G punkt vibrator – Bäst i test

6041

G-punkten är svår att komma åt själv och det är därför vi starkt rekommenderar att ditt nästa köp blir en G-punktsvibrator. För dig som inte vet så sitter G-punkten på insidan av vaginans främre vägg mot magen.

Frågan är bara vilken av alla som är den bästa g punkts vibrator för dig. Vi har testat g-punktsvibratorer i olika former, färger, material och med olika funktioner som vi recenserat här nedan.

Så fortsätt läs här nedan för att ta se vilka som hamnar på topplistan och för att ta reda på vilken som passar dig bäst.

Vad skiljer en G punkt vibrator från en klassisk vibrator?

De flesta gillar att stimulera g-punkten genom ett hårdare tryck och en kom hit rörelse, vilket gör att en g punktvibrator är formade på ett särskilt sätt. En g-punktsvibrator har ofta ett mer markerat huvud/topp och är böjd i en båge. Detta gör att du kan efterlikna denna kom hit rörelse utan att anstränga handen.

En klassisk vibrator kan ha flera olika former, men den klassiska karakteriseras främst genom att den är mindre i modellen och har inte någon särskild böjning.

Översikt Priskoll
Testvinnare Se priset
Nybörjaren Se priset
Baseks Desire G-Punktsvibrator Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela Sinfuls utbud av G-punktsvibratorer här →

TESTVINNARE - Womanizer Duo Dubbel Stimulator

Se priset här

Är du en av de som fått upp ögonen för den berömda Satisfyern så kommer du att älska den här och vi vill faktiskt utlova ORGASMGARANTI! Definitivt marknadens bästa g punkts vibrator.

Fördelar

 • Prisvinnare
 • Dubbel stimulator
 • Pleasure Air-teknologi

Nackdel

 • Priset

Recension

Den må vara en av de dyrare g-punkt vibratorerna, men Womanizer Duo Dubbel Stimulator ger valuta för pengarna, eller ska vi säga orgasm för pengarna? Den är utsedd till Sex Toy of the Year på Xbiz Europe Award år 2019 och SE Luxury Product of the Year 2019.

Den är uppbyggd med hjälp av den senaste teknologin inom sexleksaksvärlden - Pleasure Air-teknologi och har även Smart Silencefunktion.

Det betyder att – Din klitoris stimuleras med enbart olika lufttryck och g-punkt vibratorn startar inte förrän den kommer i kontakt med din hud. Det är en helt annan upplevelse än någon vibrator du testat innan.

G-punkt vibratorn är tillverkad av ABS-plast tillsammans med en yta av silikon som ser till så att sexleksaken får den där lena och sköna känslan vid användning och den är även vattentät.

Med 10 vibrationsmönster samt 12 olika nivåer av vibrationer och tryckvågor kommer du garanterat hitta något som passar dig, det är något våra testare garanterar dig.

 

Hur använder du den?

Använd vattenbaserat glidmedel och för därefter in staven i vaginan och placera den andra delen över klitoris, styr därefter med hjälp av knapparna. Laddar den gör du med hjälp av den medföljande magnetiska USB-laddaren.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill uppleva intensiva orgasmer där du kombinerar klitoris och g-punkten.

 

Det säger andra kunder

Mrs.T - ”Jag har använt mig av de flesta sorters dildos och klitorisvibratorer, men ALDRIG NÅGONSIN upplevt något som denna kärleksrivalen! Efter en timmes lek tar jag nu ett uppehåll, för att snart återgå till leken igen!
Den Bästa g punkts vibrator och den bästa multipla orgasmupplevelsen jag någonsin haft !!!”

 

Sammanfattning

Att den har fått två priser borde vara nog men med en g-punkt vibrator och tillkommande klitorisstimulering så utlovas intensiva orgasmer!

Läs hela recensionen här


TILL NYBÖRJAREN - Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Se priset här

Med en slät och len utformning som ser både elegant och diskret ut kommer här Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator.

Fördelar

 • 10 olika vibrationsmönster
 • Stilrent utseende
 • Smart design

Nackdel

 • Svårt att komma åt knappen under användning

Recension

Sinful curve g-punktsvibrator har en viss böjning som gör att den enkelt kan nå G-punkten på ett perfekt sätt. Längden på denna sexleksak ligger på 19 cm där 14,5 cm kan föras in, så du kan alltid räkna med att din G-punktsvibrator når hela vägen.

