Black Friday Sexleksaker – de bästa erbjudandena

505

Black Friday sexleksaker är det vissa som väntar hela året på, och det är lätt att förstå varför. Det är inte ovanligt att hitta sexleksaker till utomordentligt reducerade kostnader såsom en 50 % rabatt. Att köpa flera sexleksaker till priset av en är väl drömmen?

Kanske vill du slå till på Black Friday sexleksaker som en tidig julklapp till någon du tycker om eller för att unna dig själv någonting lite extra.

Olika butiker bjuder dock på olika stora rabatter, så det gäller att du hittar rätt för att få din livs deal. Nedan listar vi de bästa erbjudandena på Black Friday sexleksaker för att du ska kunna spara pengar när Black Friday väl drar igång.

Njut av Black Friday hos Sinful eller några av de andra stora sexleksaksbutikerna även detta år!

Översikt över de bästa Black Friday erbjudandena

sinful rabatt

Se priset här

mshop rabatt

Se priset här

joyland

Se priset här

 

 

Black Friday hos Sinful

sinful blackfriday

Hos Sinful borde alla spendera en del av sin Black Friday hos. Här hittar du sexleksaker med upp till 80% rabatt och det finns något för alla. Oavsett kön, erfarenhet och övriga preferenser.

Sinfuls rabatt under Black Friday är något utöver det vanliga, det är allt från sexleksaker till olika små tillbehör.

De delar upp sin Black Friday försäljning i tre olika kategorier:

 • Erbjudanden till kvinnor – Här hittar du allt från dildos till knipkulor, sexleksaker i alla möjliga former helt enkelt. Passa på att klicka hem en av Womanizers populära lufttrycksvibratorer under Black Friday, då de vanligtvis är relativt dyra.
 • Erbjudanden till män – Här ligger mycket fokus på fleshlights, populära penisringar – passa på att testa lite olika så som, med vibrator och utan. Utbudet varierar och likaså gör priserna.
 • Erbjudanden till par – Här hittar du flera erbjudanden, klicka hem den prisvinnande parvibratorn från We-Vibe. Du hittar sexleksaker från flera olika kända varumärken.

 

Utbudet under Black Friday sexleksaker hos Sinful är enormt, och du kommer garanterat hitta något som passar dig, eller er.

Utbudet hos Sinful består bland annat av vibratorer, dildoar, analleksaker, knipkulor, penisringar, tillbehör till bondage, sexmöbler och så mycket mer därtill.

 

Hemsida www.sinful.se
Utbud Skandinaviens största – över 10.000 produkter
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 35 kr
Gratis frakt Över 700 kr
Öppet köp 365 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
Diskret leverans Ja, är MCompany Aps
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna -faktura/Delbetalning, Swish, Paypal
Kontaktuppgifter service@sinful.se 0410-880 213

 

Black Friday hos Mshop

mshop black friday

Hos Mshop kan du hitta Black Friday Sexleksaker både fysiskt i någon av deras butiker eller online.

Vi föredrar online såklart, bredare utbud och därmed fler valmöjligheter. Men ett tips är att gå och klämma och känna lite på produkterna i butiken innan. De har ett begränsat antal, så se till att kolla in hemsidan tidigt på Black Friday.

Det är enkelt att hitta det du vill ha på Mshops hemsida eftersom de har flera kategorier och underkategorier att välja på.

Huvudkategorierna som finns är

 • För kvinnor – Det är mycket fokus på klitoris och g-punkten. Passa på att investera i en ordentlig g-punkts vibrator, de brukar fungera bra både för inre och yttre stimulering.
 • För män – Här finns flera olika men unikt är sexdockorna som finns på rean. Sexdockorna brukar vara ordentligt nedsatta. Vissa sexleksaker är upp till 80% rabatterade.
 • För par – Även Mshop har flera olika parvibratorer och andra leksaker som är särskilt utformade för stimulering av er båda samtidigt.
 • BDSM – Passa på att köpa ett helt set. Särskilt bra för er som behöver fylla på förrådet där hemma.
 • Sexiga underkläder Här hittar ni några av våra favoriter, de flesta är både bekväma och sexiga.
 • Analt – Har du fortfarande inte testat på analstimulering så är Black Friday sexleksaks erbjudande som skapta för dig. Här hittar du flera anala sexleksaker i olika material och storlekar.
 • Apotek ­– Under den här kategorin hittar du det som är nödvändigt i världen fylld av sex. Du kan hitta glidmedel, sexleksaksrengöring och så mycket mer.

Inom alla dessa kategorier så finns underkategorier, där kan du göra detaljsökning bland alla deals som erbjuds under Black Friday. Du kan välja hur du ska sortera, vilken typ av stimulation, vilken kroppsdel, färg, pris, märke och flera andra alternativ.

