Bondage leksaker – Bästa i test

1401

Att testa på bondage kan vara en ny spännande aktivitet som kryddar till förspel och samlag genom att bjuda på det där lilla extra.

Med hjälp av bondage utrustning blir man fastbunden eller kedjad på olika sätt och vis medan ens partner har full kontroll över situationen. I många lägen när bondage kommer till nytta använder man sig av benämningen ”BDSM” – rollspel i sovrummet där en partner är undergiven medan den andra agerar som den dominanta.

Det är sannerligen pirrigt och roligt att hetta till lekarna genom att introducera diverse bondage utrustning, men var ska man egentligen börja och vilken utrusning kommer man att behöva? Allt är subjektivt, men nedan får ni en bondage guide för att göra ens framtida äventyr med bondage helt perfekt.

Bondageleksaker från Sinful

 

Bondage guide

Webbutiken Sinful är en samlingsplats för en stor mängd sexleksaker som kommer att förgylla ens dag. Här kan man inhandla allt man behöver oavsett om man är intresserad av onani på egen hand eller har en partner som man vill njuta tillsammans med i sovrummet. Om man har fått upp ögonen för just bondage leksaker har de sannerligen mycket att bjuda på både när det kommer till bondage kläder, bondage halsband, handbojor, bondagerep och mycket mer därtill.

Handbojor är alltid ett mycket populärt och spännande alternativ för de som nyligen har fått upp intresset för BDSM. Dessa tillåter den dominanta att kedja fast den undergivna och sedan göra vad hen än vill. Med handbojor i flera olika storlekar, färger och material är det upp till en själv om handbojorna ska vara mjuka för den undergivnas njutning eller om de ska vara riktigt hårda och robusta varianter. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ett annat alternativ för att sätta den undergivna på plats är att satsa på ett bondagerep från Sinful. Även dessa finns i olika material, färger, prisklasser och liknande. Om man tycker att bondage verkar intressant och vill testa på ett säkert sätt att bli fastbunden på så kan ett bondagerep vara ett bra startredskap. För de som vill ta rollspelet till en ännu högre nivå kanske bondagetejp blir ens perfekta leksak. Oberoende av vad man väljer kan man lita på att få en natt som aldrig förr.

Särskilt för samlag (men även för andra heta aktiviteter) blir ett förträffligt tillskott de så kallade spreader bars från Sinful. Med manschetter som man fäster fötterna i kommer en spreader bar att hålla benen isär så att partnern blir fullkomligt öppen och tillgänglig. Allt detta och mycket mer hittar man i Sinfuls webbutik.


Klämmor för het BDSM

 

bondage utrustning

Det kan kännas lite för vågat enligt vissa, men för andra är klämmor en otroligt sexig leksak inom bondage, och särskilt när man talar om bröst bondage. Klämmor kan fästas på flera olika vis beroende på vilken variant man satsar på. Vissa klämmor fästs på vardera bröstvårta med en kedja hängandes från varje klämma, medan andra modeller även inkluderar ballgags som man placerar i munnen för extra spännande lekar.

Hos just webbutiken Vuxen kommer man att få tillgång till en hel ocean av olika produkter som blir perfekta för de som intresserar sig för bondage av bröst, klämmor eller bondage leksaker i allmänhet. Lekarna kan också tas ett steg längre med hjälp av en så kallad chain harness. Med denne produkt ringlar sig kedjorna runt halsen, till brösten och hela vägen ner till ens intima kroppsdelar – med klämmor som man fäster både i bröstvårtorna och blygdläpparna. Man får verkligen en upplevelse som aldrig tidigare.

En spännande leksak inom bondage som inte enbart klämmer fast bröstvårtorna utan även samtidigt ger skön stimulans är de vibrerande bröstklämmorna. Dessa finner man hos Vuxen i flera snygga färger samt med olika nivåer av vibrationer så att man både kan justera trycket i klämmorna och kraften av vibrationerna. Även dessa blir perfekta för parlekar i sovrummet eller vid onani på egen hand.

Glöm dock inte att Vuxen har mycket mer att bjuda på än bondage och klämmor. Sexleksaker såsom vibratorer, dildoar, analkulor, klitorisvibratorer, fleshlights, penisringar och mycket mer därtill erbjuds i Vuxens webbutik. Man kan till och med inhandla sexmöbler samt diverse heta kostymer och underkläder. Allting för sexiga stunder tillsammans med sin partner eller onani för sig själv kommer man att få tillgång till när man vänder sig till Vuxens generösa sortiment. Testa bondage eller någonting helt annat redan idag.


