Bondage leksaker – Bästa i test

1512

Att testa på bondage kan vara en ny spännande aktivitet som kryddar till förspel och samlag genom att bjuda på det där lilla extra.

Med hjälp av bondage leksaker kan du bli fastbunden eller kedjad på olika sätt och vis medan din partner har full kontroll över situationen. I många lägen när bondage kommer till nytta används benämningen ”BDSM” – rollspel i sovrummet där en partner är undergiven medan den andra agerar som den dominanta.

Det är sannerligen pirrigt och roligt att hetta till lekarna genom att introducera diverse bondage leksaker, men var ska du egentligen börja och vilken utrusning kommer du att behöva? Allt är subjektivt, men nedan får ni en bondage guide för att göra era framtida äventyr med bondage helt perfekt.

Vad finns det för bondage sexleksaker?

Det finns otroligt många olika sorters bondage sexleksaker, här är några exempel.

 • Bondage rep
 • Sexgungor
 • Sexstolar/ställningar
 • Handklovar/Manschetter

Viktigt att tänka på vid användning av bondage leksaker:

 • Allt bygger på överenskommelse, ni behöver ha pratat och ”okejat” med varandra innan. Alltså bestämma vart gränsen går, vad som får och inte får göras.
 • Säkerhetsord eller rörelser, hur ska ni visa/berätta för varandra att där går gränsen och att ni vill avbryta?
 • Lämna aldrig en person ensam om den är helt bunden, utan ha någon form av uppsikt.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Bondage Leksaker hos Sinful här →

 


 

TESTVINNARESinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide är ett ypperligt val för dig som gärna utforskar ett helt paket med flera olika sorters bondage leksaker. Få både en ögonbindel, ett knytband, bondagetejp, bröstklämmor och en mini flogger i ett och samma fräcka set.

Fördelar

 • Allt du behöver för härliga bondagelekar
 • Mycket prisvärt
 • Perfekt till nybörjaren

Nackdelar

 • Lite för soft för veteranerna som föredrar mer hardcore bondage

Recension

I det här paketet finns det någonting för alla. Det var verkligen fräckt att få experimentera med flera olika sorters bondageleksaker utan att behöva hitta varje produkt individuellt. En stor fördel är även att paketet både kan användas av par med motsatt kön och samkönade par.

Guiden är perfekt för att hitta tips till era nya bondage leksaker och hur ni ska utnyttja dem på bästa sätt.

Floggern kan efter ett tag upplevas som för liten. Men för den ovane är det med andra ord en perfekt start.

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att du läser noggrant igenom A-Z Guiden gällande bondage leksaker för att du ska veta exakt hur du ska gå tillväga. Du kan självklart även kolla in vår BDSM-guide.

 

Rekommenderad till

Sinful Tie Me up Sexleksaksset med A-Z Guide rekommenderas särskilt till de som är nybörjare inom världen av BDSM samt bondage och därför inte är helt säkra på var de ska börja. Satsa på det här setet och få lite av varje till din samling av bondage leksaker!

 

Det säger andra kunder

Ett kundomdöme från Andreas hos Sinful lyder:

Andreas – ”Ett helt fantastiskt nybörjar set med bondage leksaker som alltid kommer fram när det hettar till här hemma. Ett enkelt kitt som nybörjare men ohh så farligt skönt, och det är hållbart då vi har testat gränserna rejält här hemma. Sambon har nu beställt ytterligare saker från Sinful.”

 

Sammanfattning

När allt kommer till kritan kommer du att älska det här paketet om du inte har någon större erfarenhet av bondage och vill testa på en mängd olika högkvalitativa produkter!

 


TILL NYBÖRJARENStora Fetishboxen

Se priset här

Om det förra setet med bondage leksaker inte var nog kommer här ytterligare ett bondage set med mycket att älska. Innehållet som består av ett rep, en ögonbindel, en piska, hand- och fotbojor, en gagball och ett halsband med koppel tillåter för fräcka parlekar som du sent ska glömma.

Fördelar

 • Händigt kit med många valmöjligheter
 • Perfekt för nybörjare
 • Högkvalitativ utformning

Nackdelar

 • En aning dyrt

Recension

Det bästa är variationen på bondage leksaker som ingår, och det är lätt som en plätt att mixa och matcha de olika delarna av paketet. Det är dessutom ett stort plus att varje produkt är tillverkad av högkvalitativa material, så detta set kommer utan tvekan att kunna användas flitigt.

Något som är bra att veta är att vissa upplever att handklovarna lätt går sönder. Men i övrigt ska bondage leksakerna hålla god kvalité.

Remmarna är ganska tunna och det kan både innebära att det blir mer uppskattat och mindre uppskattat.

 

Hur använder du den?

Alla produkter går såklart att kombinera i samma bondage lek. En bra idé kan vara att läsa på om hur det fungerar som nybörjare.

 

Rekommenderad till

Stora Fetishboxen rekommenderas primärt till nybörjare som gärna vill ha ett helt set med olika bondageleksaker att välja mellan, men det är fullt möjligt att också njuta av leksakerna om du har tidigare erfarenhet av BDSM. Med så många leksaker att välja mellan finns det någonting för alla.

 

Det säger andra kunder

Ett kundomdöme om bondage leksakerna av Jennie hos Mshop lyder:

Jennie – ”Blev förvånad av kvalitén på detta sett, det doftade nästan som om det var riktigt läder. Kvalitén var bra med! 50 shades of snusk åt folket.”

 

Sammanfattning

Om du är ny inom världen av bondage leksaker eller helt enkelt letar efter ett set med variation är Stora Fetishboxen ett val som inte kommer att svika dig!

 


DEN BILLIGA 7-delars Bondage Set

Se priset här

Drömmer du om att krydda till parlekarna lite extra med ett härligt bondage set? Då kan 7-delars Bondage Set stå till tjänst. Njut av en ballgag, bröstklämmor, en ögonbindel, ett bondagerep, en floggerpiska, ett halsband och manschetter.

Fördelar

 • Hela 7 bondage prylar i ett kit
 • Stor valuta för pengarna
 • Ypperligt val för bondage-nybörjare

Nackdelar

 • Kan lukta lite plastigt i början

Recension

Wow! Allt du kan tänkas vilja ha och mer går verkligen att hitta i det här paketet. Det är utmärkt för de nyblivna bondage-entusiasterna, och det finns många fräcka prylar i setet som vi är flera som älskar.

Vissa av bondage leksakerna kan upplevas som stora, men det är enkelt att lösa genom att göra fler hål så att de kan spännas åt hårdare.

En stor fördel är att bondage leksakerna antingen kan användas för sig själva eller samtidigt för en äkta fulländad upplevelse.

Det finns alltså stora möjligheter för variation med dessa bondage leksakerna.

 

 

Hur använder du den?

Det ingår flera olika bondage leksaker och vi rekommenderar att du läser på om de alla olika produkterna innan du börjar använda dem.

 

Rekommenderad till

Om du nyligen har fått upp intresset för bondage eller om du helt enkelt vill testa på någonting nytt är det här setet att rekommendera. Du slipper att själv beställa flera olika bondage produkter och får istället ett händigt paket med en mängd valmöjlighet. Allt detta till ett rimligt pris.

 

Det säger andra kunder

Ett kundomdöme från Leon på Sinful lyder:
Leon – ” Allt som allt tyckte jag och min partner att det var jättebra.

 • Floggern var nog det bästa av allt, härlig känsla och snygg design.
 • Ballgagen var för lång för mig, detta gick dock lätt att lösa genom att göra lite fler hål vi spännet därbak. När vi hade gjort det kändes den skön att använda.
 • Bröstklämmorna var bra. Söta med en liten bjällra på. – Halsbandet var för stort för mig, men jag har väldigt smal hals. Tror att vi ska försöka göra fler hål i det.
 • Repet har vi inte testatän men det verkar vara ett helt ok rep. Om man vill göra mer seriös repkonst tror jag dock att man behöver ett ordentligare och längre rep.
 • Manschetterna var jättebekväma och väldigt lätta att använda.
 • Ögonbindeln var inte särskilt intressant eftersom vi föredrar att använda en sjal eller nåt men jag kan ha den när jag sover.

Produkterna luktar rätt mycket när man tar ut dom ur lådan så jag rekommenderar att man vädrar dom om man har möjlighet”

 

Sammanfattning

Det finns många härliga bondage leksaker att testa på i detta smidiga bondage set, så ta tjuren vid hornen och krydda till parlekarna som aldrig förr med det här högkvalitativa paketet!

 


TILL DEN ERFARNE50 Shades Over The Bed Cross Restraint

shades over the bed cross restraint

Se priset här

 

För att ta bondage till en helt ny nivå är 50 Shades Over The Bed Cross Restraint värd att kika närmare på. Detta set passar alla dubbelsängar och kommer i form av ett fastbindnings-kit. Använd det för att fästa partnerns armar och ben för fräcka parlekar som aldrig förr, en perfekt grundköp till era bondage leksaker.

