G-punkts dildo – Bästa i test

2479

Hur stimulerar du din g-punkt om inte med en dildo som är till för just g-punkten? Det går självklart bra med andra produkter eller att använda fingrarna, men vi lovar att det blir så mycket enklare med en G-Punkts dildo

Vi förstår att det är svårt att välja bland alla dessa g-punkts dildos som finns på marknaden men vi lovar att i det här testet finns det minst en som passar dig.

Vi har skrivit om deras former, material, vibrationer, deras ljud och så mycket mer. Fortsätt läs här nedan för att ta del av ett Bäst i Test med marknadens bästa g-punkts dildos.

Om G-punkten

G-punkten sitter några centimeter, cirka 3-7cm, in i vaginan på den främre slidväggen. När du är kåt så är det enklat att komma åt g-punkten för då känns den som valnöt. Inte lika hård såklart, men samma skrovliga yta.

Stimulera G-punkten

Vissa upplever att de blir kissnödiga vid stimulering av g-punkten, så har du någon gång känt så är du inte ensam. Det är nämligen genom g-punkts stimulering du kan få den så kallade fontänorgasmen. Här kan du läsa mer.

Du kan stimulera g-punkten med hjälp av att göra en så kallad ”kom hit” rörelse med fingrarna. Eller använda en g-punkts dildo. En sådan dildo är lättare böjd för att kunna komma åt g-punkten.

Översikt Priskoll
velve gaia g spot vibrator Testvinnare Se priset
Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide Nybörjaren Se priset
sinful groove glass dildo Den billiga Se priset

 


TESTVINNAREN – Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator

velve gaia g spot vibrator

Se priset här

Vår solklara testvinnare och därmed marknadens bästa g-punkts dildo är Velve Gaia Uppladdningsbar G-punktsvibrator

Fördelar

 • Värmefunktion
 • Vibrationer
 • Mjukt material

Nackdel

 • Svår att penetrera djupt med på egen hand

Recension

När du vill krydda till det i sovrummet är det ett måste att ha Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator vid din sida. Den läckra lila färgen gör vibratorns utseende riktigt behagligt, men det är lika bekvämt att använda den som den är vacker att titta på.

Tack vare den böjda formen blir leksaken det rätta valet som en G-punkts dildo för alla som trånar efter den där fantastiska G-punkts orgasmen. Leksaken är dock inte enbart en G-punkts dildo, utan det är dessutom en vibrator för att förse en med extra stimulans.

Velve Gaia har även den unika värmefunktionen vilket gör att med ett enkelt knapptryck kan du värma upp den till 37–39 grader. Trots detta är den vattentät. Tips är därför att kombinera en iskall dusch med en varm Velve Gaia.

Du har möjligheten att välja mellan 10 olika vibrationsmönster, så experimentera gärna för att hitta den mest passande vibrationsnivån.

Velve Gaia är tillverkad av silikon som är ftalatfri, den har en längd på 21 cm samt en diameter på 3,5 cm.

För att värna om miljön samtidigt som man sparar pengar använder leksaken ett uppladdningsbart litiumbatteri som du laddar upp med en magnetisk USB-laddare som ingår.

Din G-punkts dildo kan användas under 60-90 minuter på en laddning, och leksaken har fem olika knappar som kontrollerar vibrationerna.

Hur använder du den?

Applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel och därefter styr du vibrationerna och värmen med hjälp av knapparna som finns på din g-punkts dildo.

Sedan kan du använda den för penetration, variera rörelserna och tempot. Det går även att använda denna utanpå som en form av klitorisvibrator.

Rekommenderad till

Passar den ovana som den vana. Men särskilt er som gillar att variera sig då möjligheterna är många. Allt från duschen, värme till vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Jenny – ” Är verkligen supernöjd med denna! Är lite meckigt i början och den kan vara svår att hålla i om man vill ha den riktigt djupt inne (och har en massa glidmedel på). Men gillar verkligen att den har så många funktioner och lägen så att man kan anpassa den till precis vad man behöver i stunden.

Värmefunktionen är helt fantastisk! Förpackningen var otroligt “classy” och kändes lyxigt. Jag får inte orgasm lika snabbt med denna som med min förra vibrator, med denna det byggs upp mer sakta och när jag väl kommer så kan det hålla på i flera minuter tills jag nästan ser stjärnor haha. Aldrig varit med om liknande!
Så jag rekommenderar DEFINITIVT denna produkt.”