Den fungerar för lekar antingen på egen hand eller tillsammans med din partner blir den här vibratorn därför perfekt.

Vad är det då som gör Sinful Curve 10-Speed G-Punktsvibrator så bekväm att använda? Jo, det är materialen ABS-plast med ett PU-yttre som ger den där släta känslan.

Det finns 10 olika vibrationsinställningar som du kan variera dig mellan. Men vissa testare har tyckt att det kan vara svårt att komma åt knappen under användning.

Tänk på att batterier inte medföljer i paketet, så innan du får hem din G-punktsvibrator gäller det att inhandla två AAA-batterier.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel och för därefter sakta in den tills du hittar g-punkten. Sedan styr du med hjälp av knappen på änden.

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som är nybörjare då du enkelt och snabbt kommer åt din g-punkt.

 

Det säger andra kunder

Bea - ”Är väldigt nöjd med denna g-punktsvibrator! Den är tillräckligt lång för att kunna både nå g-punkten och för att man ska kunna nå precis rätt. Vibrationerna var starka och inte för högljudda men man får vara lite beredd på att knappens placering kan göra det lite svårt att byta mellan vibrationslägen. Skulle dock definitivt rekommendera denna för både njutning inuti och utanpå!”

 

Sammanfattning

En g-punktsvibrator som är enkel att använda och styra rätt, passar perfekt för dig som inte är van vid g-punktsstimulering.

Läs hela recensionen här


 

DEN BILLIGA - Baseks Desire G-Punktsvibrator

Se priset här

En billig g-punktsvibrator som trots priset inte dalar i kvalité.

Fördelar

 • Priset
 • Fungerar även för klitorisstimulering
 • Lätt att styra

Nackdel

 • Storleken gör det svårt att hitta g-punkten snabbt

Recension

För inte allt för många kronor får du denna heta rosa G-punktsvibrator som är tillverkad av ABS samt silikon som får den att kännas härligt len mot huden vid användning.

Leksaken är fri från ftalater, har en längd på 17 cm med 14,5 cm som kan föras in och har en diameter på 3,2 cm där vibratorn är som bredast.

G-punktsvibrator tillåter dig att inte bara att välja mellan förinställda vibrationsprogram, utan att kunna snurra på hjulet i botten av leksaken tills du har hittat precis de vibrationerna som du vill ha.

Med tanke på formen så ska det vara enkelt att träffa g-punkten men trots det upplever flera att det ändå tar det tid att lära sig träffa rätt. Så pröva dig fram!

Hur använder du den?

Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel och för upp den vaginalt. Därefter styr du med hjälp av att du snurrar på hjulet på änden av g-punktsvibratorn.

Rekommenderad till

Passar både dig som oerfaren och erfaren så länge du gillar att ta dig tiden att utforska din kropp.

 

Det säger andra kunder

Rebecca - ”En sexleksak som alla kvinnor borde ha! Den höjer orgasmen till en nya nivåer, den kommer definitivt krydda ditt sexliv både som singel och som partner . Den kan med fördel användas på många mer sätt en ändats som g punkt vibrator. Den har starka vibrationer och en mjuk utformning som ger en stark intensitet. Den hade dock kunnat vara både längre och bredare för att maximera upplevelsen . Men mycket väl värd att rekommendera!”

 

Sammanfattning

Prisvärd g-punktsvibrator som även går att använda för skön klitorisstimulering.


 

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

Med Lovense Lush 2 App-styrs G-punktsvibrator kan du styra din partner in i orgasmer på flera mils avstånd med hjälp av Lovense app.

Fördelar

 • Batteritid
 • Fjärrstyrd
 • Bra i kombination med penetrerande sex

Nackdel

 • Ej svensk bruksanvisning

Recension

Lovense lush 2 app-styrd g-punktsvibrator är en g-punktsvibrator i annorlunda form men sitter bra på plats under en längre tid tack vare sin ergonomiska form, kanske något för dig som vill testa på public play.

Det flera av våra testare uppskattat mest är hur smidigt det går att använda den i samband med att partnern penetrerar.

Men ni behöver inte vara tillsammans för att använda g-punktsvibratorn ihop utan ni kan styra den åt varandra med hjälp av Lovense app.

Nackdelen är att det inte finns någon bruksanvisning på svenska och därför upplevas som svår att installera. Men vi lovar att det är värt det!

I appen kan du även designa dina egna vibrationsmönster och glöm inte bort att den är vattentät, så duschen here I come!