Fördelar

 • Fantastiskt tillskott till BDSM-samlingen
 • Passar de flesta dubbelsängarna
 • Bekväma remmar att fästas i

Nackdelar

 • Svårt att förstå hur allt ska spännas till en början

Recension

Detta bondage set är utomordentligt fräckt och kommer att älskas av både nybörjare och de lite mer erfarna BDSM-entusiasterna. De flesta älskar hur mjuka remmarna är och faktumet att produkten är tillverkad av behagliga material som inte skaver runt hand- eller fotlederna.

 

Hur använder du den?

Det kan som tidigare nämnt ta lite tid innan ni förstår hur alla remmar ska spännas och fästas. Vi rekommenderar att kolla in denna Youtube video.
Testa och utforska era nya bondage leksaker tillsammans.

Rekommenderad till

50 Shades Over The Bed Cross Restraint har mycket att bjuda på om du älskar bondage, och det blir en höjdare i sovrummet oavsett om du är ny inom världen av bondage eller om du har tidigare erfarenhet.

Med andra ord är det här en produkt som passar de flesta med intresse för antingen soft BDSM eller en mer hardcore variant.

 

Det säger andra kunder

Petter – ” Efter att vi äntligen fattat hur de skulle spännas fast så var de sjukt roliga att använda.”

 

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är detta ett högkvalitativt set med flera bondage leksaker, som blir underbart för de som vill fästa sin partners hand- eller fotleder i sängen. Komplettera med andra fräcka BDSM-leksaker såsom floggers eller fjädrar och få en natt som ni sent ska glömma.

 


DEN FRÄCKA Obaie Take Control Bondage Set

obaie take control bondage saet

Se priset här

Om du vill ta kontroll över din partners njutning finns det få produkterna som blir så fräcka som Obaie Take Control Bondage Set. Detta paket med flera bondage leksaker låter dig spänna fast partnern på flera olika sätt medan hans eller hennes sinnen begränsas tack vare ögonbindeln – och inte får vi glömma den snärtande ridpiskan.

Fördelar

 • Många BDSM-prylar i ett praktiskt set
 • Tillverkad av högkvalitativa material
 • Kräver lite förvaringsutrymme, enkelt att ta med

Nackdelar

 • Det hade varit kul om även bröstklämmor ingick

Recension

Obaie Take Control Bondage Set är spännande att använda tack vare de många olika bondage leksakerna ock utrustningen som ingår. Det blir därför enkelt att testa er fram och hitta nya kombinationer av utrustningen varje kväll!

Det går att fästa dem både hårt och löst och kan därför anpassas efter var och ens önskemål.

 

Hur använder du den?

Ni kan använda alla bondage leksakerna var för sig, men det går också bra att använda dem tillsammans. Använd de olika spännen och remmar som finns för att koppla samman dem.

 

Rekommenderad till

Obaie Take Control Bondage Set kan dras nytta av oavsett om du är van vid bondage eller inte. Ni väljer själv hur hårt manschetterna ska sitta och hur aggressivt partnern ska daskas till med ridpiskan, så det är lätt att anpassa utrustning efter er nivå.

 

Sammanfattning

Om du inte tidigare har testat på det här setet är det absolut ett måste. Den högkvalitativa utrustningen är perfekt oavsett om du är en BDSM-nybörjare eller veteran, så det finns utan tvekan någonting som passar dig bland dessa bondage leksaker!

 


DEN LYXIGA50 Shades Freed Want To Play

50 shades freed want to play

Se priset här

Att använda vanliga rep till bondage är oftast inte någon höjdare. Vänd dig istället till det riktigt snygga och lyxiga 50 Shades Freed Want To Play för att få ett silkeslent rep som är hela 10 meter långt. Det finns med andra ord mycket att leka med.

Fördelar

 • Tillverkat i ett riktigt silkeslent material
 • Vackert utseende med guldfärgade detaljer
 • Hela 10 m att leka med

Nackdelar

 • Vissa anser att repet är lite för långt

Recension

Här har du ett rep som verkligen kan skryta med allt. Det riktigt lyxiga lila utseendet med guldfärgade detaljer, det silkeslena materialet och den slitstarka tillverkningen.

Med andra ord känns det fantastiskt skönt mot huden samtidigt som repet ser riktigt exklusivt ut.

Det är viktigt att våra bondage leksaker attraherar oss även för ögat, det kan få oss att bli kåta bara vid första ögonkastet.

 

Hur använder du den?

Eftersom repet är långt kan du använda det för att göra specialknutar eller knyta både armar och ben på olika håll.

 

Rekommenderad till

Med sin längd på hela 10 meter blir 50 Shades Freed Want To Play passande för dig som vill ha mycket att leka med. Även för personer med lite känsligare hud kommer repet att kännas underbart tack vare det silkeslena materialet som det är tillverkat av.

Dra nytta av produkten oavsett om du är en nybörjare eller veteran inom världen av bondage!

 

Det säger andra kunder

Nelly – ” Väldigt fint och stilrent, ger möjlighet till hårda tag med finess, långt och bra räcker gott och väl till att binda händer och fötter vid varsin kant utav sängen.

Sitter skönt mot huden och är mjuk utan att klia och skava, detta för att det blir bekvämare att knyta bli bunden hårt, riktigt grymt.

Jag har lite svårt för när saker kliar mot huden och detta repet var en stor uppgradering från ett jag tidigare haft. ”

 

Sammanfattning

Att säga att det finns mycket att älska hos detta bondage rep är en underdrift. Både det exklusiva utseendet, det underbart sköna materialet, den imponerande längden och det låga priset jobbar tillsammans för att ge dig en högkvalitativ produkt som aldrig sviker dig. Ett måste i lådan med bondage leksaker.

 


MEST POPULÄRAObaie Body Restraints Harness

obaie body restraints harness

Se priset här

 

Vem säger att kvalitet måste kosta skjortan? Obaie Body Restraints Harness är den fräcka utrustningen som tillåter dig att fixera din partner på flera olika sätt för att krydda till lekarna i sovrummet.

Fördelar

 • Många fixeringsmöjligheter
 • Ger er chansen att experimentera med olika ställningar
 • Hög kvalitet till ett rimligt pris

Nackdelar

 • Ringarna hade kunnat vara lite mer robusta

Recension

Fäst partners handleder i någon av de olika ringarna på antingen framsidan eller baksidan av denne harness och njut av denna riktigt spännande leksak tillsammans med andra bondage leksaker.

Här är det tal om BDSM-utrustning som inte bara är robust och flexibel, utan också ser mycket estetiskt tilltalande ut. Det finns mycket att älska med den här harnessen, och tack vare de många olika ringarna är det lätt att hitta en bekväm position som passar båda parter.

 

Hur använder du den?

Det är ett justerbart set så ni kan själva välja hur det ska sitta.

 

Rekommenderad till

Obaie Body Restraints Harness rekommenderas till både de som har tidigare erfarenhet av BDSM och de som är lite nyare inom området. Du kommer att få stor nytta av den här mångsidiga utrustningen alla dagar i veckan!

 

Det säger andra kunder

Bojan – ” Ett mycket bra inköp för både de mer erfarna samt för nybörjare. Materialet är modernt och väldigt hållbart. Passar både manliga och kvinnliga subs i diverse storlekar eftersom midjebandet har en god omkrets. Handledsmanschetterna är inte speciellt breda, men man kan enkelt mixa och matcha med de resterande bondage leksakerna man har hemma. ”

 

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort är denne justerbara harness passande i de flesta hemmen. Den ser fräck ut, den är mycket mångsidig och den kommer till ett förvånansvärt lågt pris. Vad mer kan man önska sig av en högkvalitativ bondage-produkt?

 


Furry Love Cuffs

furry love cuffs rod

Se priset här

Då var det dags att kika på ett par handbojor, troligtvis även ett utav de sötare bondage leksakerna i testet. Det här paret är ett utmärkt val för de som föredrar någonting mjukt och fluffigt runt handlederna.

Fördelar

 • Mycket billiga
 • Kommer i flera olika fräcka färger
 • Underbart bekväma att ha på sig

Nackdelar

 • En aning plastig kvalitet

Recension

De fräcka handbojorna kommer utrustade med två nycklar som den dominanta håller hårt i medan den undergivna spänns fast. Här är det tal om en riktigt fräck produkt, helt enkelt!

Furry Love Cuffs är mycket mjuka och härliga att ha på sig, för att inte tala om hur de öppnar nya dörrar till fräcka parlekar. Det är riktigt spännande att antingen få handlederna fastlåsta i varandra eller att fixeras vid sängen medan en flogger dras nytta av för att krydda till det lite extra.

