Penisvibrator – Bästa i test

3152

Välkommen till ett Bäst i Test av penisvibratorer, här har vi tagit fram några av marknadens absolut bästa vibratorer för penis. Några av testets penisvibratorer har även fått flera utmärkelser av bl.a Aftonbladet.

Så vi lovar att dessa produkter är inte bara något som faller oss i smaken utan även dig. Vi rekommenderar att ni använder rikligt med glidmedel, här har vi skrivit om vilka glidmedel vi rekommenderar.

I testet kan ni hitta penisvibratorer i flera olika former, storlekar och med flera olika funktioner. Vad sägs om en sexleksak med inbyggt dirty talk eller en sexleksak där du kan välja både sug och stötfunktion?

Olika namn på penisvibrator

Vi har i det här testet valt att kalla denna produkt penisvibrator. Men vissa benämner den som penisstimulator, penis vibrator, vibrator penis, kukvibrator, det finns säkert många fler.

Hur väljer man rätt penisvibrator?

Hur ska du tänka vid val av penisvibrator? Vi rekommenderar att du funderar på dessa frågor. Vill du att den ska vara handsfree? Vilken storlek ska den vara, ska du ha med den på resande fot? Hur starka vibrationer vill du ha? Ska den vara vattentät? Hur vill du ladda den, mha. batterier eller USB-sladd.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av penisvibrator här →

 


 

TESTVINNARE – PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Se priset här

En penisvibrator som har flera unika funktioner, den kan prata och du kan fästa den mot väggen och använda den helt handsfree

Fördelar

 • Ljudfunktion
 • Möjlighet att koppla hörlurar för diskret användning
 • Kraftig sugpropp

Nackdelar

 • För trång för dig med penis över medelstorlek

Recension

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker kan vara den penisvibrator som gör att du kommer igång på riktigt och får en utlösning med onani som du inte kommer att glömma i första taget.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är en vibrator för penis som är perfekt för nybörjare. PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker pratar och stönar också tillsammans med dig för att förbättra upplevelsen än mer.

Denna penisvibrator har hela tio olika program för vibration för din upplevelse. Du kan också använda sugproppen när du vill njuta utan att använda händerna.

Denna vibrator har en mycket realistisk slida och insidan är utformad för maximal stimulans – allt för att du ska nå din absoluta klimax.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker kommer också med en penisring i silikon som hjälper dig att få en mycket hårdare erektion. Erektionen varar också mycket längre om du har en penisring.

Hur använder du den?

Börja med att ladda produkten med den tillhörande USB-kabeln. Du styr vibrationerna och ljudet med hjälp av knapparna. Sugproppen kan du fästa mot valfri plan yta. Vill du att din omgivning ska slippa höra de fräcka kommentarerna du får så kan du använda hörlurar.

För bekvämast användning så rekommenderar vi glidmedel, här kan du ta del av marknadens bästa.

Rekommenderad till

Det här är penisvibrator som passar bäst för den med medelstorlek på penis eller mindre. Gillar du dirtytalk så kommer du älska denna penisvibrator.

 

Sammanfattning

Vår testvinnare är en vinnare av flera anledningar, denna penisvibrator har funktioner så som dirty talk, vibrationer och en stark sugpropp.

Läs hela recensionen här

“Emma och hennes pojkvän har också testat produkten, du kan läsa deras recension här.

 


 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Se priset här

Recension

En lättanvänd penisvibrator som du enkelt kan ta med dig när du befinner dig på resande fot

Fördelar

 • 10 olika vibrationsinställningar
 • Lätt att rengöra
 • Skönt material

Nackdelar

 • Vissa upplever att vibrationerna är för svaga

Recension

Med denna kukvibrator kan du uppnå fantastiska resultat när du runkar av dig. Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män.

Denna penisvibrator är mjuk och kommer i ett material som är mycket lätt att böja och anpassa till dina unika behov. Penis vibratorn har hela tio olika inställningar för onani.

Självklart kan du använda Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator för Män även tillsammans med din partner. Det ska inte finnas något som hindrar er gemensamma njutning med kukvibratorn. Det går mycket bra att kombinera kukvibratorn med en fin avsugning.

Denna penisvibrator går också mycket bra att använda i vatten, vilket förstås ökar variationerna på möjliga lekar högst väsentligt.

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator för Män är tillverkad av flexibelt silikon som är mycket mjukt. Penisvibratorn har en längd på 8.5 centimeter och en diameter som är på 3.5 centimeter.

