Trådlösa sexleksaker – bäst i test

972

Precis som du kan skicka ett sms till din partner kan du nu också skicka orgasmer. Det låter nog nästan för bra för att vara sant men det stämmer.

Trådlösa sexleksaker ger dig och din partner möjligheten för att leka på distans. Det är den mest spännande sexleksak du kan äga då du aldrig vet vilken kittlande stimulering som kommer härnäst.

Trådlösa sexleksaker finns både till kvinnor och män och även till par.

Vi har samlat de mest kittlande trådlösa sexleksakerna nedan. Alla kommer kunna ge dig otrolig stimulering och spänning. De passar perfekt till er som vill prova lek ute i offentligheten eller som är i ett distansförhållande.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg – Testvinnare

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

 • 10 meters räckvidd
 • Public play
 • 11 vibrationsmöjligheter

Denna trådlösa sexleksak är perfekt för kittlande njutning tillsammans med din partner. Ge din käresta kontrollen och låt hen styra dina orgasmer. Det är otroligt spännande, att inte vet vad som kommer härnäst och bara vänta på härliga orgasmer.

Din partner kan vara hela 10 meter bort och därmed stimulera dig på avstånd. Det gör denna produkt perfekt för lite lek ute i offentligheten. Kanske tar ni produkten med på en middagsbjudning och testar effekten.

Att du kan välja mellan hela 11 vibrationsmönster gör att du definitivt kommer hitta ett som passar dig helt perfekt.

Vill ni inte använda kontrollen kan vibrationerna även styras på ägget, vilket kan vara praktiskt vid yttre stimulering. Kanske placerar du vibratorn på klitoris för härliga yttre orgasmer.

Ägget är gjort av silikon som är skonsamt och skönt. Vill du ha en extra härlig stund i badet eller duschen kan du även ta med din trådlösa sexleksak dit.

Produkten är uppladdningsbar vilket gör den smidig, då du slipper tänka på att byta batterier.

Fördelar:

 • En härlig parsexleksak som passar både nybörjare och erfarna.

Nackdelar:

 • Vibrationerna kan upplevas som lite för högljudda.

Läs hela recensionen här


We-Vibe Verge – Till Nybörjaren

WE-VIBE VERGE

Se priset här

 • Appstyrd
 • Penisring
 • Användarvänlig

Väldigt många trådlösa sexleksaker är gjorda för kvinnor. Denna produkt är för män dock kan kvinnor också njuta av dess effekt. We-Vibe Verge är en vibrerande penisring som du styr med en app. Penisringen stimulerar med sina vibrationer din mellangård. Det kan den även göra under sex.

Produkten har även den effekten att du får en mer kraftfull erektion som du dessutom kan hålla längre. Du kan välja om du ska styra din ring från produkten där du kan välja mellan 10 vibrationslägen. Vill du ha en ännu mer spännande stund, kan du välja att skapa dina egna vibrationer i appen.

Appen gör det möjligt för dig att skapa vibrationer av din favoritlåt, din partnersröst, ljud från omgivningen eller något helt annat. Det gör att möjligheterna är oändliga och du kan verkligen göra produkten helt personlig.

Att den är appstyrd gör det även möjligt för dig att låta din partner styra dina vibrationer. Räckvidden är oändlig vilket betyder att det är en bra produkt för er i distansförhållande.

Produkten är både uppladdningsbar och vattentät vilket gör den smidig och praktisk.

Fördelar:

 • Den är användarvänlig.
 • Perfekt för distansförhållanden när ni inte har möjlighet för intimitet.

Nackdelar:

 • Det är en rätt dyr produkt.
 • Ringen är större än en vanlig penisring dock är den inte särskilt töjbar. Det ska man vara uppmärksam på.

Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg – Den billiga

Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg

Se priset här

 • 10 vibrationsmöjligheter
 • 15 meter räckvidd
 • Skönt material

Låt din partner skicka kittlande vibrationer till din vagina från 15 meters håll. Det är den perfekta trådlösa sexleksaken för ert förspel eller för lek ute i det offentliga.

Placera ägget i din vagina och välj mellan de 10 olika vibrationerna. Med så många möjligheter kommer du garanterat hitta en vibration för din njutning.

Ägget är lent som silke då det är gjort av ABS-plast och har en yta av PU-beläggning. Produkten är batteridriven och batterier följer med på köpet.

Detta är en riktig kundfavorit där den får beröm för både pris, kvalitet och stimulering.

