Penisring – Bästa i test

8516

En sexleksak som alla killar bör ha minst en av hemma är en penisring.

Penisringar är sexleksaker som kan förhöja den njutningsfulla stämningen genom att se till att den som bär den får ett styvare stånd och att sexet vara längre.

Dessa leksaker finns i många olika variationer från enkla ringar till multistimulerande leksaker som ger extra njutning för både honom och henne.

De går utmärkt att använda själv för att ge sig själv en lyxigare onaniupplevelse men används kanske bäst tillsammans med en partner då många penisringar med vibratorer kan stimulera klitoris samtidigt som de sitter tight om penis för att hålla den styv.
Här kan du läsa mer om hur du väljer rätt för just dig.

Hur väljer du rätt penisring?

För att välja rätt penisring behöver dessa frågor ställas, när du har svaren så har du även koll på vilken penisring som du ska välja.
Självklart kan du behöva testa dig fram, men dessa frågor hjälper dig en bit på vägen.

 • Vilket material vill du ha? Silikon, plast eller en penisring metall? Vissa är mer töjbara än andra.
 • Ska du använda penisring själv eller tillsammans med någon?
 • Vill du endast trä den över penisroten eller även pungkulorna?
 • Ska du använda penisringen tillsammans med någon eller själv?
 • Vilken storlek passar dig? Storlekarna mäts i diameter.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av penisringar här


TESTVINNAREAlpha Penisring

alpha penisringar

Se priset här

Alpha Penisring är en erotisk, stilren och kraftfull sexleksak som har en frestande och lyxig aura

Fördelar

 • Bred yta – lättare att komma åt klitoris
 • 10 olika intensiva vibrationslägen
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Lite klumpig design

Recension

Den sammetslena penisringen är tillverkad i ftalatfri silikon är helt vattentätt och uppladdningsbar genom en magnetisk USB-kabel som enkelt fästs på sidan av ringen.

Det är just de 10 olika vibrationslägen som finns som gör den till en testvinnare. 3 av dem är med varierande intensitet och 7 av dem är med olika mönster.

Den är även bredare än flera andra så du behöver inte tänka på att punktstimulera utan den täcker en stor yta. Men det är också det som gör den något klumpig, dess storlek.

En full laddning tar 150 minuter och räcker till 90 minuters lek. Med tre statiska vibrationsnivåer och sju olika vibrationsmönster får man med denna penisring en varierad och skön upplevelse.

Ringen kommer i en lyxig låda och har en medföljande tygpåse för enkel förvaring. Ringen väger endast 33 gram och har en total längd på 7 cm och en ringdiameter på 2,8 cm som är töjbar.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter ner den till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar dig som vill använda penisring tillsammans med en partner där ni båda får uppleva stimulering samtidigt.

 

Det säger andra kunder

Allan – ” Det är som om varje vibrationsnivå och -mönster ger en helt ny upplevelse. Som om vi har fått en ny produkt varje gång.”

Sammanfattning

Med Alphas breda yta och dess kraftfulla vibrationer blir den enkelt utsedd till penisringarnas Testvinnare.

 


TILL NYBÖRJAREN – Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

sinful come togheter rechargeable vibrating cock ring

Se priset här

En penisring i annorlunda design som väcker den sexuella nyfikenheten vid första ögonkastet

Fördelar

 • Uppladdningsbar
 • Tio olika vibrationsmönster
 • Enkel att trä på och vrida för varierad användning

Nackdel

 • Kan kännas klumpig i början

Recension

Den släta och behagliga ytan ger en sensuell känsla och dess utformning med flärpen får denna penisring att sticka ut lite extra.

Penisringen har flera olika vibrationslägen. Det mönstret som flest testare har gillat är ett vågliknande mönster, som pulserar mellan svaga och starka vibrationer men även de mer statiska lägena har varit i framkant.

Att trä på själva penisringen är enkelt då den är tillverkad i silikon är den väldigt töjbar och kunde smidigt sättas över både penis och pung om så önskas.

Flärpen kittlas lite lätt mot klitoris men inte så mycket som vissa testare hade önskat. Detta var dock att variera sig genom att bara vrida på penisringen så den vibrerande kroppen ligger mot pungen och på så sätt ger extra stimulans.

