Dildo – Bästa i test

5680

Det finns ett hav av olika dildos där ute, de är korta, långa, breda, smala, med vibration, utan vibration och så vidare. Ja, det finns så många där ute att det kan vara svårt att veta vart en ska börja leta. Är du en av dem som känner sig vilse och letar efter den bästa dildon just för dig? Då har du kommit rätt!

Här nedan här vi tagit fram en topplista där vi har utsett olika dildos till olika nomineringar som därför gör det lättare för dig att hitta. Vi fungerar alla olika, så fortsätt läs här nedan och ta del av våra tips för att hitta den som passar just dig.

Vilken dildo är bäst för dig?

Det här varierar såklart från person till person och ibland till och med från dag till dag. Här följer några frågor du kan ställa till dig själv när du ska köpa en dildo för att se om de kan lotsa dig rätt.

  • Vill du ha en hård eller mjuk sexleksak?
  • Vill du kunna använda den både vaginalt och analt eller bara på ett sätt?
  • Vill du ha några extra funktioner? (Det finns både med vibration, värme och lufttrycksfunktion)
  • Vilken budget letar du inom?
  • Hur vill du att din sexleksak ska se ut?

Bästa dildo i test – Big Boss G5 Dildovibrator

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator
Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator

Se priset här

Big Boss är en dildo av ett större format vilket gör den till ett bra val för den som vill ha en mer total stimulans.

Dildon Big Boss har också en mycket naturtrogen form som än mer förstärker de kraftiga vibrationer som den ger. Den stilrena designen och det medicinska silikonet gör Big Boss till både en vacker och skön att beröra. Den lena ytan gör Big Boss mycket behaglig att använda också.

Big Boss är kanske den bästa dildo vi provat. Den är uppladdningsbar så användaren behöver aldrig oroa sig för att skaffa nya batterier eller känna nervositet för att batterierna ska ta slut mitt i akten. En USB-laddare medföljer i leveransen.

Dildo med nyckellåsfunktion

Vibratorn har vidare en så kallad nyckellåsfunktion som hindrar att den startar av sig själv när den ligger i sin låda eller kanske en handväska. För att starta dildon behöver du bara hålla ned FUN och + knapparna i tre till fem sekunder så har du låst upp den. Väl aktiverad har du tolv olika program för vibration att välja mellan. Du kan också låta ett program repetera sig själv om och om igen.

Dildovibratorn har ett mycket fint utformat grepp i ena änden vilket gör det mycket lätt att hantera den. Med lite vattenbaserat glidmedel så kommer den kännas än mer mjuk.

Big Boss är också vattentät vilket gör att den utan problem kan användas i badkaret, duschen eller på annan plats som är blöt. Den är också mycket lätt at hålla ren. Det är bara att skölja den i vatten så kommer den att vara hygienisk igen.

Tidningen Aftonbladet har gett Big Boss fyra av fem stjärnor i sin stora genomgång av sexleksaker.

Se priset här

Läs hela recensionen här


 

Bästa Mjuk Dildo

TESTVINNARE – European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

European Lover fick i vår dildo test mycket bra omdömen. European Lover är mycket bra för den som söker en stimulering som är väldigt naturtrogen. Den har nämligen en storlek och form, som tillsammans med färg och yta, påminner om en riktig penis.

European Lover är gjord av flexibelt PVC vilket gör den mjuk och behaglig. Om du använder den med ett vattenbaserat glidmedel så kommer du att få den absolut bästa upplevelsen av dildon, särskilt när du för in den i slidan.

Sugproppsbotten och lena ytor

Tack vare sin sugproppsbotten kan European Lover fästas på alla lena ytor och då blir det möjligt att njuta av den utan att använda händerna, och det ger dessutom möjlighet att använda den i fler positioner.

European Lover tvättas bäst med vanligt vatten.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Storleken har ingen betydelse hör man ofta men det stämmer väl inte alltid. King Cock är en dildo som definitivt visar att storleken har betydelse. Den är tjugofem centimeter lång och har en diameter på hela sex centimeter. Den fyller upp en slida på ett helt annat sätt än mindre dildos. King Cock är lämplig för dig med tidigare erfarenheter av att använda dildos.

Mjuk yta

King Cock har en mycket mjuk dildo yta som trots detta har en fasthet som ger en mycket fokuserad stimulering. Ollonet är markerat och det finns ådror, testiklar och andra detaljer som påminner väldigt mycket om verkligheten. King Cock kan användas både i vaginan och i ändtarmen.

Med sin sugpropp i botten går det att använda King Cock utan att använda händerna vilket ger en extra häftig känsla. Tillsammans med en partner är den helt perfekt att experimentera med. King Cock är handtillverkad i USA.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Baseks Jellies Realistisk Dildo

Realistisk Dildo är tillverkad av Baseks Jellies och är en extremt naturtrogen vän i sängen.

