Penispump – Bästa penispumpar i test

4448

Om du är ute efter en större penis så är en penispump det självklara valet. För att få den ultimata effekten kan även rekommendera att du köper en penisring.

Du kan använda dem innan antingen innan det är dags att använda en sexleksak eller precis innan samlag med din partner.

Som du säkert redan vet är det här ett sexhjälpmedel som inte är en permanent lösning men definitivt ett bra hjälpmedel för stunden. Här kan du se vilka hjälpmedel som finns för dig med erektionsproblem.

Ta del av vår penispump-guide för att förstå hur du ska nyttja din penispump.

Hur fungerar en penispump?

Hur en penispump funkar? Jo, genom att använda en penispump skapar du vakuum så att blodet i din penis strömmar och därmed ökar vätskemängden i din penis och den blir större. Läs mer här.

 

Hur stor blir man med en penispump?

Det är olika men det kan bli någon/några centimeter skillnad. Tänk på att inte använda den för länge och hålla koll på trycket. Vissa upplever att de inte blir större, men däremot mycket känsligare. Så en penispumps effekt kan variera, vi rekommenderar att trä på en penisring efteråt för att behålla det du pumpat upp.

Översikt Priskoll
HYDROMAX7 (X30) PENISPUMP Testvinnare Se priset
vakuumpump Nybörjaren Se priset
Proffessionals Power PenisPump 25 cm Den billiga Se priset

 

Hittar du inte det du söker?  - Se hela utbudet här.


TESTVINNARE - Hydromax7 (X30) penispump

Se priset här

Det här testets testvinnare och en solklar sådan är Bathmate Hydromax 7, den bästa penispumpen på dagens marknad vi våra mått mätt.

Fördelar

 • Användarvänlig design
 • Robust material
 • 35% mer vakum än de tidigare Bathmate

Nackdelar

 • Känsligt vattenlås – var försiktig
 • Krävs att du står på en plats som tål vatten exempelvis, duschen

Recension

När det kommer till högkvalitativa penispumpar så kan Hydromax7 sannerligen leverera. Om din penisstorlek ligger på 13-18 centimeter så kommer denne kukpump att hjälpa dig på ett storslaget vis. En bra vakumpump penis!

Oavsett m du är ute efter hårdare erektioner och fantastiska orgasmer på egen hand eller har samlag med din partner. Om du jämför med ordinära penispumpar är denna även mer tillförlitlig och förser dig med fantastiska resultat som verkligen kommer att gynna dig.

Med detta verktyg kommer du inte enbart att hjälpa ditt kön på traven, utan du kommer dessutom själv att få ett ökat självförtroende och därmed prestationsförmåga.

Hydromax7 penispump är utformad på ett sätt som gör den mycket enkel och säker att använda. För penispumpar såsom denne behöver du bara fylla upp den med varmt vatten, stänga den och sedan använda den under 5 minuter tre separata gånger.

Det är tack vare vattnet som vakuumet skapas för att se till så att blodet flödar till din penis och ger en starkare erektion. Oavsett om du vill använda penispumpar som denna i badet, duschen eller någon helt annanstans så är det fullt möjligt.

Det är inte särskilt svårt att använda Hydromax7 och det är inte heller farligt på något vis. Tack vare högkvalitativa penispumpar såsom den här varianten kommer du att kunna njuta av onani och samlag på ett utomordentligt sätt utöver all tidigare njutning.

 

Hur använder du den?

Såhär använder du en den med vatten

 • Se till att den mjuka ringen längst ner på pumpen sitter fast ordentligt på pumpen.
 • Sätt den lilla grå tippen i änden av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten.
 • Slappna av medan du står i badet, och sätt pumpen kring penis.
 • Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa tippen och börja pumpa.
 • Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst ner, är så ihoppressad att du inte kan pumpa mer.
 • För att få det bästa resultatet, avlägsna trycket efter ett par minuter och repetera allt 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter.

Här kan du läsa mer.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är okej med att bli blöt samtidigt som du ser din penis växa.

 

Det säger andra kunder

Dan - ” Som ett första köp av penispump är jag väldigt nöjd med produkten. Trycket blir stort och det går fort att få fina resultat, både på längden och främst omkretsen. Används lättast i duschen genom att låsa och fylla upp med vatten. Lås sedan upp och börja pumpa samtidigt som du ser resultatet direkt.

