Testa sexleksaker gratis?

Att testa på sexleksaker gratis kan låta som en dröm, men hos oss på Lovebuddy kan det bli din verklighet.

Som sexleksakstestare på Lovebuddy får du möjlighet att utforska och vidga dina sexuella vyer och så småningom, kommer du få en ordentlig samling av sexleksaker hemma. Du får nämligen behålla alla sexleksaker du testar.

Det går alltså ut på att du skriver en recension om sexleksak som vi skickar till dig, vi kommer överens tillsammans och som betalning får du behålla sexleksaken du testat.

Arbetsuppgifter för en sexleksakstestare:

  1. Fyll i formuläret nedan och därefter kommer du att få skriva en fiktiv recension. Exakt hur den ska skrivas och om vilken produkt kommer att stå i mailet du får efter att ha skickat formuläret.
  2. Du skickar den fiktiva recensionen tillsammans med ett foto på dig själv till kundtjanst@lovebuddy.se
  3. När(om) du har blivit godkänd så väljer vi ut en produkt tillsammans, vi skickar ett eller flera förslag och du får godkänna.
  4. När du fått hem produkten så vill vi att du tar bilder på produkten och därefter så vill vi självklart att du ska pröva, känna och klämma på din hemskickade produkt.
  5. Därefter skriver du en intressant recension som fångar våra läsare som består av minimum 1500 ord.
  6. Du skickar din recension till oss – kundtjanst@lovebuddy.se och du är nu officiellt en av våra sexleksakstestare.
sexleksakstestare

Vem är du?

  • Vi letar efter dig som är nyfiken på att testa och utforska nya sexuella upplevelser i form av sexleksaker.
  • Du är okej med att vara offentlig med namn, ålder och bild.
  • Du behöver kunna förmedla dina upplevelser, tankar och känslor i skrift. Högst troligt har du ett skrivintresse sedan tidigare.

OBS! Vi kräver inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet av sexleksaker, utan bara att du har viljan att testa på dem.

Exempel på inlägg skrivna av testare

Om du skulle vara intresserad av det här uppdraget kommer ditt uppdrag att gå under titeln ”Sexleksakstestare”, och du förväntas att kunna arbeta omkring 3-4 timmar varje månad. Som tidigare nämnt blir din ersättning, alltså lön att du får behålla sexleksakerna som du recenserar åt oss.