Penisringar – Bästa i test

8368

En sexleksak som alla killar bör ha minst en av hemma är en penisring.

Penisringar är sexleksaker som kan förhöja den njutningsfulla stämningen genom att se till att den som bär den får ett styvare stånd och att sexet vara längre.

Dessa leksaker finns i många olika variationer från enkla ringar till multistimulerande leksaker som ger extra njutning för både honom och henne.

Penisringar går utmärkt att använda själv för att ge sig själv en lyxigare onaniupplevelse men används kanske bäst tillsammans med en partner då många penisringar med vibratorer kan stimulera klitoris samtidigt som de sitter tight om penis för att hålla den styv.
Här kan du läsa mer om hur du väljer rätt penisring.

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av penisringar här

 


TESTVINNAREAlpha Penisring

alpha penisringar

Se priset här

Alpha Penisring är en erotisk, stilren och kraftfull penisring som har en frestande och lyxig aura

Fördelar

 • Bred yta – lättare att komma åt klitoris
 • 10 olika intensiva vibrationslägen
 • Uppladdningsbar

Nackdel

 • Lite klumpig design

Recension

Den sammetslena penisringen är tillverkad i ftalatfri silikon är helt vattentätt och uppladdningsbar genom en magnetisk USB-kabel som enkelt fästs på sidan av ringen.

Det är just de 10 olika vibrationslägen som finns som gör den till en testvinnare. 3 av dem är med varierande intensitet och 7 av dem är med olika mönster.

Penisringen är även bredare än flera andra så du behöver inte tänka på att punktstimulera utan den täcker en stor yta. Men det är också det som gör den något klumpig, dess storlek.

En full laddning tar 150 minuter och räcker till 90 minuters lek. Med tre statiska vibrationsnivåer och sju olika vibrationsmönster får man med denna penisring en varierad och skön upplevelse.

Ringen kommer i en lyxig låda och har en medföljande tygpåse för enkel förvaring. Ringen väger endast 33 gram och har en total längd på 7 cm och en ringdiameter på 2,8 cm som är töjbar.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter penisringen ner till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar dig som vill använda den tillsammans med en partner där ni båda får uppleva stimulering samtidigt.

 

Det säger andra kunder

Allan – ” Det är som om varje vibrationsnivå och -mönster ger en helt ny upplevelse. Som om vi har fått en ny vibrator-penisring varje gång.”

Sammanfattning

Med Alphas breda yta och dess kraftfulla vibrationer blir den enkelt utsedd till penisringarnas Testvinnare.

 


TILL NYBÖRJAREN – Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

sinful come togheter rechargeable vibrating cock ring

Se priset här

En penisring i annorlunda design som väcker den sexuella nyfikenheten vid första ögonkastet

Fördelar

 • Uppladdningsbar
 • Tio olika vibrationsmönster
 • Enkel att trä på och vrida för varierad användning

Nackdel

 • Kan kännas klumpig i början

Recension

Den släta och behagliga ytan ger en sensuell känsla och dess utformning med flärpen får denna penisring att sticka ut lite extra.

Penisringen har flera olika vibrationslägen. Det mönstret som flest testare har gillat är ett vågliknande mönster, som pulserar mellan svaga och starka vibrationer men även de mer statiska lägena har varit i framkant.

Att trä på själva penisringen är enkelt då den är tillverkad i silikon är den väldigt töjbar och kunde smidigt sättas över både penis och pung om så önskas.

Flärpen kittlas lite lätt mot klitoris men inte så mycket som vissa testare hade önskat. Detta var dock att variera sig genom att bara vrida på penisringen så den vibrerande kroppen ligger mot pungen och på så sätt ger extra stimulans.

Modellen gör att den är bekväm att ha på en längre tid men det är rekommenderat att ta pauser runt var 20onde minut.

Tillsammans med en partner kan det vara skönt att sätta den ”vibrerande kroppen” ovanpå pungen för att även partnern ska få ta del av vibrationen. Ibland hamnar den snett under sexet men det är enkelt att rätta till.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter penisringen ner till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar till nybörjaren tack vare flera sätt att variera sig på, så du enkelt kan hitta vad du gillar i världen av penisringar.

 

Det säger andra kunder

Kajsa – ” Jag & min partner hade aldrig testat någon penisring innan vi använde Buddy. Vi båda tycker båda två att materialet är mycket behagligt & tillsammans med s kommer den lätt på plats.

Den ger oss båda stor njutning & det är lätt att ändra vibrationerna. Jag har även haft den i handen & stimulerat min partner samtidigt som jag utfört oral sex vilket förstärkte hans orgasm. Vi kommer ha mycket roligt & skönt med vår leksak framöver & är väldigt nöjda med valet av penisring.”

