Sprutdildos – Bäst i test (topp 9)

1215

Sprutdildos tar onanisessioner och förspel till en helt ny nivå genom att introducera kontrollerad ejakulering till lekarna.

Sprutdildos fungerar som vanliga dildos förutom det faktum att man fyller upp dem med en valfri vätska, och när man är redo utlöser man innehållet.

Vad man väljer att fylla sprutdildon med är upp till en själv, men det finns en lång rad valmöjligheter såsom fejksperma som är framtagen för att se ut som, kännas som och lukta som äkta sperma.

Nedan ska vi tala mer om olika sprutdildos och lista de allra bästa sprutdildoarna på marknaden så att du ska kunna hitta en variant som passar dig likt handen i handsken!

 

TESTVINNARE – King Cock Realistisk Sprutdildo 20 cm

king cock realistisk sprøjte dildo 20 cm

Se priset här

Sprutdildos kan ta en ordinär onanisession till en helt ny nivå av realism. Det som King Cock Realistisk Sprutdildo bjuder på är därför inte bara en naturtrogen dildo, utan leksaken kommer tillsammans med ”Jizzel Juice” – en vätska som påminner om sädesvätska. Den här vätskan fyller man upp dildon med för att sedan utlösa under onanisessionen när man själv vill. På så sätt blir King Cock Realistisk Sprutdildo nästan som att njuta av den äkta varan.

Hur ser då denne sprutdildo ut? Jo, det är en 20 cm lång dildo med en diameter på 5 cm. Utformningen är menad att likna den äkta varan så mycket som möjligt, och just därför kommer dildon i realistiska färger med ett markerat ollon, testiklar och ådror som verkligen ger den där naturtrogna känslan. Vid beställning av sprutdildos som den här ingår själva dildon, en pipett, 59 ml Jizzle Juice samt sexleksaksrengöringsmedel på 29 ml. Köp dessutom gärna till ett vattenbaserat glidmedel för att säkerställa enkel och bekväm penetrering.

Fördelar:

 • Tillverkad med ett mycket naturtroget utseende
 • Kommer med en vätska som liknar sperma
 • Både allergivänlig, latexfri samt ftalatfri

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

TILL NYBÖRJAREN – Topco Wildfire Real Man CyberSkin

Topco Wildfire Real Man CyberSkin

Se priset här

Till nybörjaren som vill testa på sprutdildos kommer här en enkelanvänd och högkvalitativ dildo för en: Topco Squirtz Cyberskin Sprutdildo 20 cm. Som namnet antyder är denne dildo 20 cm lång, och den har dessutom en diameter på 4 cm. Dildon kan fyllas med diverse vätskor som är framtagna för just sexleksaker och liknar äkta sperma. Det är upp till en själv när man vill att leksaken ska ejakulera genom att trycka på dess botten, och detta kommer sannerligen att krydda till onanisessionerna och lekarna med partnern i sovrummet.

Sprutdildos har mycket att bjuda på, och just Topco Squirtz Cyberskin Sprutdildo är framtagen i en realistisk färg med ett markerat ollon, ådror och pungkulor. För enkel penetrering rekommenderar vi att man också tar en närmare titt på ett vattenbaserat glidmedel som man kan köpa separat. Denne sprut dildo är både latexfri och ftalatfri samt tillverkad av ett material vid namn Dual Density Cyberskin som är framtaget för att likna känslan av den äkta varan. Sist men inte minst kan man vilja beställa ett rengöringsmedel som är särskilt tillverkat för sexleksaker, och detta för att kunna lätt rengöra dildon efter användning.

Fördelar:

 • Sprutande dildo som är enkel att använda för nybörjare
 • Tillverkad i behagliga material
 • Kommer med ett markerat ollon, ådror och pungkulor

Nackdelar:

 • Fejksperma eller liknande vätska ingår inte

 

DEN BILLIGA – You2Toys Cumshot Sprutdildo

you2toys cumshot sprøjtedildo

Se priset här

Om en riktigt billig squirting dildo som ändå är högkvalitativ och kommer att leva upp till alla ens standarder låter lockande är det You2Toys Cumshot Sprutdildo som gäller. Denne sprutadildo har en naturtrogen utformning med en realistisk färg, ett markerat ollon och detaljerade ådror. Längst ner finns en rund botten som kan tryckas på för att dildon ska utlösa en vätska som man själv har fyllt dildon med i förhand. Vilken vätska man vill använda väljer man själv, men det finns diverse paket med fejksperma som man kan köpa separat. Resultatet blir att användningen av en spruta dildo som den här känns så nära den äkta varan som möjligt.