Du slipper krångla med batterier då du enkelt laddar med hjälp av en USB-sladd och om du laddar upp leksaken i 1,5 timmar och kan du använda den i över 4 timmar.

Hur använder du den?

Ladda ner lovense appen och följ därefter instruktionerna och ladda den med hjälp av USB-sladden.

Rekommenderad till

Passar alla men särskilt dig som gillar känslan av uppfylldhet eftersom du kan ha den i dig samtidigt som du gör andra saker.

 

Det säger andra kunder

Anders - ”Helt galet skön, frugan älskar den och det är riktigt kul och upphetsande att styra den med telefonen och retas ordentligt med den, hon blir kort sagt galen...
Hon har den även i sig när jag tränger in, alltså dom vibrationerna gör det omöjligt att hålla emot en längre tid...
KÖP Nu!!!”

Sammanfattning

En appstyrd g-punktsvibrator med bra batteritid perfect för public play.

 

Läs hela recensionen här


 

Se priset här

En lyxig g-punkts vibrator med läcker design och ergonomisk form.

Fördelar

 • Ergonomisk
 • Vattentät
 • Enkel att styra

Nackdel

 • Tar lång tid att ladda upp

Recension

Med ett vattenbaserat glidmedel tillhands och denna G-punksvibrator kommer du att skapa magi. Använd Amaysin Pleasure Uppladdnings­bar G-punkts­vibrator på egen hand vid onani, eller ge den som en present till ens käraste för heta lekar tillsammans i sovrummet.

Denna Gpunkts vibrator är tillverkad av silikon och kommer därför att vara riktigt slät och bekväm att använda. Leksaken är fri från ftalater, har en längd på 18,3 cm samt en diameter på 3,7 cm där den är som bredast.

Du kan välja mellan  20 vibrationsinställningar och något som verkligen varit utmärkande för den här g-punktsvibratorn är i hur enkel den är att använda. Även under den vildaste sessionen styr du enkelt vibrationen.

 

Hur använder du den?

Använd glidmedel och styr därefter vibrationen med hjälp av knapparna och för upp den sakta vaginalt.

Rekommenderad till

Den som vill ha en ergonomiskt designad g-punktisvibrator som ligger skönt i handen.

 

Det säger andra kunder

Jennifer - ”Var lite orolig att jag inte skulle tycka den var värd pengarna, men värmefunktionen lät för intressant för att inte våga testa - och jag är så glad att jag beställde den!

Den känns väldigt lyxig och knapparna sitter på ett sätt så att det lätt går att reglera även när den används på insidan.
Värmefunktionen är en riktigt spännande och härlig detalj! När värmen är på och man känner enbart med hand och fingrar så kan det verka lite mesigt. Men när den väl används på insidan eller andra känsliga områden så märks det verkligen av.

Helt klart den nya favoriten i lådan!”

 

Sammanfattning

Passar dig som vill ha en lyxig upplevlese och möjlighet att variera dig mellan massor av olika vibrationer.


 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Se priset här

En rabbitvibrator som är formad för att ge extra stimulans till g-punkten

Fördelar

 • G-punkt och klitorisstimulering
 • Självroterande
 • Pärlband som masserar inifrån

Nackdel

 • Endast 9cm som går att föra in.

Recension

Den här snygga rabbitvibratorn har ett flertal funktioner som kommer att imponera på dig. Den kan nämligen inte enbart användas som en införbar dildo för att stimulera G-punkten, utan vibratorn kommer dessutom med en ”delfinnäbb” på utsidan som är placerade för perfekt klitorisstimulering.

Materialen som leksaken är tillverkad av är TPR och ABS. Med andra ord kommer den inte att vara lika slät och mjuk som en silikonprodukt, men så länge du använder ett vattenbaserat glidmedel så kommer leksaken att kännas fantastisk.

G-punktsvibratorn är ftalatfri och har en längd på 21,5 cm där 9,5 cm kan föras in. Diametern på vibratorn där den är som bredast ligger på 3,1 cm. Vissa tycker därför den är svår att få in tillräckligt långt för rätt stimulans.

Kom ihåg att köpa fyra AAA-batterier då dessa inte ingår i paketet.

Hur använder du den?

Tillsammans med glidmedel för du upp dildodelen i vaginan samtidigt som du låter ”delfinnäbben” ligga på klitoris.

