Sexstol – De 9 bästa sexstolarna

826

En sexstol öppnar upp en värld av möjligheter för de som vill krydda till sexlivet antingen för stunder på egen hand eller tillsammans med ens partner.

De kan tillåta för helt nya sexpositioner med ens käraste eller agera som en sexmaskin för de som vill njuta av onanisessioner på egen hand.

Nedan ska vi tala mer om sexstolar och liknande sexmöbler. Vilka är de mest högkvalitativa som man definitivt inte vill missa? Kika på vår topplista för att ta reda på mer och för att kanske till och med inhandla den perfekta sexstolen redan idag!

Hur testar man en sexstol?

Vi förstår att ni är nyfikna på hur det här testet gick till och vi ska självklart berätta. När det kommer till sexstolar så finns det några saker som är prio och det är: bekvämlighet, möjligheter och hållbarhet.

Tre olika test:

Därför har alla sexstolar testats genom att känna på och se över de olika materialen, kolla på kanter för att se om de skaver eller ej.

Sedan har vi kollat på om det finns extra funktioner, exempelvis möjligheter för att kombinera sexstolen med bondage.

I samband med detta så ser vi även över hållbarheten, som vi alla vet så kan det ibland gå riktigt vilt till och då är det bra att veta om sexstolen faktiskt klarar det.

Översikt Priskoll
Shots Multiposition Bondage and Love StolMOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 Testvinnare Se priset
lovebotz bangin bench extreme sex stol Nybörjaren Se priset
fetish fantasy sex stol Den billiga Se priset

 


 

TESTVINNARE – Shots Multiposition Bondage and Love Stol

Shots Multiposition Bondage and Love Stol

MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

Se priset här

MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 är en sexstol utöver det vanliga. Den kan nämligen inte bara användas som en sexmöbel för att ge tillgång till fler sexpositioner, utan även som en härlig vibrator för otaliga stunder av njutning. Allt man behöver göra är att sätta sig ner på stolen och glida fram och tillbaka som man vill för fantastisk klitorisstimulering med hjälp av vibrationer. Denne sexstol kommer med en sladdlös fjärrkontroll så att man lätt kan styra vibrationerna utan problem.

Om man vill inkludera sin partner i de heta lekarna är det bara att överlåta fjärrkontrollen till honom eller henne för att låta sin käraste styra vibrationerna. Det verkligen perfekta med just MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 är att man slipper att tänka på batterier eller att leksaken ska urladdas då den hela tiden är ansluten till ett eluttag. Lättare kan det inte bli! Detta är även ett av skälen till varför sexstolen kan förse en med ovanligt starka vibrationer om man så skulle önska.

Fördelar:

 • Tillverkad av högkvalitativa material
 • Förser en med härliga vibrationer
 • Styrs enkelt med en medföljande fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Mycket dyr

TILL NYBÖRJAREN – LoveBotz Bangin Bench Extreme Sexstol

LoveBotz Bangin Bench EZ-Ride Sexpall med Handtag

Se priset här

För en diskret sexstol som ändå har mycket att bjuda på kan man gynnas av att titta närmare på LoveBotz Bangin Bench Extreme Sexstol. Detta kan vara ett bra val för nybörjare som inte än är redo för en stor och avancerad sexmöbel, utan istället vill testa på någonting lite mindre. Tack vare stolens diskreta utformning är det inte omedelbart uppenbart att denne sexstol används som en sexmöbel, och just därför blir den enkel att förvara utan misstankar när familj och gäster kommer förbi.

Denne stol är tillverkad av slitstarkt stål och har remmar av ABS-plast. Gällande mått har den en höjd på 37 cm, en längd på 48 cm och en bredd på 46 cm. En stor fördel med sexstolen är mellanrummet mellan de två remmarna som tillåter en dildo att stickas igenom eller att motta oral njutning medan man sitter på stolen. Det följer med en dildohållare som man själv väljer om man vill sätta fast eller inte. På så vis är det upp till en själv att välja om man vill njuta av sin sexstol på egen hand vid onanisessioner eller tillsammans med sin partner under hett förspel.

Fördelar:

 • Tillverkad av robusta material för att klara av ens vikt
 • Kommer utrustad med en dildohållare som kan tas av och på
 • Mycket enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Mycket dyr

DEN BILLIGA – Fetish Fantasy Sexstol

fetish fantasy sex stol

Se priset här

Att testa på helt nya sexpositioner som inte tidigare har varit möjliga kan verkligen krydda till det lite extra i sovrummet och ta tillbaka den där gnistan mellan en själv och ens partner. För detta räcker det dock inte alltid med att bara byta positioner i sängen, utan man kan gynnas extra mycket av att satsa på sexmöbler av olika slag. Dessa tillåter en att inta positioner som inte kan uppnås på ett plant underlag, och det är här som en sex stol kommer in i bilden.