 

Sammanfattning

Velve Gaia står alla dess köpare nära om hjärtat. Det finns så många tillfällen där den här g-punkts dildon är den rätta.

 


TILL NYBÖRJAREN Sinful Find the Spot Sexleksaksset

Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

Är du nybörjare när det kommer till g-punkts dildos eller till sexleksaker generellt? Oavsett rekommenderar vi starkt det här setet

Fördelar

 • Ett set med massageolja, glidmedel och två olika sexleksaker för g-punkten
 • En A-Z Guide som innehåller allt du behöver veta om g-punkten
 • En av sexleksakerna går att kombinera som både klitorisvibrator och g-punkts dildo

Nackdel

 • Batterier ingår ej

Recension

Om du aldrig testat en g-punkts dildo tidigare så tycker vi verkligen du ska investera i det här setet. För inte nog med att du får glidmedel och massageolja så får du två helt olika g-punkts dildos.

Den första är g-punktsvibratorn Slimline som är enkel att hålla i samtidigt som du använder den. Efter som det är ett rundat huvud med en liten böj blir det enkelt att lägga tryck på g-punkten.

Sedan har vi Curve Mini G-spot som kommer i en resevänlig storlek och ergonomiskt formad. Den kan vara något knepig att hålla i om du använder den för att stimulera g-punkten. Därför är den bekvämast om din partner använder på dig.

Du kan även använda den som en klitorisstimulator, ultimat är att kombinera båda sexleksakerna. En för yttre stimulering och en för inre.

Den fantastiska A-Z guiden som ingår innehåller allt du behöver veta om g-punkten. Så inte nog med att du får njuta i mängder kommer även din kunskap öka.

Tyvärr så ingår inte batterier så glöm inte köpa hem totalt 3 x AA-batterier.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel och därefter styr du vibrationerna och värmen med hjälp av knapparna som finns på din g-punkts dildo.

Sedan kan du använda den för penetration, variera rörelserna och tempot. Det går även att använda denna utanpå som en form av klitorisvibrator.

Du använder båda sexleksakerna likadant men handrörelsen kan variera för skönast upplevelse.

 

Rekommenderad till

Perfekt till dig som är nybörjare inom g-punkts världen. Här kan du pröva dig fram på flera olika sätt.

 

Det säger andra kunder

Emma – ”Vare sig du är ensam hemma en helg eller har sällskap så lyfter det här setet dig till en nivå utöver vad du är van. Med G-spotsstimulatorn når du över allt annt. Tillsammans med klitorisstumuleraren kommer du högt över din normala nivå av orgasm. Testa ensam eller med sällskap. Jag ville aldrig sluta!”

 

Sammanfattning

Ett set som ger dig både flera sexleksaker och mycket kunskap. A-Z guiden som ingår är perfekt för dig som vill öka din förståelse och lära dig mer om hur din g-punkt fungerar.

 


DEN  BILLIGASinful Groove Glasdildo

sinful groove glass dildo

Se priset här

Vem kan tro att den här vackra g-punkts dildon skulle bli utsedd till den billiga, Sinful levererar ännu en gång eleganta kvalitetsprodukter till bra priser

Fördelar

 • Går att kyla och värma
 • Sex kulor i ökande storlek
 • Elegant design

Nackdel

 • Flera upplever att den är för kort och därför svår att få ett bra grepp

Recension

Tillsammans med en läcker satinpåse får du denna eleganta G-punkts dildo i splitterfritt glas. Sinful Groove Glasdildo är perfekt att använda tillsammans med din partner i sovrummet för lite mysigt förspel eller så kan man använda leksaken själv för het onani på egen hand.

Glasdildon är genomskinlig och har ett riktigt lyxigt utseende till sig. Leksaken är utrustad med sex kulor som går från små till större så att dildon blir tjockare ju längre man för in den.

Vi nämnde tidigare att Sinful Groove Glasdildo är en G-punkts dildo, och visst är det så. Det är tack vare böjningen på leksaken som ser till så att den passar perfekt vid stimulering av prostatan eller G-punkten – med andra ord en förträfflig leksak för både honom och henne.

Då dildon är tillverkad av glas läggs en extra dimension av stimulering till eftersom man antingen kan kyla ned eller värma upp sin G-punkts dildo innan man använder den.

För bästa möjliga stimulering rekommenderas det att använda sig av ett vattenbaserat glidmedel, och när man väl är färdig med sin leksak tvättar man enkelt av den med tvål och vatten.