Sidorna är dock töjbara vilket gör att vibratorn passar för en mängd storlekar på penisar. USB-kabel för uppladdning följer med i leveransen.

 

Hur använder du den?

Placera vibraton längs med penisen och styr vibrationerna med knappen. Se till att använda rikligt med glidmedel för skönast upplevelse.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel sexleksak för din penis. Det är en diskret vibrator för din penis och perfekt sexleksak att ha med på resande fot.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eftersom den är så pass enkel att använda.

Det säger andra kunder

Fredrik – ” Helt klart värd sitt pris. Var tvungen att testa kort efter jag fått hem den.
Härliga Vibrationer. 10 olika lägen. Fann snabbt den jag gillade bäst. Stor skillnad mot att dra en vanlig handtralla.

Obs glöm ej glid.”

 

Sammanfattning

En högkvalitativ penisvibrator som är både enkel att använda och enkel att rengöra.

Läs hela recensionen här

Anna testare
“Hej, jag är Lovebuddy´s testare Anna och är 37 år. Jag och min pojkvän har också testat denna spännande masturbator. Läs om vår upplevelse här.”

 

DEN BILLIGA – Fetish Fantasy Head Teazer Penis Vibrator

Se priset här

Det är många som drömmer om att få en orgasm utan beröring och det här är en sexleksak som kan få den drömmen att bli verklighet

Fördelar

 • Avtagbar bulletvibrator
 • Fjärrkontroll
 • 7 Olika vibrationer

Nackdelar

 • Önskbart med en fjärrkontroll utan sladd

Recension

Denna vibrerande penis från Penis Teaser från Trinity Vibes är den ulitmata hjälpredan när du vill höja nivån på din onaniupplevelse ordentligt.

Denna vibratorpenis är mjuk på ytan och sluter sig runt ditt ollon på ett sätt som gör att du inte skadar ollonet. Känslan av onanin är fantastisk när vibrationerna kör igång.

Det är helt och hållet upp till dig hur mjukt eller intensivt som du vill stimulera din penis med den fjärrkontroll som följer med när du köper den. Du kan gå från ingenstans upp till utlösning på bara sekunder.

Så koppla av i stolen eller sängen och njut av en avrunkning på högsta möjliga höjd. Du kan förstås också överlåta all kontroll till din partner.

Penis Teaser från Trinity Vibes är producerad av TPR och har en öppning som kan töjas. Öppningen är 1,8-6 centimeter i diameter. Penis Teaser från Trinity Vibes drivs av två stycken AA batterier som inte ingår.

Hur använder du den?

Låt penisvibratorn omsluta ditt ollon och sen bestäm med hjälp av fjärrkontrollen tempot.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en penisvibrator som fungerar bra handsfree eller som komplement till dina standard onanisessioner.

 

Det säger andra kunder

Stellan – ” Har varit nyfiken på en penisvibrator ett tag, och då en “hands free”. Den här gjorde mig inte missnöjd! Rejäl vibration som känns i hela penis och ända ner i roten!

Men det första jag gjorde var att klippa av toppen på sleeve – dels så att man kan ha vibrationen även nedanför ollonet, dels för att att kunna se !! Kan klart rekommendera denna, oavsett om du vill komma snabbt eller njuta länge.”

 

Sammanfattning

En penisvibrator som fokuserar på ditt ollon, men den sköna känslan sprider sig längst med hela din penis. Det här är en mycket uppskattad vibrator för din penis.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRA – Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve
Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve

Se priset här

En vibrator för din penis som du kan använda både på egenhand vid onani och tillsammans med din partner under samlag

Fördelar

 • Fungerar både vid onani och samlag
 • Enkel att använda
 • Fungerar även som penisring

Nackdelar

 • Slits lätt ut

Recension

Marc Dorcel Deep Vibe är en vibrator till honom som kommer att göra de allra flesta män mycket nöjda. Penisvibratorn har flera användningsområden, det är egentligen bara dina egna mentala begränsningar som utgör hindret.

Marc Dorcel Deep Vibe är en penisvibrator som förs ned över penisen och sätts fast vid roten på penis, vilket hjälper dig till en fastare och mer fyllig erektion.

Ett vattenbaserat glidmedel kan hjälpa dig mycket när du använder Marc Dorcel Deep Vibe eftersom det gör det lättare att trycka på vibratorn på penis samt att använda den för samlag.

När Marc Dorcel Deep Vibe är fastsatt på rätt sätt är det bara att trycka på knappen och sedan kan du låta dig koppla av tillsammans med din partner.