Rekommenderad till

Dig som gillar dubbla stimuleringar, ovanpå och inuti.

 

Det säger andra kunder

Logan - ”Min fru och jag köpte denna som en av de första. Hon behövde lite tid på sig för att lära sig den, men har sedan dess fått mycket nöje av den. Vi glömde titta på storleken när vi köpte den, men hon tycker att den lilla storleken är bra. Fin leksak till det priset, säger vi härifrån.”

 

Sammanfattning

En kortare rabbitvibrator med en dildo formad för att lättare kunna träffa g-punkten.

 


 

SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator

Se priset här

The Swan Wand Uppladdningsbar g-punktsvibrator har vibration i båda ändar och går därför enkelt att använda på flera olika sätt.

Fördelar

 • Vibrerande motor i båda ändar
 • Batteritiden
 • Mjukt silikon

Nackdel

 • Priset

Recension

Den böjda formen hos The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator gör så att den når G-punkten precis rätt, och tack vare silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av kommer vibratorn att kännas härlig mot huden.

Denne G-punkts vibrator är både ftalatfri samt vattentät, så använd den gärna i duschen eller badkaret tillsammans med ens käraste.

Den fulla längden av den här sexleksaken är 23,5 cm där den införbara längden ligger på 12 cm. Diametern vid den bredare änden är 5 cm medan diametern vid den lite smalare änden är 3,8 cm.

Ladda denne G-punkts vibrator under fyra timmar för att därefter ha möjlighet att använda den i upp till 8,5 timmar.

Vibrationerna som SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator bjuder på är många. Justera själv efter vad som passar ens individuella behov då man kan välja mellan sju olika mönster med två motorer.

 

Hur använder du den?

Du väljer vilken ände du vill hålla i och vilken du ska antingen penetrera mer eller använda för yttre stimulering. Styr vibrationen med hjälp av knapparna på sidan.

Rekommenderad till

Dig som vill ha mycket leksak för pengarna. Även om den är något dyrare så har den fler användningsområden än många andra.

 

Sammanfattning

En sexleksak där du kan använda den efter humör. Är du sugen på penetration eller stimulera yttre erogena zoner, allt funkar!

 


 

Se priset här

En enkel och smidig g-punktsvibrator som kommer åt g-punkten på både kvinnor och män perfekt.

Fördelar

 • Priset
 • Funkar bra för både män och kvinnor
 • Vattentät

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

Smaka på en riktigt härlig G-punktsstimulering tack vare Sinful Slimline G-Spot Vibrator.

Denna G-punktsvibrator är vattentät och kan därför användas i duschen tillsammans med ens partner eller på egen hand i sovrummet – allt beroende på vad man själv föredrar.

Sinful Slimline G-Spot Vibrator är framtagen i silikon tillsammans med ett PU-yttre. Det är just detta yttre som ser till så att leksaken är len, slät och härlig att använda mot huden.

Eftersom själva staven är relativt smal fungerar den även bra för att penetrera analt för stimulering av prostatan på män.

Såsom namnet antyder har denne G-punkts vibrator möjligheten att vibrera, och det är lätt som en plätt att ställa in hur starka eller svaga vibrationerna ska vara genom att vrida på bottnen av leksaken.

Vibratorn är relativt tystlåten och man behöver därför inte stå ut med några störande ljud vid användning.

 

Hur använder du den?

Använd vattenbaserat glidmedel och därefter väljer du vilket hål du ska penetrera.

Rekommenderad till

Passar alla, oavett erfarenhet och kön.

 

Det säger andra kunder

Sebastian - ” Den här vibratorn har I samband egen lek eller i sällskap gett mig många kraftiga och RIKTIGT SKÖNA UTLÖSNINGAR! Men man får vara lite försiktig med batteri locket så man inte drar åt för hårt för då spricker plasten som den gjorde på min. Men jag rekommenderar den för både män som Gillar att få P-punkten masserad och så klart för er kvinnor också är den värd varenda krona. vibraton är kraftig när den har nya batterier.”

 

Sammanfattning

En tystlåten g-punktsvibrator som vi vill lova att alla kommer och kan njuta av.

 


 

Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator

Se priset här

Levererar dubbla orgasmer i form av g-punktsstimulering och klitorisstimulering.

