Med en G-punkts vibrator nära tillhands kan man njuta av het stimulering antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner i sovrummet.

Den här leksaken blir perfekt som en gåva på Alla Hjärtans Dag, på julafton eller när man helt enkelt vill skämma bort sin partner genom att krydda till det i sovrummet.

Frågan är bara vilken G-punkts vibrator som man egentligen bör välja, och detta ska vi ta reda på genom att kika på de bästa G-punkts vibratorerna på marknaden.

Fortsätt att läsa nedan för att ta del av topplistan och jämföra ens föredragna sexleksaker!

 

 


 

Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator

Se priset här

Med ett vattenbaserat glidmedel tillhands och denne G-punkts vibrator vid ens sida kommer njutningen att bli storartad. Använd Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator på egen hand vid onani, eller ge den som en present till ens käraste för heta lekar tillsammans i sovrummet. Denne G-punkts vibrator är tillverkad av silikon och kommer därför att vara riktigt slät och bekväm att använda. Därtill är leksaken fri från ftalater, har en längd på 21 cm samt en diameter på 3,5 cm där den är som bredast. Föredrar man att använda sin vibrator i sovrummet? Detta blir inga problem då Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator är helt vattentät, så ta gärna med den in i duschen för heta och våta vattenlekar.

Denne vibrator kommer inte med en enda typ av vibration som man får stå ut med, utan man kan välja mellan 10 vibrationsinställningar för att få den typen av vibration som verkligen passar en perfekt oavsett vad man föredrar just den dagen. Värmefunktionen garanterar till och med att leksaken håller en bra temperatur, så inte kan man önska sig något mer av en G-punkts vibrator.

Är man trött på att köpa batterier varje gång ens sexleksaker blir urladdade? Med den här vibratorn kommer man inte att behöva det då den kommer med ett uppladdningsbart litiumbatteri. Tillsammans med en magnetisk USB-laddare som ingår i paketet kan man lätt ladda upp denne G-punkts vibrator när det väl har urladdats, och sedan är det fritt fram att använda vibratorn i ytterligare 60-90 minuter. Glöm inte heller att det ingår en snygg förvaringspåse för att enklare kunna förvara sin G-punkts vibrator.

 


 

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Se priset här

Med en slät och len utformning som ser både elegant och diskret ut kommer här Sinful Curve 10-Speed G-Punktsvibrator. Den här vibratorn har en viss böjning till sig som säkerställer att den kan nå G-punkten på ett perfekt sätt. För lekar antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner blir den här vibratorn därför perfekt, och tack vare sitt snygga utseende kan sexleksaken komma att bli en fantastisk Alla Hjärtans Dags present.

Vad är det då som gör Sinful Curve 10-Speed G-Punktsvibrator så bekväm att använda? Jo, det är materialen ABS-plast med ett PU-yttre som ger den där släta känslan som man sent kommer att glömma. Allt man behöver göra för att få en upplevelse som aldrig förr är att satsa på ett vattenbaserat glidmedel samt ett rengöringsmedel för sexleksaker som man drar nytta av efter användning. Denne G-punkts vibrator är ftalatfri samt stänktålig, så man behöver inte vara rädd för att inkorporera vattenlekar under de heta upplevelserna i sovrummet. Längden på denne sexleksak ligger på 19 cm där 14,5 cm kan föras in, så man kan alltid räkna med att ens G-punkts vibrator når hela vägen.

För att vibrationerna ska passa en likt handen i handsken kommer leksaken med 10 olika vibrationsinställningar som man lätt skiftar mellan. Tänk på att batterier inte medföljer i paketet, så innan man kan börja använda sin G-punkts vibrator gäller det att inhandla två stycken AAA-batterier separat.

 


 

Womanizer Duo Dubbel Stimulator

Se priset här

Den må vara lite dyrare än vissa andra vibratorer som vi har nämnt ovan, men Womanizer Duo Dubbel Stimulator ger en stor valuta för pengarna. Välj en het röd färg eller en stilren svart färg för sexig G-punktsstimulering som man bara måste älska. Womanizer Duo Dubbel Stimulator är tillverkad av ABS-plast tillsammans med en yta av silikon som ser till så att sexleksaken får den där lena och sköna känslan vid användning. Denne G-punkts vibrator vet verkligen var skåpet ska stå när det kommer till het stimulering, så man kan välja mellan så mycket som 12 olika vibrationsinställningar för att hitta en som passar ens individuella behov och önskemål.

