Sexmöbler – Bästa i test

2766

Sexmöbler finns i alla möjliga former och skapar möjligheter för ett mer varierat och bättre sexliv.

Det kan handla om någonting så enkelt som en kudde framtagen för att underlätta vissa sexställningar eller någonting mer komplext som en sexmaskin med in-och-ut rörelser.

Oavsett vad du eller ni föredrar finns det helt säkert sexmöbler därute som passar helt perfekt, och nedan ska vi gå igenom de åtta bästa sexmöblerna på marknaden inom olika kategorier.

Fortsätt läs för att veta mer om dem och hitta den bästa sexmöbeln för dina individuella behov och önskemål oavsett om du vill använda den själv eller tillsammans med en eventuell partner.

Funderar du fortfarande?

Se hela utbudet av sexmöbler här →

 


 

TESTVINNAREFetish Fantasy Sexstol

fetish fantasy sex stol

Se priset här

Vår testvinnare i testet av sexmöbler är Fetish Fantasy Sexstol, marknadens bästa sexmöbel som underlättar och öppnar upp för flera olika sexställningar

Fördelar

 • Robust sexstol
 • Har en hög maxvikt
 • Perfekt för heta parlekar

Nackdel

 • Ganska dyr med tanke på vad du får

Recension

För en relativt simpel sexmöbel som ändå gör stor skillnad i sovrummet kommer här Fetish Fantasy Sexstol: en äkta testvinnare. Själva stolen är mycket stadig och ni kan därför känna er trygga och säkra vid användning.

Därtill är sitsen behaglig, men ha i åtanke att det kan vara en god idé att använda ett underlag som ser till så att stolen inte glider när ni använder den. För par som nyligen har fått upp ögonen för sexmöbler är detta en variant som ni definitivt inte vill missa.

Denna sexmöbel är tillverkad av stål samt TPU-plast. Man får väga högst 136 kg för att kunna använda sexmöbeln på ett hållbart och säkert sätt. Sätet består av två genomskinliga och flexibla band så du ser rakt ner genom sexstolen.

Stolens mått är såsom följande: H: 38 cm, L: 61 cm, B: 39,37 cm och eftersom det inte skriker sexmöbel över den så fungerar den lika bra att ha ståendes framme därhemma, utan att någon ska börja undra.

 

Hur använder du den?

Det är bara fantasin som sätter gränser. En av er kan vara på sexstolen och den andra under. Eller Den andra kan ligga på stolen och mannen penetrerar bakifrån.

Glöm inte att ni även kan variera er mellan vaginalt, anal och oralsex.

Rekommenderad till

Passar er som saknar styrkan för vissa sexställningar eller bara vill ha ett enkelt sätt att variera er på.

 

Det säger andra kunder

Ann – ” En trevlig stol som förgyller vårt sexliv. Man sitter stadigt och tryggt på den pga att stolen är stadig och plastsitsen är mjuk och behaglig. Ett bra underlag bör man dock ha annars kan stolen glida.

Det är bara ens fantasi som sätter gränser för vad man kan använda stolen till
Vi rekommenderar den verkligen till andra par.”

 

Sammanfattning

Fetish Fantasy Sexstol är en av de sexmöbler som underlättar för er i vardagen. Den öppnar upp till en värld där de jobbiga sexställningarna helt plötsligt blir enkla och sexlivet tar vid nästa nivå.

 


 

TILL NYBÖRJARENLiberator Wedge Röd Sexkudde

Liberator Wedge Röd Sexkudde

Se priset här

You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par är utsedd till testets sexmöbel ”till nybörjaren”, nu är det slut med ihoprullade täcken och obekväma kuddar som glider runt. Det här är en bra sexmöbel att ha hemma

Fördelar

 • Avtagbart fodral för enkel rengöring
 • Material som ser till så att vätska inte tränger in
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdel

 • Återigen priset, basic produkt för ett dyrare pris

Recension

You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par är också en typ av sexmöbler som hjälper par att krydda till sexlivet. Kudden är mycket bekväm och kommer att ge tillgång till helt nya sexpositioner som du aldrig annars hade kunnat testa på.