 

Hur använder du den?

Handbojor tror jag vi alla vet hur de fungerar, se bara till så att de funkar att låsa upp.

 

Rekommenderad till

Furry Love Cuffs är perfekta för nybörjarna inom bondage och BDSM eller helt enkelt för de som har lite känsligare hud. Handbojorna är nämligen mjukare och fluffigare än vanliga hårda handbojor, så ni kan experimentera med fixering utan att det gör ont om handlederna.

 

Det säger andra kunder

Josef – ” ”Enda kritiken jag har är att låset kan gå upp. Dock så är de precis som förväntat och sköna att ha på sig. Har livat upp sexet med frun ordentligt!”

 

Sammanfattning

Handbojorna kan sammanfattas med tre B: Billigt, bra och bekvämt. Skippa de hårda och obekväma handbojorna för att testa på någonting lite fluffigare. Glöm inte att det också finns fem olika färger att välja mellan!

 


Obaie Bondagerep 10 m

obaie bondage reb 10 m

Se priset här

Om du är ute efter ett vanligt hederligt bondagerep till ett utomordentligt lågt pris finns det få produkter som är så praktiska som Obaie Bondagerep 10 m. Det må inte ha några exklusiva eller märkbara detaljer, men det får definitivt jobbet gjort. Om du inte vill tömma din plånbok för att få ett högkvalitativt bondagerep är den här produkten väl värd att satsa på.

Fördelar

 • Tillverkad av robust nylon
 • Lämnar inga märken efter sig
 • Mycket stor valuta för pengarna

Nackdelar

 • Plasten i ändarna sitter fast lite dåligt

Recension

Med en längd på hela 10 meter finns det mycket rep för pengarna att njuta av. Bondage repet har ett ganska simpelt svart utseende, men det är bekvämt mot huden och lämnar inte några märken efter sig. Därför kan du med gott samvete dra nytta av repets alla fördelar utan att behöva oroa mig för att det skulle skava.

 

Hur använder du den?

Välj själv hur du vill knyta repet, endast fötter eller både fötter och händer kanske till och med bröst?

 

Rekommenderad till

Obaie Bondagerep rekommenderas för de som vill ha ett robust rep i vått och torrt till ett fantastiskt lågt pris. Det finns inga flashiga detaljer, men repet gör sitt jobb väl och kan enkelt dras nytta av oavsett om du är en nybörjare eller veteran inom bondage-världen.

 

Det säger andra kunder

Arne – ” Perfekt för mig som är nybörjare och inte vill börja med hamparep. Bomull är mjukt och följsamt. Går att tvätta i maskin och kräver inte så mycket underhåll. Billiga rep! Rekommenderas varmt. ”

 

Sammanfattning

Bara för att någonting är enkelt betyder det inte att det är dåligt. Obaie Bondagerep 10 m är ett bevis på detta. För hög kvalitet till ett otroligt lågt pris är det här repet ett måste i bondage-samlingen för par som vill experimentera med fixering.

 


Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

obaie soft cuffs hogtie mtu

Se priset här

Obaie Hogtie med mjuka Manschetter är ett set som består av två manschetter till handlederna och två manschetter till fotlederna samt en ring som manschetterna kan fästas i. Detta ger dig och din partner en lång rad fixeringsmöjligheter såsom att fästa samman händerna eller fötterna antingen framför eller bakom kroppen.

Fördelar

 • Bekväma manschetter
 • Många fixeringsmöjligheter
 • Högkvalitativa material till ett rimligt pris

Nackdelar

 • Hade varit bra att veta vilken manschett som gäller fot och vilken som är hand

Recension

De bekväma polyestermanschetterna ser till så att den här produkten känns behaglig att använda även när lekarna pågår under en längre stund. Med flera olika fixeringsmöjligheter finns det också en uppsjö av nya positioner att testa på! Det här är ett måste bland samlingen av era bondage leksaker.

 

Hur använder du den?

Du fäster två av manschetterna runt handlederna och de andra två runt anklar. Manschetterna fäster du i ringen med hjälp av karbinhakarna.

 

Rekommenderad till

Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter kan vara det utmärkta första steget in i världen av bondage, men visst kan produkten även passa de som har tidigare erfarenhet av BDSM. De är enkla att använda och behagliga att ha på sig.

 

Det säger andra kunder

Linn – ” Då min sambo inte är van vid rep så bestämde vi oss för att köpa denna och den är perfekt. Den är ganska tight så man måste vara ganska rörlig för att kunna använda den. Det är rejäla kardborreband som håller för när man drar, och mjuka manschetter så det blir inga märken efteråt. Väldigt prisvärd produkt, jag är jättenöjd!”

 

Sammanfattning

Det må vara ett enkelt litet set, men visst bjuder den här utrustningen på många möjligheter och olika positioner att testa på. Pricken över i:et är de bekväma nylonmanschetterna som ser till så att det alltid är behagligt att ha på sig dem.

 


Nipple Clamps With Chain

nipple clamps with chain svart

Se priset här

Då övergår vi till bröstklämmor, och just Nipple Clamps With Chain är en fräck produkt i form av justerbara bröstklämmor med en kedja mellan. Detta bjuder både på ett snyggt utseende och extra vikt för en fräckare upplevelse.

Fördelar

 • Fräckt utseende
 • Mycket billiga
 • Kommer med en härlig metallkedja

Nackdelar

 • Lite svag reglering

Recension

Nipple Clamps With Chain är sköna att ha på sig tack vare det mjuka överdraget i gummi. Samtidigt bjuder kedjan på ett fräckt metallutseende och tynger ner bröstklämmorna för en extra fräck känsla. Detta är utan tvekan ett ”must have”.

Hur använder du den?

Kläm fast dem på bröstvårtorna och reglera därefter med skruvarna som sitter på.

 

Rekommenderad till

Nipple Clamps With Chain rekommenderas till alla som älskar parlekar som involverar bröstvårtorna. Fäst klämmorna i brösten för att göra dem mer känsliga för beröring och njut av fräcka lekar tillsammans med någon som du håller kär.

 

Det säger andra kunder

Ken – ” Lite för svaga enligt frun, skulle gott att justera på båda hållen.”

 

Sammanfattning

Förutom nackdelen av en svag reglering kan Nipple Clamps With Chain bjuda på många fräcka stunder i sovrummet tillsammans med din käraste. Det snygga utseendet och den härliga känslan av att bära bröstklämmorna är ett stort plus.

 


Obaie Silikongag i Konstläder

obaie immiteret læder silikone gag

Se priset här

 

Om du älskar lekar där en partner agerar som dominant och den andra som undergiven är en ballgag ett måste. Just Obaie Silikongag i Konstläder har en härlig silikonboll för en unik känsla som är väl värd att testa på.

Fördelar

 • Tillverkad i ett bekvämt och lent material
 • Perfekt till dominanslekar
 • Justerbar

Nackdelar

Recension

Obaie Silikongag i Konstläder har många positiva aspekter som jag verkligen uppskattar. Inte nog med att utrustningen kommer med en bekväm silikonboll, utan hela gaggen är riktigt bekväm att ha på sig.

 

Hur använder du den?

Placera bollen i munnen och spänn därefter remmarna runt huvudet.

 

Rekommenderad till

Tack vare att denne silikongag är justerbar kommer produkten att passa de flesta huvudena. Utrustningen är det perfekta valet för alla som älskar dominanslekar, och det är dessutom stor valuta för pengarna som gäller.

 

Det säger andra kunder

Hampus – ” Bra storlek och mycket för pengarna. Silikonet i gagballen ger med sig när man biter i den vilket är positivt, och jag gillar också att det går ut silikon på sidorna som hamnar i mungiporna vilket gör den bekväm att ha på sig ett tag”

Sammanfattning

Om du är ute efter en ballgag som både sitter bekvämt runt huvudet och i munnen är det här helt rätt produkt. Dess justerbara egenskap är också ett stort plus i kanten, och visst får vi inte glömma att nämna det rimliga priset. Om du älskar dominanslekar bara måste du kika närmare på den här produkten.

emy testare
“Hej, jag heter Emy och är 21 år. Jag har också skrivit om denna silikongag, läs min recension här.”

Läs hela recensionen


Obaie Halsband i Konstläder med Kedja

obaie immiteret læder halsbånd med kæde

Se priset här

Obaie Halsband i Konstläder med Kedja är rena drömmen för dominanslekentusiasterna. Låt den undergivna bära det bekväma justerbara halsbandet i konstläder medan den dominanta håller i kedjans andra ände.

