Den perfekta sexleksaken för män i alla åldrar förblir sannerligen en pocket pussy. Det kan aldrig gå fel med en leksak som är verklighetstrogen, stimulerande och portabel för att enbart nämna ett par fördelar.

Om man vill ta det lugnt och få en stund för sig själv eller krydda till sexlivet i sovrummet kommer man att älska en alldeles egen pocket pussy.

Så länge man har glidmedel nära tillhands kommer upplevelsen att bli spektakulärt erotisk, och med en hel uppsjö av Pocket pussies i olika former kommer man säkerligen att finna en variant som stimulerar en på helt rätt sätt.

Nedan listar vi några av de skönaste och mest högkvalitativa pocket pussies för sexlekar som man sent kommer att glömma.

 

 

 


 

Sinful Climax Male Stroker

sinful_climax_male_stroker_onaniprodukt

För alla män som vill ha en stund för sig själv eller dela en sexuell upplevelse med en partner får man inte missa att testa på Sinful Climax Male Stroker. Denne onanileksak är tillverkad av TPR och silikon, är fri från ftalat samt är fullkomligt vattentät. Detta betyder att man kan använda sin Sinful Climax Male Stroker i både sovrummet och badkaret. Den inre diametern ligger på 2 centimeter, men med tanke på hur töjbar leksaken är kommer man att få en stor mängd härliga och njutbara upplevelser.

Sinful Climax Male Stroker bjuder på ett yttre lager som tillåter ett mycket stadigt grepp samtidigt som man själv har full kontroll över hur trångt man vill att det ska vara. Tack vare hur töjbar den är kommer man dessutom att kunna använda sin leksak oberoende av storlek på ens penis. Ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel för en otroligt sensuell känsla och satsa därefter på sexleksaks rengöring för att alltid hålla sin onaniprodukt i tipp-topp form.


 

Fleshlight Girls: Riley Reid, Utopia

Fleshlight Girls Riley Reid

För en mycket verklighetstrogen pocket pussy som stimulerar både fysiskt och visuellt kommer här den utomordentliga Fleshlight Girls: Riley Reid, Utopia. Skälet till varför leksaken är så verklighetstrogen är just för att det är en perfekt avgjutning av Riley Reids vagina, en mycket välkänd porrstjärna inom porrindustrin. Om man är trött på orealistiska leksaker kommer denne pocket pussy att ta njutningen till en helt ny nivå av erotisk stimulans.

Riley Reid är en vacker och het stjärna från Miami som har kommit att bli en riktig favorit inom porrvärlden. Just därför var det bara en fråga om tid innan en pocket pussy skulle släppas in hennes namn. Riley Reid, Utopia pocket pussy tillåter för en unik textur där man kan känna av individuella räfflor och knottror som kommer att bjuda på extra stimulans.

Materialet är dock inte bara verklighetstroget utan även mycket flexibelt, vilket därför kan bjuda på njutning oavsett hur stor ens penis är. Riley Reid, Utopia är tillverkad vattensäker, så det är inga problem att använda sig av sin pocket pussy i badkaret eller likande. Det rekommenderas dock att man tar hjälp av ett vattenbaserat glidmedel vid användning och att man dessutom använder en sexleksaksrengöring efteråt.


 

Pink Lady Vagina

pink-lady-vagina-e61

För att sannerligen få valuta för pengarna och stimulans utan dess like kommer här Pink Lady Vagina, en pocket pussy som alltid finns vid ens sida. Med titeln ”världens mest sålda sexleksak för män” bör denne leksak definitivt ha en plats på den här listan. Pink Lady Vagina är tillverkad i ett högkvalitativt material vid namn SuperSkin som tillåter pocket pussyn att kännas riktigt autentisk och verklighetstrogen. Med ett reglerbart tryck och en form som både är visuellt och fysiskt stimulerande kan man förvänta sig en hel uppsjö av fantastiska upplevelser.

