En sexleksak som alla killar bör ha hemma är en penisring.

Penisringar är sexleksaker som kan förhöja den njutningsfulla stämningen genom att se till att den som bär den får ett styvare stånd och att sexet vara längre.

Dessa leksaker finns i många olika variationer från enkla ringar till multistimulerande leksaker som ger extra njutning för både honom och henne.

Penisringar går utmärkt att använda själv för att ge sig själv en lyxigare onaniupplevelse men används kanske bäst tillsammans med en partner då många penisringar med vibratorer kan stimulera klitoris samtidigt som de sitter tight om penis för att hålla den styv.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av Penisringar här →

 


Alpha Penisring

“TESTVINNAREN”

alpha penisringar

Se priset här

Fördelar

 • Testvinnaren
 • Penisring med vibrator
 • 10 intensiva vibrationslägen
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Ej vattentät

Min personliga upplevelse

Alpha Penisring är en erotisk, stilren och kraftfull penisring som har en frestande och lyxig aura.

Den sammetslena penisringen är tillverkad i ftalatfri silikon är helt vattentätt och uppladdningsbar genom en magnetisk USB-kabel som enkelt fästs på sidan av ringen.

En full laddning tar 150 minuter och räcker till 90 minuters lek. Med tre statiska vibrationsnivåer och sju olika vibrationsmönster får man med denna penisring en varierad och skön upplevelse.

Ringen kommer i en lyxig låda och har en medföljande tygpåse för enkel förvaring. Ringen väger endast 33 gram och har en total längd på 7 cm och en ringdiameter på 2,8 cm som är töjbar.


Sinful Powerful Vibrerande Penisring

“DEN BILLIGA”

Vibrerande penis ring

Se priset här

Fördelar

 • Nybörjarvänlig
 • Priset
 • Liten och smidig

Nackdel

 • Endast ett vibrationsläge
 • Ej uppladdningsbar

Min personliga upplevelse

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring kan upplevas som enkel men det är i sin enkelhet som den verkligen skiner, den gör vad den lovar och jag tycker den är ett charmigt och hett inslag i den sensuella leken.

Mitt första intryck av ringen var att den skulle vara lätt och liten men när jag tog upp den ur asken märkte jag att den hade en bra tyngd och jag blev förvånad över hur mycket det mjuka silikonet gick lätt att stretcha. Att den är väldigt stretchbar gör även att ringen lätt kan sättas på plats och ringen sitter tight runt penisroten för att ge en styvare erektion.

Den lilla bulletvibratorn som sitter på penisringens ovansida är trots till dess storlek kraftfull och vibrationerna känns genom hela ringen. Med en enkel knapptryckning på vibratorns sida får man mäktiga vibrationer som varken lämnar en själv eller ens partner besviken. Att vibratorn går att ta  loss ger fler möjligheter till lek, till exempel genom att föra den över sin partners bröstvårtor.

Ringen känns behaglig mot huden och ringen sitter ordentligt på plats och gör ståndet ordentligt styvt länge. Om man vill ha ringen mer åtsittande kan man genom att töja ringen föra den över testiklarna men personligen tyckte jag att den satt bra när den endast satt runt penisroten. Att använda denna penisring förhöjde sexet och gav härlig njutning genom de starka vibrationerna.

Det enda negativa jag har att säga om denna penisring är att den ej är uppladdningsbar men om batterierna tar slut fungerar den fortfarande utmärkt för att behålla en kraftfull erektion länge.

Rekommenderas till

Denna penisring skulle jag rekommendera till de som inte testat någon ring tidigare då den är okomplicerad men samtidigt kraftfull och ger en mer potent erektion.

Jag skulle även rekommendera denna till personer som reser mycket då dess storlek gör att den är enkel att ta med oavsett var man ska.


Det säger andra kunder

Andra kunder tycker denna penisring förgyller deras sexliv och att den är enkel men effektiv.

