Penisförlängare – Bästa i test

3309

“Det är som det är” brukar det sägas om kroppen, men vi kan faktiskt påverka mycket mer än vad vi tror. Vill du ha en större penis? Då är en penisförlängare något för dig.

Det finns både alternativ som ger omedelbar effekt och produkter som behöver användas under en längre tid.

Fortsätt läs här nedan för att läsa om marknadens bästa produkterna för penisförlängare / Penisförlängning. Vi har skrivit allt du behöver veta, för och nackdelar, hur och när.

Hur använder jag en penisförlängare?

En penisförlängare kan användas på flera sätt – detta beroende på vilken typ av penisförlängare du använder. Pratar vi en penisförlängare som ska ge dig ett permanent resultat så innebär det ofta att den behöver användas flera timmar varje dag ett års tid.

Fungerar en penisförlängare på riktigt?

Som ovan beskriver så tar det lång tid innan du kan se resultat, det är en lång process till en längre penis. Men svaret är ja! En penisförlängare kan nämligen dra ut din penis och stimulerar vävnaden så att det bildas nya celler och på så vis blir din penis längre.

Översikt Priskoll
Male Edge Pro Penisförlängare Testvinnare Se priset
Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm Nybörjaren Se priset
Male Edge Basic Penisförlängare Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av penisförlängare här →

 


 

TESTVINNAREMale Edge Pro Penisförlängare

Male Edge Pro Penisförlängare

Se priset här

Male Edge Pro Penisförlängare gör det möjligt för dig att permanent förlänga din penis med en väldigt enkel metod. Det går att förlänga penisen med upp till sextio procent. Det har visats i många internationella studier som gjort av penisar. Male Edge Pro Penisförlängare är en produkt som kan hjälpa dig att åstadkomma detta fantastiska resultat.

Fördelar

 • Högkvalitativa produkter
 • Allt du behöver ingår
 • Materialet tål tvätt i diskmaskin

Nackdelar

 • Stegen mellan de olika längderna kan upplevas som ganska stora

Recension

I studier har det visat sig att med ett systematiskt användande av Male Edge Pro Penisförlängare kan du förlänga din penis med hela trettio procent redan efter tre till sex månader. Centralt i metoden för att förstora penis är att man sträcker ut vävnaden på penisen så att den sakta men säkert förlängs. Metoden är beprövad och ger mycket säkra resultat. Sträckningen av penis kan ske helt och hållet utan smärtor.

De resultat du kan förvänta dig när du jobbar med att sträcka ut din penis beror, förstås, helt och hållet på hur mycket tid och övriga ansträngningar du lägger ned på ditt projekt för penisförlängning.

Det ska inte underskattas hur stor betydelse det kan ha för dig om du lyckas med att förlänga din penis. Du kommer helt säkert att känna dig som en helt annan person efter att du genomfört projektet.

Hur använder du den?

Det är rekommenderat att du använder minst två till fyra timmar per dag under sex till tolv månader för att se riktigt fina resultat.

Det går också att sova med Male Edge Pro Penisförlängare på sig. Då spar du förstås mycket dagtid när du arbetar med att göra din penis längre. Den ring som du ska sätta vid roten på din penis mäter fyra centimeter och sex millimeter.

 

Rekommenderad till

Den passar egentligen alla som är ute efter en penisförlängare med högkvalité där du får det som utlovas. Tänk på att den passar dig som har en penis som är mindre än 4,6 cm i diameter (slakt tillstånd).

 

Det säger andra kunder

Simon – ” Fet produkt som håller vad den lovar. Jag har följt den inkluderade instru-manualen som Sinful.se har gjort och måste säga att den levererar. Bästa investeringen jag har gjort på länge. KOM IHÅG killar, det hjälper inte att bara ha den liggande. Den ska användas också. Materialet ärplast. Det håller fint ändå, men jag kunde ju ha investerat i Jes Extender som är gjord av metall.”

 

Sammanfattning

Det kanske inte alltid spelar så stor roll hur stor en mans penis är men om man har börjat tänka på saken kan det lätt bli att man inte kommer ur tankarna på att man har en penis som är alldeles för liten. Om man då genomför ett projekt för att förlänga sin penis kan man kanske komma ur sina negativa tankar och då känner man sig också helt säkert mycket mer attraktiv, och känner man sig attraktiv så är man också ofta det. Med andra ord så kommer Male Edge Pro Penisförlängare hjälpa dig på flera sätt.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENVixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm
Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Se priset här

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är en penisförlängare i toppklass. Den är en av de bästa penisförlängare vi sett, som också passar för nybörjare när det gäller penisförlängning.

