Vad är det som tänder dig? Kanske en penisvibrator?

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av penisvibrator här →

 


 

TESTVINNAR – PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker
PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Se priset här

Recension

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker kan vara den penis vibrator som gör att du kommer igång på riktigt och får en utlösning med onani som du inte kommer att glömma i första taget.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker är en vibrator för penis som är perfekt för nybörjare. PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker pratar och stönar också tillsammans med dig för att förbättra upplevelsen än mer.

Denna penisvibrator har hela tio olika program för vibration för din upplevelse. Du kan också använda sugproppen när du vill njuta utan att använda händerna.

Denna vibrator har en mycket realistisk slida och insidan är utformad för maximal stimulans – allt för att du ska nå ditt absoluta klimax.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker kommer också med en penisring i silikon som hjälper dig att få en mycket hårdare erektion. Erektionen varar också mycket längre om du har en penisring.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män
Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

Se priset här

Recension

Med denna kuk vibrator kan du uppnå fantastiska resultat när du runkar av dig. Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män.

Denna penisvibrator är mjuk och kommer i ett material som är mycket lätt att böja och anpassa till dina unika behov. Penis vibratorn har hela tio olika inställningar för onani.

Självklart kan du använda Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator för Män även tillsammans med din partner. Det ska inte finnas något som hindrar er gemensamma njutning med kukvibratorn. Det går mycket bra att kombinera kukvibratorn med en fin avsugning.

Denna penisvibrator går också mycket bra att använda i vatten, vilket förstås ökar variationerna på möjliga lekar högst väsentligt.

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator för Män är tillverkad av flexibelt silikon som är mycket mjukt. Penisvibratorn har en längd på 8.5 centimeter och en diameter som är på 3.5 centimeter. Sidorna är dock töjbara vilket gör att vibratorn passar för en mängd storlekar på penisar. USB-kabel för uppladdning följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGA – Trinity Vibes Multi Speed Vibrerande Penis Teaser

Trinity Vibes Multi Speed Vibrerande Penis Teaser
Trinity Vibes Multi Speed Vibrerande Penis Teaser

Se priset här

Recension

Denna vibrerande penis från Penis Teaser från Trinity Vibes är den ulitmata hjälpredan när du vill höja nivån på din onaniupplevelse ordentligt.

Denna vibratorpenis är mjuk på ytan och sluter sig runt ditt ollon på ett sätt som gör att du inte skadar ollonet. Känslan av onanin är fantastisk när vibrationerna kör igång.

Det är helt och hållet upp till dig hur mjukt eller intensivt som du vill stimulera din penis med den fjärrkontroll som följer med när du köper den. Du kan gå från ingenstans upp till utlösning på bara sekunder.

Så koppla av i stolen eller sängen och njut av en avrunkning på högsta möjliga höjd. Du kan förstås också överlåta all kontroll till din partner.

Penis Teaser från Trinity Vibes är producerad av TPR och har en öppning som kan töjas. Öppningen är 2.5 centimeter i diameter. Penis Teaser från Trinity Vibes drivs av två stycken AA batterier som inte ingår.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRA – Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve
Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve

Se priset här

Recension

Marc Dorcel Deep Vibe är en vibrator till honom som kommer att göra de allra flesta män mycket nöjda. Vibratorn till honom kan användas både vid onani och vid samlag. Det är egentligen bara dina egna mentala begränsningar som utgör hindret.

Marc Dorcel Deep Vibe är en penisvibrator som förs ned över penisen och sätts fast vid roten på penis, vilket hjälper dig till en fastare och mer fyllig erektion. Ett vattenbaserat glidmedel kan hjälpa dig mycket när du använder Marc Dorcel Deep Vibe eftersom det gör det lättare att trycka på vibratorn på penis samt att använda den för samlag.

När Marc Dorcel Deep Vibe är fastsatt på rätt sätt är det bara att trycka på knappen och och sedan kan du låta dig koppla av tillsammans med din partner.

Marc Dorcel Deep Vibes diameter är ungefär 3.5 till sex centimeter. Den använder ett batteri som ingår i leveransen.