Modellen gör att den är bekväm att ha på en längre tid men det är rekommenderat att ta pauser runt var 20onde minut.

Tillsammans med en partner kan det vara skönt att sätta den ”vibrerande kroppen” ovanpå pungen för att även partnern ska få ta del av vibrationen. Ibland hamnar den snett under sexet men det är enkelt att rätta till.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter penisringen ner till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar till nybörjaren tack vare flera sätt att variera sig på, så du enkelt kan hitta vad du gillar i världen av penisringar.

 

Det säger andra kunder

Kajsa – ” Jag & min partner hade aldrig testat något liknande innan vi använde Buddy. Vi båda tycker båda två att materialet är mycket behagligt & tillsammans med s kommer den lätt på plats.

Den ger oss båda stor njutning & det är lätt att ändra vibrationerna. Jag har även haft den i handen & stimulerat min partner samtidigt som jag utfört oral sex vilket förstärkte hans orgasm. Vi kommer ha mycket roligt & skönt med vår leksak framöver & är väldigt nöjda med vårt val.”

Sammanfattning

En produkt som är perfekt för er båda att använda vid allt från oralsex, onanin till under sexakten.

Läs hela recensionen här

Sofie sexleksakstestare
“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade denna penisring. Läs min recension här!”

DEN BILLIGA- Sinful Powerful Vibrerande Love Penisring

Vibrerande penis ring

Se priset här

 

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring kan upplevas som enkel men det är i sin enkelhet som den verkligen skiner, den gör vad den lovar och den är ett charmigt och hett inslag i den sensuella leken.

Fördelar

 • Vattentät
 • Uttagbar vibrator
 • Bra tyngd

Nackdel

 • Endast ett vibrationsläge

Recension

Första intrycket av ringen var att den skulle vara lätt och liten men när jag tog upp den ur asken märkte jag att den hade en bra tyngd och det är över förväntan hur hur mycket det mjuka silikonet går lätt att stretcha.

Att den är väldigt stretchbar gör även att ringen lätt kan sättas på plats och ringen sitter tight runt penisroten för att ge en styvare erektion.

Den lilla bulletvibratorn som sitter på ringens ovansida är trots till dess storlek kraftfull och vibrationerna känns genom hela ringen. Med en enkel knapptryckning på vibratorns sida får man mäktiga vibrationer som varken lämnar en själv eller ens partner besviken.

Att vibratorn går att ta loss ger fler möjligheter till lek, till exempel genom att stimulera din partners bröstvårtor.

Ringen känns behaglig mot huden och ringen sitter ordentligt på plats och gör ståndet ordentligt styvt länge. Om du vill ha ringen mer åtsittande kan du genom att töja ringen föra den över testiklarna men många tycker den sitter bra när den är endast satt runt penisroten.

Att använda denna förhöjde sexet och gav härlig njutning genom de starka vibrationerna. Det tråkiga är att det bara finns ett vibrationsläge.

Det andra negativa som finns att säga är att den ej är uppladdningsbar men om batterierna tar slut fungerar den fortfarande utmärkt för att behålla en kraftfull erektion.

Hur använder du den?

Den behöver 3 x LR44-batterier för att fungera, de ingår när du köper din sexleksak hos Sinful.

Därefter behöver du dra penisringen ner till penisroten och därefter sätter du igång vibration med hjälp av ett knapptryck. Som tidigare nämnt kan du även dra den över testiklarna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel vibrator för ett bra pris.

 

Det säger andra kunder

Ronja – ”Det här är den första sexleksaken jag och min pojkvän testar tillsammans. Vilket upplyft! Väldigt enkel sak som ändå gjorde mycket. Kraftig vibrator, ett litet minus att det bara är ett läge. Annars är vi supernöjda!”

 

Sammanfattning

En lättanvänd ring med vibration som är enkel och bekväm att använda.

Läs hela recensionen här


Je Joue Mio Vibrating Cock Ring

Je Joue Mio Vibrating Cock Ring

Se priset här

Vill du ha en exklusiv och snygg ring så är Je Joue Mio Vibrating Cock Ring den rätta.

