Penisförlängare – Bästa i test

3215

“Det är som det är” brukar det sägas om kroppen, men vi kan faktiskt påverka mycket mer än vad vi tror. Vill du ha en större penis? Då är en penisförlängare något för dig. Det finns både alternativ som ger omedelbar effekt och produkter som behöver användas under en längre tid.

Fortsätt läs här nedan för att läsa om marknadens bästa penisförlängare.

Översikt Priskoll
Male Edge Pro Penisförlängare Testvinnare Se priset
Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm Nybörjaren Se priset
Male Edge Basic Penisförlängare Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av penisförlängare här →

 


 

TESTVINNAREMale Edge Pro Penisförlängare

Male Edge Pro Penisförlängare
Male Edge Pro Penisförlängare

Se priset här

Recension

Male Edge Pro Penisförlängare gör det möjligt för dig att permanent förlänga din penis med en väldigt enkel metod. Det går att förlänga penisen med upp till sextio procent. Det har visats i många internationella studier som gjort av penisar. Male Edge Pro Penisförlängare är en produkt som kan hjälpa dig att åstadkomma detta fantastiska resultat.

I studier har det visat sig att med ett systematiskt användande av Male Edge Pro Penisförlängare kan du förlänga din penis med hela trettio procent redan efter tre till sex månader. Centralt i metoden för att förstora penis är att man sträcker ut vävnaden på penisen så att den sakta men säkert förlängs. Metoden är beprövad och ger mycket säkra resultat. Sträckningen av penis kan ske helt och hållet utan smärtor.

De resultat du kan förvänta dig när du jobbar med att sträcka ut din penis beror, förstås, helt och hållet på hur mycket tid och övriga ansträngningar du lägger ned på ditt projekt för penisförlängning. Det är rekommenderat att du använder minst två till fyra timmar per dag under sex till tolv månader för att se riktigt fina resultat.

Det går också att sova med Male Edge Pro Penisförlängare på sig. Då spar du förstås mycket dagtid när du arbetar med att göra din penis längre. Den ring som du ska sätta vid roten på din penis mäter fyra centimeter och sex millimeter.

Det ska inte underskattas hur stor betydelse det kan ha för dig om du lyckas med att förlänga din penis. Du kommer helt säkert att känna dig som en helt annan person efter att du genomfört projektet.

Det kanske inte alltid spelar så stor roll hur stor en mans penis är men om man har börjat tänka på saken kan det lätt bli att man inte kommer ur tankarna på att man har en penis som är alldeles för liten. Om man då genomför ett projekt för att förlänga sin penis kan man kanske komma ur sina negativa tankar och då känner man sig också helt säkert mycket mer attraktiv, och känner man sig attraktiv så är man också ofta det.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENVixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm
Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Se priset här

Recension

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är en penisförlängare i toppklass. Den är en av de bästa penisförlängare vi sett, som också passar för nybörjare när det gäller penisförlängning.

Om du vill ha en riktigt stor penis när du ska tillfredsställa din partner behöver du inte leta längre, lösningen finns här och den heter Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm. Med Vixen kommer du att få en erektion som kommer göra att din partner häpnar. Det kommer inte längre finnas någon tvekan om vem som är den som är mest välhängd i umgängeskretsen.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är tillverkad av silikon som av mycket hög kvalitet. Vixen kommer att öka storleken på din penis väsentligt. Detta gör att du kommer att kunna skämma bort din partner väldigt mycket och det kommer han eller hon säkert att uppskatta lika väldigt mycket. Den stimulering som du nu kommer att ge är något som din partner kommer att uppskatta väldigt mycket, det är vi helt övertygade om.

Det överdrag som du ska dra över din penis är mjukt och det är väldigt enkelt att sätta på. Det kommer att sitta fast ordentligt i penisen tack vare den rem som du ska trä runt dina testiklar. Penisförlängaren har ett mycket naturtroget utseende och kraftigt markerade ådror vilket gör penisförlängaren precis så tilltalande som du vill att den ska vara.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är tillverkad för hand i USA. Dess djup är tretton centimeter och den inre diametern är cirka tre och en halv centimeter. Penisförlängaren kan dock sträckas så att den passar de allra flesta penisar. Överdraget på penisförlängaren har en diameter som mäter hela 5.4 centimeter, den kan penetrera på arton centimeters djup. När du använder Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm är det bra om du använder ett glidmedel som är baserat på vatten.