Realistisk Dildo har ett mycket naturtroget utseende med markerat ollon, ådror efter skaftet med mera.

Realistisk Dildo är mycket enkel att hantera och kommer garanterat att bli en fräck och njutningsfull bekantskap för den som vill uppnå extra lustfyllda klimax.

Baseks Jellies Realistisk Dildo är tillverkad i jellymaterial.

Se priset här


 

Bästa Dubbeldildo

TESTVINNARE – Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon

Fun Factory Share Lite Dubbeldildo är en dildo som kan användas utan sele. Den billiga dildon kan användas i relationer mellan man och kvinna och kvinna och kvinna.

Genom att den en kvinna för in en liten del av dildon i sin vagina så att den fäster där kan hon sedan penetrera sin partner i vaginan eller ändtarmen med Fun Factory Share Lite Dubbeldildo.

Medicinskt silikon och väldigt mjuk

Fun Factory Share Lite Dubbeldildo är gjord av samma sorts silikon som används inom sjukvården och den är därför väldigt mjuk. Den är också flexibel och enkel att använda.

Vi rekommenderar att du smörjer Fun Factory Share Lite Dubbeldildo med vattenbaserat glidmedel för att du ska få en så skön upplevelse som möjligt.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator bäste dildo

Power Stud är en dildo som ger dig maximal stimulering. Power Stud har två stavar som kan stimulera både vaginalt och analt samtigit. Massagestavarna är i två olika storlekar, en större och en mindre. Dubbeldildon fungerar så att du för in båda delarna samtidigt och sedan sätter du igång vibratorn.

Verklighetstrogen penis

Power Studs större stav är formad som ett ådrat penishuvud som med sina ådror framstår som väldigt naturtroget. Den gummiaktiga ytan gör också att Power Stud är mycket vänlig mot användaren, som knappt känner någon skillnad jämfört med den äkta varan.

Det rekommenderas att använda vattenbaserat glidmedel när man kör igång med Power Stud för att få bästa möjliga användarupplevelse. Det går att välja mellan tre olika typer av vibrationer, som alla kontrolleras med knappen längst ned på dildon. Det går också bra att njuta av dildon i vattnet eftersom den är helt vattentät. Power Stud drivs med två AA-batterier som inte ingår i leveransen.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

Om du drömmer om att fördubbla din njutning så är den läckra dubbeldildon Slim från amerikanska King Cock att rekommendera. Med Slim får du möjlighet att förverkliga alla dina vildaste fantasier.

Böjbar dildo

Den mycket häftiga, böjbara, dildon från Slim ger dig en väl utfylld vagina och ändtarm på samma gång. Du kan använda den tillsammans med din partner för intensivast möjliga upplevelser.

Den vaginala delen av dildon är hela trettio centimeter lång och Slims King Cock är tillverkat i ett kroppssäkert material som heter PVC. Ytan är mycket len men samtidigt är King Cock fast vilket ger en mycket fokuserad stimulering.

Riktigt tjocka ådror, tydligt markerat ollon och handmålade detaljer utmärker denna verkligt naturliga massagestav från Slim. King Cock är handtillverkad i USA.

Se priset här


 

Bästa Glasdildo

TESTVINNARE – Sinful Groove Glasdildo

Vid en dildo recension gäller det att hitta en sexleksak som är både elegant och effektiv. Glasdildon Groove är en sådan. Den har en mycket elegant och stimulerande design som bjuder på sensuella sensationer av alla sorter.

Groove har en böjning som gör den extra effektiv för stimulering av en g-punkt eller prostata. Groove är gjord av splitterfritt glas och den har en bra tyngd och en härligt len yta som gör den enkel både att föra in och att använda under en längre tid.

Annorlunda sexupplevelse

Om du vill ha en annorlunda upplevelse kan du kyla ned eller värma upp Groove innan användning. Efter bara tio minuter i kylskåp eller varmvatten kan din partner bli stimulerad med helt nya sinnesupplevelser. Groove kommer med en smidig förvaringspåse.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Max Passion Kariba G-punktsdildo i Glas

Max Passion Kariba G-punktsdildo är en dildo i glas som är tillverkad i glas som inte kan splittras.

Glasdildon ger dig möjlighet att njuta av mer spännande sex eftersom den Max Passion Kariba G-punktsdildo med fördel kan kylas ned eller hettas upp helt och hållet som du önskar. När du penetrerar dig själv eller din partner så kommer du eller din partner att få en mycket lustfylld upplevelse.

Glasdildo

Max Passion Kariba G-punktsdildos huvud är böjt vilket ger utrymme för optimal stimulering av g-punkten. Det går förstås också bra att använda dildon till alla andra möjliga typer av sex, det är helt och hållet upp till dig hur du använder glasdildon. Bara fantasin sätter gränser.

Innan användning är det rekommenderat att du sköljer av Max Passion Kariba G-punktsdildo med vatten. Glasdildon kommer med en påse som du kan förvara den i för säkerhet och diskretion.