 

Sammanfattning

En penisring som är perfekt för er båda att använda vid allt från oralsex, onanin till under sexakten.

 


DEN BILLIGA- Sinful Powerful Vibrerande Love Penisring

Vibrerande penis ring

Se priset här

 

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring kan upplevas som enkel men det är i sin enkelhet som den verkligen skiner, den gör vad den lovar och den är ett charmigt och hett inslag i den sensuella leken.

Fördelar

 • Vattentät
 • Uttagbar vibrator
 • Bra tyngd

Nackdel

 • Endast ett vibrationsläge

Recension

Första intrycket av ringen var att den skulle vara lätt och liten men när jag tog upp den ur asken märkte jag att den hade en bra tyngd och det är över förväntan hur hur mycket det mjuka silikonet går lätt att stretcha.

Att den är väldigt stretchbar gör även att ringen lätt kan sättas på plats och ringen sitter tight runt penisroten för att ge en styvare erektion.

Den lilla bulletvibratorn som sitter på penisringens ovansida är trots till dess storlek kraftfull och vibrationerna känns genom hela ringen. Med en enkel knapptryckning på vibratorns sida får man mäktiga vibrationer som varken lämnar en själv eller ens partner besviken.

Att vibratorn går att ta loss ger fler möjligheter till lek, till exempel genom att stimulera din partners bröstvårtor.

Ringen känns behaglig mot huden och ringen sitter ordentligt på plats och gör ståndet ordentligt styvt länge. Om du vill ha ringen mer åtsittande kan du genom att töja ringen föra den över testiklarna men många tycker den sitter bra när den är endast satt runt penisroten.

Att använda denna penisring förhöjde sexet och gav härlig njutning genom de starka vibrationerna. Det tråkiga är att det bara finns ett vibrationsläge.

Det andra negativa om denna penisring är att den ej är uppladdningsbar men om batterierna tar slut fungerar den fortfarande utmärkt för att behålla en kraftfull erektion.

Hur använder du den?

Penisringen behöver 3 x LR44-batterier för att fungera, de ingår när du köper din sexleksak hos Sinful.

Därefter behöver du dra penisringen ner till penisroten och därefter sätter du igång vibration med hjälp av ett knapptryck. Som tidigare nämnt kan du även dra den över testiklarna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel vibrator för ett bra pris.

 

Det säger andra kunder

Ronja – ”Det här är den första sexleksaken jag och min pojkvän testar tillsammans. Vilket upplyft! Väldigt enkel sak som ändå gjorde mycket. Kraftig vibrator, ett litet minus att det bara är ett läge. Annars är vi supernöjda!”

 

Sammanfattning

En lättanvänd penisring med vibration som är enkel och bekväm att använda.

Läs hela recensionen här


Velve Rio Lyxig Penisring med Vibrator

Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

Se priset här

Vill du ha en exklusiv och snygg penisring är Velve Rio Vibrating Love Ring den rätta

Fördelar

 • Snygg design och färg
 • Kraftfulla vibrationer
 • Medföljer en fin förvaringspåse

Nackdel

 • Något tight för dig med större penis än genomsnittet

Recension

Vid första ögonkastet får du priset bekräftat, genom att utstråla lyx och har en snygg design. Priset gör nämligen att den ligger i den dyrare prisklassen jämfört med många andra penisringar. Men helt klart värt det!

Ringen både ser och känns sammetslen. Silikonet känns smidigt och mjukt och kan lätt tänjas dock inte hur mycket som helst. Huvudet där vibratorn sitter kan kännas en aning hårt.

Flera blir positivt överraskade över hur starka vibrationerna var och alla de mönster som denna leksak har. Att trä på denna penisring okomplicerat och när den var på satt den ordentligt.

Diametern på 2,8 cm spänner tight och gör att du behåller din erektion kraftig och styv mycket länge. Som tidigare nämnt passar den främst dig med medelsnittet mätt, en normal penis.

Att huvudet på ringen är hårt är inget som någon reagerat på vid användning men däremot var det var lite svårt att hitta on/off-knappen för att byta vibrationsmönster under sexet.

Hur använder du den?

Ladda den först med hjälp av den medföljande USB-sladden. Därefter använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet.

Dra därefter penisringen ner till penisroten och därefter styr du vibrationerna med hjälp av ett knapptryck.

Rekommenderad till

Passar par – oavsett om de är nybörjare eller erfarna gällande penisringar.

 

Det säger andra kunder

Kinna – ”Detta var vår första penisring vi använt och det var faktiskt skönt både för mig och min tjej. Vi tycker om programmen och den är enkel att ta med sig i den fina påsen man får med. Jag tycker dock den är väldigt tight.