Fördelar

 • Mjukt och bekvämt material på insidan av halsbandet
 • Perfekt till dominanslekar
 • Justerbart halsband

Nackdelar

 • Ser lite billig ut trots bra kvalitet

Recension

Obaie Halsband i Konstläder med Kedja är en stor favorit i sovrummet. Halsbandets mjuka inre gör det bekvämt att ha på sig även under en längre tid, och tack vare att storleken går att justera passar det perfekt runt halsen. En riktigt kinky detalj för att krydda till det i sovrummet.

 

Hur använder du den?

Spänn halsbandet med hjälp utav spännet som finns på remmarna. Du kan även ta av metallkedjan för att kombinera halsbandet med andra bondage leksaker.

 

Rekommenderad till

Om du och din partner älskar dominanslekar är den här produkten perfekt för er. Låt den undergivna bära halsbandet medan den dominanta håller i kedjan. Det mjuka materialet kommer att se till så att det aldrig skaver eller blir obekvämt.

 

Det säger andra kunder

Electra – ” erfekt för dominans/submissive lekar i sängen. Den är behaglig att ha på sig och enkel att göra större/mindre om man gillar den tightare. Kejdan är i bra längd att kunna ta avstånd eller nämre varann. Älskar den.”

 

Sammanfattning

För puppy play eller dominanslekar i allmänhet är halsbandet helt perfekt med sitt mjuka inre och justerbara egenskap. Kedjan är stabil och robust medan handtaget på andra sidan tillåter den dominanta att hålla hårt i den undergivna.

 


Position Master With Cuffs

position master with cuffs

Se priset här

Position Master With Cuffs är en ganska unik bondage leksak som består av fotbojor, handbojor samt ett stoppat nackstöd som tillåter dig att luta dig tillbaka. Med andra ord är det fixering och bekvämlighet som kombineras för härliga parlekar i sovrummet.

Fördelar

 • Stoppat nackstöd för bekvämlighetens skull
 • Justerbar för att passa de flesta perfekt
 • Tillåter för nya sexiga ställningar

Nackdelar

 • Priset
 • Spännet lossnar ibland

Recension

Position Master With Cuffs är sannerligen en av de mer intressanta och unika BDSM-produkterna som jag har testat på… och utan tvekan en av de mest bekväma. Inte nog med att den ger en tillgång till flera nya positioner, utan det behagliga nackstödet gör allting bara bättre.

 

Hur använder du den?

Placera nackstödet bakom nacken och sedan positionera ben och armar. Du reglerar enkelt genom öglorna och hakarna som finns.

 

Rekommenderad till

Position Master With Cuffs rekommenderas till alla som vill testa på någonting nytt och ganska unikt. Prova på de där sexställningarna som inte tidigare har varit möjliga, och njut samtidigt av det bekväma nackstödet.

 

Det säger andra kunder

Daniel – ” Är nöjd med denna produkt blir så sköna sexställningar o den sitter bra både på mej o min fru men används mest på mej när hon leker med mej.”

 

Sammanfattning

Position Master With Cuffs rekommenderas till alla som vill testa på någonting nytt och ganska unikt. Prova på de där sexställningarna som inte tidigare har varit möjliga, och njut samtidigt av det bekväma nackstödet.

 


Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar

obaie håndleds og ankel spredestang

Se priset här

Här kommer en benspretare som inte bara håller isär benen, utan som samtidigt kan fixera handlederna. Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar bjuder på många nya möjligheter i sovrummet, och särskilt för de som älskar dominanslekar.

Fördelar

 • Tillverkad i högkvalitativ nylon och metall
 • Enkelanvänd för både nybörjare och veteraner
 • Mycket prisvärd

Nackdelar

 • Materialet hade kunnat vara lite mer bekvämt och snyggare

Recension

Den här produkten är perfekt för att få full kontroll över partnerns kropp. Den är mycket uppskattad på grund av hur både handlederna och fotlederna kan fästas i stången så att helt nya sexställningar kan testas på. Den enda mindre nackdelen är att kardborrebandsmanschetterna kanske inte är det hetaste i världen.

 

Hur använder du den?

Spänn benen/vristerna i de yttersta manschetterna och armarna i de innersta. Eftersom de är kardborreband kan de enkelt justeras.

Kombinera dem sedan tillsammans med andra bondage leksaker som vi rekommenderar här i testet.

Rekommenderad till

Både de med och utan erfarenhet av spreader bars kan få mycket utav den här produkten. Det är upp till er om ni bara vill fästa fotlederna eller om ni även vill fixera handlederna. Det är därför en produkt som blir enkel att använda på era villkor.

 

Det säger andra kunder

Benny – ” En helt klart prisvärd produkt för nybörjaren utan tidigare erfarenhet men som vill prova på. Materialet är inte det mest upphetsande och det kan vara svårt att få framförallt händerna att sitta fast ordentligt. Men den gör sitt jobb och den används flitigt. Jag tycker den är lite för kort och skulle uppskatta en som skapar störreavstånd mellan fötterna.”

 

Sammanfattning

Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar är prisvärd BDSM-utrustning som bland annat kan dras nytta av vid doggystyle för att se till så att partnerns ben förblir isär. Testa er fram och hitta det användningsområdet som blir bäst för er!

 


Bondx Cuffs & Bondagerep

bondx cuffs bondagerep svart

Se priset här

Vad är en BDSM-session utan fräcka handbojor? Bondx Cuffs & Bondagerep är ett par handbojor som levereras med två nycklar. Låt därför den undergivna låsas fast medan den dominanta håller i nycklarna!

Fördelar

 • Tillverkad i robust metall
 • Kommer med säkerhetsspärr om nycklarna tappas bort
 • Ett rep till bondage ingår

Nackdelar

 • Kan upplevas som hårda

Recension

De fräcka Bondx Cuffs & Bondagerep är det optimala valet för de kinky parlekarna och för utökning av dina bdsm leksaker. Jag uppskattar verkligen att det finns en säkerhetsspärr om nycklarna skulle komma bort, och visst är det härligt med ett medföljande bondagerep.

 

Hur använder du den?

Använd handbojorna precis som vanligt, det tillkommer två nycklar men det finns även en säkerhetsspärr. Sedan kan du använda repet för andra bondage lekar.

 

Rekommenderad till

Dessa handbojor är passande för alla de som vill experimentera med bondage och BDSM i allmänhet. Som grädden på moset är det medföljande repet bekvämt så att det ska kunna användas utan problem även om du har känslig hud.

 

Det säger andra kunder

Det finns inga recensioner att hämta för nuvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

 

Sammanfattning

Bondx Cuffs & Bondagerep är det optimala valet för alla BDSM-entusiasterna som vill fixera partnern på olika sätt och vis. Välj mellan färgerna svart, röd samt lila för att få fräcka högkvalitativa handbojor som aldrig sviker dig.

 


Obaie Handleds- och Lårmanschetter

obaie håndleds og lær manchetter

Se priset här

Obaie Handleds- och Lårmanschetter är en perfeklt bondage leksak passande för spännande parlekar. Använd manschetterna för att låsa fast partnerns handleder vid låren eller testa på helt andra fixeringsalternativ som blir passande för just er. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Mycket billiga
 • Kan användas till flera olika bondagelekar

Nackdelar

 • Materialet kan kännas en aning plastigt

Recension

Obaie Handleds- och Lårmanschetter kanske inte är tillverkade av det lenaste materialet, men de är mycket effektiva och utför sitt jobb väl. Produkten bjuder på en lång rad fixeringsmöjligheter för att ge användaren chansen att prova på nya spännande ställningar.

 

Hur använder du den?

Fäst dem runt lår och handleder.

 

Rekommenderad till

Om du är ute efter lättanvänd bondageutrustning för att krydda till BDSM-sessionerna kan det vara väl värt att satsa på Obaie Handleds- och Lårmanschetter. Fäst partnern i många olika spännande positioner och njut av unika samt kinky upplevelser tillsammans.

 

Det säger andra kunder

Markus – ” Inte jättebekvämt material då det är väl stumt. Ett mjukare och/eller mer elastiskt material hade gjort denna bondage leksak mycket mer användbar.”

 

Sammanfattning

För en effektiv produkt som kryddar till de kinky BDSM-sessionerna och samtidigt är imponerande billig är Obaie Handleds- och Lårmanschetter en rekommendation. Storleken justeras lätt och manschetterna kan fästas hur ni än vill.

 


Blaze Soft Spreader Bar

blaze soft spreader bar

Se priset här

Spänn fast partnern och få full kontroll med Blaze Soft Spreader Bar. Denna bondage leksak kommer i form av en stång tillsammans med fyra mjuka manschetter för handlederna och fotlederna. Använd stången vid dominanslekar och andra kinky stunder i sovrummet.

Fördelar

 • Enkel bondage leksak att ta med sig
 • Fungerar bra att kombinera med andra produkter
 • Mjuka mot huden

Nackdelar

 • De är inte särskilt snygga

Recension

Det är ett stort plus att manschetterna som ingår är så pass mjuka att de behagligt går att ha på sig under en längre tid. Tack vare spretarstången sitter man fast i en fräck position så att partnern har full tillgång till ens kropp. Riktigt spännande, helt enkelt!

