En härlig G-punkts dildo tackar man inte gärna nej till vid heta lekar i sovrummet på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Vid en av dessa dildos vid ens sida kan man njuta av fantastisk G-punktsstimulering tack vare dildons böjda form, och vissa av dessa dildos kommer till och med i form av en vibrator.

Njut på så vis både av den böjda formen som når precis rätt samtidigt som vibrationerna stimulerar en som aldrig förr.

Allt som behövs för att fullända upplevelsen är en klick glidmedel och ens föredragna G-punkts dildo vid ens sida.

 

 

Sinful Groove Glasdildo

sinful groove glass dildo

Se priset här

Tillsammans med en läcker satinpåse får man denne eleganta G-punkts dildo i splitterfritt glas. Sinful Groove Glasdildo är perfekt att använda tillsammans med sin partner i sovrummet för lite mysigt förspel eller så kan man använda leksaken själv för het onani på egen hand. Glasdildon är genomskinlig och har ett riktigt lyxigt utseende till sig. Leksaken är utrustad med sex kulor som går från små till större så att dildon blir tjockare ju längre man för in den.

Vi nämnde tidigare att Sinful Groove Glasdildo är en G-punkts dildo, och visst är det så. Det är tack vare böjningen på leksaken som ser till så att den passar perfekt vid stimulering av prostatan eller G-punkten – med andra ord en förträfflig leksak för både honom och henne. Då dildon är tillverkad av glas läggs en extra dimension av stimulering till eftersom man antingen kan kyla ned eller värma upp sin G-punkts dildo innan man använder den. För bästa möjliga stimulering rekommenderas det att använda sig av ett vattenbaserat glidmedel, och när man väl är färdig med sin leksak tvättar man enkelt av den med tvål och vatten.

 

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

sinful slimline g spot

Se priset här

Sinful Slimline G-spot Vibrator är en G-punkts dildo med ett unikt utseende som gör leksaken perfekt för stimulering av G-punkten. Den är tillverkad av plast, men har en mjuk PU-coating som gör dildon mycket bekväm att använda sig av tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Då denne G-punkts dildo är vinklad kommer den lätt åt ens G-punkt för intensiv stimulering och orgasmer.

Sinful Slimline G-Spot Vibrator kan användas i exempelvis duschen eller badkaret då den är fullkomligt vattentät, så om man älskar våta vattenlekar blir denne leksak helt perfekt för en. Använd ens G-punkts dildo tillsammans med ens partner eller på egen hand för mysiga stunder i sovrummet. Så länge man köper till två stycken AA-batterier vibrerar denne leksak för ännu skönare stimulering som kan underhålla en dagligen. Kom dock ihåg att använda vatten och tvål eller ett rengöringsmedel för sexleksaker efter användning för att se till så att leksaken blir riktigt ren innan man använder den igen.

 

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

nmc curved passion realistisk dildo

Se priset här

För en G-punkts dildo som ser mycket realistisk ut och lik den äkta varan får man inte missa att testa på NMC Curved Passion Realistisk Dildo. Denne G-punkts dildo är tillverkad av PVC, fri från ftalat samt har en diameter på 4 cm vid den bredaste delen. Längden på dildon är 21 cm och hela 17 cm kan föras in, så man behöver sannerligen inte oroa sig för att dildon ska vara för liten. En stor fördel med NMC Curved Passion Realistisk Dildo är att den är fullkomligt vattentät, så om man vill ta med leksaken till antingen duschen eller badkaret så är det fullt möjligt.

Kom ihåg att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Såsom namnet antyder är denne G-punkts dildo böjd vilket bidrar till dess fantastiska förmåga att stimulera G-punkten. Rengöringen är därefter lika lätt som användningen då man endast behöver dra nytta av varmt vatten och tvål. Det är dock också möjligt att köpa ett rengöringsmedel för sexleksaker om man vill vara säker på att ens leksak blir extra ren.

