Om man har en förkärlek till sexiga lekar i sovrummet kommer de härliga upplevelserna definitivt att tas till en helt ny nivå om man satsar på en sexmöbel.

Det kan vara tal om någonting så litet som en kudde framtagen för att underlätta vissa sexpositioner eller någonting så stort som en sexmaskin med in-och-ut rörelser.

Oavsett vad man föredrar finns det helt säkert sexmöbler därute som passar en helt perfekt, och nedan ska vi gå igenom några av de åtta bästa sexmöblerna på marknaden inom olika kategorier.

Fortsätt att läsa för att hitta den bästa sexmöbeln för ens individuella behov och önskemål oavsett om man vill använda den själv eller tillsammans med ens partner!

Stadig tvekan?

Se urvalet av sexmöbler här →

 


 

TESTVINNAREFetish Fantasy Sexstol

fetish fantasy sex stol

Se priset här

Fördelar:

 • Robust sexstol
 • Har en hög maxvikt
 • Perfekt för heta parlekar

Nackdelar:

 • Ganska dyr med tanke på vad man får

Recension

För en relativt simpel sexmöbel som ändå gör stor skillnad i sovrummet kommer här Fetish Fantasy Sexstol: en äkta testvinnare. Själva stolen är mycket stadig och man kan därför känna sig trygg och säker vid användning.

Därtill är sitsen behaglig, men ha i åtanke att det kan vara en god idé att dra nytta av ett underlag som ser till så att stolen inte glider när man använder den. För par som nyligen har fått upp ögonen för sexmöbler är detta en variant som man definitivt inte vill missa.

Denne typ av sexmöbler är tillverkad av stål samt TPU-plast. Man får väga högst 136 kg om man vill dra nytta av möbeln, och stolens mått är såsom följande: H: 38 cm, L: 61 cm, B: 39,37 cm.

 


 

TILL NYBÖRJARENLiberator Jaz Sexkuddeliberator jaz sexpude

Se priset här

Fördelar:

 • Avtagbart fodral för enkel rengöring
 • Material som ser till så att vätska inte tränger in
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Relativt dyr

Recension

Liberator Jaz Sexkudde är en typ av sexmöbler som hjälper par att krydda till sexlivet. Kudden är mycket bekväm och kommer att ge tillgång till helt nya sexpositioner som man aldrig annars hade kunnat testa på.

Sexmöbler såsom Liberator Jaz Sexkudde kommer även att göra lite mer avancerade positioner mycket mer bekväma då man kan använda kudden som ett stöd. För att uppnå bästa möjliga resultat är detta en typ av sexmöbler som inte ändrar form när man lutar sig mot den, utan kudden förblir stabil i alla lägen.

Oavsett om man aldrig tidigare har använt sexmöbler eller om man är äkta veteraner så kommer man att få stor glädje av denne sexkudde. Den väger heller inte särskilt mycket, och kan därför lätt transporteras med sig på resor samt förvaras väl när den inte används. Gällande storlek är kudden 50 cm lång, 37 cm bred samt 18 cm hög. Med allt detta i åtanke får man många härliga stunder tillsammans med sin partner om man drar nytta av Liberator Jaz Sexkudde för både veteraner och nybörjare.

 


 

DEN BILLIGALack Påslakan 135×200 cm

lak dynebetr k 135x200 cm

Se priset här

Fördelar:

 • Perfekt skydd vid våta lekar
 • Enkel att rengöra
 • Robust

Nackdelar:

 • Örngott och lakan säljs separat

Recension

Påslakan är en perfekt lösning för paren som älskar att involvera diverse vätskor i sovrummet. Kanske vill man njuta av glidmedel, massageoljor, choklad, champagne eller kroppsvätskor utan att ens säng blir förstörd.

Det är här som Lack Påslakan kommer in i bilden för att agera som det perfekt skyddet kring ens täcke. Efter användning är det inga problem att göra rent påslakanet med hjälp av tvål och vatten. Tänk på att just detta påslakan är framtaget för att kunna användas på täcken som uppmäter 135 x 200 cm.

Om man är ute efter ytterligare skydd till sängen finns det dessutom örngott och lakan i samma serie som man kan satsa på. Det är just lackmaterialet som gör påslakanet så enkelt att rengöra efteråt, så om man drar nytta av detta tillbehör kan man njuta av våta lekar oavsett hur kladdigt det blir.

