Sybian sexmaskin – Recension & Test

839

Sybian Sexmaskin är en otroligt känd produkt, känd för sina härliga sexlekar.

Hur härligt är det inte att kunna rida en härlig sybian sexmaskin när du är kåt. En sybian orgasm är olikt något annat och du vill bara ha fler och fler.

Dessvärre har produkten utgått men du kan ändå få den härliga känslan av sybian sex med andra produkter.

Vi har hittat dem som är bäst i test och kan ge dig samma härliga känsla som sybian. Läs vårt Sybian test nedan.

Att tänka på vid köp av sexmaskin

 • Hur mycket plats har du i hemmet?
 • Vilka funktioner vill du ha? Ex. Ska det fungera med Sybian anal och vaginalt?
 • Vilken prisklass befinner du dig i? Oftast får du vad du betalar för.
 • Vill du kunna byta ut tillbehören till din Sybian eller inte?

The Cowgirl Premium Riding Sex Machine

The Cowgirl Premium Riding Sex Machine

Se priset här

 • Flera hastigheter
 • 6 vibrationslägen
 • Två tillbehör

Denna sexmaskin är av typen Sybian som är otroligt känd både från porrfilmer och klubbar världen över. Detta är en ny modern version av den gamla klassikern.

För att använda den sätter du dig bara på maskinen efter att du valt ett av de kittlande tillbehören. Produkten kommer med en härlig g-punktsdildo som är böjd i toppen. Du får även en kudde som är nopprig och perfekt för njutningsfull klitorisstimulering.

Du styr denna Sybian liknande sexmaskin med hjälp av en fjärrkontroll vilket gör den väldigt lätt att använda. Det finns 6 fantastiska vibrationsmöjligheter att välja mellan och flera olika hastigheter. Du kan därför få precis den stimuleringen du gärna vill ha.

Maskinen kan även rotera 360-grader vilket bara gör din sybian ridtur ännu bättre. Har du en partner som också vill vara med och leka är det inga problem. Du kan bara lämna över kontrollen till hen som då kan styra vibrationerna från var som helst då ni även kan styra dessa med en app.

Produkten är alltså inte beroende av distans och kan göra ditt distansförhållande roligare. För att din Cowgirl ska fungera ska du koppla in den i stickkontakten. Det gör att du aldrig ska tänka på att ladda den eller byta batterier.

Fördelar:

 • Att den kan styras med både en app och en fjärrkontroll.
 • Den är perfekt för ett distansförhållande, där det är omöjligt för er att ha sex.
 • En uppdaterad version av den kända Sybian.
 • Anpassningsbar stimulering med många hastigheter.
 • Perfekt till dig med erfarenhet med sexmaskiner eller sexleksaker.

Nackdelar:

 • Att den ska använda sig av ett eluttag gör den lite osmidig.
 • Produkten är dessutom inte särskilt diskret och kan vara svår att förvara.
 • Den har en viktgräns på 180 kg.
 • Cowgirl har ett rätt högt pris.
 • Då den är rätt avancerad passar den inte dig som är helt ny till sexleksaker.

LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskin

Se priset här

 • Prisvärd
 • Kraftig motor
 • Smidig storlek

Med denna Sybian liknande sexmaskin får du möjlighet för penetrering i en massa olika positioner. Prova den stående, liggande, sittande eller något helt annat, bara fantasin sätter gränser.

Det är sexmaskinen som tänker på både män och kvinnor då den kommer med en dildo och en pocket pussy. Så är ni ett par som letar efter ett sätt att göra ert sex fräckare, är det här produkten för er. Den styrs med en fjärrkontroll som gör den ännu mer upplagd för er som par.

Dildon är 20 cm lång vilket passar både dig som är väldigt erfaren och dig med lite mindre erfarenhet. Den har en diameter på 4,5 cm som fyller upp dig väldigt härligt.

Masturbatorn kan penetreras 27 cm och har en yttra diameter på 10 cm. Det gör att den passar de allra flesta storlekar.