Fördelar

 • Snygg design och färg
 • Kraftfulla vibrationer
 • Medföljer en fin förvaringspåse

Nackdel

 • Något tight för dig med större penis än genomsnittet

Recension

Vid första ögonkastet får du priset bekräftat, genom att utstråla lyx och har en snygg design. Priset gör nämligen att den ligger i den dyrare prisklassen jämfört med många andra penisringar. Men helt klart värt det!

Ringen både ser och känns sammetslen. Silikonet känns smidigt och mjukt och kan lätt tänjas dock inte hur mycket som helst. Huvudet där vibratorn sitter kan kännas en aning hårt.

Flera blir positivt överraskade över hur starka vibrationerna var och alla de mönster som denna leksak har. Att trä på denna ring var okomplicerat och när den var på så satt den ordentligt.

Diametern på 2,8 cm spänner tight och gör att du behåller din erektion kraftig och styv mycket länge. Som tidigare nämnt passar den främst dig med medelsnittet mätt, en normal penis.

Att huvudet på ringen är hårt är inget som någon reagerat på vid användning men däremot var det var lite svårt att hitta on/off-knappen för att byta vibrationsmönster under sexet.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter ringen ner till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar par – oavsett om de är nybörjare eller erfarna gällande penisringar.

 

Det säger andra kunder

Kinna – ”Detta var vår första ring som vi använt och det var faktiskt skönt både för mig och min tjej. Vi tycker om programmen och den är enkel att ta med sig i den fina påsen man får med. Jag tycker dock den är väldigt tight.

Jag förstår att jag kanske borde valt en större, men det är svårt att veta när man inte prövat förut, och det är svårt att veta hur pass töjbar den är, då beskrivningen inte säger så mycket.”

 

Sammanfattning

Je Joue Mio Vibrating Cock Ring ger njutningen en extra känsla av lyx och vars vibrationer kan ta sexet till nya höjder. Den sitter tight och gör att erektionen varar länge och passar bra under alla lektillfällen.

 


Sinful Penisring med Prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

En erotisk och spännande penisring med en tillhörande prostatastimulering

Fördelar

 • Stilren och behagligt material
 • Bra tyngd i prostatastimulatorn
 • Flexibel ring

Nackdel

 • Ingen vibration

Recension

Prostatastimulatorn är för många förvånansvärt tung men både det och det behagliga silikonet ger en känsla av hög kvalitet. Att använda penisringen är mycket enkelt och själva ringen går enkelt att trä på då den är så pass flexibel.

Flera har trott att det skulle vara problematiskt att föra in prostatastimulatorn. Men med mycket glidmedel på den är det inga problem att få in den och den sitter ordentligt på plats vilket ger en fyllande och stimulerande känsla.

Viktigt att poängtera är dock att sätta ringen på plats först alltså runt penisroten. För annars blir den svår att trä på med prostatastimulatorn i.

Prostatastimulatorn ger en extra dimension till njutningen då den känns tydligt, både när den används själv eller med en partner.

Det går att använda denna utan att föra in själva prostatastimulatorn om du bara vill att det ska kittlas skönt bakom pungen.

Men vi rekommenderar starkt att föra in prostatastimulatorn då detta ger en kraftigt förhöjd orgasm.

Hur använder du den?

Använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet. Dra därefter ner den till penisroten.

Sedan tar du rikligt med glidmedel på prostatastimuleringen och för försöktigt upp den i analen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar prostatastimulering i kombination av olika former av sex.

 

Det säger andra kunder

Niclas – ”Bara att ha den när man runkade va ju hur jävla skönt som helst. Bli defenetivt en hit med partner också. Rekommenderar denna starkt. Lite stor för nybörjare kanske, men ta det lugnt och mycket glidmedel så går det nog bra.”

 

Sammanfattning

Sinful penisring med prostatastimulator är en produkt som är spännande, kinky och tar din session till en ny nivå.

 


Sinful Penisring Set 3-pack

Sinful Extra Thick Penisringar i Silikon Set 3 st

Se priset här

Tre stycken med olika storlek i ett och samma köp, kan det bli bättre?

Fördelar

 • Tre storlekar
 • Töjbara
 • Användarvänlig

Nackdel

 • De är väldigt basic, inga extra finesser

Recension

För dig som endast är ute efter ett sexhjälpmedel i form av en penisring passar detta set perfekt. Alla ringar är töjningsbara men de kommer i storlekarna 3,3 cm, 3,7 cm och 4,2 cm.