+/-:
+ Störst plus för resultatet - Tjockleken stimulerar henne bättre och det blir automatiskt roligare. Resultaten är så pass bra att ett ordentligt förspel eller glidmedel nästan är ett måste.
+ Längre erektion och orgasm
+ Robust material i hårdplast och gummi. Smidigt att pumpa flera gånger genom att släppa på trycket med knappen och fylla upp med vatten.
+ Lätt att trä på för bra passform. Se bara till att den grå ringen är vriden rätt så att den ligger tätt emot dig och det svarta gummit.

- Priset
- Känsligt lås - handle with care.

 

Sammanfattning

En av marknadens bästa penispumpar som är enkel att använda och gjort i högkvalitativt material.

Läs hela recensionen här

 


 

TILL NYBÖRJAREN - Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Se priset här

En penispump som är behaglig att bära och uppskattad av många, enkel att använda tack vare Pump Worx Pro-Gauge Penispump kan du få erektionen du alltid drömt om.

Fördelar

 • Tydlig tryckmätare
 • Bra tätning mot huden
 • Kukring och varuprover medföljer

Nackdelar

 • Starkt undertryck

Recension

Penispumpar har i uppdrag att förlänga och göra ditt stånd starkare samt att på så vis se till så att du får mer intensiva orgasmer och njuta i sovrummet som aldrig förr.

Det är upp till dig själv om du vill använda Pump Worx Pro-Gauge Penispump för bruk inför onani eller samlag. Men oavsett vad du väljer kan du vara säker på att man har tillgång till en riktigt professionell penispump som aldrig sviker en.

Med en sleeve i botten av penispumpen kan du behagligt föra in ditt kön och veta att det alltid sitter på plats. Hur intensivt trycket ska vara bestämmer du sedan själv genom tryckmätaren och pistolgreppet.

Såsom med flera andra högkvalitativa penispumpar har Pump Worx Pro-Gauge Penispump en ”Quick-Release” funktion som ser till så att du kan lätta på trycket omedelbart när du väl är klar med användningen. Med sitt material i silikon och ABS-plast kan du försäkra sig om penispumpar som verkligen håller i alla lägen.

Trots att Pump Worx Pro-Gauge Penispump inte är den billigaste på marknaden är den väl värd pengarna. Man brukar säga att du får vad du betalar för, och så är sannerligen fallet när du kikar på hur proffsigt utformad denna är.

Om du inhandlar denna så slutar njutningen inte heller där, utan man mottar även en medföljande kukring som man kan fästa runt sin penis efter dess att man har använt penispumpar. Vitsen är att se till så att blodet stannar i ens kön för längre erektioner som man verkligen kommer att uppskatta.

 

Hur använder du den?

Såhär använder du din penispump:

 • Börja alltid lugnt och försiktigt när du är ny och oerfaren.
 • Applicera lite vattenbaserat glidmedel i botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.
 • Trä därefter ner cylindern över din penis (testiklarna lämnas utanför).
 • Pumpa långsamt och se hur din penis växer. Är du nybörjare rekommenderar vi att du högst använder pumpen 10 minuter i taget.
 • Avbryt alltid användningen om det börjar göra ont.

För detaljerade instruktioner hänvisar vi till bruksanvisningen. Du kan också läsa vårt inlägg om penispumpar.

 

Rekommenderad till

Passar dig som enkelt vill kunna förstora din penis och vill ha en högkvalitativ produkt.

 

Det säger andra kunder

Kenneth - ” En helt underbar pump. Ger ett mycket distinkt och starkt tryck, vilket mitt stånd är ett klart bevis för. Jag har bra stånd i vanliga fall, men ville prova vad en pump kan göra mer för mig.

Vid första användningen var jag helt såld. Blev överraskad över resultatet. En mycket positiv sak var tätningen mot huden. Höll helt tätt under hela min övning, som varade i ca 15 minuter.
En varning är befogad. Pumpen ger ett start undertryck, så ta det lugnt och använd den tillhörande manometern för kontrollera att din penis mår toppen och det kommer den att göra.
Ett mycket bra val.”

Sammanfattning

En klockren produkt som passar dig som nybörjare tack vare att den är så enkel att använda.

Läs hela recensionen här

Vår testare Alexander, 32 år gammal har också testat den här penispumpen. Läs hela hans recension här.

 


 

DEN BILLIGA - Baseks Klassisk Penispump

Se priset här

Tack vare Baseks Klassisk Penispumps smarta Quick Release-funktion så är detta en penispump som är mycket enkel att använda.