Se priset här

 


DEN BILLIGAMale Edge Basic Penisförlängare

Male Edge Basic Penisförlängare
Male Edge Basic Penisförlängare

Se priset här

Recension

Male Edge Basic Penisförlängare är en av de bästa penisförlängare som finns på marknaden. Med Male Edge Basic Penisförlängare kan du permanent förlänga din penis, och det på ett mycket enkelt sätt. Det finns många internationella studier som visar att män som använder Male Edge Basic Penisförlängare kan förlänga sin penis med upp till sextio procent.

För många män är frågan om storleken på penis något som orsakar både oro, skam och dålig självkänsla. Rädslan för att en kvinna, eller man, som man träffar och blir intim med ska tycka att man inte räcker till kan vara så stor att man blir hämmad och rädd för att överhuvudtaget inleda en relation.

För att förlänga penisen kan det krävas ett par månader, eller upp till ett halvår. Men då kan du ha lyckats förlänga penisen med hela trettio procent. Metoden för att förlänga penisen går ut på att man successivt och systematiskt sträcker på penisen. Genom att göra detta så kommer vävnaden runt penisen att förlängas vilket i sin tur gör den permanent större.

Resultaten från din användning av Male Edge Basic Penisförlängare beror till största delen på hur mycket tid du lägger ned på att förstora din penis. Det är rekommenderat att du lägger ned två till fyra timmar per dag under sex till arton månader för att du ska få riktigt bra resultat. Det är också möjligt att sova med Male Edge Basic Penisförlängare, då kan du använda tiden bättre för att lyckas nå ditt mål.

Den ring som sitter på Male Edge Basic Penisförlängare och som ska fästas vid roten på din penis har en diameter på 4.6 centimeter.

Se priset här

 


 

NYHETSinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve
Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve

Se priset här

Recension

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är en penisförlängare i den absoluta toppklassen. Om du både vill öka din storlek och längd samt få förbättrad uthållighet så är denna förlängare av penisen det helt rätta för dig.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve har ett mycket mjukt överdrag vilket gör den mycket bekväm att bära. Den ger dig också extra fyllighet genom att den förlänger din njutning, vilket förstås är till stor glädje för både dig och din partner. Den inre delen av förlängaren stimulerar alla rörelser och gör upplevelsen än mer kittlande.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve har ett hål för dina testiklar och det skapar en situation som gör att penisförlängaren kommer att passa perfekt över din penis. Fodralet kan också töjas vilket gör att det helt säkert kommer att passa perfekt för alla storlekar på penisar.

Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve är tillverkad i mjukt TPR.

Det ska inte underskattas vilken betydelse ett penisfodral, som får penisen att verka större, kan ha på självkänslan. Det är många personer som känner en oro för hur de ska te sig inför sin partner och det är också många personer som till varje pris vill kunna tillfredsställa sin partner, för det är endast då vi själva känner oss tillfreds.

Storleken på en penis kan i detta läge vara något som spelar mycket stor roll för hur vi känner oss, och hur vi känner oss själva och inför vår partner kan ha en väldigt stor betydelse för hur vår relation kommer att utvecklas framöver. En Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve kan med andra ord spela en mycket större roll för både samliv och partnerskap än vad vi först tänker oss.

Läs hela recensionen här

 


 

MEST POPULÄRALoving Joy Mighty Penis Sleeve

Loving Joy Mighty Penis Sleeve
Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Se priset här

Recension

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är en penisförlängare som gör att du kan imponera på din partner på riktigt. Det är väl värt att komma ihåg att om du kan imponera på din partner så ökar det dina sannolikheter att kunna leva i ett mycket bra och stabilt förhållande.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är en mycke fräck skapelse som med sina 7.6 centimeter ger dig en mycket bra längd att leka med när du och din partner ska ha kul i bingen. Utöver den fina längden ger får du också en mycket större volym, hela tjugofem procent större volym faktiskt. Du kommer med andra ord helt säkert att känna dig som en riktig karla karl när du går in i sexakten tillsammans med din partner, oavsett om det är en man eller en kvinna du vill leka med.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve har den stora fördelen att den fungerar utmärkt för både vaginalt och analt samlag så detta är en produkt som kan lämpa sig mycket väl både för homosexuella och heterosexuella par.