Så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel vid användning kommer Pink Lady Vagina att vara så nära en riktig vagina som man bara kan komma när det gäller känsla och stimulans. Efter användning kan man ta hjälp av ett rengöringsmedel från samma märke för att grundligt rengöra ens pocket pussy och förbereda den för kommande användning.

Materialet hos Pink Lady Vagina är vattensäkert, och man kan därför enkelt använda sin pocket pussy i badkaret eller duschen – eller bara satsa på sovrummet. Man har en värld av möjligheter framför sig, och med en sexig pocket pussy kan ingenting gå fel!


 

Satisfyer Men Masturbator

Satisfyer men masturbator

Om man är på jakt efter en riktig bästsäljare när det kommer till fantastiska pocket pussies rekommenderas det att ta en titt på Satisfyer Men Masturbator. Denne pocket pussy har en skön sugkraft och en diskret design som både är stilren och exklusiv. Click Here

Tack vare storleken och utseendet är det definitivt en god idé att satsa specifikt på den här sexleksaken om man vill ha en pocket pussy som lätt kan transporteras med en när man ger sig ut på resor och dylikt. Kom bara ihåg att använda ett skönt glidmedel för att få den allra bästa upplevelsen.

Förutom just utsidans design har även insidan av Satisfyer Men Masturbator en speciell textur som bjuder på en utomordentligt erotisk känsla. När den väl är färdiganvänd är den dessutom lätt som en plätt att rengöra. Det unika med Satisfyer Men Masturbator är hur man kan trycka på en knapp för att justera hur trång pocket pussyn ska vara så att man själv har full kontroll över stimulansen.


Emma – Handheld Masturbator

Emma - Handheld Masturbator

Till en förbluffande låg kostnad får man denne utomordentliga pocket pussy som förser en med erotisk stimulans oavsett om man vill använda den på egen hand eller tillsammans med en partner. Den här mycket Sverigeinriktade sexleksak går under namnet Emma, en oskyldig och vacker kvinna från Dalarna som har blå ögon och fallande blont hår. Hon älskar verkligen att rida på sin partner och att tas bakifrån – och numera kan hennes pocket pussy bli ens egen. Med en liten mysig storlek som kommer att bjuda på timmar av erotisk stimulans krävs det bara en hand för att använda denne leksak.

Materialet som används för Emma – Handheld Masturbator är mycket verklighetstroget och påminner om en riktig vagina. Samtidigt töjs det ut ganska enkelt, vilket betyder att man kan dra nytta av den här förträffliga pocket pussy oavsett storleken på ens paket. Kom ihåg att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel och att rengöra produkten med rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker efter användning.


 

TENGA Egg Easy Beat Handjob För Män

tenga-egg-valentins-onani-haandjob-til-maend

Det lilla TENGA ägget tar ordet pocket pussy till en helt ny nivå med sin unika form och funktionalitet. Denne sexleksak är utformad som ett ägg, men tänjs ut när man för den över sin penis. Här slipper man dessutom att inhandla sitt eget glidmedel, då detta medföljer i TENGA äggets paket. Innan användning häller man helt enkelt ner detta glidmedel i äggets hål och därefter är det bara att börja använda sitt ägg för onani. Tack vare det faktum att ägget tänjs ut så mycket som det gör (upp till hela 30 cm i längd!) kommer alla män att få nytta av det oberoende av storlek på penis.

För att få en ännu mer mysig och givande känsla har insidan av ägget diverse mönster som stimulerar och medför njutning. Det finns flera olika sorters TENGA ägg med olika mönster inuti så att man kan satsa på just det ägget som är tilltalande för en själv. Trots att denne sexleksak beskrivs som en ”engångsprodukt” är det fullt möjligt att använda den ett flertal gånger så länge man rengör och tar hand om det. Allt beror helt enkelt på hur hårdhänt man är under användning. Oavsett vad kommer man dock att få ut mycket av sitt TENGA ägg för ultimat njutning.