Olikt den klassiska Sybian vibratorn så har denna produkt tänkt på att båda könen ska få njuta. Du får produkten monterad vilket gör att du kan komma igång direkt.

Fördelar:

 • På grund av att du ansluter den till stickkontakten så kan den ge dig eller er en otroligt intensiv stimulering.
 • Produkten är unisex så ni kan använda den tillsammans.

Nackdelar:

 • Opraktiskt att den behöver ett eluttag.
 • Dildon kan vara lite väl fyllig för dig som är ny till sexleksaker.

Läs hela recensionen här


Saddle Deluxe Sex Machine

lovebotz saddle deluxe sex machine

Se priset här

 • Unisex
 • Kraftfulla vibrationer
 • 5 vibrationsinställningar och 5 pulseringsalternativ

Det är en otroligt kraftfull sexmaskin som kommer ta dig till många Sybian orgasmer. Du får en dildo med på köpet som är gjord i TPE-material vilket gör den behaglig inne i dig. Sätet som du rider på är räfflat för att ge dig extra stimulering. Räfflorna kan stimulera både klitoris och anus.

Överdraget på sätet är gjort i sexigt konstläder medan själva sätet är gjort av ABS-plast som är väldigt tåligt. Koppla in produkten i eluttaget och gör dig klar för att rida.

För att styra de olika vibrationerna och hastigheterna finns det en fjärrkontroll. Det gör det även möjligt för din partner att styra dina orgasmer. Kom ihåg att använda glidmedel, silikonbaserat eller vattenbaserat fungerar bra med produkten.

Fördelar:

 • Den har dubbla stimuleringsmöjligheter.
 • Perfekt för både män och kvinnor.
 • Passar dig med tidigare erfarenhet av sexleksaker.

Nackdelar:

 • Produkten väger 10 kg och är därför svår att flytta runt.
 • Maskinen är stor vilket också gör den svår att förvara.
 • Sladden kan vara irriterande.

Motorbunny Sexmaskin Deluxe Bundle

Doc Johnson x MotorBunny Buck Sex Machine med Vac-U-Lock

Se priset här

 • Swirlfunktioner (roterar)
 • 6 olika tillbehör
 • Appsyrd

Det här är en sexmaskin som är om nu möjligt, nästa steg från Sybian. MotorBunny hybrid-sadelvibratorn från Doc Johnson är en mångsidig skapelse för intensiv sexuell stimulering.

Med regelbundna stötande och “G-punktstötande” rörelser, 11 nivåer av både vibrationer och stötar, samt en Vac-U-Lock-adapter för kompatibilitet med alla Doc Johnson-produkter, levererar den obegränsade stimuleringsmöjligheter.

Oavsett om du är cowgirl eller cowboy, erbjuder den sex tillbehör att välja mellan, inklusive en 17 cm dildo med testiklar, en 19,5 cm dildo utan testiklar, en 15 cm dildostimulator, en 12,5 cm G-spot-stimulator och ett undre tillbehör. Den robusta EVA-skumformen möjliggör olika positioner för maximal njutning.

Trådlös kontroll över surr och stötar ger flexibilitet, och rengöring är enkelt med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring. MotorBunny erbjuder en intensiv “åktur” med en mängd möjligheter för maximal tillfredsställelse.

Fördelar:

 • Mångsidig stimulering med de olika tillbehören
 • Trådlös kontroll och flexibilitet
 • Robust konstruktion och ergonomisk design

Nackdelar:

 • Priset, det är en av de dyrare sexmaskinerna

Historien om Sybian sex

Sybian har faktisk en rätt lång historia. Idéen kom redan 1970 men sexmaskinen utvecklades först 1985. Den första prototypen av sexmaskinen var gjord av plåt som monterades på en träram med en vibrator som skjuter ut inifrån produkten. Nästa prototyp som byggde på denna blev grunden till Sybian vibratorn som vi känner den idag.