Sammanfattning

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring är en modell som passar för den som vill ha en liten och effektiv leksak.

Den gör det den lovar och kommer garanterat ta er lek till en ny nivå. Jag ger Sinful Powerful Vibrerande Love Ring betyget 7/10.

 


Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

“FÖR NYBÖRJAREN”

Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Se priset här

Fördelar

 • Uppladdningsbar
 • Sju härliga vibrationsmönster
 • Enkel att trä på och vrida för varierad användning

Nackdelar

 • Kan upplevas lite klumpig

Min personliga upplevelse

Denna penisrings väckte min nyfikenhet och när jag tog upp den ur förpackningen blev jag positivt överraskad. Den släta och behagliga ytan gav en sensuell känsla och dess utformning med den böjda kroppen och de små dobbarna på toppen fick denna penisring att stå ut lite extra.

Efter att ha laddat leksaken i en halvtimme testade jag de olika vibrationslägena och hittade snabbt ett mönster som jag verkligen gillade. Det mönstret jag gillade mest var ett som på ett vågliknande sätt pulserade mellan svaga och starka vibrationer men även de mer statiska lägena var härliga.

Att trä på själva penisringen var enkelt och då den är tillverkad i silikon var den väldigt töjbar och kunde smidigt sättas över både penis och pung. Även om denna penisring var väldigt töjbar skulle jag rekommendera att man använder vattenbaserat glidmedel för enklare användning. Väl på satt den ordentligt och att det kändes som att den överhuvudtaget skulle glida runt.

De små dobbarna kittlades lite lätt mot pungen men inte så mycket som jag kanske hade önskat. Detta var dock lätt ordnat genom att bara vrida på penisringen så den vibrerande kroppen låg mot pungen och på så sätt gav extra mycket stimulans.

Använder man denna leksak med en partner så tycker jag dock att den vibrerande kroppen ska vara på ovansidan av penis så även partnern får känna de härliga vibrationerna. Den kan dock vara lite klumpig och hamna lite snett under sexakten men det är väldigt enkelt att justera den så den hamnar rätt. Jag upplevde inget obehag med att ha på ringen en längre period och efter användning var det lätt att ta av den och rengöra den.

Rekommenderas till

Denna penisring är en som jag anser är perfekt för heterosexuella par som vill nå en högre nivå med under sex. Att den vibrerande kroppen på leksaken är lätt böjd gör att den stimulerar väl oavsett vilken position man ligger i. Med denna penisring får båda parter en riktigt njutningsfull stund.

Det säger andra kunder

Andra personer som köpt denna Sinful Buddy Vibrerande Penisring tycker att det är en härlig, snygg och behaglig produkt som ger mycket njutning och sköna orgasmer. En del tycker dock att den är svår att hålla på plats och att vibrationerna är lite svaga.

Sammanfattning

Sinful Buddy Vibrerande Penisring är definitivt en leksak som är värd att ta sig en titt på. Den är enkel att trä på och sitter där den ska och fungerar utmärkt med sina sju vibrationsmönster att ge par en extra njutningsfull stund.

Om man är ute efter en skön och spännande penisring så är detta helt rätt Jag ger Sinful Buddy Vibrerande Penisring betyget 8/10.


Velve Rio Lyxig Penisring med Vibrator

“BÄSTA MED VIBRATOR”

Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

Se priset här

Fördelar

Nackdel

 • Kan upplevas som lite tight

Min personliga upplevelse

Min första tanke när jag såg lådan var att detta är en lyxig och exklusiv produkt och när jag väl öppnade lådan stämde min tanke.

I lådan låg ringen snyggt inramad och tillbehören gömda under den. Ringen både såg och kändes sammetslen. Silikonet kändes smidigt och mjukt och kunde lätt tänjas. Jag slogs dock av hur hur hårt huvudet, där vibratorn sitter, kändes och var lite orolig över att detta skulle vara ett problem. Efter att ha laddat vibratorn med den behändiga magnetladdaren testade jag de olika vibrationerna.