 

Fleshlight Girls Stoya Destroya

fleshlight_girls_stoya_destroya_01

Såsom nämnt i en av de tidigare produkterna på listan finns det många förträffliga typer av pocket pussy som är perfekta avgjutningar av specifika porrstjärnor, och denne sexleksak är en av dem. Stoya är en snygg, sexig och mycket välkänd stjärna inom porrindustrin, och det är sannerligen inte överraskande om man har stött på hennes arbete tidigare. Denne pocket pussy är skapad i hennes ära, där Stoyas intima delar har kopierats för att skapa en verklighetstrogen pocket pussy. Denne sexleksak är fri från ftalater och fri från latex samt har en längd på 25 cm. Materialet som det är gjort av kallas för SuperSkin, det allra närmaste man kan komma till en riktig vagina.

Fleshlight Girls Stoya Destroya är fullkomligt vattensäker, och just därför är det fullt möjligt att använda sig av ens pocket pussy i badkaret, i duschen eller varhelst annars i hemmet. För att få det exakta trycket som man är ute efter för bästa erotiska känsla kan man justera sin pocket pussy genom att skruva på locket som finns i botten. Kom ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel för att få en så njutbar upplevelse som möjligt. Därefter bör man använda ett rengöringsmedel för sexleksaker när det väl är dags att rengöra sin pocket pussy.


 

Autoblow 2+ Avsugningsmaskin

Autoblow 2+ Avsugningsmaskin, Extra Tight Edition (Storlek C)

För en mycket unik pocket pussy som kommer att göra hela arbetet åt en bör man testa på Autoblow 2+ Avsugningsmaskin. Denne sexleksak innehåller en kraftfull motor och en njutbar form som håller allting på plats. Den här versionen av Autoblow är en tajtare version av originalet som är så mycket som 50 % tajtare än sin föregångare. Man behöver inte heller oroa sig för att lägga pengar på batterier, då den här sexleksaken helt enkelt kopplas in i väggen och drivs på el. Lättare kan det knappast bli! Autoblow 2+ Avsugningsmaskin använder sig av fem pärlband som sitter inuti leksaken och förs upp samt ner tack vare motorn. Detta kommer att kännas som om en hand förs upp och ner ens penis – nästintill ”the real deal”, helt enkelt.

Sleeven (med andra ord den hudliknande delen som man för in sin penis i) kan inhandlas i tre storlekar för att se till så att man får en sexleksak som passar en likt handen i handsken. Se till att använda ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga tillfredställelse, och välj själv hur snabbt och intensivt det ska gå genom att vrida på botten av sexleksaken. När det väl är dags för rengöring kan man antingen enbart använda tvål och vatten eller specifikt använda ett rengöringsmedel för sexleksaker.


 

Ice Crystal Lady

ice-crystal-lady

Med en spännande design som verkligen fångar upp ens intresse kommer Ice Crystal Lady att bjuda på sensuell njutning som man sent ska glömma. Trots dess genomskinliga yttre och namnet ”crystal” är denne pocket pussy inte hård som kristall överhuvudtaget. Faktum är att den känns som den äkta varan med en realistisk slidmynning och en insida med många sköna mönster.

Tack vare sin töjbarhet kommer Ice Crystal Lady att passa en perfekt oavsett vilken storlek man har på sin penis. Därtill är denne pocket pussy vattensäker och kan därför användas i duschen eller badkaret. Om man vill känna på en riktigt mysig upplevelse kan man även värma upp Ice Crystal Lady innan användning så att det ska kännas extra autentiskt.

Tack vare Ice Crystal Ladys genomskinliga yttre är det möjligt att njuta av synen av att penetrera den mycket verklighetstrogna pocket pussyn. När det är dags att rengöra sin sexleksak finns det ett specifikt rengöringsmedel från Fleshlights, och dessutom ett puder som man pudrar på med jämna mellanrum så att ens pocket pussy ska förbli mjuk och skön. Oavsett om man vill använda den här förträffliga sexleksaken ensam eller tillsammans med en partner kommer man definitivt att få uppleva många trevliga stunder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här