Se priset här

                                                                                      

DEN BILLIGA – Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Icicles No 5 Glas Dildo är en glasdildo som är speciellt designat och tillverkat av glas som har blåsts av en glasmästare.

Glasdildon kommer helt säkert att fylla dig på ett enormt fint sätt. Glasdildon kan också värmas upp eller kylas ned helt och hållet som du känner för. Det kan vara kul att experimentera med olika nivåer på temperaturen.

Naturtrogen storlek på glasdildon

Icicles No 5 Glas Dildo har en räfflad yta vilket gör penetrationen mycket skön, oavsett om det är i vaginan eller i anus.

Diametern på 3.8 centimeter och längden på 18 centimeter är ett mycket naturtroget format och hela 16 centimeter går att föra in. Som skydd i anus har dildon en stoppplatta så att den inte försvinner in.

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Jag har skrivit om min upplevelse här.

Läs hela recensionen här


 

Bästa G-punkts dildo

TESTVINNARE – Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

Oavsett om du föredrar en bra dildo för anal eller vaginal stimulering eller när du bara leker med dig själv så är Willie City Curved säkert en dildo som kommer att passa dig alldeles utmärkt.

Willie City Curved fungerar bra både för den som leker själv, för par eller om gruppen som leker är större än så.

Vinklad stimuli

Willie City Curved går att vinkla på ett sätt som gör att du lättare kommer åt g-punkten och du kan också stimulera prostatan på en man.

Willie City Curved har en mängd egenskaper som gör den väldigt spännande. Den har ådror längs skaftet, tydligt markerat ollon och pungkulor som går att känna igen som sådana. Med den sugpropp som sitter i botten på staven kan man fästa den på lena ytor för att lättare kunna jobba med sig själv.

Willie City Curved är 21 centimeter lång och har en diameter på fyra centimeter.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Njoy Pure Wand G och P punktsstimulator

För den som är nybörjare på massagestavar är Njoy Pure Wand G-punktsstimulator ett bra alternativ för att komma igång med lekandet.

Njoy Pure Wand är en G-punktsstimulator som är specialdesignad för att kunna arbeta med kvinnans g-punkt eller mannens prostata.

Njoy Pure Wand G-punktsstimulator är handgjord av rostfritt stål i högsta kvalitet och den har polerats ren och skinande för hand efter att den producerats.

Njoy Pure Wand G-punktsstimulator levereras i en fodrad ask som är mycket snygg. Glidmedel kan fungera bra med denna dildo.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Sinful Groove Glasdildo

När sexleksaken ska vara både effektiv och elegant är en glasdildo från Groove ett perfekt val. Denna glasdildo är mycket snygg och har sex kulor som gradvis växer och gör känslan från stimuli extra intressant.

Glasdildon är böjd. Detta ger en mycket effektiv stimulering av g-punkten eller prostatan. Staven är tillverkad av splitterfritt glas och den har en tyngd som känns. Den lena ytan på glasdildon gör den också mycket skön att göra in och att använda under en längre seans.

Grooves glasdildo kan du med fördel kyla ned eller värma upp. Detta kommer ge en extra känsla när du använder den.

Grooves glasdildo levereras i en diskret förvaringspåse i satin.

Se priset här


 

Bästa Liten dildo

TESTVINNARE – Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Small

Söker du efter en dildo för första gången? Söker du efter bästa dildo test? Då har du kommit till rätt ställe. Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Small är då rätt massagestav för dig.

Denna massagestav har ett naturtroget utseende med markerat ollon, ådror längs skaftet och fina testiklar. Storleken gör silikondildon mycket enkel att använda för nybörjare, men den kommer trots detta att ge dig en alldeles fantastisk upplevelse.

Sugpropp på massagestaven

Det sitter en sugpropp längst ned på massagestaven. Denna sugpropp kan fästas på jämna ytor och det gör att du kan använda händerna till annat när du leker med dildon, som har ett mjukt yttre men trots det är hård nog att ge dig mycket fokuserad stimulering.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – King Cock Realistisk Dildo 15 cm

Söker du efter en massagestav för nybörjare? Denna massagestav från King Cock, som är hela femton centimeter lång kan komma att bli din bästa vän.

King Cocks massagestav är tillverkad av PVC som är säker för kroppen. PVC ger staven en mycket mjuk yta men trots det är den tillräckligt fast för att ge dig den fokuserade stimuleringen som du säkert söker.

Det sköna materialet, och det tydligt markerade ollonet med ådrorna som går ned mot roten gör tillsammans med att den är handmålad en mycket verklighetstrogen känsla både när den används vaginalt och analt.

Med sugproppen kan du använda massagestaven utan stöd av dina händer för onani och du kan också bjuda in din partner till en häftig stund i bingen.

