Klitoris stimulator – bäst i test

1066

Det finns få saker som känns så skönt som lite härlig klitorisstimulering, ja, det skulle väl vara klitorisorgasmerna som följer efter.

En klitorisstimulator är gjord för att ge din klitoris precis den njutningen den vill ha och förtjänar.

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande så är en klitoris stimulator den perfekta produkten.

Är du singel får du otroliga orgasmer helt utan partner och precis när du vill. Om du är i en relation är en klitoris stimulator perfekt till både förspel och stimulering under själva akten.

Hitta den produkten som passar din njutning bäst nedan.

Testvinnaren – Womanizer Premium Klitorisstimulator

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Se priset här

 • Innovativ
 • Lufttrycksstimulering
 • Kundfavorit

Det är den klitorisstimulator som alla talar om. Du kanske känner igen den från tv eller kanske är det en av dina väninnor som talat om hur otroligt det är att bli stimulerad av dess tryckvågor. Med sitt 5 plus betyg är detta orgasmmaskinen du har letat efter.

Den använder lufttrycksteknologi vilket innebär att det är tryckvågor som stimulerar dig. Detta är den form för stimulering som sägs vara säkrast om du som kvinna vill ha en orgasm.

Produkten är väldigt tyst och det är något som de flesta uppskattar då ljud kan upplevas som störande i din härliga onani. Du kan välja mellan 12 olika intensitetsnivåer för stimulering vilket betyder att du nästan helt säkert kommer hitta en som är perfekt för just dig.

Det är också en väldigt attraktiv produkt där både färg och form osar sex.

Fördelar:

 • Detta är ett av dom mest orgasm säkra alternativen på marknaden och den passar både erfarna och nybörjare.

Nackdelar:

 • Det är lite av en lyxig produkt och den är rätt dyr vilket gör att inte alla har råd att köpa den.

Läs hela recensionen här


Till nybörjaren – Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulator

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulator

Se priset här

 • På resan
 • Diskret
 • Uppladdningsbar

Detta är en mindre utgåva av den härliga Womanizer. Just den här modellen är perfekt att ha med på resan. För givetvis ska du ha din orgasmmaskin med dig på semestern. Det är ju faktiskt där du ska njuta som mest.

Starlet stimulerar dig helt utan beröring genom luft-och tryckvågor och ger dig även en sugande känsla på samma gång. Den är dessutom väldigt tystlåten vilket gör att dom du bor med inte kan höra vad du håller på med. Förutom när du låter av njutning.

Den är uppladdningsbar vilket gör att den alltid kan vara redo för en ny omgång.

Fördelar:

 • Smidig och diskret storlek.

Nackdelar:

 • Produkten kan kännas lite liten och kan kanske därför inte stimulerar hela din klitoris. Den är cirka 11 cm.

Läs hela recensionen här


Den billiga – Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2 next generation klitoris stimulator

Se priset här

 • Prisvärd
 • Tryckvågsstimulering
 • Skönt material

Med klitorisstimulatorn Satisfyer får 99% orgasm. De härliga tryckvågorna som stimulerar dig känns som en massage utan beröring. Du kan välja mellan 11 pulseringsmöjligheter och kommer därför garanterat hitta det riktiga orgasmläget för dig.

Den är lätt att styra med plus och minus knappen på sidan. Dessa gör det även lätt att byta läge när du är igång. Ett tips är att byta till ett mer intensivt läge när din orgasm närmar sig för att explodera in i orgasmhimlen.

Med Satisfyer får 99% orgasm vilket är en helt otrolig statistisk. Kunderna är väldigt nöjda med produkten som dessutom är väldigt billig jämfört med konkurrenterna.

Fördelar:

 • Produkten är väldigt prisvärd och möjligheten för orgasm är jättestor.

Nackdelar:

 • Några kunder anser att den kan vara lite för intensiv. Om du är till något lite mildare är detta alltså inte produkten för dig.

Mest populära – Womanizer Duo

Se priset här

 • G-punktsstimulering
 • Klitorisstimulering
 • 12 tryckvågsmöjligheter

En klitoris stimulator som erbjuder dig 30 dagars orgasmgaranti. Har du inte fått orgasm inom 30 dagar så får du dina pengar tillbaka. Så säkra är tillverkarna på att den fungerar. Faktisk så får 73% flera orgasmer i rad, även kallat multipla orgasmer.

Det som är speciellt med den här produkten är att den inte bara stimulerar din klitoris men även din mytiska g-punkt. Din klitoris stimuleras av de härliga tryckvågorna medan din g-punkt får ta del av djupa och härliga vibrationer.

