidigt som du gläder honom eller henne med en stimulans på en absolut toppnivå.

Den hårda metall som Malesation Metall Penisring är producerad av är relativt tung vilket gör att den känns fylligare. En penisring ger både längre erektion och bättre stimulering.

Du sätter på Malesation Metall Penisring på penisen när penis är slak och det är bäst att använda glidmedel då.

Malesation Metall Penisring är fri från nickel och kommer i storlekarna 38, 44 respektive 48 millimeter.

Se priset här


 

KYSKHETSBÄLTEN

 

TESTVINNARE - Mancage 01 Justerbart Kyskhetsbälte

När vi går vidare i vår guide om BDSM utrustning ska vi beskriva Kyskhetsbältet Mancage 01. Detta kyskhetsbälte är perfekt för kinky och dominanslekar.

Kyskhetsbältet går att justera och plastburen dras på penis vilket förhindrar stånd. Detta är både smärtsamt och skönt på samma gång.

Kyskhetsbältet Mancage 01 är producerat av mjuk plast vilket gör att bältet känns kyligt mot din hud, samtidigt förhindrar bältet att du kan röra på din penis.

Kyskhetsbältet Mancage 01 har fyra hål som förser din penis med luft och ännu ett hål som gör det möjligt att pinka. Detta gör att ni kan leka under en längre tid.

Det är bara att du ger din partner låset till kyskhetsbältet så får du se vad som händer därefter.

Se priset här

 

DEN BILLIGA - Impound Spiral Kyskhetsbälte med Penis Plug

Impound Spira är en typ av BDSM utrustning för den som verkligen vill prova på kyskhet i sin renaste form, och inte kan få nog av kinky lekar och vill utföra dem med de bästa produkterna.

Impound Spira har tre olika ringar som följer med så du väljer bara den ring som passar dig och sedan för du in penis och låser ringen.

Impound Spira är producerad av nickelfritt stål, känns kylig mot din kropp och är möjlig att bära under lite längre tid.

Detta spiralformade kyskhetsbälte passar bäst för den som har lite erfarenhet av BDSM-lekar, och söker det där lilla extra som man får med kvalitetsprodukter.

Se priset här

 

 

TILL NYBÖRJAREN - Master Series Detained Soft Body Kyskhetsbälte

Detained Soft Body är ett kyskhetsbälte från amerikanska Master Series.

Detained Soft Body är en BDSM utrustning gjord av jellymaterial.

Bältet sätts runt penis på ett sätt som gör att erektion inte är möjlig.

Bältet är lätt att bära under en längre tid och det kan också bäras under kläderna om ni vill leka diskret och busigt i det offentliga rummet.

Detained Soft Body från amerikanska Master Series har en öppning för både testiklar och urinrör.

Bältet är lämpligt för erfarna brukare.

Se priset här


 

ÖGONBINDLAR, MASKER OCH GAGS

 

TESTVINNARE - Obaie Spandexmask med Hål för Munnen

Obaies Spandexmask med Hål för Munnen är en ansiktsmask som gör att du kan leka utan att se något. Masker har länge varit en central del av BDSM utrustning och denna mask håller vad den lovar, och är perfekt för den som vill låta kroppen få känna precis hur det känns att ha sex utan att se något.

Tack vare att Obaies Spandexmask har ett hål för munnen kan ni också leka med oralsex. Masken är också perfekt att kombinera med andra produkter inom BDSM, som till exempel bondageutrustning.

Obaies Spandexmask med Hål för Munnen är tillverkad på ett sätt som gör att den passar nästan alla ansikten och huvudstorlekar.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN - Obaie Nybörjargag

Obaie Nybörjargag är en mycket häftig gagball. Gagen är en del av den BDSM utrustning som tillhör kategorin dominanslekar, alltså lekar då din partner – eller du – underkastar sig sin mästare. Eftersom bollen har lufthål är den säker att använda också för nybörjare.

Obaie Nybörjargag är en gagball som kan anpassas så att den passar de flesta olika ansiktstyper. Det mjuka materialet på insidan av gagballen gör den perfekt att bära under en lite längre tid.

Obaie Nybörjargag kommer i svart färg, den är mycket lätt att använda och för er som njuter av dominanslekar är detta en produkts som ni verkligen ska prova på.

Läs hela recensionen här

 

DEN BILLIGA - Sinful Deluxe Satin Ögonbindel

Sinful Deluxe Satin Ögonbindel sorterar under avdelningen dominanslekar i det större facket BDSM utrustning. Om du använder en ögonbindel så ökar intrycken från dina andra sinnen och det är en mycket mäktig effekt som kan göra under för hur du upplever sex.

I mörker vet du inte var din partner är och det gör att han eller hon kan dominera dig på ett sätt som du aldrig kunnat ana dig till.

Sinful Deluxe Satin Ögonbindel är en mycket stilfull ögonbindel som är hela två meter lång. På grund av att den är så lång som passar den till alla storlekar på huvuden. Självklart kan Sinful Deluxe Satin Ögonbindel också användas till alla möjliga andra lekar som kan stimulera dig och din partner till en otrolig nivå på extas.

Se priset här


 

KLÄMMOR OG PUMPAR

 

TESTVINNARE - Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor är något som kan stimulera dina bröstvårtor på ett alldeles speciellt sätt.

Den typ av BDSM utrustning som bröstklämmor utgör har blivit alltmer populär under de senaste åren, det är helt enkelt mycket skönt att få sina bröstvårtor hårt klämda. Det ger en smärta som kan vara mycket erotisk.

Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor har klämmor som är mycket vackra. De är gjorda av svart stål och har en kedja som pryder dem. Kedjan gör det möjligt att ta ett fast grepp och det ger också en extra stimulans eftersom kedjan drar ned bröstvårtorna när den är kopplad.

Om du låter din partner dra i kedjan så kommer han eller hon att kunna styra din smärta precis som han eller hon vill och det gör att du blir helt maktlös – något som kan kännas mycket erotiskt och mycket stimulerande.

Klämmorna på Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor är nio centimeter, längden på kedjan är trettiofyra centimeter.

Se priset här

 

 

TILL NYBÖRJAREN - Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

Vår fortsatta genomgång av BDSM utrustning för oss till Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulatorn. Med denna leksak kan du stimulera tre erogena zooner samtidigt.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator är mycket mångsidig och har faktiskt fyra motorer som arbetar samtidigt. Den har en tunga, en vibrator och ett vakuum vilka alla tre kan arbeta på dig samtidigt.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator kan arbeta med både din klitoris och dina bröst samtidigt, du kan bli slickad eller penetrerad. Det är helt och hållet upp till dig hur du vill ha det.

Fantasy for Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator är uppladdningsbar och har hela tio olika inställningar som du kan njuta av.

Se priset här

 

 

DEN BILLIGA - Obaie Sugkoppar till Bröstvårtor

Obaie Sugkoppar till Bröstvårtor är en BDSM utrustning ur de lägre prisklasserna.

Sugpropparna kommer att öka känsligheten och också storleken på dina bröstvårtor på ett sätt som ökar hur mycket blod som kommer till vårtorna.

När du kör igång sugpropparna så kommer du att märka det direkt.

De ger en intensiv och skön smärta, när du tar av dem så kommer alla former av smekningar göra att du skakar skönt av upphetsning.

Sugpropparna är gjorda av plast och används med fördel tillsammans med lite glidmedel.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här