Massagestaven är handtillverkad i USA.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Sinful Slender Silikondildo

Sinful Slender Silikondildo är en billig dildo som är perfekt för nybörjaren. Den är smal, svart och perfekt för sexlekar. Detta oberoende på om du använder massagestaven analt eller vaginalt.

Sugproppen som sitter längst ned på dildon gör det möjligt att fästa den på en len yta så att du kan använda den utan händerna. Det kan göra det mer avkopplande när du onanerar. Sugproppen fungerar också utmärkt i badkaret. Självklart är Sinful Slender Silikondildo också ett fantastiskt val när du vill leka tillsammans med din partner och du kan också spänna fast den på kroppen om du är en kvinna som leker med en annan kvinna.

Sinful Slender Silikondildo är tillverkad av kvalitetssilikon utan ftalater och den luktar inte gummi. Massagestaven är 14.5 centimeter lång och har en diameter på 2.8 centimeter.

Se priset här


                                                                

Bästa Realistisk Dildo

TESTVINNARE – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium

Om du vill ha extra mycket njutning i sängen ska du köpa dildon Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium.

Massagestaven har ett mycket naturtroget utseende – ådror, testiklar och ollon inkluderat – och sugproppen i botten på dildon gör det möjligt att sätta fast den på en len yta för extra bekväm onani.

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Medium är perfekt för en fokuserad stimulans av kroppens mest känsliga delar och en njutning för både paret och den ensamstående.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

European Lover är en perfekt dildo för dig som vill ha en äkta stimulans. European Lover är mycket realistisk både när det gäller utseende och form. Färgen, ådrorna, storleken, formen – allting bidrar till det realistiska utseendet.

European Lover är tillverkad av flexibel PVC vilket ger en mjuk och mycket behaglig känsla. Om du använder European Lover tillsammans med glidmedel som bygger på vatten så kommer dildon kännas mer bekväm när du för in den.

European Lover har en sugproppsbotten vilket gör det möjligt att sätta fast den på släta ytor och det innebär att du kan njuta av din onani utan att behöva använda händerna. Det är bra om du tvättar European Lover med vatten efter att du använt den.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 19 cm

The Perfect Cock Dildo kommer att ge dig allting du behöver i termer av stimulans. Namnet antyder att dildon är perfekt, och det är den också.

Mjuk och skön utanpå och fast och stabil inuti. Det är det som utmärker The Perfect Cock Dildo. Med ett markerat ollon och väldigt naturtrogna testiklar längst ned är denna massagestav något som passar för alla som önskar stimulans i anus eller vaginan.

The Perfect Cock Dildo har en sugpropp, som går att ta av, längst ned på staven vilket gör det smidigt att njuta av massagestaven utan att använda händerna.

The Perfect Cock Dildo är tillverkad av ultraskyn och uppnår snabbt kroppsvärme. Den är 19 centimeter lång och har en diameter på 4.2 centimeter.

Se priset här


 

Bästa Silikondildo

TESTVINNARE – Fun Factory The Boss Dildo

Välj dildo för bästa nivån på njutning. Fun Factory’s The Boss är då ett mycket bra val. Den är 18 centimeter lång och har en diameter på 4.4 centimeter. Fun Factory’s The Boss stimulerar g-punkten perfekt och längs staven sitter ådrorna som ger det där lilla extra.

Fun Factory’s The Boss är tillverkad av len silikon vilket gör den mycket skön att använda. Dildon är hård och flexibel på en och samma gång vilket ger den där fokuserade njutningen som du säkert drömmer om.

Med glidmedel är Fun Factory’s The Boss extra skön att använda eftersom det då är lättare att föra in den i slidan eller anus. Massagestaven rengörs lättast med lite varmt vatten.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Small

Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Small är en bra massagestav för den som är nybörjare på dildos.

Med sitt naturtrogna utseende och markerade delar på snoppen är den enkel att hantera och kommer därför garanterat ge dig den njutning du så väl behöver.

Det är den mindre storleken som gör dildon lättare att hantera för dig.

Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Small är tillverkad i silikon och känns mycket len mot huden.

Se priset här

 

DEN BILLIGA – Sinful Slender Svart Silikondildo Large

Sinful Slender Svart Silikondildo Large är en dildo för experiment, när du vill ta ut svängarna så att säga.

Dildon är krökt på ett sätt som gör att den passar mycket bra för alla typer av stimulering.

Den har också en sugpropp längst ned vilket gör massagestaven mycket bekväm för den som vill leka med sig själv utan att använda händerna.

Sinful Slender Svart Silikondildo Large är också mycket enkel att montera i en sele för simulerat samlag i ett partnerskap mellan två kvinnor.

Dildon kan föras in hela 16 centimeter och den har en diameter på 3.2 centimeter.

Sinful Slender Svart Silikondildo Large är tillverkad i ftalatfri silikon och har en extremt jämn yta.     