Jag blev positivt överraskad över hur starka vibrationerna var och alla de mönster som denna leksak har. Att trä på denna penisring okomplicerat och när den var på satt den ordentligt. Diametern på 2,8 cm spänner tight och gör att man behåller sin erektion kraftig och styv mycket länge.

Att använda denna ring för att förgylla sin egna lustfyllda stund tycker jag ger stunden en ökad tillfredsställelse och att använda denna ring med en partner kan verkligen göra sexet mer intimt och njutningsfullt. Att den satt riktigt tight gjorde att erektionen var otroligt hård och de starka vibrationerna gjorde hela sessionen mer njutningsfull för bägge parter. Att huvudet på ringen var hårt var inget som kom i vägen men det var dock lite svårt att hitta on/off-knappen för att byta vibrationsmönster under sexet.

Efter användning var den, trots att den satt hårt, enkel att ta av och rengöra. Att använda en penisring kan verkligen ta sexet till en ny nivå och denna upplever jag sätter guldkant på tillvaron.

Rekommenderas till

Jag skulle rekommendera Velve Rio Vibrating Love Ring till de par som vill att sexet ska vara längre och ha mer nöje och njutning. Vare sig man är nybörjare med sexleksaker eller har många i sin samling är denna ett ypperligt tillskott. Denna ring bör finnas hos alla par som älskar vibrationer och styva erektioner.

Det säger andra kunder

Tidigare kunder tycker detta är en riktigt bra penisring som tillfredsställer båda parter men att den ibland kan kännas lite för trång.

Sammanfattning

Velve Rio Vibrating Love Ring ger njutningen en extra känsla av lyx och är en penisring vars vibrationer kan ta sexet till nya höjder. Den sitter tight och gör att erektionen varar länge och passar bra under alla lektillfällen.

Vill man ha en exklusiv och snygg penisring är detta den rätta Jag ger Velve Rio Vibrating Love Ring betyget 7,5/10.

 


Sinful Penisring med Prostatastimulator

“DEN LYXIGA”

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

Fördelar

 • Stilren och behagligt material
 • Bra tyngd i prostatastimulatorn
 • Flexibel ring
 • Prisvärd

Nackdel

• Saknar vibrator

Min personliga upplevelse

Direkt ur lådan fångade denna penisring min blick, den kändes erotisk och spännande. Prostatastimulatorn  var förvånansvärt tung men både det och det behagliga silikonet gav mig en känsla av hög kvalitet. Att använda penisringen var mycket enkelt och själva ringen gick enkelt att trä på då den var så pass flexibel.

Jag trodde det skulle vara problematiskt att föra in prostatastimulatorn men med mycket glidmedel på den var det inget problem att få in den och den satt ordentligt på plats vilket gav en fyllande och stimulerande känsla. Viktigt att poängtera är dock att sätta penisringen på plats först, annars blir det svårt att trä den över penis.

Med hjälp av denna penisring kunde jag hålla penis hårdare och styvare länge utan att det kändes obehagligt. Prostatastimulatorn gav en extra dimension till njutningen då den kändes tydligt, både när den används själv eller med en partner.

Det går att använda denna penisring utan att föra in själva prostatastimulatorn om man bara vill att det ska kittlas skönt bakom pungen men jag rekommenderar starkt att föra in prostatastimulatorn då detta ger en kraftigt förhöjd orgasm.

Rekommenderas till

Jag skulle rekommendera denna produkt till alla killar som har funderat på att experimentera med att stimulera prostatan och till alla som redan vet hur skönt det kan vara. Vill man ha en penisring som ger det där lilla extra så är detta en modell att verkligen satsa på.

