Testar sexleksaker gratis?

Genom oss på Lovebuddy kan det bli din verklighet! Fortsätt läs här nedan så ska vi berätta mer.

Som sexleksakstestare får du utforska och vidga dina vyer sexuellt och så småningom, kommer du även att få en ordentlig samling av sexleksaker där hemma. Du får nämligen behålla alla sexleksaker du testar.

Det går alltså ut på att du skriver recensioner på sexleksaker och som betalning får du behålla sexleksakerna du testar. Bättre än såhär blir det inte, i princip gratis sexleksaker.

Om du skulle vara intresserad av det här uppdraget kommer ditt uppdrag att gå under titeln ”Sexleksakstestare”, och du förväntas att kunna arbeta omkring 3-4 timmar varje månad. Som tidigare nämnt blir din ersättning, alltså lön att du får behålla sexleksakerna som du recenserar åt oss.

Om det här uppdraget låter intressant kan du kontakta oss på följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

Ange sexleksakstestare i ämnesraden.

 

Arbetsuppgifter för en sexleksakstestare:

  1. En sexleksak väljs ut i samarbete med oss, och skickas därefter till din adress.
  2. Du provar på sexleksaken.
  3. Du skapar ett intressant och fångande inlägg som består av en recension av sexleksaken. Dessa inlägg ska vanligtvis ligga minimum 1.500 ord per sexleksak.
  4. Du behåller sexleksaken efter att uppdraget är avklarat.

Om det här uppdraget låter intressant, kontakta oss på följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

 

Vem är du?

  • Vi letar efter dig som är nyfiken på att testa och utforska nya sexuella upplevelser i form av sexleksaker
  • Du har möjligheten att vara en anonym testare av sexleksaker, men vi föredrar och uppskattar om du är bekväm nog att sätta ditt eget ansikte bakom recensionerna
  • Du behöver kunna förmedla dina upplevelser, tankar och känslor i skrift. Högst troligt har du ett skrivintresse sedan tidigare

OBS! Vi kräver inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet av sexleksaker, utan bara att du har viljan att testa på dem.

Exempel på inlägg skrivna av testare