Vibratorns fulla diameter ligger på 3,5 cm och man kan föra in hela 10,5 cm. Med 10 vibrationsmönster samt 12 nivåer kommer man att få timmar av njutning tillsammans med sin G-punkts vibrator antingen själv eller med partnern därhemma. Vibratorn är vattentät och kan avnjutas i badrummet om man skulle föredra det.

Glöm den jobbiga processen av att konstant köpa nya batterier då denne G-punkts vibrator är uppladdningsbar med hjälp av en magnetisk USB-kabel som ingår. Allt man behöver göra är att ladda leksaken i två timmar och sedan kan man använda den i två timmar innan den behöver laddas igen. För bästa möjliga förvaring ingår en satinpåse som man kan lägga vibratorn i när den inte används.

 


 

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

Den heta Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är en sexleksak som tillåter en att justera vibrationerna med hjälp av en applikation i telefonen. Själva leksaken är tillverkad av ett mycket slät och härligt silikonmaterial som kommer att kännas fantastiskt mot huden, och den heta rosa färgen gör även sexleksaken trevlig att titta på. Om man föredrar lekar i duschen på egen hand eller tillsammans med ens partner så är det väl värt att veta hur Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är vattentät, och med en införbar längd på 8 cm kommer den åt precis där man vill ha den. Denne G-punkts vibrator är lätt böjd, vilket leder till att den når G-punkten helt perfekt.

Eftersom vibratorn styrs av en applikation kommer vibrationsmöjligheterna att vara oändliga. Man behöver nämligen inte bara välja mellan förinställda vibrationsmönster utan man kan själv skapa sina egna mönster för att få en äkta skräddarsydd upplevelse. Oroa dig inte heller för att tvingas köpa nya batterier då en USB-kabel för uppladdning ingår. Med andra ord behöver man inte använda några batterier överhuvudtaget. Man laddar bara upp leksaken i 1,5 timmar och sedan kan man använda den i över 4 timmar.

Leksaken är kompatibel med följande enheter:

  • iOS 9.0 eller senare till iPhone, iPad Air, iPad Mini, iPod Touch.
  • Android 4.3 eller senare.
  • Mac.
  • Windows PC (kräver Lovense USB Bluetooth Adapter).

 


 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Se priset här

Den här snygga rabbitvibratorn har ett flertal funktioner som kommer att imponera på en. Den kan nämligen inte enbart användas som en införbar dildo för att stimulera G-punkten, utan vibratorn kommer dessutom med små kaninöron på utsidan som är placerade för perfekt klitorisstimulering. På samma gång vibrerar leksaken för att lägga till en extra dimension till njutningen. När allt kommer till kritan kommer man därför att älska denne G-punkts vibrator oavsett om man använder den själv eller tillsammans med ens partner.

Materialen som leksaken är tillverkad av är TPR och ABS. Med andra ord kommer den inte att vara lika slät och mjuk som en silikonprodukt, men så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel så kommer leksaken att kännas fantastisk. Denne G-punkts vibrator är ftalatfri och har en längd på 21,5 cm där 9,5 cm kan föras in. Diametern på vibratorn där den är som bredast ligger på 3,1 cm.

Med en vibrator så förväntar man sig naturligtvis att den ska komma med ett flertal olika vibrationer, och i just denne aspekt så kommer man att bli riktigt bortskämd när man använder Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator. Man kan nämligen välja mellan 10 vibrationsmönster och fem rotationshastigheter för att hitta de mest passande vibrationerna. Kom ihåg att köpa fyra stycken AAA-batterier då dessa inte ingår i paketet.

 


 

SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator

SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator

Se priset här

Den böjda formen hos den heta SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator gör så att den når G-punkten precis rätt, och tack vare silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av kommer vibratorn att kännas härlig mot huden. Denne G-punkts vibrator är både ftalatfri samt vattentät, så använd den gärna i duschen eller badkaret tillsammans med ens käraste. Även för trevliga onanistunder på egen hand kommer SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator att imponera på en.

Den fulla längden av denne sexleksak är 23,5 cm där den införbara längden ligger på 12 cm. Diametern vid den bredare änden är 5 cm medan diametern vid den lite smalare änden är 3,8 cm. Ladda denne G-punkts vibrator under fyra timmar för att därefter ha möjlighet att använda den i upp till 8,5 timmar. Istället för att behöva köpa nya batterier varje gång leksaken urladdas så kommer just denne G-punkts vibrator med ett uppladdningsbart litium-ion batteri. Detta betyder att man återigen kan ladda upp batteriet med hjälp av en medföljande USB-laddare när den har blivit urladdad istället för att köpa nya batterier.

