Testa sexleksaker gratis?

Att testa på sexleksaker gratis kan låta som en dröm, men vi på Lovebuddy kan göra det till din verklighet.

Som sexleksakstestare på Lovebuddy får du möjlighet att utforska och vidga dina sexuella vyer och så småningom, kommer du få en ordentlig samling av sexleksaker hemma. Du får nämligen behålla alla sexleksaker du testar.

Det går alltså ut på att du skriver en recension om sexleksaken du testar och som betalning får du behålla sexleksaken. Bättre än såhär blir det inte, i utbyte mot 3-4 timmars skrivande, får du gratis sexleksaker.

Arbetsuppgifter för en sexleksakstestare:

0. Du mailar oss med en kort presentation och därefter får du instruktioner för ett enkelt skrivtest. Detta för att få en uppfattning om dina skrivkunskaper. När du är godkänd så gäller följande:

  1. En sexleksak väljs ut i samarbete med oss, och skickas därefter till din adress.
  2. Du provar på sexleksaken.
  3. Du skapar ett intressant och fångande inlägg som består av en recension av sexleksaken samt 5 bilder. Dessa inlägg ska vanligtvis ligga minimum 1.500 ord per sexleksak.
  4. Du behåller sexleksaken efter att uppdraget är avklarat.

Om det här uppdraget låter intressant, kontakta oss på följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

 

Vem är du?

  • Vi letar efter dig som är nyfiken på att testa och utforska nya sexuella upplevelser i form av sexleksaker.
  • Du är okej med att vara offentlig med namn, ålder och bild. Det är OK utan, men vid hög belastning prioriterar vi dig med bild.
  • Du behöver kunna förmedla dina upplevelser, tankar och känslor i skrift. Högst troligt har du ett skrivintresse sedan tidigare.

OBS! Vi kräver inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet av sexleksaker, utan bara att du har viljan att testa på dem.

Exempel på inlägg skrivna av testare

Om du skulle vara intresserad av det här uppdraget kommer ditt uppdrag att gå under titeln ”Sexleksakstestare”, och du förväntas att kunna arbeta omkring 3-4 timmar varje månad. Som tidigare nämnt blir din ersättning, alltså lön att du får behålla sexleksakerna som du recenserar åt oss.

Om det här uppdraget låter intressant kan du kontakta oss på följande mejladress: kundtjanst@lovebuddy.se

Ange sexleksakstestare i ämnesraden.