Ringarna hjälper dig att få en hårdare och fylligare erektion. Men det är också just det som de enbart gör. I samband med sex med en partner så ger bidrar inte denna penisring funktion något till partner, vilket får dem ibland att kännas tråkiga.

De är alla tillverkade i silikon som är ftalatfritt.

Hur använder du den?

Du trär lättast på den när du har stånd och använder glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som enbart är ute efter ett sexhjälpmedel för ett hårdare och mer långvarigt stånd. Inte dig som letar efter en penisring funktion på mer avancerade nivåer.

 

Det säger andra kunder

Stefan – ”Har nu provat ovanstående ringar och är väldigt nöjd!
Mellan ringen passar mig perfekt och ger mig ett hårt stånd som varar över en timme.
Den sitter lagom hårt utan att göra ont vid penis roten.”

 

Sammanfattning

Passar perfekt för dig som vill ha en enkel penisring utan massor av extra finesser.

 


Belladot Bertil Vibrerande Penisring

Belladot Bertil Vibrerande Penisring

Se priset här

Belladot Bertil Vibrerande Penisring är en mycket uppskattad penisring av både den som bär och den som får, den har en unik design som gör att om det är penetrationssex med en som har klitoris kommer den verkligen bli stimulerad.

Fördelar

 • Unik design
 • Starka batterier
 • Vattentät

Nackdel

 • Drivs av batterier

Recension

Bertil penisring har en unik design, den har som en upphöjd knopp/kula som gör att klitoris kommer kunna stimuleras på ett annat sätt. Du kan välja mellan tre olika hastigheter och det kan tyckas lite, men det finns stor variation på alla olika.

Det är en mjuk och töjbar penisring tillverkad av TPE, ett material som flera uppskattar och därför har Bertil Penisring blivit en mycket omtyckt produkt på marknaden.

En liten medföljande påse gör att du kan förvara den fint.

 

Hur använder du den?

Använd lite glidmedel och för den därefter över din penis.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna stimulera din partner samtidigt som du själv använder din penisring.

 

Sammanfattning

Belladot Bertil Vibrerande Penisring är en penisring som passar de flesta, den har ett skönt material och dess unika design gör att det går att punktstimulera klitoris på en ny nivå.

 


Allt du behöver veta om penisringar

Vad är en penisring?

En penisring är precis som det låter – en ring för penisen. Den har flera olika funktioner vilket gör att den kan både ses som en sexleksak och som ett sexhjälpmedel. Penisringen kan nämligen både ge ökad njutning och hjälpa dig med mer uthållighet.

 

Hur fungerar en penisring?

En penisrings funktion är att behålla blodet i penisen, det kan låta osexigt men det är blodet som gör att du kan få stånd från första början. Genom förminskad blodtillförsel kan du få ett hårdare och längre stånd samt ökar din känslighet.

Minskad blodtillförsel innebär också att det tar längre tid innan du får utlösning och orgasmen kommer även bli mer intensiv och kraftfull.

 

Hur använder man en penisring?

Du trär den över din penis i slakt eller erigerat tillstånd ner mot penisroten. Det finns penisringar som har vibration. Då placeras vibratorn ovanpå penisen om den ska stimulera en partner vid penetrationssex och under penisen mot kulorna/mellangården om den ska stimulera bäraren.

Vissa penisringar går även att trä över pungkulorna.

 

Varför penisring? Varför ska just du köpa en penisring?

En penisring kan hjälpa förbättra sexlivet på flera sätt.

 • Ökad känslighet
 • Starkare orgasmer
 • Bli mer uthållig
 • Penisring med vibrator gör det enkelt att stimulera partnern samtidigt

Så här väljer du rätt penisring

Vilken storlek på penisringen?

En penisrings storlek visas i diameter i produktbeskrivningen. Din diameter tar du reda på genom att mäta runt penisroten i erigerat tillstånd och sedan delar siffran på 3,14. Alltså omkrets på penisroten delat med 3,14.

Här kan du läsa vår guide om hur du väljer rätt penisring – Till guiden.