Vissa användare har önskat att den var längre för att kunna få ett bättre grepp om den.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och sedan kan du använda den för både vaginal och anal penetration. Tänk dock på att ha ett ordentligt grepp om den om du använde analt.

Variera därefter både dina rörelser och tempo för bäst upplevelse.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en lyxig g-punkts dildo för en inte allt för stor summa pengar.

 

Det säger andra kunder

Johanna -” Först och främst är jag imponerad med hur mycket den här glasdildon tål. jag har tappat den både på vanlig golv samt kakel i badrummet och den har klarat sig utan en ända repa, spricka eller nåt som helst fel varenda gång.

Den är lite liten men är trots allt menad för g-punktsstimulans. Den träffar alla ställen man vill att den ska träffa, men den är lite svår att använda vaginalt då glasdildon är ganska kort och det blir inte så mycket att hålla i när man får in den.

Analt är den skitskön och det har nästan blivit dennas nya användningsområde, var dock försiktig med att inte släppa taget om den.

Om den varigt lite längre eller enklare att hålla skulle den åt 5 stjärnor utan problem.”

 

Sammanfattning

Sinful levererar ännu en gång, denna gång i form av en glasdildo formad för g-punkten. Enkel att rengöra och för att lyxa till det ha den i frysen eller lägg den i varmt vatten, det förändrar hela upplevelsen.


 

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

sinful slimline g spot

Se priset här

Det här är Sinfuls Slimline G-punktsvibrator den som tidigare fanns med i setet som rekommenderas för nybörjare men här säljs den på egen hand

Fördelar

 • Bra form för att enkelt komma åt g-punkten
 • Priset
 • Vibration (batteri köps separat)

Nackdel

 • Något svår att styra under användning

Recension

Sinful Slimline G-spot Vibrator är en G-punkts dildo med ett unikt utseende som gör leksaken perfekt för stimulering av G-punkten. Den är tillverkad av plast, men har en mjuk PU-coating som gör dildon mycket bekväm att använda sig av tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Då denna G-punkts dildo är vinklad kommer den lätt åt ens G-punkt för intensiv stimulering som kan generera i flera orgasmer.

Sinful Slimline G-Spot Vibrator kan användas i exempelvis duschen eller badkaret då den är fullkomligt vattentät, så om du älskar våta vattenlekar blir denna leksak helt perfekt för dig.

Använd din G-punkts dildo tillsammans med ens partner eller på egen hand för mysiga stunder i sovrummet. Det kan vara bra att ha en partner till hjälp just för att den upplevs som svårstyrd gällande vibrationerna under användning.

 

Hur använder du den?

Applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel och därefter styr du vibrationerna och värmen med hjälp av knapparna som finns på din g-punkts dildo.

Sedan kan du använda den för penetration, variera rörelserna och tempot.

Rekommenderad till

Passar bra för den som är ny till g-punktstimulering just för att denna är enkel att använda och känna sig fram med. Det blir en form av punktstimulering tack vare det runda huvudet på sexleksaken.

 

Det säger andra kunder

Sofia – ” Den är verkligen super! Väldigt skönt material, kommer åt g-punkten perfekt samtidigt som den stimulerar öppningen. Gillar man inte det så funkar den riktigt bra på klitoris också. Formen gör den lätt att hålla i och hantera. Lite svårt att ändra vibrationerna under tiden då man måste vrida men det är inget som egentligen stör. Rekommenderar den absolut!!”

 

Sammanfattning

En favorit av g-punkts dildoarna. Formen gör det enkelt att träffa och vibrationerna förstärker upplevelsen.

 


 

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

nmc curved passion realistisk dildo

Se priset här

För en G-punkts dildo som ser mycket realistisk ut och lik den äkta varan får du inte missa att testa på NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Fördelar

 • Bra fäste – sugpropp
 • Relistiskt utseende med ådror och pung
 • Formen

Nackdel

 • Ollonet upplevs som något hårt jämfört med resten av dildon, men bra efter lite uppvärmning när den kommer åt g-punkten

Recension

Denna G-punkts dildo är tillverkad av PVC, fri från ftalat samt har en diameter på 4 cm vid den bredaste delen. Längden på dildon är 21 cm och hela 17 cm kan föras in, så du behöver sannerligen inte oroa sig för att dildon ska vara för liten.

Den realistiska pungen som finns är inte enbart uppskattad för sitt utseende utan kan även användas för att greppa om och använda som en form av handtag.

Vill du köra handsfree kan du utnyttja sugproppen som finns och fästa den på valfritt plant underlag. Varför inte sätta fast den på en stol och rida dig till orgasmen.

