Durex intense orgasmic gel – Recension

476

Eftersom du landat på den här sidan har du nog hört om orgasmgel förut. Det är produkter som durex intense orgasmic gel som kan öka din känslighet och därmed ge dig väldigt intensiva orgasmer. Efterhand så finns det många av dessa på marknaden men Durex intense orgasmic gel är en av de absolut bästa.

Durex intense orgasmic gel

durex intense orgasmic gel 10 ml

Förhandler Prismaskin
sinful Se priset
mshop logo Se priset
[/su_column]
 • Intensiv
 • Enkel
 • Effektiv

Hur använder jag Durex intense orgasmic gel?

Du tar några droppar av Durex intense orgasmic gel på din klitoris. Dessa masserar du sedan försiktigt in. Eftersom flaskan är som en pump är doseringen väldigt enkel och du ska inte ta för mycket. Några droppar räcker. Detta gör att den trots sin lilla storlek håller väldigt länge.

Så fungerar Durex intense orgasmic gel

durex orgasme gel

Nu när du har masserat in din gel så ska du bara vänta ett par minuter tills du får en kittlande känsla i klitoris. Det som sker är att blodtillförseln till området ökar vilket gör det mer känsligt. Samman sak sker nämligen vid orgasm.

Detta sker både för män och kvinnor under upphetsning. Blodet rusar mot våra ädlare delar och vi blir mer känsliga, mer kåta och mer mottagliga för stimulering. När känsligheten känns beröring mer intensiv och du har lättare att uppleva en orgasm.

Klitoris svullnar när detta sker, precis som att penis får stånd och svullnar vid upphetsning. Det är dock mycket svårare att se på kvinnor än på män. Så det som uppstår vid användning av Durex intense orgasmic gel är väldigt naturligt. Det blir en förstärkande effekt av det som sker vid upphetsning och senare orgasm.

Stimulerar Durex intense orgasmic gel?

Du blir mer känslig vid användning av produkten vilket i sig givetvis är stimulerande dock har den ännu fler kittlande funktioner för dig att prova.

Du kommer vid användning uppleva tre olika saker som det växlas emellan. Först så har den en kylande effekt. Den är rätt unik och flera upplever att Durex intense orgasmic gel ger en fantastisk kylande känsla. Många säger att det är olikt allt de upplevt förr.

Så kommer du även uppleva en värmande effekt. Den värmande effekten är härlig och kärleksfull och passar bra in i ert sex. Många orgasmgeler har den här härliga effekten som ger en extra dimension till din njutning.

Den har även en pirrande effekt och den pirrande effekten är också en favorit bland kunderna. Det är ju den känslan man har när man är tillsammans med någon och här får ni den bara förstärkt på ett väldigt härligt sätt.

Så Durex intense orgasmic gel gör alltså att du kommer känna alla dessa i en salig blandning vilket kommer ge den där extra lilla njutningen. Det är nästan som att ha en sexleksak men som bara styr sig själv.

Är inte 10 ml för lite?

durex 10 ml

Många tycker att 10 ml känns som otroligt lite. Dock så kommer ni uppleva att dessa 10 ml räcker mycket längre än ni tror. 10 ml är nämligen till hela 20 fantastiska användningar. Så med andra ord är det mycket i förhållande till vad man ska använda.

Kom ihåg att endast använda några droppar av Durex intense orgasmic gel och massera in dem ordentligt i på din klitoris.

Är det bara tjejer som har svårt för att komma som kan använda Durex intense orgasmic gel?

onani

Nej, det är en produkt för alla. Vi kan verkligen rekommendera den till dig som har svårt att uppleva orgasm och känner att du behöver lite extra hjälp. Det fungerar den fantastiskt för och många som har svårt att nå klimax upplever goda resultat av Durex intense orgasmic gel.

Men har du inte svårt att komma kan den vara lika hjälpsam. Den förstärker ju din känslighet där nere vilket gör att du kommer uppleva beröring som aldrig tidigare. Du kommer också att uppleva helt nya sensationer i form av den kylande effekten.

Den är med andra ord perfekt för dig som vill njuta ännu mer och vem vill inte det.

Kan jag använda Durex intense orgasmic gel med kondom?

kondom

Ja, det kan du. Detta gör att du också kan använda den med helt nya sexpartners och alltid få en förstärkt upplevelse.

Vi tycker att kondom är otroligt viktigt och det är viktig att man tar ansvar för sig själv och sin hälsa. Det gör att Durex intense orgasmic gel är något vi kan stå bakom att rekommendera till alla oavsett relation.