Vibrationerna som SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator bjuder på är många. Justera själv efter vad som passar ens individuella behov då man kan välja mellan sju olika mönster med två motorer. För att göra upplevelsen ännu bättre rekommenderas det att inhandla ett vattenbaserat glidmedel, och för rengöring kan man satsa på ett rengöringsmedel för sexleksaker.

 


 

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Se priset här

Smaka på riktigt härlig G-punktsstimulering tack vare Sinful Slimline G-Spot Vibrator. Denne G-punkts vibrator är vattentät och kan därför användas i duschen tillsammans med ens partner eller på egen hand i sovrummet – allt beroende på vad man själv föredrar. Allt som rekommenderas är ett vattenbaserat glidmedel, och sedan kan man börja njuta antingen på en daglig basis eller vid lite mer speciella tillfällen. Efter användning är det lätt att enbart rengöra sin G-punkts vibrator med hjälp av tvål och vatten, men använd gärna också ett rengöringsmedel som är framtaget för sexleksaker om man vill säkerställa att leksaken blir fullkomligt ren inför kommande lekar.

Sinful Slimline G-Spot Vibrator är framtagen i plast tillsammans med ett PU-yttre. Det är just detta yttre som ser till så att leksaken är len, slät och härlig att använda mot huden. Vibratorn kommer i en diskret svart färg som man med största sannolikhet kommer att älska. Vibratorn är ftalatfri och har en längd på 20,7 x 3,8 cm, vilket betyder att det finns många centimetrar att föra in när man vill krydda till lekarna i sovrummet. Tack vare den böjda formen på leksaken kommer den dessutom att nå G-punkten helt perfekt.

Såsom namnet antyder har denne G-punkts vibrator möjligheten att vibrera, och det är lätt som en plätt att ställa in hur starka eller svaga vibrationerna ska vara genom att vrida på bottnen av leksaken. Vibratorn är relativt tystlåten och man behöver därför inte stå ut med några störande ljud vid användning. Inhandla två stycken AA-batterier separat och börja använda leksaken redan idag!

 


 

Baseks Power Play G-Punktsvibrator

Baseks Power Play G-Punktsvibrator

Se priset här

Baseks Power Play G-Punktsvibrator från Sinful med sitt böjda huvud har en perfekt form för att komma åt G-punkten vid onani på egen hand eller förspel tillsammans med ens partner. Krydda till det i sovrummet genom att exempelvis ge bort den här heta vibratorn i Alla Hjärtans Dags present och få sexiga stunder som aldrig förr. Denne G-punkts vibrator är tillverkad av ABS tillsammans med en PU-yta som ger den en len och bekväm känsla vid användning. Vibratorn är ftalatfri och har en full längd på 21 cm med 17 cm som kan föras in.

Att skifta mellan de olika vibrationerna hos denne G-punkts vibrator är riktigt enkelt. Allt man behöver göra är att vrida på hjulet längst ner på leksaken. Kom ihåg att den här vibratorn kräver två stycken AA-batterier som måste köpas separat. Dra gärna nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att få ens livs upplevelse antingen om man använder leksaken själv eller tillsammans med ens partner. Efter användning kan man tvätta av denne G-punkts vibrator med hjälp av tvål och vatten, men det är dessutom möjligt att inhandla ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för att passa sexleksaker.

 


 

Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator

Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator

Se priset här

Välj denna heta G-punkts vibrator i antingen svart eller rosa där ena änden stimulerar ens klitoris medan den andra har en böjning till sig för att stimulera invändigt. Då denne G-punkts vibrator är tillverkad av silikon kan man förvänta sig en riktigt len och härlig känsla vid användning oberoende av huruvida man använder den med sin partner eller på egen hand. Den lilla sexleksaken med en längd på 10 cm vid den breda delen samt 6,5 cm vid den smala delen blir en perfekt gåva vid Alla Hjärtans Dag, på julafton, ens partners födelsedag eller närhelst man vill överraska sin käraste med en sexig gåva.

Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator är ftalatfri samt stänktät, så om man vill ta del av lite våtare lekar tillsammans med ens partner blir detta inga problem. Glöm även den störiga processen av att köpa nya batterier hela tiden då denne G-punkts vibrator drar nytta av ett litiumbatteri som man kan ladda upp om och om igen med hjälp av en stickkontakt som ingår när man beställer sexleksaken.

