Tysta vibratorer – Bäst i test

1589

Härliga onanisessioner är någonting som vi alla ser fram emot, men visst kan upplevelsen försämras ganska rejält om sexleksaken som man använder sig av är alltför högljudd. För detta skäl kan man gynnas storslaget av att vända sig till en tyst vibrator som förser en med underbar stimulans utan det störiga ljudet.

Vilka är dock de allra bästa leksakerna inom kategorin ”tyst vibrator” och var ska man börja leta? Nedan ska vi lista de allra bästa tysta vibratorerna på marknaden för att göra sökandet efter den rätta vibratorn enklare för en. Kika på listan och hitta den sexleksaken som passar just ens individuella behov och önskemål.

Så här väljer du en vibrator som passar dig:

  • Vilken typ av stimulering? Vill du ha yttre, inre, lufttryckspulseringar?
  • Vill du använda produkten själv eller tillsammans med någon?
  • Vill du att den ska gå att använda på flera sätt, ex. dildo och klitorisvibrator?
  • Vilken prisklass är letar du inom?
  • Storlek?
  • Är det några särskilda funktioner du vill ha? Ex. vattentät eller värmefunktion?

 


TESTVINNARE – Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2 2000x2000

Se priset här

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en tyst vibrator som räknas som en äkta testvinnare inom världen av sexleksaker. Detta är nämligen ingen ordinär vibrator, utan en så kallad lufttrycksvibrator – en produkt som har tagit världen med storm tack vare sin effektivitet. Lufttrycksvibratorer drar nytta av tryckvågor för att stimulera en istället för vanliga vibrationer, och detta har visat sig vara en otrolig lösning för de som tidigare har haft problem med att få orgasm. Det finns till och med många sexbutiker som erbjuder en orgasmgaranti: få pengarna tillbaka om lufttrycksvibratorn inte ger en orgasm inom 30 dagar. Detta är prov på hur effektiva de är!

Förutom att förse en med utomordentlig njutning är Satisfyer Pro 2 Next Generation en mycket tyst vibrator, och det här är en stor fördel för de som inte vill väcka resten av huset eller helt enkelt vill njuta utan några störiga ljud. Man slipper dessutom att oroa sig för att konstant ge sig ut och köpa batterier då en tyst vibrator som den här laddas upp med hjälp av en sladd. Inga batterier krävs! Som grädden på moset är onanileksaken imponerande billig, så det finns inget behov av att tömma plånboken.

Fördelar:

  • Använder sig av effektiva tryckvågor
  • Riktigt tyst vibrator
  • Laddas upp utan behov av batterier

Nackdelar:

  • Måste laddas upp ganska ofta

 

TILL NYBÖRJAREN – Je Joue Mimi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Je Joue Mimi Soft Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Se priset här

Här kommer en tyst klitoris vibrator som är mycket diskret i sin stilrena svarta färg samt ganska liten (finns i ytterligare fyra färger). Detta betyder att man utan problem både kan förvara och transportera Venus utan att onanileksaken tar upp någon större plats. Hur fungerar då en tyst vibrator såsom Venus? Jo, detta är en tyst klitoris vibrator som är relativt töjbar och därför kan placeras där den känns som bäst. För att styra vibratorn gäller det bara att hålla ner knappen i några sekunder innan den sätts på. Därefter har man så mycket som 5 hastigheter och 7 olika vibrationsmönster att välja mellan, så man kommer säkerligen att finna en nivå som passar.

En tyst klitoris vibrator såsom Mimi Soft blir perfekt som en Alla Hjärtans Dags present till sin flickvän eller fru – eller så är det en present som man köper till sig själv. Den kan användas under heta onanisessioner eller introduceras i sovrummet för att krydda till förspel och samlag. Det är lätt som en plätt att använda vibratorn, och den behöver inte några batterier för att startas. Istället laddar man upp denna tysta klitoris vibrator med en sladd – någonting som blir perfekt för de som helst inte lägger en stor mängd pengar på batterier.

Fördelar:

  • Smidig, flexibel, diskret och tyst vibrator
  • Kräver inga batterier
  • Flera olika hastigheter och mönster på vibrationen att välja mellan

Nackdelar:

  • Glider gärna ur handen

 

DEN BILLIGA – Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator

sinful mini rechargeable magic wand 01 Lighter

Se priset här

Magic Wands hade sin början som en ordinär massagestav ämnad för… tja, massage. Det dröjde dock inte länge förrän ett nytt användningsområde upptäcktes, och numera dras det nytta av Magic Wands som vibratorer under härliga onanisessioner. Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator är en tyst vibrator som verkligen vet var skåpet ska stå när det gäller njutning. Håll den mot ens kön för att stimuleras av de härliga vibrationerna vid solostunder eller använd vibratorn tillsammans med ens partner. Varför inte låta ens käraste bjuda på en helkroppsmassage under förspelet.