Se priset här


 

Bästa Stor Dildo

TESTVINNARE – King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

En av de bästa dildos som vi sett är Chubby från amerikanska King Cock. Med sin längd om hela 23 centimeter och sin imponerande diameter om hela 7.6 centimeter så imponerar dildon. Den fylliga massagestaven kan de mycket fin stimulans och kommer helt säkert att göra dig till en mycket nöjd användare.

Chubby från amerikanska King Cock är tillverkad i ett material som heter Fanta Flesh PVC. Detta material är nytt och gör att fastheten i massagestaven är fin, och ger den där fokuserade njutningen som är så viktig för att du ska kunna uppnå klimax.

Precis som alla andra dildos från King Cock är också Chubby handtillverkad i USA. Chubby är extremt naturtrogen och detaljerna som överensstämmer med en riktig penis är enormt tydliga. Du kan till exempel använda sugproppen för att sätta fast massagestaven på en len yta och sedan onanera utan att använda händerna.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN – Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Doc Johnson Dick Rambone är en dildo i XXL-storlek som är som gjord för dig som söker extra mycket kraft och fyllighet när du onanerar eller leker med din partner. Doc Johnson Dick Rambone har en stav som är längre än de allra flesta dildos på marknaden. Den har också en diameter som är utöver det vanliga.

Doc Johnson Dick Rambone är mycket realistisk och har en form som helt klart påminner väldigt mycket om den äkta varan. Dildon har både ett snyggt ollon och en ådrad yta som ger den där äkta naturtrogna känslan. Doc Johnson Dick Rambone tillverkas i ftalatfri PVC vilket gör all stimulans väldigt naturtrogen. Den fungerar bäst tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Glidmedlet gör att det känns bättre när den förs in också.

Doc Johnson Dick Rambone har en sugpropp längst ned på skaftet vilket gör att du kan fästa den på en len yta vilket gör att du kan njuta av din onani utan att använda händerna. Den rengörs bäst med varmt vatten.

Doc Johnson Dick Rambone är 43 centimeter lång och har en diameter på 6.3 centimeter.

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och jag har också skrivit om Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo, du hittar min recension här.”

Läs hela recensionen här

DEN BILLIGA – King Cock Realistisk Dildo 20 cm

King Cock Dildon är fyllig, verklighetstrogen och njutningsfull. Denna mycket realistiska dildo är tillverkad i USA, har ett väldigt realistiskt ollon och ett mycket naturtroget skaft.

King Cock Dildon är tillverkad i PVC vilket gör att ytan är mycket len men samtidigt har den en mycket fast struktur som gör att all stimulering blir mycket kraftfull.

Det sitter en sugpropp i botten på King Cock så det går att sätta fast den på en fin yta, detta gör det möjligt att njuta av sexet utan att använda händerna. King Cock är 20.3 centimeter lång och har en diameter på 4.6 centimeter. Den görs ren bäst med vanligt vatten.

susanne testare
"Hej, denna sprutdildon är min nya favorit. Klicka här för att läsa mer om varför jag älskar King Cock Realistisk Sprutdildo."

Läs hela recensionen här

 


 

Bästa Strap-on Dildo

TESTVINNARE - Fetish Fantasy Hollow Strap-on för Honom eller Henne Hudfärgad

Vid ett dildos test så finns det många dildo att undersöka. Fetish Fantasy Hollow Strap-on är en av de som vi undersökt närmare.

Fetish Fantasy är en så kallad strap-on med en sele som ger en 16.5 centimeter lång penis som du kan använda som en kukförlängare i ordets rätta bemärkelse. Det inre i dildon är mycket mjukt så det känns skönt att föra in penisen där och njuta av det sex som följer därefter. Selen sitter mycket stadigt på kroppen så det går att köra på precis som vid ett vanligt samlag.

Fetish Fantasy Hollow Strap-on är tillverkad av ftalatfri PVC. Det rekommenderas att använda ett vattenbaserat glidmedel för att få bästa upplevelse. En ögonbindel medföljer i leveransen.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN - Fetish Fantasy Strap-on för Nybörjare

En strap on som är mycket billig och perfekt för den som är ny på området selar.

Den kommer i ett set som innehåller en reglerbar gördel och en dildo med en längd på 5.3 centimeter.

Med denna sele kan du mycket enkelt tillfredsställa din partner och den fungerar alldeles utmärkt för både lesbiska och heterosexuella par.

En ögonbindel samt tejp för att skydda bröstvårtorna ingår.

Se priset här

 

DEN BILLIGA - Fetish Fantasy Hollow Strap-on 20 cm

En potent och väldigt fast penis kan fås med denna dildo som förlänger din snopp med hela 20 centimeter.

Den har en mycket robust sele som gör det bekvämt att bära den på kroppen, och erektionen blir då också mycket längre. Det flexibla PVC-gummit gör att ollonet, ådrorna och andra detaljer blir mycket naturtrogna.