 

Olika typer av penisringar

Det finns flera olika sorters penisringar och vissa passar bättre än andra för vissa situationer. Här nedan kommer vi berätta om de vanligaste sorterna.

Klassisk penisring

En klassisk penisring är så enkelt det kan bli. Det är en ring utan några extra finesser som träs på penisroten.

Vi rekommenderar att du som är nybörjare börjar med en klassisk penisring för att enkelt vänja dig.

klassisk penisring

Penisring med vibration

Precis som det låter så är detta en ring med vibrator. Vibratorn kan användas på två sätt, både för att stimulera den andra partnern vid penetrationssex och vid solo-onani.

Vid vaginalt sex kan vibratorn placeras ovanpå penisen för att stimulera klitoris. Vid solo-onani kan vibratorn vändas nedåt för att komma åt pungkulor och mellangården.

Vi rekommenderar att du har testat en klassisk penisring innan eftersom en penisring med vibrator kan kännas klumpig, särskilt till en början.

vibration penisring

Justerbar penisring

Det här är en elastisk penisring som passar alla. Här är det enkelt att känna sig fram i form av storlek och tryck. Oftast går det även att välja om den ska sitta på penisroten och/eller över pungkulorna.

justerbar penisring

Penisring för penis och pungkulor

Med den här blir det ett extra tryck och därmed blir även tacken en extra kraftfull orgasm. En justerbar penisring passar både för nybörjare och vana användare.

dubbel penisring

Penisring med extra tillbehör

Det här är för dig som vill ta nästa steg. Här får du oftast två produkter i en, exempelvis kan du köpa en penisring kombinerat med en analplugg.

penisring med analplugg

Är penisring och kukring samma sak?

Ja, det är exakt samma sak bara olika namn.

 

Hur ska en penisring sitta?

Ja, självklart ska vi berätta det för dig, vi misstänker att du nu sitter och funderar hur sätter man på en penisring? Du kan själv välja att sätta på den i slakt tillstånd eller erigerat tillstånd, men vi rekommenderar erigerat dvs. när du har stånd. Använd lite glidmedel på ringen så glider den enkelt ner och sedan placera den på penisroten.

Så här rengör du din penisring:

Att rengöra din penisring, oavsett om det är en vibrerande eller icke-vibrerande modell, är avgörande för att bevara dess hygien och säkerhet. Först och främst, se till att konsultera tillverkarens anvisningar för specifika riktlinjer. I allmänhet kan du rengöra en penisring genom att följa dessa steg:

Avlägsna batterier: Om din penisring är vibrerande, se till att ta bort batterierna eller ladda ur den först innan du börjar rengöringen.

Tvätta med mild tvål och vatten: Använd en mild och oparfymerad tvål för att tvätta av penisringen. Se till att komma åt alla ytor och skrymslen. Undvik att använda alkoholbaserade eller grova rengöringsmedel som kan skada materialet.

Använd en antibakteriell lösning: För en djupare rengöring kan du använda en antibakteriell sexleksaksrengöring. Applicera det jämnt över ytan och låt det verka enligt produktens anvisningar.

Skölj noggrant: Skölj av penisringen under rinnande vatten för att avlägsna eventuella tvålrester eller rengöringslösning.

Torka ordentligt: Använd en ren och torr handduk eller en pappershandduk för att torka av penisringen helt. Se till att den är helt torr innan du förvarar den.

Genom att regelbundet rengöra din penisring bibehåller du dess integritet och undviker eventuell irritation eller infektionsrisk. Kom ihåg att vara försiktig och respektera materialet för att förlänga livslängden på din sexleksak.


Återförsäljare

 

Penisringar – det finns något för alla på Sinful.se

sinful penisringar

Se udbydet här

Om det finns en webbutik som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till penisringar av hög kvalitet så är det Sinful.se. Bland deras sortiment kan du hitta enskilda penisringar, set med tre penisringar i olika storlekar, penis sleeves och mycket mer därtill.

För det mesta är penisringar flexibla, och kommer därför att passa de flesta storlekar, men om du vill vara säker kan du alltid satsa på en justerbar variant. Penisringen är menad att sitta ganska tajt, men inte så att det blir obehagligt. För en stor mängd penisringar i olika färger, storlekar, set och varianter är det sannerligen en god idé att satsa på Sinful.se.