Fördelar

 • Anpassar sig snabbt efter kroppstemperatur
 • Skönt material
 • Sitter fast ordentligt

Nackdelar

 • Priset
 • Krävs mycket fokus på uppvärmning i form av töjning pga. storleken

Recension

Om du vill ha en riktigt stor penis när du ska tillfredsställa din partner behöver du inte leta längre, lösningen finns här och den heter Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm. Med Vixen kommer du att få en erektion som kommer göra att din partner häpnar. Det kommer inte längre finnas någon tvekan om vem som är den som är mest välhängd i umgängeskretsen.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är tillverkad för hand i USA. Dess djup är tretton centimeter och den inre diametern är cirka tre och en halv centimeter. Penisförlängaren kan dock sträckas så att den passar de allra flesta penisar. Överdraget på penisförlängaren har en diameter som mäter hela 5.4 centimeter, den kan penetrera på arton centimeters djup.

 

Hur använder du den?

Det överdrag som du ska dra över din penis är mjukt och det är väldigt enkelt att sätta på. Det kommer att sitta fast ordentligt i penisen tack vare den rem som du ska trä runt dina testiklar. Penisförlängaren har ett mycket naturtroget utseende och kraftigt markerade ådror vilket gör penisförlängaren precis så tilltalande som du vill att den ska vara.

När du använder Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är det bra om du använder ett glidmedel som är baserat på vatten.

Rekommenderad till

Passar efter dig som är ute efter en temporär penisförlängare som kan hjälpa dig att tillfredsställa din partner här och nu.

 

Det säger andra kunder

Markus – ” Prövat ett helt gäng med olika sleeves men denna vinner med hästlängder. Kvaliten på materialet är riktigt bra och om den sitter som gjuten när den väl är på. Har man erfarenhet med sleeves så är den hur lätt som helst att få på. Om du/ni gillar att leka med sleeves så är denna ett måste, tvekade länge pga priset men såååvärt det. Ett måste för den som vill känna sig som en porrstjärna, eller bara njuter av att se tjejen bli tillfredsställd som aldrig förr.”

 

Sammanfattning

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är tillverkad av silikon som av mycket hög kvalitet. Vixen kommer att öka storleken på din penis väsentligt. Detta gör att du kommer att kunna skämma bort din partner väldigt mycket och det kommer han eller hon säkert att uppskatta lika väldigt mycket. Den stimulering som du nu kommer att ge är något som din partner kommer att uppskatta väldigt mycket, det är vi helt övertygade om.

Se priset här

 


DEN BILLIGAMale Edge Basic Penisförlängare

Male Edge Basic Penisförlängare
Male Edge Basic Penisförlängare

Se priset här

Male Edge Basic Penisförlängare är en av de bästa penisförlängare som finns på marknaden. Med Male Edge Basic Penisförlängare kan du permanent förlänga din penis, och det på ett mycket enkelt sätt. Det finns många internationella studier som visar upp stora resultat.

Fördelar

 • Tydliga instruktioner
 • Stilrent kit
 • Tillverkat i Skandinavien – höga krav på kvalité

Nackdelar

 • Inte lika många tillbehör som pro-versionen

Recension

För många män är frågan om storleken på penis något som orsakar både oro, skam och dålig självkänsla. Rädslan för att en kvinna, eller man, som man träffar och blir intim med ska tycka att man inte räcker till kan vara så stor att man blir hämmad och rädd för att överhuvudtaget inleda en relation.

Det finns ett startprogram som du kan utgå ifrån och följer du stegen så vill vi lova att du kommer att få en längre penis.

Resultaten från din användning av Male Edge Basic Penisförlängare beror till största delen på hur mycket tid du lägger ned på att Penisförstorare. Vissa väljer att använda den på natten när de ska sova, just för att kunna ha på den flera timmar i sträck.

 

Hur använder du den?

Det är rekommenderat att du lägger ned två till fyra timmar per dag under sex till arton månader för att du ska få riktigt bra resultat. Det är som sagt också möjligt att sova med Male Edge Basic Penisförlängare, då kan du använda tiden bättre för att lyckas nå ditt mål.

Den ring som sitter på Male Edge Basic Penisförlängare och som ska fästas vid roten på din penis har en diameter på 4.6 centimeter.

 

Rekommenderad till

Passar dig som känner att du inte är i särskilt stort behov av mycket olika tillbehör utan vill ha det tydligt och enkelt.

 

Det säger andra kunder

Madsen  – ” Jag har beställt en Male Edge och måste säga att jag är verkligen nöjd med den. Jag har bara haft den i ett par veckor men jag kan redan se en förbättring. Man ska följa instruktionerna noga och vara lite försiktig när man sätter på den men det är mödan värt”

 

Sammanfattning

Male Edge Basic är lika fantastisk som sin storebror – Male Edge Pro, det enda som skiljer dem åt är att det ingår mindre tillbehör. Oavsett ger de likvärdiga resultat och är smidiga att använda.