En stor fördel med NMC Curved Passion Realistisk Dildo är att den är fullkomligt vattentät, så om du vill ta med leksaken till antingen duschen eller badkaret så är det fullt möjligt.

Kom ihåg att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse antingen på egen hand eller tillsammans med din partner.

Såsom namnet antyder är denne G-punkts dildo böjd vilket bidrar till dess fantastiska förmåga att stimulera G-punkten. Vissa tycker att ollonet är lite väl hårt jämfört med resten av dildon. Men så länge du är uppvärmd och kommer åt g-punkten så brukar detta snarare bli uppskattat istället.

Hur använder du den?

Fäst dildon på valfri yta eller håll i den med handen, applicera rikligt med glidmedel och för därefter in den. Sedan kan du variera dig mellan olika tempon och olika in och ut rörelser. Stora, små och små cirklar om du gillar det.

Tips är att fästa den någonstans så du kan använda den samtidigt som du ger din partner oralsex eller kanske vid dubbelpenetrering.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar variation och vill kunna använda händerna till annat än att hålla i dildon.

 

Det säger andra kunder

Calle – ” Överraskat och köpt den här dildon till min undergivna. Efter ett långt förspel var det dags att prova.
Hon älskade det. Och jag med. Bra handtag att hålla i “kulorna”. Viktigt med ett bra grepp när det ska till mycket fart på dildon. Båda var mer än nöjda.”

 

Sammanfattning

En g-punkts dildo som med sitt realistiska utseende både utgör en vacker syn och en härlig upplevelse. Perfekt dildo för att kunna kombinera med en partner.

 


 

Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator

njoy pure wand g p punkts stimulator

Se priset här

 

Med en stilren och silvrig yta och ett annorlunda material i medicinskt stål är inte denna g-punkts dildo någon annan lik

Fördelar

 • En fin ask för förvaring ingår
 • Bra både för anal och vaginalpenetration
 • Tyngre än flera andra sexleksaker

Nackdel

 • Priset

Recension

För en riktigt rejäl G-punkts dildo i medicinskt stål blir Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator ett perfekt val. Precis som namnet lyder så gör den här g-punkts dildon sig perfekt både för anal och vaginalstimulering.

En stor fördel med att leksaken är tillverkad av just medicinskt stål är att du kan kyla ner eller värma upp dildon för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Materialet är ftalatfritt och hela leksaken är vattentät så om du vill ta med dig din g-punkts dildo in i badrummet för lekar på egen hand eller tillsammans med din partner.

Vi nämnde tidigare att Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator är en rejäl dildo, och detta är sannerligen sant med sin vikt på 0,68 kg, sin totallängd på 20 cm och sin bredd på 3,8 cm på den bredaste delen.

Tyngden är något som är särskilt uppskattat av användarna och gör även att upplevelsen motsvarar en mer realistisk motsvarighet.

Den fodrade asken som ingår är mycket elegant och blir ett perfekt sätt att förvara ens dildo när den inte används. Dra gärna nytta av ett silikonbaserat glidmedel för att göra denne G-punkts dildo så bekväm som möjligt.

 

Hur använder du den?

Välj först om du vill värma, kyla eller använda den precis som den är. Därefter applicera rikligt med glidmedel och sedan kan du påbörja lekandet.

Rekommenderad till

Passar alla – oavsett kön och oavsett vilket hål du föredrar. Gör sig utmärkt för ett par då ni båda kan ha lika stor nytta av den.

 

Det säger andra kunder

Charles – ” Detta har blivit min absoluta favorit bland sexleksaker och jag kommer fortsätta köpa dessa hårda stålleksaker utav perfektion.
Just denna har en skön vikt och tyngd i sig som gör att en får tyngd bakom den vid användning.

Lätt att rengöra och ingen risk för att stålet gör som silikon får för sig att göra ibland (lukta). Var däremot försiktig att inte tappa dessa leksaker. De kan ha sönder alla möjliga saker, tex. handfat & kakel.
Helt enkelt så har Njoy skapat något sexigt & snyggt som är dödsskönt.”

 

Sammanfattning

Njoy Pure Wand G och P punktstimulator kan stimulera alla – oavsett hål. Det som utmärker sig särskilt är tyngden som gör sig fint både i handen och inuti dig.

