Bondage rep – Bästa i test bondage rep

1394

Bondage rep räknas i princip till basutrustningen när det kommer till BDSM-lekar, och visst vill man inkludera detta fräcka redskap vid kinky bondage med den man håller kär. Använd bondage rep för att binda fast ens partner och ta full kontroll över situationen.

För att lättare hitta ens drömmars bondage rep finner du nedan en topplista över några av de bästa bondage repen på marknaden. Titta under de olika kategorierna för att hitta just det bondage repet som passar dina specifika önskemål.

TESTVINNARE – Obaie Bondagerep 10 m

obaie bondage reb 10 m

Se priset här

 

BDSM kan leda till härliga och kinky lekar tillsammans med ens partner, men visst behöver man den rätta utrustningen innan man drar igång. En stor favorit för både nybörjarna och veteranerna är vanligtvis ett högkvalitativt rep, och detta kan man vara säker på att få när man beställer Obaie Bondagerep.

Detta BDSM rep har en längd på 10 meter och är tillverkat i bekväm nylon så att märken inte ska lämnas efter användning, men trots detta är det också ett riktigt tåligt material som verkligen håller oavsett hur vilda lekarna blir. Med sin stilrena svarta färg kommer det att passa de flesta som har en förkärlek till BDSM – oavsett om man är en nybörjare eller veteran. Kika närmare på detta bondage rep idag och få en produkt som inte sviker en.

Fördelar:

 • Härligt bondage rep på hela 10 meter
 • Kommer i en stilren svart färg
 • Tillverkad i ett hållbart nylonmaterial

Nackdelar:

 • De tejpade ändarna går lätt av

TILL NYBÖRJAREN – Shibari Bondagerep 10 m

shibari bondage reb 3 m

Se priset här

 

Vad sägs om ett snyggt 10-metersrep som blir perfekt för nybörjarna som älskar bondage och BDSM-sessioner med sin partner? Då är det ett måste att titta närmare på Shibari Bondagerep 10 m. Detta bondage rep tillåter en att binda fast sin partner – och här är det bara fantasin som sätter gränserna.

Då detta bondage rep är tillverkat av bomull blir det mycket bekvämt att dra nytta av, och med så mycket som 10 meter att leka med får man mer än nog med valuta för pengarna. Välj mellan antingen ett rött eller svart bondage rep och njut av de där fantastiska BDSM-sessionerna som man tidigare bara har kunnat drömma om. Shibari Bondagerep 10 m tar njutningen till en helt ny nivå och agerar som en perfekt introduktion till BDSM-världen för nybörjare.

Fördelar:

 • Perfekt bondage rep för nybörjare
 • Välj mellan svart eller röd
 • 10-metersrep i härlig bomull

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN BILLIGA – Fetish Fantasy Japanskt Bondagerep 10,5 Meter

fetish fantasy japansk bondage reb 10 5 m

Se priset här

 

Lila, röd, rosa eller svart? Vilken av dessa färger man än föredrar kan man få dem i form av ett härligt bondage rep: Fetish Fantasy Japanskt Bondagere. Repet är 10,5 meter långt och ger en därför stor längd att leka runt med. Repet blir ett förträffligt val under de heta BDSM-stunderna med sin partner där den undergivna binds fast medan den dominanta har full kontroll över situationen.

Detta bondage rep är tillverkat av bomull och blir därför riktigt bekvämt för huden utan att lämna märken eller dylikt. För att krydda till lekarna lite extra ingår det en ögonbindel i paketet, och allt detta till ett mycket lågt pris. Satsa på Fetish Fantasy Japanskt Bondagerep 10,5 Meter och få riktig nödvändig bondageutrustning till både nybörjaren såväl som experten.

Fördelar:

 • Hela 10,5 meter av fräckt bondage rep
 • Framtaget i bekvämt bomull
 • Ögonbindel ingår

Nackdelar:

 • Plaständarna kan komma att bli lite lösa efter flitig användning

MEST POPULÄRA – Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m

max passion bondage reb i hamp 10 m

Se priset här

 

Vi har nu nämnt några olika bondage rep i bomull och nylon, men här kommer ett lite unikt rep som är framtaget i hampa för att lägga till en extra dimension till njutningen. Det här materialet förser nämligen repet med en lätt rivande känsla som blir stickigt kittlande på helt rätt sätt under användning. Som dominant kan man dra nytta av detta bondage rep för att binda fast ens undergivna partner under fräcka BDSM-lekar som man inte vill missa.

Med tanke på materialet kan det här repet komma att lämna ytliga märken på handleder, fotleder m.m. men dessa märken försvinner snabbt igen. Max Passion Bondage Rep i Hamp är mycket tåligt, håller därför under en lång tid och passar perfekt för de erfarna som är trötta på de lite mjukare repen.