Fördelar

 • Yttre och inre stimulering samtidigt
 • Fria händer – sitter på plats
 • 12 olika vibrationsmönster

Nackdel

 • Tar en stund att ladda upp

Recension

Välj denna heta g punktsvibrator för dubbelstimulering. Där ena änden stimulerar ens klitoris medan den andra har en böjning till sig för att stimulera invändigt.

Denna g punktsvibrator är tillverkad av silikon därför är den len och utgör en härlig känsla vid användning oberoende av huruvida du använder den med din partner eller på egen hand.

Den lilla sexleksaken har en längd på 10 cm vid den breda delen samt 6,5 cm på den smala delen vilket gör att den är perfekt storlek för att sitta på plats en längre tid utan att använda händerna.

Den här g punktsvibrator tycker de flesta är en av de mer tystlåtna på marknaden, så du slipper att oroa sig för att de heta stunderna i sovrummet ska förstöras på grund av högljudda vibrationer.

På tal om vibrationer kommer Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator med hela 12 olika vibrationsprogram som du kan välja mellan, så det är nästintill en garanti att leksaken har precis den vibrationsnivån som du gillar.

 

Hur använder du den?

Placera den breda delen i dig och den smala utanpå klitoris.

Rekommenderad till

För dig som gillar när det händer mycket på en och samma gång.

 

Sammanfattning

Dubbel stimulering ger dubbel orgasm, den här g punktsvibrator skapar magi down under.

 


 

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator

Se priset här

G-punktsvibrator som även stimulerar klitoris vilket hjälper dig att uppnå multipla orgasmer.

Fördelar

 • Priset
 • Klitoris och g-punktsvibrator i ett
 • Multispeedfunktion

Nackdel

 • Mjuk – svårt att stimulera g-punkten med hårt tryck

Recension

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator ser riktigt intressant och unik ut, men det är inte bara utseendet som har imponerat på testarna.

Tack vare sin utformning blir denne vibrator ett perfekt val för både klitorisstimulering samt G-punktsvibrering.

Leksaken kommer med knoppar på utsidan som skapar skön klitorisstimulering samtidigt som den långa delen av vibratorn kan föras in för att nå G-punkten.

Dock upplever flera av testarna att de har svårt att nå g-punkten på grund av att staven är väldigt mjuk. Men hur intensiva eller milda vibrationerna ska vara reglerar du lätt genom ett hjul som man kan snurra på vid botten av sexleksaken.

Glöm inte att vibratorn drivs med hjälp av två stycken AAA-batterier, och dessa måste köpas separat.

 

Hur använder du den?

Du väljer styrka med hjälp av hjulet i ena änden som du snurrar på och för in staven i vaginan och låter den noppriga delen ligga på klitoris.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när det är mjukt inuti dig.

 

Det säger andra kunder

Jo - ”Det är lite mer flexibel än jag trodde den skulle vara, så den är inte helt lätt att dirigera, den böjer sig mycket.
Bra vibrationer rakt igenom, speciellt i klitorisdelen som är den viktigaste punkten för mig.”

 

Sammanfattning

En mjukare g-punktsvibrator som stimulerar klitoris samtidigt.

 


 

Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator

Se priset här

Prisvinnande g-punktsvibrator som är unik av sitt slag tack vare att den går att låsa i flera olika lägen.

Fördelar

 • 3 olika former
 • Prisvinnare
 • Tystgående

Nackdel

 • Svårt att använda låsfunktionen samtidigt som användning

Recension

Denh här g-punktsvibratorn har vunnit pris på AVN Award för ”bästa sexleksak för kvinnor”.

De är flexibel och böjbar i tre olika lägen som du kan låsa. G-punktsvibratorn finns även i flera olika matta färger och har en snygg och stilren look.

Du kan vrida, vända och böja på G-punktsvibratorn så att den kommer åt precis rätt, vilket tillåter sexleksaken att forma sig efter ens kropp.

Materialet som leksaken är tillverkad av är medicinsk silikon, vilket säkerställer att leksaken är mycket len och skön att använda.

Välj mellan fem vibrationslägen samt sex olika mönster för att hitta de vibrationerna som just passar en själv. Så länge du laddar upp leksaken under två timmar så kan du använda den i två timmar minst innan den behöver laddas igen.

 

Rekommenderad till

Dig som gillar att kunna variera vinkeln utan större ansträngning.

 

Det säger andra kunder

Lova - ” Detta är G-spot vibratorn jag har letat efter. Den har lagom kraftfulla vibrationer mot g-punkten som ger kraftiga forgasmer. Det som utmärker G-Kii mot andra g-punkts vibratorer är att den kan användas i tre olika lägen och att dessa lägen är fasta så man kan trycka ordentligt mot g-punkten.