Marc Dorcel Deep Vibes diameter är ungefär 3.5 till sex centimeter. Den använder ett batteri som ingår i leveransen.

Aftonbladet har utsett Marc Dorcel Deep Vibe till en av sina testvinnare med orden: “Den ska sitta på under samlag och är väldigt bra för de män som har svårt att hålla upp eller få stånd. Helt unik i sitt slag”.

Hur använder du den?

Fyll den med glidmedel eller applicera glidmedel direkt på din penis. Placera den ned penisroten och använd den som penisring under samlaget eller för den fram och tillbaka som runkhjälpmedel.

Rekommenderad till

Det här en vibrator som passar alla män, särskilt dig som nybörjare. Den är enkel att använda och passar för flera olika tillfällen.

 

Det säger andra kunder

Joel –  ” Leksaken är väldigt rolig att använda. Tyvärr gick den sönder efter bara ett par tillfällen när materialet tillslut sprack och sprickan öppnade upp sig helt, vilket gjorde den obrukbar.

Vibratorn låter för mycket för du ska kunna använda den diskret i offentliga miljöer. Den låter helt enkelt genom byxorna. Dock fungerar den alldeles utmärkt för privat egentid eller med en partner.

Något bökig att ta på sig vilket bidrar till att den snabbare går sönder då man måste stretcha ut materialet ganska mycket.

Billig leksak som är bra för nya leksaksutforskare.”

 

Sammanfattning

En vibrator som faller de flesta män i smaken. Det är som tidigare nämnt inte bara vi på Lovebuddy som älskar den här penisvibratorn utan även aftonbladets testare kan gå i god för den.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA – Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Se priset här

En mångfaldig prisvinnare och flera utmärkelser, det är vad Fun Factory Cobra II har med sig i sitt bagage

Fördelar

 • Key Lock-funktion
 • Ergonomiskt utformad
 • Fått flera priser för som bästa sexleksak

Nackdelar

 • Priset

Recension

Fun Factory Cobra II är en av de bästa penisvibratorer vi sett på marknaden. Denna vibrator är en uppgradering av den tidigare modellen som hette ”Cobra”.

Fun Factory Cobra II är perfekt för dig som önskar kraftfulla vibrationer och effektiv stimulering i en riktigt snygg förpackning. Utsidan liknar en mycket läcker leksaksbil men innanför det snygga skalet hittar du en penisvibrator av absolut högsta klass. Den kommer att stimulera ditt ollon på ett sätt som du aldrig kunnat ana.

Fun Factory Cobra II är en mycket innovativ leksak för sex. Både funktion och design har utvecklats på ett sätt som gör vibratorn till något alldeles extra. Den tajta känslan när du trycker ned Fun Factory Cobra II över ditt penishuvud är en upplevelse i sig.

Fun Factory Cobra II har en mycket slät känsla. Det medicinska silikonet som penisvibratorn är tillverkad av gör är mycket skönt och kommer bli än skönare om du använder lite glidmedel på toppen.

Eftersom silikonet i Fun Factory Cobra II är så flexibelt så passar denna vibrator för penisar av alla olika storlekar, och vibratorn kommer alltid att sluta tätt runt din penis.

 

Hur använder du den?

Fun Factory Cobra II startas genom att du håller ned FUN-knappen. Efter att du satt igång den kan du växla mellan alla de elva program som penisvibratorn har förprogrammerade. Du byter program genom att trycka på knapparna ”+” och ”-”, detta ger dig full kontroll över din onani.

Fun Factory Cobra II har två motorer med mycket tyst gång, men de är trots detta mycket kraftfulla. Dessa starka motorer sitter bakom den mycket stilrena designen. Man upphör inte at förvånas!

Fun Factory Cobra II är en ergonomiskt utformad penisvibrator vilket gör den mycket lätt att använda, oavsett om du ligger, står eller till och med går. Fun Factory Cobra II är så stark att den heller inte behöver röras fram och tillbaka. Vibratorn gör hela jobbet för dig, om det är det du vill att den ska göra.

Fun Factory Cobra II är etthundra procent vattentät och således perfekt att leka med i badkaret, duschen eller på någon annan plats där vattnet strilar.

En USB-kabel medföljer i leveransen så att du smidigt kan ladda din penisvibrator utan problem.

Det är några saker som du bör komma ihåg när du använder Fun Factory Cobra II. Den har ett lås som gör att den inte startar av sig själv av misstag.