Denne webbutik kommer dock inte endast att tillfredsställa en om du har en förkärlek till penisringar, utan du kan därtill räkna med att få ta del av en lång rad olika sexleksaker, bland annat dildoar, vibratorer, analleksaker, fetischgear, sexmöbler och mer därtill.

Om du har några frågor eller funderingar kan man alltid ta kontakt med kundtjänsten hos s, men annars gäller det bara att njuta av de fantastiska villkoren, såsom gratis frakt vid köp över 700 kr, diskret försändelse och naturligtvis högkvalitativa produkter.

 

Penisringar  – för otrolig stimulans på Vuxen.se

vuxen penisringarSe udbydet här

Oberoende av om du tidigare har använt en penisring eller nyligen har börjat få upp intresset för denne spännande sexleksak kommer Vuxen.se att ha den perfekta penisringen just för dig. I olika prisklasser, material, storlekar och utseenden finns det många penisringar att välja mellan hos Vuxen.se.

Kanske vill man ha ett set med flera penisringar i olika storlekar eller så satsar man på penisringen som är utrustad med analkulor för dubbel penetrering. Hur som helst kommer penisringar från Vuxen.se att skapa ett tryck som låter mannen behålla sitt stånd längre och mer kraftigt för en förträffligt erotisk stund.

Om du vill kika på ytterligare sexprodukter eller bara fylla på med glidmedel och kondomer finns Vuxen.se även där för en i alla lägen. Deras utbud av sexleksaker är bestående av exempelvis erotiska spel, fleshlights, vibratorer, underkläder, sexdockor, sexgungor och så mycket mer.

Hos Vuxen.se kan man dessutom få tillgång till öppet köp i 100 dagar, expressfrakt på 1-2 dagar samt diskret leverans där avsändaren är anonym. För att få en bättre överblick av det stora utbudet, ta en tur över till Vuxen.se och kika på deras olika kategorier.

 

Penisringar – för ett kraftfullare stånd på Mshop.se

penisringar from mshopSe udbydet här

Att hålla längre och att få ett starkare stånd är en kombination som ingen annan. För roliga stunder i sovrummet kommer en penisring att ta alla lekar till nya höjder och förse en med den extra stimulansen som man alltid har drömt om. Penisringar ser till så att det skapas ett tryck runt ens penis för att hindra en del av blodflödet. Detta leder i sin tur till att erektionen håller under en längre tid samtidigt som man får fantastiska utlösningar.

Hos Mshop.se är det enkelt att finna penisringar som passar tack vare deras breda sortiment av sexleksaker. Oavsett vilken storlek, form, färg, prisklass eller märke du är ute efter kan du vara säker på att Mshop.se levererar.

Om du vill vara säker på att den storleken som du får är passande kan man alltid mäta sin penis, men om detta inte är föredraget kan det vara värt att satsa på en justerbar penisring.

Såsom namnet antyder kan du med denne penisring justera precis hur hårt den ska sitta åt. Om du har lust att kika på andra intressanta och spännande sexleksaker kommer även dessa att erbjudas hos Mshop.se med flera förträffliga varianter att upptäcka. Förvänta dig en diskret leverans, fri frakt vid köp över 999 kr samt expressleverans som enbart tar 1-2 dagar.


 

Så här testade vi marknadens bästa penisringar

Lovebuddy’s uppdrag är att hitta den bästa vibrerande penisringen för dina behov och önskemål! Vi förstår att alla är olika, vilket är varför vi testade ett brett utbud av penisringar innan vi sammanställde denna lista.

Vi bad riktiga människor, precis som dig, att testa dessa produkter. De satte varje penisring på prov och dokumenterade sina upplevelser så att du kan få reda på var de utmärker sig och var de kanske inte gör det.

Dessutom har denna recension skrivits av en expert inom området. Över 136 timmar av forskning har gått in i att göra denna recension, och våra sexexperter är experter på att veta vad som gör en bra penisring. Vi har betygsatt varje produkt baserat på design, användarvänlighet, kvalitet, pris, funktioner och mer. Allt du kan vilja veta när du letar efter din perfekta penisring, vi har det!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här