Hemsida www.mshop.se
Utbud Ett av Sveriges största sortiment
Nyhetsbrev Ja
Frakt Från 49 kr
Gratis frakt Över 999kr
Öppet köp 30 dagar
Leveranstid 1-2 dagar
Diskret leverans Ja, NAE står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Postförskott, Swish, Paypal och Apple Pay
Kontaktuppgifter kundtjanst@mshop.se 08-527 770 70

Black Friday hos Joyland

joyland black friday

Hos Joyland hittar du flera bra deals gällande Black Friday Sexleksaker.

Precis som Sinful så har även de tre olika kategorier,

Det är inte enbart sexleksaker som reas ut hos Joyland på Black Friday, utan passa på att köpa en påse gjord i satin för att förvara dina sexleksaker.

Hemsida www.joyland.se
Utbud 8000+ produkter i sortimentet
Nyhetsbrev Nej
Frakt Från 29 kr
Gratis frakt Över 700 kr
Öppet köp 365 dagar
Leveranstid 1-2 dagar
Diskret leverans Ja, JLAB står som avsändare
Betalningsmetod Kortbetalning, Klarna – Faktura/Delbetalning, Direktbetalning
Kontaktuppgifter Info@joyland.se 0480-22 999

 

Fördelar och nackdelar med att köpa på Black Friday

 

 • Den mest uppenbara fördelen med att slå till på just Black Friday sexleksaker är hur billiga produkterna är, men kom ihåg att hålla koll på ordinarie pris innan rean sätter igång för att vara säker på att produkterna faktiskt är rabatterade.

 

 • Om det just är Black Friday sexleksaker som du är ute efter rekommenderar vi de stora sexbutikerna såsom Sinful, Mshop och Vuxen, just för deras breda utbud. Passa köpa tidiga julklappar till ett riktigt lågt Black Friday pris för att sedan överraska din partner med någonting fint på julafton!

 

 • Det finns vissa nackdelar om du nu tar beslutet att köpa Black Friday sexleksaker i en fysisk butik. Vi talar då naturligtvis om trängseln där alla försöker ta sig fram till sin föredragna produkt, det är svårt att hitta parkeringsplatser och det kan helt enkelt bli kaotiskt.
  Den här nackdelen är dock någonting som man undgår helt och hållet om man istället väljer att shoppa online.

 

 • En ytterligare nackdel som man dock ska ha i åtanke både när det gäller fysiska butiker och webbutiker är att det är lätt att köpa för mycket när man ser den där stora reaskylten. Kom ihåg att alltid bara köpa för vad du har råd med. Det kommer alltid att finnas Black Friday sexleksaker nästa år, så ta det piano och välj noggrant bara att köpa för det som du har råd att förlora.

 

Black Friday vs. Cyber Monday

Black Friday var från början ett amerikanskt påhitt, det infaller dagen efter Thanksgiving, med andra ord dagen efter den fjärde torsdagen i november. Under Black Friday kan du förvänta dig att en stor mängd butiker – både landbaserade affärer och webbutiker – bjuder på löjligt generösa rabatter som du inte kan få tag på under de resterande dagarna på året.

Tre dagar efter att Black Friday har inträffat är det måndag, och den här dagen brukar kallas för Cyber Monday. Den här måndagen påminner om Black Friday på så vis att ett stort antal butiker bjuder på fantastiska rabatter, tävlingar och erbjudanden, men den stora skillnaden mellan Cyber Monday och Black Friday är att fler webbutiker än fysiska butiker deltar i Cyber Monday. Det var år 2013 som Cyber Monday verkligen började ta fart i Sverige, men redan år 2010 kunde man tydligt se att dagen uppmärksammades i utvalda butiker.

Numera känner de flesta till Black Friday och Cyber Monday till den utsträckningen då många sparar ihop pengar under årets gång specifikt för att slå till på dessa dagar. Faktumet att dagarna infaller så nära inpå jul bidrar säkerligen till deras popularitet eftersom många väljer att köpa julklappar på antingen Black Friday eller Cyber Monday.

Varför inte ta tillfället i akt och köpa lite Black Friday sexleksaker genom att tillbringa din Black Friday hos Sinful. Ta en titt på det breda sortimentet och tappa hakan av det extensiva utbudet av rabatterade Black Friday sexleksaker. Oavsett om man vill köpa någonting till sig själv eller någon som man håller kär är det nästintill en garanti att man hittar en fantastisk deal.