Sexmöbler såsom You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par kommer även att göra lite mer avancerade positioner mycket mer bekväma då ni kan använda kudden som ett stöd.

För att uppnå bästa möjliga resultat är detta en typ av sexmöbler som inte ändrar form när man lutar sig mot den, utan kudden förblir stabil i alla lägen. Med andra ord är det slut med ihop rullade täcken, kuddar osv under svanken.

Oavsett om ni aldrig tidigare har använt sexmöbler eller om ni är äkta veteraner så kommer ni att få stor glädje av den här sexkudden.

Den väger heller inte särskilt mycket, och kan därför lätt transporteras med sig på resor samt förvaras väl när den inte används. Gällande storlek är kudden 50 cm lång, 37 cm bred samt 18 cm hög.

Det som utmärker sig är också dess enkelhet när det kommer till renlighet. Fodralet är avtagbart och går att maskintvätta. Samt så har kudden i sig klätts i polyester för att vätska inte ska tränga sig in.

Hur använder du den?

Återigen är det enbart fantasin som sätter gränserna. Men ett förslag är att ha den under svanken i exempelvis missionären för djupare penetrering och lättare komma åt g-punkten.

Rekommenderad till

Passar den erfarna som oerfarna och särskilt personer som gillar djupare penetrering.

Det säger andra kunder

Anton – ”Jag ska fatta mig kort. Den är jätteskön jag gillar den tack.”

Sammanfattning

You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par är en sexmöbel som skapar möjligheter för mycket, särskilt djupare penetrering.

 


 

DEN BILLIGALack Påslakan 135×200 cm

lak dynebetr k 135x200 cm

Se priset här

Är du en squirter eller har ni en grej för vätskor? Då vet ni hur kladdigt det kan bli i sängen och det är alltid lika jobbigt att alltid behöva tvätta

Fördelar

 • Perfekt skydd vid våta lekar
 • Enkel att rengöra
 • Robust

Nackdel

 • Örngott och lakan säljs separat

Recension

Påslakan är den perfekta sexmöbeln för paren som älskar att involvera diverse vätskor i sovrummet. Kanske vill man njuta av glidmedel, massageoljor, choklad, champagne eller kroppsvätskor utan att sängen blir förstörd.

Det är här som Lack Påslakan kommer in i bilden för att agera som det perfekt skyddet kring ens täcke. Efter användning är det inga problem att göra rent påslakanet med hjälp av tvål och vatten. Tänk på att just detta påslakan är framtaget för att kunna användas på täcken som uppmäter 135 x 200 cm.

Det behöver inte heller nödvändigtvis användas för sängen, det går även att använda i soffan eller utspridd på golvet.

Om ni är ute efter ytterligare skydd till sängen finns det dessutom örngott och lakan i samma serie som ni kan satsa på.

Det är just lackmaterialet som gör påslakanet så enkelt att rengöra efteråt, så om ni använder detta kan ni njuta av våta lekar oavsett hur kladdigt det blir. Och sängen blir med en gång sexigare att kolla på när ni ser den matta svarta färgen.

Hur använder du den?

Använd den här sexmöbeln på valfritt föremål där ni ska ha sex och vill skydda utan. Den är skapt för sängen men kan lika gärna användas i soffan som på golvet.

Rekommenderad till

Passar er som gillar vätskor i alla dess former.

Sammanfattning

Lack-påslakan är det ultimata för er som gillar vätskefyllda lekar eller kanske bara har sex på mindre lämpliga platser, där ni absolut inte vill lämna några spår efter er.

 


 

liberator wedge ramp sexpude

Se priset här

En sexmöbel som är mer välutvecklad i form av en sexkudde jämfört med de tidigare och där det ingår fler tillbehör för att skapa ett ännu mer variation

Fördelar:

 • Flera tillbehör i ett och samma set
 • Högkvalitativa material
 • Överdrag som är enkelt att rengöra

Nackdelar:

 • Priset

Recension

Här kommer en typ av sexmöbel som ger er allt ni kan tänkas behöva till lekarna i sovrummet i ett högkvalitativt paket. Setet består av en ramp, fyra manschetter samt en ögonbindel. På så vis kan ni inkludera några heta BDSM-sessioner när ni använder er av sexmöbler såsom Whip Smart Perfect Position Try-Angle Sexkudde.

