Vill du testa på sexleksaker gratis?

Sexleksakstestare, visst låter det som ett som ett drömjobb? Genom oss på Lovebuddy kan det även bli din verklighet! Fortsätt läs här nedan så ska vi berätta mer.

Genom det här spännande jobbet får du utforska och vidga dina vyer sexuellt och du kommer så småningom även att få en ordentlig samling av sexleksaker där hemma. Du får nämligen behålla alla sexleksaker du testar.

Genom att skriva recensioner under ett par timmar varje månad kommer du därför att motta sexleksaker i gengäld som betalning. Bättre än så kan det knappast bli!

Om du skulle vara intresserad av det här uppdraget kommer ditt uppdrag att gå under titeln ”Sexleksakstestare”, och du förväntas att kunna arbeta omkring 3-4 timmar varje månad. Ersättningen som ges för detta jobb är sexleksakerna som skickas till dig. Din lön kommer alltså att fås genom att du får behålla de sexleksaker som du recenserar.

Om det här uppdraget låter intressant, var vänlig och kontakta oss genom följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

 

Arbetsuppgifter för en sexleksakstestare:

  1. En sexleksak väljs ut i samarbete med oss, och skickas därefter till din adress.
  2. Du provar på sexleksaken.
  3. Du skapar ett intressant och fångande inlägg som består av en recension av sexleksaken. Dessa inlägg ska vanligtvis ligga minimum 1.500 ord per sexleksak.
  4. Du behåller sexleksaken efter dess att uppdraget är avklarat.

Om det här uppdraget låter intressant, var vänlig och kontakta oss genom följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

 

Vem är du?

  • Vi letar efter dig som är nyfiken på att testa och utforska nya sexuella upplevelser i form av sexleksaker
  • Du har möjligheten att vara en anonym testare av sexleksaker, men vi föredrar och uppskattar om du är bekväm nog att sätta ditt eget ansikte bakom recensionerna
  • Du behöver kunna förmedla dina upplevelser, tankar och känslor i skrift. Högst troligt har du ett skrivintresse sedan tidigare

OBS! Vi kräver inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet av sexleksaker, utan bara att du har viljan att testa på dem. Om det här uppdraget låter intressant, var vänlig och kontakta oss genom följande mejladress: Kundtjanst@lovebuddy.se

 

Lön och arbetstider

Såsom tidigare nämnt förväntar vi oss att du lägger cirka 3–4 timmar varje månad för att testa och recensera diverse sexleksaker. Detta blir därför ett perfekt uppdrag om du exempelvis är ute efter lite extra arbete bredvid ditt jobb eller dina studier.

Ersättningen som du mottar för det här jobbet är sexleksakerna som du testar på och recenserar. Dessa får du nämligen skickade till dig gratis för att skriva omdömen kring, och du får därefter lov att behålla dem efter dess att inlägget är färdigskrivet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Exempel på inlägg skrivna av testare