Aftonbladet har utsett Marc Dorcel Deep Vibe till en av sina testvinnare med orden: “Den ska sitta på under samlag och är väldigt bra för de män som har svårt att hålla upp eller få stånd. Helt unik i sitt slag” 5 +++++

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA – Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Fun Factory Cobra II Penisvibrator
Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Se priset här

Recension

Fun Factory Cobra II är en av de bästa penisvibratorer vi sett på marknaden. Denna vibrator är en uppgradering av den tidigare modellen som hette ”Cobra”.

Fun Factory Cobra II är perfekt för dig som önskar kraftfulla vibrationer och effektiv stimulering i en riktigt snygg förpackning. Utsidan liknar en mycket läcker leksaksbil men innanför det snygga skalet hittar du en penisvibrator av absolut högsta klass. Den kommer att stimulera ditt ollon på ett sätt som du aldrig kunnat ana.

Innovativ sexleksak

Fun Factory Cobra II är en mycket innovativ leksak för sex. Både funktion och design har utvecklats på ett sätt som gör vibratorn till något alldeles extra. Den tajta känslan när du trycker ned Fun Factory Cobra II över ditt penishuvud är en upplevelse i sig.

Fun Factory Cobra II har en mycket slät känsla. Det medicinska silikonet som penisvibratorn är tillverkad av gör är mycket skönt och kommer bli än skönare om du använder lite glidmedel på toppen.

Eftersom silikonet i Fun Factory Cobra II är så flexibelt så passar denna vibrator för penisar av alla olika storlekar, och vibratorn kommer alltid att sluta tätt runt din penis.

Skötsel av Fun Factory Cobra II

Fun Factory Cobra II startas genom att du håller ned FUN-knappen. Efter att du satt igång den kan du växla mellan alla de elva program som penisvibratorn har förprogrammerade. Du byter program genom att trycka på knapparna ”+” och ”-”, detta ger dig full kontroll över din onani.

Fun Factory Cobra II har två motorer med mycket tyst gång, men de är trots detta mycket kraftfulla. Dessa starka motorer sitter bakom den mycket stilrena designen. Man upphör inte at förvånas!

Fun Factory Cobra II är en ergonomiskt utformad penisvibrator vilket gör den mycket lätt att använda, oavsett om du ligger, står eller till och med går. Fun Factory Cobra II är så stark att den heller inte behöver röras fram och tillbaka. Vibratorn gör hela jobbet för dig, om det är det du vill att den ska göra.

Internationellt priser för bästa design med mera

Fun Factory Cobra II har vunnit pris för bästa design och har också utsätts till den sexleksak för män som är mest innovativ. Även i Danmark har Fun Factory Cobra II fått ett pris, ”bästa sexleksaken för män” enligt onlinetidningen Ekstrabladet. Även Aftonbladet har gett penisvibratorn fyra av fem stjärnor i en av sina produktgenomgångar.

Vattentät penisvibrator som är uppladdningsbar

Fun Factory Cobra II är etthundra procent vattentät och således perfekt att leka med i badkaret, duschen eller på någon annan plats där vattnet strilar.

En USB-kabel medfölhjer i leveransen så att du smidigt kan ladda din penisvibrator utan problem.

Det är några saker som du bör komma ihåg när du använder Fun Factory Cobra II. Den har ett lås som gör att den inte startar av sig själv av misstag. Du låser upp penisvibratorn genom att hålla nere ”Fun” och ”+”-knapparna samtidigt i fem sekunder. Du startar vibratorn genom att trycka på ”Fun” och sedan välja program med plus respektive minusknapparna. Du låser vibratorn genom att trycka ned ”Fun” i fem sekunder.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGEN – Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator
Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

Se priset här

Recension

En av de mest populära penisvibratorer som vi sett är Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator. Det är en fjärrstyrd vibrator som passar perfekt för intressanta lekar i par.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är tjugofem procent starkare än sin föregångare och den har en magnetisk laddare samt har en turbo som garanterat tar er från noll till hundra på bara några sekunder.

Ni sätter lätt igång genom att välja en ställning som ni gillar, till exempel missionär. När ni ligger i den ställningen så stimulerar Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator penisen och klitoris samtidigt. Det är denna dubbla förmåga som gör denna penisvibrator så populär på marknaden.