När du använder Loving Joy Mighty Penis Sleeve kan du lita på att fodralet sitter fast ordentligt eftersom den har ett mycket flexibelt spänne som fäster i testiklarna.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve är tillverkad i mycket flexibelt och genomskinligt TPE. Detta ger en mycket realistisk känsla.

Loving Joy Mighty Penis Sleeve har en total längd på hela 17.6 centimeter med ett djup på insidan som mäter tio centimeter. Loving Joy Mighty Penis Sleeve kan töjas och är flexibelt vilket gör att den passar väldigt bra på nästan alla män.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENJes Extender Original Penisförlängare

Jes Extender Original Penisförlängare
Jes Extender Original Penisförlängare

Se priset här

Recension

Jes Extender Original Penisförlängare är en produkt som ger dig möjlighet att förlänga din penis på ett mycket enkelt sätt. Alltsedan 1995 har Jes Extender Original Penisförlängare rekommenderats av läkare just för att den är så effektiv för den man som vill ha en längre penis.

I ett flertal undersökningar har det dragits slutsatser som säger att en penis längd kan förlängas med hela trettio procent vid användning av Jes Extender Original Penisförlängare i tre till sex månader.

Jes Extender Original Penisförlängare har en mycket systematisk och genomtänkt metod för förstoring av penis. Den bygger på att man sträcker ut penisen och dess vävnad genom att dra i den successivt.

Att använda Jes Extender Original Penisförlängare är väldigt enkelt och helt smärtfritt. De resultat du kommer att uppnå beror på hur stora ansträngningar du gör, antal timmar per dag spelar här en mycket stor roll. Det rekommenderas att du använder Jes Extender Original Penisförlängare dagligen i två till fyra timmar under sex till arton månader för att uppnå de förväntade resultaten.

Det går också att sova med Jes Extender Original Penisförlängare, vilket gör att du spar tid när du jobbar med förlängningsprojektet. Den ring som ska fästas vid penisroten är fyra centimeter och en millimeter i diameter.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA – Androextender Penisförstorare

Androextender Penisförstorare
Androextender Penisförstorare

Se priset här

Recension

Androextender Penisförstorare, eller penisförlängare, är en medicinskt utvecklad apparat för penisförstorning. Denna apparat är så välutvecklad att den kan ge en permanent förstorad penis. Androextender Penisförstorare fungerar med ett system som drar på ett sätt så att kroppen kommer att tillverka nya celler så att din penis gradvis förlängs.

Androextender Penisförstorare fungerar bättre om den används under en längre tid, och ofta. Den bör användas fyra till nio timma dagligen under sex till nio månader, helt beroende på hur stor du vill att din penis ska bli.

Om du följer anvisningarna kan du räkna med att din penis växer med 0.5 centimeter per månad. Totalt kan Androextender Penisförstorare ge en förstorning på hela fyra centimeter på längden, både när penis är slak och erigerad. Omkretsen på penis kan fås att växa hela en och en halv centimeter.

Androextender Penisförstorare är mycket lätt att montera och den har utvecklats särskilt för att den ska kunna användas under många timmar i sträck.

Se priset här

 


 

TILLBEHÖR FÖR PENISFÖRLÄNGAR

GASBINDA FÖR PENISFÖRLÄNGARE

Cohesive Gauze Gasbinda för Penisforlängare är mycket lämplig för dig som önskar en bättre komfort när du använder en Male Edge eller en Jes Extender som penisförlängare.

Du kan använda Cohesive Gauze Gasbinda för Penisforlängare för att få ett mjukt, skyddande, lager innan du sätter på penisförlängaren.

Då kommer du att kunna bära en penisförlängare under längre tid och det kommer att kännas bättre när du bär den.

Se priset här

 

GUMMIREM FÖR PENISFÖRLÄNGARE

Male Edge Rubber Strap Svart är en gummirem som är en tilläggsprodukt till Male Edge.

Vid frekvent användning av Male Edge kan du komma att behöva byta gummirem med jämna mellanrum.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här