Bröstklämmor – de bästa i test

1050

Bröstklämmor är en fräck typ av utrustning som används vid en lång rad lekar inom bland annat BDSM, bondage och dominanslekar.

De kryddar verkligen till förspel och samlag tillsammans med den som man håller kär, men visst är de därtill ett förträffligt tillskott under onanisessioner och när man helt enkelt känner för att bära bröstklämmor under vardagen.

 


 

TESTVINNARE – Obaie Justerbara Bröstklämmor

obaie justerbare brystklemmer

Se priset här

Recension

obaie klämmorObaie Justerbara bröstvårtklämmor är en utav dem enklare sorter av bröstklämmor som Obaie har att erbjuda. Eftersom du kan själv bestämma hur intensivt du vill använda klämmorna det du får kan gå allt från en väldigt skön kittlande känslan allt till det väldigt erotiska och upphetsande smärta, perfekt för din egen njutning på egen hand eller tillsammans med din partner.

Där gummiombedda metallklämmor sitter och nyper åt ditt eller din partners bröst så stimuleras det hela bröstet med spännande frossningar, nypningar och klämmandet som inte bara känns underbart men ser väldigt sexigt ut.

Tillverkningsmässigt så dem två stycken klämmorna är gjorda utav två justerbara metaller klipper med en fastställd hudvänlig gummiytan på änderna så att huden irriteras eller skadas inte, vilket uppskattas väldigt mycket. På dem två klämmorna hänger en rad av dekorative silverkulor med väldigt elegant design som lägger till tyngden som nyper i dina bröstvårtor och kittlar i samband med din kroppsrörelse.

Helheten är tillverkade utav nickelfri metall och har en total längd av ungefär 11 centimeter som kommer i en väldigt liten och enkel förpackning som trots att ger inte den ”wow” känslan så är den diskret och elegant.

Fördelar

 • Enkel justerbara, sitter fast med hjälp av en liten metallring som sitter mellan dem två pincett formade klämmorna kan du enkelt bestämma hur hårt ska dem sättas åt
 • Väldigt fin och elegant design
 • Hållbara då dem är gjord av metall
 • Tyngden på dekorativa kulorna stimulerar extra mycket

Nackdel

 • Kan vara svårt ibland att få dem att sätta rätt på plats utan att dem trillar av, enkelt sagt kan det ta tid att sätta på dem perfekt

Min personliga upplevelse

När jag först öppnade förpackningen så var jag lite skeptiskt till kvalitén av dessa bröstvårtklämmor. Trots att dem såg ut att dem kunde haft gjorts i ett billigt metallklingande material så har jag positivt förvånads över hur bra dem var tillverkad. Kulorna hade en väldigt bra balanserad tyngd till dem, varken för tunga eller för lätta och var inte alls ihop limmade som dem såg ut vid första ögonblicket men istället roterbara.

Definitivt väldigt sköna att bära på, men känner sig väldigt sexigt so fort dem är på och ärligt talat så dem är väldigt påtändande so fort man känner och hur kulorna rör på sig under kläderna eller i mitten av en lekfylld session med sin partner.

Rekommenderat till

Dem här klämmorna var väldigt enkla att använda dock det kunde hänt att man satt dem otillräckligt hårt och så har dem fallit av då och då, men det är inget som lite praktik fixar inte.

Det verkligen är såsom att ju mer en använder dem desto mer nöje får du utav dem. Eftersom det är du själv som justerar klämmorna finns det väldigt lite risk för att du kläms åt för hårt, något som jag tycker är bra till dem mindre erfara bröstvårtklämm-entusiaster.

Det säger andra kunder

Genomsnittligt så har de mesta av kunderna varit väldigt nöjda av denna produkt, dem säger att bröstklämmorna är väldigt enkla att använda och dem har en bra tyngd till dem som är bra till nybörjare vilket många håller med om. En del säger kanske att utseendemässigt är dem inte särskilt iögonfallande men dem uppfyller sitt mål väldigt bra.