Fördelar:

 • Tillverkad i ett härligt rivande material
 • Mycket hållbart rep
 • Prisvärt

Nackdelar:

 • Materialet kan bli obekvämt för nybörjare

TILL VARDAGEN – Hamparep för Bondage 10 m

hampereb til bondage 10 m

Se priset här

 

Här kommer ytterligare ett rep som är tillverkat av hampa, och detta i ett 10-metersformat. Även här kan man förvänta sig en rivande yta som lägger till en extra fräck dimension till njutningen tillsammans med partnern. Ta fram repet under bondagelekarna och bind fast partnern för att lekarna ska hetta till lite extra.

Hamparep för Bondage 10 m är ett förvånansvärt tåligt rep som kommer att hålla under en lång tid och är särskilt framtaget för de lite mer erfarna BDSM-entusiasterna. Det kan dock även användas av nybörjare så länge man inte har någonting emot en rivande yta på repet.

Fördelar:

 • Mycket tåligt rep
 • Tillverkat i härligt stickande hampa
 • Hela 10 meter att leka med

Nackdelar:

 • Kan komma att damma lite

DEN FRÄCKA – Shibari Bondagerep Rött 3 m

shibari bondage reb rød 3 m

Se priset här

 

Shibari Bondagerep Rött 3 m är ett lite kortare bondage rep som trots detta ger stor valuta för pengarna. Den heta röda färgen ger visuell stimulans medan man binder sin partner under de fräcka BDSM-sessionerna tillsammans med ens käraste – och inte får man missa att nämna hur repet är tillverkat av riktigt skön bomull för att inte lämna märken efter sig.

Detta bondage rep är tre meter i längd och för att lätt komma igång ingår instruktioner på paketet som talar om hur man som bäst binder repet. Detta gör repet mycket enkelt för nybörjare att använda, men visst kan veteranerna också få stor nytta av Shibari Bondagerep Rött 3 m.

Fördelar:

 • Tillverkat i ett behagligt bomullsmaterial
 • Mycket prisvärt
 • Instruktioner ingår för att binda rätt

Nackdelar:

 • Enbart tre meter långt

DEN LYXIGA – Bondx Cuffs & Bondagerep

bondx cuffs bondagerep rod 2000x2000

Se priset här

 

Rep till bondage är viktigt att ha om man är på jakt efter fördelaktig utrustning till BDSM-sessionerna, och Bondx Cuffs & Bondagerep kommer inte att svika en. Detta är ett paket som innehåller både ett par handklovar samt ett högkvalitativt bondagerep i en snygg och fräck röd färg.

Handklovarna är tillverkade i metall och ger en möjligheten att antingen låsa fast partnerns handleder i varandra eller att exempelvis låsa fast honom/henne till sängen. Med två nycklar blir det lätt att låsa upp handklovarna när det behövs, och en säkerhetsspärr ser till så att handklovarna fås upp även om man tappar bort nycklarna. Med bondagerepet får man å andra sidan ett mjukt redskap som man kan binda fast ens partner med för heta lekar som aldrig förr!

Fördelar:

 • Handklovar och bondage rep i ett och samma paket
 • Tillverkade av högkvalitativa material
 • Perfekt för både nybörjare och proffs

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNE – Shibari Bondagerep 3 m

shibari bondage reb 3 m sort

Se priset här

 

Vi nämnde tidigare Shibari Bondagerep 3 m i en het röd färg, men här kommer varianten i en stilren svart färg. Det här bondage repet har en längd på tre meter och blir perfekt för BDSM-entusiasterna då de tillåter en att binda fast partnern på ett hett och kinky sätt. Shibari Bondagerep 3 m är mycket billigt och blir därför det rätta valet för de som inte vill att det ska göra ont i plånboken.

Med ett material av bomull kan man vara säker på att repet är bekvämt att ha bundet runt kroppen, och inga synliga märken kommer att lämnas efter dess att man är färdiganvänd med repet. Satsa på Shibari Bondagerep 3 m och ta bondagelekarna till en ny outforskad plats.

Fördelar:

 • Härligt bomullsmaterial
 • Kryddar till parlekarna
 • Stilren svart färg

Nackdelar:

 • Bara tre meter långt

NYHET – 50 Shades Freed Want To Play?

50 shades freed want to play 2000x2000

Se priset här

 

De flesta av oss känner säkerligen igen Fifty Shades Of Gray serien, och här kommer ett bondage rep som är baserat på just den serien i ett riktigt lyxigt format. Repet är 10 meter långt och tillåter den dominanta att binda den undergivna när man vill njuta av riktigt heta BDSM-lekar tillsammans med den som man håller kär.

”50 Shades Freed Want To Play?” är framtaget i ett riktigt silkeslent material som får repet att kännas mycket lyxigt för alla de som vill ha någonting utöver det vanliga. Då det är så mjukt och skönt kommer repet att tilltala nybörjarna, men även veteranerna kommer att älska repet tack vare hur lyxigt och snyggt det ser ut. Kika närmare på detta bondage rep för att få många upplevelser med partnern som man sent kommer att glömma.

Fördelar:

 • Ett bondage rep med ett lyxigt utseende
 • Hela 10 meter i längd
 • Silkeslent material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här