 

 


Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

sinful curve g spot vibrator 10 speed

Se priset här

Hos Sinful finner du den högkvalitativa Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator som inte enbart fungerar som en G-punkts dildo, utan även vibrerar

Fördelar

 • Fungerar bra för både inre och yttre stimulering
 • 10 olika vibrationslägen
 • Krökt skaft

Nackdel

 • Svår att styra vibrationerna under användning

Recension

Men den här dildon har du möjlighet att välja mellan 10 olika inställningar för att hitta just den vibrationsnivån som passar en.

Knappen sitter längst ner på dildon vilket gör att den kan vara svår att nå vid användning. Men varför inte ta hjälp av en partner då?

Gällande material är denna G-punkts dildo tillverkad av ABS-plast med PU-beläggning, och som om detta inte vore nog är den även ftalatfri. Sinful Curve 10-speed G-punktsvibrator är tyvärr inte fullkomligt vattentät, men den är stänktålig så att man inte ska behöva oroa sig om vibratorn blir lite våt.

Dildons diameter ligger på 2,5 cm, den totala längden är 19 cm och det är hela 14,5 cm som kan föras in. Kom ihåg att även köpa två stycken AAA-batterier som inte ingår för att kunna starta vibratorn.

 

Hur använder du den?

Du kan använda den för yttre stimulering, exempelvis klitoris eller bröstvårtor. Sedan för inre stimulering och använd då rikligt med glidmedel. Vibrationerna styr du genom knappen som sitter längst ner på g-punkts dildon.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar variation och vill kunna använda samma sexleksak för både inre och yttre stimulering.

 

Det säger andra kunder

Bea – ”Är väldigt nöjd med denna g-punktsvibrator! Den är tillräckligt lång för att kunna både nå g-punkten och för att man ska kunna nå precis rätt. Vibrationerna var starka och inte för högljudda men man får vara lite beredd på att knappens placering kan göra det lite svårt att byta mellan vibrationslägen. Skulle dock definitivt rekommendera denna för både njutning inuti och utanpå!”

 

Sammanfattning

Sinful levererar återigen genom sitt eget märke, denna gång i form av en g-punkts dildo. Med 10 olika lägen finns det minst ett läge som garanterat passar dig.

Läs hela recensionen här


Virgo

virgo

Se priset här

En klassisk och stilren g-punkts dildo på marknaden och den här sexleksaken heter inget mindre än Virgo

Fördelar

 • Vibratorsfunktionen
 • Snygg design
 • Stort huvud

Nackdel

 • Batterier ingår

Recension

Denne eleganta G-punkts dildo har en stilren svart färg med ett guldfärgat handtag. Du laddar enkelt upp den via den medföljande USB-sladden, fungerar såklart även utan vibrationer.

När batterierna väl är insatta har du hela 10 olika vibrationsprogram som du kan välja mellan. Denna g-punkts dildo är en riktig bästsäljare, och det är enkelt att förstå varför då dess böjda form gör leksaken till en fantastisk G-punkts dildo samt en prostatastimulerare – med andra ord perfekt för både män och kvinnor.

Materialet som denne G-punkts dildo är tillverkad av är ett hudvänligt silikonmaterial som är mycket slätt, så den upplevs som både bekväm att hålla i och att föra in.

En stor positiv aspekt av Virgo är att trots att inte leksaken tål vatten kan den ändå användas i duschen då den är stänksäker.

 

Hur använder du den?

Du kan använda den för yttre stimulering, exempelvis klitoris eller bröstvårtor. Sedan för inre stimulering och använd då rikligt med glidmedel. Vibrationerna styr du genom knappen som sitter längst ner på g-punkts dildon.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när det även tilltalar ögat, en sexleksak som står ut i mängden.

 

Sammanfattning

Det är tack vare Virgo som flera personer har fått uppleva sin första fontänorgasm. För att vara mer specifik så är det skaftet som har ett böjt huvud på – som träffar g-punkten perfekt och skapar magiska stunder.

 


 

Laid D.1 Designdildo av Silikon

laid d.1 silikone designer dildo pink

Se priset här

Den här g-punkts dildon har blivit utsedd till ”Bästa för henne” med betyget 5 av 5 stjärnor av Aftonbladet med andra ord så är det inte bara vi på Lovebuddy som gillar den här

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Böjbar på mitten men trots det fastare i ändarna
 • Finns i flera färger

Nackdel

 • Ingen vibration

Recension

Oavsett om du föredrar en stilren svart färg, en rosa färg eller en blå färg så finns det något för dig. En färg för varje sinnesstämning kan du få när du köper en Laid D.1 Designdildo av Silikon.