Sammanfattning

”Obaie Justerbara Bröstklämmor” är testvinnaren som har både bra kvalite och ett bra pris. Lätt att använda, väldigt diskreta och väldigt påtändande.

Trots enkelheten av modellen så passar den till alla typer av användare, både när man vill ha ett stund för sig själv eller om man vill dela den med någon annan.

 


 

TILL NYBÖRJARENRimba Justerbara Bröstklämmor

rimba justerbare brystklemmer

Se priset här

Recension

Rimba Justerbara Bröstklämmor – två väldigt intensiva klämmor som sitter hårt åt bröstvårtorna ger dig eller din partner en väldigt intensiv stimulering med möjlighet till ytterligare lek och retning med den metallkedjan som binder klämmorna ihop för ett ännu mer passionerade användande.

Fördela

 • Enkla att använda, man behöver inte trycka alltför hårt för att öppna dem och trycket är inte alltför stor så att den sitter inte alltför hårt
 • Väldigt fint och elegant japansk design
 • Hållbara då dem är gjord av metall
 • Sammanbundna av en kedja som man kan ytterligare lägga till andra kedjor och leksaker, samt hänga på tyngder

Nackdel

 • Klämman har ganska så vasst grepp så rycker man till för hårt i dem eller kedjan så skulle det kunna kännas ordentligt om de rycktes av

Min personliga upplevelse

Första som kommer till tanke när jag såg dessa klämmor var att dem ser riktigt sexiga ut och riktigt tuffa ut. Trots att dem är mindre justerbara än deras systerprodukter som i stort sätt ger ut ett mycket mer häftigt och kraftig upplevelser när du väl använder dem.

Den sammansätta kedjan som håller klämmorna, och framförallt dina bröstvårtor, ihop är en utav dem mest nöjefylla tilläggen som bröstklämmor kunde någonsin har fått. Klämmorna i sig själva är extremt spännande, deras design är väldigt skärpt och ser nästan brutal ut som lägger på en väldigt ”kinky” känsla till det hela lägger ett till nivå av hettan som förutom att den lurar in både dig och din partner med sin attraktiva utseendet så bjuder dem klämmorna in till att dra på kedjan och ge dig ännu större spänning och rent erotiskt nöje.

Eftersom kedjan är rätt så stor så finns det möjlighet att bygga ut klämmorna vilket ger allt sorts idéer. Man kan till exempel hänga olika slags tyngder på dem eller fast i andra kedjor med andra typer av klämmor som till exempel klitorisklämmor. En hel del av gag och munkavlar har plats att fästa till kedjan från bröstvårtklämmor och tillsammans med Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor kan det omvandlas till det mest erotiska upplevelser som det finns att ta del i.

Rekommenderat till

Med deras skärpa och kalla design är ”Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor” en produkt som tillhör lite mer avancerade entusiaster då man kan varken justera hur hårt dem nyper åt och det känns väldigt mycket så fort någon rör vid kedjan som binder samman klämmorna som kan vara väldigt svårt för nybörjare.

Det säger andra kunder

Många som kör med just dessa bröstklämmor tycker att dem fäster bra på och håller sig precis där dem ska, väldigt stiliga och riktigt bra, en fast klassiker bland kunderna som man måsta aktas för att inte rycka för hårt med om man föredrar en enklare lek.

Sammanfattning

Riktigt kinkiga bröstvårtklämmor, heta och stimulerande, perfekt grund för en mer avancerad lek med flera sortens kedjor och klämmor runt om hela kroppen.

 


 

DEN BILLIGAObaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja

obaie justerbare brystklemmer med kæde

Se priset här

Recension

Det behöver inte kosta skjortan bara för att man vill ta del av ett fräckt par bröstklämmor. Här kommer Obaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja, en billig variant av bröstklämmor som trots detta har en mycket hög kvalitet. Bröstklämmorna är justerbara så att de ska passa användaren perfekt, och för den här anledningen kan utrustningen bäras av både nybörjare och veteraner.

Obaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja kan komma att bli det uppenbara valet för alla som vill börja njuta av fantastiska dominanslekar och allt annat BDSM-relaterat tillsammans med partnern – och en bra plats att börja på är just med ett par härliga bröstklämmor.

Kedjan har ett mått på 40 cm, och på ändarna av kedjan finns en bröstklämma med en längd på 7 cm. Bestäm själv hur intensivt trycket ska vara genom att justera klämmorna precis såsom man vill ha dem.

I ett snyggt och tåligt metallmaterial håller bröstklämmorna under en mycket lång tid för hundratals sessioner tillsammans med ens käraste. Förutom att kedjan ser snygg ut och ger lite extra visuell stimulans ser den också till att tynga ner ens bröstklämmor en smula och på så vis ge en extra dimension till njutningen. Om man är ute efter att testa på någonting nytt som är prisvärt och definitivt inte sviker en kan just Obaie Justerbara Bröstklämmor med Kedja starkt rekommenderas.

Fördelar:

 • Få hög kvalitet till ett billigt pris
 • Tillverkade i ett tåligt metallmaterial
 • Trycket kan justeras utefter vad man föredrar

Nackdelar:

 • Kan vara lite tröga att justera

 


 

POPULÄR UTOMLANDS – Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor

bröstvårtsklämmor

Se priset här

Recension

obaie bröstklämmorHär nästkommande bröstvårtsklämmor från Obaie är samtidigt mer avancerade och okonventionell typ av bröstklämmor då den både använder sig av sugtryck och vibrationer för att ge dig den perfekta njutning i skillnad till den traditionella nypningen av bröstvårtor som den typ av produkten brukar erbjuda.

Till skillnad till andra typer av bröstvårtklämmsprodukter så har dem sugkoppar ingenting att göra med att tillfredsställa dig med något slags nypning överhuvudtaget, då allt det spännande som sugkopparna erbjuder är att göra dig mer känslig för ytterligare stimulering och lek med andra produkter eller med egna händer, då vårtorna blir oerhört känsliga under tiden man använder dessa klämmor.

Själva klämmorna är rätt så stora, tillverkade av det hudvänliga silikonkoppar med inbyggd station till två små bulletvibratorer, som är framförallt en leksak som ska göra dig mer känslig för ytterligare lek. Det suget som drar åt sig på dina bröstvårtor ska öka blodtillförseln och göra dina vårtor mer känsliga så att du känner den minsta och mest lätta av beröringar vid huden samt göra vårtorna en aning större och upphetsad. Den känslan av hur blodet ”rushar” in till dina bröstvårtor och verkar darra och dunsa i dem känsliga nöjesorganer blandad med stimulering av vibrationer som kommer från vibratorn tar dig till nya höjder i hur något så enkelt som lite lufttryck kan göra för dig.

I förpackning som Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor kommer i finns det två stycken små bullet vibratorer som är drivna av två små LR41 batterier som man ska fästas själv i sugkopparna. Det som man måste komma ihåg när det gäller vibratorer är att öppna dem och ta bort plastskydd som sitter mellan batterierna innan man börjar använda dem då på grund av säkerhetsskäl och onödig batteriladdnings slöseri stoppar detta skydd vibratorn från att startas av sig själv.

Fördelar

 • Ett nytt och revolutionärt sätt att stimulera bröstvårtor.
 • Väldigt spännande design
 • Enkel och smidigt att använda
 • Med den typen av bröstklämmor finns det väldigt liten risk att nypas för hårt då det är mest lufttryck som gör att sugkopparna sitter kvar på plats
 • Enkla att rengöra
 • Enkelt att byta ut batteri
 • Väldigt skönt material

 Nackdel

 • Sugkopparna är rätt så stora, so om en planerar att smyganvända dem är det inte det bästa valet
 • Bullet vibratorer som man använder vid stimulering kan ibland låta väldigt mycket om dem sitter inte ordentligt på plats
 • Ibland kan det vara svårt att justera hur hårt åt ska dem sitta, då man måste själv trycka in och ut tillräckligt mycket med luft för att få dem att passa in runt i huden utan att dem slappnar loss om man råkade sätta på dem lite fel