Ny teknologi för vibration

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är en penisvibrator som stimulerar mannens penis med mycket effektiv vibration. Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator har en ny teknologi vilken utvecklats i Danmark som hjälp för patienter som vill få utlösning trots att de har skador på ryggen.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator gör det mycket enkelt att med knappar växla mellan de olika programmen som finns förinstallerade i massagestaven som är avsedda för mannen. Vibrationerna för kvinnan styrs med fjärkontrollen.

Klimax kan nås oavsett om penis står upp eller ligger ned.

Prisbelönt penisvibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator är en prisbelönt penisvibrator. 2014 vann den ett pris som ”Couples Toy of the Year”.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTEN – NMC Tremble Stroker Masturbator

NMC Tremble Stroker Masturbator
NMC Tremble Stroker Masturbator

Se priset här

Recension

NMC Tremble Stroker Masturbator är en av de penis vibratorer som kommer att ge dig en av de bästa och mest explosiva onaniupplevelserna som du kan tänka dig.

Denna vibrator sluter tätt runt din penis på ett helt fantastiskt sätt vilket ger dig en stram och mycket stimulerande effekt.

NMC Tremble Stroker Masturbator har tio olika mönster för vibration som kommer att ge dig de starkaste orgasmerna du någonsin fått. Intensiteten justerar du enkelt genom att klämma åt silikonet.

NMC Tremble Stroker Masturbator är mycket flexibel och passar de allra flesta män. Penisvibratorn drivs med två stycken AAA-batterier som inte ingår i leveransen.

Se priset här

 


 

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

PDX Elite Moto-Bator Masturbator
PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Se priset här

Recension

Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme är en vibrator för penis som kommer ge dig allt det du önskar utan att du ens behöver använda dina händer. Det är bara att luta dig tillbaka och koppla av medan Elite Moto-Bator ger dig dina bästa orgasmer någonsin.

Den mun som sitter på Elite Moto-Bator är mycket verklighetstrogen och inuti är den klädd med ett gummi som gör att den känns mycket naturtrogen. Det noppriga sleevet kan också tas ut och användas självständigt.

Suga eller stöta

Det är helt upp till dig om du ska använda Elite Moto-Bator till att suga av dig eller till att stöta mot dig som vid samlag. Om du har svårt att bestämma dig kan du välja att ha båda funktionerna på samtidigt med två separata kraftiga motorer.

Penisringar ingår

När du köper Elite Moto-Bator från Pipedream Extreme ingår det också tre olika penisringar i olika storlekar, du kan använda flera eller bara en precis så som det passar dig. På detta sätt förlänger du både din erektion och din njutning.

Elite Moto-Bator drivs med fyra stycken AA-batterier som inte ingår i leveransen.

 

Se priset här


 

Fun Factory Manta Penisvibrator

Fun Factory Manta Penisvibrator
Fun Factory Manta Penisvibrator

Se priset här

Recension

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är en vibrator för din penis som inte går av i första taget. Oavsett om du behöver ett snabbt hand job eller om du vill sätta fart på samlivet med din partner så är Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory en penisvibrator som kan hjälpa dig att göra det.

Manta Penisvibrator har mycket lena och fina silikonsidor som kan beröra din penis som ingen annan produkt i denna genre klarar av. Det är förstås helt upp till dig var du sätter Manta Penisvibrator i arbete men kom ihåg att den klarar att utföra arbetsuppgifter på en mängd olika platser på kroppen.

Stimulera pungen

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är mycket mångsidig. Den kan till edxempel användas för att smeka din pung på ett sätt som verkligen kommer att öka din orgasm.

Du kan också överlåta makten över Manta Penisvibrator till din partner och låta henne eller honom dominera dig. Dessa möjligheter till lek i par eller ensam är något alldeles speciellt som denna vibrator för penis kan erbjuda dig.

Manta Penisvibrator från tyska Fun Factory är vattentät vilket gör att du kan använda den precis överallt där det finns vatten, som till exempel badkaret, duschen, insjön eller varför inte havet.

Manta Penisvibrator är en uppladdningsbar penisvibrator som passar till de allra flesta män. Det är mycket praktiskt att den är uppladdningsbar för då är risken för avbrott under sex mindre. Vibratorn laddas lätt upp med den medföljande USB-kabeln.

Manta Penisvibrator kommer som sagt från tyska Fun Factory och som vi alla vet är Tyskland landet som slår alla andra länder när det gäller kvalitet så räkna med att Manta Penisvibrator kommer att hålla under lång tid.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här