Som namnet antyder är denne G-punkts dildo tillverkad av ett mycket komfortabelt medicinskt silikon som både är fri från latex och ftalater. På mitten är den böjlig och ligger därför bra i handen när du själv kan styra trycket på g-punkten genom att böja leksaken.

De båda ändarna är hårda och gör att trots den flexibla delen kan skapa ett ordentligt tryck på g-punkten, om det nu är det som önskas. Men eftersom du inte måste böja leksaken fungerar den även bra som en klassisk dildo.

Hela leksakens längd är 20 cm, och en stor del av denna längd kan föras in. Bredden ligger på 3,4 cm och vikten är 0,17 kg.

Laid D.1 Designdildo av Silikon är dessutom vattentät, så om du föredrar att ta med sig leksaken i duschen eller badkaret så blir detta inga problem. Använd leksaken på egen hand vid onani eller använd den tillsammans med din partner under heta förspel i sovrummet.

Hur använder du den?

Böj den redan från början, böj den under tiden du använder den eller böj den inte alls. Det är helt upp till dig.
Använd rikligt med glidmedel för skönast upplevelse.

Rekommenderad till

Passar dig som inte är säker på om det är en g-punkts dildo du vill ha. Utan vet säkert att du gillar en klassisk dildo sedan tidigare.

 

Sammanfattning

En sexleksak som du kan få variation med i både färg och form. Anpassa helt efter vad du vet att du tycker om sen tidigare och utforska för att hitta nya vinklar och ställningar.

 


 

Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten

laid d.2 stone g punkts sten dildo

Se priset här

En sexleksak som utstrålar lyx och är gjord av Absolut Svart Granit, visst låter det häftigt?

Fördelar

 • Går att använda båda ändarna för penetrering
 • Platt huvud på änden som är till för g-punkten
 • Fungerar att värma och kyla

Nackdel

 • Priset

Recension

Med Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten kommer det att gå hett till i sovrummet oberoende på om du använder leksaken tillsammans med din partner eller på egen hand. Utseendet av leksaken är ganska unikt, och detta har delvist att göra med det faktumet att dildon är tillverkad av granit.

Längden på dildon är 20 cm medan diametern ligger på 3,5 cm och samtidigt är den ftalatfri med en vikt på 0,4 kg. Om du föredrar att ta leksaken med dig in i badrummet så har du tur då Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten är vattentät. Passa därför på att använda leksaken i duschen eller badkaret.

Det är upp till dig själv vilken ände av dildon som du vill använda, men en av ändarna är lätt böjd med platt huvud för att göra leksaken till en perfekt G-punkts dildo. Det platta huvudet gör även att det går att lägga ett hårdare tryck än många andra g-punkts dildos. Använder du andra änden fungerar den mer som en vanlig dildo.

Materialet tillåter även dildon att både värmas upp och kylas ner. Men framförallt rekommenderas det att den värms upp innan användning.

 

Hur använder du den?

Använd den som den är eller kyl/värm den innan användning och applicera därefter rikligt med glidmedel.

Rekommenderad till

Passar alla – men den ligger i den något dyrare prisklassen. Materialet gör dock att den håller länge så det är en väl gjord investering om du köper den.

 

Sammanfattning

Laid D.2 Stone G-punktsdildo I Sten är en stilren leksak gjord i granit. De båda ändarna är anpassade för att användas vid penetrering, den ena efterliknar en klassisk dildo och den andra passar bäst för g-punkts stimulering.

 


 

SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator

the swan wand vibrator

Se priset här

Med en batteritid på hela 8,5h kommer du bokstavligen långt med den här sexleksaken

Fördelar

 • Uppladdningsbar via USB
 • Bra batteri tid
 • Fungerar även för att lindra ömma muskler

Nackdel

 • Priset

Recension

Denna heta G-punkts dildo i en varm rosa färg är tillverkad av 100 % silikon och känns fantastisk mot din hud. Inte nog med att den är ftalatfri och har en full längd på hela 23,5 cm tillsammans med en införbar längd på 12 cm – leksaken är dessutom vattentät.

Ta därför med den in i exempelvis duschen för sexiga lekar på egen hand eller kinky upplevelser tillsammans med sin käraste. Då denne G-punkts dildo är lätt böjd blir den perfekt för de där härliga G-punktsorgasmerna.

Även som sexleksaken är en av de dyrare så är det perfekt att den är uppladdningsbar, för att både spara pengar och vara miljövänlig. Det är alltså ett uppladdningsbart litiumbatteri.

