Recension – Louisiana Lounger Sexmaskin

14

Några första ord…

Jag känner mig ganska kluven till Louisiana Lounger Sexmaskin. En del av mig älskar den och tycker att den är härligt explosiv och den får verkligen jobbet gjort. Den andra delen av mig pustar bara av tanken på att montera ihop allt. Jag skulle säga att sexmaskinen både fyller mig med glädje och njutning, och med frustration, svett och mjölksyra.

Det är inget snack om att motorn verkligen har power, den pumpar på upp till 200 stötar i minuten. Nu behöver man inte längre en man för att få sig en rejäl påsättning. Men vill man så kan han titta på och sköta fjärrkontrollen.

Att använda Louisisana Lounger Sexmaskin ger närmast en berusande känsla, man blir bra uppfylld av dildon som stöter härligt hårt.  Tyvärr så går det inte att ändra hastighet så efter ett tag blir det lite tråkigt och jag kände ”Vad ska jag göra nu då?”.

Att blåsa upp madrassen med fotpumpen är en mardröm. Montering och uppblåsningen tog ca 30 minuter och det åt verkligen upp min sexlust. Istället kände jag mig svettig och hade ordentlig mjölksyra i benen. Inte det sexigaste direkt. 

 

susanne testare
“Välkomna, det här är första gången jag testar en sexmaskin, så kul! Hoppas du får en trevlig läsning! /Susanne”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Lite kort om Louisiana Lounger Sexmaskin

Louisiana Lounger Sexmaskin är en riktigt mäktig sexmaskin. Själva madrassen som man ligger på är gjord av vinyl, den är svart och enkel i sin design. När den är uppblåst är den 160cm lång, 80 cm bred, fotändens höjd är 25cm och huvudändens höjd är 50cm hög. För att få en bättre förståelse för dess storlek så har jag tagit kort på sexmaskinen i min säng som är en dubbelsäng, 180cm.

Man får med 3 stycken dildos i olika storlekar. 1 rosa G-punktsvibrator på 12cm, 1 realistisk dildo på 14cm och 1 jelly-vibrator på 17cm. När jag öppnade plasten runt så kändes dom något kladdiga. Efter en ordentlig rengöring så blev det bättre men kvalliteten på den rosa G-punkts vibratorn kändes billig.

Man fick även med en enkel klassisk fotpump och ett lagnings kit ifall att madrassen skulle gå sönder på Louisiana Lounger Sexmaskin.

Louisiana Lounger Sexmaskin


Fördelar

 • Man får en rejäl påsättning
 • Man kan låta sin partner styra via en fjärrkontroll
 • Man kan vara lite kinky och använda banden för att spänna fast handleder och fotleder
 • Man kan använda varje dildo utan sexmaskinen
 • Man kan använda andra dildos med sexmaskinen om den har en skruvgänga på 1 tum.
 • Man får många varor i ett köp
 • Lätt att förvara i kartongen den kom i
 • Kvaliteten är bra

Nackdelar

 • Det tar lång tid att blåsa upp och förbereda sexmaskinen
 • Det tar lång tid att tömma på luft
 • Den är väldigt högljudd
 • Det går åt väldigt mycket batterier
 • Är man lång så hänger huvudet över ryggstödet
 • Den är ganska stor och otymplig
 • Den är dyr

Recension

Första intryck

Min första reaktion, när jag öppnade den bruna kartongen och såg själva förpackningen som Louisiana Lounger Sexmaskin var i, var att skratta. Jag skrattade av både pirr i magen, förväntan och på grund av bilden på kartongen. På bilden så var det en kvinna som med övertydlighet visade hur man skulle använda sexmaskinen. Tanken slog mig ”Ska jag se sådär löjlig ut”. Tur nog så kan man ta av bilden och kvar har man en vit anonym kartong som man kan förvara sexmaskinen i när den inte används.

Det kändes lite som julafton att plocka ur allt ur kartongen, det tog ju aldrig slut till min stora glädje. Jag blev glatt överraskad av att allt låg individuellt förpackat med plast, det gjorde att allt kändes fräscht.

Det kändes jättebra att man fick med ett litet lagningskitt ifall madrassen skulle få ett hål. Det skulle vara riktigt tråkigt om Louisiana Lounger Sexmaskin går sönder och bara ligger och samlar damm.

Lite tråkigt var det att man behöver ha en hel uppsjö med olika batterier. Vissa följde med och andra fick man springa ut och köpa, det var visserligen mitt fel. Det står tydligt vilka batterier som medföljer och vilka som inte gör det, men jag hade missat den detaljen.

Jag var alldeles pirrig och leklusten ökade för varje del som jag packade upp. Själva madrassen som man ligger på påminde mycket om en vanlig luftmadrass som man flyter runt på i vatten, fast här hade man den extra lyxen då den har ett högt ryggstöd.

Besvikelsen kom när jag skulle fylla Louisiana Lounger Sexmaskin med luft. Det kändes som det tog en hel evighet att fylla upp den med luft med den medföljande pumpen. I takt med att mjölksyran ökade så ersattes lekfullheten och lusten med frustration och irritation.

Trots att min pojkvän och jag turades om så tog det ca 30 minuter att pumpa upp allt och montera allting. Jag var då varm, svettig, full av mjölksyra och kände mig allt annat än sexig. Vilket jobb det är att preppa inför användningen av Louisiana Lounger Sexmaskin…

Louisiana Lounger Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det jag inte hade förväntat mig var att Louisiana Lounger Sexmaskin skulle vara så stor, den såg enorm ut. Jag tycker att kvaliteten känns rätt bra och stryktålig. Känslan jag fick var att här kommer jag ha det roligt. Jag såg även lite extra spänning framför mig eftersom man kan spänna fast sig med remmar runt hand och fotleder.