Det säger andra kunder

Andra kunder som har köpt produkten har tyckt att detta är en fantastisk produkt som ger förhöjd njutning främst vid onani men att den även fungerar bra med en partner. Vissa har tyckt att prostatastimulatorn kan vara svår att få in men det är inget jag själv upplevde.

Sammanfattning

Sinful penisring med prostatastimulator är en produkt som är spännande, kinky och tar din session till en ny nivå. Vill du ha hårdare och längre stånd är denna produkt bra men denna produkt glänser när det kommer till att ge mer kraftfulla och intensiva orgasmer.

Denna produkt fokuserar mest på bärarens njutning men trots dess avsaknad av vibrator jag kan garantera att din partner kommer uppskatta den mycket med. Jag ger Sinful penisring med prostatastimulator betyget 9/10

 


Penisringar

Ta del av heta penisringar

sinful penisringar

Om det finns en webbutik som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till penisringar av hög kvalitet så är det Sinful.se. Bland deras sortiment kan man hitta enskilda penisringar, set med tre penisringar i olika storlekar, penis sleeves och mycket mer därtill.

För det mesta är penisringar flexibla, och kommer därför att passa de flesta storlekar, men om man vill vara säker kan man alltid satsa på en justerbar variant. Penisringen är menad att sitta ganska tajt, men inte så att det blir obehagligt. För en stor mängd penisringar i olika färger, storlekar, set och varianter är det sannerligen en god idé att satsa på Sinful.se.

Denne webbutik kommer dock inte endast att tillfredsställa en om man har en förkärlek till penisringar, utan man kan därtill räkna med att få ta del av en lång rad olika sexprodukter, bland annat dildoar, vibratorer, analleksaker, fetischgear, sexmöbler och mer därtill.

Om man har några frågor eller funderingar kan man alltid ta kontakt med kundtjänsten hos Sinful.se, men annars gäller det bara att njuta av de fantastiska villkoren, såsom gratis frakt vid köp över 700 kr, diskret försändelse och naturligtvis högkvalitativa produkter.

 

Penisringar för otrolig stimulans

vuxen penisringar

Oberoende av om man tidigare har använt en penisring eller nyligen har börjat få upp intresset för denne spännande sexleksak kommer Vuxen.se att ha den perfekta penisringen just för dig. I olika prisklasser, material, storlekar och utseenden finns det många penisringar att välja mellan hos Vuxen.se.

Kanske vill man ha ett set med flera penisringar i olika storlekar eller så satsar man på penisringen som är utrustad med analkulor för dubbel penetrering. Hur som helst kommer penisringar från Vuxen.se att skapa ett tryck som låter mannen behålla sitt stånd längre och mer kraftigt för en förträffligt erotisk stund.

Om man vill kika på ytterligare sexprodukter eller bara fylla på med glidmedel och kondomer finns Vuxen.se även där för en i alla lägen. Deras utbud av sexleksaker är bestående av exempelvis erotiska spel, fleshlights, vibratorer, underkläder, sexdockor, sexgungor och så mycket mer.

Hos Vuxen.se kan man dessutom få tillgång till öppet köp i 100 dagar, expressfrakt på 1-2 dagar samt diskret leverans där avsändaren är anonym. För att få en bättre överblick av det stora utbudet, ta en tur över till Vuxen.se och kika på deras olika kategorier.

 

Snygga penisringar

penisringar joyland

För en riktigt stark erektion som kan förbättra ens sexliv och göra alla stunder i sovrummet mer njutbara är det väl värt att satsa på en penisring från Joyland.se. Med trycket som penisringarna medför när det träs över ens penis kommer en del av blodflödet att minska och på så sätt förse en med en ännu kraftigare erektion än vanligt. Utbudet av penisringar hos Joyland.se är stort, och om man känner för att gå steget längre kan man kika på en penisring med en extra analstav för dubbel penetrering.

Man kanske dessutom vill kika på en leksak som specifikt stimulerar pungen, eller varför inte ett set med flera olika penisringar i olika storlekar för att kunna anpassa penisringen efter hur hård man vill att leken ska vara.