Efter dess att du har laddat leksaken under fyra timmars tid kan den användas upp till hela 8,5 timmar – mer än nog med tid för fantastisk njutning. Välj mellan sju olika vibrationsmönster för att få precis den stimuleringen som passar en.

 

Hur använder du den?

Börja med att ladda upp den med hjälp av den medföljande USB-sladden och därefter applicera rikligt med glidmedel. Välj vilken av ändarna du ska använda. Den bredare änden passar bra för att stimulera klitoris med.

Glöm inte bort att det fungerar även bra att använda den här sexleksaken för klassisk massage av yttre muskler exempelvis, nacke och axlar.

Rekommenderad till

Passar alla – särskilt dig som gillar att variera mellan yttre och inre stimulering. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet sedan tidigare.

 

Sammanfattning

Klassisk massage, klitorisstimulering, inre stimulering. Allt fungerar med den här sexleksaken och sen att den har fantastisk batteritid gör ju inte saken sämre. Möjligheterna är många så passa på!

 


 

Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit

gabriel the ultimate g pulse rabbit

Se priset här

Gabriel är en vattentät g-punkts dildo i form av en rabbitdildo, här får du inre och yttre stimulering samtidigt utan att anstränga dig allt för mycket

Fördelar

 • G-punkt och klitorisstimulans satmtidigt
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Finns inte i fler färger

Recension

I ett hudvänligt och bekvämt silikonmaterial kommer Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit att förse dig med njutning på en helt ny nivå. Denne G-punkts dildo som även fungerar som en vibrator är en riktigt högkvalitativ och lyxig leksak med dubbla funktioner.

Njut av G-punkts-, vaginal- och klitorisstimulering samtidigt! Med så mycket som åtta olika vibrationsnivåer som kan du välja mellan fem olika intensitetsnivåer. Det kan inte gå fel med Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit.

Tänk aldrig mer på att köpa batterier då denna G-punkts dildo och vibrator är uppladdningsbar. För att göra njutningen mer mysig och behaglig kan du välja att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för att vibratorn enklare ska glida in.

 

Hur använder du den?

Börja med att ladda din leksak. Sedan kan du använda rikligt med glidmedel och föra in den vaginalt. Sedan ser du till så att de två små spröten – de som ska föreställa kaninöron ligger på klitoris. Därefter använder du knapparna för att styra vibrationerna.

Rekommenderad till

Passar dig som är nybörjare då du inte behöver hålla koll på flera saker samtidigt. Utan det räcker med knapparna du styr med och ändå får du stimulering på flera ställen.

 

Sammanfattning

Vuxen.se levererar en kraftfull rabbitvibrator vid namn Gabriel, med ett skönt material ligger den både bra mot handen och känns skön mot huden.

 


 

Tantus Sport Silikondildo 13 cm

tantus sport silikone dildo

Se priset här

I en svart eller magisk lila/rosafärg kan du få en perfekt utformad g-punkts dildo vid namn Tantus Sport Silikondildo 13.

Fördelar

 • Passar bra i harness – som strapon
 • Når kroppstemperatur snabbt
 • Bra form

Nackdel

 • Ofta slut i lager på grund av dess popularitet

Recension

Välj att inhandla Tantus Sport Silikondildo i antingen lila eller svart för en upplevelse som du sent kommer att glömma. Just denne dildo är utformad för att passa perfekt i en harness om man älskar kinky lekar tillsammans med ens partner.

Dock kan leksaken naturligtvis även användas som en ordinär dildo vid onani eller förspel. Leksaken har en lätt böjd form till sig, vilket tillåter den att förse dig med utomordentlig G-punktsstimulering.

Med en leksak som Tantus Sport Silikondildo får du en G-punkts dildo som är 100 % fri från ftalat och latex. Den är bland annat allergivänlig, flexibel och kommer utan någon typ av plastlukt.

För en varmare känsla vid användning är det till och med möjligt att värma upp leksaken i kokande vatten innan användning. Då dildon är vattentät ska man inte tveka att använda den i badkaret eller duschen om man är intresserad av vattenlekar.

För att leksaken lätt ska glida in kan det löna sig att också inhandla ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse med ens Tantus Sport Silikondildo.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och sedan välj om du ska använda den tillsammans med en harness eller enbart genom att hålla i den. Kanske din partner är med och använder den på dig?

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar partnerlekar med strapon och vill kunna variera dig på flera sätt.

 

Sammanfattning

En stilren g-punkts dildo som kommer i två olika färger som passar perfekt i en harness.

