För de som är ute efter en hårdare erektion tillsammans med en förlängd penis är det vanligtvis penispumpar som man vänder sig till.

Dessa kan man dra nytta av antingen innan det är dags att använda en sexleksak eller precis innan samlag med sin partner.

Kort sagt ser penispumpar till så att mer blod än vanligt rusar till ens kön, vilket i sin tur gör så att den blir hårdare. På så sätt kommer njutningen bli större och orgasmerna att bli bättre i sovrummet, något som båda parter naturligtvis uppskattar.


TESTVINNARE – Hydromax7 (X30) penispump

HYDROMAX7 (X30) PENISPUMP

Se priset här

När det kommer till högkvalitativa penispumpar så kan Hydromax7 sannerligen leverera. Om ens penisstorlek ligger på 13-18 centimeter så kommer denne kuk pump att hjälpa en på ett storslaget vis om man är ute efter hårdare erektioner och fantastiska orgasmer oavsett om man använder en sexleksak på egen hand eller har samlag med sin partner. Om man jämför med ordinära penispumpar är denne även mer tillförlitlig och förser en med fantastiska resultat som verkligen kommer att gynna en. Med detta verktyg kommer man inte enbart att hjälpa sitt kön på traven, utan man kommer dessutom själv att få ett ökat självförtroende och därmed prestationsförmåga.

Hydromax7 (X30) penispump är utformad på ett sätt som gör den mycket enkel och säker att använda. För penispumpar såsom denne behöver man bara fylla upp den med varmt vatten, stänga den och sedan använda den under 5 minuter tre separata gånger. Det är tack vare vattnet som vakuumet skapas för att se till så att blodet flödar till ens penis och ger en starkare erektion. Oavsett om man vill använda penispumpar som denne i badet, duschen eller någon helt annanstans så är det fullt möjligt.

Det är inte särskilt svårt att använda Hydromax7 (X30) penispump och det är inte heller farligt på något vis. Tack vare högkvalitativa penispumpar såsom den här varianten kommer man att kunna njuta av onani och samlag på ett utomordentligt sätt utöver all tidigare njutning. Satsa på denne penispump genom att ta en tur över till Vuxen redan idag.

Fördelar:

 • Förser en med ett permanent resultat
 • Användarvänlig design
 • Hållbar

Nackdelar:

 • Rekommenderas inte om ens penis är under 13 cm eller över 18 cm.

Läsa komplett recension här

 


 

TILL NYBÖRJAR – Pump Worx Pro-Gauge Penispump

vakuumpump

Se priset här

Penispumpar har i uppdrag att förlänga och göra ens stånd starkare samt att på så vis se till så att man får mer intensiva orgasmer och njuta i sovrummet som aldrig förr. Det är upp till en själv om man vill använda Pump Worx Pro-Gauge Penispump för bruk inför onani eller samlag, men oavsett vad man väljer kan man vara säker på att man har tillgång till en riktigt professionell penispump som aldrig sviker en.

Med en sleeve i botten av penispumpen kan man behagligt föra in sitt kön och veta att det alltid sitter på plats. Hur intensivt trycket ska vara bestämmer man sedan själv genom tryckmätaren och pistolgreppet. Såsom med flera andra högkvalitativa penispumpar har Pump Worx Pro-Gauge Penispump en ”Quick-Release” funktion som ser till så att man kan lätta på trycket omedelbart när man väl är klar med användningen. Med sina material i silikon och ABS-plast kan man försäkra sig om penispumpar som verkligen håller i alla lägen.

Bästa penispumpar har vanligtvis sitt pris, och trots att Pump Worx Pro-Gauge Penispump inte är den billigaste på marknaden är den väl värd pengarna. Man brukar säga att man får vad man betalar för, och så är sannerligen fallet när man kikar på hur proffsigt utformad denne penispump är.

