Recension – Fleshlight Maitland Ward Toy Meets World

4

Skådespelerska, role-player och porrstjärna Maitland Ward har nu fått en alldeles egen Fleshlight – Maitland Ward Toy Meets World. Namnet är naturligtvis en referens till hennes roll i “Boy Meets World”, men Fleshlighten är långt ifrån PG-13.

Om du letar efter en ny Fleshlight att köpa (vare sig du redan äger en eller inte) och funderar på om Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight passar dig så är du på helt rätt ställe. Här får du veta allt om denna Fleshlight och hur den känns så du kan bäst avgöra om den är något för dig eller inte. Läs vidare bara.

Info om testet

Jag har gjort allt jag kan får att bilda ett rättvist omdöme om Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight – jag har tagit bilder på den, testat den och läst recensioner online. Här delar jag med mig om mina tankar om Maitland Ward Fleshlight, och vem denna onaniprodukt passar bäst för.

Maitland Ward Fleshlight Design

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 


Fördelar

 • Modellerad efter sexiga Maitland Ward.
 • Intensiv och varierad inre kanal.
 • Unik, nästan bitande början.
 • Tillägg, som en Fleshlight Warmer och en Shower Mount, finns att köpa.

Nackdelar

 • Känns för annorlunda för vissa användare.

Recension

Maitland Ward Fleshlight Recension

Om Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight

Toy Meets World är en av de två Fleshlights som baserats på Maitland Ward. Både Fleshlights är formade efter Maitlands egna kropp, och Toy Meets World är den vaginala varianten. Den har blivit rätt populär, men med mixade recensioner eftersom den är en något annorlunda sleeve om man jämför med andra modeller. Mer om det nedan.

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Design

Maitland Ward Fleshlight Design

Har du ägt en Fleshlight tidigare vet du hur saker och ting fungerar; ett hårt plastfodral format som en stor ficklampa omsluter en mjuk sleeve. Både på botten och topp av fodralet finns lock.

Sleeven har en mycket realistisk öppning som i det här fallet är bokstavligen en replika av Maitland Wards vulva, och insidan är ett unikt mönster som erbjuder en unik upplevelse ingen annan Fleshlight på marknaden kommer erbjuda dig.

Det som är så annorlunda med Maitland Ward Fleshlight är att texturen börjar med “kantiga” texturer snarare än de typiska rundare knölarna och vecken. Medan vissa älskar känslan av att bli fångade i denna textur tycker andra att det känns för intensivt. Jag skriver om min egna upplevelse längre ner.

Användarvänlighet

Maitland Ward Fleshlight Användarvänlighet

Det är nästan bara att titta på Maitland Ward Fleshlight för att förstå hur den fungerar. Det finns två lock, ett som du tar av när du använder sexleksaken och det andra på baksidan som du kan justera för att trycket.

När du tagit av locket ser du öppningen som är en replika av Maitland Wards vagina. Härifrån är det bara att du tar fram ett vattenbaserat glidmedel och sedan kan du låta det roliga börja! Experimentera med vinklar och hastighet för att hitta vad som känns bäst för dig.

Är du ute efter sätt att göra din onanisession ännu bättre finns några accessoarer värda att köpa. Fleshlight säljer till exempel en Shower Mount som låter dig använda din fleshlight handsfritt i duschen. Att experimentera med olika glidmedel kan också bidra till en unik upplevelse varje gång.

Maitland Ward Toy Meets World har en ganska hög intensitet, och är det vad du gillar är det ett utmärkt val även för dig som är nybörjare. Om du dock inte är säker på att du vill ha något så stimulerande kan en annan Fleshlight vara ett bättre val till att börja med.

Kvalitet

Maitland Ward Fleshlight Kvalitet

Att hög kvalitet är garanterat är en av de bästa sakerna med att köpa en onaniprodukt från Fleshlight. Märket är välkänt för att skapa sexleksaker av bästa kvalitet och det är svårt att hitta ett märke av lösvaginor med nöjdare kunder än just Fleshlights lojala kunder. Att ordet Fleshlight nästan blivit synonymt med lösvagina är bevis för detta.

Maitland Ward Fleshlight har en fantastisk design och är gjord av material av hög kvalitet. Denna realistiska lösvagina är dessutom mycket detaljerad och känns otrolig. Jämfört med andra lösvaginor känns Superskin materialet väldigt mycket som verklig hud, och med glidmedel kan det kännas väldigt realistiskt.

Maitland Ward Fleshlight är ingen sexleksak du bara kommer använda ett par gånger innan den behöver ersättas, utan du kan fortsätta att använda den i flera år om du tar hand om den.

Pris

Maitland Ward Toy Meets World Pris

Priset på Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight är mer än rimligt för vad du får från pengarna – en spännande, högkvalitativ onaniprodukt stöpt av Maitlands egna vagina.