 

Hur använder du den?

Placera manschetterna runt fötter och händer, eller bara det ena.

 

Rekommenderad till

Är du ute efter en spreader bar som har ett lite mjukare yttre? Vill du kunna fixera din partner för kinky bondage- och dominanslekar? Då är just Blaze Soft Spreader Bar det rätta valet för dig och din partner!

 

Det säger andra kunder

För närvarande finns det inga omdömen hos återförsäljaren.

 

Sammanfattning

De fyra mjuka och justerbara manschetterna passar de flesta, och med en stång som håller benen isär kan ni testa på helt nya dominanslekar som båda parter utan tvekan kommer att älska.

 


Bound Handledsmanschetter i Läder

bound læder håndleds manchetter

Se priset här

Vill du ta dina bondage leksaker till en riktigt lyxig och exklusiv nivå? Då är det väl värt att kika närmare på Bound Handledsmanschetter i Läder. Inte nog med att produkten är tillverkad i riktigt högkvalitativa material, utan den kommer även utrustad med snygga gulddetaljer.

Fördelar

 • Perfekt till bondagelekarna
 • Framställd i underbart nubuckläder
 • Lyxiga gulddetaljer

Nackdelar

 • Det luktar väldigt mycket läder i början

Recension

De robusta materialen och faktumet att manschetterna går att justera är två riktigt stora fördelar som gör att många älskar den här produkten. Det hjälper naturligtvis också att manschetterna har underbart vackra gulddetaljer.

 

Hur använder du den?

Placera handledsmanschetterna runt den undergivnas handleder och använd spännena. Använd sedan andra bondage leksaker för att göra upplevelsen komplett.

 

Rekommenderad till

Bound Handledsmanschetter i Läder är passande för de som är trötta på vanliga plastiga manschetter och hellre vill vända sig till någonting riktigt lyxigt. Om du älskar bondage och dominanslekar är det här helt rätt produkt för dig.

 

Det säger andra kunder

Bea – ” Läder doftande snygga, sköna bojor som sitter bra, även på mig med små handleder. Bara denna känsla av ordentligt kraftiga bojor som tynger dina handleder gör en upphettad. Rekommenderar dom varmt. ”

 

Sammanfattning

Om du inte bara vill att era manschetter ska vara slitstarka utan också se snygga ut blir detta det rätta valet. Manschetterna må vara en aning dyra, men vad du får är stor valuta för pengarna i form av en underbar produkt.

 


Joydivision Love Swing Multi Vario

joydivision loveswing elskovsgynge de luxe

Se priset här

 

En av de bondage leksakerna som tar lite mer plats är sexgungan. Men om ni vill testa på nya sexiga positioner i ett nästan viktlöst tillstånd finns Joydivision Love Swing Multi Vario där för er. Fäst den här gungan i taket och låt en partner sitta i den medan den andra partnern har full tillgång till hans/hennes kropp.

Fördelar

 • Kan bära upp till 150 kg
 • Ger er tillgång till helt nya sexställningar
 • Känns trygg att sitta i

Nackdelar

 • Kräver mycket plats

Recension

Gammal hederligt samlag i sängen är inte alltid det roligaste, och det finns vissa ställningar som man inte särskilt enkelt kommer åt. Därför har den här gungan gjort under för oss, och vi kan nu experimentera med helt nya fräcka lekar.

 

Hur använder du den?

Montera upp sexgungan efter bruksanvisningen, den hängs i en meter lång kedja och fjäder. Kom ihåg att kroken till taket behövs köpas separat.

Självklart så kan du kombinera med andra bondage leksaker för att göra det ännu roligare.

 

Rekommenderad till

Gungan rekommenderas till dig som inte har en alltför tajt budget och samtidigt har ett tak som är starkt nog att hålla uppe gungan. Om detta är fallet kommer ni att älska friheten som den här produkten bjuder på.

 

Det säger andra kunder

K&M ” Efter att provat denna några ggr. och modifierat den lite själv så är det en riktigt bra komplement i vårat sexliv. Modifieringarna består i ett nackband och en kudde. Remmarna är lite för tunna och skär in i stjärten. Ska tydligen finnas ett tillbehör av typ platta/gunga. Den kommer införskaffas om vi hittar den.”

 

Sammanfattning

Ta er njutning till helt nya höjder, bokstavligt talat, och testa på den här underbara gungan. Få tillgång till helt nya ställningar som ni tidigare bara har kunnat drömma om och känn vilken otrolig frihet ni får. Det går inte att rekommendera den här gungan mer!

 


Blaze Collar

blaze collar

Se priset här

En krage är ett perfekt verktyg till både puppy play, dominanslekar och bondage. Just Blaze Collar är ett härligt veganskt alternativ i form av en snygg krage med både O-ring och D-ringar så att antingen ett koppel eller en kedja ska kunna fästas.

Fördelar

 • Tillverkad utav veganska material
 • Justerbar för att passa de flesta halsar
 • O-ring och D-ringar att fästa koppel eller kedja i

Nackdelar

 • Vissa tycker den är för bred

Recension

Den snygga kragen har ett kinky svart utseende med fräcka nitar som fulländar looken. Det är riktigt smidigt hur man kan justera kragen så att den passar perfekt, och visst kryddas parlekarna till på ett fantastiskt sätt då ett koppel kan fästas i kragen.

 

Hur använder du den?

Spänn den runt halsen, du kan enkelt använda den tillsammans med andra bondage leksaker så som ett koppel.

 

Rekommenderad till

Passar den som gillar breda och robusta halsband.

 

Det säger andra kunder

Natalie – ” Gillade utseendet. Snyggt på. Den var bredare än vad jag trodde när den väl kom på. På mig täckte den hela halsen.”

 

Sammanfattning

Blaze Collar är gynnsamt att använda av de som älskar puppy play, dominanslekar och bondage. Det finns många möjligheter för den dominanta att ta kontroll över den undergivna om ni fäster en kedja eller ett koppel i kragen och njuter av kinky stunder tillsammans.

 


Master Series Subdued Full Body Bindset

master series subdued full body bindesaet

Se priset här

Få bondageupplevelsen som du alltid har drömt om med hela sju olika remmar i ett smidigt paket. Master Series Subdued Full Body Bindset består av flera remmar i olika storlekar som ger dig möjligheten att binda din partner på flera olika fräcka sätt.

Fördelar

 • Hela sju remmar i ett och samma set
 • Bjuder på många bondagemöjligheter
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar

 • Kan upplevas lite för basic

Recension

Ibland kan det vara roligt att bara spänna fast hand- eller fotlederna, men med just det här kitet öppnas dörren till nya utomordentliga upplevelser. Det är riktigt spännande att få hela kroppen fastspänd med robusta nylonremmar för parlekar som aldrig förr. Det ger en bred variation bland era bondage leksaker.

 

Hur använder du den?

Eftersom det finns sju olika remmar så finns det sju olika möjligheter till att binda upp din partner. Det är bara fantasin som sätter stopp för användandet av denna bondage leksak.

 

Rekommenderad till

Detta set rekommenderas till både nybörjare och de som är lite mer vana vid bondage. Paketet bjuder nämligen på så många olika sätt att fixera partnern, så det är bara för er att testa er fram och hitta det som blir bäst för just er.

 

Det säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det kommer säkerligen inom det snaraste.

 

Sammanfattning

Oavsett hur erfaren du är av bondage är det väl värt att testa på detta prisvärda set med så många som sju olika remmar. Tack vare att remmarna är justerbara kommer de även att kunna ändras för att passa dig eller partnern perfekt.

 


Slender Impulse Crop

s m slender impulse crop

Se priset här

Slender Impulse Crop är en bondage leksak i form av en piska som blir ett äkta måste för alla som älskar BDSM. Med sin längd på hela 65 cm finns det mycket att leka med, och piskan kommer med ett rejält handtag samt en handtagsrem så att du eller partnern får ett stadigt grepp om den.

Fördelar

 • Passar både nybörjarna och veteranerna
 • Härlig piska som ger ifrån sig ett snärtande ljud
 • Handledsrem så att du aldrig tappar piskan

Nackdelar

 • Nackdelar i punktform

Recension

Jag har bara positiva saker att säga om Slender Impulse Crop. Den här leksaken gör under i sovrummet under BDSM-sessionerna oavsett om piskan lekfullt förs över kroppen eller om det snärtar till ordentligt.

 

Hur använder du den?

Om ni älskar pony play eller BDSM i allmänhet är det ett måste att testa på Slender Impulse Crop. Då det är enkelt att välja hur hårt partnern ska snärtas till kan ni anpassa produkten efter er erfarenhetsnivå och vad ni själva föredrar.