Med sprutdildos blir det njutning på ens egna villkor. Använd You2Toys Cumshot Sprutdildo vid solostunder eller tillsammans med partnern när man vill att det ska hetta till i sovrummet. Leksaken har en totallängd på 22 cm med en införbar längd på 18,2 cm. Köp gärna ett vattenbaserat glidmedel separat för att säkerställa att det blir enkelt och behagligt att föra in leksaken. När allt kommer till kritan kan det inte gå fel med sprutdildos, och särskilt inte när den är så billig och högkvalitativ som You2Toys Cumshot Sprutdildo.

Fördelar:

 • Lätt att fylla upp med vätska och spruta
 • Naturtrogen utformning
 • Förvånansvärt billig 

Nackdelar:

 • Kunde varit lättare att rengöra

 

MEST POPULÄRA – King Cock Realistisk Sprutdildo 23 cm

king cock realistisk sprøjte dildo 23 cm

Se priset här

Den må vara lite dyrare än den förra produkten på listan, men kvaliteten talar för sig själv. Om man är på jakt efter mycket imponerande sprut dildos har King Cock Realistisk Sprutdildo mycket att bjuda på. Gällande utseendet är dildon fantastiskt naturtrogen med markerade och detaljerade ådror, penishuvud och testiklar. Det är helt enkelt så nära den äkta varan som man kan komma. Med sina 23 cm i längd blir man definitivt utfylld, och den här typen av sprutdildos är helt vattentät, så varför inte ta lekarna in i badrummet för härliga stunder i duschen eller badkaret.

Hur fungerar då sprutfunktionen? Jo, tillsammans med dildon får man en pipettboll som man kan fylla med en föredragen vätska. Man slipper dock att köpa en vätska separat då det ingår så kallad Jizzle juice, en vätska som påminner om sperma både gällande konsistent, utseende och lukt. Som om detta inte vore nog ingår även en liten mängd sexleksaksrengöringsmedel så att ens sprutdildos ska bli så gott som nya efter användning. Detta rengöringsmedel är särskilt framtaget för sexleksaker och är därför mycket effektivt.

Fördelar:

 • Enkel att fylla tack vare pipettbollen
 • Förbluffande verklighetstroget utseende
 • Ingår både fejksperma och sexleksaksrengöringsmedel

Nackdelar:

 • Lite på den dyrare sidan

 

TILL VARDAGEN – You2Toys Cumshot Vibrator

You2toys cumshot vibrator

Se priset här

Vilka sprutdildos blir ett bra val för just vardaglig användning? Vad sägs om en dildo som inte enbart kan användas som en sprutdildo, utan även som en vibrator? Ja, du hörde rätt! Denne snygga sprutdildo i en fräck rosa färg agerar som en vibrator med multispeed funktion. Vad detta betyder är att man snurrar på hjulet på botten av leksaken för att välja hur intensiva man vill att vibrationerna ska vara. Med andra ord blir det en riktigt skräddarsydd upplevelse. Tänk på att sprutdildos som den här kräver två stycken AA-batterier.

För att använda leksaken som en sprutdildo fyller man den med den vätskan som man föredrar. Satsa exempelvis på en fejksperma som är framtagen för att både lukta som äkta sperma och ha en liknande konsistens. När dildon väl har fyllts upp trycker man på pungen för att utlösa vätskan när man själv känner för det. På så sätt är lekarna på ens egna villkor, och ens sprutdildos kommer inte att ejakulera förrän man själv är redo för det.

Fördelar:

 • Sprutdildo och vibrator i en produkt
 • Enkel att fylla upp med valfri vätska
 • Bestäm vibrationerna med hjälp av en multispeed funktion

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite plastig

 

DEN FRÄCKA – King Cock Realistisk Sprutdildo 28 cm

king cock realistisk sprøjte dildo 28 cm

Se priset här

Sprutdildos kommer i alla storlekar, och om det är en enorm variant som man är ute efter har man tur: King Cock Realistisk Sprutdildo 28 cm är såsom dess namn antyder en 28 cm lång dildo som dessutom har en diameter på hela 6,1 cm. Materialet som dildon är tillverkad av är PVC och den är både latexfri samt ftalatfri. King Cock Realistisk Sprutdildo tål vatten och kan därför tas med in i duschen eller ner i badkaret för härliga onanisessioner. Man behöver dock inte njuta av sprutdildos själv, så varför inte introducera leksaken under förspel för att krydda till stunderna i sovrummet.