För en lite lustig produkt som gör det roligt i sovrummet kan man hos Joyland.se kika på penisringen som är formad och designad likt en livboj. Ens partner kommer att älska denne lustiga produkt samtidigt som stor njutning och stimulering kommer på köpet.

Glöm inte att kika på de ytterligare produkterna som erbjuds hos Joyland.se, kort och gott ett helt hav av över 5 000 sexleksaker. Med ett helt år av öppet köp, leverans inom ett dygn, diskret avsändare samt fri frakt vid köp över 699 kr finns det mycket att älska hos Joyland.se.

 

Få ett kraftfullt stånd med penisringar

penisringar from mshop

Att hålla längre och att få ett starkare stånd är en kombination som ingen annan. För roliga stunder i sovrummet kommer en penisring att ta alla lekar till nya höjder och förse en med den extra stimulansen som man alltid har drömt om. Penisringar ser till så att det skapas ett tryck runt ens penis för att hindra en del av blodflödet. Detta leder i sin tur till att erektionen håller under en längre tid samtidigt som man får fantastiska utlösningar.

Hos Mshop.se blir det enkelt att finna penisringar som passar tack vare deras breda sortiment av sexleksaker. Oavsett vilken storlek, form, färg, prisklass eller märke man är ute efter kan man vara säker på att Mshop.se levererar.

Om man vill vara säker på att den storleken som man får är passande kan man alltid mäta sin penis, men om detta inte är föredraget kan det vara värt att satsa på en justerbar penisring.

Såsom namnet antyder kan man med denne penisring justera precis hur hårt den ska sitta åt. Om man har lust att kika på andra intressanta och spännande sexleksaker kommer även dessa att erbjudas hos Mshop.se med flera förträffliga varianter att upptäcka. Förvänta dig en diskret leverans, fri frakt vid köp över 999 kr samt expressleverans som enbart tar 1-2 dagar.


 

Sexiga penisringar med vibration:

Ett brett utbud av penisringar med vibration

vuxen penisring med vibration

Ovan har vi kikat på några av de ordinära penisringarna, men visst får man inte glömma bort de förträffliga varianterna som vibrerar för en extra skön känsla. Dessa vibrationer kan man i många fall själv styra genom att välja en av många nivåer för att få den styrkan och snabbheten som man eftersöker. De vibrerande penisringarna hos Vuxen.se kan dessutom fås i varianter med klitorisstimulatorer så att både han och hon ska kunna njuta av de sexiga lekarna.

Med de många valmöjligheterna gällande storlek, form, färg, design, intensitet och prisklass kommer man med säkerhet att stöta på en passande penisring. En större del av penisringarna är därtill vattentäta, så oavsett om man vill njuta av torra eller lite mer våta lekar kommer penisringarna med vibration från Vuxen.se att bli en stor succé.

Glöm inte att dessutom kika lite närmare på de resterande sexleksakerna i Vuxen.se’s utbud, eller varför inte några erotiska underkläder för att krydda till lekarna lite extra. Vuxen.se har stor erfarenhet av sexprodukter och bjuder endast på det bästa av de bästa.

 

Erotiska penisringar med vibration

Penisring med Vibrator sinful

För ytterligare stimulans utöver det som en vanlig penisring kan förse en med kommer penisringarna med vibration från Sinful.se. Med dessa heta sexleksaker i ens närhet kommer penisringen inte endast att se till så att man får ett mer långvarigt och kraftigt stånd, utan vibrationerna kommer dessutom att ta njutningen till nästa nivå. Varför inte kika lite närmare på exempelvis en penisring med vibration som dessutom är utrustad med en buttplug, eller varför inte en variant med en klitorisstimulering. Allt är möjligt hos Sinful.se!