 

Rekommenderad till

Se till så att ni är överrens om vilken kraft som får användas och vilka kroppsdelar som får piskas, sedan är det bara att leka loss med denna läckra bondage leksak.

 

Det säger andra kunder

Det finns hittills inte en enda recensent som inte har gett den här bondage leksaken 5 stjärnor.

 

Sammanfattning

Ridpiskan blir ett fantastiskt tillskott till BDSM-samlingen och är tillverkad av slitstarka material så att ni kan dra nytta av den under en lång tid framöver. Välj själva hur hårt det ska snärtas till och gläds över det rejäla handtaget som ser till så att ett stadigt grepp fås i alla lägen.

 


Master Series Obedience Sexbänk

master series obedience sex bænk

Se priset här

 

Master Series Obedience Sexbänk är produkten som ger en helt ny mening till ordet ”sexmöbel”. Denne bänk tillåter den dominanta att spänna fast den undergivna så att han eller hon inte kan röra sig alls. Därefter har herren full kontroll över den undergivnas kropp!

Fördelar

 • Fräck sexmöbel med kinky fixeringsmöjligheter
 • Justerbar för att passa många
 • Tillverkad i robusta material

Nackdelar

 • Dyr
 • Tar mycket plats

Recension

Master Series Obedience Sexbänk ser till så att partnern har full kontroll medan man ligger fastspänd, men samtidigt kommer möbeln utrustad med bekväma läderkuddar som ser till så att det aldrig gör ont att ligga fastspänd. Det är även ett stort plus att bänken kan justeras så att den passar ens kropp perfekt.

Hur använder du den?

Bygg upp den enligt bruksanvisningen och sedan justera längd så att den passar er. Självklart är det ett måste för att få en komplett upplevelse att använda andra bondage leksaker samtidigt.

Rekommenderad till

Om ni inte har en för tajt budget är det här ett prisvärt val som kommer att lägga till extra spänning i vardagen. Med andra ord rekommenderas bänken till alla som vill ta BDSM-sessionerna till en helt ny nivå med härliga fixeringsmöjligheter.

 

Det säger andra kunder

Än så länge är det inga andra användare som har vågat skriva ut om deras upplevelser med denna bondage leksak.

 

Sammanfattning

Satsa på Master Series Obedience Sexbänk och få den perfekta bondagemöbeln som kan anpassas för att passa dig eller partnern perfekt. Efter dess att den undergivna har spänts fast har den dominanta fri tillgång till partnerns kropp för många spännande parlekar.

 


Leather Collar With Ring

leahter collar with ring

Se priset här

Inte finns det någonting mer kinky än läder, så här kommer en av de fräckare bondage leksakerna som är framställd i äkta läder för att krydda till dominanslekarna. Med en stor metallring på framsidan kan en kedja eller ett koppel också fästas i halsbandet så att den dominanta partnern kan ha full kontroll över den undergivna.

Fördelar

 • Tillverkad i äkta läder
 • Fräck metallring längst fram
 • Storleken kan justeras för att passa perfekt

Nackdelar

 • Nackdelar i punktform

Recension

Jag älskar att ta fram Leather Collar With Ring när det är dags att njuta av lite kinky parlekar. Inte nog med att halsbandet är tillverkat i härligt äkta läder, utan metallringen ser också till så att antingen en kedja eller ett koppel kan fästas i halsbandet.

Hur använder du den?

Använd remmarna och spännet för att få fast den runt halsen.

Rekommenderad till

Alla som experimenterar med bondage och BDSM kan få ut mycket av ett högkvalitativt läderhalsband såsom Leather Collar With Ring. Inte nog med att det agerar som en stilig accessoar, utan metallringen där ett koppel kan fästas ser också till så att ni enkelt kan leka herre och slav!

Det är alltså en av de enklare bondage leksakerna att ta med sig på resande fot, eller varför inte bara när tillfället ges?

 

Det säger andra kunder

Mikael – ” Madame tyckte den passa slaven perfekt och då är den perfekt…!”

 

Sammanfattning

Om bondage leksaker i läder är någonting som intresserar dig har du hittat helt rätt produkt. Halsbandet är bekvämt, justerbart för att passa de flesta och ser riktigt snyggt ut i alla lägen. Fäst ett koppel eller en kedja i det för att fullända looken.

 

 


Strict Extreme Sexgunga och Stativ

strict extreme sexgynge og stativ

Se priset här

 

Njut av samlag och parlekar i ett viktlöst tillstånd med Strict Extreme Sexgunga och Stativ. Den här smarta sexgungan behöver inte hängas upp i taket, utan det ingår ett stativ så att ni slipper att borra några hål i taket. Montera helt enkelt upp stativet och börja njuta direkt!

Fördelar

 • Härlig sexgunga som är bekväm att ligga i
 • Stativ ingår
 • Ger tillgång till många nya sexställningar

Nackdelar

 • Tar plats

Recension

Den fräcka gungan kommer i läder med en kudde till huvudet, så visst är den både praktisk och riktigt bekväm. Vi fick möjligheten att komma åt bättre och prova på helt nya typer av ställningar som båda parter definitivt uppskattade.

 

Hur använder du den?

Bygg ihop enligt bruksanvisningen och se till så att ni har mycket utrymme att kunna röra er fritt när ni utför era bondage lekar. Som alltid rekommenderar vi att ni använder flera bondage leksaker samtidigt.

 

Rekommenderad till

Den här produkten rekommenderas till de som gärna vill slippa att borra hål i taket för att få njuta av en högkvalitativ sexgunga. Om ni har plats i hemmet är denne gunga helt perfekt att använda för att testa på nya viktlösa sexställningar.

 

Det säger andra kunder

Bobby – ” Njut av samlag och parlekar i ett viktlöst tillstånd med Strict Extreme Sexgunga och Stativ. Den här smarta sexgungan behöver inte hängas upp i taket, utan det ingår ett stativ så att ni slipper att borra några hål i taket. Montera helt enkelt upp stativet och börja njuta direkt!”

 

Sammanfattning

Trots att gungan tar upp ett ganska stort utrymme och kanske inte är en av de billigaste bondage leksakerna på marknaden gör den mycket för att öppna dörren till helt nya typer av parlekar. Faktumet att den är mycket bekväm att ligga i är bara ett stort plus.

 


You2Toys Bondage Board med Tillbehör

you2toys bondage board med tilbehør

Se priset här

 

Då har vi kommit till den sista produkten av marknadens bästa bondage leksaker, och en smidigare bondage leksak än den här är sannerligen svår att hitta. Brädan kommer med en lång rad manschetter så att partnern kan fixeras på flera olika sätt, och när produkten inte används fälls den enkelt ihop för praktisk förvaring.

Fördelar

 • Många fixeringsmöjligheter
 • Mycket enkel att förvara och transportera
 • Tillverkad i bekväma material

Nackdelar

 • Priset

Recension

Med fyra manschetter till handlederna, fyra manschetter till fotlederna och en choker finns det mycket skoj att experimentera med, och när produkten väl är färdiganvänd är det lätt som en plätt att förvara den. Med andra ord blev den därför en riktig höjdare i vårt hem!

 

Hur använder du den?

Enklare än såhär kan det inte bli, veckla ut den och sedan är det bara att fästa valfria kroppsdelar i manschetterna.

 

Rekommenderad till

Den här smarta och praktiska brädan blir perfekt till de som vill njuta av en sexmöbel trots att det finns ett begränsat utrymme. Njut av de många fixeringsmöjligheterna som den här brädan erbjuder och förvara den därefter lätt efter användning.

 

Sammanfattning

Fäst partnern vid några av de många manschetterna och njut av alla de nya fräcka bondage lekarna som blir möjliga. Efter användning är det bara att vika ihop brädan så att den tar upp minimalt med utrymme. Detta är en av de enklare bondage leksakerna som finns, smidigare än så kan det knappast bli.

 


Q&A Bondage Leksaker

 

Vad är Bondage Leksaker?

Bondage leksaker är redskap som används för att utöva bondage lekar. De används som hjälpmedel för att begränsa den undergivnas rörelsefrihet.

 

Vad är BDSM?

BDSM står för Bondage/ Diciplin, Dominans/Submission och Sadomasochism och är utövandet av olika sexuella utföranden. De fem olika kategorierna innebär olika saker och vill du veta mer om de olika kan du läsa här.

 

Vad är fetisch?

Fetisch kommer från ordet Fetischism och innebär att en person finner något specifikt upphetsande, där det specifika inte är något som vanligtvis inte uppfattas upphetsande. Det kan exempelvis handla om ett särskilt material eller en särskild kroppsdel.

 

Vad är Bondage?