 


Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator

pretty love amour opladelig vibrator

Se priset här

En g-punkts dildo I en helt annan form än de tidigare, den här kan du använda helt handsfree men ändå bli få inre och yttre stimulering

Fördelar

 • Handsfree
 • 12 vibrationsmönster
 • Inre och yttre stimulering

Nackdel

 • Tar lite tid att vänja sig vid hur den ska sitta

Recension

Het lila eller stilren svart? Vilken färg du än väljer kommer Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator att ge dig flera timmars skoj dagligen tillsammans med din partner eller på egen hand.

Det släta och bekväma silikonmaterialet som även är fritt från ftalat kommer att bli riktigt komfortabelt vid användning, och tack vare att leksaken är stänktät kan den utan problem användas i duschen.

Med ett uppladdningsbart litiumbatteri slipper man att köpa nya batterier varje gång dildon urladdas, och istället är det bara att snabbt ladda upp batteriet igen.

En stor fördel med Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator är hur tystlåten den faktiskt  är, så du behöver inte stå ut med något högljutt surrande vid användning.

En ytterligare fantastisk funktion är den smarta formen som gör detta till en perfekt G-punkts dildo. För att få precis den upplevelsen som man letar efter kan man välja mellan ett av de 12 vibrationsprogrammen – alltifrån mjuka vibrationer till mer intensiva.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och därefter för du in den stora delen i vaginan och den andra delen placerar du på klitoris. Styr därefter vibrationerna och hitta den nivån som passat dig.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna använda dina händer till annat, exempelvis stimulera dina bröst eller stimulera din partner.

 

Sammanfattning

Intensiva dubbelorgasmer, inre och yttre stimulering, 12 kittlande vibrationmönster. Det känns inte som att man kan kräva mer av en sexleksak, den har verkligen allt.

 


 

Fun Factory – Big Boss G5, DeluxeVIBE, Rosa

fun factory big boss g5 deluxevibe rose

Se priset här

Den här g-punkts dildon har fått 5 av 5 stjärnor av sexologen på Aftonbladet. Den är perfekt att ha mig sig på resande fot tack vare lock-funktionen, med den behöver du aldrig oroa dig för att råka komma åt en knapp

Fördelar

 • Något större än klassiska dildos
 • KeyLock-funktion
 • Handtag

Nackdel

 • Materialet drar åt sig damm

Recension

Då har vi kommit till den nästsista G-punkts dildon på listan, och denna jätte har mycket att bjuda på – särskilt om du älskar de lite större varianterna. Förutom att vara lätt böjd för fantastisk G-punktsstimulering har denna vibrator sex olika hastigheter och lika många rytmer att välja mellan för att få den perfekta upplevelsen antingen själv eller med sin partner.

Likt några av de andra produkterna som vi har nämnt ovan behöver du inte köpa nya batterier till denne vibrator, utan den är uppladdningsbar så att du enkelt kan använda den om och om igen.

Köp gärna till ett vattenbaserat glidmedel så att Fun Factory – Big Boss G5 lätt glider in utan problem. Vi nämnde även tidigare att denne G-punkts dildo var ganska stor, men hur stor talar vi egentligen om? Jo, hela 4,3 – 4,6 cm i diameter, en längd på 23,5 cm samt en införbar längd på 17 cm.

Det finns med andra ord mycket att älska hos denne sexleksak, så tveka inte att klicka hem den med en gång.

 

Hur använder du den?

Med tanke på dess storlek är det extra viktigt med glidmedel för att få skönast upplevelse. Använd handtaget för att hålla den vid användning och styr med hjälp av knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar stora dildos.

 

Det säger andra kunder

Ulf – ” Köpte denna leksak och överraskade hon med stort H. Hon älskar den helt enkelt. Alldeles lagom size, funktioner som gör henne alldeles vild. Lätt att göra rent, lätt att ladda med magnet kontakten som medföljer. Denna produkt rekommenderas till fullo!!”

 

Sammanfattning

En fyllig dildo som är enkel att använda tack vare ett handtag och stora knappar.

Läs hela recensionen här


 

G-punkts dildo

Som du ser här ovan finns det otroligt många g-punkts dildos på marknaden. De flesta ser ut som en klassisk dildo i något mer böjd form. Sedan finns det leksaker med vibration, uppladdningsbara eller med batterier. Detta är en smaksak, så testa dig fram.

Ofta kommer kvinnor enklast med stimulering av flera erogena zoner samtidigt så vi rekommenderar dig starkt att använda yttre stimulering samtidigt som du stimulerar din g-punkt.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här