Min personliga upplevelse

För det första så blev jag väldigt överraskad i hur stort själva kopparna var. Jag trodde dem skulle vara mycket mindre och gjorda av ett mycket hårdare gummi, men så var det faktiskt tvärtemot. Rätt så stort och gjorda av et oerhört mjuk silikon. Samma sak med dem två vibrator som kommer med och sitter sidan om som är mycket mindre och mer kraftfulla än vad det verkar och mestadels tysta så länga som dem sitter rätt åt. Som sagt, dem två vibratorn är rätt så små och lätt att tabba bort så jag starkt rekommenderar att sätta dem direkt vid sidan om sugkoppar i sina avsedda platsen.

Den typ av bulletvibrator har bara en fastnivå och man kan bara sätta på den eller stängas av men tack vore det så håller dem bra i laddning för en bra stund och ger dig en oerhört skön konstant känsla ovanpå stimulering av sugkopparna.

Trots att sugkopparna inte är en utav dem mest diskreta bröstvårts-lekprylar så är dem extrem enkla att använda och är tillverkade av mjukt och flexibelt silikon helt utan ftalater och latex som är extremt skön mot huden och behaglig att använda. Mycket oftare använd vid onaniskt sex så är sugkopparna extrem bra på det dem ska, ge dig den bästa form av njutning. Själva koppar mäter 6 centimeter på höjden och 4,5 centimeter i basen i diametern.

Rekommenderat till

”Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor” är definitivt en nybörjarprodukt då det i stort sätt involverar ingen nypning av bröstvårtor överhuvudtaget vilket gör att allt det som kan kännas lite läskigt eller obehaglig med den typen av stimulering. Väldigt enkelt att använda, riktigt bra batteritid, hur enkelt som helst att rengöra- allt det gör att Obaies sugkoppar blir till dem mest nybörjarvänliga bröstvårtklämmor.

Det säger andra kunder

Nästan alla kunder som har innan köpt Obaies sugkoppar nämner att dem är lite stora och låter lite för mycket för ett mer tystare typ av lek och helst bara för sig själv med tanke på ett den är inte särskilt den mest diskreta prylen som man har och inte heller den sexigaste.

Sammanfattning

Ett riktigt enkelt bröstvårtklämmor som är nypningsfri och väldigt nybörjarvänligt, tillverkad i skönt material med två kraftfulla vibratorer vid sidan om för ett litet extra något.

 


 

MEST POPULÄRA – Fifty Shades Darker At My Mercy Bröstklämmor med Kedja

fifty shades darker at my mercy brystklemmer med kæde

Se priset här

Recension

För ytterligare en ganska billig kedja som har mycket att erbjuda kan det vara väl värt att kika närmare på Fifty Shades Darker At My Mercy Bröstklämmor med Kedja. Kanske har man hört talas om filmserien Fifty Shades of Grey, och just dessa bröstklämmor kan bjuda på en upplevelse som är lika fräck som sessionerna i de populära filmerna.

Vad kan man då förvänta sig av att beställa just Fifty Shades Darker At My Mercy Bröstklämmor med Kedja? Till skillnad från tidigare nämnda bröstklämmor på den här listan är dessa klämmor tillverkade i silikon för att bekvämt sitt kring ens bröstvårtor medan resterande delar av kedjan är tillverkade i metall för att tynga ner produkten. På så sätt får man en fantastisk känsla som aldrig förr!

Fifty Shades Darker At My Mercy Bröstklämmor med Kedja är en produkt som bland annat kan användas tillsammans med partnern under BDSM-sessioner eller på egen hand vid onani. Kedjans vikt ligger sammanlagt på 27 gram, vilket kommer att lägga till en extra dimension till njutningen då dessa bröstklämmor tyngs ner när man bär dem. Oavsett vem man är kan man få stor nytta av den här leksaken då den är lämplig för både nybörjare och proffsen.