Se priset här

 


 

NYHETPerfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Large Penissleeve

Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Large Penissleeve

Se priset här

Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Larged Penissleeve är är en penisförlängare i den absoluta toppklassen. Om du både vill öka din storlek och längd samt få förbättrad uthållighet så är denna förlängare av penisen det helt rätta för dig.

Fördelar

 • Stimulerar både den som penetrerar och den som blir penetrerad
 • Sitter ordentligt på plats
 • Stilrent utseende

Nackdelar

 • Går inte att använda vattenbaserat glidmedel (endast silikon)

Recension

Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Larged Penissleeve har ett mycket mjukt överdrag vilket gör den mycket bekväm att bära. Den ger dig också extra fyllighet genom att den förlänger din njutning, vilket förstås är till stor glädje för både dig och din partner. Den inre delen av förlängaren stimulerar alla rörelser och gör upplevelsen än mer kittlande. Även den yttre delen är täckt av små räfflor för att stimulera partnern.

Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Larged Penissleeve har en elastisk ballstrap som gör att den sitter på plats och det skapar en situation som gör att penisförlängaren kommer att passa perfekt över din penis. Fodralet kan också töjas vilket gör att det helt säkert kommer att passa perfekt för alla storlekar på penisar. Den ger dig cirka 1,8 cm extra att jobba med.

Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Larged Penissleeve är tillverkad av latex- och ftalatfritt Silaskin, som är en blandning av TPR och silikon.

Det ska inte underskattas vilken betydelse ett penisfodral, som får penisen att verka större, kan ha på självkänslan. Det är många personer som känner en oro för hur de ska te sig inför sin partner och det är också många personer som till varje pris vill kunna tillfredsställa sin partner, för det är endast då vi själva känner oss tillfreds.

 

Hur använder du den?

Det kan vara skönt att applicera en klick glidmedel och sedan trä på sleeven, sedan fäster du den elastiska ballstrapen runt pungkulorna.

Rekommenderad till

Det här är en sleeve som passar alla, både oerfarna och erfarna. Det är en smidig penisförlängare som är uppskattad av många.

 

Det säger andra kunder

Per – ” Min flickvän blev mer än positiv när denna sköna skapelse togs fram, efter lite fnitter och nyfikenhet testas sleeven. . När jag kommer in i henne hörs ett djupt stön av välbehag ”Woow” .

Kortfattat.. eggande och mkt skönt för oss båda. Knottrorna retas kittlande skönt på mig och de små, mjuka ”räfflorna” stärker känslan av att det är något ”rejält” för henne och upplevs samtidigt som ett visst motstånd och ökar samtidigt vällusten och känslan av att kuken är stor (utan att det gör ont hos henne) Mjuk och naturlig känsla. Vi älskar den! Vi har testat lite olika varianter. Den här gav hon 10 av 10 Lätt att sätta på, lätt att rengöra, sjuktskön!”

 

Sammanfattning

Storleken på en penis kan i detta läge vara något som spelar mycket stor roll för hur vi känner oss, och hur vi känner oss själva och inför vår partner kan ha en väldigt stor betydelse för hur vår relation kommer att utvecklas framöver. En Perfect Fit Fat Boy Micro Ribbed Larged Penissleeve kan med andra ord spela en mycket större roll för både samliv och partnerskap än vad vi först tänker oss.

 


 

MEST POPULÄRALoving Joy Mighty Penis Sleeve

Loving Joy Mighty Penis Sleeve
Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Se priset här

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är en penisförlängare som gör att du kan imponera på din partner på riktigt. Det är väl värt att komma ihåg att om du kan imponera på din partner så ökar det dina sannolikheter att kunna leva i ett mycket bra och stabilt förhållande.

Fördelar

 • Töjbar
 • Enkel att ta på
 • Du blir 25% större

Nackdelar

 • Lite för mjukt material

Recension

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är en mycke fräck skapelse som med sina 7.6 centimeter ger dig en mycket bra längd att leka med när du och din partner ska ha kul i bingen. Utöver den fina längden ger får du också en mycket större volym, hela tjugofem procent större volym faktiskt. Du kommer med andra ord helt säkert att känna dig som en riktig karla karl när du går in i sexakten tillsammans med din partner, oavsett om det är en man eller en kvinna du vill leka med.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är tillverkad i mycket flexibelt och genomskinligt TPE. Detta ger en mycket realistisk känsla. Vissa tycker dock att materialet inte är tillräckligt styvt, vilket kan göra den något svåranvänd.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve har en total längd på hela 17.6 centimeter med ett djup på insidan som mäter tio centimeter. Loving Joy Mighty Penis Sleeve kan töjas och är flexibelt vilket gör att den passar väldigt bra på nästan alla män.

 

Hur använder du den?

Applicera en liten klick glid direkt i din penisförlängare så att du enkelt kan dra på den, sedan dra du genom pungkulorna genom ballstrapen.