 

Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator

njoy pure wand g p punkts stimulator

Se priset här

 

För en riktigt rejäl G-punkts dildo i medicinskt stål blir Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator ett förträffligt val. En stor fördel med att leksaken är tillverkad av just medicinskt stål är att man kan kyla ner eller värma upp dildon för att lägga till en extra dimension till njutningen. Materialet är ftalatfritt och hela leksaken är vattentät om man vill ta med sig sin g-punkts dildo in i badrummet för lekar på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Vi nämnde tidigare att Njoy Pure Wand G och P Punktsstimulator är en rejäl dildo, och detta är sannerligen sant med sin vikt på 0,68 kg, sin totallängd på 20 cm och sin bredd på 3,8 cm på den bredaste delen. Den fodrade asken som ingår är mycket elegant och blir ett perfekt sätt att förvara ens dildo när den inte används. Dra gärna nytta av ett silikonbaserat glidmedel för att göra denne G-punkts dildo så bekväm som möjligt.

 

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

sinful curve g spot vibrator 10 speed

Se priset här

Hos Sinful finner man den högkvalitativa Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator som inte enbart fungerar som en G-punkts dildo, utan även vibrerar. Man har möjligheten att välja mellan 10 olika inställningar för att finna just den vibrationsnivån som passar en. Knappen sitter längst ner på dildon vilket gör den mycket enkel att komma åt för att kontrollera nivån vid användning. Gällande material är denne G-punkts dildo tillverkad av ABS-plast med PU-beläggning, och som om detta inte vore nog är den även ftalatfri.

Sinful Curve 10-speed G-punktsvibrator är tyvärr inte fullkomligt vattentät, men den är stänktålig så att man inte ska behöva oroa sig om vibratorn blir lite våt. Dildons diameter ligger på 2,5 cm, den totala längden är 19 cm och det är hela 14,5 cm som kan föras in. Kom ihåg att även köpa två stycken AAA-batterier som inte ingår för att kunna starta vibratorn. Andra rekommendationer på tillbehör att köpa till är ett vattenbaserat glidmedel samt ett rengöringsmedel som är framtaget särskilt för sexleksaker.

 

Gunnar – The Amazing G-Spot Lover Limited Edition

gunnar the amazing g spot lover limited edition

Se priset här

Denne eleganta G-punkts dildo har en stilren svart färg med ett guldfärgat handtag. Den drivs av batterier och kräver två stycken AAA-batterier som man behöver köpa separat för att leksaken ska ge en härliga vibrationer. När batterierna väl är insatta har man hela sju olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Denne vibrator är en riktig bästsäljare, och det är enkelt att förstå varför då dess böjda form gör leksaken till en fantastisk G-punkts dildo samt en prostatastimulerare – med andra ord perfekt för både män och kvinnor.

Materialet som denne G-punkts dildo är tillverkad av är ett hudvänligt silikonmaterial som är mycket slätt, så det blir utomordentligt bekvämt att använda sig av den här leksaken. En rekommendation är dock att köpa till ett vattenbaserat glidmedel så att vibratorn enklare glider in. En stor positiv aspekt av Gunnar – The Amazing G-Spot Lover Limited Edition är att leksaken tåler vatten och därför kan tas med in i duschen. Köp produkten hos Vuxen idag och använd den tillsammans med ens partner eller på egen hand.

 

Laid D.1 Designdildo av Silikon – Testvinnare

laid d.1 silikone designer dildo pink

Se priset här

Oavsett om man föredrar en stilren svart färg, en söt rosa färg eller en avkopplande blå färg har man en valmöjlighet som passar en när man satsar på Laid D.1 Designdildo av Silikon. Som namnet antyder är denne G-punkts dildo tillverkad av ett mycket komfortabelt medicinskt silikon som både är fri från latex och ftalater. Dra gärna nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att få den bästa möjliga upplevelsen med ett bättre glid.

Hela leksakens längd är 20 cm, och en stor del av denne längd kan föras in. Bredden ligger på 3,4 cm och vikten är 0,17 kg. Då denne leksak är böjd kan man utan problem använda den som en G-punkts dildo eftersom designdildon av silikon når precis rätt för bästa möjliga stimulering. Laid D.1 Designdildo av Silikon är dessutom vattentät, så om man föredrar att ta med sig leksaken i duschen eller badkaret så blir detta inga problem. Använd leksaken på egen hand vid onani eller använd den tillsammans med ens partner under heta förspel i sovrummet.