Om man inhandlar denne penispump så slutar njutningen inte heller där, utan man mottar även en medföljande kukring som man kan fästa runt sin penis efter dess att man har använt penispumpar. Vitsen är att se till så att blodet stannar i ens kön för längre erektioner som man verkligen kommer att uppskatta.

Fördelar:

 • Tillverkad av högkvalitativa material på ett proffsigt vis
 • Förser en med ett kraftigt stånd och orgasmer
 • Kukring och varuprover medföljer

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 


 

PRISVINNARE – Baseks Klassisk Penispump

Baseks Klassisk Penispump

Se priset här

Få ens drömmars erektion med hjälp av penispumpar såsom Baseks Klassisk Penispump. Allt man behöver göra är att föra in sitt kön i penispumpen och därefter dra nytta av handpumpen för att få fram ett vakuum som resulterar i ett större blodflöde till ens penis. På så sätt får man en längre penis för stunden samt en långvarig och starkare erektion som kommer att uppskattas vid både stunder på egen hand och tillsammans med ens partner i sovrummet. För en så skön upplevelse som möjligt kan det även vara en bra idé att satsa på en kukring som kommer att se till så att blodet stannar i ens penis för en längre erektion.

För att trycket ska lätta när man väl är klar med användningen är det lätt som en plätt att använda ”Quick-Release” för att trycket omedelbart ska lätta. Både en själv och ens partner kommer verkligen att gynnas av den förbättrade prestationsförmågan samtidigt som man själv får ett bättre självförtroende som leder till trevligare stunder i sovrummet. Hur man än vrider och vänder på det är penispumpar en fantastisk lösning för att göra samlag och onani ännu bättre än det redan är – och detta utan någon större ansträngning.

Materialen som har använts för skapa Baseks Klassisk Penispump är silikon, PVC samt ABS-plast. Dessa material är inte på något sätt skadliga för kroppen, så man kan på ett säkert sätt använda de bästa penispumparna utan att behöva oroa sig. En stor fördel med just den här penispumpen är även hur billig den är, så om man ännu inte är redo att satsa på en dyr variant kan Baseks Klassisk Penispump bli en förträfflig första penispump för nybörjare. Naturligtvis kommer dock även veteraner att gynnas av Baseks Klassisk Penispump.

Fördelar:

 • Billigt pris och mycket för pengarna
 • Snabb och enkel att använda
 • Förbättrar orgasmerna och förlänger erektionen

Nackdelar:

 • Kan glida av relativt lätt

 


Pump Worx Beginners Pump

penispumparna

Se priset här

För de som inte tidigare har testat på penispumpar och nu vill få tillgång till någonting nytt och spännande kan Pump Worx Beginners Pump sannerligen hjälpa en på traven till att få de där perfekta orgasmerna under både onani och samlag. Den här nybörjarpumpen blir mycket passande för de som är nya inom världen av penispumpar, men även veteranerna kommer att få stor glädje av denne manick. Designen är snygg och stilren där man kan få en perfekt modell genom att välja mellan färgerna vitt, svart, blått och lila. För ett ganska billigt pris får man en kukpump som verkligen fungerar.

Förutom själva penispumpen så inkluderas även en kukring. Denne kan man trä på sin penis efter dess att penispumpen har använts för att se till så att erektionen blir mer långvarig. Huruvida man vill använda penisringen eller inte är upp till en själv, men den kan sannerligen förbättra upplevelsen ganska storslaget. Om man dessutom använder penispumpen och känner för att lätta på trycket så kommer den med en ”Quick-release” knapp för att snabbt stoppa suget.

Det stora skälet till varför just penispumparna har blivit så populära är för att de kan förbättra samlag och onani på ett fantastiskt sätt utan att behöva vänta någon längre tid. Med hjälp av en vakuumpump får man kraftigare erektioner, en större penisstorlek och orgasmer som är mer tillfredsställande än någonsin. Vissa penispumpar kan man dessutom använda som en sexleksak i sig själv, då det kan vara ganska njutbart att dra nytta av sin penispump.