Såsom namnet avslöjar är detta en tyst vibrator i miniformat – med andra ord en liten variant av just den här vibratortypen. Detta betyder att man utan problem både kan förvara och transportera onanileksaken utan att den tar upp en för stor plats. Låt dock inte storleken lura en, för en tyst vibrator såsom den här kommer utrustad med så mycket som tio olika vibrationslägen samt åtta hastigheter. Man kan därför få en riktigt skräddarsydd upplevelse som passar en likt handen i handsken.

Fördelar:

  • Härlig tyst vibrator med kraftiga vibrationer
  • Kommer med tio vibrationer och åtta hastigheter
  • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

  • Inga för närvarande

 

MEST POPULÄRA – Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator 01 app

Se priset här

Att styra en tyst vibrator via en applikation öppnar upp helt nya dörrar för underbar njutning. Inte nog med att det ger en tillgång till en hel värld av vibrationsmönster, utan det tillåter en också att bjuda in sin partner. Kanske njuter man själv av vibrationerna från den härliga vibratorn samtidigt som ens partner håller i telefonen och styr vibrationerna. Det blir verkligen en riktig höjdpunkt under förspel och kinky lekar tillsammans med den personen som man håller kär.

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är en sådan tyst vibrator som styrs med hjälp av en applikation, och den kommer sannerligen inte att göra en besviken. Telefonen kan vara så långt borta som 14 meter och ändå ha möjligheten att styra vibrationerna, så om man vill ta lekarna till en helt ny nivå kan man bära en tyst vibrator såsom denne ute i det offentliga samtidigt som partnern har kontroll över situationen. I applikationen kan man skapa sina egna mönster eller välja mellan redan skapade vibrationsmönster, så möjligheterna är nästan oändliga. Vibratorn är framställd i ett mycket lent silikonmaterial som kommer att kännas fantastiskt mot huden, och om man vill njuta av våta lekar är produkten dessutom vattentät.

Fördelar:

  • Kan styras både via en applikation och på leksaken
  • Oändliga vibrationsmönster
  • Vattentät

Nackdelar:

  • Tappar kontakten ibland

Läs hela recensionen här

DEN FRÄCKA – Galaxy

galaxy 2000x2000

Se priset här

En fräck tyst vibrator som bör nämnas är den stilrena Galaxy onanileksaken. Det här vibrerande ägget kan användas själv under onanisessioner, tillsammans med partnern under förspel eller varför inte ta med leksaken ut i det offentliga för att krydda till stunderna med sin käraste lite extra? Vibratorn styrs med en fjärrkontroll som har en räckvidd på så mycket som 30 meter, vilket betyder att ens partner kan styra vibrationerna medan man själv njuter utan att man ens behöver vara nära varandra. Då detta som sagt är en tyst vibrator behöver man inte oroa sig för att uppmärksamhet ska dras till en vid användning av Galaxy när man beger sig till en restaurang, bio, nattklubb eller andra offentliga platser.

Få en skräddarsydd upplevelse tack vare möjligheten att välja mellan 10 olika vibrationslägen. Låt antingen partnern välja hur man stimuleras eller så tar man saken i egna händer och skiftar lätt mellan vibrationerna medan man använder sexleksaken. En tyst vibrator såsom Galaxy kräver inte ens några batterier, utan man laddar istället upp den med en medföljande USB-sladd. Med andra ord kan man använda den händiga onaniprodukten om och om igen utan att oroa sig för inköp av batterier. Riktigt smidigt, helt enkelt.

Fördelar:

  • 10 olika vibrationslägen att välja mellan
  • Styrs med en fjärrkontroll med 30 meters räckvidd
  • Laddas enkelt upp med en USB-sladd

Nackdelar:

  • Vissa upplever att vibrationerna är svaga

 

DEN LYXIGA – We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

Många vibratorer kommer enbart att ha möjligheten att stimulera en partner åt gången, så det som är så positivt med just en appstyrd vibrator såsom We-vibe Chorus Parvibrator Med Fjärrkontroll Och App är att båda parter stimuleras samtidigt vid användning. Dra nytta av leksaken vid samlag och se till så att båda parter kan njuta av de kraftfulla vibrationerna som denne vibrator erbjuder. Det hudvänliga silikonmaterialet garanterar en len och härlig känsla mot huden som man inte hade fått om man exempelvis har valt en appstyrd vibrator i plast.

Tveka heller inte att dra nytta av ens vibrator i duschen då den här leksaken är 100 % vattentät. De kraftfulla vibrationerna är även enkla att styra utan knapptryckningar. De räcker nämligen att enbart krama fjärrkontrollen för att få dem att öka tack vare squeeze-teknologin som finns.