Sedan har den en bonus-funktion. Andra änden av vibratorn vibrerar också. Så när man har krullat ihop den maximalt så vibrerar den mot klitoris samtidigt som mot g-punkten. Och här kommer nästa lilla bonusfunktion. Man kan ställa in den med olika vibrationsmönster, mot g-punkten och klitoris, eller bara mot g-punkten, eller bara mot klitoris. Den är helt underbar!

Enda nackdelen är att man måste hålla in låsknappen på rätt sätt när man vill ändra dess läge. Och mitt i leken kan det gärna bli lite fumligt. Men med lite träning så går det bättre.”

 

Sammanfattning

En unik g-punktsvibrator som går att låsa i tre olika vinklar och därmed komma åt flera olika kroppsdelar samtidigt.


 

Baseks Power Play G-Punktsvibrator

Se priset här

En lättanvänd g-punktsvibrator som du styr enkelt genom att snurra hjulet på ena änden.

Fördelar

 • Formen
 • 17 cm som kan föras in
 • Multispeedfunktion

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

Baseks Power Play G-Punktsvibrator från Sinful har med hjälp av sitt böjda huvud en perfekt form för att komma åt G-punkten vid onani på egen hand eller förspel tillsammans med ens partner.

Denna G-punktsvibrator är tillverkad av ABS tillsammans med en PU-yta som ger den en len och bekväm känsla vid användning. Vibratorn är ftalatfri och har en full längd på 21 cm med 17 cm som kan föras in.

Att skifta mellan de olika vibrationerna hos denne G-punkts vibrator är riktigt enkelt. Allt man behöver göra är att vrida på hjulet längst ner på leksaken. Kom ihåg att den här vibratorn kräver två stycken AA-batterier som du måste köpas separat.

Hur använder du den?

Vrid på hjulet längst bak på g-punktsvibratorn för att styra vibrationen.

Rekommenderad till

Alla som gillar att punktstimulera g-punkten.

 

Det säger andra kunder

Therese - ”Helt underbar och lätt för nybörjare som vill få en extra kick under sexet med ens partner. Använder denna dagligen med och utan min partner om inte han använder den på mig. Lätt att hantera och gömma undan den när man ska ha gäster över.”

 

Sammanfattning

En snygg och stilren g-punktsvibrator som levererar kraftiga vibrationer i form av multispeed.


Fifty Shades of Grey Laddningsbar G-Punkts Rabbit Vibrator

Så klart att det finns en g punkt vibrator även från det populära märket Fifty Shades of Grey - Fifty shades of grey laddningsbar g-punkts rabbit vibrator.

Fördelar

 • Dubbel stimulans
 • Lätt att hitta g-punkten med
 • Silkeslen

Nackdel

 • Vissa tycker den har för kraftfulla vibrationer

Recension

Fifty shades of grey laddningsbar g-punkts rabbit vibrator stimulerar dig på flera sätt. Först och främst så stimulerar den g-punkten, och tack vare dess ergonomiska form så är den väldigt lätt att hitta med hjälp utav staven på denna g punkt vibrator.

Sedan har du även de typiskt karakteriska kaninöronen för en rabbit vibrator som du placerar på klitoris och stimulerar. Det innebär att med Fifty shades of grey laddningsbar g-punkts rabbit vibrator har du möjlighet att få ännu mer explosiva orgasmer eftersom du stimulerar flera erogena zoner samtidigt.

Hur använder du den?

Applicera glidmedel på staven och för in den och placera kaninöronen på klitoris, därefter använder du knapparna för att kontrollera styrkan på vibrationerna.

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som gillar starka vibrationer.

Det säger andra kunder

Lasse - ”Flickvännen kallar den för borrmaskinen för den vibrerar starkare än någon annan i båda motorerna och får henne att komma på nolltid ?"

 

Sammanfattning

En läcker g-punktsvibrator som stimulerar dig på flera sätt samtidigt tillsammans med kraftfulla vibrationer!