Fördelar:

 • Gör erektioner starkare på ett lätt sätt
 • Finns i flera olika färger att välja mellan
 • Fungerar väl för penisstorlekar på upp till hela 19 cm

Nackdelar:

 • Inte ett särskilt stort utrymme i pumpen för de med större penisstorlekar

 


 

Smile Penispump

SMILE PENISPUMP

Se priset här

Med en Smile Penispump vid ens sida vet man att man är i goda händer. Penispumpar som den här placeras över ens kön, och genom handpumpen ser man till så att ett vakuum skapas som i sin tur leder blodflödet till könet. På så sätt blir ens erektion starkare än någonsin och orgasmerna kommer att kännas bättre både när man ska krydda till det i sovrummet med ens partner och när man onanerar på egen hand.

Smile Penispump med sin snygga blåa design är tillverkad av ett hudvänligt material, så man behöver därför aldrig oroa sig för att det ska vara skadligt på något sätt. Det går dessutom mycket fort att använda penispumpen, och inom kort kommer man att får ett kraftigt stånd som verkligen håller.

En fördel med penispumpar såsom Smile Penispump är att det finns en måttskala på behållaren. Med hjälp av den här måttskalan kan man lätt hålla reda på hur mycket ens kön växer – antingen utav rent intresse eller för att öka självförtroendet och ens prestationsförmåga. Om man vill att ens erektion ska hålla längre kan man även välja att investera i en penisring som man fäster runt sitt kön så att blodflödet ska hålla sig kvar i penisen. Ha dock i åtanke att en sådan penisring måste inhandlas separat och inte är någonting som följer med produkten Smile Penispump.

Det är inte ovanligt att män vänder sig till penispumpar om de lider av erektil dysfunktion, men de kan även dras nytta av de som helt enkelt vill ha en starkare och mer långvarig erektion. Oavsett vad så kommer Smile Penispump att finnas där för en i alla lägen och göra både onani och samlag mer njutbart än någonsin.

Fördelar:

 • Måttskala på behållaren för att hålla reda på ens längd
 • Enkel användning tack vare handpumpen
 • Hög kvalitet till ett relativt lågt pris

Nackdelar:

 • Penisring medföljer inte

 


 

PDX Elite Blowjob Power Pump

kuk pump

Se priset här

Trots att den befinner sig längst ner på listan är PDX Elite Blowjob Power Pump långtifrån en halvdan produkt. Den här utomordentliga elektriska penispumpen vet verkligen var skåpet ska stå när det kommer till att förstärka ens erektion och se till så att den blir långvarig. Då produkten är elektriskt slipper man att själv utföra arbetet och kan istället bara njuta av resultatet från den fantastiska penispumpen.

När man köper penispumpar såsom denne får man definitivt mycket för pengarna. Förutom den elektriska penispumpen kan man även njuta av tre stycket penisringar som är tillverkade av silikon, ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker samt en lotion som gör användandet mer bekvämt. Visst kan man inte önska sig mycket mer än så!

Penispumpar kommer speciellt väl tillhands innan onani eller samlag där man vill att ens erektion ska vara starkare och hålla längre. När man väl är klar med användningen av sin penispump kan man trä på en av de medföljande penisringarna – de tre som inkluderas finns i tre olika storlekar för att passa alla. På så sätt förblir blodet i könet och ens erektion kommer att stanna kvar längre. Både en själv och ens partner kommer att älska de heta stunderna i sovrummet så länge man tar hjälp av en PDX Elite Blowjob Power Pump.

Fördelar:

 • Elektrisk penispump så att man själv slipper att pumpa
 • Flera medföljande tillbehör för den ultimata njutningen
 • Måttskala på behållaren för att hålla reda på hur mycket man växer

Nackdelar:

 • Batteridriven, men batterier ingår inte

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här