Och det är inte bara så att du får en bättre upplevelse när du använder en premium produkt, utan du får dessutom fördelen att sexleksaken håller längre. Om du har köpt en billig lösvagina och märkt att den inte håller mer än ett par gånger kanske du känner dig tveksam att betala priset för Maitland Ward Fleshlight – men då ska du veta att denna sexleksak kommer hålla i år.

Det är såklart många som köper fler sexleksaker för variations skull, men efter ett köp av en Fleshlight kommer du egentligen inte att behöva en ny onaniprodukt på minst 2-3 år.

Upplevelse/Användning

Man möts med intensitet direkt när man penetrerar Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight. Den första kammaren får det nästan att kännas som om någonting greppar runt din penis, och denna känslan kan vara lite mycket om man inte förväntar sig den.

Efter starten möts du med en rundare kammare som är tajt men du ändå lätt glider igenom. Sedan möts du med en till kammare som kan beskrivas nästan som kantig. Är du stor nog att nå till sista kammaren är den välkomnande och fylld med små bulor som stimulerar dig över hela penishuvudet.

Det tog några gånger för mig att verkligen uppskatta Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight, vilket inte verkar vara ovanligt om man läser andras recensioner. Är man van vid andra Fleshlights kan texturen kännas lite mycket, men när man vet vad man ska förvänta sig ger den explosiva orgasmer som inget annat. Jag rekommenderar att du använder rikligt med glidmedel och ger Maitland Ward Fleshlight flera chanser. Enligt mig är det helt klart värt det, eftersom den har lett till flera av de intensivaste orgasmerna sexleksaker någonsin gett mig!

Förpackning

Maitland Ward Toy Meets World Förpackning

Maitland Ward frestar på framsidan av hennes Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight förpackning, och baksidan ger dig en läcker ide av vad du snart kommer uppleva. Det finns inget särskilt att säga om förpackningen på Maitland Ward Fleshlight. Förpackningen är enkel men fungerar.

Även om kartongen inte är särskilt tjock är den stark och stadig nog att klara resan hem till dig utan någon skada. Den är inte vadderad, men du behöver inte oroa dig över att Fleshlighten ska skadas på vägen hem till dig. Plastfodralet skyddar insidan väl, och jag har aldrig fått hem en skadad Fleshlight!

I förpackningen finns också ett paket med vattenbaserat glidmedel, ett paket med förnyelsepuder och en användarguide.

Skötsel

Maitland Ward Toy Meets World Skötsel

För att din Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight ska hålla i många år gäller det att du tar hand om den ordentligt. Du behöver inte ladda den utan det du måste komma ihåg är rengöring efter varje användning.

För att rengöra en Fleshlight tar du först ut sleeven ur fodralet. Fodralet är lätt att rengöra, och du kan använda valfri tvål för rengöringen. Efter går det lätt att torka av den med en handduk. Sleeven är lite krångligare. Det första som är bra att veta är att du inte kan använda vilken tvål som helst eftersom materialet inte tål det. Det bästa är att du använder Fleshlights egna Fleshwash. När du rengör den kan det hjälpa att vända den ut och in för att se till att du får bort alla spår av glidmedel och semen.

Efter att du är klar kan du skaka av och torka sleeven med en ny, luddfri handduk, men den kommer ändå behöva torka lite innan du kan lägga tillbaka den i fodralet.

Avsluta med att pudra sleeven med lite Fleshlight Renewing Powder eller majsstärkelse när sleeven är torr.

Snabbfakta om porrstjärnan – Maitland Ward

Porrstjärnan Maitland Ward

Maitland Ward är ett namn känt även utanför porrindustrin, och mycket finns att veta om denna eldiga skönhet. Här är några snabbfakta för den som är ny till Maitland Ward eller kanske bara känner till hennes ansikte från några videor:

 • Hon är född i Kalifornien, USA
 • Hon är 180 cm lång och väger ungefär 61 kg
 • Även innan hon började delta i erotiska filmer var hon en skådespelerska
 • Hon kom in i porrindustrin genom cosplay
 • Hennes bröststorlek är 34DD
 • Du kan hitta henne på Twitter, Instagram och OnlyFans

Fler Fleshlight Girls

Är du intresserad så har vi självklart skrivit om de andra porrstjärnorna som fått deras vaginor stöpta:

Sammanfattning

Är du ute efter någonting som känns annorlunda är Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight helt klart någonting att prova på. Maitland Ward Fleshlight har en unik textur och det finns mixade känslor om den. Den passar helt klart dem som älskar intensitet bättre. De som vill ha en mildare sleeve bör istället kolla in någon annan Fleshlight, som Dillion Harper Crush.

Men om du älskar intensitet och vill prova något nytt är denna Fleshlight helt klart värd att ta chansen på… Tycker du om den finns chansen att du upplever de intensivaste orgasmerna en Fleshlight kan erbjuda.

Smaken är som baken, och utan att själv testa Maitland Ward Toy Meets World Fleshlight. Klicka på en av knapparna nedan för att prova denna Fleshlight själv!

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här