Jag förstår att jag kanske borde valt en större, men det är svårt att veta när man inte prövat förut, och det är svårt att veta hur pass töjbar den är, då beskrivningen inte säger så mycket.”

 

Sammanfattning

Velve Rio Vibrating Love Ring ger njutningen en extra känsla av lyx och är en penisring vars vibrationer kan ta sexet till nya höjder. Den sitter tight och gör att erektionen varar länge och passar bra under alla lektillfällen.

 


Sinful Penisring med Prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

En erotisk och spännande penisring med en tillhörande prostatastimulering

Fördelar

 • Stilren och behagligt material
 • Bra tyngd i prostatastimulatorn
 • Flexibel ring

Nackdel

 • Ingen vibration

Recension

Prostatastimulatorn är för många förvånansvärt tung men både det och det behagliga silikonet ger en känsla av hög kvalitet. Att använda penisringen är mycket enkelt och själva ringen går enkelt att trä på då den är så pass flexibel.

Flera har trott att det skulle vara problematiskt att föra in prostatastimulatorn. Men med mycket glidmedel på den är det inga problem att få in den och den sitter ordentligt på plats vilket ger en fyllande och stimulerande känsla.

Viktigt att poängtera är dock att sätta penisringen på plats först alltså runt penisroten. För annars blir den svår att trä på med prostatastimulatorn i.

Prostatastimulatorn ger en extra dimension till njutningen då den känns tydligt, både när den används själv eller med en partner.

Det går att använda denna penisring utan att föra in själva prostatastimulatorn om du bara vill att det ska kittlas skönt bakom pungen.

Men vi rekommenderar starkt att föra in prostatastimulatorn då detta ger en kraftigt förhöjd orgasm.

Hur använder du den?

Använd vattenbaserat glidmedel på ringen, börja med en liten mängd för att inte tappa greppet. Dra därefter penisringen ner till penisroten.

Sedan tar du rikligt med glidmedel på prostatastimuleringen och för försöktigt upp den i analen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar prostatastimulering i kombination av olika former av sex.

 

Det säger andra kunder

Niclas – ”Bara att ha den när man runkade va ju hur jävla skönt som helst. Bli defenetivt en hit med partner också. Rekommenderar denna starkt. Lite stor för nybörjare kanske, men ta det lugnt och mycket glidmedel så går det nog bra.”

 

Sammanfattning

Sinful penisring med prostatastimulator är en produkt som är spännande, kinky och tar din session till en ny nivå.

 


Sinful Penisring Set 3-pack

Sinful Extra Thick Penisringar i Silikon Set 3 st

Se priset här

Tre penisringar med olika storlek i ett och samma köp, kan det bli bättre?

Fördelar

 • Tre storlekar
 • Töjbara
 • Användarvänlig

Nackdel

 • De är väldigt basic, inga extra finesser

Recension

För dig som endast är ute efter ett sexhjälpmedel i form av en penisring passar detta set perfekt. Alla ringar är töjningsbara men de kommer i storlekarna 3,3 cm, 3,7 cm och 4,2 cm.

Ringarna hjälper dig att få en hårdare och fylligare erektion. Men det är också just det som de enbart gör. I samband med sex med en partner så ger inte penisringarna någon ytterligare funktion, vilket får dem ibland att kännas tråkiga.

Penisringarna är tillverkade i silikon som är ftalatfritt.

Hur använder du den?

Du trär lättast på den när du har stånd och använder glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som enbart är ute efter ett sexhjälpmedel för ett hårdare och mer långvarigt stånd.

 

Det säger andra kunder

Stefan – ”Har nu provat ovanstående penisringar och är väldigt nöjd!
Mellan ringen passar mig perfekt och ger mig ett hårt stånd som varar över en timme.
Den sitter lagom hårt utan att göra ont vid penis roten.”

 

Sammanfattning

Passar perfekt för dig som vill ha en enkel penisring utan massor av extra finesser.

 


Återförsäljare

 

Penisringar – det finns något för alla på Sinful.se

sinful penisringar

Se udbydet här

Om det finns en webbutik som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till penisringar av hög kvalitet så är det Sinful.se. Bland deras sortiment kan du hitta enskilda penisringar, set med tre penisringar i olika storlekar, penis sleeves och mycket mer därtill.

För det mesta är penisringar flexibla, och kommer därför att passa de flesta storlekar, men om du vill vara säker kan du alltid satsa på en justerbar variant. Penisringen är menad att sitta ganska tajt, men inte så att det blir obehagligt. För en stor mängd penisringar i olika färger, storlekar, set och varianter är det sannerligen en god idé att satsa på Sinful.se.