Den yttre stimuleringen med lufttryck har 12 nivåer för dig att byta emellan. G-punktsvibratorn har 10 vibrationsmöjligheter och 12 intensitetsnivåer.

Denna moderna produkt har också ett riktigt praktiskt stand-by läge. Det gör att den pausar när du inte håller den mot din hud. Detta läge är väldigt praktiskt om du skulle bli avbruten oväntat och snabbt måste samla dig. Om du blir förhindrad i att återuppta din onani så stänger produkten av sig själv efter några minuter.

Du slipper krångla med batterier då produkten är uppladdningsbar. Vill du ha ett extra vått och hett äventyr så kan du ta med produkten i badet eller duschen då den är vattentät.

Fördelar:

 • Produkten har orgasmgaranti vilket betyder att du alltid gör ett bra köp då du kan lämna tillbaka den om du inte är nöjd.

Nackdelar:

 • Produkten är rätt dyr.

Läs hela recensionen här


Till vardagen – Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Se priset här

 • Kraftfull vibrator
 • Flexibel
 • 10 vibrationsmönster

Låt inte storleken lura dig denna klitorisstimulator kommer med riktigt, riktigt kraftfulla vibrationer. Den stimulerar dig med sitt flexibla huvud som också gör att du kan få väldigt precis målinriktad stimulering.

Magic Wands är kända för väldigt kraftfulla vibrationer. Det är en produkt som funnits på marknaden länge och från början tillverkades som en massagestav. Du kan även nu använda de starka vibrationerna mot dina ömma muskler. Produktens stora genombrott kom i början av 2000-talet när den gjorde ett framträdande i den populära tv-serien Sex and The City.

Produkten är perfekt till förspel då ni kan börja med lite härlig erotisk massage och avsluta med intensiv klitorisstimulering. Den lilla magiska produkten har 10 vibrationsmöjligheter att välja mellan och leka med.

Materialet är härligt silikon som är lent och skönt mot din kropp. Den är dessutom vattentät så du kan göra din rengöring ännu skönare och roligare.

Fördelar:

 • Otroligt djupa vibrationer i diskret storlek.

Nackdelar:

 • Vibrationer från Magic Wands kan någon gång kännas lite för starka för nybörjare.

Luxury – Magic Motion – Candy Smart Wearable Vibe

MAGIC MOTION - CANDY SMART WEARABLE VIBE

Se priset här

 • Appstyrd
 • Musikstyrda vibrationer
 • Starka vibrationer

Detta är definitivt den smidigaste klitoris stimulatorn vi har sett hittills. Magic Motion är verkligen en tillverkare som lever i framtiden. Vibrationerna kan nämligen styras av ljud. Du kan få vibrationer som matchar din favoritlåt eller varför inte från lite dirty talk från din partner?

Har ni funderat på lite sexigt public play kan du även diskret ha den på utanför hemmet och låta din partner skicka kittlande vibrationer med appen.

Det finns även standardvibrationer så ni behöver inte göra egna med röst eller musik.

Fördelar:

 • Ni kan göra vibrationer av vad som helst vilket gör det vibrerande urvalet är oändligt.

Nackdelar:

 • Produkten kan kännas komplicerad speciellt för nybörjare.

Läs hela recensionen här


Till den erfarne – Je Joue – Fifi Rabbit Vibrator Purple

JE JOUE - FIFI RABBIT VIBRATOR PURPLE

Se priset här

 • Djupa vibrationer
 • Uppladdningsbar
 • Dubbelstimulering

Det här är en klitorisstimulator i form av en så kallad Rabbit. Har du någon gång sett Sex and The City känner du säkert igen den här typen av vibrator. Det var där den fick sitt stora genombrott när Charlotte vägrade komma ut från sin lägenhet på grund av alla orgasmer den gav henne.

Je Joue erbjuder inte bara klitorisstimulering utan också härlig g-punktsstimulering och detta får du på samma gång. Hörde jag dubbelorgasm? De djupa vibrationerna tar sig ännu längre in än vad du är van vid.

Du kan välja mellan 7 vibrationsmönster och 5 hastigheter så orgasmkombinationerna är många. Produkten är väldigt tyst vilket gör att du kan använda den när alla rumskompisar är hemma utan att någon vet vad du håller på med.

Vill du ha en extra fräck stund kan du ta med den i duschen eller badet och njuta av vattnets strålar samtidigt. Den är uppladdningsbar vilket gör den otroligt smidig.

Fördelar:

 • Den sexigt designade produkten erbjuder dig otroligt djup dubbelstimulering.

Nackdelar:

 • Den passar inte till nybörjare då vibrationerna är lite för djupa.