Belladot bodil g-punktsvibrator 

 

Fördelar

 • Dubbel stimulans
 • Lätt att hitta g-punkten med
 • Silkeslen

Nackdel

 • Vissa tycker den har för kraftfulla vibrationer

Recension

Belladot Bodil G-punktsvibrator är en enastående sexleksak som tar g-punktsstimulering till nya höjder. Dess räfflade böj och effektiva design gör den till den perfekta följeslagaren för en lekfull resa inom intim njutning. Det mjuka silikonet och vattentätheten öppnar upp möjligheter för mångsidig användning och ger en skön känsla vid våta lekar.

 

Hur använder du den?

Användningen av Bodil är enkel och njutningsfull. För optimal stimulering föreslås att du applicerar ett vattenbaserat glidmedel på det mjuka silikonskaftet innan du utforskar dess 15 cm införbara längd. Med 7 olika vibrationshastigheter kan du anpassa upplevelsen efter dina egna önskemål.

 

Rekommenderad till

Belladot Bodil G-punktsvibrator är rekommenderad till alla som söker intensiv och riktad g-punktsstimulering. Dess vattentäthet gör den också till en idealisk lekkamrat för dem som uppskattar erotiska äventyr i badrummet.

Det säger andra kunder

Andra kunder berömmer Bodil för dess effektiva design och mångsidighet. Många uppskattar dess skonsamma silikonmaterial och de olika vibrationslägena som ger en skräddarsydd upplevelse.

 

Sammanfattning

Belladot Bodil G-punktsvibrator är en framstående sexleksak som kombinerar effektivitet och njutning. Med fokus på g-punktsstimulering, vattentäthet och mångsidig användning erbjuder den en berikande och tillfredsställande upplevelse för alla som vill utforska sina sensuella gränser.

 


Så här njuter du på bästa sätt av en g-punktsvibrator

Välj Rätt Vibrator:

Börja din resa genom att välja en G-punktsivibrator som passar dina önskemål. Mångsidiga modeller erbjuder olika former, storlekar och vibrationsmönster.

 1. Form och Böjning:

G-punktsivibratorer kommer i olika former och böjningar. En böjd vibrator med en distinkt topp är särskilt designad för att nå och stimulera G-punkten effektivt. Fundera över vilken form som verkar mest tilltalande och bekväm för din anatomi.

 1. Storlek och Material:

Storlek och material är avgörande faktorer. För nybörjare kan mindre modeller vara mer fördelaktiga medan mer erfarna användare kanske föredrar större alternativ. Silikon är ett populärt och kroppsäkert material, men det finns också vibratorer i metall eller glas för dem som föredrar andra texturer och känslor.

 1. Vibrationsmönster och Hastigheter:

Undersök olika G-punktsivibratorers vibrationsmönster och hastigheter. Många modeller erbjuder olika inställningar för att anpassa stimulansen efter dina preferenser. Prova på butiken eller läs recensioner för att få en uppfattning om vilka mönster som kan passa dig bäst.

 1. Uppladdningsbar eller Batteridriven:

Överväg om du föredrar en uppladdningsbar G-punktsivibrator eller en som drivs av batterier. Uppladdningsbara modeller kan vara mer kostnadseffektiva och miljövänliga på lång sikt, medan batteridrivna kan vara mer praktiska för resor.

 1. Ljudnivå:

Ta hänsyn till ljudnivån om diskretion är viktig för dig. Vissa G-punktsivibratorer är tystare än andra, vilket kan vara avgörande om du vill behålla din intima stund privat.

 

Hitta G-punkten:

Ta dig tid att lära känna din anatomi och hitta G-punkten, som ligger cirka fem centimeter upp på framsidan av vaginan. En böjd vibrator med en distinkt topp är idealisk för stimulering av detta område.

Använd Rikligt Med Glidmedel:

Innan du börjar, applicera generöst med vattenbaserat glidmedel för att förbättra komforten och öka känslan.

Utforska Vibrationsinställningar:

Testa olika vibrationsnivåer och mönster för att hitta den stimulans som passar dig bäst. Många G-punktsivibratorer erbjuder olika intensiteter och pulserande variationer.

Prova Olika Ställningar:

Var inte rädd för att experimentera med olika ställningar för att maximera njutningen. Testa liggande, sittande eller stående positioner för att upptäcka vilken som ger mest tillfredsställelse.

Kommunicera Med Din Partner:

Om du delar upplevelsen med en partner, kommunicera öppet om vad som känns bra och vilka intensiteter som passar bäst för att förstärka er intima stund.

Genom att följa dessa steg och vara uppmärksam på din kropp kan du uppleva maximal njutning med en G-punktsivibrator.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här