Fördelar:

 • Härliga silikonklämmor
 • Nickelfri
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Klämkraften borde kunna justeras i mindre steg

 


 

TILL VARDAGEN – Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

fifty shades of grey the pinch nipple clamps

Se priset här

Recension

Här kommer ytterligare en Fifty Shades of Grey leksak, och denne produkt kommer i form av bröstklämmor med ett ganska lyxigt och unikt utseende.

Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps har klämmor i bekväm silikon så att man ska kunna sätta dem runt ens bröstvårtor på ett behagligt sätt. Därtill består resten av produkten av fyra kulor i metall som hänger från vardera bröstklämma för att tynga ner klämmorna och på så vis ge en helt ny dimension till njutningen.

För att få ett så passande tryck som möjligt är det lätt som en plätt att justera bröstklämmorna, och trots dess högkvalitativa utformning kan man beställa dem till en mycket prisvärd kostnad. För alla dessa skäl är detta en produkt som både nybörjare och de mer erfarna kommer att älska. Förvaring är också lätt som en plätt med hjälp av den fina tygpåsen som medföljer när man beställer dessa bröstklämmor.

Fördelar:

 • Tillverkad i silikon för en behaglig känsla
 • Metallkulor som tynger ner klämmorna för större njutning
 • Enkelt justerbart tryck

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 


 

DEN FRÄCKA – Fetish Fantasy Brystklämmor med Vibrator

fetish fantasy brystklemmer med vibrator

Se priset här

Recension

Visst känns ordinära bröstklämmor härliga att bära, men vad sägs om att ta njutningen till en helt ny nivå genom att satsa på en vibrerande produkt. Det är detta som Fetish Fantasy Brystklämmor med Vibrator kan bjuda på.

För att få klämmorna att vibrera använder man sig av en medföljande fjärrkontroll som har en on/off knapp för att enkelt stänga av/sätta på vibrationerna samt en så kallad mode knapp. Vad denne gör är att skifta mellan 10 olika vibrationslägen så att man ska kunna välja det läget som passar en likt handen i handsken.

Klämmorna i sig själva är också justerbara, och det är tack vare detta som man kan få en så bra passform som möjligt. Precis i ändarna finns ett silikonöverdrag, och det här överdraget hjälper till att säkerställa att klämmorna sitter på plats i alla lägen.

Fördelar:

 • Justerbara bröstklämmor
 • Välj mellan 10 olika vibrationslägen
 • Ögonbindel ingår

Nackdelar:

 • Kräver batterier som måste köpas separat

 


 

DEN LYXIGA – Nipplettes Bröstklämmor med Vibrator

nipplettes brystklemmer med vibrator

Se priset här

Recension

Satsa på ett par läckra rosa bröstklämmor som kan få dominanslekarna att hettas till med en vibrerande funktion. Nipplettes Bröstklämmor med Vibrator är en härlig produkt som kommer i ett vattentätt material för lekar både i sovrummet och badrummet.

Man fäster dessa klämmor runt sina bröstvårtor för sköna upplevelser antingen på egen hand eller tillsammans med partnern – och för att få en så passande upplevelse som möjligt kan man utan problem justera hur hårt klämmorna ska sitta.

Vi nämnde tidigare att just dessa bröstklämmor kommer utrustade med vibratorer, och för den här anledningen kräver de sex stycken AG13-batterier. Man behöver dock inte oroa sig då batterierna ingår i paketet. Tryck på en knapp på själva vibratorerna för att vibrationerna ska dra igång, och inom kort får man då möjligheten att njuta av den här förträffliga produkten. Många sköna upplevelser ligger framför en, så testa på dessa heta rosa bröstklämmor redan nu.