Rekommenderad till

Passar dig som verkligen vill uppleva känslan av att kunna fylla ut sin partner ordentligt. Det är en fördel om du är van vid att använda penisförlängare sedan tidigare, då den annars kan upplevas otymplig.

 

Det säger andra kunder

Nils – ” Efter att ha provat på några Sleeves så tycker jag den här bäst hittills. Bra material, skulle kunna vara lite styvare men inte bli så mycket hårdare. Känns bra för frugan. Bra storlek så det inte blir för stort.”

 

Sammanfattning

Loving Joy Mighty Penis Sleeve har den stora fördelen att den fungerar utmärkt för både vaginalt och analt samlag så detta är en produkt som kan lämpa sig mycket väl både för homosexuella och heterosexuella par.

När du använder Loving Joy Mighty Penis Sleeve kan du lita på att fodralet sitter fast ordentligt eftersom den har ett mycket flexibelt spänne som fäster i testiklarna.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENJes Extender Original Penisförlängare

Jes Extender Original Penisförlängare
Jes Extender Original Penisförlängare

Se priset här

Jes Extender Original Penisförlängare är en produkt som ger dig möjlighet att förlänga din penis på ett mycket enkelt sätt. Alltsedan 1995 har Jes Extender Original Penisförlängare rekommenderats av läkare just för att den är så effektiv för den man som vill ha en längre penis.

Fördelar

 • Går att använda under natten
 • Designad av läkare
 • Alla tillbehör ingår

Nackdelar

 • Glider lätt av om du använder den samtidigt som du går runt

Recension

I ett flertal undersökningar har det dragits slutsatser som säger att en penis längd kan förlängas med hela trettio procent vid användning av Jes Extender Original Penisförlängare i tre till sex månader.

Jes Extender Original Penisförlängare har en mycket systematisk och genomtänkt metod för förstoring av penis. Den bygger på att man sträcker ut penisen och dess vävnad genom att dra i den successivt.

Att använda Jes Extender Original Penisförlängare är väldigt enkelt och helt smärtfritt. De resultat du kommer att uppnå beror på hur stora ansträngningar du gör, antal timmar per dag spelar här en mycket stor roll. Det rekommenderas att du använder Jes Extender Original Penisförlängare dagligen i två till fyra timmar under sex till arton månader för att uppnå de förväntade resultaten.

Det går också att sova med Jes Extender Original Penisförlängare, vilket gör att du spar tid när du jobbar med förlängningsprojektet. Den ring som ska fästas vid penisroten är fyra centimeter och en millimeter i diameter.

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att du läser bruksanvisningen noggrant och följer de rekommenderade anvisningarna. Börja med uppstartsprogrammet och ta det steg efter steg därefter.

Rekommenderad till

Passar till dig som är villig att lägga en längre tid på ett permanent resultat.

 

Det säger andra kunder

Tobias – ” Men du lär ha tålamod och försiktighet. men resultat får man. Fungerar att ha sittandes vid dator eller tv, soffhäng. Att gå runt med den är möjligt men troligen så trillar den av efter ett varv i huset, eller efter några trappsteg. När den glider av, av sig självt så kan den försöka sno med sig din förhud i en snabb men intensivoch åtstramande upplevelse. Jag skulle nog inte använda någon av de billigare varianterna som finns på marknaden. Slutbetyg 4/5… den fungerar ju faktiskt ändå islutändan.”

 

Sammanfattning

Att förlänga sin penis är ett tidskrävande projekt, men med Jes Extender Original har du möjlighet att göra denna process så smidig som möjligt. Ett högkvalitativt kit som kan hjälpa dig flera steg närmre din dröm penis.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKAAndroextender Penisförstorare

Androextender Penisförstorare
Androextender Penisförstorare

Se priset här

Androextender Penisförstorare, eller penisförlängare, är en medicinskt utvecklad apparat för penisförstorning. Denna apparat är så välutvecklad att den kan ge en permanent förstorad penis. Androextender Penisförstorare fungerar med ett system som drar på ett sätt så att kroppen kommer att tillverka nya celler så att din penis gradvis förlängs.

Fördelar

 • Instruktionsbok på 30 olika språk
 • E-bok med sextips
 • 15 dagars nöjdhetsgaranti

Nackdelar

 • Bör inte användas om penis mäter under 8 cm i erigerat läge

Recension

Androextender Penisförstorare fungerar bättre om den används under en längre tid, och ofta. Den bör användas fyra till nio timmar dagligen under sex till nio månader, helt beroende på hur stor du vill att din penis ska bli.

Det här är en av de bekvämare penisförlängarna tack vare skumkuddarna som sitter på de olika delarna.

Om du följer anvisningarna kan du räkna med att din penis växer med 0.5 centimeter per månad. Totalt kan Androextender Penisförstorare ge en förstorning på hela fyra centimeter på längden, både när penis är slak och erigerad. Omkretsen på penis kan fås att växa hela en och en halv centimeter.