Fördelar

 • Billigt pris och mycket för pengarna
 • Snabb och enkel att använda
 • Förbättrar orgasmerna och förlänger erektionen

Nackdelar

 • Glider av lätt

Recension

Få dina drömmars erektion med hjälp av penispumpar såsom Baseks Klassisk Penispump. Allt du behöver göra är att föra in ditt kön i penispumpen och därefter dra nytta av handpumpen för att få fram ett vakuum som resulterar i ett större blodflöde till din penis.

På så sätt får du en längre penis för stunden samt en långvarig och starkare erektion som kommer att uppskattas vid både stunder på egen hand och tillsammans med ens partner i sovrummet.

För en så skön upplevelse som möjligt kan det även vara en bra idé att satsa på en kukring som kommer att se till så att blodet stannar i din penis för en längre erektion.

För att trycket ska lätta när du väl är klar med användningen är det lätt som en plätt att använda ”Quick-Release” för att trycket omedelbart ska lätta. Både du själv och din partner kommer verkligen att gynnas av den förbättrade prestationsförmågan samtidigt som du själv får ett bättre självförtroende som leder till trevligare stunder i sovrummet.

Hur man än vrider och vänder på det är penispumpar en fantastisk lösning för att göra samlag och onani ännu bättre än det redan är – och detta utan någon större ansträngning. Ett bra sexhjälpmedel.

Materialen som har använts för skapa Baseks Klassisk Penispump är silikon, PVC samt ABS-plast. Dessa material är inte på något sätt skadliga för kroppen, så du kan på ett säkert sätt använda produkterna utan att behöva oroa dig.

En stor fördel med just den här  är även hur billig den är, så om du ännu inte är redo att satsa på en dyr variant kan Baseks Klassisk Penispump bli en förträfflig första pump för nybörjare. Naturligtvis kommer dock även veteraner att gynnas av Baseks Klassisk Penispump.

 

Hur använder du den?

Såhär använder du din penispump:

 • Börja alltid lugnt och försiktigt när du är ny och oerfaren.
 • Applicera lite vattenbaserat glidmedel i botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.
 • Trä därefter ner cylindern över din penis (testiklarna lämnas utanför).
 • Pumpa långsamt och se hur din penis växer. Är du nybörjare rekommenderar vi att du högst använder pumpen 10 minuter i taget.
 • Avbryt alltid användningen om det börjar göra ont.

För detaljerade instruktioner hänvisar vi till bruksanvisningen eller vår guide.

 

Rekommenderad till

Passar dig som inte vill lägga så mycket pengar på en penispump. Tänk dock på att du får vad du betalar för och därmed är det inte den bästa passformen, utan glider av lätt.

 

Det säger andra kunder

Frigge - ” Denna är en helt ok pump för nybörjare. Tyvärr glider silikonsleeven ganska lätt. Man får vad man betalar för. Jag har tidigare haft en dyrare pump som var skönare och var lättare att öka trycket efter hand.”

Sammanfattning

En av marknadens billigare pumpar men för sitt pris får du verkligen valuta för pengarna. En lättanvänd produkt som levererar det den ska.

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag har också skrivit om Baseks Klassiska Penispump. 4 av 5 stjärnor får den från mig, Läs min recension här.”

 


Pump Worx Beginners Pump

Se priset här

Ännu en av de billigare penispumparna som har levererat perfekt upppumpade penisar.

Fördelar

 • Finns i flera olika färger att välja mellan
 • Fungerar väl för penisstorlekar på upp till hela 19 cm
 • Quick release ventil

Nackdelar

 • Behövs lite glidmedel annars gör det lätt ont

Recension

För de som inte tidigare har testat på penispumpar och nu vill få tillgång till någonting nytt och spännande kan Pump Worx Beginners Pump sannerligen hjälpa dig på traven till att få de där perfekta orgasmerna under både onani och samlag.

Den här nybörjarpumpen blir mycket passande för de som är nya inom världen av kukpumpar, men även veteranerna kommer att få stor glädje av denne manick.

Designen är snygg och stilren där du kan få en perfekt modell genom att välja mellan färgerna vitt, svart, blått och lila. För ett ganska billigt pris får du en kukpump som verkligen fungerar.