För kvinnor kan denna massagestav användas som en vanlig sele utan att någon penis förs in. Massagestaven är fastsatt på ett väldigt elastiskt nylonharness och passar de allra flesta personerna utan något problem då midjemåttet är på upp till hela 117 centimeter. Vid köp medföljer en gratis ögonbindel.

Se priset här


 

Bästa Ståldildo

TESTVINNARE - Njoy Pure Wand G och P punktsstimulator

Njoy Pure Wand G-punkts stimulator är en mycket fin och exklusiv massagestav som stimulerar en kvinnas g-punkt på ett fantastiskt sätt.

Staven kan också användas för att stimulera en mans prostata. Massagestaven är handgjord och är tillverkad med rostfritt stål av högsta kvalitet. Stålet har därefter polerats blankt för att göra massagestaven än mer bekväm att använda.

Ståldildon kommer, när den levereras, i en mycket snygg och fodrad ask. Ståldildon används bäst om den är insmörjd i glidmedel av silikon, det gör ytan lenare och läckrare.

Se priset här

                                                                                                        

TILL NYBÖRJAREN - Njoy Eleven Stål Dildo

njoy Eleven är en mycket fyllig massagestav som är tillverkad av rostfritt stål.

njoy Eleven är också relativt tung vilket gör att den ger än mer stimulans för användaren. njoy Eleven är idealisk och du uppskattar att leka med både värme och kyla.

Massagestaven tål nämligen varmt vatten och också kyla, så länge den inte läggs i frysen. Massagestaven i stål kommer med en svart skinnväska. njoy Eleven är som sagt gjord av rostfritt stål.

Stålet har sedan handpolerats för att det ska bli spegelblankt, vilket i sin tur gör att ytan är helt len. Massagestaven rengörs bäst med tvål.

Se priset här

 

DEN BILLIGA - Njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo

Fun Wand är en massagestav i stål som är mycket bra för att stimulera g-punkten. Fun Wand är producerats för att man ska kunna slicka en kvinnas vagina samtidigt som man stimulerar g-punkten. Massagestaven Fun Wand har fått en hel del uppskattning av sexterapeuter världen över för att den är så ergonomisk och för att dess design är så effektiv.

Prostatastimulans

Förutom att vara perfekt för klitoris så är Fun Wand också mycket bra på att hitta och stimulera mannens prostata.

Fun Wand kan både värmas upp och kylas ned före användning och den håller den önskade temperaturen mycket länge. Massagestaven är tillverkad av rostfritt stål och kommer levererad i en förvaringsask som är fodrad på insidan.

Fun Wand tvättas bäst med mild tvål och vatten. Undvik alla svampar med ull på eftersom de kan förstöra den blanka ytan på massagestaven.

Se priset här


 

Bästa Sugproppsdildo

TESTVINNARE - Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large är en mycket fyllig massagestav för perfekt stimulering. Med denna massagestave kan du njuta av den mest fylliga och fantastiska onaniupplevelsen som går att få.

Dildon har ett mycket naturtroget utseende och den har också en sugpropp som gör att den kan fästas på lena ytor för att öka känslan i stimulansen än mer.

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large har markerade ådror längsmed skaftet, ett ollon som ser mycket realistiskt ut och testiklar i naturlig storlek.

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp Large är producerad i ett material som heter jelly, det är mycket mjukt.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN - Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp

Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp är en mycket naturtrogen massagestav som har hela paketet med realistiska attribut på sig. Det är ådror längs med skaftet, det är ett ollon som ser ut som ett ollon ska göra och det är testiklar i naturtrogen storlek.

Perfekt dildo för en nybörjare

Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp är en perfekt massagestav för en nybörjare som precis kommit på att man kan ta onani eller homosexupplevelsen till en helt ny nivå med ett hjälpmedel.

Sugproppen i botten på staven kan med fördel fästas på en jämn yta så att den sugne kan leka med sig själv utan att behöva händerna som hjälp. Storleken på Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp är också bekväm för nybörjaren. Massagestaven är inte för stor, inte för lite, snarare är den helt lagom för nybörjaren som inte stoppat in en massagestav ännu.

Som det hörs på namnet är Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp tillverkad i mjukt jellymaterial.     

Se priset här

                                                           

DEN BILLIGA - Crystal Clear Dildo med Sugpropp

Crystal Clear Dildo är en mycket verklighetstrogen dildo som har en form och storlek som gör den till nästan en kopia av en verklig penis. Crystal Clear Dildo har en sugpropp på undersidan som gör att massagestaven kan fästas på plana och jämna ytor.

Crystal Clear Dildos mycket verklighetstrogna form gör att den är fantastisk att använda när den är fastsatt med sugproppen. Då känns det precis som att ha samlag med en riktig person.

Crystal Clear Dildo är tillverkad av mjukt PVC-material vilket gör massagestaven mycket flexibel och bekväm att använda. Det rekommenderas att använda ett vattenbaserat glidmedel när massagestaven används för att upplevelsen ska bli optimal.