Nyhet – Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

Se priset här

 • Liten och diskret
 • Målinriktad stimulering
 • 7 vibrationsmöjligheter

Denna klitoris stimulator har inte bara en otroligt snygg silvrig design den är också otroligt effektiv. Låt de kraftfulla vibrationerna stimulera din klitoris med fantastisk precession. Du blir stimulerad precis där det är som allra skönast.

Den har 7 vibrationsmönster som hjälper dig mot orgasmhimlen. Dessutom har den 3 olika nivåer som du kan kombinera med alla mönstren för att hitta det som passar dig helt perfekt.

Då produkten är så liten är den perfekt att leka med tillsammans med din partner. Stimulera klitoris samtidigt som du blir penetrerad eller stimulera varandras erogena zoner i ett sexigt förspel.

Den är vattentät och uppladdningsbar. Materialet känns lent och skönt mot era kroppar.

Fördelar:

 • Extremt kraftfulla vibrationer i en liten förpackning. Det gör att den passar som en diskret nybörjarleksak men den passar även till dig med erfarenhet.

Nackdelar:

 • Passar inte dig som vill stimulera ett stort område samtidigt.

En klitorisorgasm om dagen är bra för magen

Kanske inte direkt för magen men en klitorisorgasm är bra för mycket. Klitoris kallas ofta för kroppens njutningscenter. Den största anledningen till det är att klitoris faktiskt bara har en funktion och det är sexuell njutning. Det är rätt häftigt att vi kvinnor har ett organ med den funktionen, det har inte männen.

Ändå ska män vara mer sexuella än oss kvinnor. Nej, det ska det bli ändring på. Det är dags att du ger din klitoris det den förtjänar; njutning.

Kort fakta om klitoris:

 • Det kallas för toppen på isberget. Anledningen är för att klitoris är jättestor och vi kan bara se en liten del med blotta ögat. Så den yttre delen är ingenting jämfört med vad som döljer sig där inne.
 • Den har 8000 nervänder vilket gör den otroligt känslig. En penis har cirka 4000 nervänder. Klitoris är alltså en dubbelt så stor njutnings zon.
 • G-punkten är en del av klitoris stora nätverk av nervänder. Ja, den kända g-punkten finns inne i dig och klitoris tänker vi på som ett yttre organ. Dock gömmer sig det mesta av klitoris som nämnt sig inne i dig. Klitoris sträcker sig alltså hela vägen till g-punkten så en g-punktsorgasm kan kallas för en inre klitorisorgasm om man så vill.

Klitoris är med andra ord ett otroligt spännande organ som kan ge otroligt härliga orgasmer.

Minska orgasmgapet med en klitorisstimulator

The orgasm gap som det kallas handlar om skillnaden på hur ofta kvinnor och män i en heterosexuell relation får orgasm. Jag ska ge dig en hint, män får det mycket, mycket oftare. Vilket ju känns konstigt eftersom vi precis har kommit fram till att kvinnor har ett organ som endast existerar för sexuell njutning.

Många (män) skyller orgasmgapet på biologi. Det är ju faktiskt så att män måste nå klimax för reproduktion och det är ju vårt biologiska mål som människor. Makes sense, män har lättare att nå orgasm på grund av detta. Eller?

Kvinnor i homosexuella relationer orgasm lika ofta som män i heterosexuella relationer. Biologi kan helt enkelt inte förklara skillnaden i orgasmer. Då kvinnor tydligen kan komma nästan lika enkelt som män.

Den enkla förklaringen på varför det är en så stor skillnad på hur ofta män och kvinnor orgasmer i en heterosexuell relation är att det fokuseras för mycket på penetration. Väldigt få kvinnor upplever g-punkts orgasmer vid penetrering. Punkten är nämligen inte placerad rakt in i vaginan vilket gör att ni måste in i vissa ställningar för att kunna hitta den.

Kvinnor får mycket enklare orgasm vid stimulering av klitoris. I heterosexuella relationer är fokuset sällan där tyvärr. Det gör att kvinnor upplever mindre njutning och att fokuset hamnar på mannen.

En klitorisstimulator kan hjälpa er med att utjämna er statistik. Använd produkten som ett härligt förspel och låt honom styra den eller bara titta på när du får orgasmer. Har ni köpt en liten modell kan ni även använda den samtidigt som du penetreras. Dubbelstimulering säger man ju inte nej till.

En klitoris stimulator kan alltså vara mycket mer än bara en skön produkt, den kan öka jämställdheten i din relation. Det finns många produkter som kan stimulera din klitoris och tillverkarna bakom vet precis hur dom ska få dig till orgasm varje gång. Vi hoppas att en av våra personliga favoriter också passar din klitoris.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här