Androextender Penisförstorare är mycket lätt att montera och den har utvecklats särskilt för att den ska kunna användas under många timmar i sträck.

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att du läser igenom instruktionerna noga för att få bästa resultat och kunna använda den så bekvämt som möjligt.

Rekommenderad till

Passar dig som vill veta att du garanterat kan känna dig bekväm och inte få skav vid användning av en penisförlängare.

 

Sammanfattning

Androextender penisförstorare är enkel att använda och den kan förbättra ditt sexliv på flera sätt. Med något av de 100 tipsen som du får i e-boken så lovar vi att du kommer kunna ta ditt sexliv till nästa nivå.

Se priset här

 


 

DEN ENKLA Professionals Power Penispump 25 cm

Proffessionals Power PenisPump 25 cm

Se priset

Här har vi en penisförlängare i form av en penispump, det innebär att det är ett temporärt resultat som blir vid användning.

Fördelar

 • Transparent – se din penis växa
 • Enkel att använda
 • Bra pris

Nackdelar

 • Inget permanent resultat
 • Något dålig kvalité

Recension

Denna transparente penispump gör att du med hjälp av mätaren kan läsa av precis hur mycket din penis växer. Du kan dessutom se den växa och bli mer fyllig. Produkten är otroligt lätt att använda. Du för bara in din penis och börjar pumpa.

Den kan användas av de flesta då den passar till penis med storlek på upp emot 25 cm. Du får den till ett otroligt bra pris.

Nackdelen här är att du får vad du betalar för. Det är absolut en helt funktionell penisförlängare men den är också väldigt basal. Läs alltid instruktionerna vid användning av en penispump. Det är viktigt att du följer de precisa anvisningarna och inte använder den för länge åt gången.

 

Hur använder du den?

Läs instruktionerna noga, i korta drag behöver du föra in din penis i röret och sedan pumpa. Pumpen skapar en vakum känsla och ett tryck, känn efter för varje pump och se din penis växa. Vi rekommenderar att du använder en penisring efteråt för att bibehålla ditt resultat så länge som möjligt.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha ett resultat här och nu eller bara vill använda den som sexhjälpmedel.

 

Sammanfattning

En penispump som ger dig ett starkt men temporärt resultat, används bäst i kombination med en penisring. Det är en av testets billigare produkter vilket även märks på kvalitén på produkten.

 

Se priset


 

DEN STIMULERANDE –  Crystal Skin Penisöverdrag

Se priset

Denna penisförlängare ger dig inte bara en större penis men förlänger också er njutning. Det betyder att den ger extra njutning för både dig och din partner på flera olika sätt, det här är en sexleksak med flera olika användningsområden.

Fördelar

 • Kan användas som finger sleeve
 • Yttre stimulering för den som blir penetrerad
 • Går att använda ut och in vid onani

Nackdelar

 • Ballstrapen är tunn

Recension

Penisförlängaren har en inre struktur som stimulerar dig. Så du får en penismassage samtidigt som du penetrerar din partner med din stora kuk. Det är därför en otroligt allsidig och njutningsfull produkt som ni kommer ha otrolig glädje av.

Den är tillverkad i mjukt TPR material som är töjbar och passar nästan alla penisstorlekar. Materialet är dessutom transparent vilket gör att det ser mer naturligt ut. Produkten mäter på 16 cm med ett inre djup på 11 cm och en inre diameter på 2,5 cm dessa är dock som nämnt töjbara. Det är en riktig kundfavorit och den är otroligt prisvärd.

Använd den med glidmedel och gör er redo för en lång och stor upplevelse.

Tack vare utseendet och dess smidighet går den faktiskt att använda på flera olika sätt, läs mer under ”hur använder du den?”.

 

Hur använder du den?

För att använda den som en klassisk penisförlängare så trär du den över din penis och placerar ballstrapen över dina pungkulor.

Men det går också att använda den som en masturbator eller som en fingersleeve. Som masturbator så hoppar du över ballstrapen och ev. vänder den in och ut för att få ännu mer stimulans, då kan du runka med den på. Som fingersleeve kan du bara trä den över fingrarna och använda den på din partners erogena zoner.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en mångsidig produkt, förläng din penis, kör solo-onani eller använd den på din partner.

 

Sammanfattning

Denna penisförlängare kan du använda på flera olika sätt, en produkt som kommer tillföra mycket i ditt framtida sexliv helt enkelt och dessutom till ett lågt pris.

Se priset här

 


 

Den automatiskaAuto Pump Plus

Auto Pump Plus

Se priset

Den här pumpen kan inte bara ge dig en effektiv förlängning utan också njutning under användning. Med fyra nivåer av intensitet kan du anpassa den precis till dina behov. Välj rätt tryck för just dig.