 

Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator

velve gaia g spot vibrator

Se priset här

När man vill krydda till det i sovrummet är det ett måste att ha Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-Punktsvibrator vid ens sida. Den läckra lila färgen gör vibratorns utseende riktigt behagligt, men det är lika bekvämt att använda den. Tack vare den böjda formen blir leksaken det rätta valet som en G-punkts dildo för alla som trånar efter den där fantastiska G-punktsorgasmen. Leksaken är dock inte enbart en G-punkts dildo, utan det är dessutom en vibrator för att förse en med extra stimulans. Man har möjligheten att välja mellan 10 olika vibrationsmönster, så experimentera gärna för att hitta den mest passande vibrationsnivån.

Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-punktsvibrator är tillverkad av silikon som är ftalatfri, den har en längd på 21 cm samt en diameter på 3,5 cm. För att värna om miljön samtidigt som man sparar pengar använder leksaken ett uppladdningsbart litiumbatteri som man laddar upp med en magnetisk USB-laddare som ingår. Ens G-punkts dildo kan användas under 60-90 minuter på en laddning, och leksaken har fem olika knappar som kontrollerar vibrationerna. Värmefunktionen, faktumet att leksaken är vattentät samt den medföljande förvaringspåsen gör denne G-punkts dildo till en av de bästa på marknaden.

 

Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten

laid d.2 stone g punkts sten dildo

Se priset här

Med Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten kommer det att gå hett till i sovrummet oberoende av om man drar nytta av leksaken tillsammans med sin partner eller på egen hand. Utseendet av leksaken är ganska unikt, och detta har delvist att göra med det faktumet att dildon är tillverkad av granit. Längden på dildon är 20 cm medan diametern ligger på 3,5 cm och samtidigt är den ftalatfri med en vikt på 0,4 kg. Om man föredrar att ta leksaken med sig in i badrummet så har man tur då Laid D.2 Stone G-punktsdildo i Sten är vattentät. Dra därför nytta av leksaken i duschen eller badkaret.

Det är upp till en själv vilken ände av dildon som man vill använda, men en av ändarna är lätt böjd för att göra leksaken till en perfekt G-punkts dildo. För största möjliga njutning kan det vara gynnsamt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel, och för att säkerställa att dildon är helt ren kan man efter användning tvätta den med ett rengöringsmedel för sexleksaker.

 

SWAN The Swan Wand Uppladdningsbar Vibrator

the swan wand vibrator

Se priset här

Denne heta G-punkts dildo i en varm rosa färg är tillverkad av 100 % silikon och känns fantastisk mot ens hud. Inte nog med att den är ftalatfri och har en full längd på hela 23,5 cm tillsammans med en införbar längd på 12 cm – leksaken är dessutom vattentät. Ta därför med den in i exempelvis duschen för sexiga lekar på egen hand eller kinky upplevelser tillsammans med sin käraste. Då denne G-punkts dildo är lätt böjd blir den perfekt för de där härliga G-punktsorgasmerna.

För att både spara pengar och vara miljövänlig slipper man att köpa nya batterier varje gång leksaken behöver laddas. Istället används ett uppladdningsbart litiumbatteri. Efter dess att man har laddat leksaken under fyra timmars tid kan den användas upp till hela 8,5 timmar – mer än nog med tid för fantastisk njutning. Välj mellan sju olika vibrationsmönster för att få precis den stimuleringen som passar en.

 

Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit

gabriel the ultimate g pulse rabbit

Se priset här

I ett hudvänligt och bekvämt silikonmaterial kommer Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit att förse en med njutning på en helt ny nivå. Denne G-punkts dildo som även fungerar som en vibrator är en riktigt högkvalitativ och lyxig leksak med dubbla funktioner. Njut av G-punkts-, vaginal- och klitorisstimulering samtidigt! Med så mycket som åtta olika vibrationsnivåer som man kan välja mellan tillsammans med fem intensitetsnivåer kan det inte gå fel med Gabriel – The Ultimate G-Pulse Rabbit.

Tänk aldrig mer på att köpa batterier då denne G-punkts dildo och vibrator är uppladdningsbar. För att göra njutningen mer mysig och behaglig kan man vilja inhandla ett vattenbaserat glidmedel för att vibratorn enklare ska glida in.