För att slippa kruxet med att konstant behöva köpa nya batterier så är en appstyrd vibrator såsom Chorus Parvibrator Med Fjärrstyrning Och App uppladdningsbar. När batteriet tar slut pluggar man därför bara in leksaken i väggen och laddar upp den. Genom applikationen styr man sedan vibrationerna för att hitta ett program som passar en likt handen i handsken.

Fördelar:

  • Styr vibratorn med antingen en applikation eller fjärrkontroll
  • Laddas upp utan batterier
  • Vattentät

Nackdelar:

  • Kan vara svårt att få den att sitta rätt

 

TILL DEN ERFARNE – Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

magic motion candy app styret klitoris vibrator 01 app

Se priset här

I en snygg rosa färg kommer den utomordentliga vibratorn Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator. Tack vare dess mindre storlek är leksaken mycket smidig att förvara, men även att transportera ifall man vill ta med vibratorn på den kommande resan. För att styra vibrationerna laddar man ner en gratis applikation på mobilen, och därifrån kan man antingen välja mellan flera olika existerande vibrationslägen eller skapa helt nya mönster. Möjligheterna är nästintill oändliga! Det är upp till en själv om man vill styra vibrationerna på egen hand under fantastiska solostunder eller om man vill låta partnern ta kontroll över ens njutning.

Själva vibratorn har tagits fram i ett mycket lent och härligt silikonmaterial, så det är bara att lägga ner leksaken i trosorna och börja njuta av vibrationerna. Batterier är ingenting som man konstant behöver ge sig ut och köpa då Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator använder sig av ett uppladdningsbart li-ion batteri. När batteriet börjar ta slut laddar man bara upp det med den medföljande USB-sladden, och sedan är vibratorn så gott som ny igen. Det kan vara bra att veta hur batteriet klarar sig i fyra timmar, så man har sannerligen en stor mängd tid på sig att njuta av allt det som vibratorn har att bjuda på.

Fördelar:

  • Nästintill oändliga vibrationsmöjligheter
  • Styrs lätt med hjälp av en applikation
  • Batteriet som används är uppladdningsbart

Nackdelar:

  • Applikationen har ibland problem med att få kontakt

Läs hela recensionen här

NYHET – Je Joue Mimi Soft Clitoral Vibrator

klitoris vibrator

Se priset här

Oj, låt mig berätta om Mimi Soft – den lilla frestelsen som har förgyllt mina stunder av intimitet. Testets sista tysta vibrator. Med sina diskreta dimensioner har den blivit min trogna följeslagare när jag utforskar lågfrekventa vibrationer som går från försiktiga viskningar till djupa rumlanden.

Mimi Soft är som en konstnär, erbjuder inte bara 5 hastigheter utan även 7 unika vibrationsmönster. Jag älskar hur den silkeslena ytan av silikon smeker min hud, och spetsen är som en mjuk, nästan fjädrande förförerska. Att rikta in den på klitoris för målinriktad stimulering eller låta den svepa över blygdläpparna är som att dirigera en symfoni av njutning.

Det är inte bara praktiskt utan också vattenbäddat och uppladdningsbart, vilket gör att den kan följa med mig in i duschen och alltid vara redo för nya äventyr. Mimi Soft levereras i en elegant låda med en laddare, vilket ger den en extra touch av exklusivitet.

Ett hett tips? Dela njutningen med din partner och utforska nya territorier av intimitet – från bröstvårtor till klitoris, Mimi Soft har verkligen förgyllt våra stunder av samförstånd.

Fördelar:

  • Har en stor stimuleringsyta
  • Laddas upp utan batterier
  • Smidig och stilren

Nackdelar:

  • Kunde ha varit lite tystare

Olika tysta vibratorer

Inom världen av tysta vibratorer finns det en mångfald av alternativ för att tillgodose olika preferenser och behov. För de som söker diskretion är kroppsnära klitorisvibratorer en populär kategori. Dessa smidiga och kompakta sexleksaker är utformade för att passa perfekt i handen och levererar tysta, men kraftfulla vibrationer. Även tysta massagestavar har blivit alltmer populära, vilka ger möjlighet till både extern och intern stimulering med minimalt ljud.

För de som gillar variation erbjuder fjärrstyrda tysta vibratorer en extra dimension av spänning, vilket möjliggör partners eller individuell kontroll utan att kompromissa med ljudnivån. Tysta, men kraftfulla äggvibratorer är också ett populärt val och kan diskret användas för intern eller extern stimulering.

Materialval spelar också en roll; tysta vibratorer av medicinskt silikon eller andra mjuka material minimerar inte bara ljudnivån utan ger också en lyxig känsla mot huden. Oavsett preferens erbjuder marknaden många tysta alternativ, vilket möjliggör en intim och avkopplande upplevelse utan oro för avbrott.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här