Fetischkläder från Sinful

bondage kläder

Inga bondage lekar är fullkomliga utan den rätta utstyrseln. Att ha sexiga kläder på sig i form av klänningar, underkläder eller diverse kostymer kommer att krydda till lekarna på ett sätt som aldrig förr. Sexleksaker till bondage må vara viktiga, men först av allt bör man kika på de olika fetischkläderna som Sinful bjuder på. Det finns ett brett sortiment av olika sorters kläder där de flesta är riktade till kvinnor, men där man trots detta kan hitta många snygga varianter till män. Oavsett vad kommer rollspelen och de framtida bondage lekarna att kryddas till rejält.

För de som älskar bondage där rollspel är inkluderade kan det vara gynnsamt att kika närmare på just kostymer där ena parten klär ut sig till någon annan. Det kan vara tal om skoluniformer, uniformerna för hushållerskor, polisuniformer eller varför inte en sjuksköterskeuniform? Det finns många heta utstyrslar att välja mellan, och ens partner kommer sannerligen att tappa hakan när han eller hon ser en. Använd kläderna för bondage i sovrummet eller för en kommande fetischfest där man vill se lite extra snygg ut.

Andra vanliga kläder från Sinful är fetischkorsetter. Dessa kan man para ihop med några sexiga trosor och strumpeband för en het look som ens partner kommer att älska. För bondage i stil kan en gummioutfit dessutom se riktigt sexig ut. Tack vare materialet kommer de att sitta riktigt tajt runt ens kropp så att ens vackra figur tittar fram. Genom att köpa till en latex spray kan man dessutom få de tajta kläderna att skina för en ännu snyggare look.

De flesta av oss kan hålla med om att Cat Woman ser riktigt snygg ut med sin tajta dräkt och flexibla rörelser. Nu kan man själv få denne stil genom att satsa på en cat suit från Sinful – perfekt för svensk bondage och andra BDSM lekar. Besök Sinful redan idag för att få tillgång till några fantastiska fetischkläder till rimliga priser.


Ögonbindlar, masker och gags från Sinful

sexleksaker bondage

De flesta av våra sinnen finner man nära huvudet. Doft, hörsel, smak, syn och mer därtill. Just därför kan den dominanta i sovrummet få fullkomlig kontroll över sin partner genom att dölja dessa sinnen med hjälp av olika masker, gags och ögonbindlar. Om man älskar bondage eller BDSM i allmänhet är det nästintill ett måste att ha en del av denne utrustning för att få en upplevelse som man sent kommer att glömma. Hos just Sinful kan man få tag på flera olika gags, masker och ögonbindlar i många stilar, färger och funktioner.

Gällande masker kan de antingen enbart täcka ögonen likt en maskeradmask eller så tar man det ett steg längre genom att satsa på en mask som täcker hela huvudet. Ibland är ögonen synliga och andra gånger är det enbart munnen som visas genom masken för heta orala lekar. Man kan därtill finna masker med olika teman såsom hund eller katt för de som älskar att ta rollspelen mot det mer djuriska. Oavsett vilka bondage ställningar man föredrar förbättras de alltid vid användning av en sexig och möjligtvis klaustrofobisk mask.

Om man helst enbart vill att den undergivnas ögon ska vara dolda kan det vara en bättre idé att vända sig till ögonbindlar. Dessa finner man i mängder hos Sinful, och de är ofta tillverkade av ett mjukt och bekvämt material som båda parterna kan njuta av vid bondage lekar.

Sist men inte minst finns det heta gags att vända sig till hos Sinful. Dessa består vanligtvis av en rem som fästs runt huvudet med en ballgag längst fram som man sätter i munnen. Istället för en boll har vissa gags en dildo som antingen är riktad utåt eller inåt – ibland åt båda hållen samtidigt. Vid bondage lekar kommer dessa gags att bli ett fantastiskt tillskott till rollspelet.


Piskor och paddlar från Sinful

bondagerep

För de som vill göra övergången från lätt bondage till det lite mer kinky och extrema gynnas man särskilt mycket av piskor och paddlar i olika stilar. Ta del av stygga lekar där den dominanta daskar till den undergivna om hen inte uppför sig.

Vissa föredrar lite mjukare piskor och paddlar medan andra älskar de lite hårdare lekarna med kraftigare leksaker. Det är inte heller sällan som man blandar bondage med smisk där den undergivna blir bunden och sedan smiskad från alla håll och kanter. Med rätt bondage knutar och rätt piskor eller paddlar kan man få riktigt spännande upplevelser som båda parterna kommer att älska.