 


 

MEST POPULÄRA – Liberator Wedge Ramp Sexkudde

liberator wedge ramp sexpude

Se priset här

Fördelar:

 • Många händiga tillbehör i ett och samma set
 • Högkvalitativa material
 • Överdrag som är enkelt att rengöra

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Recension

Här kommer en typ av sexmöbler som ger en allt man kan tänkas behöva till lekarna i sovrummet i ett högkvalitativt paket. Setet består av en ramp, fyra manschetter samt en ögonbindel. På så vis kan man inkludera några heta BDSM-sessioner när man använder sig av sexmöbler såsom Liberator Wedge Ramp Sexkudde.

Den stilrena svarta kudden är mycket bekväm att använda och kommer att se till så att man kan testa på nya sexpositioner som aldrig tidigare har varit möjliga för en. Sexkudden kommer dessutom att tillåta för att ta del av mer avancerade sexpositioner under en längre tid utan att det blir tröttsamt.

För att man ska ha möjligheten att enkelt rengöra sexmöbler såsom sexkudden kan man ta av överdraget och köra det i tvättmaskinen. Tack vare den låga vikten blir det inte heller några problem att transportera eller förvara sexkudden, och med hjälp av polyesterfodringen kommer vätska inte att kunna ta sig in i kudden. Gällande storleken har sexudden en längd på 61 cm, en bredd på 86 cm samt en höjd på 31 cm. Manschetterna kan fästas i kudden för att få den där äkta BDSM-känslan.

 


 

TILL VARDAGEN – Fantasy Swing Sexgunga

fantasy swing 2000x2000

Se priset här

Fördelar:

 • Klarar upp till hela 180 kg
 • Lätt att montera
 • Bekväm att sitta i

Nackdelar:

 • Tar upp ett relativt stort utrymme

Recension

Med denne heta sexgunga har man alla sexmöbler som man behöver. Fantasy Swing Sexgunga är en gunga som enkelt monteras i taket och som sedan håller upp till hela 180 kg. Man behöver bara spänna fast sin käraste, och därefter har man full tillgång till ens drömmars sexpositioner. Det är inte bara sexigt att spännas fast i sexmöbler såsom en sexgunga, utan det blir även lättare att komma åt på sätt som inte annars hade varit möjligt.

Sexgungan är konstruerad på ett stabilt sätt och kommer inte att vara svår att få på plats. Tack vare den här typen av sexmöbler kan man leva ut sina vildaste fantasier i sovrummet tillsammans med sin partner, och om man vill blanda in lite heta BDSM-lekar gäller det bara att köpa till en ögonbindel.

Med Fantasy Swing Sexgunga får man en produkt som både känns otrolig att använda och som är förvånansvärt billig. Om man vill testa på någonting nytt som båda parter älskar och som kryddar till lekarna i sovrummet bör man definitivt kika närmare på sexmöbler såsom Fantasy Swing Sexgunga.

 


 

DEN FRÄCKA – Liberator Wedge Sexkudde

liberator wedge sexpude rød

Se priset här

Fördelar:

 • Perfekt om man vill testa på nya sexpositioner
 • Enkel att förvara
 • Överdraget kan maskintvättas

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Recension

I en snygg röd färg kommer denne händiga sexkudde inom kategorin ”sexmöbler” som garanterat gör alla de sexiga lekarna i sovrummet mycket härliga. Med hjälp av Liberator Wedge Sexkudde blir det möjligt att testa på nya sexpositioner som antingen hade varit för avancerade eller inte möjliga utan en härlig sexkudde.

Tack vare dess utformning kommer kudden att behålla formen även när man ligger på den, vilket gör den här typen av sexmöbler till ett perfekt stöd vid förspel och samlag.

Vid skapandet av Liberator Wedge Sexkudde togs det stor hänsyn till komfort, och man kan lita på att kudden inte glider runt när man använder den. Kudden är diskret och väger heller inte särskilt mycket, så om man vill ta med den på resan är detta inga problem. Därtill behöver man inte vara rädd för att kudden ska bli smutsig då man enkelt kan ta av överdraget och köra det i maskinen.

Lätt som en plätt, helt enkelt! Testa på nya och härliga positioner med partnern där det blir möjligt med djupare penetrering och mer behagliga lägen.