Se priset här


 

Bästa Vibrerande Dildo

TESTVINNARE - Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator

Big Boss är en massagestav som är lite större än de flesta andra dildos. Detta ger en lite mer fyllig upplevelse kan man säga. Big Boss har en mycket verklighetstrogen form och det förstärks än mer av att den vibrerar på ett mycket fint, och kraftigt, sätt.

Big Boss stilrena design är en av de saker som är tydligast när man tittar närmare på den. Big Boss är gjord av mjukt och fint medicinskt silikon, och det gör att det känns fint att röra den mjuka dildon, ytan är så len som man bara kan önska sig.

Big Boss är en uppladdningsbar massagestav vilket är skönt eftersom du då aldrig behöver tänka på att köpa nya batterier, eller vara nervös för att batterierna ska ta slut mitt i leken. En USB-laddare följer med i leveransen så det behöver du heller inte oroa dig för.

Dildo med säkerhetslås

Big Boss-vibratorn är en massagestav som har en låsfunktion som gör att den inte kommer att sätta igång av sig själv när du är ute och rör på dig. Vill du starta massagestaven trycker du bara in knappen i fem sekunder så öppnas låset. Massagestaven har hela tolv olika program för olika typer av stimulans, dessa program går att loopa.

Dildo med ergonomiskt handtag

Big Boss massagestav har ett ergonomiskt utformat handtag i änden vilket gör den mycket lätt att hantera. Massagestaven används med fördel efter att den smörjts in med ett vattenbaserat glidmedel vilket gör att den lättare glider in i vaginan eller anus.

Big Boss är en vattentät, vibrerande, massagestav vilket gör att du kan njuta av sköna orgasmer i badet, sjön eller havet precis enligt dina egna önskemål. Du gör lätt ren den med lite varmt vatten.

Big Boss fick fyra av fem stjärnor i en dildoundersökning gjord av Aftonbladet.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN - Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator är en massagestav utöver det vanliga, som kommer att ge dig enorma orgasmer när du onanerar.

Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator har ett mycket realistiskt utseende som gör att den påminner väldigt mycket om en riktig penis, med markerat ollon, ådror och annat som hör till.

Vibratordildon har hela sju olika förprogrammerade mönster som är mycket lätta att växla mellan. Växlingarna gör du enklast med knappen längst ned på staven.

Se priset här

 

DEN BILLIGA - Baseks Powerful Minivibrator

Baseks Powerful Minivibrator för Nybörjare är valet för den som tar i en massagestav för allra första gången. Massagestaven har ett naturtroget utseende med alla attiraljer som hör till ett sådant utseende och den är så lätt att hantera att orgasmerna nästan kommer av sig själva.

Baseks massagestav har en flerfartsfunktion som gör att du själv kan styra hur kraftiga vibrationerna ska vara. Även om dildovibratorn är liten till storleken så gör den jobbet som förväntas av den, och den är mycket lätt att ta med sig.

Se priset här

 

 

Bästa Spruta Dildo

TESTVINNARE - Doc Johnson Bust It Realistisk Sprutande Dildo

Squirtz från Doc Johnson är en sprutdildo. Detta innebär att du kan njuta av squirtar när du vill.

Den sprutande dildon är 23 centimeter lång och har en lagom diameter på fem centimeter. En mycket bra dildo för dig som vill nå klimax helt enkelt.

Squirtz från Doc Johnson kan fyllas med olika typer av vätskor. Det finns flera sådana som till och med luktar som riktig sperma.

Squirtz från Doc Johnson ser ut som en riktig penis, är handmålad, har naturtrogna delar och är producerad i ett unikt material – dual density cyberskin.

Se priset här

 

TILL NYBÖRJAREN - King Cock Realistisk Sprutdildo 23 cm

Ännu en sprutdildo är den från amerikanska King Cock.

Den kommer att fylla upp dig på ett helt otroligt fint sätt och ge dig allt det där extra som du drömmer om när du använder en sprutdildo.

Också denna sprutdildo kan fyllas med en mängd olika vätskor, och flera olika vätskor följer också med vid köpet .

Precis som alla King Cocks dildos är också denna handtillverkad i USA för att ge den kvalitet som behövs för att dildon ska se ut precis som en riktig penis och kunna fylla dens funktion till etthundra procent.

Se priset här

 

DEN BILLIGA - You2Toys Cumshot Sprutdildo

Cumshot är en mycket häftig sprutdildo. Den kan suga upp precis vilken vätska som helst för att sedan spruta ut den över dig eller din partner.

Det är bara att trycka till på den så kommer sprutet.

Cumshot har ett naturtroget utseende med form, ådror, ollon och allt det andra som hör till en penis.

Den är tillverkad av ett gummiliknande PVC-material som gör den mycket behaglig att använda.

Se priset här

 

Q&A DILDO

Vad är en dildo?