B i BDSM står för just Bondage och innebär att begränsa någons rörelsefrihet i ett sexuellt syfte. Det innebär vanligtvis att en dominant utöver sexuell kontroll över en undergiven, dessa roller är alltså förutbestämda sedan innan och under överenskommelse.

 

Vem passar bondage leksaker?

Alla som vill utöva bondage bör köpa passande bondage leksaker, både sett till säkerhetsaspektens skull och för smidighet och attraktionens skull. Många leksaker är skapta i läckra material som tillför till akten även för ögat.

Vart kan jag köpa billiga bondage leksaker?

Vi har skrivit ett inlägg där vi tipsar om de olika BDSM-shopparna som finns, vilka som har bäst utbud och även billigast bondage leksaker.

 


 

Bondageleksaker från Sinful

Bondage guideWebbutiken Sinful är en samlingsplats för en stor mängd sexleksaker som kommer att förgylla ens dag. Här kan man inhandla allt man behöver oavsett om man är intresserad av onani på egen hand eller har en partner som man vill njuta tillsammans med i sovrummet. Om man har fått upp ögonen för just bondage leksaker har de sannerligen mycket att bjuda på både när det kommer till bondage kläder, bondage halsband, handbojor, bondagerep och mycket mer därtill.

Handbojor är alltid ett mycket populärt och spännande alternativ för de som nyligen har fått upp intresset för BDSM. Dessa tillåter den dominanta att kedja fast den undergivna och sedan göra vad hen än vill. Med handbojor i flera olika storlekar, färger och material är det upp till en själv om handbojorna ska vara mjuka för den undergivnas njutning eller om de ska vara riktigt hårda och robusta varianter. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ett annat alternativ för att sätta den undergivna på plats är att satsa på ett bondagerep från Sinful. Även dessa finns i olika material, färger, prisklasser och liknande. Om man tycker att bondage verkar intressant och vill testa på ett säkert sätt att bli fastbunden på så kan ett bondagerep vara ett bra startredskap. För de som vill ta rollspelet till en ännu högre nivå kanske bondagetejp blir ens perfekta leksak. Oberoende av vad man väljer kan man lita på att få en natt som aldrig förr.

Särskilt för samlag (men även för andra heta aktiviteter) blir ett förträffligt tillskott de så kallade spreader bars från Sinful. Med manschetter som man fäster fötterna i kommer en spreader bar att hålla benen isär så att partnern blir fullkomligt öppen och tillgänglig. Allt detta och mycket mer hittar man i Sinfuls webbutik.

 

Klämmor för het BDSM

 

bondage utrustning

Det kan kännas lite för vågat enligt vissa, men för andra är klämmor en otroligt sexig leksak inom bondage, och särskilt när man talar om bröst bondage. Klämmor kan fästas på flera olika vis beroende på vilken variant man satsar på. Vissa klämmor fästs på vardera bröstvårta med en kedja hängandes från varje klämma, medan andra modeller även inkluderar ballgags som man placerar i munnen för extra spännande lekar.

Hos just webbutiken Vuxen kommer man att få tillgång till en hel ocean av olika produkter som blir perfekta för de som intresserar sig för bondage av bröst, klämmor eller bondage leksaker i allmänhet. Lekarna kan också tas ett steg längre med hjälp av en så kallad chain harness. Med denne produkt ringlar sig kedjorna runt halsen, till brösten och hela vägen ner till ens intima kroppsdelar – med klämmor som man fäster både i bröstvårtorna och blygdläpparna. Man får verkligen en upplevelse som aldrig tidigare.

En spännande leksak inom bondage som inte enbart klämmer fast bröstvårtorna utan även samtidigt ger skön stimulans är de vibrerande bröstklämmorna. Dessa finner man hos Vuxen i flera snygga färger samt med olika nivåer av vibrationer så att man både kan justera trycket i klämmorna och kraften av vibrationerna. Även dessa blir perfekta för parlekar i sovrummet eller vid onani på egen hand.

Glöm dock inte att Vuxen har mycket mer att bjuda på än bondage och klämmor. Sexleksaker såsom vibratorer, dildoar, analkulor, klitorisvibratorer, fleshlights, penisringar och mycket mer därtill erbjuds i Vuxens webbutik. Man kan till och med inhandla sexmöbler samt diverse heta kostymer och underkläder. Allting för sexiga stunder tillsammans med sin partner eller onani för sig själv kommer man att få tillgång till när man vänder sig till Vuxens generösa sortiment. Testa bondage eller någonting helt annat redan idag.

Fetischkläder från Sinful

bondage kläderInga bondage lekar är fullkomliga utan den rätta utstyrseln. Att ha sexiga kläder på sig i form av klänningar, underkläder eller diverse kostymer kommer att krydda till lekarna på ett sätt som aldrig förr. Sexleksaker till bondage må vara viktiga, men först av allt bör man kika på de olika fetischkläderna som Sinful bjuder på. Det finns ett brett sortiment av olika sorters kläder där de flesta är riktade till kvinnor, men där man trots detta kan hitta många snygga varianter till män. Oavsett vad kommer rollspelen och de framtida bondage lekarna att kryddas till rejält.

För de som älskar bondage där rollspel är inkluderade kan det vara gynnsamt att kika närmare på just kostymer där ena parten klär ut sig till någon annan. Det kan vara tal om skoluniformer, uniformerna för hushållerskor, polisuniformer eller varför inte en sjuksköterskeuniform? Det finns många heta utstyrslar att välja mellan, och ens partner kommer sannerligen att tappa hakan när han eller hon ser en. Använd kläderna för bondage i sovrummet eller för en kommande fetischfest där man vill se lite extra snygg ut.

Andra vanliga kläder från Sinful är fetischkorsetter. Dessa kan man para ihop med några sexiga trosor och strumpeband för en het look som ens partner kommer att älska. För bondage i stil kan en gummioutfit dessutom se riktigt sexig ut. Tack vare materialet kommer de att sitta riktigt tajt runt ens kropp så att ens vackra figur tittar fram. Genom att köpa till en latex spray kan man dessutom få de tajta kläderna att skina för en ännu snyggare look.

De flesta av oss kan hålla med om att Cat Woman ser riktigt snygg ut med sin tajta dräkt och flexibla rörelser. Nu kan man själv få denne stil genom att satsa på en cat suit från Sinful – perfekt för svensk bondage och andra BDSM lekar. Besök Sinful redan idag för att få tillgång till några fantastiska fetischkläder till rimliga priser.

Ögonbindlar, masker och gags från Sinful

sexleksaker bondage

De flesta av våra sinnen finner man nära huvudet. Doft, hörsel, smak, syn och mer därtill. Just därför kan den dominanta i sovrummet få fullkomlig kontroll över sin partner genom att dölja dessa sinnen med hjälp av olika masker, gags och ögonbindlar. Om man älskar bondage eller BDSM i allmänhet är det nästintill ett måste att ha en del av denne utrustning för att få en upplevelse som man sent kommer att glömma. Hos just Sinful kan man få tag på flera olika gags, masker och ögonbindlar i många stilar, färger och funktioner.

Gällande masker kan de antingen enbart täcka ögonen likt en maskeradmask eller så tar man det ett steg längre genom att satsa på en mask som täcker hela huvudet. Ibland är ögonen synliga och andra gånger är det enbart munnen som visas genom masken för heta orala lekar. Man kan därtill finna masker med olika teman såsom hund eller katt för de som älskar att ta rollspelen mot det mer djuriska. Oavsett vilka bondage ställningar man föredrar förbättras de alltid vid användning av en sexig och möjligtvis klaustrofobisk mask.

Om man helst enbart vill att den undergivnas ögon ska vara dolda kan det vara en bättre idé att vända sig till ögonbindlar. Dessa finner man i mängder hos Sinful, och de är ofta tillverkade av ett mjukt och bekvämt material som båda parterna kan njuta av vid bondage lekar.

Sist men inte minst finns det heta gags att vända sig till hos Sinful. Dessa består vanligtvis av en rem som fästs runt huvudet med en ballgag längst fram som man sätter i munnen. Istället för en boll har vissa gags en dildo som antingen är riktad utåt eller inåt – ibland åt båda hållen samtidigt. Vid bondage lekar kommer dessa gags att bli ett fantastiskt tillskott till rollspelet.

Piskor och paddlar från Sinful

bondagerep

För de som vill göra övergången från lätt bondage till det lite mer kinky och extrema gynnas man särskilt mycket av piskor och paddlar i olika stilar. Ta del av stygga lekar där den dominanta daskar till den undergivna om hen inte uppför sig.

Vissa föredrar lite mjukare piskor och paddlar medan andra älskar de lite hårdare lekarna med kraftigare leksaker. Det är inte heller sällan som man blandar bondage med smisk där den undergivna blir bunden och sedan smiskad från alla håll och kanter. Med rätt bondage knutar och rätt piskor eller paddlar kan man få riktigt spännande upplevelser som båda parterna kommer att älska.