Testa därefter på några av deras andra mycket högkvalitativa sexleksaker, då man sannerligen kommer att få mycket att välja mellan. Med fantastiska villkor och en mycket diskret leverans kommer även detta att muntra upp en när man är på jakt efter nya leksaker.

 

Penisringar med vibration som man behöver

joyland Penisringar med Vibrator

En vibrerande penisring kan kännas ännu mer fantastiskt än den vanliga varianten utan. Skälet till detta är naturligtvis att man inte enbart får stimuleringen av trycket från penisringen, utan även från vibrationerna som man vanligtvis kan justera. Med olika nivåer av vibration kan man njuta så fort, långsamt eller kraftfullt som man vill. Dessa förträffliga penisringar kommer man att stöta på hos just Joyland.se, där både kvalitet och kvantitet står högt på prioritetslistan.

Penisringarna med vibration från Joyland.se har förutom intensitetsnivåer även olika former, färger, storlekar och material. Vad man i slutändan väljer är helt upp till en själv och vad ens preferenser är. Om man vill komplettera sin penisring med en ytterligare spännande leksak har Joyland.se mycket mer att bjuda på som man verkligen inte vill missa.

 

Snygga penisringar med vibrationer

mshop Penisringar med vibrationer

Sist men inte minst är det väl värt att nämna den proffsiga webbutiken Mshop.se med sina utomordentliga penisringar för oförglömliga stunder i sovrummet. Dessa får man utan eller med vibrationer för ett tryck runt ens kön som stoppar en del av blodflödet och på så vis ger en kraftigare erektioner än någonsin. Oavsett om man använder sin penisring med vibrationer ensam eller tillsammans med sin partner kommer man att älska allt som denne sexleksak har att bjuda på.

Om man vill ta de heta lekarna till ett mer högteknologiskt plan kan man satsa på penisringar med vibrationer från Mshop.se som använder en app i mobilen för att starta. Detta tillåter en att välja mellan en rad olik nivåer av intensitet för en stimulering som man har full kontroll över.

Naturligtvis slutar Mshops utbud inte här, utan genom en snabb titt i deras sortiment märker man hur en hel ocean av fantastisk sexleksaker väntar på en. Ta chansen redan idag för att hitta den där perfekta sexprodukten som man alltid har längtat efter.


 

Vad är penisringar och hur fungerar de?

Oavsett om man väljer en penisring med eller utan vibrationer så kommer principen att vara densamma. Penisringar är formade likt namnet antyder: som en ring.

Dessa är vanligtvis tillverkade av silikon eller ett liknande flexibelt material så att de ska kunna få plats runt ens kön oavsett storlek. Vid användning trär man penisringen runt ens penis, vilket leder till att ett tryck skapas som till viss del stoppar blodflödet. Med hjälp av en penisring får man därför en starkare erektion som håller under en längre tid än vanligt.

Penisringar är dock inte begränsade till enbart en ring. Dessa kan nämligen dessutom vara utrustade med diverse analleksaker eller klitorisstimulatorer för en ännu skönare känsla. Då börjar det verkligen hettas till i sovrummet! Såsom tidigare nämnt finns det även penisringar med vibration för ytterligare njutning, och i många fall ställer man själv in styrkan och intensiteten av denne stimulering. När allt kommer till kritan finns det många skäl till varför man vänder sig till just en penisring, en sexleksak som njuts av en hel uppsjö av människor världen över.

För att man i slutändan ska bli nöjd med sin penisring och känna att man fick en passande variant säljs dessa vanligtvis i en rad olika färger, former, storlekar och designs. Det är helt upp till var och en vad man föredrar, och kanske kikar man till och med lite närmare på ett set av flera penisringar i diverse storlekar. Oavsett vad finns det en sak som är säker: genom att besöka en av webbutikerna ovan är man garanterad produkter av högsta kvalitet till ett lågt pris. Vem vet, ens föredragna penisring är kanske inte så långt borta som man tror!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här