Förutom själva penispumpen så inkluderas även en kukring. Denna kan du trä på din penis efter dess att den har använts för att se till så att erektionen blir mer långvarig. Huruvida du vill använda penisringen eller inte är upp till dig själv, men den kan sannerligen förbättra upplevelsen ganska storslaget.

Om du dessutom använder den och känner för att lätta på trycket så kommer den med en ”Quick-release” knapp för att snabbt stoppa suget.

Det stora skälet till att just penispumparna har blivit så populära är för att de kan förbättra samlag och onani på ett fantastiskt sätt utan att behöva vänta någon längre tid.

Med hjälp av en vakuumpump får du kraftigare erektioner, en större penisstorlek och orgasmer som är mer tillfredsställande än någonsin. Vissa av dem kan du dessutom använda som en sexleksak i sig själv, då det kan vara ganska njutbart att dra nytta av din penispump.

 

Hur använder du den?

 • Såhär använder du Pump Worx Penispump för Nybörjare:
 • Börja alltid lugnt och försiktigt när du är ny och oerfaren.
 • Applicera lite vattenbaserat glidmedel i botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.
 • Trä därefter ner cylindern över din penis (testiklarna lämnas utanför).
 • Pumpa långsamt och se hur din penis växer. Är du nybörjare rekommenderar vi att du högst använder pumpen 10 minuter i taget.
 • På själva pumpen finns en quick release ventil, så att du snabbt och lätt kan släppa in luft i cylindern.
 • Avbryt alltid användningen om det börjar göra ont.

För detaljerade instruktioner hänvisar vi till bruksanvisningen eller läs vårt inlägg om penispumpar.

 

Rekommenderad till

Det här är ytterligare en fantastisk produkt som passar nybörjaren perfekt. Den är enkel att använda och även behaglig förstapump.

 

Det säger andra kunder

Danny - ”Kanonbra produkt som gör sitt jobb med bravur. Riktigt bra tryck och pumpen är lätt mycket att använda och att rengöra. Glöm inte glidmedel annars kan det göra lite ont.”

 

Sammanfattning

En pump som är enkel att använda och har ett stabilt tryck under hela användningen. Positivt att materialet är genomskinligt och därmed får du se hela händelseförloppet.

 


 

Smile Penispump

Se priset här

En penispump i klarblå färg med en måttstock på, se den väska och håll koll på exakt hur mycket den växer.

Fördelar

 • Enkel användning tack vare handpumpen
 • Hög kvalitet till ett relativt lågt pris
 • Bekväm handpump

Nackdelar

 • Önskvärt att den fanns i andra färger

Recension

Med en Smile Penispump vid din sida vet du att du är i goda händer. Penispumpar som den här placeras över ditt kön, och genom handpumpen ser du till så att ett vakuum skapas som i sin tur leder blodflödet till könet.

På så sätt blir din erektion starkare än någonsin och orgasmerna kommer att kännas bättre både när du ska krydda till det i sovrummet med din partner och när du onanerar på egen hand.

Smile Penispump med sin snygga blåa design är tillverkad av ett hudvänligt material, så du behöver därför aldrig oroa sig för att det ska vara skadligt på något sätt. Det går dessutom mycket fort att använda penispumpen, och inom kort kommer du att få ett kraftigt stånd som verkligen håller.

En fördel med penispumpar såsom Smile Penispump är att det finns en måttskala på behållaren. Med hjälp av den här måttskalan kan du lätt hålla reda på hur mycket ditt kön växer – antingen utav rent intresse eller för att öka självförtroendet och din prestationsförmåga.

Om du vill att din erektion ska hålla längre kan du även välja att investera i en penisring som du fäster runt ditt kön så att blodflödet ska hålla sig kvar i penisen. Ha dock i åtanke att en sådan penisring måste inhandlas separat och inte är någonting som följer med produkten Smile Penispump.

Det är inte ovanligt att män vänder sig till penispumpar om de lider av erektil dysfunktion, men de kan även dras nytta av de som helt enkelt vill ha en starkare och mer långvarig erektion. Oavsett vad så kommer Smile Penispump att finnas där för en i alla lägen och göra både onani och samlag mer njutbart än någonsin.

 

Hur använder du den?

Såhär använder du din penispump:

 • Börja alltid lugnt och försiktigt när du är ny och oerfaren.
 • Applicera lite vattenbaserat glidmedel i botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.
 • Trä därefter ner cylindern över din penis (testiklarna lämnas utanför).
 • Pumpa långsamt och se hur din penis växer. Är du nybörjare rekommenderar vi att du högst använder pumpen 10 minuter i taget.
 • Avbryt alltid användningen om det börjar göra ont.