 

Köp sexleksaker medan det är billigt

Sexleksaker kommer i en mängd olika prisklasser, och detta ser du prov på oavsett vilken sexleksaksbutik du besöker. Det finns små engångsprodukter som endast kostar 50 kr, men det finns även otroligt detaljerade och exklusiva sexdockor som kan kosta hela 15 000 kr.

För dig som gärna har velat köpa en av de lite dyrare sexleksakerna men inte tidigare haft budgeten för det kan Black Friday bli räddaren i nöden. Kanske har du exempelvis alltid velat testa på en av de riktigt effektiva lufttrycksvibratorerna som ligger på mer än en tusenlapp, och då blir det perfekt att köpa sådana Black Friday sexleksaker till ett reducerat pris.

Vad sägs om att göra högtiden lite mer… högtidlig? Man kan lägga vantarna på en lång rad adventskalendrar där det gömmer sig en sexleksak bakom varje lucka.

Varför inte satsa på den här typen av Black Friday sexleksaker för att välkomna julen på rätt sätt! Kalendern innehåller 24 olika läckra sexleksaker och andra fräcka tillbehör som man kan testa på med din partnern.

Öppna en lucka varje dag medan ni räknar ner dagarna till jul in style.

Black Friday sinful

Tips och råd inför Black Friday

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska få de bästa möjliga Black Friday erbjudandena, och just därför ska vi nedan lista några tips och råd som kan vara bra att ta hänsyn till när Black Friday står och knackar på dörren.

 1. Håll dig till en budget – Det är lätt att råka shoppa för mycket när man ser alla de generösa erbjudandena, men det som man bör komma ihåg är att Black Friday kommer tillbaka nästa år igen. Gör därför en budget och se till så att du håller dig till denne budget till punkt och pricka. När du väl har klart för dig hur mycket du kan spendera är det fritt fram att tillbringa Black Friday hos Sinful.
 2. Köp inte bara för att köpa – Se till så att de produkterna som du köper är någonting som du verkligen vill ha och inte endast är ett spontanköp som omedelbart kommer att ångras. Det billigaste är inte alltid det mest högkvalitativa, så det gäller att kontrollera alla de olika funktionerna och användningsområdena för att se om produkten är någonting som man faktiskt vill ha.
 3. Kontrollera om det finns öppet köp – Har du möjligheten att lämna tillbaka produkten om du skulle ångra dig? Detta är bra att kontrollera innan man börjar shoppa som aldrig förr. Om det finns en ångerrätt där man antingen kan lämna tillbaka produkten eller byta ut den mot någonting annat kan man med lite bättre samvete köpa en leksak som verkar bra för stunden.
 4. Försök att hitta produkten till ett billigare pris – Då så många butiker tar del av Black Friday är det inte ovanligt att en specifik sexleksak som man tycker om säljs på rea i flera olika webbutiker. Se dig därför om först för att ta reda på var du kan hitta leksaken allra billigast. Man bör dock inte köpa någonting från en sida som är opålitlig, utan håll dig till kända och högkvalitativa butiker såsom Sinful, Joyland, Mshop eller Vuxen.
 5. Kika på butikens omdömen – Om man inte är helt säker på huruvida en webbutik är trovärdig eller inte är det möjligt att ta en titt på recensioner som tidigare kunder har lämnat på exempelvis Trustpilot. Här kan du se hur många stjärnor en viss webbutik har fått samt få reda på mer om vad andra tycker. Levererar butiken produkterna i tid? Är produkterna som man får högkvalitativa? Är kundtjänsten hjälpsam? Detta och mycket mer får man reda på via Trustpilot.
 6. Förbered inför högtiden – Se Black Friday och Cyber Monday som ypperliga tillfällen att förbereda inför julafton. Köp julklappar till nära och kära till ett reducerat pris, och varför inte ge ens partner ett paket sexleksaker som han eller hon sent kommer att glömma.
 7. Håll koll på ytterligare kostnader – Beroende på vilken butik man vänder sig till kan det vara så att det tillkommer vissa kostnader. Kostnad för frakt, kostnad för moms eller kanske till och med tullavgifter. Om man köper sina Black Friday sexleksaker från utländska butiker blir frakten i regel dyrare medan man i svenska butiker till och med ibland inte ens behöver betala för frakten om man köper för mer än ett visst belopp.
 8. Välj en webbutik – Sist men inte minst är det återigen värt att nämna hur mycket bättre det är att välja en webbutik istället för en fysisk butik. Ingen trängsel, ett större sortiment av Black Friday sexleksaker och en smidigare översikt av allting. Handla i din egen takt och få precis de sexleksakerna som du eftersöker.

Lycka till!

Om du gillade detta testet kan du även vara intresserade av de här testen:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här