Fördelar:

 • Den är väldigt prisvärd.

Nackdelar:

 • Den kan upplevas som lite högljudd.

Lovense Lush 2 App-Styrd G-punktsvibrator – Mest populära

Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

Se priset här

 • Personliga vibrationsmönster
 • G-punktsstimulering
 • Appstyrd

Formen av den trådlösa sexleksaken gör den som gjord för din g-punkt. Det är den perfekta produkten för lite fräck lek med din partner, hemma eller varför inte på stan?

Appen gör det möjligt för din partner att styra dina vibrationer på avstånd så att du aldrig vet vilken kittlande stimulering som kommer härnäst. Tänk att överraskas av orgasm efter orgasm.

Ni kan göra era helt egna och personliga vibrationer vilket gör att njutningen kan anpassas helt efter just ditt behov. Prova att se hur det är att stimuleras till vibrationerna av din favoritlåt eller varför inte din partners ljuva stämma.

Varje gång blir ett äventyr när valmöjligheterna är oändliga. Vill ni uppleva ännu våtare lekar kan ni säkert ta med den i duschen eller badet då produkten är vattentät. Det är något alldeles speciellt med sexuellnjutning i duschen. Du känner de varma strålarna mot din hud samtidigt som du blir stimulerad inuti.

Produkten är gjord av härlig och mjuk silikon. Den är uppladdningsbar så du alltid är redo för nya äventyr.

Fördelar:

 • Både nybörjare och erfarna kan ha glädje av denna kittlande produkt.

Nackdelar:

 • Den är dyr.

Lovense – Edge Prostate Massager – Till vardagen

Lovense - Edge Prostate Massager

Se priset här

 • Två motorer
 • Stimulering av prostata och mellangård
 • Appstyrd

Denna trådlösa sexleksak stimulerar inte bara din prostata men sätter även fokus på din mellangård för härlig dubbelstimulering. Det är den perfekta produkten för er som har ett förhållande på distans.

Att din älskade sitter i en annan del av landet eller ja, kanske en annan del av världen kan vara svårt och tära på relation. Sex och intimitet är ju en del av ett förhållande. Att bli stimulerad sexuellt är dessutom ett mänskligt behov. Med en Lovense prostate massager kan du få stimulering av din partner oavsett distans.

För en ännu skönare upplevelse så rekommenderar vi att du använder produkten med vattenbaserat glidmedel. Har du inte en partner kan du också välja att styra produkten med hjälp av knapparna på den.

Fördelar:

 • Lätt att använda även för nybörjare.

Nackdelar:

 • Kan ej användas med Huawei telefoner.

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App – Prisvinnare – Luxury

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

 • Gemensam njutning
 • Appstyrd
 • Skönt material

Det som gör den här trådlösa vibratorn helt optimal för er är att den fokuserar på båda samtidigt. Många sexleksaker fokuserar bara på en part i förhållandet. Men med denna upplever ni båda stimulering och ni kan ha penetrationssex samtidigt.

Den stimulerar både kvinnans klitoris och g-punkt och under penetration även mannens penis. Ni styr vibrationerna kan styras med en app, den medföljande fjärrkontrollen och med hjälp av squeeze-teknologi . Squeeze-teknologin gör att ju hårdare du kramar åt fjärrkontrollen desto starkare blir vibrationerna. Använder ni knapparna på fjärrkontrollen finns det 10 vibrationsmöjligheter att leka med.

Väljer ni däremot att styra den med appen så finns det oändliga möjligheter för vibrationer. Med appen så kan den även användas i distansförhållanden. Du kan sitta på olika sidor av atlanten och skicka vibrationer till din partner. Oavsett hur ni väljer att använda produkten kan vi lova att det blir fräckt.

Produkten är gjord i silikon som är mjukt och skonsamt mot din kropp. Den är uppladdningsbar och vattentät.

Fördelar:

 • Den sätter fokus på er båda och gör penetration till ett spännande äventyr.

Nackdelar:

 • Den rekommenderas inte till nybörjare då den kan vara lite komplicerad för er som aldrig provat en sexleksak.

Trådlösa sexleksaker för ert distansförhållande

Att vara i ett distansförhållande kan vara väldigt jobbigt. Tekniken har hjälpt oss med tjänster som facetime och Skype som gör det möjligt för oss att kunna se och prata med varandra. Men en sak kan vi inte och det är att vi inte kan vara intima.