Du låser upp penisvibratorn genom att hålla nere ”Fun” och ”+”-knapparna samtidigt i fem sekunder. Du låser vibratorn genom att trycka ned ”Fun” i fem sekunder.

 

Rekommenderad till

Det här är en produkt som fungerar för alla. Vi rekommenderar det främst till den erfarna dock, men det är enbart på grund av priset. Det är helt klart en prisvärd produkt men vi tycker man ska vara säker på att man gillar vibrationer på sin penis sedan tidigare.

 

Det säger andra kunder

Fun Factory Cobra II har vunnit pris för bästa design och har också utsedd till den sexleksak för män som är mest innovativ. Även i Danmark har Fun Factory Cobra II fått ett pris, ”bästa sexleksaken för män” enligt onlinetidningen Ekstrabladet.

Även Aftonbladet har gett penisvibratorn fyra av fem stjärnor i en av sina produktgenomgångar.

 

Sammanfattning

Det här är en penisvibrator rekommenderar av många. En stark pristagare som levererat många orgasmer, glöm inte att du även får en penisring med på köpet.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGEN – Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Se priset här

Här har vi ännu en prisbelönt penisvibrator och den är faktiskt till för stimulering av både dig med penis och dig med klitoris – samtidigt

Fördelar

 • Dubbel stimulering
 • Stark vibration
 • Fjärrstyrd

Nackdelar

 • Något högljudd

Recension

En av de mest populära penisvibratorer som vi sett är Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator. Det är en fjärrstyrd vibrator som passar perfekt för intressanta lekar i par.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är tjugofem procent starkare än sin föregångare och den har en magnetisk laddare samt har en turbo som garanterat tar er från noll till hundra på bara några sekunder.

Ny teknologi för vibration

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är en penisvibrator som stimulerar mannens penis med mycket effektiv vibration. Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator har en ny teknologi vilken utvecklats i Danmark som hjälp för patienter som vill få utlösning trots att de har skador på ryggen.

Klimax kan nås oavsett om penis står upp eller ligger ned.

Prisbelönt penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är en prisbelönt penisvibrator. 2014 vann den ett pris som ”Couples Toy of the Year”. Föregångaren Pulse ii Solo Penisvibrator har också varit mycket uppskattad.

 

Hur använder du den?

Ni sätter lätt igång genom att välja en ställning som ni gillar, till exempel missionär. När ni ligger i den ställningen så stimulerar Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator penisen och klitoris samtidigt. Det är denna dubbla förmåga som gör denna penisvibrator så populär på marknaden.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator gör det mycket enkelt att med knappar växla mellan de olika programmen som finns förinstallerade i massagestaven som är avsedda för mannen. Vibrationerna för kvinnan styrs med fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar särskilt ett par, särskilt ett heterosexuellt par just för att det går att stimulera penis och klitoris samtidigt. Är du singel kan vi istället rekommendera Pulse ii Solo Penisvibrator eller Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibrator .

 

Det säger andra kunder

Kai – ” Både jag och min partner har kul med den här lilla leksaken. Otroligt stimulerande för mig som man. Med den här på får jag erektion på en gång. Det känns som kåtheten när jag var i tonåren. Djup, ren och helt överväldigande.

Men, en sak som verkligen överraskade mig var att den får mig att komma utan att använda händerna. Detta har aldrig hänt mig förut. Även min kvinna gillar den. Hon kommer jättehårt när hon onanerar med den.

Det som kan vara en smula negativ är att den skakar och låter en hel del. Inget jätteproblem och det glömmer man snart bort. Dessutom är jag rädd för att den är beroendeframkallande.

Vi har nyligen köpt den och provat att använda den mellan oss i olika ställningar men för vår del är det bara bökigt. Istället har vi har den här lilla leksaken som ett förspel ibland och den är värd varenda krona.”

 

Sammanfattning

Den här penisvibratorn är 25% kraftigare än sin föregångare och det är en penisvibrator värd sitt pris. Passa på att ta nästa steg i sexlivet tillsammans med din partner.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTEN – You2Toys French Kiss Masturbator

Se priset här

 • Räfflad insida
 • Fjärrkontroll
 • Går att justera intensiteten, sug och vibration
[/su_column]

Nackdelar

 • Batterier ingår ej
[/su_row]

Recension

You2Toys French Kiss Masturbator är en av de penis vibratorer som kommer att ge dig en av de bästa och mest explosiva onaniupplevelserna som du kan tänka dig.