En flogger är en leksak som inte alla har hört talas om, men visst är det synd då detta verktyg kan komma väl tillhands vid alla sorters BDSM-lekar och bondage. Använd dem antingen för att bara smeka partnern på ett kittlande sätt eller snärta till kraftigt för lite mer hårdhänta lekar. Floggers kommer i många olika storlekar, färger och stilar så att man själv ska kunna välja en variant som blir perfekt för den sortens lek som man föredrar.

Med en paddel nära tillhands vid ens bondage lekar kommer slagen både att kännas och höras då paddeln täcker en stor yta och har stor kraft bakom sig. Det kommer att bli både spännande och nervkittlande när man träffas av paddelns kärleksfulla slag, och oavsett vilket material man vill satsa på kommer en paddel att bli favoriten i sovrummet vid all typ av bondage.

En piska är ett litet men kraftfullt verktyg som blir perfekt för att snabbt snärta till sin partner på rumpan eller långsamt föra den längs kroppens kurvor. Alla dessa bondage och BDSM-leksaker kan man inhandla hos Sinful för pirriga rollspel och kinky lekar.


Leksaker för elektrosex och doktorslekar från Sinful

ELEKTROSEX & DOKTORSLEKAR

Bondage och BDSM är ofta synonymt med smärtsam njutning, och det finns inga leksaker som introducerar detta klarare än verktyg för elektrosex och doktorslekar. Hos Sinful finner man dessa leksaker inom kategorier såsom dilatorer och sonder, smärta och sinneslek samt elektrosex leksaker.

För de som vill introducera smärta i sina kinky lekar i sovrummet kan en pinwheel vara ett bra val för nybörjare. Låt piggarna vandra längs kroppen för en smärtsamt stimulerande känsla som man aldrig vill ska ta slut. Om man är ute efter en leksak specifikt för honom vid exempelvis bondage lekar kan man rikta in sig på en penisplugg med ollonring som förser mannen med en känsla utöver allt annat. Fäst helt enkelt ringen kring ollonet och låt pluggen penetrera urinrörsöppningen.

För en liknande leksak som tar smärtan ett steg längre kan man kika närmare på en dilator av stål som man sticker ner i urinrörsöppningen för att öppna upp hålet och få en stimulerande känsla som knappt går att beskriva i ord. Det är någonting som helt enkelt bara måste provas på.

För de som intresserar sig för elektrostimulering finns det även många fantastiska produkter att hitta hos Sinful. Vad sägs om en shock therapy bröstklämma eller elektro penisringar? För de som älskar smärta i njutningen kan man inte få något bättre än dessa produkter från Sinful för exempelvis bondage och BDSM.


Rep och tejp för bondage från Vuxen

 

Rep & tejp

Om man är i behov av lite bondage tips eller en bondage guide kan det vara bra att ha i åtanke att det inte enbart finns ett sorts sätt att utföra bondage på. Man kan exempelvis satsa på ett silkesrep, ett nylonrep eller några av de många andra materialen på marknaden.

Man har säkert sett flera bondage bilder där olika material används. Hos Vuxen kommer man snabbt att komma i kontakt med många av dessa material – och även i flera olika färger, tjocklekar och längder. Lekar inom bondage börjar nästan alltid vid valet av rep, och vilket man väljer kan påverka upplevelsen på ett storslaget vis.

Om man inte är intresserad av rep kan man istället vända sig till Vuxens utbud av tejp i olika färger. Tänk på att inte bara ge sig ut och inhandla helt ordinär tejp, då detta inte kan vara det säkraste för huden. Satsa istället specifikt på tejp för bondage som man finner i Vuxens webbutik. Denne är fullkomligt säker för huden och gör en inte klibbig då den är framtagen särskilt för de som intresserar sig för bondage. Kika exempelvis närmare på en het rosa färg, en förförisk röd eller en sensuell svart variant.

Rep eller tejp för bondage kan kompletteras med en rad andra produkter som man kan hitta hos Vuxen. Varför inte exempelvis kika på heta kläder, kostymer och utstyrslar så att den undergivna ser extra sexig ut när hen är fastbunden helt utan kontroll. Därtill kanske man vill satsa på populära bondage komplement såsom munkavlar, piskor, masker och andra heta tillbehör.