Fördelar:

 • Justerbara bröstklämmor
 • Härliga vibrationer
 • Perfekta till parlekarna

Nackdelar:

 • Drivs på batterier och kan därför inte laddas upp med sladd

 


 

TILL DEN ERFARNESex & Mischief Amor Halsband med Bröstklämmor

Sex & Mischief Amor Halsband med Bröstklämmor

Se priset här

Recension

För de som älskar puppy play eller att helt enkelt öka känslan av undergivenhet kan ett halsband bli perfekt för parlekarna med ens käraste. Sex & Mischief Amor Halsband med Bröstklämmor är just en sådan produkt som bjuder på ett halsband med två kedjor där det finns en bröstklämma i slutet av vardera kedja. Halsbandet är tillverkat i läder medan bröstklämmorna och kedjan är framtagna i rostfritt stål.

För att bröstklämmorna ska sitta åt precis så hårt som man vill är de lätt justerbara, och detsamma gäller när det kommer till halsbandet.

Sex & Mischief Amor Halsband med Bröstklämmor blir ett fantastiskt tillskott till leksakerna som används under dominanslekarna med ens käraste, och tack vare det faktumet att man själv kan justera klämmorna har man möjligheten att få en riktigt skräddarsydd upplevelse.

Med detta i åtanke kommer leksaken därför inte bara att passa för proffsen, utan kan också komma att bli ett bra val för nybörjarna.

Fördelar:

 • Kommer med ett härligt läderhalsband
 • Bröstklämmor och kedja i hållbart rostfritt stål
 • Justerbart tryck

Nackdelar:

 • Ytterst lite dyrt

 


 

NYHET – Fetish Fantasy Gold Bröstklämmor

fetish fantasy gold bryst klemmer

Se priset här

Recension

Om bara det bästa är nog för en vill man definitivt inte missa den riktigt lyxiga Fetish Fantasy Gold Bröstklämmor i en guldig färg. Dessa bröstklämmor är framtagna i silikon för att behagligt sitta runt ens bröstvårtor. Kedjan som går mellan de två bröstklämmorna, å andra sidan, är tillverkade i metall och har en riktigt fräck samt lyxig guldig färg.

Fäst klämmorna under härliga dominanslekar eller när man vill njuta under onanisessioner på egen hand. Trycket från klämmorna kan justeras, så det dröjer inte länge förrän man hittar det perfekta trycket för ens individuella behov och önskemål.

För att lägga till en extra dimension till njutningen kommer kedjan mellan klämmorna att tynga ner ens bröstklämmor så att man får en mer smärtsam stimulans som man inte vill missa. Då kedjan och klämmorna kommer i en guldig färg ser den här produkten verkligen lyxig ut för visuell stimulans utöver den fantastiska fysiska stimulansen.

Fördelar:

 • Justerbara klämmor för en perfekt passform
 • Snygg guldfärg som ser riktigt lyxig ut
 • Klämmor i silikon för att kännas behagliga

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Marknadens olika sorters bröstklämmor

Alligatorklämmor:

Alligatorklämmor är kraftfulla och justerbara, perfekta för dem som söker intensiv stimulering. Deras tandlignande design ger en pirrande känsla och kan justeras för ökad eller minskad tryckintensitet.

Fjäderklämmor:

Fjäderklämmor ger en lättare, mer sensuell stimulering. Deras försiktiga tryck och mjuka fjäderdesign gör dem särskilt lämpliga för nybörjare eller de som föredrar en mildare upplevelse.

Vibrerande Bröstklämmor:

För extra njutning och variation erbjuder vibrerande bröstklämmor en kombination av tryck och vibrationer. Dessa är idealiska för dem som vill utforska olika nivåer av stimulering och njutning.

Klämmor med Kedjor:

Bröstklämmor med kedjor ger en visuell och sensorisk upplevelse. Deras design tillåter användaren att justera trycket samtidigt som kedjorna kan användas för att dra försiktigt i bröstvårtorna.

Justera Efter Önskemål:

Oavsett vilken typ av bröstklämma du väljer är det viktigt att de är justerbara för att passa dina preferenser. Detta gör det möjligt att anpassa trycket och graden av stimulering för en personlig och tillfredsställande upplevelse.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här