Fetish Fantasy Sexstol är en relativt liten sexmöbel som ändå kan göra en hel värld av skillnad. Tack vare sin mindre storlek kommer den inte att ta upp ett lika stort utrymme som andra större möbler, vilket är en fördel när man diskret vill förvara sin sexstol. Även vikten är ganska låg, och därför blir transport lätt som en plätt. Fetish Fantasy Sexstol är det rätta valet för paret som bekvämt vill sitta eller ligga ner på en stol som är specifikt framtagen för att göra härliga sexpositioner möjliga. Trots att stolen är liten behöver man dock inte oroa sig för att den ska gå sönder tack vare det faktumet att den klarar av upp till 136 kg. Hållbart stål är materialet som har använts, och sitsen är tillverkad av TPU-plastremmar.

Fördelar:

 • Hållbar sexstol för nya unika sexpositioner
 • Klarar av hela 136 kg
 • Enkel att förvara och transportera tack vare storlek och vikt

Nackdelar:

 • Mycket dyr med tanke på vad man får

TILL DEN ERFARNE – Louisiana Lounger Sexmaskin

 

louisiana lounger sex maskine ny

Se priset här

 

Näst sist kommer en sexstol som delar likheter med den tidigare nämnda Dark Magic Inflatable Bed. Lousiana Lounger Sexmaskin tillåter dock för ett lite mer omfattande underlag som tillåter en att lägga sig ner mot madrassen och bara njuta. Denne sexstol kommer med tre olika dildoar: en som är 12 cm lång, en som är 14 cm lång samt en som är 17 cm lång. Dessa kan man fästa i maskinen för att sedan kunna njuta av härliga rörelser fram och tillbaka utan att man själv behöver göra någonting. Det blir ett perfekt val för de som är ute efter en äkta handsfree upplevelse.

För att enkelt kunna pumpa upp madrassen så att man kan lägga sig på den ingår en fotpump så att man inte behöver blåsa upp denne sexstol förhand. Även en fjärrkontroll samt band för att fästa handleder och fotleder kommer att finnas med. Tänk på att man behöver köpa diverse batterier för att sexmöbeln ska fungera: Ett AA-batteri vardera för G-punkts vibratorn och den realistiska vibratorn, två AA-batterier för jelly-vibratorn samt åtta stycken C-batterier till sexmöbelns motor. Även fjärrkontrollen använder sig av ett batteri, men detta får man vid beställning av ens sexstol.

Fördelar:

 • Sexmaskin med härlig handsfree upplevelse
 • Tre medföljande dildoar
 • Sladdlös fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Motorn upplevs som lite svag enligt vissa

NYHET – LoveBotz Saddle Deluxe Sexmaskin

lovebotz saddle deluxe sex machine

 

Se priset här

 

LoveBotz Saddle Deluxe Sexmaskin är en riktigt stilig sexmöbel som man verkligen inte vill missa om man kan se förbi det ganska dyra priset. En dildo medföljer som man fäster på sexmaskinen, och sedan är det bara att sätta sig ner och njuta av härliga vibrationer från leksaken.

Sexmaskiner kommer med sammanlagt fem olika hastigheter samt fem olika vibrationslägen, och dessa skiftar man mellan med hjälp av den medföljande händiga fjärrkontrollen. Det finns till och med räfflade förhöjningar framtill och baktill som kommer att stimulera en lite extra. Koppla in LoveBotz Saddle Deluxe Sexmaskin i väggen för att börja njuta omedelbart utan att behöva tänka på batterier eller att ladda upp sexmöbeln efter varje användning.

Fördelar:

 • Tillverkad i mycket högkvalitativa material
 • Kommer med 5 vibrationsmönster och 5 hastigheter
 • Dildo ingår

Nackdelar:

 • Mycket dyr sexmaskin

DEN LYXIGA – Dark Magic Inflatable Bed

dark magic inflatable bed 2000x2000

Se priset här

Är man ute efter en sexstol där man bekvämt kan luta sig tillbaka medan stolen gör allt arbete åt en? Då får man inte missa Dark Magic Inflatable Bed. Denne sexstol agerar som en sexmaskin på så vis att den är framtagen med tre stycken vibrerande dildoar som ser mycket naturtrogna ut. Dessa kan antingen dras nytta av enskilt eller fästas i maskinen, och när de väl sitter i maskinen kommer de att röra sig fram och tillbaka för att penetrera en i ens egen takt. Man väljer själv hur snabbt det ska gå med hjälp av en sladdlös fjärrkontroll.