Denne G-punkts vibrator är mycket tystlåten, så man slipper att oroa sig för att de heta stunderna i sovrummet ska förstöras på grund av högljudda vibrationer. På tal om vibrationer kommer Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator med hela 12 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan, så det är nästintill en garanti att leksaken har precis den vibrationsnivån som man föredrar.

 


 

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator

Se priset här

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator ser riktigt intressant och unik ut, men det är inte bara utseendet som kommer att imponera på en. Tack vare sin utformning blir denne vibrator ett perfekt val för både klitorisstimulering samt G-punktsvibrering på egen hand vid onani eller tillsammans med ens partner. Leksaken kommer med knoppar på utsidan som låter en njuta av het klitorisstimulering samtidigt som den långa delen av vibratorn kan föras in för att nå G-punkten. Med andra ord kommer man att få en fantastisk och fulländad upplevelse som man sent ska glömma tack vare Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator.

Hur intensiva eller milda vibrationerna ska vara reglerar man lätt genom ett hjul som man kan snurra på vid botten av sexleksaken. På så vis finns det inte några begränsande vibrationsnivåer som man måste välja mellan, utan man snurrar hjulet tills man har nått exakt den stimuleringen som passar.

Denne G-punkts vibrator är ftalatfri samt tillverkad av ABS-plats och TPR som ser till så att den är mjuk och böjbar för att nå alla punkterna som man vill komma åt. Längden på leksaken är 11,6 cm med 7 cm som man kan föra in. Glöm inte att vibratorn drivs med hjälp av två stycken AAA-batterier, och dessa måste köpas separat.

 


 

Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator

Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator

Se priset här

Den flexibla och böjbara G-punkts vibratorn i antingen lila, svart, vit eller rosa kommer att förse en med en äkta skräddarsydd upplevelse som man sällan får från vibratorer. Man kan vrida, vända och böja på denne G-punkts vibrator så att den kommer åt precis rätt, vilket tillåter sexleksaken att forma sig efter ens kropp. Materialet som leksaken är tillverkad av är medicinsk silikon, vilket säkerställer att leksaken är mycket len, skön och härlig att använda.

Denne G-punkts vibrator är ftalatfri med en längd på 16,5 cm när den är som mest utsträckt. Som sagt är det dock upp till en själv att vrida och böja på vibratorn så att man får exakt den formen som man eftersöker. Je Joue G-Kii Uppladdningsbar Justerbar G-punktsvibrator är vattentät, och därför kan man ta med sig leksaken in i duschen när man vill njuta på egen hand eller leka lite kinky vattenlekar tillsammans med ens partner. Med ett uppladdningsbart litiumbatteri där en laddare ingår i paketet slipper man också att ge sig ut för att köpa nya batterier så fort leksaken blir urladdad.

Välj mellan fem vibrationslägen samt sex olika mönster för att hitta de vibrationerna som just passar en själv. Så länge man laddar upp leksaken under två timmar så kan man sedan använda den i två timmar innan den behöver laddas igen.

 


 

Baseks Desire G-Punktsvibrator

Baseks Desire G-Punktsvibrator

Se priset här

Till en ganska billig peng får man denne heta rosa G-punkts vibrator som är tillverkad av ABS samt silikon för att ge den där härligt lena känslan vid användning. Leksaken är fri från ftalater, har en längd på 17 cm med 14,5 cm som kan föras in och har en diameter på 3,2 cm där vibratorn är som bredast. Den här vibratorn tillåter en att inte bara välja mellan förinställda vibrationsprogram, utan att kunna snurra på hjulet i botten av leksaken tills man har hittat precis de vibrationerna som man är ute efter.

Innan man kan dra nytta av leksaken behöver man köpa ett AA-batteri separat, men så länge man har detta tillhands blir leksaken ett fantastiskt tillskott till ens samling. Den lätt böjda formen ser till så att denne G-punkts vibrator når precis där man vill ha den för fantastisk G-punktsstimulering. Inhandla enbart ett vattenbaserat glidmedel för att börja använda leksaken idag. Efter användning kan man dra nytta av ett sexleksaksrengöringsmedel eller bara använda tvål och vatten. Oavsett vad så kommer Baseks Desire G-Punktsvibrator att leva upp till alla ens förväntningar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här