Denna vibrator sluter tätt runt din penis på ett helt fantastiskt sätt vilket ger dig en stram och mycket stimulerande effekt.

You2Toys French Kiss Masturbator har olika styrka för vibrationerna och du kan själv välja hur hårt den ska suga, det är den som kommer att ge dig de starkaste orgasmerna du någonsin fått. Intensiteten justerar du enkelt med hjälp av fjärrkontrollen.

NMC Tremble Stroker Masturbator är mycket flexibel och passar de allra flesta män. Penisvibratorn drivs med två stycken AA-batterier som inte ingår i leveransen.

 

Hur använder du den?

Placera batterierna i penisvibratorn och justera intensiteten i form av vibration och sugkraft genom fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar alla, eftersom den är något större så kräver den ett bra ställe för förvaring.

 

Sammanfattning

Trots den något otympliga storlek så är det här en lättanvänd och bekväm penisvibrator som passar alla.

Se priset här

 


 

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Se priset här

Med den har mastubatorn så kan du variera dig på flera sätt, du kan bland annat välja om den ska suga eller stöta

Fördelar

 • Går att få både stöt och sugfunktion
 • Går att använda sleeven utan masturbatorn, så två sexleksaker i en
 • Två kraftiga motorer

Nackdelar

 • Passar inte dig med större penisstorlek

Recension

Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme är en vibrator för penis som kommer ge dig allt det du önskar utan att du ens behöver använda dina händer. Det är bara att luta dig tillbaka och koppla av medan Elite Moto-Bator ger dig dina bästa orgasmer någonsin.

Den mun som sitter på Elite Moto-Bator är mycket verklighetstrogen och inuti är den klädd med ett gummi som gör att den känns mycket naturtrogen. Det noppriga sleevet kan också tas ut och användas självständigt.

Elite Moto-Bator drivs med fyra stycken AA-batterier som inte ingår i leveransen.

 

Hur använder du den?

Suga eller stöta – Det är helt upp till dig om du ska använda Elite Moto-Bator till att suga av dig eller till att stöta mot dig som vid samlag. Om du har svårt att bestämma dig kan du välja att ha båda funktionerna på samtidigt med två separata kraftiga motorer.

Penisringar ingår

När du köper Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme ingår det också tre olika penisringar i olika storlekar, du kan använda flera eller bara en precis så som det passar dig. På detta sätt förlänger du både din erektion och din njutning.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar variation och inte tillhör dem med penisstorlek över medel.

 

Det säger andra kunder

Mark – ”Två hastigheter kan kännas udda först men du kan vänja dig vid det. Det är stimulerande och luftsugläget är det bästa. För priset är det en trevlig liten leksak.”

 

Sammanfattning

Här kommer testets enda sexleksak med dubbla motorer, du kan välja om du vill använda båda samtidigt eller var för sig. Med den här produkten kan du välja efter humör, vill du ha en sugande känsla eller stötande känsla? Det är helt upp till dig.

 

Se priset här


 

Fun Factory Manta Penisvibrator

Se priset här

Oavsett om du behöver ett snabbt handjobb eller om du vill sätta fart på samlivet med din partner så är Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory en penisvibrator som kan hjälpa dig att göra det

Fördelar

 • Kraftfulla vibrationer
 • Enkel att använda
 • Uppladdningsbar

Nackdelar

 • Priset

Recension

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är en vibrator för din penis som inte går av i första taget.Manta Penisvibrator har mycket lena och fina silikonsidor som kan beröra din penis som ingen annan produkt i denna genre klarar av.

Det är förstås helt upp till dig var du sätter Manta Penisvibrator i arbete men kom ihåg att den klarar att utföra arbetsuppgifter på en mängd olika platser på kroppen.

Manta Penisvibrator är en uppladdningsbar penisvibrator som passar till de allra flesta män. Det är mycket praktiskt att den är uppladdningsbar för då är risken för avbrott under sex mindre. Vibratorn laddas lätt upp med den medföljande USB-kabeln.

Manta Penisvibrator kommer som sagt från tyska Fun Factory och som vi alla vet är Tyskland landet som slår alla andra länder när det gäller kvalitet så räkna med att Manta Penisvibrator kommer att hålla under lång tid.

Hur använder du den?

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är mycket mångsidig. Den kan till exempel användas för att smeka din pung på ett sätt som verkligen kommer att öka din orgasm.

Du kan också överlåta makten över Manta Penisvibrator till din partner och låta henne eller honom dominera dig. Dessa möjligheter till lek i par eller ensam är något alldeles speciellt som denna vibrator för penis kan erbjuda dig.

