Recension – Shane Diesel Dildo

21

Jag fick en förfrågan om att testa och recensera en dildo som är en exakt avgjutning av porrskådespelaren Shane Diesels penis. Porrstjärnan nummer ett bland välutrustade män. Självklart tackade jag ja, det här kunde ju bli hur intressant som helst!

Av alla olika sexleksaker som finns så är helt klart dildos av alla dess olika slag min absoluta favorit leksak. Fördelen med just dildos är alla variationer som finns – olika färger, olika storlekar, olika former, olika priser, olika material, naturtrogna, fantasifulla, med vibrator, utan vibrator, med sugpropp, utan sugpropp och så vidare.

Men även för att det går att använda dildos på så många olika sett – lekar på tu man hand eller lekar på flera! Enligt mig så borde alla människor ha minst en dildo i sin samling med sexleksaker – oavsett kön och ålder! En dildo är dessutom perfekt som en allra första sexleksak att börja utforska sin egna sexualitet med.

Tanken och idéen med en dildo är att den ska se ut och kännas som en riktig penis – om du inte väljer att köpa en fantasifull förstås. Det gemensamma med alla dildos oavsett utförande är att dom användas för penetrering.

Testare, Johanna
“Hej, mitt namn är Johanna och wow, Shane Diesel Dildon var magisk! 5 av 5 stjärnor från mig.”
Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)

Jag väntade otåligt på mitt paket – precis som ett litet barn på julafton som väntar på jultomten. I en evighet nästan, kändes det som iallafall! När paketet väl anlände och jag fick öppna det så fanns det bara ett ord att säga wow – jag säger bara wow!

Jag blev helt mållös. Jag visste Shane Diesel hade en stor penis men aldrig att jag trodde den var så här stor som den är. Som det står på kartongen –  100% huge (stor), det är verkligen ingen överdrift!

Shane Diesel Dildon är så verklighetstrogen så det kändes nästan som att få en hans riktiga penis på posten. Lite extra trevligt för singlar som mig.

Shane Diesel Dildo


Fördelar

  • Stor storlek
  • Otroligt verklighetstrogen
  • Man får med ett signerat foto av Shane Diesel
  • Riktigt realistisk färg
  • Man känner verkligen att det är en kvalitets produkt
  • Dildon är ergonomisk formad

Nackdelar

  • Lite för tung för sugproppen så den fastnar inte ordentligt och tippar framåt
  • Lite svår att rengöra med alla ådror, speciellt på toppen av ollonet
  • Lite väl dyr
  • Kan upplevas väldigt stor för nybörjare

Recension

Första intrycket

Som jag skrev ovan – wow! Jag äger väldigt många olika dildos, men den här är verkligen i en klass för sig själv. Jag har aldrig någonsin sett en så realistisk dildo och då har jag som sagt sett och provat många olika. Men så är också denna dildo en exakt gjutning av Shane Diesels egna penis.

Jag hade väldigt höga förväntningar på denna Shane Diesel Dildo just på grund av priset och för att det är en avgjutning från en porrstjärnas penis. Dildon överträffade mina förväntningar totalt! Jag är mer än frälst. Det kommer nog bli svårt för mig att hitta en annan dildo som håller samma klass som den här Shane Diesel Dildon. På både gott och ont…

 

Upplevelse

Jag kunde knappt vänta med att testa min nya Shane Diesel Dildo när jag väl hade fått hem den. Men jag fick snällt vänta tills första bästa tillfälle gavs för att testa den. Ännu en gång säger jag wow! Wow! Närmaste en riktig sex upplevelse jag någonsin kommit med en sexleksak. Sen är jag också lite svag för större och grova dildos.

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)
Shane Diesel Dildo

Hela tanken av att dildon är gjuten efter Shane Diesels penis gör hela upplevelsen ännu mera eggande och realistiskt. Shane Diesel Dildon har såna realistiska detaljer – man ser och känner alla penisens ådror och likaså är Shane Diesels berömda böjning en bit mot ollonet på penisen avgjuten. Ollonet ser och känns exakt som ett riktigt ollon.

Pungen är stor och ser lika naturtrogen ut den. Den kan till och med daskas mot rumpan då och då, exakt likadant som en riktig pung kan kännas under ett samlag. Det är verkligen som att ha en intim stund med Shane Diesel själv.

Shane Diesel Dildon är tillverkad i USA. Materialet som den är tillverkad av är 100% ftalatfri hudvänlig PVC. Materialet är väldigt skönt och mjukt, känns inte alls sådär plastigt eller konstgjort som en del dildos kan göra. Materialet ger känslan av riktigt hud, allting för att få dildon att kännas ännu mera äkta. Shane Diesel Dildon känns väldigt fast men ändå flexibel.