 


 

DEN LYXIGA – Louisiana Inflatable Love Loungerlouisiana inflatable love lounger 2000x2000

Se priset här

Fördelar:

 • Kommer med flera medföljande dildos
 • Robust maskin med in-och-ut rörelse
 • Perfekt till par som vill krydda till det i sovrummet

Nackdelar:

 • Kan vara lite högljudd

Recension

Ta sexmöbler till en ny nivå genom att testa på en fantastisk sexmaskin där man bara kan luta sig tillbaka och njuta. Louisiana Inflatable Love Lounger är en förträfflig maskin som kan användas både på egen hand och tillsammans med ens partner.

Den kommer med en bekväm uppblåsbar madrass som man kan ligga på för att antingen njuta av sin partner i olika sexpositioner eller att dra nytta av maskinens in-och-ut rörelser. Madrassen blåser man upp själv eller genom pumpen som ingår. Det finns redan en dildo i sexmaskinen, men om man föredrar att använda sig av en annan dildo så ingår tre varianter.

Har man drömmar om en trekant, men inte riktigt känner sig redo att bjuda in en ytterligare person? Då blir Louisiana Inflatable Love Lounger ett utomordentligt val. Dildoarna som följer med i paketet har en storlek på 12, 14 samt 17 cm så att man kan välja en som passar ens individuella behov och önskemål.

Sexmaskinen kommer att kunna användas av de flesta då den klarar av en vikt på upp till 135 kg. Kom ihåg att ett antal batterier behövs för att driva både maskinen och fjärrkontrollen.

 


 

TILL DEN ERFARNE – PlayPool Wet Lakan med Hög Kant

private wet playground

Se priset här

Fördelar:

 • Det rätta valet för de som älskar våta lekar
 • Kanter som håller vätskan innanför poolens gränser
 • Tillverkad av ett miljövänligt material

Nackdelar:

 • Ganska dyr jämfört med vad man får

Recension

PlayPool Wet Lakan med Hög Kant kan beskrivas som en platt pool för användning under våta lekar. Kanske funderar man på att ta lekarna med partnern till en ny nivå genom att blanda in exempelvis champagne, choklad, glidmedel, massageoljor eller några andra heta vätskor. Problemet är bara hur jobbigt det blir att städa upp efter sig, men all denne problematik försvinner om man satsar på sexmöbler såsom PlayPool Wet Lakan med Hög Kant.

Placera poolen antingen på golvet eller sängen och njut av en typ av sexmöbler som gör våta lekar helt fantastiska. Poolen är tillverkad av mjukt vinyl, vilket både håller i alla lägen och är miljövänligt. Därtill har poolen en storlek på 200 x 140 cm samt en höjd på 10 cm. Utöver själva poolen ingår ett bärnät och ett reparationskit.

PlayPool Wet Lakan med Hög Kant rengörs även mycket lätt efter användning med hjälp av tvål och ljummet vatten. Tack vare handtagen på sidan av poolen blir det både lättare att flytta runt på poolen samt att det ger en möjligheten att fästa fot- och handleder med handbojor i dessa handtag. Det är bara fantasin som sätter gränser.

 


 

NYHET – Fetish Fantasy International Rockin’ Chair Sexstol

fetish fantasy international rockin chair sex stol

Se priset här

Fördelar:

 • Härlig sexmaskin med vibrationer
 • Enkel att kontrollera med fjärrkontroll
 • Inga batterier behövs

Nackdelar:

 • Kan bli lite svår att förvara på grund av dess storlek

Recension

Med Fetish Fantasy International Rockin’ Chair Sexstol får man sitt livs åktur med stor tillfredsställelse i alla lägen. Den här sorten av sexmöbler agerar som en sexmaskin och bjuder på heta vibrationer som man känner av när man sitter på stolen.

Det är upp till en själv vilken position man vill inta på stolen samt om man vill svinga fram och tillbaka. Stolen kommer med en fjärrkontroll som låter en kontrollera vibrationerna på egen hand, men man behöver inte bara njuta av stolen själv om man så önskar. Varför inte bjuda in sin partner för att ta över kontrollen medan man bara blundar och njuter av sin sexstol.

Denne typ av sexmöbler drivs inte med batterier, utan behöver bara pluggas in i väggen. På så vis behöver man inte gå igenom processen av att ständigt köpa nya batterier. Materialet som Fetish Fantasy International Rockin’ Chair Sexstol är tillverkad av är PET-plast samt silikon, och det ingår diverse tillbehör såsom ögonbindel, ett sexleksaksrengöringsmedel, ett Moist body lotion och en internationell strömadapter när man köper sin sexstol. Allt som är detta en typ av sex möbler som man inte vill missa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här