Sprutdildos som King Cock Realistisk Sprutdildo har ett naturtroget utseende med testiklar, ådror och ett penishuvud. För att använda den som en sprutdildo fyller man pipettbollen med en föredragen vätska såsom den medföljande ”Jizzle Juice”, en spermaliknande vätska både när det gäller utseende, lukt och konsistens. Under användning trycker man bara på bollen när man är redo, och omedelbart kommer då dildon att ejakulera. När allt är klappat och klart finns det en liten medföljande flaska som innehåller ett rengöringsmedel för sexleksaker. Använd det för att se till så att ens sprutdildos blir så gott som nya efter onanisessionerna.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende
 • Har en pipettboll som är enkel att använda
 • Ingår Jizzle Juice och sexleksaksrengöringsmedel

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

 

DEN LYXIGA – TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutdildo

titanmen piss off vac u lock sprøjte dildo

Se priset här

TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutdildo är den där perfekta leksaken för de som älskar urinsex eller som helt enkelt är ute efter högkvalitativa sprutdildos. Denne dildo tar de kinky lekarna till en helt ny nivå med den medföljande flaskan som innehåller fejkurin. Vätskan fyller man upp en spruta med som sitter fast i sprutdildon, och när man är redo trycker man på sprutan för att utlösa vätskan över sig själv. För riktigt kinky onanisessioner kommer TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutdildo sannerligen att leverera, och oavsett om man vill använda den på egen hand eller tillsammans med partnern är detta en leksak som man inte får missa.

Sprutdildos som den här har ett realistiskt utseende, vilket betyder att den är framtagen för att se ut så mycket som den äkta varan som möjligt. Pungkulorna, de markerade ådrorna och penishuvudet får det att kännas som att man penetreras av en äkta penis. Glöm inte att köpa till ett vattenbaserat glidmedel om man vill att ens sprutdildos ska föras in på ett mer bekvämt sätt.

Fördelar:

 • Enkel att använda
 • Vattentät
 • Många medföljande tillbehör

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 

TILL DEN ERFARNE – Doc Johnson Bust It Squirting Realistic Cock Mörk

Doc Johnson Squirting vibrator

Se priset här

Den erfarne när det kommer till att njuta av härliga sprutdildos kommer definitivt att älska Doc Johnson Bust It Squirting Realistic Cock Mörk. Den här sprutdildon kommer med ett helt paket av tillbehör som gör upplevelsen så förträfflig som möjligt. Dra nytta av den medföljande konstgjorda sperman i en 30 ml flaska för att fylla upp dildon innan man sprutar ut innehållet närhelst man själv känner för det. Detta lägger till en extra dimension av njutning under de fantastiska onanisessionerna.

Utseendet är realistiskt med ett markerat penishuvud, ådror och en pung för att man ska få en känsla av att avnjuta den äkta varan. Om man vill använda sprutdildon som en ordinär dildo ingår det en sugpropp som man kan sätta fast i bottnen. Detta tillåter en att fästa dildon på en plan yta såsom en vägg eller golvet för en handsfree upplevelse.

Fördelar:

 • Prisvärd sprutdildo
 • Alla de nödvändiga tillbehören ingår
 • Realistiskt utseende

Nackdelar:

 • Flaskan innehåller en ganska liten mängd konstgjord sperma

 

NYHET – Topco Squirtz Cyberskin Sprutdildo 16 cm

topco squirtz cyberskin sprøjte dildo 16 cm

Se priset här

De flesta varianterna på listan som vi tidigare har talat om har varit ganska rejäla, men här kommer en lite mindre sprutdildo för de som föredrar 16 cm i längd. Dildon kommer med ett markerat penishuvud, testiklar och synliga ådror för att ge en naturtrogen upplevelse i sovrummet. Använd leksaken vid antingen onani, förspel eller samlag, och dra gärna nytta av dildon i en harness om man så skulle föredra.

Topco Squirtz Cyberskin Sprutdildo kan enkelt fyllas med en valfri vätska, så vad sägs om glidmedel eller konstgjord sperma som man sedan sprutar ut ur dildon när man själv vill genom att trycka på botten. Ta lekarna till en helt ny nivå genom att satsa på denne sprutdildo redan idag, och glöm inte att köpa till en vätska att fylla leksaken med!

Fördelar:

 • Lätt att använda för både nybörjare och veteraner
 • Mycket prisvärd
 • Både ftalatfri samt latexfri

Nackdelar:

 • Inte det enklaste att rengöra

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här