Dildon känns väldigt realistisk i sin styvhet och och hårdhet. Den är även ergonomiskt formad. En del dildos kan tyvärr vara alldeles för flexibla och ofasta så dom blir väldigt svåra att föra in. Dildon är gjuten i ett stycke så du behöver inte oroa dig att den ska gå sönder i första taget under dina lekar!

Måtten på denna gigantiska Shane Diesel Dildo är 23 cm i sin helhet varav ca 18 cm går att föra in. Omkretsen är 5.5 cm. Pungens mått är 8×6.5×6 cm.

 

Hur du använder den

Eftersom den här produkten är en dildo så använder du den genom penetration, antingen i en vagina eller i ett anus. Vill du öva på att bli bättre på att göra avsugningar så kan det också säkert fungera bra!

Shane Diesel Dildo

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)

Shane Diesel Dildon har en sugpropp som gör att den kan sugas fast på en jämn yta och på så sätt hålla sig på plats. Till exempel på ett toalettlock om du vill rida på den eller kanske mot en kaklad vägg om du vill använda den bakifrån? Fördelen med att använda sugroppen är att du får händerna fria och kan då lättare till exempel använda en vibrator samtidigt eller kanske testa en massa olika ställningar där du behöver ha dina händer fria.

Tyvärr väger Shane Diesel Dildon en hel del, så den blir lite väl framtung av vikten när man använder sugproppen. Känns som den inte alltid får fäste men oftast går det bra. Jag själv hade tyckt det varit mycket bättre med en större sugpropp för mer yta att fästa med.

Vill du hellre använda Shane Diesel Dildon på någon annan så kan du antingen göra det genom att hålla i dildon med dina händer eller så kan du använda den med ett harness – en sele som gör om dildon till en strapon. Givaren tar på sig harnessen och i den sätter man sedan i en dildo som används för att penetrera någon annan med dildon. Shane Diesel Dildon passar till en harness med o-ring på minst 4.5 cm i invändig diameter.

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)

Shane Diesel Dildo

Fördelen med att Shane Diesel dildon har en stor pung är att den passar lika bra vaginalt som analt. Pungen gör så det blir som ett ”stopp” så dildon inte riskerar att åka in i analen och fastna. Vilket är mycket viktigt vid anala lekar. Ingen vill riskera att saker fastnar i en. Eftersom dildon är 100% vattentät så passar den även perfekt att ta med i badkaret eller in i duschen för sköna lekstunder.

Dildon används med fördel tillsammans med glidmedel. Speciellt om du ej är van med storlek större på penetrerande saker! Jag rekommenderar då att använda ett vattenbaserat glidmedel.

Vill du ta din intima stund med Shane Diesel snäppet längre så finns det även en likadan Shane Diesel Dildo som denna men med inbyggd vibrator. Eller så kan du sätta på en av alla filmer som Shane Diesel medverkar i och sen drömma dig bort om heta stunder tillsammans med honom.

Efter användning så rengör du Shane Diesel dildon antingen med tvål och vatten eller så köper du ett rengöringsmedel som är anpassat till just att rengöra sexleksaker med.

 

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Shane Diesel Dildon till alla människor som gillar att leka med större leksaker. Män som kvinnor, för lekar ensam eller lekar med flera. Som jag skrev ovan så tycker jag alla människor oavsett kön borde ha minst en dildo i sin sexlekssamling.

Shane Diesel Dildo

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)

Det säger andra kunder om produkten

”Har nog aldrig sett en film med Shane Diesel, men jag kanske borde testa den snart. Vacker och stor dildo. Mycket naturtrogen. Stor, stor pung, som kan kännas på skinkorna. Designen med blodkärl och huvudet är också välgjord. Det är häftigt att få något i bra kvalitet när man har betalat en bra summa pengar för det. Och jag tror att denhär håller i många år.”

Sammanfattning

Jag är mer än nöjd med den här Shane Diesel dildon. Jag har som jag skrev testat många olika dildos i mitt liv men den här är verkligen den som vinner alla gånger om! Stor – både lång och grov, ådrig och så realistiskt en dildo kan bli.

Är du ute efter en riktiga naturtrogen grov dildo så är denna Shane Diesel Dildon mer än perfekt för dig! Största pluspoängen är helt klart att den är avgjuten av Shane Diesels penis. Jag gillar även att man får med det signerade fotot på Shane Diesel. Känns mer äkta då!

Det ända som gör mig lite besviken är som jag skrev förut att dildon är lite för framtung för sugproppen. Jag vill gärna att dildon ska sitta fast där jag fäster den. Men det är väl som vanligt i livet – man kan inte få allt!

stjärnor

Shane Diesel Dildon får 5 av 5 stjärnor av mig.

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful rabatt Se priset här (orginal)
sinful rabatt Se priset här (med vibration)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här