Denne webbutik kommer dock inte endast att tillfredsställa en om du har en förkärlek till penisringar, utan du kan därtill räkna med att få ta del av en lång rad olika sexleksaker, bland annat dildoar, vibratorer, analleksaker, fetischgear, sexmöbler och mer därtill.

Om du har några frågor eller funderingar kan man alltid ta kontakt med kundtjänsten hos s, men annars gäller det bara att njuta av de fantastiska villkoren, såsom gratis frakt vid köp över 700 kr, diskret försändelse och naturligtvis högkvalitativa produkter.

 

Penisringar  – för otrolig stimulans på Vuxen.se

vuxen penisringarSe udbydet här

Oberoende av om du tidigare har använt en penisring eller nyligen har börjat få upp intresset för denne spännande sexleksak kommer Vuxen.se att ha den perfekta penisringen just för dig. I olika prisklasser, material, storlekar och utseenden finns det många penisringar att välja mellan hos Vuxen.se.

Kanske vill man ha ett set med flera penisringar i olika storlekar eller så satsar man på penisringen som är utrustad med analkulor för dubbel penetrering. Hur som helst kommer penisringar från Vuxen.se att skapa ett tryck som låter mannen behålla sitt stånd längre och mer kraftigt för en förträffligt erotisk stund.

Om du vill kika på ytterligare sexprodukter eller bara fylla på med glidmedel och kondomer finns Vuxen.se även där för en i alla lägen. Deras utbud av sexleksaker är bestående av exempelvis erotiska spel, fleshlights, vibratorer, underkläder, sexdockor, sexgungor och så mycket mer.

Hos Vuxen.se kan man dessutom få tillgång till öppet köp i 100 dagar, expressfrakt på 1-2 dagar samt diskret leverans där avsändaren är anonym. För att få en bättre överblick av det stora utbudet, ta en tur över till Vuxen.se och kika på deras olika kategorier.

 

Penisringar – för ett kraftfullare stånd på Mshop.se

penisringar from mshopSe udbydet här

Att hålla längre och att få ett starkare stånd är en kombination som ingen annan. För roliga stunder i sovrummet kommer en penisring att ta alla lekar till nya höjder och förse en med den extra stimulansen som man alltid har drömt om. Penisringar ser till så att det skapas ett tryck runt ens penis för att hindra en del av blodflödet. Detta leder i sin tur till att erektionen håller under en längre tid samtidigt som man får fantastiska utlösningar.

Hos Mshop.se är det enkelt att finna penisringar som passar tack vare deras breda sortiment av sexleksaker. Oavsett vilken storlek, form, färg, prisklass eller märke du är ute efter kan du vara säker på att Mshop.se levererar.

Om du vill vara säker på att den storleken som du får är passande kan man alltid mäta sin penis, men om detta inte är föredraget kan det vara värt att satsa på en justerbar penisring.

Såsom namnet antyder kan du med denne penisring justera precis hur hårt den ska sitta åt. Om du har lust att kika på andra intressanta och spännande sexleksaker kommer även dessa att erbjudas hos Mshop.se med flera förträffliga varianter att upptäcka. Förvänta dig en diskret leverans, fri frakt vid köp över 999 kr samt expressleverans som enbart tar 1-2 dagar.


 

Vad är penisringar och hur fungerar de?

Oavsett om du väljer en penisring med eller utan vibrationer så kommer principen att vara densamma. Penisringar är formade likt namnet antyder: som en ring.

Dessa är vanligtvis tillverkade av silikon eller ett liknande flexibelt material så att de ska kunna få plats runt ens kön oavsett storlek. För att veta exakt vilken penisring som passar dig, se guiden här.

Vid användning trär du penisringen runt penisroten, vilket leder till att ett tryck skapas som till viss del stoppar blodflödet. Med hjälp av en penisring får du därför en starkare erektion som håller under en längre tid än vanligt.

Penisringar är dock inte begränsade till enbart en ring. Dessa kan även vara utrustade med diverse analleksaker eller klitorisstimulatorer för en ännu skönare känsla. Då börjar det verkligen hettas till i sovrummet!

Såsom tidigare nämnt finns det även penisringar med vibration för ytterligare njutning, och i många fall ställer du själv in styrkan och intensiteten av denna stimulering. När allt kommer till kritan finns det många skäl till varför du bör införskaffa dig en penisring, en sexleksak som njuts av en hel uppsjö av människor världen över.

För att du i slutändan ska bli nöjd med din penisring och känna att du fick en passande variant säljs dessa vanligtvis i en rad olika färger, former, storlekar och designs. Det är helt upp till var och en vad du föredrar. Oavsett vad finns det en sak som är säker: genom att besöka en av webbutikerna ovan är du garanterad produkter av högsta kvalitet till ett lågt pris. Vem vet, din perfekta penisring kanske bara är några klick bort!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här