Fördelar

 • Starkare än många andra pumpar på marknaden
 • Automatisk funktion
 • Måttstock på röret

Nackdelar

 • Tråkigt utseende

Recension

Du kan använda den för att få en erektion som går rätt snabbt. När du har fått erektion kan du också välja att fortsätta lite längre för ett mer kraftfullt resultat.

Penisförlängaren är gjord av härligt silikonmaterial för optimal passform och bekvämlighet. Den passar en penislängd på upp till 20,5 cm. Måttstocken på sidan gör det möjligt för dig att mäta hur bra resultat du får. Du kan uppleva din penis växa i real tid!

Produkten är uppladdningsbar så du behöver inte tänka på att krångla med batterier. För bäst resultat ska du använda produkten med vattenbaserat glidmedel.

 

Hur använder du den?

Placera röret över din penis, det kan vara skönt att dra ett varv med glidmedel runt ringen som ligger mot huden. Därefter styr du trycket (pumpen) med hjälp utav knapparna som finns på din automatiska penispump.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna förstora din penis med minimal ansträngning.

 

Sammanfattning

En automatisk penisförstorare som både ger dig en större penis och njutning under tiden du använder den. Det är även tacksamt att den inte drivs av batterier utan ladda den hur mycket och när du vill.

Se priset

 


 

KaninenChrystal Skin Penis Sleeve Vibro

chrystal skin penis sleeve vibro 2000x2000

 

Se priset

Om du letar efter en tillfälligt större och grövre penis som främst ger din partner ökad njutning, så har du hittat rätt. Din penis blir hela 5 cm större än normalt så du kan verkligen imponera på din partner med denna penisförlängare.

 

Fördelar

 • Tydliga ådror
 • Vibrator som stimulerar klitoris (avtagbar)
 • Fungerar bra att använda på dildos

Nackdelar

 • Beroende på din penisstorlek kan en avdomnande känsla upplevas

Recension

En smidig pungring gör att den sitter bra på plats under hela akten oavsett hur intensivt ert samlag blir.

Produkten inkluderar även en minivibrator till klitoris som är avtagbar. Så hon kan utöver din längd också imponeras av de kittlande vibrationerna. Klitoris är kvinnans njutningscenter så en överraskande stimulering av detta område kommer definitivt få din partner till orgasmhimlen.

Den är 23 cm lång och av dessa är 15 cm möjliga att föra in. Du kan även använda den på din dildo för en extra trevlig stund.

En nackdel kan vara att vibratorn är batteridriven så dessa ska du komma ihåg att byta ut. Den är en riktig kundfavorit och du får den till ett otroligt bra pris.

 

Hur använder du den?

Det går att använda penisförlängaren både på en riktig penis, men även för att variera en klassisk dildos storlek. Oavsett vad den sitter på så är tanken att vibratorn ska komma åt att stimulera klitoris.

Rekommenderad till

Detta är en penis sleeve som främst bärs för att stimulera partnern som blir penetrerad.

 

Det säger andra kunder

Fredrika – ” Vi köpte hem den här i höstas och den åker ofta fram. Jag här helt klart mer än nöjd med hans kuk ( som är normal stor) men det är väldigt hett att se att blir så upphetsad av att ta något ännu större i mig där han medverkar till på köpet. Den kramar om hans kuk rejält och jag kommer alltid som på beställning. Beställer ni hem denna så passa på att även klicka hem ett nice glidmedel.”

 

Sammanfattning

En penisförstorare som stimulerar på fler sätt än bara med utfyllnad, den kommer med en avtagbar vibrator som tillför det där lilla extra.

 


 

Hollow Extender – Nyhet

7" VIBRATING HOLLOW STRAP-ON WITH BALLS

Se priset

En annorlunda penisförlängare om du jämför med de tidigare recenserade. Denna kommer I form av en strap-on, främst till för den med penis men går också att användas och bära utan.

Fördelar

 • Kan användas av personer med och utan penis
 • Vibrationsfunktion
 • Fjärrstyrd (fjärrkontroll ingår)

Nackdelar

 • Svår att använda på egen hand

Recension

Det här är den perfekta produkten för dig som vill ha upplevelsen av en längre penis. Den är 20 cm lång och i ljus hudfärg. Penisförlängaren är ihålig så du lätt kan föra in din penis. Materialet PVC vilket innebär att det både är flexibelt samtidigt som fast. Den inre diametern är 3,5 cm. Den sitter stabilt på plats med dess harness i resår.

Ni kan använda produkten i rollspel och fräcka dominanslekar eller bara till när du vill överraska din partner med lite extra längd. Det är en produkt som kan användas av alla kön.

Den fungerar lika bra till analpenetration som vaginal. Använd produkten med glidmedel. Det är extra viktigt vid analt bruk. Då ditt anal inte producerar naturligt glid som vaginan gör. Dock rekommenderar vi alla att använda glidmedel då det ger en ännu skönare känsla.