För detaljerade instruktioner hänvisar vi till bruksanvisningen eller läs vår guide.

 

Rekommenderad till

Passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.

 

Sammanfattning

En lättanvänd penispump från You2Toys till ett bra pris. Enkel att använda, rengöra och ger bra resultat.

 


 

PDX Elite Blowjob Power Pump

Se priset här

Här får du en sexleksak som både kan användas som onaniprodukt och som penispump, två sexleksaker i en helt enkelt.

Fördelar

 • Elektrisk penispump så att man själv slipper att pumpa
 • En kombination av onaniprodukt och penispump
 • Måttskala på behållaren för att hålla reda på hur mycket man växer

Nackdelar

 • Batterier ingår ej
 • Suger väldigt hårt

Recension

Trots att den befinner sig längst ner på listan är PDX Elite Blowjob Power Pump långtifrån en halvdan produkt. Den här utomordentliga elektriska penispumpen vet verkligen var skåpet ska stå när det kommer till att förstärka din erektion och se till så att den blir långvarig.

Då produkten är elektriskt slipper du att själv utföra arbetet och kan istället bara njuta av resultatet från den fantastiska penispumpen.

När du köper penispumpar såsom denna får du definitivt mycket för pengarna. Förutom den elektriska penispumpen kan du även njuta av tre stycken penisringar som är tillverkade av silikon, ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker samt en lotion som gör användandet mer bekvämt. Visst kan du inte önska sig mycket mer än så!

Penispumpar kommer speciellt väl tillhands innan onani eller samlag där du vill att din erektion ska vara starkare och hålla längre. När du väl är klar med användningen av sin penispump kan du trä på en av de medföljande penisringarna - de tre som inkluderas finns i tre olika storlekar för att passa alla.

På så sätt förblir blodet i könet och din erektion kommer att stanna kvar längre. Både du själv och din partner kommer att älska de heta stunderna i sovrummet så länge du tar hjälp av en PDX Elite Blowjob Power Pump.

 

Hur använder du den?

Den har ett handtag och sedan styr du den med hjälp av knapparna. För den genomskinliga tuben mot den penis och låt den omslutas av de mjuka läpparna.

För detaljerade instruktioner hänvisar vi till bruksanvisningen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en lyxig penispump.

 

Sammanfattning

En penispump utöver det vanliga. Här kombineras en växande penis med en känsla motsvarande av oralsex, en helt ny upplevelse.

 


Vad är en penispump?

Kort och gott är en penispump ett sexhjälpmedel som hjälper dig att få en större penis, en penispump kan ge blandade resultat och för vissa blir det en markant skillnad och för andra mindre.

 

Vem passar en penispump?

En penispump passar alla, alla med penis förstås. Det spelar ingen roll om du har problem eller inte, den fungerar att använda för alla. En penispump kan ses som ett medicinskt tekniskt hjälpmedel.

 

Olika sorters penispumpar

Det finns flera olika och vilken just du ska välja, ja, det är en smaksak. Det finns klassiska som är med luft, penispumpar som kräver vatten och automatiska penispumpar som gör jobbet åt dig.

 

Förvaring och rengöring

Förvara din penispump svalt och torrt gärna i ett fodral så att den täcks och inte samlar damm.

Rengör den noggrant med vatten och tvål eller med sexleksaksrengöring.

 

Vad gör en penispump?

En penispump gör så att din blodtillförsel ökar till din penis och därmed fylls med mer blod och blir större och känsligare. Det varierar med penispump resultat, och tycker du inte att din penis blir större så kan vi rekommendera att du använder en penisring som gör att blodet stannar kvar i penisen eller trär på en penis sleeve.

 

Är penispump farligt?

Om du av medicinska skäl är orolig för att en penispump ska vara farlig för dig så rekommenderar vi att du först kontaktar en läkare. Har du inga problem sedan tidigare så bör det inte vara några problem för dig att testa dig fram och se vilka penispump resultat just du kan få.

 

Belladot Ingemar Penispump

Belladot Ingemar Penispump har också blivit en populär penispump, den har ett ergonomiskt handtag och många gillar att använda den även för njutning. Vi rekommenderar dock de andra penispumparna i testet före Belladot Ingemar Penispump då vi anser att de ger bättre resultat.

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här