En dildo är en sexleksak som efterliknar formen av en penis och används vanligtvis för penetration. De kan se ut på flera olika sätt. Vissa dildos ser mer naturtrogna ut och har till och med ådror och pung för att likna en riktig penis, medan andra dildos kan se mer estetiskt vackra ut och till och med ha gulddetaljer.

Hur använder man en dildo?

Som tidigare nämnt så används en dildo främst för penetration, de kan användas både för vaginal och anal penetration, det viktiga är att det finns ett stop på din sexleksak om du använder den för analt bruk.

För skönast upplevelse så rekommenderar vi att du smörjer in din dildo med glidmedel och sedan för in den sakta, sedan kan du variera både rörelser och tempo till det du tycker är skönast.

 

Hur rengör man en dildo?

För att din sexleksak ska hålla så länge som möjligt krävs det att du rengör den på rätt sätt. Allt beror på vilket material den är gjord av och om den är vattentät. Det finns speciella rengöringsmedel, men du kan också bara använda dig av vanlig mild tvål och vatten. Är den inte vattentät så rekommenderar vi en fuktig trasa.

 

Hur känns en dildo?

Det beror helt på vilken typ du använder, vissa är mjuka och vissa är hårda. De finns även de som är mer styva och de som är mer flexibla. Så vi rekommenderar helt enkelt att du testar några olika för att se vilken dildo som passar dig och din njutning bäst.

 

Vad kan man använda som dildo?

Det finns många saker du kan använda istället för dildo, men det är oftast säkrast att använda en riktig sexleksak. Några alternativ kan du enkelt hitta i kylen, både gurka och morot fungerar bra att använda, åtminstone för vaginalt bruk. Använder du en hemmagjord dildo så rekommenderar vi att du trär på en kondom.

 

Vilken dildo är bäst för dig?

Det här varierar såklart från person till person och ibland till och med från dag till dag. Här följer några frågor du kan ställa till dig själv när du ska köpa en dildo för att se om de kan lotsa dig rätt.

  • Vill du ha en hård eller mjuk sexleksak?
  • Vill du kunna använda den både vaginalt och analt eller bara på ett sätt?
  • Vill du ha några extra funktioner? (Det finns både med vibration, värme och lufttrycksfunktion)
  • Vilken budget letar du inom?
  • Hur vill du att din sexleksak ska se ut?

 

Vad betyder dildo?

Dildo betyder ett det är en sak som efterliknar en penis och används för sexuell njutning. Själva ordet dildo kommer från det latinska ordet – Dilatare. Det betyder ”öppna brett/vidga”.

 

Vad kostar en dildo?

Det finns en dildo i alla prisklasser, de finns de enkla och billigare som funkar minst lika bra som de dyra. Oftast beror priset på vilka funktioner som finns exempelvis är dildoar med värmefunktion betydligt dyrare dildoar som har vibratorfunktion.

 

Hur stor är en normal dildo?

De flesta dildoar har en diameter på 3,8–4,2 cm och längden som kan föras in varierar stort. Studier visar att den mest uppskattade längden att kunna föra in är 14,6 cm och det är nästintill var en medelstor penis är (14,8 cm).

 

Hur många använder dildo?

Det är svårt att säga hur många som faktiskt använder sig utav just en dildo eftersom det finns flera där ute som använder sig av hemmagjorda dildos. Men det finns också så otroligt många olika typer av sexleksaker där ute och sexleksaker som är ämnade för annan sexuell njutning men fortfarande kan användas som dildo.

 

Hur gjorde vi testet av de bästa dildosarna?

Testet av de bästa dildosarna genomfördes noggrant och metodiskt för att erbjuda användbara insikter och rekommendationer för alla intresserade. Först och främst identifierades en bred pool av dildos från olika tillverkare och med olika funktioner för att säkerställa en mångfald i testet.

En granskning av expertrecensioner, användarrecensioner och tillverkarinformation utgjorde grunden för den inledande utvärderingen. Därefter skapades en detaljerad poängsystem för att bedöma faktorer som materialkvalitet, design, flexibilitet, och användarvänlighet. Denna kvantitativa analys kompletterades med kvalitativa bedömningar av faktorer som ergonomi och njutning.

För att säkerställa realistiska resultat integrerades även verkliga användarupplevelser genom anonyma enkäter och feedback. Testteamet, bestående av olika kön och preferenser, använde varje dildo under varierande omständigheter för att få en bred förståelse av deras prestanda.

Slutligen sammanställdes resultaten och rangordningen av dildosarna baserades på en samlad bedömning. Testrapporten inkluderar tydliga beskrivningar av varje dildo och deras styrkor, vilket ger läsarna en detaljerad guide för att fatta informerade beslut vid val av sexleksaker. Det här testet strävade efter objektivitet och noggrannhet för att ge en pålitlig resurs för alla som utforskar det breda utbudet av dildos på marknaden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här