Här kan du läsa mer om BDSM.

Den stilrena svarta kudden är mycket bekväm att använda och kommer att se till så att ni kan testa på nya sexpositioner som aldrig tidigare har varit möjliga för er. Sexkudden kommer dessutom även att göra det möjligt för er att utföra era mer avancerade sexpositioner under en längre tid utan att det blir tröttsamt.

För att ni ska ha möjligheten att enkelt rengöra sexmöbler såsom sexkudden kan ni ta av överdraget och köra det i tvättmaskinen.

Tack vare den låga vikten blir det inte heller några problem att transportera eller förvara sexkudden, och med hjälp av polyesterfodringen kommer vätska inte att kunna ta sig in i kudden.

Gällande storleken har sexudden en längd på 61 cm, en bredd på 86 cm samt en höjd på 31 cm. Manschetterna kan fästas i kudden för att få den där äkta BDSM-känslan.

Hur använder du den?

Det är bara fantasin som sätter gränser. En av er kan vara på sexkudden och den andra ovanpå. Eller så kan den andra kan ligga på mage och mannen penetrerar bakifrån.

Glöm inte att ni även kan variera er mellan vaginalt, anal och oralsex.

Perfekt för BDSM-lekar genom att fästa manschetterna och använda ögonbindeln.

Rekommenderad till

Passar er som gillar BDSM-lekar och andra förföriska rollspel.

Sammanfattning

Whip Smart Perfect Position Try-Angle Sexkudde är perfekt för förföriska lekar, ta på dig ögonbindeln och låter partnern styra.

 


 

Fantasy Swing Sexgunga

fantasy swing 2000x2000

Se priset här

En sexmöbel i form av en sexgunga är något som hör till utöver det vanliga, bara genom att börja diskussionen där hemma om ni ska köpa en eller inte kommer hetta till stämningen

Fördelar:

 • Klarar upp till hela 180 kg
 • Lätt att montera
 • Bekväm att sitta i

Nackdelar:

 • Tar upp ett relativt stort utrymme

Recension

Med denna heta sexgunga har ni alla sexmöbler som man behöver. Fantasy Swing Sexgunga är en gunga som enkelt monteras i taket och som sedan håller upp till hela 180 kg.

Spänn fast din partner och därefter har ni full tillgång till era drömmars sexpositioner. Det är inte bara sexigt att spännas fast i sexmöbler såsom en sexgunga, utan det blir även lättare att komma åt på sätt som inte annars hade varit möjligt.

Sexgungan är konstruerad på ett stabilt sätt och kommer inte att vara svår att få på plats. Tack vare den här typen av sexmöbler kan man leva ut sina vildaste fantasier i sovrummet tillsammans med sin partner, och om man vill blanda in lite heta BDSM-lekar gäller det bara att köpa till en ögonbindel.

Med Fantasy Swing Sexgunga får ni en produkt som både känns otrolig att använda och som är förvånansvärt billig, välinvesterade pengar helt enkelt.

Om ni vill testa på någonting nytt som båda parter älskar och som kryddar till lekarna i sovrummet bör man definitivt kika närmare på sexmöbler såsom Fantasy Swing Sexgunga.

Hur använder du den?

Montera upp den i taket och spänn fast din partner, armar och ben. Därefter är det bara att leka runt, vrida, vända och utforska.

Rekommenderad till

För er som vill ta ert sex till nästa nivå så är en sexmöbel i form av en gunga det ultimata.

Sammanfattning

En sexmöbel som tar ert sex till en ny nivå. Den skapar fler möjligheter än någon annan sexmöbel och är in bra investering. Den tar mycket plats när den används men den är enkel att montera ner.

 


 

Massage Bed body slide

Se priset här

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant är för er som älskar sensuell massage och våta lekar

Fördelar:

 • Glidmedel på köpet
 • Kanter som håller vätskan innanför poolens gränser
 • Enkel att blåsa upp

Nackdelar:

 • Beroende på olja kan den vara svår att rengöra

Recension

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant är en sexmöbel som kan beskrivas som en platt pool för användning under våta lekar. Kanske funderar du på att ta lekarna med partnern till en ny nivå genom att blanda in exempelvis champagne, choklad, glidmedel, massageoljor eller några andra heta vätskor.