En nackdel kan vara att den är rätt lång vilket inte faller alla i smaken. Det beror givetvis på vad du tycker om. Vi rekommenderar att du börjar med något lite mindre om du är ny till denna typ av leksaker.

 

Hur använder du den?

Placera din penis i och justera harness så att det sitter ordentligt om dina höfter/rumpa, styr vibrationerna med fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att använda strap-on och/eller vibration.

 

Det säger andra kunder

Fredrik – ”Tyvärr en besvikelse. Provad vaginalt. Den var skrynklig, sladdrig, svår att föra in. Jättehård framtill men mjuk baktill vilket gör att den gärna viker sig på mitten oavsett om man har stånd eller ej.”

 

Sammanfattning

En produkt som används som en strap-on och har en fjärrkontroll som går att styra vibrationer med.

Se priset

 


 

TILLBEHÖR FÖR PENISFÖRLÄNGAR

GASBINDA FÖR PENISFÖRLÄNGARE

Cohesive Gauze Gasbinda för Penisforlängare är mycket lämplig för dig som önskar en bättre komfort när du använder en Male Edge eller en Jes Extender som penisförlängare.

Du kan använda Cohesive Gauze Gasbinda för Penisforlängare för att få ett mjukt, skyddande, lager innan du sätter på penisförlängaren.

Då kommer du att kunna bära en penisförlängare under längre tid och det kommer att kännas bättre när du bär den.

Se priset här

 

GUMMIREM FÖR PENISFÖRLÄNGARE

Male Edge Rubber Strap Svart är en gummirem som är en tilläggsprodukt till Male Edge.

Vid frekvent användning av Male Edge kan du komma att behöva byta gummirem med jämna mellanrum.

Se priset här

 


En penisförlängare är bra för ditt självförtroende

Om det är något som kan föra till osäkerhet både i sängen och utanför så är det din penisstorlek. Samhället har gjort det till din viktigaste kroppsdel och bestämt att det är viktigt att den är stor. Men alla föds inte med en jättepenis. Det är faktiskt något de flesta av oss inte gör men ändå är det vad som förväntas.

Du kanske känner igen känslan av att ska ha sex med en ny partner för första gången. Ni tar på varandra, det är sexigt och spännande. En spänning som bara stiger när ni börjar klä av varandra. Men som kommer din oro och osäkerhet in i bilden. Vad kommer hon tycka när hon får se din penis… Spänningen blir till obekväm nervositet istället.

Med en penisförlängare är det slut på dessa obekväma stunder. Oavsett om du är ute efter en permanent lösning eller en tillfällig så finns det som du kan se ovan en produkt som kan ge dig ditt självförtroende tillbaka.

 

Permanent penisförlängning

Penisen är en viktig kroppsdel för de flesta män som vi fastställt ovan. Om den inte mäter den längd som önskas kan det leda till väldigt mycket osäkerhet. Det är kanske där du känner att din manlighet ligger och du vill att den ska matcha hur du känner dig på insidan. Så det handlar inte bara om osäkerhet men identitet och det är ju otroligt viktigt.

Många permanenta penisförlängare fungerar inte. Du blir sålt piller och krämer som ska få din penis att växa. Vitaminer kommer dessvärre förmodligen inte att få din penis till att bli magiskt längre. Dock skulle detta nog vara den lättaste vägen om det fungerade. Det finns även operationer som kan förlänga din penis. Det är ett säkrare alternativ för resultat än piller och krämer. Dock är operation något som tar tid och alltid kommer med risker.

När du ska hitta en penisförlängare som verkligen fungerar ska du förlita dig på vetenskapen bakom produkten och kolla på recensioner för produkten. Vi har givetvis valt ut en penisförlängare här som har vetenskapen på sin sida och den har dessutom fantastiska omdömen från kunder.

Att permanent försöka med att förlänga sin penis är inte en njutningsfull process men resultatet brukar vara värt det. Det är inte heller något som går på en dag. Processen tar tid och kräver tålamod. Det är alltså något som kräver lite av dig men kan göra otroligt mycket för ditt självförtroende och din manlighet.

 

Olika slags penisförlängare

Det finns många former för penisförlängare som du nog kunde läsa på produkterna. Man brukar tala om:

Penispumpen använder ett vacuum sug för att göra penis längre och mer fyllig. Den kan dessutom göra så att du håller längre då man brukar använda den tillsammans med en penisring. En penisring stryper blodflödet och gör att din erektion blir mer kraftfull och att den håller längre. Det är det mest naturliga sättet att förlänga din penis tillfälligt på. De flesta andra penisförlängare kräver att du har ett överdrag på din penis även under sexakten. Det slipper du med en penispump.

Sleeve: det är en produkt som du trär över din penis och behåller på under sexakten. Ofta är en sleeve gjord i naturtroget material så att ni ska få en verklighetstrogen känsla. Typiskt är en sleeve gjord i plast eller silikon som är mjukt och härligt mot kroppen. Ofta har produkterna tydliga ådror och ger dig några extra centimeter och bredd att leka med.