För mig så var det uppskattat att man fick med 3 olika dildos för variation. Ofta känns det som man får med för lite saker men i detta fall var det alltså tvärtom.

Så, lever Louisiana Lounger Sexmaskin upp till mina förväntningar? Än så länge så skulle jag säga både ja och nej. Ja för att det är en imponerande produkt, nej för att det känns som ett träningspass att få ihop allt innan användning.

Upplevelse

För att hamna i rätt läge på madrassen så krävdes det först lite bökande vilket medförde en hel del skratt. Det tycker jag bara kändes bra, sex ska inte bara vara skönt det ska även vara roligt.

Jag är 175+ cm, vilket tyvärr gjorde att jag var för lång. Hur jag än försökte vrida på mig så hamnade huvudet hela tiden över kanten vilket inte var det mest bekväma.

När jag låg så rätt jag kunde så tog jag lite glidmedel och sen så spände min pojkvän fast mina hand och fotleder med kardborrbanden som sitter fast i madrassen, vilket kändes härligt busigt. Fjärrkontrollen fick han styra för att få vara delaktig och när han satte igång sexmaskinen så var det första som kom ur mig ett ”Oh shit”.

Kraften som sexmaskinen pumpade mig chockade mig, men på ett riktigt bra sätt. Jag tror aldrig jag har blivit påsatt så ordentligt av en man i hela mitt sexliv. Det var helt magiskt skönt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Stötarna i mig spridde sig genom hela kroppen och vibrationerna killade hela mig på ett helt otroligt vis.

Louisiana Lounger Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Tyvärr så vart det lite tradigt efter ett tag då det bara finns en hastighet. Det hade varit toppen om man hade kunnat ändra hastighet eller om det funnits förinställda spår för en oregelbunden stötning.

För att göra det lite roligare så släppte han upp min ena handled och gav mig en vibrator. Samtidigt som sexmaskinen pumpade mig så använde jag vibratorn på min klitoris tills jag kom i en kraftig orgasm som nästan fick mig att lätta från madrassen.

Jag tycker att materialet på madrassen gör att huden fastnar när man blir varm så jag föredrar att lägga ett lakan mellan mig och madrassen. Däremot så är Louisiana Lounger Sexmaskin väldigt enkel att torka/tvätta av. Då den inte är vattentät så får man vara lite försiktig men med en blöt trasa så känns den som ny igen. Dildoarna gör man som vanligt rena med tvål och vatten eller med sexleksaksrengöring.

 

Hur du använder den

Louisiana Lounger Sexmaskin är enkel att använda. Först blåser man upp den med luft, väljer dildo och skruvar fast den. Man lägger sig sen tillrätta och startar maskinen och bara njuter.

Jag har några tips. Det första och viktigaste är glidmedel! Glidmedel är ett måste om du vill slippa skavsår.

Mitt andra tips är att värma upp först manuellt med en dildo. Då sexmaskinen pumpar extremt kraftfullt så finns risken att penetreringen gör ont om du inte är avslappnad i musklerna.

Louisiana Lounger Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Om du som jag har barn och inte kan ha sexmaskinen uppblåst och framme, så är mitt tips att ladda upp med tålamod innan du börjar pumpa upp den. Det tar lång tid att fylla den och gör det svårt att vara spontan. Eller om man har tillgång till en kompressor så går det ännu fortare.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Louisiana Lounger Sexmaskin till alla nyfikna, både till par som vill experimentera och kanske främst till singeltjejer som älskar att bli ordentligt påsatta men som kanske inte vill eller har möjlighet att ha penetrerande sex med en person. Med den här sexmaskinen behöver du inte ha en man i ditt liv för att få en rejäl påsättning.

Om du är lång så skulle jag rekommendera en annan sexmaskin utan tillhörande madrass för att slippa ha huvudet i en obekväm position.

 

Det säger andra kunder

Det är spridda skurar om åsikterna, vissa är jättenöjda medans andra inte alls tycker om Louisiana Lounger Sexmaskin.

Thomas M säger: Louisiana Lounger Sexmaskin får 10/10 stjärnor. Det är så mycket jag älskar den här maskinen.

Jätten säger: Det finns INGEN funktion för att styra hastigheten så den är på full gas hela tiden. Det är verkligen ingen hit och extremt obekvämt.

 

Sammanfattning

Louisiana Lounger Sexmaskin är verkligen en sexmaskin! Man får en ordentlig påsättning som heter duga. Stötarna är riktigt sköna och kraftfulla men det hade varit roligare om man hade kunnat reglera hastigheten då det blir lite tråkigt efter ett tag med samma hastighet.

Louisiana Lounger Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sexmaskinen är ganska dyr men jag tycker att man får riktigt mycket för pengarna både i upplevelse och antal produkter. Kvalliteten är överlag bra på alla produkter, var dock lite besviken på materialet på ena dildon som kändes väldigt billig.

Jag vart frustrerad på att det tog ca 30min att blåsa upp och montera Louisiana Lounger Sexmaskin. Det kändes som ett träningspass att använda fotpumpen då jag vart väldigt varm och fick mjölksyra i benen.

Jag som är ganska lång fick problem med att huvudet inte kunde ligga på huvudändan. Hur jag än vände och vred så hamnade huvudet alltid utanför kanten vilket inte var det mest bekväma. Bortsett från det så ligger man skönt på madrassen och kan få en härlig stund med minimal ansträngning.

stjärnor

Jag ger Louisiana Lounger Sexmaskin 3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här