Även dildoar, vibratorer, analkulor och flera andra liknande sexleksaker är varianter som man stöter på hos Vuxen. Med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel och kanske en sexleksaksrengöring kommer man att få stor glädje av alla deras produkter, och med lite hett bondage rep kan det knappast bli bättre.


Bondagepaket från Vuxen

 

Bondagepaket

Den stora drömmen för de som älskar bondage är att omedelbart kunna ha allting redo för lekarna i sovrummet. Särskilt nybörjare är inte alltid medvetna om vad bas-utrustningen är för fantastisk bondage där njutningen aldrig tar slut.

Lyckligtvis nog kan man hos Vuxen inhandla bondagepaket med allt som man behöver för att komma igång. Olika bondagepaket består av olika produkter, men oavsett vilket paket man väljer kan man vara säker på att man får lite av varje i form av flera produkter som kommer att förse en med stor njutning.

Ett paket kan exempelvis innehålla ett par handklovar, en penissleeve, ett vibrerande ägg, en vibrator, en analplugg, ett par klämmor för bröstvårtorna, ett par kärlekskulor, en penisring, en ögonmask samt en kittlande fjäder. Med andra ord får man mycket i endast ett paket, och man kan helt enkelt räkna med stort värde för pengarna.

Ha därtill i åtanke att olika paket kan ha olika teman så att man själv kan välja beroende på vad som intresserar en. Kanske är ett paket inriktat på just bondage, och i detta finner man då vanligtvis midjeremmar, bojor, ögonmasker, rep och liknande. För de som älskar just BDSM kanske man istället vill satsa på ett kit med ballgags, piskor, paddlar och liknande smärtfulla härligheter.

Om man vill ta valet av paket till en helt ny nivå kan man välja bondagepaket med specifika färgteman där alla produkterna exempelvis är rosa, röda eller svarta. Oavsett om man är en nybörjare eller veteran kommer man att älska bondagepaket från Vuxen som tar lekarna i sovrummet och gör dem mer kinky än någonsin.

Kika gärna även på deras individuella bondage produkter för at hitta fantastiskt stimulerande leksaker som inte finns att hitta i just paketen. För de som vill ”dress for the occasion” kan man också titta lite närmare på de olika kostymerna och underkläderna som går att köpa för att verkligen krydda till det i sovrummet som aldrig förr. Kika på de olika kategorierna och finn någonting som passar en själv och ens partner likt handen i handsken.


Diverse spännande bondage produkter från Vuxen

 

Övrigt bondage & fetish

Vi har ovan gått igenom en mängd olika produkter som har att göra med bondage, men än finns det mycket att se. Särskilt hos Vuxen kan man hitta många guldklimpar genom att titta lite närmare på deras kategori av övriga bondage- och fetischleksaker.

Ett exempel på en stor favorit för de som älskar när det blir lite klibbigt i sovrummet är just ljus med en låg smältpunkt. Dessa är specifikt framtagna för kinky lekar där stearinet snabbt smälter för att kunna droppa över den undergivnas kropp. Det heta vaxet kommer att kännas smärtsamt och orgasmiskt på samma gång för den ultimata njutningen – och den dominanta kommer att älska synen.

För total förödmjukelse och kontroll kan man sikta mot stjärnorna genom att köpa en slitstark och justerbar bur där den undergivna kan låsas in. Det är upp till den dominanta när man återigen får känna doften av frihet. Buren kommer även utrustad med en madrass i botten så att den undergivna ska ha någonting bekvämt att stå på alla fyra ovanpå.

För de som vill ha extra kontroll över sin mans könsorgan blir det hett som aldrig förr om man testar på en kukbur. Dessa tillåter inte mannen att få en erektion, någonting som både är frustrerande, förödmjukande och riktigt sexigt för de som älskar BDSM och bondage. Lås buren och håll nyckeln i tryggt förvar för att sedan se partnern lida på ett pirrande och sexigt vis.

För veteranerna som verkligen har bestämt sig för att ”go all in” när det kommer till BDSM och bondage får man inte glömma bort de heta sexmöblerna och gungorna som är framtagna specifikt för utomordentlig njutning som aldrig förr.

Bli tillfredsställd samtidigt som man tillfredsställer ens partner genom att använda några av de många sexmöblerna eller sexgungorna för att verkligen hetta till det i sovrummet som aldrig förut. Hitta dessa varianter av sexleksaker för bondage och BDSM hos webbutiken Vuxen där valmöjligheterna sannerligen är många för både onani på egen hand och heta parlekar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här