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är vattentät vilket gör att du kan använda den precis överallt där det finns vatten, som till exempel badkaret, duschen, insjön eller varför inte havet.

Rekommenderad till

Det här är produkt som passar dig som gillar kraftfulla vibrationer. Den är enkel att använda och lätt att rengöra.

 

Det säger andra kunder

Steffe – ” Jag var spektisk till en början, men OJ så bra! Som jag inledde, jag var skeptisk till en början men jag tänkte “äh varför inte” och tog chansen att testa denna produkt, och vad jag kan säga er är att OJ, vilken vibration och vilken känsla.

Jag trodde det skulle vara knepigt att hålla i den och njuta men det går hur bra som helst (glöm inte glidmedel). Mycket sköna stunder med denna härlighet.
Rekommenderas varmt!”

 

Sammanfattning

Mantas lena silikonsidor kommer att smeka din penis till orgasm. Det här är en sexleksak som både är enkel att använda på sig själv och du kan även låta din partner använda den på dig.

Se priset här


Mr. Membr Thrusting Penisvibrator

Mr. Membr Thrusting Penisvibrator

Se priset här

Mr.Membr Thrusting Penisvibrator är har hela 14 olika vibrationsmönster att välja på ihop med 7 olika inställningar som ska motsvara thrusting – alltså en juckande rörelse.

Fördelar

 • Skön struktur för ollonet
 • Flera inställningar
 • Skönt grepp

Nackdelar

 • Önskemål finns om en djupare version

Recension

Mr.Membr Thrusting Penisvibrator är främst till för att stimulera ditt ollon och ge dig en extra nivå på dina onanisessioner. Den har en inre struktur som stimulerar ollonet extra skönt, glöm inte bort glidmedlet bara.

Thrust-funktionen finns det lite delade åsikter om, vissa anser att funktionen mest liknar en klassisk vibration. Dock är det många som uppskattar just den typen av vibration som går att få med denna produkten.

Dess utformning gör att den ligger skönt i handen och att du får ett stadigt grepp.

 

Rekommenderad till

Passar alla, men ju kortare penis du har desto mer kan den omsluta.

 

Det säger andra kunder

Haze – “Mycket bra produkt som ger orgasm vid varje användning. Jag tar bort en stjärna på grund av “juckandet”, man märker det dock inte så mycket. Men vibrationerna är inte av den här världen. “

 

Sammanfattning

Det är en uppskattad penisvibrator som tagits fram, med Mr.Membr Thrusting Penisvibrator kan du få flera olika typer av vibrationer och styrkan kan du variera med hela sju olika nivåer.

Se priset här


Mr. Membr Blowjob Penisvibrator

Mr. Membr Blowjob Penisvibrator

Se priset här

Mr. Membr Blowjob Penisvibrator är en penisvibrator som använder sig av lufttrycksfunktion, så tekniskt sätt skulle man kunna säga att Mr. Membr Blowjob Penisvibrator är männens alldeles egan Satisfyer.

Fördelar

 • Bra grepp
 • Lufttrycksfunktion
 • Liknar oralsex

Nackdelar

 • Passar inte dig med större penis sett till bredden

Recension

Här har vi en greppvänlig och skön penisvibrator, med greppvänlig menar vi att du får ett skönt grepp om den när du ska använda den utan att få varken kramp i handen eller att den ska åka av.

Mr. Membr Blowjob Penisvibrator är använder en lufttrycksfunktion vilket innebär att det skapar en känsla som liknar oralsex, en kittlande tunga som smeker ditt ollon fram och tillbaka.

Du kan välja mellan 10 olika vibrerande mönster och 6 olika nivåer av lufttrycksfunktionen. Hur skönt?

 

Rekommenderad till

Passar dig som har en genomsnitts-penis eller mindre.

 

Sammanfattning

Gillar du oralsex och har tröttnat på de klassiska penisvibratorerna så ska du definitivt testa denna produkten!

Se priset här


Vad är en penisvibrator?

En penisvibrator är en sexleksak som stimulerar din penis. Det är chansen för dig att uppleva en orgasm utan beröring av någon annan eller dig själv. Låt din penisvibrator göra jobbet. Tänk även på att det kan vara skönt att använda vibrationen på fler erogena zoner, bland annat pungkulor och mellan gården.

Många penisvibratorer går även att använda samtidigt som du har samlag med någon annan. Då kan vibrationen stimulera både dig och din partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här