Problemet är bara hur jobbigt det blir att städa upp efter sig, men all denna problematik försvinner om ni satsar på sexmöbler såsom Massage Bed Body Slide.

Placera poolen antingen på golvet eller sängen och njut av en typ av sexmöbler som gör våta lekar helt fantastiska. Poolen är tillverkad av robust plast. Därtill har poolen en storlek på 200 x 160 cm. Utöver själva poolen ingår ett glidmedel på 80ml.

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant är en sexmöbel som rengörs hyfsat lätt efter användning med hjälp av tvål och ljummet vatten. Vissa oljor kräver mer ansträngning dock.

Hur använder du den?

Blås upp sexmöbeln och därefter är det fritt fram att använda vilka vätskor ni vill.

Rekommenderad till

Passar par som gillar oljor och andra flytande vätskor.

Det säger andra kunder

Mats – ” Fungerar utmärkt att lägga ovanpå befintlig säng. de uppblåsbara ramen gör att man inte behöver vara oroliga att det skall komma massage olja där man inte vill ha det. Hyfsat lätt att rengöra.”

Sammanfattning

En sexmöbel som är enkel att använda och underlättar för roligare aktiviteter i den annars gråa vardagen.

 


 

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol

Se priset här

En sexmöbel i form av en sexstol passar lika bra för onani på egenhand som att låta partnern styra med hjälp av fjärrkontrollen eller penetrera bakifrån

Fördelar:

 • Härlig sexmaskin med realistisk dildo
 • Enkel att kontrollera med fjärrkontroll
 • Medföljer två olika säten

Nackdelar:

 • Svår att förvara diskret på grund av storleken

Recension

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol är en revolutionerande sexmöbel som erbjuder en imponerande mångsidighet. Med två olika säten och en avtagbar maskin ger den användaren möjlighet att skräddarsy sin egen upplevelse efter sina fantasier. Det vadderade sätet, utrustat med en potent och realistisk dildo i sexmaskinen, erbjuder upp till 150 stötar per minut och mångsidighet i olika sexuella positioner.

Den delade designen gör det enkelt att nå intima områden, passande för oralsex eller användning av sugkoppdildo. Den fjärrkontrollsbaserade styrningen och möjligheten till anslutning till väggkontakten ger enkel användning och kontroll över energitillförseln.

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol representerar en innovativ och njutbar lösning för de som söker variation och spännande sexuella upplevelser.

Hur använder du den?

Koppla i strömadaptern och styr därefter vibrationerna med fjärrkontrollen. Placera dig gränsle över sexstolen och sedan är det bara att börja rida.

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som vill ta dina onanisessioner till en ny nivå.

Sammanfattning

En sexstol som kommer göra underverk där hemma, otymplig att förvara men oj vad värt det.


You2Toys The Throne Kings & Queens Sexstol

Se priset här

Denna exklusiva sexmöbel utlovar en spännande resa genom BDSM-nöjen och erbjuder en lyxig plattform för att utforska nya dimensioner av intimitet och lust.

Fördelar

 • Perfekt för BDSM-lekar
 • Skummet är lagom hårt, bra stöd
 • Flera olika tillbehör

Nackdel

 • Svår att förvara

Recension

The Throne Kings & Queens från You2Toys erbjuder en imponerande plattform för BDSM-nöjen, där härskare och undergiven får utlopp för sina fantasier. Den vadderade sitsen, komplett med hål, möjliggör en rad erotiska aktiviteter, från oralsex till penetration.

Den robusta metallramen ger stadig stabilitet och är anpassningsbar för olika användare. Dessutom inkluderas BDSM-tillbehör som ögonbindel, krage, handbojor, ankelmanschetter och en flogger för att intensifiera den sexuella upplevelsen.

Mångsidigheten i möbeln gör den till en praktisk och spännande tillsats för de som utforskar BDSM-världen. Läderimitationsfodralet gör rengöringen enkel och effektiv. Throne Kings & Queens är en komplett paketlösning för de som söker kunglig njutning med en kinky twist.