 

Tantus Curve Silikon Dildo

tantus curve

Se priset här

Välj att inhandla Tantus Curve Silikon Dildo i antingen lila eller svart för en upplevelse som man sent kommer att glömma. Just denne dildo är utformad för att passa perfekt i en harness om man älskar kinky lekar tillsammans med ens partner. Dock kan leksaken naturligtvis även användas som en ordinär dildo vid onani eller förspel. Leksaken har en lätt böjd form till sig, vilket tillåter den att förse en med utomordentlig G-punktsstimulering.

Med en leksak som Tantus Curve Silikon Dildo får man en G-punkts dildo som är 100 % fri från ftalat och latex. Den är bland annat allergivänlig, flexibel och kommer utan någon typ av plastlukt. För en varmare känsla vid användning är det till och med möjligt att värma upp leksaken i kokande vatten innan användning. Då dildon är vattentät ska man inte tveka att använda den i badkaret eller duschen om man är intresserad av vattenlekar. För att leksaken lätt ska glida in kan det löna sig att också inhandla ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse med ens Tantus Curve Silikon Dildo.

 

Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator

pretty love amour opladelig vibrator

Se priset här

Het rosa eller stilren svart? Vilken färg man än väljer kommer Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator att ge en flera timmars skoj dagligen tillsammans med ens partner eller på egen hand. Det släta och bekväma silikonmaterialet som även är fritt från ftalat kommer att bli riktigt komfortabelt vid användning, och tack vare att leksaken är stänktät kan den utan problem användas i duschen. Med ett uppladdningsbart litiumbatteri slipper man att köpa nya batterier varje gång dildon urladdas, och istället är det bara att snabbt ladda upp batteriet igen.

En stor fördel med att dra nytta av Pretty Love Amour Uppladdningsbar Vibrator har att göra med hur tystlåten den är, så man behöver inte stå ut med något högljutt surrande vid användning. En ytterligare fördel är den smarta formen som gör detta till en perfekt G-punkts dildo. För att få precis den upplevelsen som man letar efter kan man välja mellan ett av de 12 vibrationsprogrammen – alltifrån mjuka vibrationer till mer intensiva.

 

 

Fun Factory – Big Boss G5, DeluxeVIBE, Rosa

fun factory big boss g5 deluxevibe rose

Se priset här

Då har vi kommit till den sista G-punkts dildon på listan, och denne jätte har mycket att bjuda på – särskilt om man älskar de lite större varianterna. Förutom att vara lätt böjd för fantastisk G-punktsstimulering har denne vibrator sex olika hastigheter och lika många rytmer att välja mellan för att få den perfekta upplevelsen antingen själv eller med sin partner. Likt några av de andra produkterna som vi har nämnt ovan behöver man inte köpa nya batterier till denne vibrator, utan den är uppladdningsbar så att man enkelt kan använda den om och om igen.

Köp gärna till ett vattenbaserat glidmedel så att Fun Factory – Big Boss G5, DeluxeVIBE lätt glider in utan problem. Vi nämnde även tidigare att denne G-punkts dildo var ganska stor, men hur stor talar vi egentligen om? Jo, hela 4,3 – 4,6 cm i diameter, en längd på 23,5 cm samt en införbar längd på 17 cm. Det finns med andra ord mycket att älska hos denne sexleksak, så besök gärna Joyland för att kika närmare på den idag – eller besök antingen Sinful eller Vuxen för att ta en titt på några av de andra leksakerna nämnda ovan.

 

 

Sweet Smile – G-Spot Vibrator

sweet smile g spot vibrator

Se priset här

Sweet Smile – G-Spot Vibrator kommer i en snygg lila färg och har en riktigt slät samt silkeslen yta. Materialet som sexleksaken är tillverkad av är silikon och ABS-plats med en längd på 16,7 cm samt en införbar längd på 8,5 cm. Just denne vibrator är särskilt framtagen för att vara en riktigt effektiv G-punkts dildo samtidigt som den dessutom fungerar perfekt som en vibrator: man får helt enkelt många funktioner och fördelar i en leksak.

Vibrationslägena som man kan välja mellan går från 1 till 7, så välj den styrkan som passar en som handen i handsken. Tänk på att vibratorn kräver ett SN (LR1) batteri, men ett av dessa ingår i paketet. Vibratorn sitter på toppen av denne G-punkts dildo som är formad likt en boll. En av sidorna på denne boll är slät medan den andra är knottrig, så man bestämmer själv vilken av dessa sidor som passar en bäst vid användning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här