En flogger är en leksak som inte alla har hört talas om, men visst är det synd då detta verktyg kan komma väl tillhands vid alla sorters BDSM-lekar och bondage. Använd dem antingen för att bara smeka partnern på ett kittlande sätt eller snärta till kraftigt för lite mer hårdhänta lekar. Floggers kommer i många olika storlekar, färger och stilar så att man själv ska kunna välja en variant som blir perfekt för den sortens lek som man föredrar.

Med en paddel nära tillhands vid ens bondage lekar kommer slagen både att kännas och höras då paddeln täcker en stor yta och har stor kraft bakom sig. Det kommer att bli både spännande och nervkittlande när man träffas av paddelns kärleksfulla slag, och oavsett vilket material man vill satsa på kommer en paddel att bli favoriten i sovrummet vid all typ av bondage.

En piska är ett litet men kraftfullt verktyg som blir perfekt för att snabbt snärta till sin partner på rumpan eller långsamt föra den längs kroppens kurvor. Alla dessa bondage och BDSM-leksaker kan man inhandla hos Sinful för pirriga rollspel och kinky lekar.

Leksaker för elektrosex och doktorslekar från Sinful

ELEKTROSEX & DOKTORSLEKAR

Bondage och BDSM är ofta synonymt med smärtsam njutning, och det finns inga leksaker som introducerar detta klarare än verktyg för elektrosex och doktorslekar. Hos Sinful finner man dessa leksaker inom kategorier såsom dilatorer och sonder, smärta och sinneslek samt elektrosex leksaker.

För de som vill introducera smärta i sina kinky lekar i sovrummet kan en pinwheel vara ett bra val för nybörjare. Låt piggarna vandra längs kroppen för en smärtsamt stimulerande känsla som man aldrig vill ska ta slut. Om man är ute efter en leksak specifikt för honom vid exempelvis bondage lekar kan man rikta in sig på en penisplugg med ollonring som förser mannen med en känsla utöver allt annat. Fäst helt enkelt ringen kring ollonet och låt pluggen penetrera urinrörsöppningen.

För en liknande leksak som tar smärtan ett steg längre kan man kika närmare på en dilator av stål som man sticker ner i urinrörsöppningen för att öppna upp hålet och få en stimulerande känsla som knappt går att beskriva i ord. Det är någonting som helt enkelt bara måste provas på.

För de som intresserar sig för elektrostimulering finns det även många fantastiska produkter att hitta hos Sinful. Vad sägs om en shock therapy bröstklämma eller elektro penisringar? För de som älskar smärta i njutningen kan man inte få något bättre än dessa produkter från Sinful för exempelvis bondage och BDSM.

Rep och tejp för bondage från Vuxen

 

Rep & tejp

Om man är i behov av lite bondage tips eller en bondage guide kan det vara bra att ha i åtanke att det inte enbart finns ett sorts sätt att utföra bondage på. Man kan exempelvis satsa på ett silkesrep, ett nylonrep eller några av de många andra materialen på marknaden.

Man har säkert sett flera bondage bilder där olika material används. Hos Vuxen kommer man snabbt att komma i kontakt med många av dessa material – och även i flera olika färger, tjocklekar och längder. Lekar inom bondage börjar nästan alltid vid valet av rep, och vilket man väljer kan påverka upplevelsen på ett storslaget vis.

Om man inte är intresserad av rep kan man istället vända sig till Vuxens utbud av tejp i olika färger. Tänk på att inte bara ge sig ut och inhandla helt ordinär tejp, då detta inte kan vara det säkraste för huden. Satsa istället specifikt på tejp för bondage som man finner i Vuxens webbutik. Denne är fullkomligt säker för huden och gör en inte klibbig då den är framtagen särskilt för de som intresserar sig för bondage. Kika exempelvis närmare på en het rosa färg, en förförisk röd eller en sensuell svart variant.

Rep eller tejp för bondage kan kompletteras med en rad andra produkter som man kan hitta hos Vuxen. Varför inte exempelvis kika på heta kläder, kostymer och utstyrslar så att den undergivna ser extra sexig ut när hen är fastbunden helt utan kontroll. Därtill kanske man vill satsa på populära bondage komplement såsom munkavlar, piskor, masker och andra heta tillbehör.

Även dildoar, vibratorer, analkulor och flera andra liknande sexleksaker är varianter som man stöter på hos Vuxen. Med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel och kanske en sexleksaksrengöring kommer man att få stor glädje av alla deras produkter, och med lite hett bondage rep kan det knappast bli bättre.

Bondagepaket från Vuxen

 

Bondagepaket

Den stora drömmen för de som älskar bondage är att omedelbart kunna ha allting redo för lekarna i sovrummet. Särskilt nybörjare är inte alltid medvetna om vad bas-utrustningen är för fantastisk bondage där njutningen aldrig tar slut.

Lyckligtvis nog kan man hos Vuxen inhandla bondagepaket med allt som man behöver för att komma igång. Olika bondagepaket består av olika produkter, men oavsett vilket paket man väljer kan man vara säker på att man får lite av varje i form av flera produkter som kommer att förse en med stor njutning.

Ett paket kan exempelvis innehålla ett par handklovar, en penissleeve, ett vibrerande ägg, en vibrator, en analplugg, ett par klämmor för bröstvårtorna, ett par kärlekskulor, en penisring, en ögonmask samt en kittlande fjäder. Med andra ord får man mycket i endast ett paket, och man kan helt enkelt räkna med stort värde för pengarna.

Ha därtill i åtanke att olika paket kan ha olika teman så att man själv kan välja beroende på vad som intresserar en. Kanske är ett paket inriktat på just bondage, och i detta finner man då vanligtvis midjeremmar, bojor, ögonmasker, rep och liknande. För de som älskar just BDSM kanske man istället vill satsa på ett kit med ballgags, piskor, paddlar och liknande smärtfulla härligheter.

Om man vill ta valet av paket till en helt ny nivå kan man välja bondagepaket med specifika färgteman där alla produkterna exempelvis är rosa, röda eller svarta. Oavsett om man är en nybörjare eller veteran kommer man att älska bondagepaket från Vuxen som tar lekarna i sovrummet och gör dem mer kinky än någonsin.

Kika gärna även på deras individuella bondage produkter för at hitta fantastiskt stimulerande leksaker som inte finns att hitta i just paketen. För de som vill ”dress for the occasion” kan man också titta lite närmare på de olika kostymerna och underkläderna som går att köpa för att verkligen krydda till det i sovrummet som aldrig förr. Kika på de olika kategorierna och finn någonting som passar en själv och ens partner likt handen i handsken.

Diverse spännande bondage produkter från Vuxen

 

Övrigt bondage & fetish

Vi har ovan gått igenom en mängd olika produkter som har att göra med bondage, men än finns det mycket att se. Särskilt hos Vuxen kan man hitta många guldklimpar genom att titta lite närmare på deras kategori av övriga bondage- och fetischleksaker.

Ett exempel på en stor favorit för de som älskar när det blir lite klibbigt i sovrummet är just ljus med en låg smältpunkt. Dessa är specifikt framtagna för kinky lekar där stearinet snabbt smälter för att kunna droppa över den undergivnas kropp. Det heta vaxet kommer att kännas smärtsamt och orgasmiskt på samma gång för den ultimata njutningen – och den dominanta kommer att älska synen.

För total förödmjukelse och kontroll kan man sikta mot stjärnorna genom att köpa en slitstark och justerbar bur där den undergivna kan låsas in. Det är upp till den dominanta när man återigen får känna doften av frihet. Buren kommer även utrustad med en madrass i botten så att den undergivna ska ha någonting bekvämt att stå på alla fyra ovanpå.

För de som vill ha extra kontroll över sin mans könsorgan blir det hett som aldrig förr om man testar på en kukbur. Dessa tillåter inte mannen att få en erektion, någonting som både är frustrerande, förödmjukande och riktigt sexigt för de som älskar BDSM och bondage. Lås buren och håll nyckeln i tryggt förvar för att sedan se partnern lida på ett pirrande och sexigt vis.

För veteranerna som verkligen har bestämt sig för att ”go all in” när det kommer till BDSM och bondage får man inte glömma bort de heta sexmöblerna och gungorna som är framtagna specifikt för utomordentlig njutning som aldrig förr.

Bli tillfredsställd samtidigt som man tillfredsställer ens partner genom att använda några av de många sexmöblerna eller sexgungorna för att verkligen hetta till det i sovrummet som aldrig förut. Hitta dessa varianter av sexleksaker för bondage och BDSM hos webbutiken Vuxen där valmöjligheterna sannerligen är många för både onani på egen hand och heta parlekar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här