Hur använder du den?

Placera den på en stabil yta och justera metallramen efter önskad höjd. Den vadderade sitsen, komplett med hål, ger möjlighet till en rad intima aktiviteter, från oralsex till penetrering.

Fäst medföljande BDSM-tillbehör som ögonbindel, krage och bojor på de stadigt fästa öglorna för att intensifiera upplevelsen. Efter användning rengör du enkelt det tåliga läderimitationsfodralet med en fuktig trasa för att behålla dess eleganta utseende.

Rekommenderad till

Passar er som redan håller på med BDSM och vill underlätta för leken. För den som inte har någon erfarenhet inom BDSM så har vi skrivit en guide här.

Sammanfattning

En smiskbänk förhöjer upplevelsen vid BDSM-lekar och gör att ni även kan testa på nya sexställningar.


EXTREME SEX BENCH
EXTREME SEX BENCHSe priset här

Det är många som bara drömmer om att ha en sådan här sexmöbel hemma, men sluta dröm och låt det blir sanning

Fördelar

 • Stabil att använda
 • Vaddering för vissa kroppsdelar
 • U-format huvudstöd

Nackdel

 • Ej justerbar höjd

Recension

Extreme Sex Bench är en sexmöbel som flera bara vågar drömma om. Att bli fastspänd och helt utlämnad åt sin partner eller att vara på andra sidan och ha all kontroll över sin partners njutning.

Även de djupaste fantasierna kan bli sanna med den här sexmöbeln. Det är en ergonomiskt gjord bänk, med u-format huvudstöd för att ansiktet inte ska täckas och dämpa några ljud. Låt det höras att ni njuter.

Den är gjord i robust stål vilket gör att det känns stabil och hållbar. Det finns även vardering för vissa särskilda kroppsdelar, så som armar, ben och för huvudet. Allt för att det ska bli en bekväm upplevelse och ge rätt förutsättningar för er att hålla på i timmar.

Den fungerar bra att anpassa för varje individ då den är enkel att justera för respektive kroppsdel. Däremot går den inte att höja eller sänka vilket flera har sett som en nackdel.

Hur använder du den?

Placera dig eller din partner i ställningen på rygg eller mage. Därefter använder ni spännena som finns för att spänna fast.

Rekommenderad till

En sexmöbel som passar er som träffats ett tag och har stor erfarenhet kring BDSM sedan tidigare. Inget för den oerfarna.

Sammanfattning

Extreme Sex Bench är en sexmöbel som det krävs stor tillit sedan tidigare mellan varandra. Den ena partnern blir helt utlämnad för den andra och detta är något som oftast bara stannar som fantasi.

 


Olika sexmöbler

 1. Sexstolar för Mångsidig Intimitet: Sexstolar som LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench ger användare möjlighet att experimentera med olika positioner och vinklar, vilket ökar intimiteten och njutningen.

 

 1. BDSM-Inspirerade Möbler för Kinky Lekar: Möbler som Throne Kings & Queens från You2Toys är utformade för BDSM-nöjen och inkluderar fästen för bojor, ögonbindel och annat tillbehör för en intensifierad upplevelse.

 

 1. Sexgungor för Flytande Passion: Sexgungor som till exempel Lustbondage Sexgunga ger en lekfull och spännande dimension till sexlivet, möjliggör olika svävande positioner och rörelser.

 

 1. Oralsexmöbler för Sensuell Njutning: Möbler som Liberator Esse Chaise möjliggör bekväm åtkomst och stöd för oralsex, skapar en sensuell miljö för partners att utforska varandras kroppar.

 

 1. Sybians för Intensiva Orgasmer: Möbler som Sybian är designade för kraftfull stimulering och levererar intensiva orgasmer genom vibrationer och roterande rörelser.

 

Oavsett om du söker variation, extra stöd eller ett kinky tillskott till ditt sexliv, erbjuder sexmöbler en bredd av möjligheter för att skapa minnesvärda och tillfredsställande intima stunder. Var modig, utforska och anpassa din plats för lustfyllda äventyr.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här