Ni kan inte röra varandra och som människor har vi behov för närhet. Vi har också ett behov av att ha sex. Att vi inte kan få det trots att vi har en partner kan vara en riktigt utmaning. Det kanske gör att vi känner att distans till vår partner blir ännu större.

En trådlös sexleksak kan inte ge er fysisk beröring men ni kan få härliga vibrationer. Det är din partner som skicka vibrationerna vilket gör leken väldigt kittlande och att det nästan liknar sex.

Kan ni inte vara tillsammans rekommenderar jag att ni köper en till henne och en till honom och leker med kittlande vibrationer på distans.

Prova fräck lek i offentligheten med en trådlös sexleksak

De flesta av oss tycker att det är otroligt spännande och kittlande att göra något som känns lite förbjudet. Det där med att man kan bli påkommen gör något med oss som är svårt att förklara. När vi var tonåringar kanske vi provade alkohol före man fick men nu när vi är äldre är det få saker vi inte får. Det gör att den känslan av att göra något spännande, förbjudet och lite busigt nästan aldrig infinner sig.

Public play kan ge er den här känslan samtidigt som ni upplever fantastisk njutning. Tänk dig in i det här scenariot:

Du och din partner ska på en bekants födelsedag. Det är mycket folk på festen. Folk är uppklädda till tänderna och fin mat ska serveras. Kvinnan har vibratorn inuti sig och är redo för vibrationer när som helst. Era ögon möts och han skickar kittlande vibrationer till dig direkt från sin telefon. Ingen vet vad ni håller på med men orgasmen är nära. Ni tar er mot lokalens toalett och du låter orgasmerna komma.

Efter det kan ni inte hålla händerna ifrån varandra och ni lämnar festen tidigt. Den fräcka leken fortsätter hemma i sovrummet och det blir en natt ni sent kommer glömma.

Ja, det här är givetvis bara en idé om hur det kan gå till. Ni kan även använda produkten på shoppingrundan eller promenaden.

Vi kan garantera att public play kryddar er relation och ger den kittlande spänning.

Före ni tar med leken utanför dörren rekommenderar vi dock att ni testar den hemma några gånger. Delvis för att du inte ska bli helt överrumplad ute bland folk och delvis för att testa så den är tillräckligt tyst. Det kan bli lite dålig stämning om vibratorn kan höras av alla. De flesta modeller är dock väldigt tysta då de är gjorda för denna typ av lek.

Hormon som utsöndras vid orgasm

De flesta av oss vet att orgasmer är galet sköna. Om du inte vet detta så rekommenderar jag att du köper en sexleksak på en gång. Att de är så sköna skulle ju kunna vara anledning nog för att få dem men orgasmer också en mängd andra fördelar. Det är nämligen inte bara skönt att få orgasm, det är sunt för oss.

Några av de hormoner som utsöndras i kroppen vid orgasm är:

 • Dopamin: Det kallas ofta för lyckohormonet då det kommer från vår hjärnas belöningscenter. Hormonet gör oss gladare men förbättrar också vår inlärning, motorik, humör, tankeverksamhet och minne. Det är med andra ord ett hormon vi vill ha ut i kroppen för ökat välmående.
 • Endorfiner: Bekämpar stress. Det är speciellt bra i dagens samhälle där vi stressar om allt hela tiden. Vi kollar mail i sängen före vi somnar och igen när vi vaknar. De flesta av oss har svårt att släppa vårt arbete då det alltid finns så nära till hands. Därför är detta hormon otroligt bra för oss.
 • Oxytocin: Det här hormonet kallas ibland för kram hormonet. Oxytocin ökar nämligen vår förmåga att känna empati och medkänsla. Det är med andra ord ett hormon som kan göra oss till bättre människor. Kanske blir du lite extra kramgo med din partner eller med dina vänner.
 • Prolaktin: Detta är avslappningshormonet. Du kanske har märkt att du kan vara lite trött efter sex det är prolaktins fel. Hormonet gör oss mer avslappnade och kan hjälpa oss att sova bättre. Därför kan du också prova att onanera med en trådlös sexleksak när du inte kan sova.

Dessa är några positiva effekter som orgasmer har på oss. Med en trådlös sexleksak är en orgasm aldrig långt bort. Sexleksaker är gjorda för att du ska njuta och får orgasmer. Det gör att tillverkarna är experter inom just detta. Därför kan du vara mer säker på att få orgasm av en sexleksak än när du använder din hand i onani.

Börja er kittlande resa med en trådlös vibrator eller två.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här