Det är mycket fokus på att unga människor ska använda kondom. Detta fokus verkar på något sätt försvinna när man blir lite äldre. Kanske är det för att vi borde ha lärt oss detta eller för att vi chansat så många gånger och ingenting hänt.

Kondom är otroligt viktigt även om du eller din partner är på p-piller. En kondom skyddar primärt mot sjukdomar och är ni i en så ny relation att ni inte testat er så rekommenderar vi alltid kondom. Tänk på att det finns sjukdomar som är dödliga och som du kan behöva leva med resten av ditt liv. Det är även det mest säkra sättet att skydda mot en oönskad graviditet.

Men som tur är kan du som sagt använda den med kondom så detta är ingenting ni ska oroa er för.

Kan män njuta av Durex intense orgasmic gel?

Den är gjord till kvinnor men kunder vittnar om att män kan uppnå en härlig känsla med produkten på ollonet. Det är med andra ord absolut något män kan använda och om ni har sex utan kondom kommer han även att kunna märka av den lite grann. Prova lite på ollonet och se hur det känns.

Så kommer ju givetvis mannen njuta av att se dig njuta om ni är i ett heterosexuellt förhållande det vill säga. Är ni i ett lesbiskt förhållande kommer din partner givetvis också älska att se dig njuta så mycket. Så på ett sätt kan produkten ha en god effekt på din partner också.

Durex intense orgasmic gel på farten

orgasme gel på farten

Vi har snackat lite om storleken på produkten och att den är rätt liten. Detta gör den perfekt att ha med på farten. Ska du ut och festa och kanske ragga? Ta med den smidiga lilla saken i väskan så att du alltid är förberedd när lusten kommer smygande. Detta är absolut en produkt som du kan använda med den heta personen du raggar upp på krogen.

Den är väldigt diskret vilket också göra att ingen kommer tänka på att du har den. Även om de skulle se den så skulle dom ha svårt att gissa vad det var som skymtade i din väska.

Många gillar att hålla sina sexleksaker eller sexhjälpmedel privat vilket är möjligt med denna härliga produkt.

Kan jag använda Durex intense orgasmic gel med sexleksaker?

Precis som att du kan använda den med kondomer passar den också utmärkt till sexleksaker. Vill du ha en så mysig stund som möjligt med din bullet, rabbit, satisfyer eller vad du nu har där hemma så rekommenderar vi verkligen Durex intense orgasmic gel.

Fungerar Durex intense orgasmic gel med glidmedel?

Du ska inte förvirra Durex intense orgasmic gel med glidmedel. Ni kan absolut använda produkten tillsammans med ett bra glidmedel vilket vi också rekommenderar att ni gör. Glidmedel förhöjer upplevelsen ännu mer.

Durex intense orgasmic gel har dock ingen glidande effekt så det ska köpas separat till produkten. Vi rekommenderar alltid användningen av glidmedel då de förhindrar skador och ökar njutning. Det finns en risk när man har sex att friktionen blir för stark och detta kan kännas otroligt obehagligt.

Med glidmedel så riskerar ni inte att friktionen blir för stark då glidmedel på ett effektivt sätt går in och motverkar detta.

Fördelar:

 • Den kan användas med kondom vilket gör det till en väldigt säker produkt.
 • Den är parfymfri vilket många uppskattar. Produkter med parfym kan ofta påverka allergiker och även människor som inte visste om att de hade problem med allergi. Underlivet är också extremt känsligt och man ska helst hålla sig till så naturliga produkter som möjlig där nere.
 • Det spelar ingen roll om du är ny eller erfaren produkten passar verkligen till alla kvinnor som vill uppleva ökad njutning.
 • Du får utöver ökad känslighet också uppleva flera stimulerande känslor.
 • Den passar perfekt till ert förspel. Tänk att din partner börjar er kittlande natt med att massera in produkten sensuellt. Det blir en våt dröm redan innan ni på riktigt kommit igång.
 • Den är snabbverkande. En del produkter tar tid att verka vilket kan vara frustrerande när man står i situationen och 10 minuter känns som en evighet. Här ska du bara vänta ett par minuter och många märker det faktiskt direkt.
 • Den är väldigt prisvärd eller vi kanske till och med ska säga billig, sett till att den kan användas hela 20 gånger.

Nackdelar:

 • Flaskan är inte jättestor och enligt vissa kunder räcker den inte så länge som det utlovas då man ska använda mer än det som angivs.
 • De flesta kunder är nöjda med produkten men några vittnar om att de upplevt en väldigt svag effekt som knappt är märkbar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här