Strap-on: en strap-on är en dildo på en strap-on-harness. Det kan vara en ihålig dildo eller en helt vanlig dildo. Denna slags produkt är därför unisex. Då en strap-on kan bäras av både män och kvinnor. Att det är en dildo gör att storleken kan vara precis så stor som ni önskar. Bara fantasin sätter gränser och ni kan uppnå storlekar som inte kan uppnås naturligt. Detta är den mest onaturliga produkten av tillfälliga penisförlängare men kanske också den mest spännande.

 


Q&A Penisförlängare

Vad är en penisförlängare?

En penisförlängare är precis som det låter – en produkt som förlänger din penis. Det finns olika produkter som kan hjälpa dig med detta och vi rekommenderar att du läser stycket ovan för att både veta mer och se vilken som passar dig bäst.

 

Kan jag använda era rekommenderade penisförlängare när jag har Peyronies Sjukdom?

Peyronies sjukdom innebär att penisen ofta blir lätt krökt/böjd vid erektion och i många fall så kan en penisförlängare hjälpa till att räta ut den. Vi rekommenderar alltid att om du har en sjukdom att använda produkter i samråd med rekommendationer från din läkare.

 

Hur stor är en genomsnitts penis?

En genomsnittlig längd på penis i slakt tillstånd är 9,31 cm och 11,66 cm, detta enligt siffror som Vårdfokus har tagit fram. Undersökningar visar att de flesta har en penis mellan 9 och 22 cm. När det kommer till bredden i erigerat tillstånd ligger de flesta mellan 8 och 12 cm.

Fördelar med penisförlängare

 • Självförtroende, det är många som fokuserar för mycket på om deras penis är tillräcklig. Därför kan användandet av en penisförlängare ge dig bättre självförtroende.
 • Skönare sex, nej storleken har inte alltid betydelse, men det utesluter inte att en större penis kan komma åt mer och djupare. Dessutom kan du bli mer känslig av att använda en penisförlängare.
 • Slipper dyra och komplicerade operationer, ja det här säger väl sig självt.

Nackdelar med penisförlängare

 • Osmidigt, vissa penisförlängare kan du ha på dig under byxor men de flesta upplever att det är obekvämt att gå runt med. Därför använder majoriteten sina penisförlängare på natten.
 • Tar tid, det är inte en process som tar några sekunder utan det krävs dedikation.

Öka längden på din penis med penisförlängare

Det är precis det en penisförlängare är till för, att öka längden på din penis. Det finns studier som visar att i genomsnitt får personer 30% större penis efter regelbunden användning av en penisförlängare. Med regelbunden användning menas 4-5 timmar varje dag i sex månader, så tålamod behövs!

 

Hur används en penisförlängare?

Att använda en penisförlängare kräver försiktighet och tålamod. Först och främst är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant för att undvika skador. Innan användning är det klokt att värma upp penisen för att öka elasticiteten i vävnaderna.

Applicera sedan glidmedel på penis och förlängaren för att underlätta applicering och minska risken för obehag. Sätt förlängaren på slakt penis och justera förlängningsstängerna enligt din bekvämlighet. Använd den regelbundet, men undvik överdriven kraft för att undvika skador.

Om du upplever smärta eller obehag, avbryt omedelbart. Kom ihåg att konsultera en medicinsk professionell innan du börjar använda en penisförlängare för att säkerställa att det är säkert för din hälsa.

 

Vilka resultat går att få med en penisförlängare?

Det varierar, som tidigare nämnt finns det personer som får en ökning på 30% efter en längre tids användning, det krävs tålamod och regelbundenhet i en sådan här process.

 

Så här hittar du en penisförlängare som passar dig

Att välja rätt penisförlängare är viktigt för att säkerställa både effektivitet och säkerhet. För det första bör du överväga att konsultera en läkare eller specialist för rådgivning innan du börjar använda en. När du har grönt ljus kan du söka efter en förlängare med justerbara funktioner för att anpassa den efter din storlek och komfort. Se till att den är tillverkad av högkvalitetsmaterial som är säkra för kroppen och enkla att rengöra.

Läs recensioner och omdömen från andra användare för att få insikt om produkten. Undvik snedvridna eller osäkra förlängare och välj en som har genomgått kliniska tester för att bevisa dess effektivitet. En förlängare med olika förlängningsstänger och möjligheter att öka längden gradvis kan vara fördelaktig för att undvika överdriven stress på vävnader.

Slutligen, överväg budget och garantier. En prisvärd och pålitlig förlängare med garantier visar på tillverkarens förtroende för produkten. Kom ihåg att tålamod är nyckeln när du använder en penisförlängare, och resultaten kan variera från person till person.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här