Bakgrunden till sexmaskinen var en undersökning som visade att kvinnor hade lättare att få orgasm när det var på toppen. Det vill säga en kvinna får lättare orgasm när hon rider sin partner. Vi vet nu att detta har med placeringen av g-punkten att göra. När en kvinna rör sig fram och tillbaka så träffas g-punkten repeterade gånger vilket gör att en orgasm hela tiden kommer närmare och närmare.

Med detta i åtanke designades Sybian. Samtidigt så vibrerar utsidan av sätet vilket gör att en kvinna kan komma endast från den intensiva klitorisstimuleringen. Detta sker samtidigt som rotationer och vibrationer inne i kroppen vilket gör att möjligheterna för multipla orgasmer är stor.

Utvecklaren Dave Lampert ansåg alltså att han utvecklat den ultimata orgasmmaskinen för kvinnor. Medan de tidiga versionerna styrdes av en knapp på maskinen så styr du nu oftast Sybian vibrationerna med en fjärrkontroll för lättare hantering.

På grund av ryktet som en riktig orgasmmaskin blev produkten känd i porrfilmer och på sexklubbar över hela världen.

Sybian orgasm även för män

Trots att produkten är utvecklad för kvinnors njutning betyder det inte att den inte kan ge män något. Kvinnor har generellt svårare att nå orgasm och därför var originalet utvecklat med dem i åtanke. Idag har de olika Sybian inspirerade maskinerna på marknaden också börjat rikta sig mot män.

Det är klar att män också ska kunna uppleva simuleringen av penetration utan en partner. De flesta sexmaskinerna har en dildo till stimulering vilket är perfekt för anala lekar. Män har nämligen en punkt inuti sin anal som kallas för p-punkten som är otroligt skön att stimulera. När du har fått lite träning är det optimalt att göra detta med en partner eller en dildo. Det är något alla kan prova oavsett läggning för en ännu mer intensiv orgasm.

Vi såg även ett exempel på en maskin ovan som inkluderade en form för masturbator eller konstgjord vagina. På så sätt kan män även penetrera maskinen vaginalt om så önskas. Det gör att män på exakt samma villkor som kvinnor kan njuta av Sybian orgasmer.

Hitta den perfekta sexmaskinen för dig ovan. Kanske är det en Sybian Anal eller så finner du att din favorit har den otroliga dubbelstimuleringen. Alla maskinerna ägnar sig åt härlig och fräck lek för er som par. Är du singel är det också den perfekta simuleringen av sex med en partner som kanske inte alltid finns tillgänglig.

Varför var Sybian Sexmaskin så populär?

Sybian Sexmaskinen har vunnit en enorm popularitet på grund av dess unika förmåga att leverera intensiv och mångsidig sexuell stimulering. En av anledningarna till dess popularitet är dess fokusering på kvinnlig njutning och förmåga att ge kraftfulla orgasmer. Sybianens design, som liknar en sadel, möjliggör olika positioner för maximal njutning.

Den kraftfulla motorn i Sybian ger en intensiv kombination av vibrationer och rotationer som skapar en unik och stimulerande upplevelse. Många användare har rapporterat om fördjupade orgasmer och ökad sexuell tillfredsställelse med hjälp av denna sexmaskin.

En annan anledning till Sybians popularitet är dess användarvänlighet och mångsidighet. Den är utrustad med olika hastigheter och mönster, vilket ger användare möjlighet att anpassa upplevelsen efter sina personliga preferenser. Dessutom är Sybian känd för sin robusta konstruktion och ergonomiska design, vilket skapar en känsla av stabilitet och komfort under användning.

Slutligen har Sybian blivit populär genom att erbjuda en intim och spännande dimension till sexlivet. Dess förmåga att skapa intensiva orgasmiska upplevelser har gjort den till en eftertraktad produkt bland par och enskilda individer som strävar efter ökad njutning och sexuell tillfredsställelse.

Sybian Sverige

Som nämnt i inledningen så har tyvärr Sybian utgått i sortimentet och dessa därför finns inte Sybian Sverige. Men vi har i detta Sybian Test ändå skrivit om de produkter som mest liknar Sybian på marknaden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här