Kom ihåg att Dark Magic Inflatable bed inte laddas upp, utan använder sig av åtta stycken C-batterier och två stycken AA-batterier. En fotpump ingår dessutom så att man enkelt ska kunna blåsa upp madrassen.

Fördelar:

 • Härlig handsfree onaniupplevelse
 • Styrs enkelt med en sladdlös fjärrkontroll
 • Bekväm sexstol att luta sig tillbaka i

Nackdelar:

 • Krävs ganska många batterier

Se priset här

Visst kan en vanlig sexstol kännas lite hård efter ett tag, men då kanske man hellre vill testa på en härlig uppblåsbar sexstol som även fungerar likt en vibrator. Sit & Love Vibrating Chair kommer med en härlig madrass som blåses upp för att bilda en sexstol. Den klarar av en vikt på hela 100 kg, så de flesta kommer att kunna dra nytta av den här heta sexmöbeln utan några problem. Det som gör just denne onanileksak så unik är att den kommer med en vibrator som förs in när man sitter på sexstolen, och med en lättförstådd fjärrkontroll styr man själv vibrationerna.

Sit & Love Vibrating Chair kan enkelt användas antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner när det är dags att introducera någonting nytt till de heta lekarna i sovrummet. Med tanke på att stolen är uppblåsbar kommer den inte att ta upp något större utrymmet vid förvaring när man väl har tömt ut luften. För enklare och mer bekväm penetrering bör man inte glömma att inhandla ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel innan man börjar använda sin sexstol.

Fördelar:

 • Enkel att förvara genom att tömma ut luften
 • Relativt billig
 • Kommer utrustad med en vibrator

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

Liberator bonbon toy mount svart

Se priset här

Det är inte varje dag som en onanileksak dyker upp som erbjuder en helt handsfree upplevelse, men så är fallet när man talar om Liberator Bonbon Toy Mount Sexkudde. Denne sexstol kommer i form av en bekväm kudde som bland annat kan bli ett perfekt val för de som vill testa på nya sexpositioner. Kudden blir ett bekvämt underlag för att inta positioner som inte annars hade varit möjliga, och detta tillåter för helt nya sensuella upplevelser tillsammans med ens partner i sovrummet.

Användningsområdena slutar dock inte här, för Liberator Bonbon Toy Mount Sexkudde kan nämligen även användas på egen hand vid onani. Kudden kommer utrustad med en öppning där man kan sticka ner en dildo, vibrator eller liknande leksak för njutning utan att behöva använda händerna. Oavsett om dildon kommer med eller utan bas kommer den att få plats i hålet. En sexstol som den här kommer man att få stor nytta av både på egen hand och tillsammans med ens partner för heta lekar i sovrummet som man aldrig vill ska ta slut!

Fördelar:

 • Tillåter för en handsfree onaniupplevelse
 • Möjliggör nya sexpositioner för en själv och ens partner
 • Tillverkad av bekväma material

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite dyr om man har en budget

Utgått:

 King Cock Inflatable Ball

king cock inflatable ball 2000x2000

Det må inte vara det första man tänker på när man hör ordet ”sexstol”, men King Cock Inflatable Ball är en sexmöbel i form av en boll som verkligen levererar. Bollen är uppblåsbar och kommer därför att kunna förvaras och transporteras utan några problem när luften har tömts ut. Faktumet att den är uppblåsbar ser dessutom till så att sexmöbeln är bekväm att sitta på utan att vara för hård. Man får dock inte låta sig luras – här är det definitivt inte tal om en hållbarhet som enbart matchar en badboll. King Cock Inflatable Ball klarar av en vikt på upp till hela 136 kg!

Vid beställning av den här sexbollen ingår en vibrator samt en dildo som kan fästas över vibratorn. Med hjälp av en fjärrkontroll styr man lätt vibrationerna för att hitta en nivå som passar en som bäst, och med handtag på sidorna kan man hålla fast i bollen samt lättare transportera den. Använd denne sexiga leksak antingen själv vid härliga onanistunder eller när man vill ta lekarna med partnern till en helt ny nivå.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Klarar av 136 kg
 • Rengöring, body lotion, vibrator och dildo ingår

Nackdelar:

 • Fjärrkontrollen är inte sladdlös

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här